Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soderes
senior tag
Aztán végül is átment a gyerek?
-
Az azért durva, hogy egy bokron ott hagynak egy ilyen értékes csomagot. Tudja a futár, hogy ha jelented, hogy nem kaptad meg, ő szív de nagyot?
Amúgy milyen futárcég az akiktől még este 9-kor csomagot vársz?A temetkezésis sztorikat meg nyugodtan tolhatnád........
-
-
Az volt számomra megdöbbentő, hogy 800 000 Ft-os értékről volt szó. Hollandiából küldték, de olyan sokáig pihent Vecsésen, hogy meg kellett reklamálni, így küldtek másikat. Hétfőn megérkezett az eredeti csomag, amit már személyesen vettem át, de igazolni akkor se kellett az átvételt. Akár meg is tarthattuk volna.
-
joghurt
addikt
Én is örülök az írásaidnak.
A csomag meg... Nálunk a biztonsági kamera rögzítette, ahogy a futár a nyitva hagyott, és a vele telefonon megbeszélt kapu használata helyett egyszerűen felső kétkezes hajítással bevágta a csomagot a kertbe.
-
-
Soderes
senior tag
Üdv Újra itt!
Már eltűnődtem a múltkor, hogy hova tűnhettél.
Hiányoztak az írásaid!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 4.2GHz turbo 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő