Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
remi67
tag
Új vagyok még ebben az andoid-os kodis témában, a legtöbb dolgot már sikerült beállítanom de van amire nem találok megoldást. (Magicsee N5 Plus az alany).
Ami engem eléggé zavar és mivel nekem egy máig harcoló Pana plazmám van a TV-t is nagyon zavarja, hogy a kodi-val való lejátszás közben fennmarad a kép felső részén az óra, a wifi piktogram és ha be van kapcsolva akkor a root-ot jelző #. Ezt hogy lehet kikapcsolni? Eddig csak azt a módot találtam ha visszakapcsolom a TV-n az overscant akkor kihúzza a képből de ez nem túl elegáns megoldás.
A másik a lejátszás-folytatás. Először azt hittem, hogy egyáltalán nem működik de aztán rájöttem, hogy ~3 perc előtt és ~-3 perc után nincs, ergo nem bug hanem feature. Ezt ki lehet valahol kapcsolni (vagyis 0:01-nél és -0:01-nél is legyen folytatás)?Egyelőre az SMB is csak félig működik, szal. lehet majd hétvégén még játszok vele egy kicsit és megpróbálok feltenni egy CoreElec-et. Pontosan melyik verzió kell ehhez a géphez? Azt már látom, hogy egyelőre csak béta van [link] de nemtom melyik jelölés mit jelent, a "generic" kell nekem? Melyik dtb kell nekem? Gondolom az X3 4G, de hátha mégse.....
Előre is köszi ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest