Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Találtam még 3 amii lapot amit kihagytam korábban a fordításból. Most ezek is felkerültek az oldalra. [link]
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Játszottam MaranV haveroddal. Annyit kickeltem szegényt mondom játszok vele egyet. Már az elején elkezd sirni, hogy a pure nature op és hogy ep lama vagyok. Mondom ok. nem hivok ep-t. Erre ő meg ugyanazt csinálta mint eddig. Cannon + trick. Megvertem a defenderjeit, az agressorjait, a lyrisheit. Kb ennyi a tudománya szegénynek, roots és cannon és ő lámázik.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Várj 24/48 órát, a szerver lassúságának köszönhetően ennyi idő is lehetséges mire megérkezik a lap, ha mégsem írni kell a supportnak. Ez a hivatalos álláspont.
Amit én láttam tőle régi replayek,azokban szinte egyben sem volt t1 harc, szerintem dryad óta mer egy kicsit többet t1 en harcolni,de amúgy tényleg mind, hisz kinek mi.

-
Gyuri27
félisten
Megint bugos ez a szar. Aki tud legyen kedves és segitsen. Venni akartam egy jumbót. 2x rányomtam, mondván az elsőt biztos nem vette. 100 bfp-t levont a kártya meg sehol.
Rankerz: kihagyta a t1 harcot? Ezt mi alapján mondod? Nyilván nem láttam az összes replyt tőle. De amiket láttam ott keményen nyomta t1-n. Sőt volt ahol rusholt is.
Izlések és pofonok. Erre azt szokták mondani. Ügyes gyerek a gugi, de nem jön be. Ragozhatjuk ezt még sokáig.
Játék élvezhetősége? LOL az rég nincs. Valahol a mortaral kezdődött és a grigori bombánál fejeződött be a szép játék. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zedroxine
üzenetére
A legtöbb exp solohoz van valami "trükk".
mint pl. blightnál a kezdő bázis feláldozása és az ellenséges támadás kikerülése, ezzel végtelen időt nyersz
vagy convoynál undead army+scythe-al be lehet mennyi a kanyonba
vagy titansnál a corsair és a shaman
dwarvennél hogy bal oldalt kell kezdeni és így 2 orbot simén lehet t1-el szerezni
stb. -
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Stoxx a legkönnyebb módját választja a játékstílusnak, kihagyja a t1 harcot vagy EP spamra hagyatkozik DO-ra és SoM ra.Bejing ezzel szemben mer új ötletekkel előállni,mint mana wing t1 evnvagy spikeroot ,living towerrel és kivitelezni is jobban tudja azokat a kombókat és eszközöket amivel a pure nature arzenál egyedien rendelkezik szerintem. Az egy dolog hogy Stoxx ötször annyi meccset játszott vagy volt top 1,hiszen a játék mennyisége és a rank nagysága nem determinálja a lejátszott játék élvezhetőségét.
-
Zedroxine
tag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Most vagy én vagyok low, vagy ti vagytok nagyon pro-k. Bár én inkább a scenariokhoz szoktam. De abból néha megy a 7-es diff. Nemtudom a többi map azokhoz képes nehéz-e soloban. De én néhol f2pdeck-el izzadtam standardon.
Bár mostmár vannak egyéb lapjaim is 55-ös decklvl de még sztem ígyis szívnék az adv vagy az exp soloval. -
TazLeacher
nagyúr
Mégegyszer köszi mind2töknek.
-
válasz
TazLeacher
üzenetére
f2p = az ingyenes lapokkal is megcsinálható
solózható = egyedül is megcsinálható (természetesen a többjátékos mapoknál van értelme a kifejezésnek)és mindig expert mapokban kell gondolkodni (f2p-vel nagyjából minden map megscinálható standardon és egyedül, csak 1-2 kivétel van)
Na most engem előztek meg.

-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
f2p az alap free to play decket jelenti
a solozható meg lényegében 1 embert jelent -
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
4p
dwarven - f2p solozható
blight - f2p solozható
empire - 2 fő a map sajátossága miatt
guns - solozható, de kell hozzá pár lap
KoG - f2p solozható - szerintem ez a legkönnyebb
raven's end - 1/2 fő elég
titans - corsairrel solozható, shamannal meg akármennyi időt használhatsz
bad harvest - a legnehezebb 4p szerintem ...12p
minden mappon kell legalább 1 ember, szóval min 3. fő
PtD könnyű
Ascension már nem annyira, bár már láttam aki solozta a 2es mappot ott is -
TazLeacher
nagyúr
Hogy a kérdésedre válaszoljak: nem tudom megnézni, hogy így jó-e, mert melózom, csak éjszaka játszottam, és akkor kerestem. Csak tegnap megcsináltam az Oracle Advanced-et, és már csak a BEL hiányzott az adv. pályákból, aztán megyek neki az Expert-eknek.
Abban kérnék tanácsot/segítséget, hogy a 4 ill. 12-es pályák közül melyiknek éri meg neki menni kevesebb fővel?
Szerintem a 4-esek Standerd-en (nagyon esetleg Advanced-en) mennének 2 fővel is, de kicsi a valószínűsége, hogy Experten elbírnánk vele.
A 12-esekkel mi a helyzet?
Illetve van még itt olyan, aki szívesen játszana 4 v. 12-es mapokon? Mert abból még 1 sincs meg, tehát először a Standerd kellene, utána meg Advanced, majd az Expert. Gondolom itt a többségnek úgysem kellenek már az UP-ok, de hátha valakinek van kedve velünk mókázni.
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Az a mapot csak akkor látod ha advanced-re vagy expertre állítod át felül a kapcsolót.
A térképen egyébként közvetlenül előtte nincs semmi.Emellett még a The insane god, the dwarwen riddle és a the guns of lyr az ami nem érhető el standard fokozaton. ezek megjelennek nálad a mapon?
szerk: ollie megelőzött.

-
válasz
TazLeacher
üzenetére
Megnyílt az, de mivel nincs belőle standard pálya, át kell állítanod a map tetején a nehézséget, hogy megjelenjen. Van még egy 2 player map is (Insane God asszem), amire ugyanez igaz.
-
TazLeacher
nagyúr
A Behind Enemy Lines pálya az melyik után nyílik meg? Mert megvan minden 1es map Standerd-en és Advanced-en, de nem nyílt meg.

-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Valaki itt nagyon haragszik valakire xD
Arról a DX11 vs DX10-ről annyit, hogy a Battleforge volt az első játék, amelyik használta az új architektúrát, ám nem a grafika szépségének javítására, hanem a sebesség növelésére. Én még DX11-es VGA-val sem játszanék DX11-ben 40-50fps-el, jön egy lava field és 9-re lemegy a frame rate... Ez nem az a játék, amit grafia miatt kell játszani.
-
linekiller
tag
battleforgeban directx10 vs directx 11
-
Rankerz
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Gondolom kell a pénz SC2 re,meg amúgy is arra olyan szinten rá fognak kattani a kockák hogy idejük se lesz a BF profiljukkal valamit is csinálni,így fölösleges megtartani : P
Rengeteg téren hibádzik a játék,engem viszont az frusztrál hogy egy kurv..öhm..érdekes bejelentést sem tudnak csinálni hogy mikor lesz valami vagy mire várjunk egyáltalán.
Amúgy szerintem Stoxx nak nincs akkor tehetsége ,mint bejingguy -nak,ezért nem is értem miért kedveled ennyire. Félreértés ne essék,nem akarok újabb flame harcot,elfogadom az álláspontod meg utálok is hülyeségeken vitázni,pusztán érdekel hogy mivel tett szert nálad ekkora elismerésre?

-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Néztem a lejátszott meccsek számát. Gugi koma a fasorban sincs.
A rankod meg shadowwal t1-l érted el. Innentől nincs mit mondanom.
-
linekiller
tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Ha még látnál is, de jó lenne. Nem egy nap kihagyás után esik vissza a bónusz 9%-ra. De mint mindig legyen neked igazad. Annyit had kérdezzek még, hogy gugi volt már az első?
Ja és figyelted mekkora láma volt? Ep-t hivott.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hogy stoxx utolsó meccse. Meg szépen játszott (megint).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
Ügyes. De nem stoxx.
Azt aláirom, hogy jön az sc2. De ezért nem kell eladni az acc-t.
Szóval sikerült az ea-nek egy egyedi, kategóri teremtő játékot csinálni és itt megállt a tudomány.
Hiányoznak az új mapok pve és pvp-ben is. Új hiánypótló lapok kellenének, de eddig nem jöttek.
Meg mint a staisztikákat láttuk a ballansz is egy kalap kaksi.linekiller: reméltem, hogy te nem szólsz hozzá. Nyilván ha az 53% shadowos probol fele lelépne az sem hiányozna. A 7% naturéból a legjobb pure naturés hiányozni fog.
De értem, hogy örülsz gugi komád lehet most a legjobb pure naturés (ha sikerül neki). -
Neocskaa
tag
válasz
nisteriuc2
üzenetére
Minden bizonnyal az a KHiNG akit ismersz -.-
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
nisteriuc2
üzenetére
Ez hogy sikerült? 8 hónapos hsz-re válaszoltál...

-
Gyuri27
félisten
[link]

Ne kommentáljuk ha lehet.
De mindenki gondolkodjon el picit.
-
linekiller
tag
Ezek a "ráérős" pvp meccsek elég gyakoriak amikor azonos tudású legendek esnek egymásnak mivel tudják egymás taktikáit és tudják hogy 1 apró hiba a meccsbe kerülhet.
A rusholás mindig is menő
az a legegyszerűbb és egyben a legrizikósabb taktika
( a rush olyan mint a póker megtanulni 5 perc de tökélyre fejlesztéséhez egy élet is kevés).Ha a játékos bukik a rushal akkor 95%-ban elvesztette a meccset ( mivel ilyenkor nagy valószínűséggel sok powert veszít illetve bukja a map controlt) ez semmilyen más taktikára nem igaz.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Ez az én Fire-Nature átlag paklim farmolni.
T1 re maptól függően mehet : makeshift tower és suppression
T2 re:Skyfire drake és a másik fajta Pyromaniac(az erősebb,viszont nem támad légi egységet)
T3 ra: Tower of flames és Unity(kék affinity)
T4 re: Breeding grounds(az én paklimban nincs benn mert a társam mindig szolgáltatja,de egyébként kötelező lap)
Thunder wagon és Cluster Explosion (fire affinity) -
Zedroxine
tag
Nem vagyok az a nagy spellezős típus meg a mine-t se szeretem.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Igen, LS szimplán op, ez van, menj soloban, ott nincsenek LS mappok XD
A pakliba meg dobj be egy mine-t is, ha akarsz, azzal még könnyebb a t1.
Esetleg egy shrine of wart, cluster explot, azok sem ártanak meg, ha van rá keret.
Eartshaker is segíthet t4-en, míg az 5db t4 XL szerintem fölösleges.Esetleg ha soloban mész, akkor makeshift az 1. orb védelmére.
Bár sose mentem fire-el pve-ben, szóval javítsatok ki, ha rosszul tippelgetek XD -
Zedroxine
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
t1-t3fire;t4 nature deckemhez szeretnék tanácsokat kérni.
PVE-re használom, tokenfarm és magasabb szintű mapok (adv, exp) a cél.
Csak elég sokszor szívok vele.
a deck: [link]Ehhez persze hozzátartozik a LS mapok végigvihetetlensége (számomra).
Főbázis végén 6K-t ütő Archfiendek sora. Banestone-ok stb...
Ez csak nekem nehéz vagy tényleg unbalancedek a LS mapok?
Pl bandit 6-7-es diffet néha tudom farmolni. De néha azt sem. (t3 előtt Tortugun) stb.
Na szóval egy erős PvE decket akarok ebből kihozni.
Tanácsokat előre is thx! -
G4ga
őstag
válasz
Nightvision1
üzenetére

akkor holnap megnézzük.
Megnéztem a repet amit Onset mondott. Azért nem tartom valoszinünek, hogy ilyen ráérös pvp meccsek léteznek. Sokszor érzeztem ugy hogy teljesen feleslegesen huzzák egymás agyát... de lehet hogy én érzem rosszul, és magasabb szinten már nem menö a rusholás...
-
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Én digitalizálóval szoktam rajzolni. Eszembe jutott, hogy nemrég (1-2 hónapja) lett újratéve a Windows, így elveszett a vinyóról a rajzom.
A neten meg nem találom már azt a topikot. -
OnSeT
őstag
régi repeket a BF-AntiPatch [v1.2] vel lehet olvashatóvá tenni. [link]
de ez esetben nem erről van szó, ehhez a rephez a spectator map pack letöltése szükséges. [link]
mortar ellen fire oldalról sunstriders képesség hatásos ( inaktiválja egy ideig)
shadow részéről még a dreadcharger+ Life Weaving az amit még alkalmazni szoktak. -
Neocskaa
tag
Robbantsd be a Dreadchargert nasty surprise-al! Fireből a Sunstriderseket egyből megöli, a mortart pedig ne engedd felépülni, rá egy nox trooper spec képesség, az egyből legyakja 25 powerért.
Gyuri: Szerintem nem is kell támadó spell natureba, elég ha healelsz meg CC-zel. Ha tornyozni akarsz keverd össze frosttal

-
G4ga
őstag
Ezt a repet nem lehet már megnézni, mert a patch elötti.
van valami megoldás ara hogy megtekintsem?
elöre is köszi a segitséget.
Tegnap játszottam egyet, Lila - kék deckkel játszottam, az ellen pedig pirossal.
Azon a buta pályán ahol egy völgybe van a bázis.
Egyszerüen lerohant, épitett egy mortalt és szétgyakta a bázisom. még csak power wellt se tudtam huzni, mert lerussholt. ez ellen mit lehet tenni? valami tanács?
csináljak én is t1 pirosat, és épitsek mortalt? -
Neocskaa
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
PvE-re tényleg a legerősebb, meg egyébként is izmosak a lények, de drágák is. :S Egy egyszerű íjász is 70 power, azért az kicsit sok.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Minden vicc nélkül: nem vagyok profi rajzos - a mostani estetet leszámítva kb. 10 éve nem volt ceruza a kezemben - és fejből meg végképp nem. Látnom kell, amit rajzolok.
Egyébként meg fogsz lepődni, de amikor elkzedtem a játékot egyértelműen a zöld lények tetszettek a legjobban. Csak a zöld játékstílusa, ami nem fekszik, de ÉN szemémély szerint a legerősebb színnek tartom eddigi játéktapasztalatom alapján.
-
Gyuri27
félisten
válasz
TazLeacher
üzenetére
Mint ahogy játszani is kell tudni zöldel, úgy a rajz sem megy mindenkinek fent emlitett színnel.

-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Jugger ... jeeee

Nagyon jó lett.

phanzetomox Jó nyaralást!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
phanzetomox
üzenetére
Neked meg jó pihenést!
-
phanzetomox
őstag
Most egy hétig nem leszek, úgyhogy majd jegyezzétek meg mi történt a héten, és meséljétek el

Addig is mindenkinek jó játékot ! -
heihachi
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nagyon ügyes vagy, állatul néz ki nagyon

-
Neocskaa
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Nálam biztos nem játszol régebben, én az legeslegelső béta teszt óta tolom...
Tapasztalataim szerint egy "Reste settings" gomb megnyomása minden problémát megold, persze csak akkor, ha eljut odáig a program

Jericho: kézzel/rajzpaddal csináltad? Régen csináltam egy atom jó rajzot egy versenyre. Egy új lapot kellett alkotni bizonyos tulajdonságokhoz, majd megkeresem, szép a tiéd.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem pont a desync féle dolgokra gondoltam hanem h nem megy ilyen olyan ok miatt...pl sokáig bugos volt a ascenzion vagy a ptd már nem tudom ...nem töltött be, még réges-régen.
nem játékbeli bugokról beszéltem, hanem akik itt elkezdik lényegébe úgy kezdik sokan h nem megy mert ezt meg azt írja ki a játék mikor elindítja meg stb.
Erre írtam h nekem soha nem volt ez itt meg majdnem minden új játékos beírja ide ezt
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
ezt mire írod ?
murdeer: nekem elég sok ismerősöm van/volt akik a kezdetektől játszanak, és amikor játszom velük nem egyszer volt hogy nekik sem töltött be a screen, vagy lost connectet kaptak, lefagyott a chat, nem lehetett lehívni egységet csak spellt stb. Ezek elég gyakoriak, bár te azért nem tapasztalod mert ritkán játszol.
-
Murder3
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Te rajzoltad?
királyul néz ki.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nme csak érdekes hogy itt majdnem minden új játékosank oan baja van h ezért nem megy a játék, azé.
és valami oknál fogva én nekem nem volt vele ilyesmi bajom.
a desyncek már a kezdetek óta benne vannak a lost connection meg csak amióta ingyenes lett. -
Nightvision1
tag
Találtam egy megoldást a problémára!
1.Start-->Futtatás-->CMD-->OK
2.Irjátok be "ping na.llnet.battleforge.ea.com" (idézőjel nélkül)
3.Amit kidob IP-t kiirjátok valami papirra.
4.Megkeresitek a "Hostot" a System32-ben,ami itt találhato: Windows-->System32-->Drivers-->Etc.
5.Megnyitjátok a Hostot valami szerkesztő programmal és átirjátok erre.:
<Ide jön a Szerver IP> na.llnet.battleforge.ea.com
6.Megkeresitek a setting.ini-t,ami sokaknál itt található: "C:\Program Files\Electronic Arts\BattleForge".
7.Ujra elővesszük a Notepadot és ami a Szerver.ini-ben található "updateServerUrl" azt átirjátok "updateServerURI=na.llnet.battleforge.ea.com" erre.Windows7/Vista a Notepadot Rendszergazdaként futassátok.
Remélem tudtam segiteni
[Ezt egy angol forumon találtam én csak leforditottam magyarra] -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Ez olyan pure shadowos hozzáállás.
Tegnap játszottam egy volt legend pure shadowossal. Amint do-t hívtam, írta láma vagyok.
Nyilván do előtt kényelmes volt az élete, hiszen a mage minden s-m unitot knockol és 50 power. Most meg kicsit gondolkozni is kell játék közben.
Mondjuk az ea is elgondolkodhatott volna a cc nerf után, hogy pure naturés mit fog csinálni t2-n a pure shadowos ellen.
Másik nagy dilemma (amit stoxx is felvetett), hogy nature hogyan gyürje le az ice guardian rush-t. Mielőtt félreérti valaki nem a nerfjét akarom egyik lapnak sem. -
Murder3
addikt
Érdekes ittt h van mindenkine ien oan baja a játékkal?
Nekem egyszer ha volt asszem a legutóbbi frissítésnél, de ott mindenkinek szóval nem értelek.
pedig én sokkal régebb óta játszom mint ti
-
Neocskaa
tag
válasz
Nightvision1
üzenetére
Nekem is szarakszik néha, belevágok 1x-2x a házba, az megoldja.
Ha pár újraindítás után sem jó, akkor nincs mit tenni, tedd újra, én azt ajánlom, de csak a legvégsőbb esteben. -
Nightvision1
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hmmm..Énpedig játék közben lemerültem és azota nem jo a bf...aztirja connection to update server failed :S Nemtudok semmit csinálni..Ilyenkor mivan rakjam ujra?
-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Háh, azért annyira nem vagyok segítőké(s)z

-
Neocskaa
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Én hiba nélkül nézegetem a replayeket! Valszeg a sok óvodás belepte a szolgáltatódnál lévő előfizetéseket, hiszen péntek este van.
Ajánlom egy laggmentes internet vételét, vagy egy laggmentesítő eszközt (melynek ára valahol 15-20K körül van
) -
phanzetomox
őstag
Nektek is nagyon fagy a szerver ma este vagy csak nekem
? én sorra kapom a lost connecteket, a chatben meg perces késésekkel érkezik a hozzászólás 
-
Murder3
addikt
De Van aki tudna adni nekem common lapokat?
Nomad
Snapjaws
lightblade -
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
...
nem vodijátékról beszélek.a void növekszik ha tetszik ha nem, és fogy is.
A hangsúly azon van h a fire több voidot tud megtakarítani ami folyamatosabb és egybe több powerrel szolgál, mivel a shadwo egységeknek rövid életűek ezért hamar halnak és hamarabb növekszik a void és hamarabb térül meg.
Ezzel szembe a fire ha azonos mennyiségű egységet veszít kb de végig magasabban tudja tartani a voidját, ami folyamatosabb vissaztérülést jelent(több ideig kap magasabb,!mivel kevesebb egységet kell vesztenie h sok void jöjjön vissaz! voidot vissza és mivel a shadwonak hamarabb csökken így ebből előnybe tud kerülni pár well építése során)amivel már ténylegesen előnybe tud kerülni. -
linekiller
tag
válasz
Murder3
üzenetére
lol
"a shadownak a forsaken frenzi-nél így is úgyis meghal és ha az 1-2 hitet nem tud bevinni akkor már akár komoyl hátrány is lehet " - na ez a rossz micro
De a legnagyobb tévedésed pont a voidal van shadow-val void játékot játszani öngyilkosság
még pure nature ( SOM, EP) sem tudja beverni.
A void manipulátor lapok : embalmer shrine, soul splicer, decomposer, resourche booster, fournace of flesh, shrine of greed
A void manipulációt elő segítő lapok : lifestealer, dreadcharger, shadow mage, harvester, shadow phoneix,
A void érdekében feláldozható lapok : forsaken, skeleton warrior, nightcrawler, cultist master
A hab a tortán : motivateAki ezekkel a lapokkal veszít egy void stratégián alapuló meccsen az tényleg egy idióta -.-
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem elég sebzést úgyértem tehát nem elég hit-et visz be ami nem elég arra h levigye a wellt.
de a void-on van a hangsúly a többi csak staféta. -
Murder3
addikt
természetes h vesztettek egységet, de ez nem feltétlen azon múlik ki h játszik.
épp ezért mondom h erősebb a fire t1 mert ott jobb dmg-sek az egységek, ráadásul a void rendszer miatt a shadow hamarabb veszít így kevesebb csordogál visszaneki.
Persze hamarabb visszakapja elvileg, de pl a shadownak a forsaken frenzi-nél így is úgyis meghal és ha az 1-2 hitet nem tud bevinni akkor már akár komoyl hátrány is lehet mivel elhasznált powerért nem tudja leszedni az ellen welljét, de a void térülés ott is kijön h így a fire játékos folyamatosabban kap több powert mint a shadowos és az h relatív hamarabb jött vissza lehívott 2 egységet akár elvesztette akár nem de akkor is hamarabb ürül a void és ahhoz mindenképp kell egységet veszteni, míg a fire vígan magas void-al rendelkezik közel azonos vissaztérülés mellet kapja+ ő nwki így több wellt is van esélye csinálni és neki így abból is több jön, és mivel a fire magasabb voiddal rendelkezik őneki fog abból több visszajönni.És a fire pont a magasabb void miatt kerül power előnybe amellet h az ő egységei életképesebbek a shadow suicidal attack féle egységeinél.
És ez az előny éppen elég több well húzására és közel azonos egységlétszám fenntartására.
ha megvan a welle előny akkor huzamosabb ideig biztosabbra lehet emelni az előny ebből a szempontból.majd szóljatok meddig világos nektek a szöveg

-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Érthetetlen. Mindkét szinnél 50-60 poweres unitok vannak. Nem tud egyik sem power előnybe kerülni. Max ha az egyik fél néhány unitját lenyeri a másiknak.
Egyiknél s counter 60 powerért, másiknál is. Nyilas m-s sebzéssel mindkettőnél van. Shadownál ráadásul ott a nox. Az meg szépen belővi a gyikot 25 poverért. -
Neocskaa
tag
válasz
alvarezlopez
üzenetére
Csatlakozom D1recthez, az a legjobb módszer, vagy még az e-bayes sem egy utolsó, csak megbízható eladót kell találni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- 9. generációs Gamer félkonfig, Asrock B365, i5-9400, 16GB, 256GB
- HP EliteDesk 800 G3 TWR i5-7500, 8GB, 256GB
- Dell Optiplex 3070 TWR i5-9400, 8GB, 256GB, WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a nevem Manhuntg 

az a legegyszerűbb és egyben a legrizikósabb taktika

Ha pár újraindítás után sem jó, akkor nincs mit tenni, tedd újra, én azt ajánlom, de csak a legvégsőbb esteben.
? én sorra kapom a lost connecteket, a chatben meg perces késésekkel érkezik a hozzászólás