Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoLHunCsirke
tag
Megpróbáltam felrakni bf-et és amikor elindítottam a install.exe ilyen hibaüzenet fogadott: Az EASETUP.EXE fálj hiányzó exporthoz van csatolva KERNEL32.DLL: Process 32 FirstW.
tehetek ezellen valamit? vagy hagyjam a búsba
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Az a baj, hogy a tények makacs dolgok. Ha nem lenne jó a shadow t1, nem a legjobb t1 lenne a játékosok több mint fele nem ezt használná. Ugyanis van mindenre counter, spammelhatő stb-stb. T2-n is sok ember használ shadowot.
Innen nincs értelme annak amit mondasz (erős do, heal spam stb-stb). -
Sousuke90
aktív tag
jó repek lettek, grat
az elsőben, 1:30-nál, a falon lévő forsakenek miért nem lőnek a taunt után?
@krómX: nem tudom pontosan melyik támadásra gondolsz, de nem olyanra, amikor épp KoC hatása alatt voltak az egységek?
bár én a harmadikban inkább azt nem értettem, hogy miért lőtte a sajátjait lava-val ... -
Murder3
addikt
ilyeneket nem kell komolyan venni nem szabad megadni senkinek.
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
hát remélem így van

mer nem lenne nagyon kedvem a fölhalmozott cuccokat elveszteni
meg sztemis akor emilbe vagy hasonló módon értesítenénekKöszi
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
Nem kell megilyedned nekem egy csomó gyerek írt már ilyet, és még mindíg megvan az accom bf-en
szóval,lese kell szarnod őket,max poénosan beírod neki h email:blablabla
password:******** de igazából nem kell velük foglalkozni, csak én lightkex barátommal mindíg ilyen marhaságokat írunk vissza nekik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zotya21
senior tag
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy másnak is küldtek már iylen levelet, hogy bevagyok jelentve 3 szor és bannolnak ha nem adom meg az adataimat ?
Küldtek egyet kb 2 hete
meg mostis egyet de nem vettem komolyan az elsőt mivel megtaláltam a felhasználót a játékba meg nemis battleforge.com os email cimet adott megszal ez csaló vagy érdemes komoylan venni és csinálni uj accot aztán átküldeni mindent ?
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
mint írtam ferdítesz és ferdítesz folyamatosan felesleges bármit írni neked mert nem érted.
leírsz akkora baromságot...pl
"A spirit igazából azzal sebez. Mert a 192 dmg 70 powerért elég kajla."
"A nox-t meg ne úgy számold, hogy 75 power. Mert simán hazavág egy 80 poweres unitot úgy, hogy neked megmarad a nox. A képességére költött 25 powert ami nem sok 100%-ig visszakapod."ezt a 2 modnatod állítsd szembe ha ebből nem jössz rá mire gondolok akkor feladom,mert h mondod a magadét akkor mondhatok bármit ez átmegy értelmetlenségi szintre
Naturénak van a legerősebb t4-e a játékba ennyi.
de ezt is elferdíted valahogy.... -
OnSeT
őstag
KoC esetében az a vicces hogy decktől függetlenül védeni lehet a képességét power költés nélkül, mindössze csak rá kell feküdni az ˇFˇ re ^^
de úgy néz ki ezt kevesen tudják.

-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
A spirit igazából azzal sebez. Mert a 192 dmg 70 powerért elég kajla.
Pvp-ben a shadow t1 ami megfogja az összes szint. Nem véletlenül a játékosok 60% megy shadow t1-l. Naturét simán fogni a phase towerekel. Firének sok esélye nincs. Ahol kicsit gépészkedni kell szerintem az a frost.Amúgy ez a do spam, do + heal spam neked a mániád. Elmondom megint. 120 poweres unitokat nem lehet spamelni. A 80 poweres healt is csak akkor ha min 4 well van és pörög a void.
L unit van a stonekinnél is. Viszont xl csak a pure shadownál. De ennek mi a lényege? Kb semmi. A tempest és az aggressor, hogy jön ide? Azok nem pure lapok. Másrészt 3 mage jó helyre dobálva megeszi az aggressort. Ezek t2-n kerülnek 150 powerbe. Ami nem kevés.Túl erős a do? Lehet. De a phase is erős és mozog, a mage mindent knockol. A dancer a világvégére ellő stb-stb. Valami előnyös lehet nature t2-n.
A nox-t meg ne úgy számold, hogy 75 power. Mert simán hazavág egy 80 poweres unitot úgy, hogy neked megmarad a nox. A képességére költött 25 powert ami nem sok 100%-ig visszakapod.
Treespirittel mi a baj? Simán üthető. Instant t2 és csókolom.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
te szokás szerint kiferdítesz mindent akkor a spirit hunters meg 30 passzív dps is mi már...
de ha a hurricán mondjunk nem fújna szét mindent a root+ww nem gyalázna le komplett seregeke....stbstbitt nem más kell nézni komplett tényt l egységeket van a firénél t1-en,lostnál t2-n,twilightnál t2,naturénél t2-n
legolcsóbb és legerősebb a do+mellé a spam heal.
nem tudom hogy jön ide a mage, de pl a stone tempest ami szintén l és még kiszedni is a lehetetlen közelébe van a sok supportal vagy az aggressor ami l-t is knockol...a deep one még így is túlerős és olcsó a többi l-hez képest az h pure lett marhára nem változtat semmin.
A nox képessége nevetséges. 25 power és dögre lő egy 60 poweres m unitot. Nevetséges.
A másik a warp. A harvi mellé nagyon kellett az a lap. Sok esetben 50-75 powerért húzol falat. Amiben áll a power.
nox képességell eggyüt 75 power vagyis nem olcsóbb, ellenbe ott van neked a driád vagy a www-k amik szint úgy felháborítóak ha ezt az álláspontot nézzük vagy a lámulás netovábbjáról a treespiritekről ne ejtsünk szót.
Ha nem húzol falat nem lesz ilyen probléma nem?
kb ilyen szinten van ez amit mondasz. -
Gyuri27
félisten
Két dolgot füzök hozzá. Nem neked szól, hanem a kártyáknak. A nox képessége nevetséges. 25 power és dögre lő egy 60 poweres m unitot. Nevetséges.
A másik a warp. A harvi mellé nagyon kellett az a lap. Sok esetben 50-75 powerért húzol falat. Amiben áll a power.Azt meg továbbra sem értem, hogy koc ellen miért kell lehivni ennyi egységet. Ha van cc akkor mért az után dobja rá miután a képességét aktiválta.
A lánc cc-re meg annyit, hogy látom te sem spóroltál a buffon.Murder3: ha a mage nem kockolna szét mindent akkor megérteném az álláspontod. De mivel nem így van felesleges a rinya. Hiszen ha do nem lenne értelme nem lenne a pure naturénak. A spike roots ne vegyük ide. Mert igazából a pvp-re alkalmatlan. Nem is látni. Azért berakni, hogy egy slotot foglaljon felesleges.
-
Murder3
addikt
egyébként ha nem vesszük az aoc-t és a koc+life kombóra koncetnrálunk egy l pl egy nagyon common vilespammer ellen nevetne kinyírhatjuk az ilyen kor szokásos vileblood+burrower felhozatalt.
pl vilebloodto meggeszi még revagével is ez a kombó, de ugye akkor dobják rá az oinkot(amúgy nem azért de a revage nem sebzés alapján healel?)
akkor bukta de pl ha ezt összehasonlítsuk a többi l egységgel működik, aminél nem az a Deep One.
és itt jön ki h még most se fixelt egység a deep, mert azt így a büdös életbe nem szedsz ki a folyamatos heal miatt.olcsóbb a villénél,erősebb tőle konkrétan befallen nélkül esélytelen h kiszedd.(egymagába mert ah 2 van akkor a koc képességével lehet szopatni, ez pl a legérdekesebb h ilyenkor ha többet hívnak le akkor azzal a saját helyzetükön rontanak)
Befallen meg magába 120 power és kell egy egység ami feltartja a deepet. -
OnSeT
őstag
-
Gyuri27
félisten
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Vagy amazon vagy swift. Ami nem kell: thonbark, deepcoil, wyrm.
Kell viszont mauler, ghostspear, oink. T3: drones, swamp, (ha nem akarsz aby-ra, fathom-ra költeni) akkor ashbony pyro és soulshattert rakj még be (t3-n igy shadowot hivsz).T1: wind, roots, shaman, dryad, surge, hurrikán amazon vagy swift.
T2: speras, spirit, mauler, do, som, parasite, swamp, burri
T3: ha nature: drones, drake, fathom, aby, ha shadow akkor drones, swamp, pyro, shatter.OnSeT: javitva.

-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
deepcoil, thornbark, wyrm helyett ghostspears, drones, creeping.
Gyuri majd ha online lesz javít rajta. de sztem ezt a 3at mindenképp cserélni kellene.
-
LoLHunCsirke
tag
a Curse of Oinkot kihagytam t2 ből bocs

-
LoLHunCsirke
tag
Hali! nemrégiben kezdtem el játszani a BattleForgeval, osztálytársam mutatta, neki akkor épp csak nature lapokból álló deckje volt, hát követtem a példáját, vettem is bf-et magamnak, amiből ilyen lapokat tudtam összeszedni T1
indwears,Amazon(kék),Swiftclaw,shaman,Hurricane,Enshane root,Sure of light,Dryad(kék),T2 : Deep one,Parasite,Burrower,Shrine of Memory,SpiritHunters(lila),agyak(azok amik szörnyet fogalnak 150 powerig) T3:Mo,DeepcoilWorm,Swampdrake,ThormbarkT4 GiantWyrm
a kérdésem az lenne hogy ez erős deck? kéne valamit cserélni benne? pvp re gondolok elsősorban -
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
Igazából ezzel is nagyon egyszerű, csak uyge a t3 hiánya miatt ott már nem bírtam, de ha az elején nem így rakod a spicereket hanem úgy h jobban befedje a pályát akkor még könnyebb..
Frost t1-el a legjobb a knock backes amge miatt.
ot én a ice shield tover frost mage meg master archerekkel komponáltam, nyilván fejlettebb t1-el az se nehéz.
Persze ez csak advanced expert biztos sokkal nehezebb
Onset:Én is tegnap szedtem le a fixelt mapot

-
fantom922
aktív tag
Sziasztok!
Én nem vagyok új játékos, csak egy időre szüneteltettem és mire visszajöttem már ez a szabad bfp-s rendszer volt.
Most viszont van egy nagy problémám. Mikor map-ot vagy BG-t játszok semmi probléma, de mikor regisztrálni akarok PvP meccsre akkor ezt írja: Unknown Error! és nem indul el az ellenfél / ellenfelek keresése. Ez pér napja van így. A játékot leszedtem és újra felraktam, de továbbra is probléma
...nem tom mit csináljak...Ötletek?
-
Murder3
addikt
Survive
18:30 percig bírtam t3 nélkül Shadowwal.
próbáltam mással is hiányos fire t1-el lehetetlennek bizonyult illetve frsot t1-el ment amíg nem jöttek a lovasok
-
Clapaucius
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére

okés azért köszi

-
phanzetomox
őstag
válasz
Clapaucius
üzenetére
régebben majdnem pontosan meg tudtuk határozni. Nem jött be. Aztán nagyjából meg tudtuk tippelni. Nem jött be. Most már csak azt tudjuk hogy nem tudjuk meddig van.
-
BladeHero
tag
nah hali mindenkinek már nem fogok játszani sajna mert nem tok ezt ismerőseimnek küldöm ink

-
Clapaucius
tag
köszi a válaszokat

Még egy olyan kérdésem lenne, hogy nem lehet tudni, hogy meddig tart még a Promo grinder meghívásos akció?
Köszi

-
OnSeT
őstag
válasz
Clapaucius
üzenetére
ice age nature aff. ez a shieldet regegnerálja.
kimondottan hp visszaállítás nincs frostban.viszont a blood healing befér shadow részről, az healel.

-
Murder3
addikt
válasz
Clapaucius
üzenetére
Frostnál a building healen van a hangsúly.
-
Clapaucius
tag
aham, kösz!
Reméltem van konkrétan erre a célra egy frost "shaman", de sajna nincs .
köszi
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Clapaucius
üzenetére
area ice shield/ward of the north, leginkább az ilyenek válthatják ki frostnál az igazi heal hiányát sztem
-
Clapaucius
tag
hello!
Skacok...Frost deck-nél van olyan kártya, ami "hílel"?

stonekin-nél van a crystal fiend, de 3 frost és egy shadow orbot használok (előszőr 3 kék, a végén a lila)köszi
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
viszont sajnos a deep one ellen life weavig nélkül még midnig eséyltelen a többi l ellen jó, kivéve ami knockolja az m egységet.
-
Murder3
addikt
2.meccsen akkor volt a power előny h mid1 mivel ment volna

nekem is volt nem egy ilyen szitum hogy kb olyan szintne pazaroltam a fail ua meg midnne 100 feletti spelt de megse érzetem mert annyira jött a voidból a power.
au uccsó meccs meg jó példája annak h mennyire is egy noob pálya az, kb a falak döntik el az egészet -
OnSeT
őstag
Pure Shadow 1v1 videók első felvonás

Deveken (Shadow/Shadow/Shadow) vs Avire (Shadow/Frost/Nature)
Furnace of Flesh akcióban.
Deveken (Pure Shadow) vs Burndigga (Pure Fire)
Két kombóval amit nem lehet firevel védeni. (harvi és shatter)
Deveken (Pure Shadow) vs Todar (Pure Frost)
Shadow részről orb/well vesztés nélkül.
-
Murder3
addikt
Magyar kommetátoros videóval nincs kedve senkinek megpróbálkoznia?

-
atyauristN
csendes tag
Van 2840 BFP-m, amit eladok 2500Ft-ért. Akit érdekel írjon privátban, egyszeri lehetőség.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
hát, mivel én kyuushuun vagyok, ez meg leginkább a tokyo-i részt érintette, nem tudok sokat mondani ... azt hallottam ott leállt teljesen a közlekedés, legalább 40-en meghaltak, stb.
amúgy az legérdekesebb a számomra az volt, hogy este amikor beszéltem a barátnőmmel, az első kérdése az volt, hogy egyben vagyok-e még, én meg néztem, hogy "mi van?", mert addig nem is hallottam róla (nincs tv-m) ...
szerintem ti otthon többet tudtok erről igazából, bár azt hozzá kell tenni, hogy ha ez két héttel később történik, akkor valószínű elsőkézből tudnám mondani az infókat ...@dokar: a "feka zene" kissé előítéletesen hangzik számomra, főleg hogy vannak "fehérek" is, akik ilyen stílust adnak elő
amúgy meg mindenkinek más a zenei ízlése, ha nem tetszik le lehet húzni a hangot YT-on;
szerintem még mindig jobb így, mintha a nagy némaság lenne alatta -
Murder3
addikt
Kreáltam egy új bandit unitot akár még jöhet is sőt tuti hogy majd kiadják ezt a jövőbe a bandit frakcióhoz.
Ittpersze nem ezekkel a képességekkel de a modell jönni fog az tuti

-
Murder3
addikt
Sousuke90:
Mi a helyzet ott Japánba msot hogy volt ott az a nagy katasztrófa?
Onnan biztos jobban látod mint ami itt áthonra átjön ahírekből... -
Murder3
addikt
dual nature ellen

befalaztuk őket. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Dokumentumok > BattleForge > Diag és ott a bs_log.txt fájlban van az infó.
indításkor automatikusan frissít az aktuális értékre és felülre teszi a mappában a fájlt.(#11838) phanzetomox ha hajnalban vagy egy patch után közvetlen lépsz fel akkor tényleg csak pár 100-an vannak.

-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
egy 0-át lehagytál sztem .

19:57:34: overlord.battleforge.com:7399 - Server Population: 1322/4000
19:57:35: razorleaf.battleforge.com:7399 - Server Population: 554/4000és overlord az ajánlott szeró.

-
Atvy
csendes tag
heló mindenki!
Elővettem leporolni ezt a Game-t , de meglepődve látom, hogy a free bfp ellenére is alig vannak a szerveren.

A szinte alap paklimmal meg a Standard többszemélyes mapokról is van, hogy kidobnak.

Akinek van Felesleges Shadow lapja és elküldené nekem azt megköszönném

ING: Atvy
köszi Atvy
-
pipita20
csendes tag
Hali!!Kérnék 1 kis segítséget,viszonylag új vagyok játékban,akinek van felesleges kártyája az küldene nekem pipita névre?!!!!Köszönöm
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
parasite és spirit?
el kell dönteni hogy átvenni vagy leszedni akarod.
35 power az már majdnem egy oink, dobj egy cc-t a drakre mielőtt sebezne majd mehet az átvétel.
az említett egységek mindegyike 70 power (kiv. enforcer az 60 de azt nem fogják az s unitjaidra küldeni.)
spirit és ghost ellen inkább scythe fog indulni az meg 100 power a 70 el szemben.
ill ha vki valóban be akarja támadni bázisod akkor ott banner is lesz ami további 50 lekötött power. -
Murder3
addikt
-
Gyuri27
félisten
Akkor el voltam foglalva. A sky esetében igazából nem is számit lássuk be. Hiszen azzal az a támadással előnybe kerülsz. Ezért nem is szoktam parazitázni sky ellen. Ha látom, hogy másra nyomja a ravet vagy épp tölt akkor azt kapja.
Számold ki. Egal a power. Nyomsz egy enforcert vagy dancert vagy gladot + drakét.
70 + 100 (esetleges euruption + 75). 170 powerből ha swampot hiv már bukott is. Mivel a swamp maga 100 aktiválása 50. Ha hiv mellé egy spiritet vagy ghostot 210 powernél tart. Te 245-nél. 35 power meg nem elég semmire. Főleg, hogy a swamp megdöglik egy euruptionos + dragonos támadástól.Viszont mint mondtam nemigen tudod a phasékat beütni. Próbáld meg és rájössz.
Moon: nerf előtt veszélyes volt. Most fogaható. -
worep
csendes tag
Szasztok
frissültek a versenykiirások,sajna a 2v2t nem sikerült megtartani,ezen a hétvégén viszont miniversenymaraton lesz vasárnap!!
addigra megprobálok felmászni rank 20ra
állando jelleggel keresek 2v2 társat!
jelenlegi deckem(csomo bonusz lappal ha kell)
-Frost mage
-Ice Guardian
-Frostbite(shadow)
-Home Soil
-Ice Barrier
-Ice shield tower(ha valakinek van baráti áron vennék még 3at
)
-Lightblade(shadow)
-Glacier shell
-Wintertide
-Master Archers
2orb
-War eagle
-Skyelf Templar
-Gravity surge(frost)
-Lyrish knight
-Area ice shield
-Kobold trick
-Coldsnap
3orb
-Ward of the north
-Lost Vigil
-Silverwind lancersA deck mindig változik(mivel sokféle lapom van bele),így tudom más deckekhez idomitani,csak 100+lvl deckel vagyok és a társamtol is elvárom ugyanezt,meghogy birja h én lassu vagyok!
-
OnSeT
őstag
válasz
mikloska007
üzenetére
3ik közös meccs? akkor már értem miért nem jeleztetek egymásnak. ^^
ja igen jelzések, van külön gomb az egyes üzenetekhez? ( atention, hold position, need help, attack ... )

és csak az "M"-et szoktam használni....remélem érezted az iróniát a noobos mondatomban

-
Gyuri27
félisten
Mint Mikloska mondta ez a 3-ik meccsünk volt. Másrészt meg shadow ellen mikor phaset használ nincs esély. A phase 60 power 900/1100-s stattal. A charger 60 power szintén. Ő költ 180 powert én 3 windre 210-t vagy 3 dryadra 180-t. Jó esetben leszedem a chargert és félig az egyik phase towert. Nekem ezért kellett az instant t2.
Átjött Miklóska igen. Ugyanis 100 power ment a som-ra. Viszont ha figyelted, küldtem a healt, cc-t, és a parasitát. Szóval jó játék volt.
-
mikloska007
csendes tag
Beneveztem a pvp t1 felsö kateges német bajnokságra videokat majd mellékelem nektek.
-
mikloska007
csendes tag
szerintem jó meccs volt én nagyon élveztem.Rég nem játszottam ilyen jót

Sőt mostantól féljen mindenki tölünk mert gyurival az élre törünk
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amugy csak mellékesen megjegyzem ,hogy ez a meccs a 3 ik közös játékunk volt gyurival és akár noob az ellenfél akár nem ilyen rangok mellett már tudnak játszani és ismerik a lapok képességeit, viszont mi totál kezdő páros lenyomtuk öket és ez szimpi
-
Murder3
addikt
hát gondolhatod h nem magas rangú volt én is hónapok óta mentem egy meccset

ua-nál mind1 volt mert a kezdőbázisát nem tudtam volna hurricaneal se megmenteni.
befallen értelmetlen 1-2 egységre önmagába mert nincs mi feltartsa.vagy tömegbe vagy specifiksu lapra mint a deep one.
szimplán a deep one-t volt célom leszedni vele és hullákat hagyni
a kocok amúgyis alkalmatlanok minden másra szal azoknak se volt sok értelme hogy éljenek vagy haljanak mert nem tudtam volna vele támadni, így meg nem tud healelni.tehát nem tudja megmenteni a deep one-ját.(am én is nem értem miért nem figyelek arra h időbe hívjam le az egységet, illetve elég rosszul céloztam be a noxla az amazont mikor már 1-2 lövéstől am is meghalt volna)
illetve a nasty érdekes volt a 2 amazon csúnyán rangen kívül érte halál, bár ez lagg miatt volt látszott, de pl a beffalenes ua-s seregnél meg a deep oen nem kapta el a fertőzést ami már eggyértelmű bug volt) -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
miért húztatok mindketten instant t2-t?
amint nézem miklóskával ugyanazt az elvet követjük, "ha már az enyém nem lehet akkor a tied se lesz"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
első körben nem volt elég powere leszedni a parasitet ezért leölte scythet.
másodszorra már volt kellő mennyiség, így 50 power + ráfordítással végzett vele 2 erupttal.bár ha az eruptionok között jött volna egy heal akkor az átvétel simán megtörténik (feltéve ha nincs tartalék egy 3. dd-re) és problémás lett volna a védelem a feleslegesen elköltött 150p miatt.
ezért írtam hogy parasitát irtani kockázatos ^^
ahhoz képest hogy sommal toltátok elég nehezen jött össze a győzelem. bár ha nem megy át segíteni hozzád miklóska akkor a sárga hamarabb behalt volna

az viszont jó hír hogy elég gyakran kerül össze az ember noobokkal akik ellen Moont használni lehet, lásd. Sihifyre tremorjának kivégzése. ^^

a falat miért nem bontottad le? 50 power feleslegesen állt benne.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
az a nature t1 egy kicsit hiányosnak tűnik nekem ( ensnaring , hurricane többek között)
az ua-s rész vicces volt első 2 körben csak egységet hívott ellene, s csak 3adszorra használt cc-t, bár akkora már késő volt.

miért küldtél be egy egész sereget a befallennel fertőzött ellenséghez?
részben mondjuk értem, mivel ha saját bázis vagy épület közelében pihennek akkor annyit regenerálódnak mint amennyit sebez rajtuk a spell kb.de ez esetben meg az a kérdés vetődik fel hogy akkor miért az ő bázisánál lőtted el?
befallen nyílt terepre és bázis védelemre való, szemben shatterrel amit nem célszerű erre használni.

-
Murder3
addikt
válasz
linekiller
üzenetére
kb 3-4 egységne van feltüntetve amúgy nem releváns.
nyugodtan letesztelehted, a modellektől függően(tehát nem csak az egység modellre értem)
nem egyforma a sebzés sebessége,egység mozgási sebessége...Gyuri:nem a summon animációrólvan szó, az is ide tartozik, de azt nem kell jelezni, viszont a sebesség és a sebzés osztódás már annál inkább, mert nem mind 1 egy egység minden hit után egynelő sebességgel és sebzéssel rendelkezik vagy eltérő ami hátrány.
és ezek sehol nincsenek leírva, pedig ez relevánsabb a tiszta stattoknál.
-
OnSeT
őstag
válasz
phanzetomox
üzenetére
én is win7 alól indítom és nincs probléma vele.
de mindenképp új telepítés kell a 7 alá, átmásolt fájlokkal nem fog működni. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
ha zBloodWorkz a noob kategóriába tartozik akkor megnyugodtam, mert ez azt jelenti hogy az esetek többségében Moon hatásos lesz

gladon kívül más nem lő légit a földi unitok közül.
naturénál is van földi unit ami olcsóbb mint scythe ( buri, spirit, ghostspears)
vagy annyiba vannak mint glad ( bur, ghost)sky és a swamp egál
nat-nak 50 powert kell tartalékolni átvételre, firesnek 75-t eruptra.
vajon melyik lesz meg hamarabb?
nem olyan rossz a helyzet nature vonalon mint amilyennek beállítod.
miklóskától nagy valószínűséggel azért nem tudtál draket átvenni mert már jelentős power előnye volt.
a videóm második felében már nekem is 500-600 on állt a számláló, ilyenkor már nem kell spórolni powerrel. ( kezdőbázisnál pl. egy spiritet 2eruptal öltem le ^^ )
de meccs elején nem mondhatom az ellenfélnek hogy várj már egy kicsit parasitevel hogy legyen elég powerem kivédeni ^^
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
mindketten olyan verziókat vázoltok fel ami azt feltételezi hogy a fire player már power előnyben van. glad+drake+erupt 250 power ennyiből lehív 2 parasitet és egyikkel aktiválja az átvételt. és akkor a cc+healt még be se hoztam.
1 tower 60 power ha 3 bázist bevédek vele "biztonsági" okból hogy nehogy ua-zon az 180 power. majdnem 2 well, vagy t3 ára, vagy +100 power és jön egy harvi aminek nem okoz problémát a makeshift. ^^
egyébként egy torony nem elég egy ua sereg visszaverésére, főleg ha még motivatet is kapnak támogatásként. de még ez esetben sem fog 3 helyen egyszerre ua-zni tehát 120 power mindenképp feleslegesen van lekötve.
-
phanzetomox
őstag
Azt hogy tudom megcsinálni, hogyha két oprendszer van a gépemen (xp,win7) és az xp-re van feltéve a bf, akkor be tudjak lépni win7-ről is ?
addig jutok el hogy letölti a frissítést, elindítom, és nem történik semmi
-
Murder3
addikt
egyébként az egységek és spellek összehasonlításába ne csak a értékeket és leírást vegyétek figyelembe.
a modellekből és támadási típusokból adódóan rengeteg dolog teljesen unfair előnyöket és hátrányokat biztosít az egységeknek, ami azért az mert meg sicns említve.kezdjük az egységek sebbeségénél, ugye 2 dolog ismert a swift és a nonswift, de ez se egyszerű mert pl az l egyégek gyorsabbak a nem l egységektől, némelyik egység gyorsabb a másiknál és nonswift mind2.
ugye a malee egységkenk nem h a pontos sebzés sicns megemlítve, de még nem is egyen lő dps-ek van mint a rangedekenk ami megint nem túl fair.
itt kéne a fegyver típust is feltüntnei, mert pl a dreadcharger több támadása is random ami megint hiába s counter pont az s egységek ellen egy nagy hátrány ez.de ha a koc-ról is beszélünk az ilyen típusú egységek nem elég h borzalmasan lassú de nem egyneletes támadási sebességgel rendelkeznek.
míg pl a deep one féle bogarak amik nem fegyverrel támadnak gyors és egyenletes sebességel támadnak ami látható repekbe is kijön h mennyire előnyős néha.elég common dolog h az s egységeknél azt figyelembe se veszik h pl a nature épp azért olyan erős s egységekkel mert pl a ghostpsears vagy spearmen mert erősek amellet h ott a surge ami ugye nem feltétlen éri meg mindig, bár mivel visszahozza az elesett egységeket egy s csapatba mindjárt máshogy néz ki.
nagyon sok rapbe ez látszik h mennyire előnyös, a singel shooterek amik sugarat lőnek ezért nagy hátrányt szenvednek az s egységekkel, ezért is van pl h a shadow mage menyire failolhat s egységeken.spell összehasoníltásba pl a corspse exploison VS lava field hasonló, de míg a ce nem sebez az összes permanensre addig a lava a rangjén belül mindenre egyenletesen osztotta ki a sebzést és knockolt minden egységet.
ezt megint nem igen vették figyelembe sokan a nerfnél lévő wathclsitbe pedig nagyobb jelentősége van bármelyik másik ilyen robbantó spellel szembe..ez a szégyen h ezeket hivatalsoan sehol nem tüntették fel, pedig ez többet ér a core stattnál, mert pl hiába a koc 100 támadó ereje gyakorlatilag l egységeken kívül másra alkalmatlan a fegyvere és sebessége miatt.
-
alvesss
csendes tag
az miért van hogy belépek 2 vs 2 mecsre és a csapatársak 90 % 2 perc után ott hagy egyedül :S
-
linekiller
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Ez mindig igaz nem csak cc van mint support lap, ott a building protect, frost bite, nether warp, aoc, dd.
Kb 20-25 power pluszal üt be bármilyen L unit-ot viszont marad egy moonod tehát bőven költséghatékony.Nekem az az egyetlen L counterem a deckemben és tökéletes bármilyen szín ellen csak tudni kell használni működik.
alvesss: nézz replayeket és gyakorolj, minden embernek saját stílusa van ezt nem lehet tanítani. Ha gondod van bizonyos lapok leverésében abban szívesen segítek de megtanítani pvp-ézni senkit nem lehet.
-
alvesss
csendes tag
hello én most raktam vissza aj játékot hosszu idő ota és meg szeretnék kérni valakit hogy tanitsson már meg pvp zni mert amit produkálok az nagyon kevés .. van egy eléggé teljes nature deckem (ingyenes játékbol bizniszeltem az egészet
) de hajlando vagyok akár ujjat is csinálni mert ezzel nem megy. -
phanzetomox
őstag
tome-hoz még mindig adják azokat a lapokat ? (abomi stb.)
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller
üzenetére
Ez akkor igaz ha nincs cc.
-
linekiller
tag
A Moon nem csak a noobok ellen jó.
Nagyon pöpec kis lap ami harvesteren kívül bármelyik t2-es földi egységet megöli.
Hasznos akkor ha az ellenfeled gyorsan megy t3-ra és nem tudod azonnal követni és annyi power nincs hogy komoly támadást indíts ellene.
A legjobb multi counter védekező lap ami lehet t2-őn.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szóval,lese kell szarnod őket,max poénosan beírod neki h email:blablabla![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de sajnos csak jövőhét csütörtökön tudok felmenni bf-re
addig is jó játékot nektek!(ide azért még tok írkálni
)