Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Win98se-nél (+uofficial patchek) elcsesződött valami, beraktam a Geforce2 GTS-t és autómatán felrakott egy drivert (induláskor nem dobta fel a talózást hanem egyből rakta fel kérdezés nélkül). Korábban volt 7600Gs (tudom overkill) és ahhoz volt egy moddolt driverem.
    A lényeg hogy ha bent van akár milyen nvidia kártya akkor a windows be sem bootol, azt írja hogy windows védelmi hiba. Annyi történt hogy a 7600gs még más alaplapban működött ugyan ezen oprendszerrel. (jól bírta eddig a több alaplapban hurcolászást.)
    Hogyan szedhetem le a hibás drivert?
    Eléggé belakott win98 és nem szeretném újrarakni de nyilván ha javítható azután lehet csinálnék egy komplett mentést róla.
    Készülök egy voodoo3 tesztre 3dm99,00,01, UT, Q2.
    Az érdekel majd hogy hogyan viszonyul egymáshoz a 2000-3000-3500-as kártya tuning mellett. Gondolok itt arra hogy mondjuk a ram időzítések nem egyformák a kártyákon és lehet hogy egy húzott 2000 gyorsabb mint egy ugyan azon órajelű 3000-es kártya. (voodoo3 1000 még kellene poénból de olyanom nincs sajnos)
    Meg persze a 3500-ast akarom majd 200-ig húzni (5ns ramok miatt elvileg lehetséges powercolor evilking extreme-n). Hűtés érdekelne valami nagy dög kellene rá.
    Létezik valami igazán durva extrém hűtés ami rászerelhető nagy mókolás nélkül? A 2000-esn egy zalman chipsethűtő van de valami extrémebbre vágyom. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák