Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6551) DeFranco válasza Balinov (#6549) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nem használtatok rácsvédőt?

nálunk már most rendszeres, két hónaposan, hogy feltornázza magát a rácshoz, átlósan fordul fejjel a sarokba, vagy 90 fokban elfordulva keresztbe, és úgy felkukucolja magát, hogy hozzáér a feje a rácshoz (pontosabban a rácsvédőhöz). Nem szeretném, hogy a fa nyomja meg, nyugodtabb vagyok, hogy ott egy puha anyag.

(#6552) Balinov válasza tildy (#6550) üzenetére


Balinov
félisten

:).

mi is neztunk ujat, de 200€+-t kiadni egy olyan minosgegert, amit aprorol 50€-ert megvettunk vegul kicsit sokkolo volt..Konkretan azt a mothercare-ost neztuk mi is eloszor, amit linkeltel. Lehet, csak a bemutato darab volt megviselt, de egy zsak krumplit nem raktam volna bele, nemhogy a szemunkfenyet.

Hamar idekeveredtem. Maszos idoszak vege fele vagyunk, dohanyzoasztalhoz, tv allvanyhoz, stb odamaszik a kolyoksrac es kezd felallni. Ebedloasztal es a tv allvany nem gond, az fa, viszont dohanyzoasztal fem kereten uveglap...eles ellel. Probalt mar valaki ehez hasonlo helyre ilyen, vagy hasonlo vedot tenni? Attol felek, egyszercsak beleburcsazik, jobb esetben kis fogat beuti, rosszabb esetben a homlokat,halantekat (mint az apja, en szinten az uveg dohanyzoasztalt fejeltem le, azota is ott a 2cm-es heg a szemoldokom kozott).

szerk: DeFranco: de, a rovid oldalra nem kell, az ivelten magasabb mint a hosszanit, azon van ilyen szilikon vedo. Vagy nem erre gondolsz?

[ Szerkesztve ]

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#6553) DeFranco válasza Balinov (#6552) üzenetére


DeFranco
nagyúr

(csak nekünk a feje is rácsos az ágynak, nem csak az oldala)

[ Szerkesztve ]

(#6554) Balinov válasza DeFranco (#6553) üzenetére


Balinov
félisten

ja ez? ilyen van, persze, bar az utobbi 1-2 hetben raszkott Patrik, hogy kicsomozza a masinakt es a kotot ragja :DDD

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#6555) DeFranco válasza Balinov (#6554) üzenetére


DeFranco
nagyúr

dejszen ha ez rajta van, akkor nem látod a dedet :D (oldalról)

[ Szerkesztve ]

(#6556) Balinov válasza DeFranco (#6555) üzenetére


Balinov
félisten

nem U, inkabb L alakban van felrakva, ugy, hogy az agy mellett, meg ugy altalaban ahol kozlekedni lehet a haloban,lehessen tole latni.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#6557) bobsys válasza DeFranco (#6553) üzenetére


bobsys
addikt

Pont erre mondjak mifelenk mindenkinek, hogy ne rakjal semmit az agyba, nem tudja magara huzni es anelkul jobban atjarja a friss levego.

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#6558) DeFranco válasza bobsys (#6557) üzenetére


DeFranco
nagyúr

ez igaz plüssre, stb. de ettől aztán nem fogja kevésbé átjárni a friss levegő.

ha csak bele nem fúrja a fejét, ami valós veszély, de erre van a légzésfigyelő.

abból a szempontból jobb, ha nincs fent, hogy többet észlel a világból, nincs úgy beszabályozva, de nálunk az ágy az alvás helye, így szoktatjuk, tehát ha befektetjük, ne is nézelődjön.

egyébként levenném én is szívem szerint, azért marad fent, mert tényleg nem szeretném, ha megnyomná a ráccsal a kutacsát, mert keresztben már majdnem átéri az ágyat, rúg egy nagyobbat és paff ott van a másik oldalon.

(#6559) CharlieDrop válasza DeFranco (#6531) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Áh, légzésfigyelőt kukázd, ennyi :)

Ja és mit tesz a fejére, a kicsi elég régóta a nyunyóval a fején alszik el, köszi még él :D

[ Szerkesztve ]

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#6560) DeFranco válasza CharlieDrop (#6559) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Nem kukázom, nekünk teljesen beválik. Egyszer szántam kb. 10 percet a beállítására, azóta gondozásmentes, nincs vakriasztás, csak viszonylagos nyugalom. Szeretjük.

(#6561) twine válasza CharlieDrop (#6559) üzenetére


twine
addikt

Kuuuuu*va nehéz őket kinyírni :DDD

(#6562) CharlieDrop válasza DeFranco (#6560) üzenetére


CharlieDrop
veterán

jó, nem mondom minek, mindenki azt csinál amit akar, de Twine-nak igaza van :D

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#6563) Padisah válasza DeFranco (#6553) üzenetére


Padisah
tag

Mi anno több mint 3 éve ezt vettük meg a gyerekszobába.
[link]

A nagyobbik majdnem 3 éves koráig aludt a babaágyban, nem tanult meg kimászni, nyugi volt éjjelenként. 3 magassága van a fekhelynek. Most a kicsi van benne, nekünk teljesen bevált, most kezd kevés lenni a tárolóhely.
Van a kiságyon baldachin, kókuszmatrac, meg oldalvédő, hogy a gyerek ne verje be a fejét a rácsba, plussz légzésfigyelő+bébiőrző.

Az ágy ugye 70x140 cm bőven el lesz benne 5-6 éves koráig is, mivel heverővé átalakítható, majd kell bele egy jó matrac jó 2,5 év múlva.

[ Szerkesztve ]

Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.

(#6564) DeFranco válasza emmm (#6534) üzenetére


DeFranco
nagyúr

hogy vagytok?

(#6565) emmm válasza DeFranco (#6564) üzenetére


emmm
senior tag

Köszi, most épp megvagyunk. :)

A durva hétvége után most egész könnyű napok vannak. Megint alszik 5-7,5 órákat éjszaka, meg akár bukás nélkül is bevág vagy 130-140-es adagokat. Franc tudja, lehet tényleg csak ki kellett takarítani alaposan a kölköt, és megoldódott vele a probléma. Ha meg a front volt az oka, meg a szél, az gyorsan ki fog derülni, mert ma jön az újabb hidegront+erősödni fog a szél pár napig. Szóval azért kicsit aggódunk, mi lesz. :)

Viszont tegnap volt a védőnő, kiderült, mivel 6 hetes, ezért elérte a level 2-es szintet (csecsemőkor), el is használta a friss skillpontot arra, hogy figyelje a mozgást és visszamosolyogjon. :U :D Kerekedik is szépen, este volt 4300 gramm felett, a kórházból meg 3150-nel hoztuk haza...

Nálatok mi a helyzet?

[ Szerkesztve ]

(#6566) Elemental


Elemental
addikt

Csobb

(#6567) emmm válasza Elemental (#6566) üzenetére


emmm
senior tag

Ez tökjó kép! :C

(#6568) AMD Power válasza Elemental (#6566) üzenetére


AMD Power
titán

Király!! :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#6569) Melack


Melack
veterán

Manduca mindenhol állítható csatos hordozó eladó! Unisex színű, újszülött kortól szűkítővel, dobozával, papírokkal. 35.000 Ft.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#6570) emmm válasza Melack (#6569) üzenetére


emmm
senior tag

Na de most újonnan véve is olcsóbb, 33-35 k között láttam a neten. :)) Vagy te hol vetted?

(#6571) Melack válasza emmm (#6570) üzenetére


Melack
veterán

Alkudni lehet :) Feleségem vette, én csak hirdetem. egyedi színű, azt tudom. És még nekem is kényelmes viselet volt, meg kell hagyni, pedig nem vagyok kis darab.

[ Szerkesztve ]

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#6572) Elemental válasza Elemental (#6566) üzenetére


Elemental
addikt

Régebbi a kép. Azóta már felkerült az úszószemüveg is :) Fél éve mindig bevittem, akkor nem kellett (nem akaroooooom), egyszer kint hagytam az öltözőben tuti akkor akarta (legközelebb behozom lányom - neeeem moooooooost) :)

(#6573) dortimcsi válasza Melack (#6571) üzenetére


dortimcsi
újonc

Nekünk is ilyen van :D Csak a türkizkék változat.. Imádom a színét, meg a hordozót is...Tényleg kényelmes mindenki számára.
Viszont szerintem picit vigyétek alacsonyabbra az árát, mert újonnan 36900 Ft, és aki látja a különbséget, lehet inkább az újat választja ;)

"Lehet:Talán ez a legfontosabb szó az egész világon. Arra utal, hogy nyitva áll az út. A felelősséget visszahárítja az emberre. Mert ha igaz, hogy lehetőséged van megtenni valamit, akkor arra is lehetőséged van, hogy ne tedd meg."J.Steinbeck

(#6574) Melack válasza dortimcsi (#6573) üzenetére


Melack
veterán

Akkor legyen 33.000 Ft :D

Mi is szerettük, csak most a kendő tűnik jobb megoldásnak. A karikás.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#6575) Balinov


Balinov
félisten

Sziasztok, lehet tul korai meg a kerdes, de bedobom, hatha.

Augusztus elejen lesz a srackarika 1eves. Pont akkor tervezunk hazamenni nyaralni 2 hetre. Jelenleg ilyen 3in1 travel systemet hasznalunk, az ezen kepen szereplo gondolaval.

A gond a repulesnel kezdodik. Becsbe repulunk, halistennek nem a Ryanair 737-800 szeriajaval, hanem A320-al, ami joval tagasabb a boeingnel es ingyen viszik a babakocsit.

De, es itt jon a csavar! Mar most sincs nagyon el 9 honaposan a gondolaba ezert arra gondoltam, hogy milyen lenne, ha vennenk egy "klasszikus" babakocsit (valami hasonlot, konkret tipus meg a viharba sincs). Ezt sokkal konnyebb mozgatni, osszecsukni, szallitani a gepen, repteren konnyebb vele navigalni, gyerkoc is jobban kilat belole elore es otthon a berautonal sem kell majd sakkozni, hogy melyik poggyaszt hova rakja az ember, hogy elferjen.

Kerdesem, lehet-e/ajanlott-e 1evesnek az ilyen tipusu babakocsi vagy meg tul korai?

Koszi
B

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#6576) Goose-T válasza Balinov (#6575) üzenetére


Goose-T
veterán

Szerintem mózeskosarat ("gondola" - ezt az elnevezést sem hallottam még erre) csak addig kell használni, amíg nem tud magától ülni a kölök (~6 hónap). Utána már be lehet dobni a sportkocsiba. Miért szívatjátok szegény srácot még mindig a mózeskosárban?

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#6577) Balinov válasza Goose-T (#6576) üzenetére


Balinov
félisten

gyerekcucc elnevezesekkel bajom van,bevallom.. :B Szoval akkor ilyen sportkocsi stilus mar siman bevallalhato?

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#6578) Goose-T válasza Balinov (#6577) üzenetére


Goose-T
veterán

Persze, már rég váltanotok kellett volna. :) Télen mondjuk neccesebb, mert az egyszerű esernyőre csukható sportkocsik nem védenek a hideg ellen, de így majdnem nyáron már nem lesz gond, őszre meg már elég nagy lesz a kölök.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#6579) CharlieDrop válasza Balinov (#6577) üzenetére


CharlieDrop
veterán

jaja, ha tud ülni simán, az autóba is gyerekülést kérjetek, egy évesen már nem lesz gond, nehogy fektesd majd benne

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#6580) Balinov válasza CharlieDrop (#6579) üzenetére


Balinov
félisten

Koszi, Goose-T, neked is.

Ulessel nincs gond, ugy husvet kornyeken kezdett el onalloan felulni, most meg mar virtuoz a temaban. Raadasul mar hetek ota odamaszik mindenhez es az adott dologra tamaszkodva felall..

Van valami opcio, amire az ilyen sportkocsiknal figyelni kell?Irország leven esohuzat kotelezo, az alap :)

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#6581) CharlieDrop válasza Balinov (#6580) üzenetére


CharlieDrop
veterán

attól függ, ha sima terepen használod, akkor elég a kicsi kerék, ha nehezen, akkor nagyobb ajánlott, hogy lehessen tolni :)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#6582) Goose-T válasza Balinov (#6580) üzenetére


Goose-T
veterán

Na meg legyen minél könnyebb és minél kisebbre összecsukható.

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#6583) Melack válasza Balinov (#6580) üzenetére


Melack
veterán

Kupolás teteje legyen meg dönthető háta. Ezek a tényleg esernyők már inkább 2-3 éves gyerekhez jók. MI ilyet vettünk, a gyerek is szereti. 5,2 kg, ha már a súly is fontos.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#6584) Balinov válasza Melack (#6583) üzenetére


Balinov
félisten

Koszi, terep miatt nagyobb kerekut preferalnam. Ezek kozul ti melyiket valasztanatok?

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#6585) Melack válasza Balinov (#6584) üzenetére


Melack
veterán

Talán Maxi Cosi

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#6586) CharlieDrop válasza Melack (#6583) üzenetére


CharlieDrop
veterán

2-3 éves gyerek már sétál :D

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#6587) Goose-T válasza CharlieDrop (#6586) üzenetére


Goose-T
veterán

Én már a 20 hónapos fiamat is gyalog vittem tegnap este a ~600m-re lévő boltba, csak az utolsó 100 méteren kellett felvennem, addig simán sétált mellettem. :D

Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar

(#6588) Balinov válasza Goose-T (#6587) üzenetére


Balinov
félisten

ez a masik, ahogy mar most, 9 honaposan maszik, felall valamibe belekapaszkodva rohadtul remelem, 1eves korara mar tud menni onalloan.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#6589) tildy válasza Melack (#6583) üzenetére


tildy
nagyúr

Az a durva, hogy itt 3-4 eveseket siman babakocsiztatnak, csak tudnam minek. Van laba, tud jarni. Ha nincs komoly betegsege, akkor minek?

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#6590) Melack válasza CharlieDrop (#6586) üzenetére


Melack
veterán

Nem akarom én folyamatosan a kocsiban ültetni, ne érts félre. De jobb, ha ott van kéznél. Ha meg most kell venniük, akkor gondolkodjon hosszútávon.

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#6591) Balinov válasza tildy (#6589) üzenetére


Balinov
félisten

Tildy, detto ezt akartam irni. irek se kulonbek a briteknel...kedvenc az, mikor ilyen pushchair, gyerek mellette setal, anyuka meg 12 kover Penny's/Primarkos szatyorral felvertezve tolja az ures kocsit.

Melack: mindenkepp legalabb 2ev hasznalatra terveznenk (kb)

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#6592) sto1911 válasza tildy (#6589) üzenetére


sto1911
veterán

Olyan is van, hogy a fejlodo labat megeroltetik a sok jarkalassal, futkosassal, olyankor bizony nem maszkalhat, mert pihentetni kell. (Persze nem ez a jellemzo.)

(#6593) CharlieDrop válasza Goose-T (#6587) üzenetére


CharlieDrop
veterán

sima liba, tavaj januárban cseréltük a Mondeo kombit, sedan e46-ra, gyk. abba a csomiba nem fért el a babakocsi, vagy csak az. A kicsi októberben volt kettő :)

Kb. 3 alkalommal használtunk utána babakocsit, meg anyum párszor náluk :D

Ki lehet számolni :)

(#6590) Melack:
Ahogy gondolod. Mindenki arra költ, és úgy neveli a gyerekét, ahogy jónak látja. Ennyi :)

[ Szerkesztve ]

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#6594) tildy válasza Balinov (#6591) üzenetére


tildy
nagyúr

Az! Pontosan. Ilyet Magayrorszagon tuti nem latsz, itt meg tok rendszeres.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#6595) ZiD


ZiD
tag

Ezen a héten nálunk őrület van... Lassan 7 hónapos, most gyakorolja a 4kézlábra állást, de már álmában is basszus...
Ennek köszönhetően elbúcsúztunk a végigaludt éjszakáktól, 1/4 4 - 1/45-kor már kukorékol. Ráadásul fogzik is mint a fene, de csak nem akar kibújni az a fránya :D

Páromat már sikerült kiborítania 1x :DDD

(#6596) DeFranco válasza ZiD (#6595) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nálunk is elég zúzósak a nappalok, két és fél hónaposan már tudata van, és szerintem unatkozik, mert állandóan sír, látható ok nélkül. pusztulat nehéz lefoglalni, akkor is csak 5-10 percekre sikerül

ezzel kapcsolatban majd lesz egy kifakadásom egyszer, csak nem érek rá leoldani :D

éjszaka is sokszor kel, és sokáig kukorékol.

[ Szerkesztve ]

(#6597) AMD Power


AMD Power
titán

Ha már aránylag nagyobb a gyerek , mondjuk 3-4 éves legalább és akartok neki egy jó napot vigyétek ki jövőre az Opel Családi fesztiváljára. Gyerekeknek egy Kánaán! :R :R Meg persze nekem is az volt a sok jó verda miatt. ;]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#6598) ZiD válasza DeFranco (#6596) üzenetére


ZiD
tag

Igen, ilyenkor még piszok nehéz őket lefoglalni, ez nekünk is kihívás a mai napig :D

(#6599) this is life válasza DeFranco (#6596) üzenetére


this is life
Ármester

Turelem , lesz ez sokkal jobb is, csak ki kell varni az idot. Igaz amikor meg mar nagyobb lesz , akkor meg azon zizeghet az ember hogy mire maszik fel, mit rant le vagy pakol at, ha most porgosnek erzed 2 eves kora utan mar ne mulass lesz :). Tunderi lanyom van , mar 2 eves boven elmult , ejszakat atalukalja (akkor van nekunk pihi) na de ha ebren van olyan mint perpetum mobile ... de ez igy van jol. Szereny szemelyem sokkal elevenebb volt, igy orulok hogy nem csak engem ororkolt. Ennyi idosen mar lazan felforgattam otthon a lakast , ahogy a rokonok meselik :).

Aztán a szomszéd tehenének, hogy szolgál az egészsége?

(#6600) DeFranco válasza ZiD (#6598) üzenetére


DeFranco
nagyúr

próbálnám neki magyarázni az AM3 meg az S1150 közötti architektúrális különbségeket, de mindig kirángatja a SATA kábelt :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.