Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7251) Goose-T


Goose-T
veterán

Előre szólok, hogy gyenge idegzetűek inkább ne olvassák el a lentebbieket!

Leírom gyorsan a szomorú történetünket. Tanulság nincs, nem hibáztatunk senkit, így történtek egyszerűen a dolgok. Március vége felé nem jött meg időben a feleségemnek, ultrahangozták, valamit láttak, de nem tudták eldönteni, hogy mit látnak: méhen kívüli terhességet, üres petezsákot, mola terhességet. Több orvos megnézte többféle UH-géppel, láttak embriót, meg szőlőfürtszerű képződményeket. A HCG szint napról napra növekedett. Az orvos úgy döntött, laparoszkópiás műtétre van szükség, a hatodik hét környékén meg is ejtette: megkaparta a méhet, de a HCG szint csak tovább növekedett. Megint megvizsgálták ultrahanggal, és most már tisztán látszott az embrió, dobogott a szíve. Én már itt féltem attól, hogy ez a durva beavatkozás megzavarja a fejlődésben a magzatot. A 12. hétig nem volt gond, aztán az akkor kötelező ultrahangos vizsgálatot egy nagyon drága helyen csináltattuk (az orvos javasolta), és ott elég aggasztó dolgokat mondtak: rekeszsérv, hatalmas tarkóredő, kóros áramlás, valamint két ér a köldökzsinórban három helyett. Eléggé sokkolt minket, és az orvos elküldött genetikai tanácsadásra, ahol chorionbiopsziát rendeltek el. Meg is vizsgálták ultrahanggal, de nem láttak rekeszsérvet. Négy héttel később (tegnapelőtt) a chorionbiopszia eredménye teljesen jó lett, nem találtak semmilyen genetikai rendellenességet, viszont az ultrahangos képen már ők is meglátták a rekeszsérvet: egy lyuk a rekeszizmon, amin keresztül betolultak a bal tüdő helyére a hasi szervek, elnyomták a szívet jobb oldalra, és nem engedték kifejlődni rendesen a tüdőket. Mondták, hogy próbáljunk minél hamarabb dönteni a magzat sorsáról, de előtte menjünk el szívultrahang-vizsgálatra. Be kell vallanom, hogy ekkor már lemondtunk róla, mert túl sok volt a viharfelhő, a túlélési esélyek ilyen rendellenességgel nagyon alacsonyak. Ha mégis megéri a születést, és sikerül is megműteni, akkor is kialakulhat oxigénhiányos állapot az agyban, ami maradandó fogyatékosságokat eredményezhet.

A döntést egy napra rá meghozta helyettünk az anyai szervezet: elfolyt este a magzatvíz, rohantunk a kórházba. Most készítik elő a feleségemet a szülésre, reggel elindítják. 18 hetesen a túlélés esélye 0%. Remélhetőleg nem lesz semmi komplikáció, ami a páromat veszélyeztetné.

A kaparás utáni rossz előérzetem beigazolódott: a terhesség 4.-10. hete között fejlődik ki a tüdő és a rekeszizom, de ez meg lett durván zavarva, meg is lett az eredménye. Viszont a megtermékenyítés a ciklus vége felé történt, tehát az is lehet, hogy nem teljesen egészséges petesejt volt az alany, ami már épp készült leválni, ez is okozhatta a komplikációt.

Mit érzek? Már csak a feleségemért aggódok, szerencsére nincs nagy veszélynek kitéve, vérzés, fájdalom nem volt. A magzattal kapcsolatban inkább már csak megkönnyebbülést érzek, mert a 12. hét óta Damoklész kardjaként lebegett felettünk a lehetséges tragédia: súlyos fogyatékosság, korai halál. Szerencsére itt van nekünk a két hónap híján két éves kisfiunk, aki teljesen egészséges, okos, és mindig vidám perceket szerez nekünk. :) A családtervezést pedig most legalább fél évig szüneteltetjük, nem maradtunk még le semmiről.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#7252) CharlieDrop válasza tildy (#7248) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Oké

túl infós vagyok :)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#7253) CharlieDrop válasza Goose-T (#7251) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Ó, ez kemény.

Mivel a mi két szülésünk sem volt olyan, mint a nagy könyvben meg van írva, de szerencsére a srácok szépek egészségesek, okosak.

De láttam sok mindent, hogy ki mivel feküdt bent, mit mentettek meg, illetve mi volt reménytelen.

Volt olyan, akinek a magzata lyukas szívvel született, tudták mi lesz, csak gondolom későn. 1 napot se élt szegény és ott 39 hét és 5 nap volt a terhesség hossza...
És ne mondtak le, azonnal megműtötték mikor megszületett, csak nem bírta a szervezete.

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#7254) Doggy dog válasza Goose-T (#7251) üzenetére


Doggy dog
senior tag

:Y
Nagyon sajnálom!

#7245 DeFranco köszi,hogy megkérdezted!

[ Szerkesztve ]

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7255) Goose-T válasza Goose-T (#7251) üzenetére


Goose-T
veterán

De elment mindenkinek a kedve az írogatástól! :) Anyuka most már jól van, nem volt semmi komplikáció, a történet egyelőre itt ér véget. Fura, de egyikünk sem bánkódik különösebben, inkább megkönnyebbültünk. Túl sok volt a hullámvasút, jó volt már kiszállni belőle. Először nem tudták, mi van, a műtét után egészséges terhesség, utána súlyos rendellenességek, aztán minden a legnagyobb rendben, ne aggódjunk, később mégis nagyon beteg, és most vége.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#7256) salala válasza Goose-T (#7255) üzenetére


salala
tag

Ez egy baromi szomorú dolog,de az a lényeg,hogy párod jól van. Remélem az élet kárpltól majd benneteket. Addig is ott van az egészséges fiatok,aki még sok örömet fog nektek okozni.

A gép építés alatt...

(#7257) tildy válasza Goose-T (#7255) üzenetére


tildy
nagyúr

Gyors felepulest neki, sajnalom ami tortent.
Mi kozben hazajottunk:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7258) salala válasza tildy (#7257) üzenetére


salala
tag

Grat! És hogy érzed magad? Jobban vagy már?

A gép építés alatt...

(#7259) AMD Power válasza Goose-T (#7251) üzenetére


AMD Power
titán

Szörnyű egy ilyen.... de ez szerintem még mindig sokkal jobb mint egy beteg gyerek. :(((

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7260) frame>24 válasza Goose-T (#7255) üzenetére


frame>24
addikt

Hát én annyit tudok hozzászólni, hogy mi otthon megbeszéltük, ha kimutathatóan rendellenesen fejlődő magzat lesz bármikor, (és pláne ha a kritikus 12. hét előtt/körüli korú), akkor inkább elvetetjük (feleségem orvos, én biológus, szal a nézeteink e témában hasonlóak). Nem jó senkinek egy nyomorék gyermek.
Ugyanakkor szomorú az egész, de még ez a jobbik végződés, szerintem.

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#7261) Goose-T válasza frame>24 (#7260) üzenetére


Goose-T
veterán

Mi is úgy vagyunk vele, hogy így lett a legjobb. Orvosi engedéllyel egyébként a 24. hétig el lehet vetetni, de szerencsére a döntés terhét levette a vállunkról a természet. Van a családban is olyan eset, hogy szülés közben komplikációk voltak, agyvérzése lett a gyereknek, és láttam becsavarodni az anyukát, ahogy próbálja a reménytelen esetet minden hülyeséggel meggyógyítani éveken keresztül (ez már több, mint húsz éve volt, szóval pont eleget láttam). Ilyet nem akartunk mi sem magunknak.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#7262) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

Tegnap este 6 után sétáltunk bő 20 percet.
Mivel tudunk még rásegíteni,hogy a hétvégi esetleges hidegfront meghozza a várt hatását? (Szegeden most is kánikula van,lehűlés nem ért még ide.Talán vasárnapra)
Lépcsőzést ismerjük,földszinten lakunk :DDD
Max átmehetünk szüleimhez. 3 lépcsőházzal arrébb,4.en laknak. :U

DeFranco köszi

[ Szerkesztve ]

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7263) DeFranco válasza Doggy dog (#7262) üzenetére


DeFranco
nagyúr

semmivel, maradjatok a seggeteken. ez hormonális.

(#7264) Melack válasza Doggy dog (#7262) üzenetére


Melack
veterán

Miért akarjátok siettetni? A természet alapból tudja, mikor kell elindítani a folyamatot.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#7265) Doggy dog válasza Melack (#7264) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Nem akarjuk siettetni,de azt sem szeretném,ha indítanák.40 hétbe már benne vagyunk.
Majd akkor a hétvégi időjárás eldönti.
Kellemes esti,rövid séta,fagyival?

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7266) Melack válasza Doggy dog (#7265) üzenetére


Melack
veterán

Ha az a séta a saját örömötökre van, miért ne. Az indítást majd eldöntik, nem kell miatta idegeskedni. Eleve a számítás is lehet téves, +/- 1-2 hét benne van mint puffer.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#7267) föccer válasza Doggy dog (#7265) üzenetére


föccer
nagyúr

Du** meg, az ondonak van mehszaj lazito hatasa. :K

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#7268) Balinov válasza Goose-T (#7261) üzenetére


Balinov
félisten

Kitartas es jobbulast parodnak. 4 spontan veteles es egy sikertelen Kaáli utan is csak messzirol tudom elkepzelni, mennyire nehez most nektek.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#7269) Ghoosty válasza Melack (#7264) üzenetére


Ghoosty
őstag

"A természet alapból tudja, mikor kell elindítani a folyamatot."

Vagy nem. Nekünk mind a 3-at indítani kellett túlhordás miatt. Tündénél türelmesen vártunk a természetre, aztán jó meconiumos lett a magzatvíz, de már a kórházban. Jó a nyaka köré volt tekeredve a köldökzsinór. Lilitnél még talán várhattunk volna egy picit, nála tiszta magzatvíz volt, de Dalmánál, jó, hogy nem vártunk csak 1 napot, mert neki meg köldökzsinór csomója volt és nála is meconiumos volt a víz. Szóval nálam a természetes nem egyenlő a jóval.

Doggy dog

Mi próbáltunk mindent, kufircoltunk rendesen, sétáltunk, volt kettős front hatás is, de semmi nem hozta meg az eredményt. A méhszáj már 3 ujjnyira nyitva volt Dalmánál, de semmi. A szülés mondjuk pikk-pakk megvolt, de repeszteni kellett. Általában az indítás sem olyan vészes, mint Tildy esetében volt. Nekünk az első volt a leghosszabb, ott oxitocinos rásegítéssel indult a dolog és 6-7 óra múlva már Kezünkben volt a pici. Dalma esetében iszonyat gyors volt 2 óra se volt. Amúgy a természetes indulás sem garancia semmire. A szomszéd ágyon fekvő anyukának 6 körül elfolyt a magzatvize, szenvedett rendesen, de nem volt tágulás és 4 körül mikor mi már elhagytuk a szülőszobát, ők még ott voltak és az orvos épp szervezte az operációt (császárt).

[ Szerkesztve ]

(#7270) Doggy dog válasza föccer (#7267) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Ezt ismerem,de már kikímélem ;]

Ghoosty & Mindenkinek: köszi nektek a tanácsokat,tapasztalatokat! :R

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7271) DeFranco válasza Doggy dog (#7265) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Az indítással sincs semmi gond, ha jól csinálják, nem kell tőle félni. Minket is kvázi-indítottak, de egyáltalán nem volt rémálom, inkább segítséget kaptunk, mint seggberúgást.

Délután 6-kor a doki rendelésén kicsit elválasztotta a nemtommit a nemtommitől ott lent, hogy ha be akar indulni akkor ezzel is könnyebb, de nem siettet ezzel semmit. Este 10-re megjöttek a fájások, amik beérve szinte el is múltak, doki bejött saját szakáll megnézte, 2 ujjnyira nyitva, akkor burokrepesztés (nem volt fájdalmas), ez ugye megint csak egy rásegítés, aztán meg oxikoktél beszarásig emelve. Így is elvajúdott feleségem úgy 9 órát, de semmi erőszakot nem éreztünk, csak mindig egy picit rátettek a természetesre.

Az ilyen mekónium meg hasonlók szerintem még azért később lesz addig még van jó pár napotok, hétfőig tuti nem lesz semmi ha nem indul magától. Nyugi.

(#7272) DeFranco


DeFranco
nagyúr

sárcok tudom hogy kánikula van meg minden, de a gyerek kutacsa akármit csinálunk behorpad.

lassan 5 hónapos, töltjük bele a tejet, itatjuk teával, nyomatjuk bele folyamatosan, feltöltjük annyira hogy rendben legyen, 15 perc után megint be van horpadva kicsit...

hallottatok már ilyesmiről?

(#7273) Balinov válasza DeFranco (#7272) üzenetére


Balinov
félisten

Pisilni is sokat pisil? Cukor szintjét neztetek?

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#7274) DeFranco válasza Balinov (#7273) üzenetére


DeFranco
nagyúr

normális mennyiséget pisil (nem többet nem kevesebbet mint szokott). cukrot nem néztünk, nincs is kórelőzménye egyik családban sem. nem is tudunk, mert nincs rá eszközünk.

(#7275) tildy válasza Melack (#7264) üzenetére


tildy
nagyúr

A termeszet tobbnyire igen. Nagy sohaj.

"Az indítással sincs semmi gond, ha jól csinálják, nem kell tőle félni. Minket is kvázi-indítottak, de egyáltalán nem volt rémálom, inkább segítséget kaptunk, mint seggberúgást." -> De FRanco: ajanlom az en esetem tanulmanyozasat. A feneket nincs vele gond. Foleg , ha olyat inditanak, ahol meg meg kozel es tavol sincs a szules. A kulon oxival meg ovatosan, siman leeshet tole a baba szivhangja, aztan akkor nem lesz ennyire oszinte a mosolyod, mikor latod, hogy ketszer is 60 ala megy. Oszinten mondom.

Sracok, tulhordas teljesen mas, de alap esetben hoiggyetek el, nem jo a szervezetnek az inditas. Foleg a tul korai inditas. Mert lehet nem mondjak el sokszor, de vannak hatranyai, ilyen pl. az oxitol sokkal erosebb fajdalom , aztan az, hogy korabbi csaszar utan elvileg nem is lehet oxis rasegites, illetve azt, hogy az inditasok 25%-a csaszarral vegzodik. En atmentem inditason, igaz lehet nem kesoin, de az ellensegemnek sem kivannam.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7276) Vladi válasza Goose-T (#7251) üzenetére


Vladi
nagyúr

Együtt érzek veled. Sajnos az ilyesmi nem kerüli el az embert. Hiába hisszük, hogy csak mással történhet.
Örülök, hogy ilyen jól át tudtátok vészelni.

:R

(#7260) frame>24:

Lehet ilyen tabu témáról beszélni? :F Jó oké, nem kívánságműsor, de én enyhe mentretet vagy vakságot még el tudnék fogadni. Végül is az a kérdés, hogy milyen fogyatékossággal tud a gyerek még teljes életet élni?

Autistát biztos, hogy nem. :(

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#7277) Elemental válasza tildy (#7275) üzenetére


Elemental
addikt

Mivel férfi vagyok nem akarok neked papolni a szülésről. Mi ezt sosem fogjuk átélni. Viszont a véleményem az, hogy fölöslegesen ne mérgezd magad sötét gondolatokkal, nem tudhatod, mi lett volna, ha másként történik. Túl vagy rajta. Egészségesek vagytok, és ez a lényeg. Mindig lehet rosszabb, annak kell örülni ami van. A császárral sincs szerintem semmi gond. Elmesélek két szülést, ami a baráti körünkben esett meg.
Ezt csak azok olvassák, akik nem állnak szülés előtt, vagy bírják a horrort.
Az elsőnél az történt, hogy császározni kellett volna, de az orvos vagy nem volt toppon, vagy úgy gondolta, hogy nem lesz gond. A lényeg, hogy a gyerkőc nem tudott kijönni a szülőcsatornából. kb 10 óra szenvedés után fogóval nagy nehezen sikerült kihúzni. Az egész szülészet ott nyüzsgött, elég veszélyes helyzet volt. A csaj mesélte, hogy annyira nem volt már önkontrollja, üvöltözve elküldött mindenkit a k.rva anyjába. Mondta, hogy ilyen borzalmas fájdalmat el sem tudott képzelni. Egészségesek mindketten.
A másodiknál szintén hamarabb kellett volna a császár mellett dönteni. A lényeg, hogy már elindult kifelé a gyerek, amikor császár lett. A csaj mondta, hogy érezte, ahogy rángatják vissza a szülőcsatornából a gyereket. Ők is teljesen egészségesek.
(Ez a két szülés pár héttel a lányom születése előtt történt. Úgy remegtem bent mint a kocsonya. Végig ezek jártak a fejemben. Nagyon megkönnyebbültem, amikor megszületett.)
Ennyi volt a horror.

Szóval a lényeg, hogy előre tekints.

(#7278) DeFranco válasza tildy (#7275) üzenetére


DeFranco
nagyúr

látom jobban vagy.

(#7279) tildy válasza Elemental (#7277) üzenetére


tildy
nagyúr

Sajnos az a 3 nap szenvedes nagyon melyen beivodott. Hogy baby blues miatt vagy emiatt, de tegnap abszolut kivoltam, egesz nap bogtem, hogy miert hagytam, hogy igy alakuljon.

Az agyammal fogom, amit irsz, ne hatra tekintsen az ember. Csak nehez. Nehez ugy tullepni rajta, hogy ott a hormongoz is.

Lehet persze rosszabb is, es szerencse, hogy ugy nez ki fizikailag egeszsegesen jottunk ki az egeszbol. A mentalis, psziches reszt meg idovel majd kezelem, most meg friss az emlek. Bar sokak szerint a mentalis /pszhichologia problema nem is rproblema, nem ertek egyet vele.

Nagyon gondolkodunk betegjogi kepviselonek irason, mert egyszeruen nem hagyhatom, hogy mast is hasonlo helyzetbe kenyszeritsenek. Mondjak el, pro es kontra , elonyt es hatranyt, de nem fair dolog bullyingolni, lelkiismeretfurdalast kelteni csak azert, mert valaki maskepp akar donteni.

Es teljesen mas az inditas ( ugy ertem, pl burokrepesztes, rasegites mar beindult folyamatra) abban az esetben is, ahol mar valojaban elindult a szules, pl tagulas van, vagy hasonlo. Esetemben viszont konkretan bruteforceolva kiebrudaltak a babat, aki meg legalabb 2 hetig siman benn lett volna, igy nem lenne pl problemam a szoptatassal, vagy mentalisan is maskepp elnem meg.

De franco: igen, picit jobban, koszonom, hogy aggodsz ertem. :U De a tegnapi nap pszichesen nagyon gaz volt.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7280) tildy válasza Doggy dog (#7265) üzenetére


tildy
nagyúr

42. hetig teljesen normal terminus.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7281) Csiga85 válasza tildy (#7247) üzenetére


Csiga85
csendes tag

5 nap a hivatalos, én 7-et voltam bent valami csecsemőfertőzés antibiotikumos kúra miatt. Tejem nem volt bent és itthon se... 7,5 óra után felállítottak, felkiáltottam egy hatalmasat a fájdalomtól, majd rengeteg káromkodás közepette vonszorogtam és kísértek pisilni, megvárták míg leülök a wc-re és megnyitották a csapot...addig kellett ott ülnöm, míg nem sikerült az első pisi... 24 óra után szedték ki a hasból a drént, a pisi katétert a felálláskor... Fájdalomcsillapítót az első 3 napban nem kaptam, mert nem jutott... varratszedésem úgy volt, hogy hétfőn délután császároztak, majd péntek délelőtt szedte ki az orvosom... nagyon féltem tőle, de egyáltalán nem éreztem semmit, mert minden más jobban fájt... ha kiszedik a varratot és már hazamehetsz és megfogadsz egy jó tanácsot, akkor még 1 hétig vékonyan kend be gentamicines krémmel este pedig contratubexel és így megúszhatod a felületi gyulladást és könnyebben hámosodik...napközben tízórainál, ebédnél, vacsoránál meg majd törölgesd át egy kis hiper mangános vizes textilpelussal, hogy gyorsabban gyógyuljon...

"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."

(#7282) Csiga85 válasza Goose-T (#7251) üzenetére


Csiga85
csendes tag

Nagyon sajnálom és sok erőt kívánok Nektek, főként párodnak :(

"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."

(#7283) sto1911 válasza tildy (#7279) üzenetére


sto1911
veterán

Nagyon gondolkodunk betegjogi kepviselonek irason, mert egyszeruen nem hagyhatom, hogy mast is hasonlo helyzetbe kenyszeritsenek. - nem ugy volt, hogy a gyerek egeszsege a tet?

(#7284) Csiga85 válasza tildy (#7279) üzenetére


Csiga85
csendes tag

Tudna mesélni Vladi és én is, hányszor agyaltam azon, hogy perelek...majdnem mindketten meghaltunk a szülőszobán... :( A pszichés dolgokhoz annyit, hogy igen, sajnos nem sajnos léteznek és ez már az egészre ki fog hatni, akár kezeled akár nem... Én nagyon nagyon sokmindent segítséggel se bírok feldolgozni, sem bírtam feldolgozni... Remélem Nektek sikerül...

"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."

(#7285) Csiga85 válasza Elemental (#7277) üzenetére


Csiga85
csendes tag

"Túl vagy rajta. Egészségesek vagytok, és ez a lényeg. Mindig lehet rosszabb, annak kell örülni ami van. "

Ez így van, legalább cselekedtek időben és az már nem számít, hogy mi lett volna ha... tényleg örülni kell, mert mi már úgy mentünk a műtőbe, hogy jelöljek nevet kivel legyen majd a gyerek, ha valami történik... meg hogy ha valami van, melyikünk "jöjjön ki"... :R

"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."

(#7286) MR_Joe


MR_Joe
aktív tag

Jelentem Benedek fiam meglátta a napvilágot. Némi izgalom után, de épen és egészségesen - császármetszéssel.

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#7287) DeFranco válasza MR_Joe (#7286) üzenetére


DeFranco
nagyúr

egyemmeg :D

gyári specifikáció?

(#7288) MR_Joe válasza DeFranco (#7287) üzenetére


MR_Joe
aktív tag

3130 gramm 50 cm a kiskölök. Igazi kockaalapanyag :DD

Szép menet volt a dolog...hajnalban meló végeztével rohantam haza, mert asszonykám nem érezte a baba mozgását és megijedt. Jogosan. NST után kapott oxitocint, de nem indult meg rendesen a dolog és mivel gyengének találták a szívhangot sürgősségi császár lett. Csomó volt a köldökzsinóron. Hiába, az anya egy csodálatos gépezet...fejlett a beépített hiba érzékelője, igaz a hibaüzeneteken némiképp dolgozni kell még :DDD

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#7289) MurdR


MurdR
veterán

Gratulálok apuka! :C :C
Az ármester topicba is kérjük a képet!!! :D

MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8

(#7290) tildy válasza sto1911 (#7283) üzenetére


tildy
nagyúr

Ha a gyerek egeszsege lett volna valoban a tet, akkor nem inditott huvelyi szulessel kezdenek, hanem azonnal csaszarral. A tet nekik az volt, hogy ne legyenek perelhetok, ha veletlen halvaszuletes lenne, ugyanis minden eredmenyem jo volt, a cukrom inzulinnal karbantartva, nem volt semmi igazi ok arra, hogy kiszedjek. Szerintuk az ok, hogy terhessegi diabeteszeseknel tul nagy lesz a baba, vagy halva szuletik - 3510 g lett, 40. hetre lett volna 3800, meg az sem sok. )

Ezt mar elotte es akkor is mondtam nekiik, hogy nem orulok a geles, huvelyis szules inditasanak. Eloszor a 36. het vegen akartak, siman koraszulest eloidezve.

Irasos nyoma van a terheskonyvemben.

Ezert.

Nem volt valos orvosi indok a szules elinditasara. Emiatt szeretnek betegjogi kepviselohoz fordulni.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7291) tildy válasza MR_Joe (#7288) üzenetére


tildy
nagyúr

Gratulalok. :)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7292) föccer válasza tildy (#7290) üzenetére


föccer
nagyúr

En azt nem ertem, hogy ha te nem egyeztel bele az inditasba, akkor megus hogyan tehettek meg?

Építésztechnikus. Építőmérnök.

(#7293) PindurAnna válasza MR_Joe (#7286) üzenetére


PindurAnna
Közösségépítő

Gratulálok, jó egészséget és kitartást kívánok :)

[ Szerkesztve ]

Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

(#7294) AMD Power válasza MR_Joe (#7286) üzenetére


AMD Power
titán

Gratulálok a picihez!! Jó egészséget kívánok neki, az anyukának meg jó pihenést! :)

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7295) Csiga85 válasza föccer (#7292) üzenetére


Csiga85
csendes tag

Na ez az, én 35. hetesen se egyeztem bele...nem csinálnak semmit addig, sőt a császár előtt is még van némi papírmeló...szóval ezt nem értem én sem...csak akkor dönt az orvos, ha nem vagy beszámítható (én az extrém vérnyomásommal és kiesésekkel, nem voltam normál állapotban)...vagy ha Te kijelölted őt felelős személynek, akkor hozhat helyetted döntést...

"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."

(#7296) Csiga85 válasza MR_Joe (#7286) üzenetére


Csiga85
csendes tag

Gyönyörűűű, jajjdevárom a decembert már :) anyukának gyors felépülést és fájdalommentesebb napokat az elején :) Gratulálok! :)

"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."

(#7297) Doggy dog válasza MR_Joe (#7286) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Gratulálok Nektek!Nagyon aranyos!
Lassan Mi is beállunk a sorba,bár a hidegfront eddig nem hozta meg a várt hatást.....

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7298) MR_Joe


MR_Joe
aktív tag

Dankesör mindenkinek :)

Hát szegény párom kissé zombiként fogadta a rokonságot ma, de érthető is..de percről percre erősebb...már ha a szomszéd ágyon fekvő anyuka nem fog horkolni és nem káromkodik amúgy jó benszülöttesen az éjjeli szopi/tisztábatevés stb. közben...

Tildy: nálad minden rendben így császár és gestdiab után? Párom cukra még mindig nem az igazi sajna, de azért alakul :)

[ Szerkesztve ]

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#7299) Melack válasza MR_Joe (#7298) üzenetére


Melack
veterán

Látom metált bírja :D

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#7300) tildy válasza föccer (#7292) üzenetére


tildy
nagyúr

A 36-37. hetibe nem egyeztem bele. A 38. hetinel is szivtam a szam, en julius 20-an szerettem volna , tehat az meg plusz 3-4 nap, Esmeinnel megbeszelve vegul 17-ben maradtunk.

Tobb midwife es dokino szerint is bullying, amit a dokik csinaltak a terhesgondozason itt, egeszen konretan, lelkiismeretfurdalas-keltes , illetve szo szerint az, hogy minden egyes plusz nappal veszelyeztetem a baba eletet, ennek rendszeresen hangot adtak. Egeszen konkretan halvaszuletessel ment a riogatas, en meg nem vagyok orvos. Annak a babanak az eletet, amelynek minden eredmenye tokeletes volt. ( ilyenekkel remisztgettek, hogy masnak is voltmar ilyen, masnap meg mar halott babat szult)

Te mit tettel volna? Igen, vegul beleegyeztem, de ha hasonlitani tudom valamihez, kb olyan, mint amikor pisztolyt szegezned a fejedhez, hogy akkor most donts.

Na, pontosan emiatt gondolkodom azon, hogy panaszt teszek.

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.