- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hokuszpk #83846 üzenetére
Ki beszélt itt Intelről? Nagyon nem szeretem amikor elfogultnak gondolnak, mert az megkérdőjelezi a szakmai hozzáértésem. Az FX elsők között volt itthon a kezemben és elég hamar kiábrándultam belőle. Cserébe sokat tanultam a TDP/áram csúcsok méréséről. Mind a két oldalról olvasgatok whitepaper-ket és előfordult, hogy megjelenés előtt kaptam tesztelésre gépeket, rendeltem adott CPU-t/rendszert. Most pl. az új Intel generációval vagyok elégedetlen, ahogy korábban az FX volt a fekete bárány. De ugyanígy megvan a véleményem az Intel féle 14+++ mókáról és a szállítani képtelen AMD-ről is.
Visszatérve a TDP-re: Ryzenről mondjuk olvasd el ezt: [link] és esetleg ezt: [link] Láthatod, hogy a TDP-t már nem a maximum felvett teljesítményt jelenti, hanem egy elvontabb dolog lett ahol a különböző részlegek szüksgéletei, a pillanatnyi hőmérséklet és sok más dolog alapján vezérlik a CPU-t, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Ezért sem érdemes már kézzel bohóckodni. A TDP már régen nem a maximumot jelenti, hanem egy valahogyan kalkulált átlagot jelent ahol tized másodpercekre a TDP-hez tarozó áramok többszöröse is folyhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest