Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7751) DeFranco válasza ZiD (#7739) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Nagyon sajnálom, jobbulást a kisfiadnak :)

(#7752) tildy válasza [HUN]Zolee (#7749) üzenetére


tildy
nagyúr

IGen, en is ilyet talaltam, megnezem, van-e itt kinn a szelcsonek megfelelo motyo, amit tudnank neki venni

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#7753) [HUN]Zolee válasza tildy (#7752) üzenetére


[HUN]Zolee
senior tag

Lázmérő vagy végső soron gumikesztyű kézre és kisujjal segíteni rajta , bár ezt mi nem igazán preferáltuk.

[ Szerkesztve ]

''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/

(#7754) AMD Power válasza ZiD (#7750) üzenetére


AMD Power
titán

Mi sem mehettünk be. :(

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7755) CharlieDrop válasza ZiD (#7750) üzenetére


CharlieDrop
veterán

azt ha beviszel valamit és nagyobb lesz a baj, akkor meg szar kórház, mi?

pfff

bocs, de igaza van a dokinak...

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#7756) emmm válasza tildy (#7744) üzenetére


emmm
senior tag

Mi is használtunk pólyát, kb. 1,5 hónapos koráig volt jó. Utána már elég erős volt ahhoz, hogy addig fickándozzon, hogy szétszedje. :D De igen, az eljén mi is használtuk, kb. 75 %-ban vált be.

(#7757) ZiD válasza CharlieDrop (#7755) üzenetére


ZiD
tag

Nincs. A steril szoba nagyon nem azért steril, mert nem megy be a szülő(dolgoztam eü-ben éveket, ezért merem mondani)
+ mint írtam a vége az volt, hogy nem is igazából ez volt az oka a doki szerint sem.

(#7758) DeFranco válasza ZiD (#7757) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Ha dolgoztál akkor te is tudod, hogy nem "miattatok" van egy általános szabály hozva, mi szerint nem lehet bemenni "for whatever reasons" hanem amiatt a kelletlen, értetlen, útban lévő vagy egyenesen kockázatos többség miatt, aki alapvető viselkedési és higiéniás normákat sem tartja be.

(pl. ráül azzal a nadrággal a szomszéd gyerek betegágyára, rosszabb esetben a párnáját is érintve, amivel előtte a csöveshugyos villamosszéknek dörgölőzött, nem megy ki a szobából, amikor a kismama etetné a gyerekét, 5-8-10 fős truppal érkezik, amiből legalább kettő ugatva köhög és a taknya nyála egybe folyik, faszságokkal tartja fel a személyzetet, nem állapotra és kezelésre vonatkozó kérdésekkel, faszságokkal.)

Sajnos ilyenkor a legnagyobb közös osztó elve a megoldás, és mindenki ki van tiltva, és ha van egy kis kiállásod, meg látják rajtad, hogy tán tudsz megütni egy európai normát, akkor úgy félbalkániasan, összekacsintva beslisszolhatsz a résre nyitott ajtón. Így múlik el a világ dicsősége, de én sem tudok jobbat.

(#7759) CharlieDrop válasza DeFranco (#7758) üzenetére


CharlieDrop
veterán

egyetértek

oké nekem nem sterilszobás tapasztalatom van, hanem NIC-es, de ott is volt, aki nem tartotta be azt a 2! darab alapdolgot és majdnem belehalt a gyereke...

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#7760) ZiD válasza DeFranco (#7758) üzenetére


ZiD
tag

Nem kórterem volt, hanem egy sima kötöző, nem is nagyon volt mire ráülni. De értem amit írtok, bár így is vannak bennem kérdőjelek.
De az is tény, hogy nyilván nem tudom teljesen objektívan nézni :B

(#7761) CharlieDrop válasza ZiD (#7760) üzenetére


CharlieDrop
veterán

amúgy tökre megértelek, mint szülő :)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#7762) DeFranco válasza ZiD (#7760) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Persze, teljesen érthető az igényed, hogy a gyerekeddel akarsz lenni, sőt mi több, teljesen jogos is, és engem sem lehetne visszatartani attól hogy ott legyek (ne legyen erre szükség).

Csak azt írtam le, hogy mi az (egyik) oka annak, hogy ezt szóvá tették, mert sajnos van racionális alapja. Azért is hogy lásd, nem ellened irányult a dolog.

De mondom, teljesen jogos, nálad a pont.

(#7763) Csiga85 válasza ZiD (#7760) üzenetére


Csiga85
csendes tag

mi a lányommal nemrég megjártuk az egomi sbo-t...kellett röntgen...hát terhesen 24 hetesként talán nem ment, de mivel ott volt egy kedves ismerősöm, így odaadtam a gyereket és bevitte ő...de egyébként tényleg nincs steril szoba...hisztis szülő, meg lefejelős szülő az akad bőven! :D

"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."

(#7764) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

Vettünk Clorox-ot a "foltos" ruhákhoz.
10-15 perc áztatás után hófehérek.Ráadásul kevés kell belőle (1dl/15l víz).Úgy hogy ajánlom mindenkinek fehér ruhához.Az egyik kis pólóján halványkék színű minta volt a galléron.Az most halvány rózsaszín.Annyi baj legyen,de nem "sárga foltos" a háta.Használni fogjuk a textil pelenkákhoz is.Mosás előtt gyorsan beáztatjuk és mehet is a többivel a 60 fokon.
tildy: tegnap voltunk dokinál és kérdeztük a hason alvást.Azt mondta,ha másképp nem szeret,akkor aludhat így,az Övéi is így aludtak (kb 40-45 éves és az egyik legkedveltebb gyerekorvos nálunk.Nagy a praxisa,más körzetből is van csomó betege.Most már nem is vállal csak saját körzetist,mert nincs rá kapacitásuk már).
Persze jó pluszba a légzésfigyelő.Az is hasznos,ha az ágy végét-ahol a feje van-kicsit megemelik és így nagymértékben csökken az esélye,hogy visszabüfizzen.

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7765) ZiD válasza DeFranco (#7762) üzenetére


ZiD
tag

DeFranco, CharlieDrop: igen, ez az álláspont is érthető, utólag én is látom, hogy kicsit túlreagáltam. A szomorú, hogy szükség van ilyenre, tehát van oka. Mindegy, remélem holnap már utoljára megyünk, és ezzel vége lesz:)

[ Szerkesztve ]

(#7766) DeFranco válasza ZiD (#7765) üzenetére


DeFranco
nagyúr

kitaláltátok már, hogy mi lesz a taktika a továbbiakban?

(#7767) ZiD válasza DeFranco (#7766) üzenetére


ZiD
tag

Maradjunk annyiban, hogy ötletem van :D
Egy U alakú alkalmatosság bútorlapból(vastag, nem tömör fából, hogy el is lehessen bírni) amit ilyen alkalmakkor a tűzhely elé rakunk. Ismerős van, így remélem emberi árból megoldjuk.

Viszont konvektor elé még nincs konkrétum, oda valami rács féle lesz, amit korábban linkelt egy kolléga. Újonnan nem szívesen vennék, elég horror árak vannak.

(#7768) DeFranco válasza ZiD (#7767) üzenetére


DeFranco
nagyúr

gondolkodom én is, meg egyeztettem szintén kisgyerekes ismerőssel, és annál nem jutottunk előrébb, hogy mindig nem lehetsz ott, mindent nem lehet kizárni, nem tudod kipárnázni, ha csak nem teszel rá pórázt.

éppen ezért hajlok arra, hogy valahogy mégis inkább megpróbáljam megtanítani majd a vezérigazgató urat arra, hogy nem szabad / nem érdemes tapogatni a forrót.

ezért kérdeztem, hogy Ti egy valós helyzetet átélve mire jutottatok, emlékszem, hogy írtad, hogy nem nagyon hatotta meg a sérülés, másodszorra is nekiindult.

még mindig nem tudom, hogy mi lenne a jó döntés.

a konvektor egyébként van annyira forró, hogy érdemes legyen szeparálni? nem tapogattam mostanában, de szerintem az égési sérülést nem tud azért okozni, hamarabb engedi el, nem? vagy rosszul emlékszem?

a konvektor engem inkább a tűzveszély miatt aggaszt (rádob valami rongyot, papírt, stb.), meg amiatt, hogy ne álljon majd neki tekergetni (főleg feltekerni, de letekerni sem).

(#7769) CharlieDrop válasza ZiD (#7765) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Legyen is ez a lényeg :)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#7770) mukisrác válasza DeFranco (#7768) üzenetére


mukisrác
aktív tag

Mi minkét gyereknél azt az elvet követtük, hogy megmutattuk neki, hogy a sütő oldala, ajtaja meleg, forró (hagytuk hogy megérintse), és tapasztalja meg hogy az nem jó. Persze nem annyira hogy megsérüljön, csak hogy érezze, szülői felügyelettel.
Hála az égnek, eddig működik a dolog, a nagyobbik 3 a kisebbik 1,5 éves, égési sérülések nélkül...

[ Szerkesztve ]

Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3

(#7771) CharlieDrop válasza mukisrác (#7770) üzenetére


CharlieDrop
veterán

detto :) 5,5 és 3 évesek

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#7772) ZiD válasza DeFranco (#7768) üzenetére


ZiD
tag

Látva a többiek kommentjeit, ez a "megmutatom, hogy tapasztaljon" elv is gyerekfüggő lehet. A mienk tojik rá :D
Az is igaz, hogy azóta nem találkozott vele forró állapotban, de elnézve a vehemenciát ahogy felkapaszkodik ugyan úgy járna most is.

Konvektor: elvileg nem annyira forr, de ott a - most már műanyag szerű - gázvezeték. gázcsap meg ilyesmi. De azt lehet meglátjuk télen, hogy mennyire kell elkeríteni.

(#7773) DeFranco válasza ZiD (#7772) üzenetére


DeFranco
nagyúr

az a gázvezeték belül fém ám csak a külseje műanyag. a csapot meg max. elzárni tudja, szerintem nem fogja leverni.

abszolút biztonság, és kockázat kizárás párti vagyok, de talán mi sem fejeltük le a gázcsapot a helyéről meg nem szaggattuk ki a vezetékeket a falból, de még csak nem is taperoltuk a konvektort, max. egyszer.

ott inkább a szabályzó feltekerését és a tűzveszélyt látom kockázatnak (igaz már megvettem a tűzjelzőt a gyerekszobába is csak nem fúrtam még fel, de az nem akadályoz meg semmit, max. jelez ha szerencsénk van).

nem tudom. semmiképp sem vitatkozom veled, inkább együtt gondolkodom, mert engem is érdekel a megoldás.

@mukisrác: hogyan csináltátok a munkavédelmi oktatást, milyen korban és milyen ismétlődéssel? minden érdekel a témában.

[ Szerkesztve ]

(#7774) Melack


Melack
veterán

Értem én, hogy férfiként mosható pelenkákat keresni/venni fehér holló esete, de azért még nem kellene ufonak nézni :( Ha persze a vonatos külsőt akarom megcsináltatni, egyből én vagyok a hülye csodabogár...

Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs

(#7775) Pacák válasza Melack (#7774) üzenetére


Pacák
senior tag

Anno egy-két kiszárított popsitörlőt tettünk a gyermek ülepe és a mosható pelus közé. Ha belesikerült a gyalogsági akna, akkor csak egy mozdulat volt eltávolítani. Elmúlt már hat-hét éve, hogy utoljára használnunk kellett. :DDD

Nuclear launch detected

(#7776) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

Nálunk már 4 napja megy a hiszti.
Kaja után jobb esetben másfél óra hiszti után fél óra alvás.Utána magától felébred és ordít.Ha rosszabb,akkor kajától kajáig sírás-rívás.Se vállon,se kézben,se ágyban,sehol se jó :( Már két óránként kell etetni,attól megnyugszik.De az se mehet mindíg.Tudom,hogy időváltozás,de 4 napja.

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7777) DeFranco válasza Doggy dog (#7776) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Lehet az is, hogy valamiben éppen ritmust vált. Akár evésben, akár alvásban. Ilyenkor kell sokat gondolkodni meg nagyon figyelni, hogy éppen milyen taktikán kell változtatni. Normális, eltarthat simán 1-2 hétig is, nálunk is voltak-vannak ilyen időszakok.

(#7778) Doggy dog válasza DeFranco (#7777) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Mi is valami ilyenre gondoltunk.+időjárás,esetleg ugrásszerű energiaigény.Jár keze,lába.Kapja 2 óránként ha úgy van.
De ez az állandósult hiszti,sírás.... :(

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7779) AMD Power


AMD Power
titán

Lassan jön a bölcsi. De a gyerek szari* arra ,hogy ülve kell ennie. Játéknak véli ezt is. 30 másodpercet nem tud egy helyben maradni. :( :W

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7780) MR_Joe válasza AMD Power (#7779) üzenetére


MR_Joe
aktív tag

Majd belerázódik :) Nekünk se maradt meg.. sőt még most is sajtkukac mindkettő :)

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#7781) AMD Power válasza MR_Joe (#7780) üzenetére


AMD Power
titán

Pedig a dadus megmondta. Ők nem futkároznak egy gyerek után sem. Éhen fog maradni. :DDD

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7782) mukisrác válasza AMD Power (#7781) üzenetére


mukisrác
aktív tag

Nálunk sem maradt meg egyik gyerek sem 2 percnél tovább ülve, és a dadusok tényleg nem mennek utána kajával. Izgultunk is rendesen mi lesz a bölcsiben az etkezésekkel.
Kb a beszoktatás utáni héten (de lehet a 2 . héten) már ülve ette végig az összes étkezést. Közösség ereje, ezt látja, így kell tenni, hamar megtanulja a rendszert, és tuti nem marad éhen.

Kisebbik az most szokik be éppen, nála kicsit nehezebb a helyzet, mert ő az első gyerek a csoportban, a többiek csak később csatlakoznak

[ Szerkesztve ]

Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3

(#7783) MR_Joe


MR_Joe
aktív tag

Tudtátok, hogy egy hat hetes kisgyerek bélműködése olyan erős, hogy közel egy méter távolságra képes kilőni a kakit? De anya hasa és keze felfogta a becsapódást.. :DDD :DDD

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#7784) Doggy dog válasza MR_Joe (#7783) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Bizony :K
Mindig megtornáztatjuk pelus csere előtt.Van,hogy 3x is van olyankor. Vakarjuk is a fejünket,hogy hogy is kellene!

[ Szerkesztve ]

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7785) AMD Power válasza mukisrác (#7782) üzenetére


AMD Power
titán

Közösség ereje, ezt látja, így kell tenni, hamar megtanulja a rendszert, és tuti nem marad éhen.

Ebben bízok én is. :R

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7786) emmm válasza MR_Joe (#7783) üzenetére


emmm
senior tag

3,5 méterre is elvisz. Láttam élőben az unokahúgomnál. :DDD Bár akkor picit idősebb volt, néhány hónapos. Talán fél éves, nem emlékszem.

(#7787) Balinov


Balinov
félisten

HolgyekUrak, babacipot, konkretan Falcon markajut melyik magyar webshopbol erdemes rendelni, ahol valasztek is, keszlet is van, es nem egy vagyon mondjuk gyori cimre kerni a szallitast? Elkovettuk azt a baklovest, hogy a gyori Brendonban nem vasaroltunk be par, kulonbozo meretu par cipot az urasagnak, most meg, hogy anyamat bekuldtuk par párat venni, alig volt mar keszlet es a brendon webshopjaban nem lehet azokat a cipoket online rendelni.

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#7788) twine


twine
addikt

Azt hiszem,elbsztm :B
Akkora adrenalin függőt "neveltem" a pöcsösből...
Hogy nem tudom, mondjuk 6-8 évesen mivel fogom kielégíteni a vágyait...
Eszembe jutott a napokban, hogy egy köpésre , van tőlünk a visegrádi bobpálya...nosza ugorjunk fel...vártam az eufóriát...erre mit kaptam?
[link] :DDD
Nagyjából le sem sz@rta...persze minden csúszás útán volt...:"apa menjünk még egy kört...lécccci" :D
De hát na...milyen a filkója? Mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne hogy ....2,5 évesen...
Na szóval...félek 6 évesen beírathatom az első ejtőernyős tandem ugrására :DDD :DDD

Persze mindez csak vicc...és erős túlzás...de a face tényleg meglepett amikor visszanéztem a videót :U

(#7789) MR_Joe válasza twine (#7788) üzenetére


MR_Joe
aktív tag

:D Beccarás a kölök :) Nagyon lazán veszi az egészet :)

Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

(#7790) #76385920 válasza twine (#7788) üzenetére


#76385920
törölt tag

Mi ide szoktunk járni nyaranta. A gyerek csak ennyit szokott kiabálni: appaaaaa nefékeeeezzzz...
Pedig sajnos muszáj fékeznem, apa fosik. :DDD

(#7791) twine válasza #76385920 (#7790) üzenetére


twine
addikt

"appaaaaa nefékeeeezzzz..."

:C :C :C
az a kemény....csípem az ilyen vagány kissrácokat :D

Pedig (sokszor elmondtam már) annyira nem érdekeltek a gyerekek,,nem találtam velük a hangot...de mostanra azt hiszem "megértem" rá...ahogy cseperedik a kölök, és egyre jobb fej...incselkedik,aztán jön a huncut mosoly...persze megvan ennek a cseperedésnek az árnyoldala is...(idegbaj) de összességében
....csoda :))

Szerk:
Felcsigáztál ezzel a pályával, de baromi messze van tőlünk :O Talán majd egy rokonlátogatás alkalmával útba ejtjük...A visegrádival szerencsénk van...kb 15 perc autóval...

[ Szerkesztve ]

(#7792) #76385920 válasza twine (#7791) üzenetére


#76385920
törölt tag

Debrecenből sincs olyan közel, de szerencsénk van mert van rokonság a környéken és nyaranta eltöltünk ott mindíg jópár napot. Imádom a Zemplént, annyi meg annyi szépség van ott...

A pálya veszedelmes, állítólag a visegrádi fasorban sincs mellette. Anya is lejött már rajta a hugicájával, hugica nem fékezett egyáltalán. A parkolóban hallottam, hogy érkezik anya. Azóta nem akar felülni rá, nem is értem miért! ;]

A gyerek élvezi, a libegőt szintén. Akinek tériszonya van (nekem) annak külön izgalmas szórakozás. :D

[ Szerkesztve ]

(#7793) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

Olyan jó olvasni az ilyen sztorikat! :C
'Eccer mi is eljutunk erre a szintre

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7794) Doggy dog


Doggy dog
senior tag

Tanácsra lenne szükségem!
Elmúltunk 6 hetesek.Néhány napja az van,hogy ha elalszik vállon,vagy mellkason minden ok,mélyen alszik.
Amint berakjuk az ágyába vagy azonnal,vagy 20 perc múlva felébred és elkezdődik a hiszti.Amint visszavesszük lenyugszik,néha egyből visszaalszik.Ezért este már 3 napja közöttünk alszik.Ez viszont senkinek sem jó!
Az sem nyugtatja meg,ha ébredés után simogatjuk,halkan beszélünk hozzá,vagy dúdolunk neki.Muszáj kivenni.De így semmit nem tud párom.Se pihenni,enni rendesen.Nekem meg vége a szabinak,meló van.
Mit kellene csinálni,megpróbálni?

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7795) AMD Power


AMD Power
titán

Nagyon nehéz kezelni nálunk a gyereket... semmit nem vesz komolyan. Minden vicc, minden játék. Mikor már olyan a hangom mint a mennydörgés akkor is csak viccnek veszi. Jövőhéten irány a bölcsöde. Remélem ott meg lesz egy kicsit regulázva. :(

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7796) AMD Power válasza Doggy dog (#7794) üzenetére


AMD Power
titán

Nálunk is volt ilyen probléma. Nem elég sokáig. Meg kell "tanítani" a gyereket arra ,hogy egyedül aludjon el az ágyában. Nem 1x de ha nekünk összejött akkor másnak is fog. Viszont nálunk hiába alszik el a saját ágyában nagyon ritka az ,hogy reggelig ott alszik. Sokszor éjszaka fel kell , nem tudjuk visszaaltatni és akkor jön be hozzánk az ágyba.

[ Szerkesztve ]

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7797) mukisrác válasza AMD Power (#7795) üzenetére


mukisrác
aktív tag

ne fűzz hozzá nagy reményeket..., nem a bölcsi fogja megváltoztatni ebben, hanem ha kicsit nagyobb lesz, belátja, felfogja majd mi a szituáció

az én fiamnál is az van, hogy itthon ugyanazt csinálja mint nálatok, viszont bölcsiben mint a kis angyal, szót fogad, rendet rak, segít, nem sajtkukac...egyszerűen nincs ott rá panasz

[ Szerkesztve ]

Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3

(#7798) AMD Power válasza mukisrác (#7797) üzenetére


AMD Power
titán

Értem. Sokszor azt látom vagy gondolom ,hogy ő még nem érti ,hogy mit szeretnénk , vagy mit miért nem szabad stb.... Valószínűleg kicsit még hozzá.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

(#7799) Doggy dog válasza AMD Power (#7796) üzenetére


Doggy dog
senior tag

Próbáltuk hagyni,hogy sírjon és hátha elalszik,de nem jött be.Mondjuk 10 percet nem vártunk,mert "azt mondják" ,hogy ilyen pici gyereket nem szabad sírni hagyni.Később esetlegesen nem jelez,ha valami baja lenne!
Mivel lehetne próbálkozni? :U

APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295

(#7800) AMD Power válasza Doggy dog (#7799) üzenetére


AMD Power
titán

Az nem is jó. Nem szabad sírva ott hagyni. Le kell mellé ülni, vigasztalni , simogatni. De nem karban elaltatni.

Eladó Samsung Watch Active 2. https://hardverapro.hu/apro/elado_mukodokepes_samsung_watch_active_2_40mm_okos/friss.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.