Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7151) Elemental válasza tildy (#7150) üzenetére


Elemental
addikt

Tényleg elég durva lehet, ha egyszer csak elkezdtél ékezetet használni :D

Amúgy ezt a fájdalomcsillapító dolgot szerintem ne lelkizd túl. Eleve nem egyformák a csajok, nincs két egyforma terhesség, két egyforma szülés sem. Más a fájdalomküszöb is. Ha már van rá lehetőség, hogy ne szenvedj (szerk.: annyira), akkor használd ki.

[ Szerkesztve ]

(#7152) DeFranco válasza tildy (#7150) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nem tudom hogy állsz, de burokrepesztés volt? mit kapsz? oxitocint?

(#7153) tildy válasza Elemental (#7151) üzenetére


tildy
nagyúr

Mobilról ezerszer egyszerűbb szótárral, mint programozós gépen cserélni azt a fránya z-y-t ( csókoltatom aki kitalálta)

Amúgy teli a szülészet, délután 3 óra óta várunk, hogy felmehessek és burokrepesztés legyen. Nem volt még, mitöbb a fájások is kezdenek leállni.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7154) DeFranco válasza tildy (#7153) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nagyon sajnálom, hogy nem megy simábban :(

a fájások nálunk is abbamaradtak, tolták az oxit iparilag hogy legyen valami meg a valami elég nagy legyen.

ctg megvolt? köldökzsinór rendben?

(#7155) Balinov válasza tildy (#7153) üzenetére


Balinov
félisten

Ne várd a repesztést, Verának volt, mert gyógyszer után se tágult úgy ahogy várták, azt az iszonyatos fájdalmat az arcán míg élek nem felejtem el

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#7156) Padisah válasza tildy (#7150) üzenetére


Padisah
tag

Az első gyereknél feleségemnél szintén volt burokrepesztés + méhszájtágítás. Így, ennyi év után is, ha szóba kerül még mindig könnybe lábad a szeme a fájdalom emlékére. Aztán végül császár lett, mert nem tágult. A 2. gyereknél aztán már nem volt cicó, császár volt és kész.

Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.

(#7157) DeFranco válasza Padisah (#7156) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Nálunk a burokrepesztéssel kapcsolatban nem számol be komoly fájdalomról a családi legendárium. Kellemetlen volt persze, de nem az az üvöltős.

A 10 óra oxi-kúra az már igen, főleg hogy a végén már a kezdő adag 20x-osát kapta.

De 15 perccel a szülés után megkérdezve, hogy befizetne-e még egy körre, nem a bordásfalat kaptam az arcomba, hanem egy igent... :D

(#7158) DeFranco


DeFranco
nagyúr

Fasza... fürdetés óta nem alszik a gyerek, csak üvölt, eddig semmi baja nem volt... egy percre nem nyugszik, folyamatosan ordít. Egyszer aludt vacsora után egy fél órát, kb. nyolctól fél 9-ig, azóta semmi.

Bónusz ablakot be kellett csukni, mert nyilván társasház, 11 óra, mindenki aludna, 30 fok van meg lehet gyulladni, már pelenkára vetkőztettük, de így meg ha alszik se tudjuk rányitni az ablakot, mert azért így mégsem kéne.

Hajszárítózás sem működik, fényre hozás sem működik, semmi sem működik. Totál csőd.

(#7159) PindurAnna válasza tildy (#7150) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Kitartááááásss...

Amikor én szültem egy hónappal szülés előtt befektettek, mert 160 kilo voltam, és azt mondták hamarabb fogok szülni, mert nyitva vagyok 2 ujjra. Erre mikor szültem? Pont aznap amikor kiszámoltam. De az istennek nem akartam reggel 6.45-tól tágulni...délben már túl voltam az injekción, a zselén..aztán jött a kb 2méteres benga állat dokim 4ujja összecsukva felnyúl, majd bennem szétnyitotta az ujjait. Az volt a szerencséje, hogy le volt szíjazva a bokám, mert ha nem, tuti belerúgtam volna.
Aztán ott hagyott (pedig fogadott orvos volt)
' óra előtt megnéz, én üvöltök a fájdalomtól, erre megszólalt, na ez nem megy irány a műtő, jöhet a császár. Na ekkor kiabálva, izzadtan, a fejem felett néha hatalmas sötét foltokat látva rákiáltottam: na azt nem, ez itt ment be, itt kell kijönnie..erre mindenki elkezdett röhögni. :D

Közbe már 9 óra óta 5 perces fájásaim voltak, én már azt hittem akkor hogy kibújik a fiam. Nekem senki nem mondta, hogy egy-egy fájási szakasz órákat, sőt napig is eltarthat, ezért fél 2-kor már nagyon fáradtan de bepánikoltam (sajnos az első szülött gyermekem meghalt szülés után, ez bennem volt lelkileg) és elkezdtem magamról az nst-t a madzagokat mindent letépni - ne kérdezzétek miért, fogalmam sincs. Majd odajött a szülésznő, mondta hogy nyugodjak meg, hívja az orvost. Elmondta, hogy nehezen tágulok, vagy műtét vagy kicsit még tűröm a fájdalmat.
Tűrtem és üvöltöttem...
Borzasztóan idegesítő volt ott feküdni és közben 11 szülést hallgattam végig egész nap. A mellettem levő nő saját maga akkor jött be, felfeküdt és annyit hallottam hmmmmmMMMMM és már sírt a bébi.
Én meg mint aki már bepisilt úgy izzadtam, fájtam, remegtem, mert nem ettem nem ittam. Fél 4-kor odajött a doki, lepedőt felemelte benézett az "ingyen moziba" és azt mondta Anyuka szülünk egyet.
Na akkor megkönnyebbültem egyből, hogy mindjárt vége, de abban a pillanatban egy svájci sötét alagútban éreztem magam, ahol tudom olyan munkát kell csinálni, mint aki biciklivel próbál elhúzni egy ismeretlen úton egy kamiont.
Beült a székébe a doki a lábam közé, hirtelen az jutott eszembe jajj kakilnom kell....de ez már a tolófájás volt, és csak azon agyaltam huuu de ciki kakilni kell, jajj csak ne most jajj ki ne jöjjön, hogy zárjam be a hátsó "ajtót".
Erre elmúlt...ott ül a doki pár pillanatra rá éreztem a gerincemen a terhet amivel húzhatom bringával a kamiont de nem birok tekerni és csukva tartani a szám...kinyitottam az összes levegő ki a számon és az oroszlán üvöltés is, semmit nem bírtam nyomni a doki szerint, én pedig már szinte francia földön éreztem magam a bringával, mint aki ennyit ment...s ismét semmi. Mire testem elernyedt jött az ismételt hullám, nagy levegő, száj becsuk, nyom, és se kép se hang. Elájultam. Pofon és homály, majd amikor kinyílt a szemem éreztem hogy úszok....az exférjem a 2literes teát az arcomba öntötte reflex szerűen, hogy térjek magamhoz. Közbe ugye a gyermekem indult volna kifelé, így a koponyája megszorult a szülőcsatornában.
Ki sem tudtam magam köhögni a sok teától, jött a 3. fájás, aminél a köhögéstől ismét semmi jó eredményt nem tudtam produkálni. Ekkor felkiáltott a lában között "mozizó" doki a kollégájának aki a mellettem lévő ágynál tüsténkedett. Az elhúzta a nagy függönyt, odalépett jobb kézzel a tarkóm alá nyúlt, bal kézzel bele könyökölt a gyomorszájhoz. Aztán 4. fájáskor megemelt a nyakamnál, belekönyökölve nyomta a gyomrom is ki belőlem. Akkor már hallottam is a sírást. 15.48 perc volt.
De ekkor már nem éreztem fájdalmat lenn, hanem már annyira elfáradtak az érzékeim is, hogy szinte a hajam is fájt egy pillanatra, a testem minden porcikájával együtt.
A sírás hallatán már emeltem a kezem és kértem a fiam hogy a melleim közé fektessék, még ne vágják el a köldökzsinórt, had keresse a cicim, és már be is indult a kb 2 perces gyereknél a szopóreflex :)
Aztán elvitték...de érdekes módon amikor kértem tegyék rám, a fejtámlám egyből leengedték. Fel sem tünt, hogy egy púp volt a fiam fején. Kiderült hogy amikor elájultam, az orrán keresztül felszívta a magzatvizet ami a fején felgyúlt. De szerencsére pár nap alatt az felszívódott.

Amikor elvitték letörölgetni, mérni, megszültem a lepényt és jött a varrás. Ekkor már lebegő érzés kerített hatalmába, csak tekertem a bringát a levegőbe, mint E.T. :))

Bocsánat hogy ezt leírtam, de feltörtek belőlem az emlékek, mint a vulkánból a láva...

[ Szerkesztve ]

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#7160) PindurAnna


PindurAnna
Közösségépítő

Ezt aztán laza szülés.... :Y

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#7161) föccer válasza PindurAnna (#7159) üzenetére


föccer
nagyúr

Nalunk 15,5 ora volt, nem tudom hany szulest hallgattunk vegig.

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#7162) Padisah válasza DeFranco (#7158) üzenetére


Padisah
tag

A kisebbig lányom napközben nagyon szépen elvan, reggel 7 körül kel, aztán 9 óra után 1 óra alvás, aztán 13 óra körül jó esetben 1,5-2 óra alvás, aztán minden bizonytalanná válik: van hogy alszik még egy órát kora estig vagy nem, de este olyan fél héttől este fél kilenc, kilencig ordítás, nem evés, tegnap volt a rekord, mert majdnem fél 10-ig ez volt. Persze a nagyobbik is ilyenkor beindul. Után aztán reggelig alvás, 2 szoptatással álmában. Ja, nem volt még olyan dél vagy vacsora, hogy ne kellett volna ölben tartani, különben csak ordít.

Ui.:
Nem a burokrepesztés fájt, hanem a méhszájtágítás. Aztán este 10 órától a szülőszobán volt, reggel 7-től kapta az oxitocint, aztán csak nem ment a dolog, és akkor fél 1 tájt császár lett. Az meg lement 20 perc alatt.

[ Szerkesztve ]

Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.

(#7163) AMD Power


AMD Power
titán

Nálunk még sajnos mindig katasztrofális a helyzet. Sőt talán még rosszabb is mint volt. Mióta ez a nagy meleg van a gyerek még zizibb. Asszonyt már a sírás környékezi. Én meg inkább örülök ha dolgozok. :U

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7164) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

tildy-nél mi lehet a helyzet?Párom is kíváncsi.....

[ Szerkesztve ]

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7165) Vladi válasza AMD Power (#7163) üzenetére


Vladi
nagyúr

Elmúlik majd a meleggel együtt. :)

Nálunk is agyzsogor van, meg nemevés. De bocs, ma evett. fél tubus ajakbarzsamot. :DDD

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#7166) salala


salala
tag

Nah,végre eljutottam idáig is :))
Nálunk mind három burok repesztéses szülés volt.
Az elsőt még nyolc éve másfél héttel hordta túl az asszony,Ő kb. 4 óra alatt jött világra.
A második már csak egy héttel volt túlhordva,Erikám kb 2 óra alatt volt meg 2 éve.
Most a harmadik, a kiírt ídőpont elött jött 2 nappal,szintén repesztés,mert 3 ujjnyira nyitva volt párom.
A legkisseb viszont úgy jött,mint a rakéta, a repesztés után másfél órával,már a kezemben volt :))

A gép építés alatt...

(#7167) DeFranco válasza AMD Power (#7163) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nálunk is most indul a móka újra... nappal nagy nehezen csak elvoltunk, némi alvást beletettünk, még vendégségbe is el tudtunk menni, de 7 óta teljesen pörög. üvöltésből megnyugtattuk, kapott egy hűvös fürdőt most vacsoráznia kellene, de csak szemecskézik, várja, hogy történjen valami. előre tartok tőle, hogy milyen lesz az éjszaka.

(#7168) AMD Power válasza Vladi (#7165) üzenetére


AMD Power
titán

Nálunk az evéssel nincsen baj. Eszik jó sokat. Remélem lassan vége lesz ennek a korszaknak mert már én is nehezen viselem.

Lassan 1.8 hónapos a kis szaros ,de még egy értelmes szót nem nyög ki! :) Már várjuk mikor indul be a buli.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7169) Elemental


Elemental
addikt

Srácok, ha van lehetőségetek, vegyetek trambulint. 180kg terhelhetőségűt vettem, amibe én is nyugodtan bepattanok. Lányom imádja, és én is ki tudom élni a második gyerekkoromat :)

(#7170) AMD Power válasza DeFranco (#7167) üzenetére


AMD Power
titán

Nálunk az éjszaka nem olyan vészes. Inni föl kell 2-3x de semmi extra. Most is úgy lett elaltatva ,hogy ment a ventilátor.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7171) bobsys válasza AMD Power (#7168) üzenetére


bobsys
addikt

Kb egy hete nalunk is megy a dzsembori estenkent. Nem uvolt, de nem lehet elrakni aludni, ugral, rohangal. Viszont ismetel mar szavakat, amelyiknek pedig mar tudott jelentest adni azt megismeri es tobbnyire mondja is (kerek, auto, lego, traktor :DDD stb.) raadasul mar egy honapja jar bolcsibe igy par angol szot is mondott mar.

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#7172) AMD Power válasza bobsys (#7171) üzenetére


AMD Power
titán

Nálunk is szeptember 14-én kezdődik a bölcsi. :K :C

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7173) twine válasza AMD Power (#7163) üzenetére


twine
addikt

Ugyanez itt is kedves uram,,(szokás szerint ;) :D )
3 éve nem voltam nyaralni,,, most kivittük a pöcsöst tengerpartra,egy hétre...életem egyik rémálma volt ez a hét...persze voltak csodás pillanatok, órák, de összeségében sem fizikailag sem szellemileg nem volt pihentető...
Szóval...elmondhatjuk, hogy nyaraltunk..de minek :U
Több hozzáértő, és szakember szerint akit megkérdezünk, azt mondták a jelek alapján, hogy korai dacckorszak....
Annyira végletes a gyerek, hogy hihetetlen..egyrészt egy álom, mert félelmetes választékosan beszél,,,(2 év 4 hónapos) olyan a mozgáskultúrája, hogy akik ismerik a szájukat tátják...
De ezt a mozgást párosítani egy nyávogós, duzzogós, csak azért sem hallgatok rád, és durván tetszelgetem a szüleimet aggyal,,,,hááát....
Az asszonnyal a minta kapcsolatunk rémálom mostanság,a gyerekkel sokszor úgy beszélek, hogy én is megbánom... :O :B :O :(

Rémálom, eret vágok magamon lassan...
Hogy tud az ember egyszerre ennyire büszke,és ennyire , ennyire,,,,, elkeseredett lenni....

Kuuuuuurva nehéz szülőnek lenni....

Visszatérve:
Persze azért élvezte a srác a vizet...az itthon maradt családnak, az első nap után összevágtam telefonon, egy kis videót:
Kicsit diszkrét, de volt már itt annyi diszkrét fotó a topicban...én meg nem vagyok szégyenlős...:P :D
Szóval Kovácsék gyermekestől az Adrián...[link]
Aztán majd itthon, gépen, összerakok a gyerekről egy értelmesebb vágott videót...
Ahogy mondtam,,, a rémálom,,, és a BÜSZKESÉG! :B :D

[ Szerkesztve ]

(#7174) Elemental válasza twine (#7173) üzenetére


Elemental
addikt

Ahány gyerek, annyi jellem. Nálunk ez a dac korszak sosem volt meg. Igazából nem is szeretem ezt a kifejezést, meg semmilyen más ilyesmi megnevezést, mert az csak egy címke, ráhúzod, és már úgy is tekintesz rá, és valóban be is következik. Nálunk is voltak kirívó esetek, meg néha én is a falra mászok, de ilyenkor magamba nézek, és elgondolkodok, hogy miért is reagáltam így. Mondják, hogy a gyermek a szülő tükre. Ritkán keresem a gyerekemben a hibát.

Nálunk most az a legújabb dolog, ami kb 1-2 hónapja tart, hogy nem lehet elmenni sehová. Megbeszéljük, hogy hova megyünk a délutáni alvás után, aztán felkel, és "nem akarok, itthon akarok maradni". Most, hogy oviszünet van, kb hetente egyszer, ha elmegyünk valahová. Már várom, hogy kezdődjön az ovi, mert ha megyek érte, akkor beülünk a kocsiba, és irány a város :)

Úgy tűnik, szereti a vizet a fiad. Nem akarsz eljárni vele úszni? Nagyon jó dolog.

(#7175) twine válasza Elemental (#7174) üzenetére


twine
addikt

Való igaz, hozott anyagból dolgozunk...szóval egyre jobban látom hogy a saját tükörképem,,, de amikor egy 2 éves gyereknek olyan én, és öntudata van, hogy az már "felháborító" :DDD na az azért már fáj,,, főleg, hogy az amúgy csodásan beszélő gyerek nyafog, visít, azonnal üvöltve sír, ha a legkisebb dolog nem úgy történik ahogy szeretné...vagy Ha egyáltalán bármit szeretne, nem mondja, hanem "nyifog...(és nem elmondja rendesen mit szeretne,pedig bőven el tudná) és hidd el,,, ha valaki akkor mi elmagyarázunk neki mindent,,, úgy kezdjük,, hogy "azért szeretnénk, vagy azért nem szeretnénk, hogy...."
De ha valamit ő a fejébe vesz, csellel, erővel, bármivel de keresztül viszi(akarja vinni)
Ami lehetne akár jó tulajdonság is, és épp ez a nehéz, hogy ne változtassam meg, ne akarjam ezt letörni,,, de ő még tapasztalatlan, és sokszor ,nagyon sokszor az életével játszik....szó szerint...:Y

Rendszeresen sajnos nem fér bele az életünkbe (most még) az úszás,,így csoportba nem járunk, de amikor tehetjük visszük usziba, családi programként ;)

[ Szerkesztve ]

(#7176) twine válasza twine (#7175) üzenetére


twine
addikt

Fagyit sem tudtam ám olyat enni amit választottam magamnak, egész nyaralás alatt...:DDD

(#7177) PindurAnna válasza twine (#7173) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Nagyon édes kisfiú :)

Az energiát pedig le kell vezetni, menjetek úszni..tudom fáradságos dolog, de ovi előtt is lehet - nálunk legalább is úszni, reggel 6-tól. Valamivel le kell kötni a felesleges energiáit. Életmódváltás elengedhetetlen ilyenkor sajnos. Tapasztaltam..igaz egy saját gyermekem él még, de 10et neveltem :)

Még egy tanács: soha-de soha ne vidd vízbe a gyermeket gatya nélkül!!!

Majd ha nem leszek fáradt leírom miért...

Tildyről semmit nem tudtok? Én hajnal 2-ig dumáltam máshol vele, akkor elment pihenni és várta a dokit burokrepesztésre. De hajnal óta sehol nincs fenn :O

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#7178) twine válasza PindurAnna (#7177) üzenetére


twine
addikt

Drága tündér...köszönöm a javaslatod,, de erdőben a szentendrei szigeten lakunk,,egy héten 2max 3 alkalommal van bölcsiben,a többi idejét futó biciklizéssel, erdei sétával(két magyar vizsla társaságában) futással, ilyenkor nyáron fürdőzéssel beképzelten fog hangzani előre is elnézést, de ha valaki nálunk többet mozgatja a gyermekét, az festi magát ;) :DDD
A "lemozgatás" nálunk megvan ;) :R

[ Szerkesztve ]

(#7179) DeFranco válasza twine (#7178) üzenetére


DeFranco
nagyúr

akkor túlmozgásos, pihentessétek ;]

viccvót

édes pofa egyébként. egy észrevétel:

azt csinálja a gyerek amit látsz. amit tapasztalsz, az szerintem nem a dackorszak és nem a rád üt, hanem ha te bevallásod szerint ilyen vagy, akkor azt leveszi, és azt utánozza. akkor is ha tudatosan nem mutatod ezt felé, akkor is levágja.

(#7180) twine válasza DeFranco (#7179) üzenetére


twine
addikt

Komolyan eszembe jutott, hogy életmód váltás kéne,, és visszább venni a Maugli életérzést,,, :DDD de már késő...
Féktelenül 2....!!!
már nem csak, a mozikban...:D

(Viccc)
Mer'amúgy nem kimondtam dúvad, nem az energiaival-> lemozgással van a baj(om), hanem a hisztivel,nyávogással,az alkalmi süketséggel, és az akaratossággal...

De bejezem sírdogálást, mert azt is tudom, hogy folyton változik,, ez most egy ilyen időszak, ahogy eddig minden "időszakon", majd ezen is túlesünk valahogy ;)

Csak copó egy kicsit... :/
(Mondjuk nem is mondta soha senki, hogy könnyű)

[ Szerkesztve ]

(#7181) föccer


föccer
nagyúr

Tildi nyomhatna mar valamit. Vagy egy kepet, vagy egy gyereket. :)

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#7182) föccer válasza twine (#7180) üzenetére


föccer
nagyúr

Tudom elcsepelt dolog ezt mindanu, de. Akisgyerekek tenyleg olyanok mint a tukrok. Minel szigorubb, minel hisztisebb vagy vele, kiabalsz es toporzekolsz, hogy hagyja abba, o is ugyan igy fogja kikovetelni maganak a sajat akaratar.

Ugy kell vele viselkedbi,, ahogy szeretned, higy viselkedjen. Ez sajnos soksza azt jelenti, hogy vegtelrn turelemmel kell turni, hogy hiszteriazzon es veleylenul sem engedsz neki. Ugyan akkor ha szeretne valamit (de nem hiszteriaval) akkor lehet neki engedni. Adni kell egy kis szabadsagot az akaratanak, hogy korlatozhasd. A lenyeg az, hogy a felallitott korlatok a helyen legyenek. Ne legyen se tul szoroa bagyeplo, se tul laza.

Sok sikert az elet legnehezebb munkaero agazataban, a szuloi kozossegben. :)

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#7183) twine válasza föccer (#7182) üzenetére


twine
addikt

:R:R

(#7184) AMD Power válasza twine (#7173) üzenetére


AMD Power
titán

Az kemény.... Aug 1-éán mi is megyünk egy hétre Balcsira. (Külföldre még nem viszem). De én nagyjából ugyan erre készülök mint te.! :) Én is imádom a gyereket de néha..... áhh idegroncs vagyok tőle.

Nagyon jó a videó! :) A gyerek meg gyönyörű!!! :R :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7185) PindurAnna válasza föccer (#7181) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Megszült, de majd "nyomja" ő az infókat :) A lényeg jól vannak :) :R

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#7186) AMD Power válasza PindurAnna (#7185) üzenetére


AMD Power
titán

Hála Istennek!! :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7187) föccer válasza PindurAnna (#7185) üzenetére


föccer
nagyúr

Ez a lenyeg, a tobbi raer. :)

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#7188) Melack válasza PindurAnna (#7185) üzenetére


Melack
veterán

Ez a lényeg, most pihenjenek :) Nő a pH! utánpótlása. Vajon foglal neki saját reget? :DD

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#7189) PindurAnna válasza föccer (#7187) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Baba-mama jól van :) Kis édes hajasbaba :B

Esmeinről nem láttam képet, de tuti ő is jól van :)

(#7188) Melack Azt nem tudom, de ha jön PH táborba, csináltatok neki mini pólót, mint Föccer bébinek :DD

[ Szerkesztve ]

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#7190) föccer válasza PindurAnna (#7189) üzenetére


föccer
nagyúr

Jaja, az a polo tok jo volt. Volt is rajta, a 2. Szulinpjat abban toltotte.

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#7191) PindurAnna válasza föccer (#7161) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Huuu az sem volt kevés... :Y

(#7178) twine Akkor a dac és a hiszti..én ezt úgy kezeltem, hogy nem vettem észre. Üvöltött, sírt..főleg a keresztfiam volt ilyen, de leguggoltam hozzá és azt mondtam látom, hogy mondani szeretnél valamit, de sajnos ezt így nem értem, ezt a nyelvet nem ismerem. Segíts nekem megértetni, hogy mit szeretnél. Próbáljuk ki, hogy sírás és üvöltés nélkül... Mindezt nyugodt hangnemben. Ha nem hallgat rám, akkor ott hagytam és tettem a dolgom.

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#7192) AMD Power válasza PindurAnna (#7191) üzenetére


AMD Power
titán

Ez jo amugy! En is szoktam hasonlokat tenni. ;)

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7193) twine válasza PindurAnna (#7191) üzenetére


twine
addikt

:R :R
Pont ezeket a taktikákat használja a feleségem is...;)

Én most egy hétig nem neveken, mert elköltöztek anyóshoz, hogy tudjam bontani, átépíteni a házunk földszintjét...
Valszeg az én idegeimnek is jót fog tenni, hogy nem gyerek nyávogást hallok 0-24...(hanem véső gépet, meg beton keverőt :DDD )

Persze azért már most hiányoznak, pedig csak tegnap délután vittem őket...
Szóval remélem jövő héttől én is nyugodtabban állok a dologhoz...

Tildiéknek jó egészséget...;) örülök hogy túl van rajta...mostantól jön a nehéz, de annál boldogabb időszak...

[ Szerkesztve ]

(#7194) ZiD


ZiD
tag

Sziasztok,
Bár eltörpül az új miniPH-ás jövetele mellett, de azért: kijött az első fog cirka 6 hónap szenvedés után :C
Nagyon izgatott vagyok, bár lövésem sincs miért :)

(#7195) Melack válasza ZiD (#7194) üzenetére


Melack
veterán

Mert végre nyoma lesz annak, ha megharap a lurkó :P

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#7196) ZiD válasza Melack (#7195) üzenetére


ZiD
tag

És tényleg :D :C

(#7197) twine válasza Melack (#7195) üzenetére


twine
addikt

:DDD

(#7198) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

Ma voltunk utoljára a terhesgondozáson.Minden rendben!Szabadnap lévén el is kísértem és be is mentem vele.Szerdától a klinikára kell majd mennie.Ott lesznek már a vizsgálatok.

Ma elfogyott a málnalevél teája.Ez jó,hatásos,vegyünk még belőle a szülésig?Issza rendületlenül :DDD
És egy kis off: időjárás jelentés

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7199) tildy válasza PindurAnna (#7185) üzenetére


tildy
nagyúr

Majd irok, a baba jól van, nekem több okból horror volt.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7200) tildy válasza tildy (#7199) üzenetére


tildy
nagyúr

Viszont való ban, 2015.07.20-án 02:34 kor hosszas sikertelen indítás/tagitas után csaszarral megszületett Nagy Kevin Lewis.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.