Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdavid1
tag
Ez menti meg a HMD-t.
-
Draun01
tag
Most ami talán egy jobb fogás lehet az a TTfone 280, tudásra majdnem ugyanaz a ketto, csak frissebb droid van rajta (13 a 11 helyett). 35e Ft + szállítás

Amúgy pont van egy ilyen F21 Pro-m, nagyon közel áll ahhoz hogy tényleg pöpec legyen. Csak az a szar kínai tákolt android ne lenne rajta, hanem egy full AOSP, egy jó launcherrel simán jobb lehetne.
-
judas13
veterán
Amúgy nem ma jelenik meg hanem holnap 9-én, én úgy számolom.
[link] -
killbull
aktív tag
Ebbe az irányba kéne menni szerintem, iszonyat jól néz ki!
Kőkemény ár 54 480 Ft ba kerül!
-
Hirtelen azt hittem valami butított Lumia 520-as.
-
Egy mobil??? Fcuk!!
Én azt várnám már, hogy a Economist hasábján megjelenne egy nyúlfarknyi bejelentés miszerint a HMD felhagy a mobil gyártással..
Na az hír lenne! De ez? -
UdiAti
csendes tag
válasz
Bareszotron
üzenetére
Nem, nem az. Mocor - Spreadtrum/Unisoc jóság. Bár van egy forkolt Android alapú változata is (Mocor5), én még az életben nem láttam.
[link]
Sztem ez ugyanaz a rendszer, mint a többi nagyobb kijelzős nyomógombos cuccukon, csak virtuális gombokkal.Mondjuk a virtuális billentyűzete érdekes lesz ekkora méretű kijelzőn, ilyen sebesség mellett....
-
-
judas13
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
a cég ajándékaként! -
judas13
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen nagyon laggol már innen is meg minden...ez kétségtelen és így ki tudja kinek kell majd.
Akkor inkább majd ezt:
-
Graphics
Jómunkásember
Érintős butatelefon?... Istenem vissza az S5230-as Samsungok és az 5230-as Nokiás időkbe ..
-
aprokaroka87
nagyúr
Ennek egyébként ki a célközönsége?
Ez itthon ha kapható lesz, simán lesz 35-40 ezer forint... -
Fancy-boy
addikt
Ide lehetne venni a Nokia X készüléket is, bár az már droidos volt:
-
Bareszotron
tag
Csak ne Android legyen
-
judas13
veterán
-
judas13
veterán
HMD-re ilyet mondani, hogy kéne sosem hittem volna....sohase mond, hogy soha tudom.
-
killbull
aktív tag
Szerintem ez is 2 MP kamera lesz, csak van egy extra hogy érintőképernyős de nem tud többet.
40 000 ft ért meg mindent is kapsz ami rommáveri : [https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/galaxy-a06-64gb-4gb-ram-dual-sm-a065f-p1122882172/#termek-leiras]
Max akkor lenne értelme ha 4 vagy 8 MP kamerája lenne és ezt adnák mellé amit a videón is látni, akkor jó kis digitális detox telefon lenne.
-
Oldfoksz
tag
Akadós,bóvly,nokija,sznék.......KELL!!!!
Most.
-
killbull
aktív tag
[What if HMD brings back Asha - Episode 2]
Youtube bemutató a telefonról 2. rész!
-
killbull
aktív tag
[What if HMD will bring back Asha phone for better phone project?]
Katt rá és youtube bemutató a telefonról!
-
janeszgol
félisten
Nekem felkeltette az érdeklődésem.
-
UdiAti
csendes tag
Köszi!
Hát a videót nézve, bizony ez a többi telójuk (S30+ legújabb iterációja /amúgy vicces, hogy a Microsoft óta ugyanaz a neve, aztán MAUI-tól kezdve volt már minden a skin alatt/) simán érintőképernyőhöz "igazított" rendszere... Van olyan fluid is....
Bár legalább nincs telehányva a főmenü mindennel. De épp itt fért volna ( reméljük ezután ezt a nyomógombosokba is átültetik), mert a klasszikus telóik egyik rákfenéje a végtelen idő alatt végigkattingatható menü volt (miért nem lehetett 9 vagy 12 ikonnal, számgombos navival megoldani? Mint régen: 2>4>3 Snake vagy Bluetooth)
Amúgy kinézetre szerintem stílusos, így kézben fogva tetszetős.
-
killbull
aktív tag
Szereztem róla infot!
Specifications
Dual sim
Screen 3.2 inch
Battery 1950 mah
Bluetooth 5.0
OS mocor
Ip54
Type c charging 5v 1A
Video call via express chat
Ram and rom N/A[https://www.reddit.com/r/IndiaTech/comments/1nzb5gu/hmd_touch_4g_leak/]
-
UdiAti
csendes tag
Az anyaghasználat dicséretes amennyiben tényleg fém lesz a ház.
Best of two worlds - érdekes.
Buta és érintős? Szerintem fordítva lenne best: okos és gombos (jól implementálva!), esetleg érintőképernyővel megdobva, prémium anyaghasználattal, jó kamerával (velem együtt néhány fórumlakó régi álma). A HMD-t ismerve reméljük a kamera nem QVGA / VGA lesz
.
Ja, és az Oprendszer... S40 touch már nincs, ez is valami skinezett Spreadtrum vagy MTK rettenet lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Én mondjuk azon csodálkozom, hogy nem mentek még csődbe. Mikor már azt hittem végük lesz a Nokia licenc lejártával, befizettek a Barcára...

a cég ajándékaként!

.