Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48674) robi-k válasza dh66e (#48671) üzenetére


robi-k
őstag

Ne örüljetek (mindenesetre - még) ennek az új Solo-nak :P
Mint kiderült, a most árulni kezdett példányokon még egy teljesen nyers, béta FW van, ami a gyakorlatban a régi Dune-k funkcionalitását tartalmazza, a 4K lejátszás még gyermeteg.
Lesz majd egy teljesen új, dual FW (Androiddal), azaz a Dune is beáll a kínai gyártók sorába ;]

A véleményem továbbra is az, hogy a Dune mint sikeres, média lejátszókat fejlesztő cég már néhány éve elhalálozott (a céget alapító tervező srácok távozásával), az, hogy az új tulajdonos megtartotta a Dune márkanevet és megpróbál valahogyan megélni a korábbi fejlesztésekből, csak egy üzleti fogás, de szerintem lassan ennek is vége lesz. Egyszerűen lesz még egy ázsiai droidos dobozkákat gyártó cég, aki ráadásul magasabb áron méri a portékáját a többiekhez képest. Sajnálom, pedig nagyon szerettem az eredeti Dune-t :(((

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.