Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
senior tag
Honnan érdemes/lehet beszerezni Q10 prot? A futekot korábbról ismertem/ajánlott is volt, ha jól emlékszem, de ott pre-order volt és elfogyott. Láttam, valaki linkelt egy német oldalt is, ez ajánlott, vagy van egyéb más is?
Nem ma kell, de jövőhónapban jó lenne. -
blakey
titán
válasz Bornie127 #48901 üzenetére
A Q10Pro a Futeko-nál 28-ától lesz, ha elolvasod akkor oda van írva, akik rendeltek azok megkapják és néhányat értékesítenek. A német oldalról is megveheted, árban nincs nagy különbség. Azt nem tudom, hogy milyen szoftverrel küldik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Blaise
veterán
Lassan át lehet nevezni a topicot Himedia Q5/Q10 Pro névre
-
blakey
titán
válasz devil-k #48904 üzenetére
Az oké, de nekem nincs tapasztalatom, lehet, hogy ua. a firmware-rel jön, mint a Futeko-tól. arról meg ugye elég sok tapasztalat van,
(#48906) Bornie127
Szállítással együtt 148 font.[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gtaati
őstag
válasz Bornie127 #48901 üzenetére
Helló!
Én rendeltem a német myhdplayer.de-ről Q10 pro-t. EU-s firmware van rajta és 2 év garit adnak rá, míg a futeko 1-et. Mintha valahol azt olvastam volna,de nem esküdnék meg rá, hogy mindig az elérhető legfrissebb firmware-vel adják oda és asszem a wrapper is telepítve van rá.
Egyébként lehet hülyeséget fogok kérdezni, de mi az a wrapper és mire jó? Köszönöm!
-
Pali79
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék. Egy médialejátszót vennék a hálószobába. A legfőbb kívánalom, hogy wifi-n tudja lejátszani a nas-on megosztott filmeket.
Eddig egy WD TV Live-ot használtam, de az utóbbi időben a hálózattal gondok vannak, ezt meguntam ezért cserélnék.
Tehát erre keresnék alternatívát, ez kb 30k volt új korában, nagyjából a cserére is ennyit szánnék. A használt dolgoktól sem riadok vissza. -
varázsgömb
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Pontosan egy éve már panaszkodtam, - ebben a hozzászólásomban, #43198 -, hogy szemcsés a kép. Az összes ajánlott beállítást végig próbáltam, kábelt cseréltem, de nem történt változás. Végül beletörődtem a dologba.
Hanem nemrégiben a kb. 2 éves Samu tv-t kiraktam a nappaliba a fiaimnak, hogy azon játszanak és vettem egy másik tv-t magunknak a mi szobánkba, hogy én is tudjak filmet nézni az idő alatt. Ez egy LG 55UF778V. A múltkor unalmamban kipróbáltam, hogy a lejátszója mit tud, milyen filmeket játszik le. Ha nem az ágyon feküdtem volna, tuti dobok egy hátast! Olyan gyönyörű a filmek képe, mint az álom. Sehol nincs szemcse, teljesen homogének az egyszínű részek. Abszolút hibátlan! Most akkor mi van? A Popcorn A-410, mint dedikált média lejátszó szarabbul játssza le a filmeket, mint a tv beépített lejátszója? A tv wi-fi-vel csatlakozik a NAS-ra, a popi UTP Cat 5E kábellel.
Újra átnéztem a beállításokat, kábeleket, a firmware a legfrissebb, de a popi 410-es továbbra is szemcsésen játssza le a filmeket. Mérgemben az eladáson is elgondolkoztam, de sajnos az LG nem minden formátumot játszik le.
Van valamilyen tippje valakinek a szemcsés lejátszás megszüntetésére?
[ Szerkesztve ]
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
lemmy9
őstag
-
gyeniko
őstag
válasz varázsgömb #48915 üzenetére
Hdmi kábel tud a szemcsésséghez hasonlót produkálni. Nem is igazán szemcsésség, hanem pici fehér villózások a képernyőn.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
Mezga Aladár
veterán
válasz varázsgömb #48918 üzenetére
Csavard vissza a a vxp adaptív kontrasztot nullára. Mindkettőt.
Ja ezen már túl voltunk. Húzd le nullára a tv képélességét.
[ Szerkesztve ]
-
Pali79
aktív tag
válasz Patice #48913 üzenetére
Bocsi! Rosszul fogalmaztam. Nem a hálózattal vannak gondok, hanem a WD TV hálózati elérésével, hol fel csatlakozik, hol nem (inkább nem). A hálózattal nincs gond, négy okosteló, egy tablet meg kát laptop megy róla minden gond nélkül csak a WD TV nem akar. Pedig évekig semmi gond nem volt vele.
-
-
djnice
veterán
válasz varázsgömb #48921 üzenetére
Ha nem fehér pontok (sparkles) azok amit zajnak látsz akkor nem hibás a hdmi kábeled, hiába cserélgeted nem fog változni a kép.
Lehet a TV lejátszója alapból zajszűrést alkalmaz. -
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, azoktól akiknek Himedia Q10 vagy Q10 pro van, hogy véleményük szerint 3.5" vinyóból milyet érdemes beletenni? Itt arra gondolok, hogy maga a médialejátszó illetve a tápja mekkora fordulatú illetve fogyasztású vinyot tud kiszolgálni kényelmesen. A gyártói honlapon erre vonatkozó specifikációt nem találtam. Gondolom célszerűbb 5400-as és minél alacsonyabb fogyasztásút vagy éppen 2.5"-t beletenni?
Köszönöm!
-
nagyúr
válasz varázsgömb #48915 üzenetére
Tudnál dobni egy fotót erről a szemcsés képről? (Már amennyiben pause-állásban is jelentkezik. )
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Gtaati #48926 üzenetére
Egy WD Red tökéletesen megfelel, de még a Green is. 5400-as bőven elég.
-
Beni2360
félisten
válasz Gtaati #48926 üzenetére
blakey szavait használva: Egy WD Red tökéletesen megfelel, szvsz csak ez az egy fajta ami kimondottan szerver használatra ajánlott. És tartós. nem véletlenül drágább. A grünről elég sok panasz volt.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gtaati
őstag
Helló!
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
krealon
veterán
válasz Pali79 #48920 üzenetére
"Nem a hálózattal vannak gondok, hanem a WD TV hálózati elérésével, hol fel csatlakozik, hol nem (inkább nem). A hálózattal nincs gond, négy okosteló, egy tablet meg kát laptop megy róla minden gond nélkül csak a WD TV nem akar. Pedig évekig semmi gond nem volt vele."
A tapegyseg eloregedik 4-5 ev utan. Pontosabban a benne talalhato elektrolit kondenzatorok. Es tekintve hogy a WD TV belsejeben is van egy csomo, azok is elkezdhettek kiszaradni.
Ha kicsereled egy hasonlo parameteru, uj tapegysegre a jelenlegit es megszunik a problema, akkor erdemes megtartani.
Ellenkezo esetben pakaval, kezugyesseggel, es cserekondenzatorokkal rendelkezo, vallalkozo kedvu barkacsolok nekifoghatnak az alaplapon kondenzatorokat cserelgetni, bar garancia nincs a mukodokepessegre. -
Pali79
aktív tag
válasz krealon #48931 üzenetére
Tápot már cseréltem, de nem lett jobb. A belsejébe inkább nem turnék bele, így még talán eladhatom pár ezresért. Egyébként miféle sz@r alkatrészekből van ez összerakva? Hobbiból elektronikázok és volt már a kezembe sok tíz évnél is régebbi készülék és csak a 30-40 éves olaj-papír kondik szoktak ilyen kiszáradással küzdeni, nehogy 4-5 éves elkó...
-
BBéci
legenda
válasz Pali79 #48932 üzenetére
Mielőtt a faltól valami komolyabb baja lenne a buksi fejednek, győződj meg arról, valóban a WD TV kondenzátorai okozzák a hibajelenséget, vagy valami más.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
blakey
titán
Most küldték:
"Hi,
You are receiving this email because you have a pre-order for batch#2 [PO#2] HiMedia Q10 Pro.
Despatch of your order is delayed. This has been caused by HiMedia not producing batch#2 stock according to schedule.
We now expect despatch on Thursday 5th May.
We apologise for the delay.
Simon"
Várhatok még 1 hetet.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Gtaati #48941 üzenetére
Sajnos előrendelésnél ez benne van, ugye az is, hogy akár hamarabb is megérkezhet. Annyira nem zavar, van mivel filmeket nézzek, csak már kiváncsi vagyok, hogy milyen.
Majd írj pár sort, kiváncsi vagyok, hogy neked mennyire tetszik.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gtaati
őstag
válasz szrobert #48942 üzenetére
Rendben, igyekszek majd, de lehet hogy csak a hét második felében lesz. BD ISO-t majd kerítek, mert olyanom nincs, de a prohardveres tesztcsomag az meg van, illetve mkv-k minden fajta bitrátával, illetve 4K-k H.265-be és H.264-be is van magas adatfolyamú ami pl szaggat a 4K tv médialejátszóján. Ezen kívül ti mit ajánlanátok még?
Még egy kérdésem lenne, hogy a wrapper az mire jó, mi célt szolgál a lejátszón?
Köszönöm!
-
blakey
titán
válasz Gtaati #48945 üzenetére
Szerencsére nálam nem fog semmit sem kiváltani, az A400 helyére kerül (most üres ), Blu-ray lejátszó, ATV4 egyelőre maradnak, tv is. Jó lenne ha ha kezelhetőségben, megbízhatóságban hozná a Dune Duo szintjét, ha ez megvan akkor elégedett vagyok.
-
LógaGéza
veterán
válasz blakey #48940 üzenetére
Nyúljon meg a nyakuk... Kérdés, hogy akkor kinek küldik, mert nem telt el 10 perc a preorder kezdete, és a rendelésem leadása között... Biztos a viszonteladók kapnak először...
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Gtaati
őstag
válasz SunMount3r #48947 üzenetére
De 3D-s a tv(LG 55UB850V)! Akkor szerzek be 3D BD iso-t
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz LógaGéza #48948 üzenetére
Szerintem az van, hogy már megkapta a Futeko a lejátszókat, de késve és ugye mindegyiket még EU-sra kell frissíteni. Azért remélem, hogy a május 5 már tartható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest