Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Egy korszak vége
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
"Pont ezért van 2x annyi frost t1 mint nature."
nálad XD én 8 nature t1 lappal játszottam és még abból is hiányzott a dryad és az envernom hopp ez már a deck fele."Igaz, hogy semmi köze ahhoz mit használ a top200-s harcokhoz."
ezt te már csak tudod nem tudom eddig hány legendel játszottál.
Nem egy és nem kettő olyan játékos van aki konkrétan meccsenként cserél a deck-ek között még bajnokságban is ( a minőség romlása nélkül).Azért mert ismersz 3-4 nevet és láttál 2-3 replayt tőlük azt hiszed hogy akkor mindig ezzel a deckel és színfelállással játszanak.
Ami a legfurább a felfogásodban az hogy szerinted minden játékost belehet skatulyázni színek szerint.
feagul pure shadow-val lett legend kb 2-3 hónapja nem is játszik azzal.
ninjaflute bandit deckel mostanában pure fire deckel és pure frost deckel játszik
wolflovesu fire/ nature deckel és bfcardson ha leveszed stoxxx megjelenését tőle találsz a legtöbb pure nature replayt
kaldra fire/nature deckel pont mostanában linkeltem 2 repet ahol ellene és elendil ellen játszottam és nature frost deckel mentÉs ezt még sorolhatnám
Ha valaki ugyan úgy játszik pure fire mint pure frost deckel és pure fire deckel lett legend attól még ugyan úgy pure frost player is ha egyet értesz ezzel ha nem.
Egy nature frost deckből még akkor is maradnának ki jó lapok ha 30 deckslot lenne mikor csináltam a decket pont ezt beszéltük más színeknél fele ennyi variáció sincs
-
Murder3
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
Itt vannak a kész lapok..
[URL="http://www.bfcardcreator.com?task=quicklink&cid=6825"]Undead Wizzard(fire)[/URL]
[URL="http://www.bfcardcreator.com?task=quicklink&cid=6826"]Undead Wizzard(shadow)[/URL]
[URL="http://www.bfcardcreator.com?task=quicklink&cid=6829"]Graveyard(fire)[/URL]
[URL="http://www.bfcardcreator.com?task=quicklink&cid=6827"]Graveyard(Shadow)[/URL] -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
LOL frostal nem kell mikrózni ugye? Pont ezért van 2x annyi frost t1 mint nature.
"Amúgy jóval több legendnek van pure nature vagy nature/frost deckje mint hinnéd csak ez nekik kb a 4-5 deckjük." sőt némelyik a kiskutyákat is szereti. Igaz, hogy semmi köze ahhoz mit használ a top200-s harcokhoz.
Ha elég jó lenne az angolom megkérdezném. Ezért bátorkodtalak erre megkérni.
Nem az a kérds, hány op lap van t1-n. Az a kérdés hány használhatatlan van ill hány alkalmas korlátozottan pvp-re mint pl a surge.
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Minek akarsz te S/M countert ? Nature-nak van a legjobb S countere ebben a játékban (hurricane).
Ha támadok egy bázist 2 swiftclaw-wal vagy akármivel és lehoznak íjjászokat
nincs szükséged lehívni egy dazed egységet a csatába amit simán ellehet intézni,szimplán hurricane-el bármelyik egységedből csinálhatsz S countert.Hány OP lapot tudsz mondani t1-en a mortaron kívül ? mert szerintem egyet sem
A második hsz meg totál értelmetlen a legendeknek mi közük lenne az EA-hez ???
Ugyanolyan játékosok mint bárki más. Ha statisztikákra vagy kiváncsi kérdezd meg te magad Silva-tól a hivatalos fórumon mint bárki más is tenné.Az hogy miért van olyan kevés nature t1 a top 200-ban elég egyszerű mert nature-al sokat kell micrózni ez szimplán lustaság és nem a t1 gyengesége. Még a saját shadow frost deckemben is a legegyszerűbb combókat használom hogy ne keljen fölösen maceráznom.
Amúgy jóval több legendnek van pure nature vagy nature/frost deckje mint hinnéd csak ez nekik kb a 4-5 deckjük. -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Vannak legend barátaid. Légyszives kérd meg őket, hogy ea-nél kérdezzenek rá, hogy a top200 utolsó 100-200 meccsén milyen t1-t, milyen arányban hívnak.
Mert ha ez az egész olyan marha ballanszos lenne mint emlited a top200-ban közel 50 nature t1 játékosnak kellene lennie. De szvsz nincs 25 se. -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Jesz ahogy az angol mondja. Egy muk s/m unit nincs naturéban. Amúgy meg sokra nem fogunk menni egy 60-65 powers m-s unittal. Arra lesz jó, hogy a nox 25 powerért leszedje. Meg a heal is sántit t1-n. De hát mit értek én hozzá.
-
linekiller
tag
ebben a játékban egyedül a t1 az ami balanszolt.
ahhoz hogy tökéletes legyen mindössze 2 lap kéne egy 60-65 poweres M/M counter nature-nak és egy S knock back lény vagy spell shadownak semmi másra nincs itt szükség. Remélem az új editionnal ezek is kijönnek.
-
Murder3
addikt
Fontos!!
Szeretnék segítséget kérni egy angolul jól tudótól.
Néhány kártya ötletem leírását kellene átfordítani érthető-re.
Ha valakinek lenne kedve akkor PÜ-be jelezze nekem.
Fontos h NEM google translate szintű fordításra gondolokNa mind1 leírom ide hogy ne legyen zsákbamacska

Szóval a átfordítandó szöveg.
1.Elszív az ellenséges célpont lénytől 150 életpontot 4 másodpercenként.A célpont egység 50%-al kevesebbet sebez 3 másodpercig minden szívás után.
A célpont egység 5 másodpercig nem használhatja a speciális képességét.
2.Aktiváld ezt a képességet és az egység 20m-es körzetébe minden frenzy képesség végtelen ideig tart.Újrahasználható 30 másodpercenként.
3.Az épület 20m-es körzetébe az összes saját egység halálakor 35%-al több void jön vissza a void mezőbe.Az összes ellenséges egység halálakor az egységeket birtokló 35%-al kevesebb voidot kap vissza a void mezőbe.
4.Az összes saját egység elveszti a summon dazed-et ha az épület körzetébe hozod le,viszont az összes ellenséges játékos 35%-al több voidot kap vissza az elvesztett egységei vagy épületei után a void mezőbe és 5%-a megy a power poolba ebből.Ha valaki segít nekem annak előre is köszönöm, illetve a figyelmet is

-
Gyuri27
félisten
Ejjj csak nem látod a fától az erdőt. A surgét 2-3 egység alatt nem éri meg használni t1-n. Ha meg én rootsot használok te használsz mine-t, euruptiont.
Ki kellene próbálnod néhány mecs erejéig a nature t1-t. Mert sajnos nem látod miről beszélek.Murder3: neked is javaslom a fent írtakat.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
Én tudom ezt.
De az összes íjász is átlő az egész pályán biznyos szituációba, ha már elkezdték az animációt tök mindegy mienmessze fut az ellenfél az a pár nyíl eltalálja.
ezek már csak mellékhatások.
ugyanakkor érdekes h a cultistnak levonja a powert előre de szét tudják őket knockolni ezzel megakadályozva a végkimenetelt... -
OnSeT
őstag
pedig meg voltam róla győződve hogy rögtön leszedi az árát.
mondjuk nem lenne rossz ha azonnal levonná, mivel ezzel el lehetne kerülni hogy menet közben elköltsük és így besüljön.
viszont úgy kéne megoldani hogy ha véletlen meghal az egység a töltés alatt akkor egyből visszajöjjön a képesség ára, s rögtön felhasználható lehessen. -
Murder3
addikt
elég eggyértelmű..
azért nem engedi ha nicns emg rá a 25 powered, mert akkor nem tudod be se fejezni nem?
ha neked 10 powered van akkor ha engedné 10 powerért használnád a képességét.
Utólag vonja ezért is nem engedi aktiválni ha nincs elég powered.nem lő messzire normál range-je van mint a többinek.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
ok, nem LR, csak szimplán messzire lő a képességével.
az hogy utólag vonja le hülyeség, egyik lapnál sem lehet a power igényes képességeket aktiválni fedezet nélkül.
a besülés nem tom mitől van, de hogy power nélkül nem tudod aktiválni az fix.
(#8678) Nightvision1 amikor elindítja először a meghívott a játékot felugrik egy ablak ahova be lehet írni a referer nevét.
-
Nightvision1
tag
Hmm mostnézem ezt a Promo Grindert de ott elakadtam,hogy hol tudom beirni a referert

Holkell?
Regnél nincs.. -
válasz
linekiller
üzenetére
T3 bróken.

Egyébként nice ty. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller
üzenetére
jah, szeretem, amikor ilyen kedves a sorsolás XD
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Az a baj, hogy fogalmam sincs mit tegyek be a helyére XD
hmm ... lehet shaman kéne, de akkor meg már dryad is, ha tényleg t1-ben akarok harcolnimég mindig csak fire t1-et kaptam ellennek
amúgy meg mekkora az esélye, hogy 3x egymás után simait kapom, esélyem nem volt az első 2 fire rush ellen -.-
-
Neocskaa
tag
Pure shadow ötlet...
hopp, kimaradt belőle a Phase tower... mondjuk nem is nagyon férne bele, mert ezzel lehet shadow power flowot használni
Monn az ebből kimarad.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
t2-re nagyon is kell az eruption
remek drake gyilkos, akár másik drakkel, akár gladiatrixxal párosítva
ha már csak egy kicsi kell egy wellbe be tudod robbantanicost/dmg arányban többet sebez mint a lava field egy 2well+1orb csoporton
dazed unitok szedésére szintén alkalmas t2ben is
stb.
sokkal többször használom, mint a lava-t pl. arra úgyis ott a mine+roots
ráadásul lavanak meg van az a rossz szokása, hogy az s unitokból 1-et életben hagy, hiába kéne simán ölnie
tényleg, lehet ki kéne szedni a lava fieldet ... valaki vélemény? -
válasz
linekiller
üzenetére
Decklistet másolsz be?
-
linekiller
tag
azoknak akiknek semmi sem elég jó
Kipróbáltam a nature t1 frost t2 decket 1v1-ben.
Nem játszottam eddig vele és nem is igazán volt tapasztalatom ezen a téren gondoltam esélyem sem lesz az első meccseken ( mekkorát tévedtem).
3 meccset játszottam összesen ezzel a deckel amit szimplán normálissan raktam össze (köszönet ebben rankerznek és ninjaflutenak )a rep-ek:
[link]
ezen a meccsen egy bane volt az ellenfelem hozzá kell tenni, hogy shadow nature volt tehát a DO nerf miatt max fury szinten játszott ( a játékos nevét elfelejtettem :S )[link]
[link]
Ezeken a meccseken onset volt az ellenfelem egyik meccsen a normál deckjével játszott amin kikaptam de nem a lapok miatt hanem mert vétettem egy fatális hibát (ezt a meccset élveztem a legjobban és szerintem ezen is látszott igazán a deck ereje).
A másik meccsen ő is egy teszt deckel ment.Egyik se volt mirror meccs tehát nem számított az kinek van nagyobb tapasztalata nature frost-ban szimplán a lapok ereje és játszhatósága számított amiben bőven a várakozáson felül teljesített ez a deck.
-
Sousuke90
aktív tag
parancsolj a nature/fire
http://rapidshare.com/files/407486943/nature_fire.JPG
véleményeket amúgy bárkitől szívesen fogadok róla
-
Sousuke90
aktív tag
Ez jó ötlet, tetszik *.*
Viszont ha van rá időd, akkor esetleg írhatnál 1-2 sort a kulcsmozzanotokról, mert én most elkezdtem nézni a deckeket, és pl. Behind Enemy Lines-t meg tudom csinálni nature vagy shadow kezdéssel, de pure frostot még csak nem is láttam. És mondjuk szívesen kipróbálnám, de fogalmam sincs így ránézésre, hogy pure frostnál mi a lényeg.
A pvp deckemet meg majd ha ráérek megcsinálom ilyen szép táblázatban XD
Bár biztos vannak jobb nature/fire deckek a fórumon. -
OnSeT
őstag
Az új tartalmat láthatóvá tettem mindenki számára.
[link]Elkezdtem készíteni egy deck ajánlót, a PvE mapok expert nehézségi szintjéhez, ahol lehet olyan decket töltök fel amivel szólóban is lehet teljesíteni az adott pályát.
Ezen kívül még rPvE és PvP deck ötleteket is fel fogok rakni. Utóbbi kettőből egyenlőre 1-1 van az oldalon, PvP deckből jelenleg csak pure fire képviselteti magát.
Természetesen más felállással is teljesíthetők a mapok. A feltöltött tartalmak egy kiindulási pontot jelentenek az adott pályához történő speciális deck összeállításához.
Mint írtam korábban adódott pár technikai probléma, egyrészről a BattleForge Replay Analyzer nem hajlandó felismerni a replayek egy részét és nem jelzi ki az újabb lapokat. Utóbbi mondjuk nem gond, mert egyszer mindenképp lepörgetem őket s akkor meg lehet látni a hiányzó 1-2 lapot.
A legnagyobb gondot viszont az jelenti hogy az elmúlt héten jött 2 patch is, ami olvashatatlanná tette a replayeket amiket a Bf- Antipatch használatával sem lehet teljes értékűen lejátszhatóvá alakítani. [link]
2-3 patchel ezelőtti replayeknél már 30-40% az esélye hogy olyan lesz a rep. mint amilyet fentebb linkeltem, 5-10 percig megy szépen, majd a gép lerombolja az aktuális játékos orbjait, welljeit és még közel 20 percig üresjáratban megy a lejátszás.
Decket meg csak úgy akarok feltölteni hogy előtte megnéztem hogy az adott mapot, adott felálásban gond nélkül lehet teljesíteni vele expert nehézségi szinten.
Szóval a többi maphoz majd akkor jönnek a deckek ha lesz használható replayem.PvP deckekhez viszont szeretném a közreműködéseteket kérni, mivel ott mindenki 20 lapból álló paklit használ, aminek sokszor csak töredékét használja egy-egy körben így azt nem lehet replayből összeírni.
Tehát egy képet kérnék minden vállalkozó szellemű játékostól az aktuális pvp deckjéről.
A képkészítéshez akár a BF beépítet képkészítője is használható. Alapbeállítás szerint Ctrl+O, a képek pedig a Dokumentumok/Battleforge/screenshots mappába kerülnek. Viszont ez nagy fájlméretet eredményez a PNG formátum miatt.
Feltöltés pl ide: [link]Ha van valakinek kész deck-je a hiányzó mapok expert változatához, ill. diff 7+ (szintmegjelöléssel) rPvE-hez azok is jöhetnek.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
az engem nem érdekel hogy LR vagy az animáció miatt öli-e meg olyan távolról, csak az hogy leöli.

de te hamarabb hívod le 50ért mint én 60 ért, és ált. úgy kezdődik a harc hogy én megyek gyíkkal a dreadcharegr ellen shadow egyből hívja noxot majd dazed után kilövi. a te egységed életben marad az enyém hullik.
de azért hozzáteszem hogy jó pár mp-ig tölt a nox és ha ezalatt leszeded akkor még az aktiválásért járó powert is bukja a shadow oldal, szal így össz. 75-öt.
legalábbis úgy tudom nem térül vissza ilyen esetben az aktiválás költsége.
(#8652) linekiller ment repü
-
Murder3
addikt
az nem long range....
az csak az animáció miatt olyan, ha megnézed mindegyik range egység ilyen, ha már elkezdik a lövés animációt akkor mind1 milyen messze van eltalálja még a swift egységeket is, azok se elég gyorsak h elfussanak előle.Gyuri:előtte le is kell hívni 50-ért tehát összesen 75 a scevenger meg csak 60 ha csak azt hívja le.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
most komolyan nem értelek, mintha nem is olvasnád amit írok
pár hsz-el korábban linkeltem neked azt a lapot mint LR.hogy lenne LR? messzebbről kilövi a scavengerem mint dancer hatótávja, csak a képesség aktiválásához kell közelebb lennie. ha nem hiszed próbáld ki forgeban
75 powerért jah, de az egységed életben marad én meg hívhatok újat. így már 75:120 az arány a javadra.
(#8650) Gyuri27 nézd meg linekiller legutóbb linkelt 2v2-es replayet amit legendek ellen ment. t1 ott dölt el hogy a fires íjászokat spamamelt 50-ért a natures meg healelt és cc-zet.
most azt mondod hogy nem lenne op a nature t1 ha önhálóan meg tudná ezt valósítani?
tehát pl. kapna 50 poweres ijászokat. amit a jelenleg meglévő heallel és cc-vel támogatna. -
Gyuri27
félisten
A shadow is előnyben van igen. Az én gyikomat is beszedi a nox.
A frost is előnyben van. De legalább lassú. Tudsz a swift egységgel manőverezni.A cc-t akkor emlegesd, ha a dd ereje csökken mint a cc ereje. A legfontosabb heal a surge fölöslegesen sokat gyógyít így drága. Fele kapacitása elég lenne, fele powerért (de ezt már írtam).
Miért ágálok a longrange ellen? Mert a surge nem gyógyit épületet se t1-n, se t2-n. Ahhoz meg tényleg nem kell atomfizikusnak lenni, hogy a szakadék másik oldalára odatolj egy olcsó mortart. Mert mire körbe megyek camp beütve. Egyedül a mana tehetne ellene valamit, de azt egy euruption instant öli.
T1-n cc? Hát kérlek. Wreckert, gyíkot nem fújja el a hurrikán. Az roots meg nem sebez.
Magyarul egy unit 80 power, roots 45 az 125 és semmire nem megyek vele. Amazon a wreckert nem üti le. A gyík meg úgy belassitja, hogy a wrecker simán szétkapja utánna. Ja és te még mindig csak 110 powernél tartasz.
De legyen a cc és a heal előny (bár ebben a formában nem igaz). Firének ott a dd t1-n, ott a long range. Ott vannak a spec tulajdonságok mint a wreckeré, a gyíké (ingyen), a zöld nomádról nem is beszélek. Szóval nem egy kategória a kettő.Murder3: a nox nem hal bele a lövésbe. Tehát 25power a kiadás! Annyira nem long range, hogy amazon nem tud elfutni előle.
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox
üzenetére
példának okárét van 10 ember, ebből 5-nek a ice guardian op a másik 5 ember szerint meg csak erős.....
-
válasz
linekiller
üzenetére
Sztem nem bosszantó lap, persze lehet úgy is használni. De nem tartom erősnek.
(#8645) phanzetomox: jogos, sztem egyértelműbb az OP vagy imba.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
ennyi erővel írhattad volna azt is hogy a shadow, fire, frost előnyben van a natureval szemben ha középre kell sprintelni. azokban is olcsók az egységek. nox pl 25 powerért ( ez a képessége pl. LR, ha becélozták már nem sok esély van arra hogy kiérjen a gyik a hatótávolságából) egy lövéssel leszedi a 60 poweres scavengerem. frost meg pajzsoz.
most nem tom miért sajnáljátok a long ranget a firetől t1-t2-n,
nekem sincs azzal gondom hogy te meg teli vagy cc-vel és healel t1-től kezdve t4 bezárólag minden szinten.a nature meg elég combos lenne t1en 50-60 poweres egységekkel úgy hogy még heal + 1-2 cc-je is van azon a szinten.
Az LS mondatom Murdernak ment arra a kijelentésére hogy natureban egyáltalán nincs ilyen lap.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
2v2-ben a nature az egyik legerősebb szín, t1-en t2-n egyaránt.
linekiller: ő lámaságnak tartja nem lame-nek szerintem félreértetted.más : linekiller és D1Recthun jól le írtátok hogy mit jelent a lame és a láma szó, tehát aki nem tudja az olvassa el pls, mert engem zavar hogy mindenre ezt mondják ami erős (amikor nem azt jelenti )
-
linekiller
tag
a lame szó jelentése : gyenge,gyatra,béna ,sánta
de mint én is írtam egyetértek azzal hogy bosszantó lap szóval nem ellened beszéltem
Neocska: amint írtad is a meccset nem t3-n veszítetted hanem t2-őn szóval ehez a churchnek sok köze nincs, önmagában church-el nem lehet nyerni csak leköti a powert. Most nem igazán emlékszem milyen deckel játszol de úgy rémlik mintha pure shadow akkor egy nether warpos harvi bomb megoldja a problémát ( ehez hotkey és nagyon jó időzítés szükséges).
Mellesleg egy grigori bombát is meglehet állítani egy jól időzített nether warpal. -
Gyuri27
félisten
Nem mondtam, hogy nem lehet nélküle játszani. De a frost lelke a guardian (mint shadownál a charger, vagy firénél a gyík).
OnSeT: a matek miatt.
50-60 poweres unitokat dobál, mig én 80-t teszem ugyanezt.
Ha meg wreckert hiv, potom powerért dazed nélkül spammel.
Egyikse pvp képes. Ill több haszna van a longrangénak t1-n és t2-n. -
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A frost T1ben mi a drága? Szerintem az a legolcsóbb. Frost mage és ice guardian-ból mondjuk kell a sok charge, de a többi színnél is vannak olyan lapok amiket ajánlatos felchargeolni és dágábbak ezeknél.
A home soilból egyáltalán nem kell charge, gyorsabban visszatöltődik mint amennyi idő alatt újra használhatnád.Ráadásul én egészen annihilator rankig jutottam, úgy hogy se home soil se ice guardian.
-
-
Neocskaa
tag
válasz
linekiller
üzenetére
Engem ütöttek már be vele 2v2-ben. Egyedül maradt a csávó kettőnk ellen, lezárta mind a 3 utat a bázisához egy-egy Churchel. Amikor odmentünk a nagy sereggel jött a vigil meg a grigori bomba, nem tudtunk mit kezdeni vele... Persze itt felmerlül a kérdés, hogy engedtük letenni azt a 3 sz@rt. Egyszerű a válasz, T2-n is ütött a csávó a láma kombóival. ( Lost Shade spam)
-
válasz
linekiller
üzenetére
Miért lenne ellentmondás?

A láma "hozzánemértőt" jelent sztem.
Pont azért használja mert nem ért hozzá. -
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90
üzenetére
Nincs bent a deckben az enli se.

Én vagyok az a hülye naturés aki ha kell harcol t1-n. Itt szokott bukni a dolog. Hiszen nem mindegy, hogy 50-60 poweres egységeket spammal az ember. Vagy 70-80-s unitokat dobál.
D1Rect: a negetion maga nem vészes. Warpal vagy tournamentel viszont szopatós.
-
Gyuri27
félisten
Elsősorban pvp-ről beszéltem, és pve-vel egészitettem ki.
Sousuke90: pure nature deckemben nekem sincs enli+earth. Bár tegnap jó lett volna. Shadowos kolléga ugyanis nem csinált mást min negation + tournament. De mindegy mert score alapján én győztem. Csak a 30 percet meg kellett várni.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hát én most kerestem valamit, amit betehetnék az earthshaker helyére, mert azt sose használom. Csak biztonságinak volt bent, ha valami nagyon nagy lamerrel találkozom, akkor azért az nem ártott. De már rég átálltam bloodhornra, szóval az a hely felszabadult. Gondolkodtam egy vileblood+twilight transformationon is, de ahhoz viszont még valamit ki kéne szedni, meg ugye moon majdnem mindenhol ott van. Szóval inkább maradtam ennél, mert ez minden ellen hasznos tud lenni.
-
Gyuri27
félisten
-
Sousuke90
aktív tag
Csak nekem sorsol így a játék ellenfelet, vagy tényleg nagyon elszaporodott a pure fire?
Elmúlt napokban 5-ből 4 pure fire. Most találkoztam végre egy shade spammerrel, tiszta felüdülés volt XDPlusz kérdés, envenomból az infused jobb, ugye?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
natureban ott a Razorleaf és a Spore Launcher
nature-frost-stone vonalon meg a Hammerfall, ill a fentebb említett 2 lap.szal így csak a pure shadow maradt ahol nincs semmi.
adódott egy pár nem várt technikai probléma ( majd később részletezem)
viszont az eddig elkészült részeket még ma este elérhetővé teszem
-
OnSeT
őstag
válasz
Sousuke90
üzenetére
debuffolni mindenképp kell.
fire/natureban elintézheted egy oinkkal is az első buff adagot, viszont ekkor az ensnaaring hatásideje rövidülni fog.
moon itt nem fontos, bár tény hogy vele gyorsabban lehet végezni a célponttal. buff leszedéssel meg érdemes megvárni amíg mindkettő rákerül a harvira ( life weaving és az unholy power is.)pure fireben mindenképp kell a moon, mivel az fokozza a sérülékenységét a harvinak és lassítja a mozgási sebességét.
első körben a buffokat szedd le, majd utána jöhet a moon képessége.
-
Gyuri27
félisten
Guardian: min a 2 ami kell. T2-re is jó hiszen m/m.
Nature ellen az imperial nem bejövös. Oda kell a guardian.
A mage charge a pve miatt kell.
Longrange nincs pure naturéban, nincs nature-frost-stone deckben és shadowban (pure). Firében van (pure firében pofátlanul erős is), banditban van, twi-ben szintén van. Lostban ott a vigil (bár az t3). Pure frostban a WR is az (még akkor is ha 25 powerbe kerül).
Igen, de a WR képessége powerbe kerül és kell hozzá barrier is (+45 power).
Mivan a meglepivel?
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
mortart és sundit részben az általad említettek miatt nem használok.
mortar önmagában szvsz nem lamer lap, a lámaság az ahogyan egyesek használják.frost t1-et is össze lehet úgy rakni hogy olcsó és ütős legyen.
guardian helyett mehet a lightbalde + sorceress
lightbladet lehívni a bónusza miatt még t1 után is megéri.
vagy az imperials+ sorceress kombó, amit Badlegouse használt anno, jól megszívatva ezzel engem
frost mageből elég 2 lap, home soilra viszont jól jön a sok charge.
ebben a felállásban fire t1-nél is olcsóbb
de ha marad a guardian akkor sem kell kimaxolni, mivel t2-nél az már gyenge.
long range szinte már mindenhol van, pl. firevel kevert pakliban t2-n használható a fire stalker bármely színnel keverve.
melyik szinre/felállásra gondolsz ahol egyáltalán nincs long range?
talán pure shadow az egyetlen ahol nincs.
egyébként elég sokan csak a dancerre gondolnak mint igazi t2-es LR-egység, holott pure frostban a White Rangers még a dancernél is messzebbre lő.
ez tapasztalat, hegy mögül bontották vele a wellem és dancerrel nem tudtam visszalőni neki. -
Gyuri27
félisten
válasz
phanzetomox
üzenetére
Vertek el már vele párszor.

A sundi az amazon, nightguard, lightblade óta nem az igazi. Most meg a nerf is. Úgyhogy tényleg túlárazott.
Akienek meg nem inge............

-
phanzetomox
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
már ne haragudj de mennyit értesz te a fire t1-hez ?

amúgy a nerf óta meg lehet lenni sundi nélkül de szép mikróval használható,
a firesworn frost ellen ütős. és hosszú t1 harcnál kell a chargemegfogsz lepődni de sose használtam az általatok említett "lamer" módon a mortart mégis majdnem minden meccsen lehívom párszor .

a long range fire sajátosság akart lenni anno, de a sok sírás miatt a köv. kiadásban talán pure nature is kap egyet

-
Sousuke90
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
Még mindig olcsóbb mint pl a frost. Mortarból, sundiból nem kell charge. Swornból elég 2 lap. Arrol nem is beszélve, hogy mindkettő nélkül meg lehet lenni (főleg sundi nélkül). Mivel a naturét sem tudod vele szopatni, a frostot se. A shadowot is csak akkor ha nincs NG.
A mortar meg tényleg lamer lap. Nem sértésnek szánom. De sok gógyi nem kell falmőgé, szakadék másik oldalára stb-stb rakni.
Nem is értem, hogy néhány szinnek (pure és dual orb) egyáltalán nincs long range egysége. Firénél t1-n is van meg t2-n is.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Fire t1 olcsó???
mégis mihez képest?
mortar, sundi 150 ill 500 bfp körül vanamit én használok pvp-ben t1en a drágább lapok közül az a mine és a firesworn (frost aff.)
mindegyik 150-200 bfp között/lap.charge meg kell mindegyikre, mivel mindkét lap kiválóan használható t2-n a mine még t3-on is.
pár példa: firesworn s knock, + a deep one és vileblood ellen is jó a képessége miatt.
mine-t meg nem spammelni kell, az egy jó védekező lap, orb alá berakva pl, burrower rush ellen, ha nem figyel az ellenfél (már előfordult párszor) 3-4 burowert is leszed.
fire/nature pakiliban ensnaaringal kombinálva egész sereget képes leszedni. ( akár még t3 as egységeket is, pl. Silverwind Lancers, Giant Slayer)
Sousuke90 közbe már phanze leírta,
scavenger, firesworn fire aff, eruption, mine, wrecker, sunstriderswrecker, sunstriders, scavenger ezekre pl nem kell a max charge, de mivel többsége 2 bfp-s c lap, így nem megterhelő feltolni őket maxra, főleg hogy el se lehet adni a felesleges lapokat.
gladiatrix-ot érdemes chargeolnod, harvi ellen pl nagyon jól lehet használni, szétszórva lehívsz 2-3-at + mellé egy moon és le is szedték. vagy fire/natureban ensnaaring + galdiatrixok.
később majd feltöltöm a teljes fire paklim.
-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Shadownál pedig minden maxon
Én már csak a deck szintjének növelése miatt is ma felchargeolom az összes nem annyira szükséges lapomat.Más: Ez a nether warp... Annyira azért nem jó lap, hogy 700-800 bfp-t rászánjak, sőt most már a kék is 350 kröül áll...
pofám leszakad. -
-
válasz
Nightvision1
üzenetére
A charge egy ugyanolyan lap, mint az alap lap, ami arra hivatott, hogy megtöbbszörözze a charge-ok számát (vagyis, hogy egymás után hány egységet tudsz lehívni).
-
Nightvision1
tag
Én játszanék 2p mapokat.Összeállt közben szerintem egy egész jo paklim.Majd holnap linkelem.Egyébként most még a deck PvP-re kell.
Egyébként mi az a Charge?
Gondolom valami erősitő lap nem?[Bocsi ha hülyeséget beszélek]Murder3.: Mehetünk 2p ,dobj PM-be egy nevet

-
Murder3
addikt
Közben továbbra is szivesen játszanék 2p mapokat ha valakinek lenne kedve szóljon nyugodtan
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
én is csak tapasztalatok miatt tartom fontosnak a charge-t mert sokszor volt hogy pont egy amúgy "lényegtelen" lapomra volt többször szükség, csak éppen nem volt elég charge belőle.
elhúzódó t3 harcoknál meg mindenből kell charge, gyakran van hogy t3-on is t2-t1-es egységekkel harcolunk mert mindenből kifogytunk
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Nem kell mindent chargeolni ész nélkül, legalábbis szerintem elég azokat, amit tényleg használ az ember. Nekem nagyjából csak a burrower, drake, surge, eruption van chargeolva, most gondolkodom rajta, hogy esetleg gladiatrixra veszek chargeot, de még nem volt olyan, hogy hiányzott volna, bár igaz, hogy csak nem rég tettem be.
Murder ment egy pü is közben.
-
Murder3
addikt
pvp-be chargok nélkül halott vagy.
pl egy fontosabb lap ami sokat segít pl mine,mortar, azok egyszer elfogynak onna a nem kezdők ellen véged.egy szimpla példa
nemrég játszottam gyurival és volt egy t2-n a támadásait mage-kel jól tudtam visszaverni, de mienst elfogyott már gyakorlatilag nem tudtam megálítani burrowereit, mert nem volt mivel.
és hiába van fullso paklid chargok nélkül a fontosabb lapok amik nem common,uc-k nincs sok esélyed és ki az aki nem chargolt lapokkal játszik pvp-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szóval nemtudom, de ha keveset használod akkor sztem vedd ki
Monn az ebből kimarad.