Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6694) Vladi válasza DeFranco (#6692) üzenetére


Vladi
nagyúr

A hasfájást már megfejlettük. Gyak mikor megszületik a gyerek, akkor steril a bélrendszere. Tehát bármit eszik, az felfújja, csikarja stb. Mire beáll egy szinre 1-2 hónap. Aztán jön a hozzátáplálás... ;]

80-100 az jó. A lényeg, hogy hízzon és jó kedvű legyen. Nincs 2 egyforma fejlődés. Az én lányom úgy evett, hogy 1. hét: 30. 2. hét 30. 3. hét 40 4. hét 80 5. hét 150. Csak lestünk. :DD De utána 3-4 hónapig tartott a mennyiséget!

"ne kényeztessük el buli, mert ha ki van nyalva a segge és mindig arra van rápróbálva, amit a kicsi segge megkíván"
Marhaság, felejtsd el. Minimum 6 hónapos koráig el kell kényeztetni! Mindent meg kell tenni a nyugalmáért. Nem azt tanulja meg, hogy mindent megkapok, hanem azt, hogy szar a világ és nem vagyok biztonságban a szüleimmel. Nagy különbség.

Babája válogatja de valahol 6-12 hónap között kezdhetsz azon agyalni, hogy most ezt nem teszem meg. Lányom is bír olyat toporzékolni... nem bír felmászni a fotelbe: őrjöng, nem veszem fel azonnal őrjöng. De most van itt az ideje, hogy ennek gátat szabjunk. Lassan megnyugszik.

"...most viszont voltunk otthon, ..."
Nagyszülők? Még régebben írtam, hogy a gyereknevelés stresszes... főleg az eleje. A stressz legalább 90%-át a nagyszülők okozzák! ;]

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.