- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapórajelen tesztelted, tesztek is részben mások, VGA- t nem húztad. Prociknál én megkerestem mindegyik stabil végét, direkt nem azonos órajelen teszteltem, hanem amennyit bírnak, így a gyártástechnológia is látszik. Intel 4227, AMD 4070-4100MHz, 2 videókártya, attól is függött mennyi a max stabil CPU. Amelyik tesztről képmentés készült, a táblázatban kékkel van, lehívható linkként.
Az Intel a magasabb elérhető órajel ellenére is vesztett az összesítésben. DDR2 lapokkal teszteltem, ráadásul csak 800- ast tudtam a megfelelő tuninghoz visszaosztogatni, 1066- osakat pont a teszt előtt ajándékoztam el, bár utóbbival is van korábbról teszt, nemsokban más az eredmény.Elég jól szórnak ezek a retró tesztek(nagy a CPU limit), gyakran az erősebb videókártyán lassúbbak, pld 3DM01 :
R3800X @4650/7900GTX/W98 : 69164 - Win98 alatt jelenleg a világrekordom.
Core2Duo @4227/RHD6870/XP ...pedig : 65125 ....persze nem mérvadó hasonlítás, a proci sokkal régebbi, a videó pedig sokkal újabb, de látszik a rapszódikus állapot.Oprendszer-független 3DM99- re pedig Jokeph kolléga mondta hogy felveszi a kesztyűt, de asszem 95876- al tartom a topikcsúcsot. Valamint a fentebb már linkelt 3DM2000/ 108023 pötty is hasonló cipőben jár. Akinek van kedve beszállhat a madness tuningba...
.
Ezek valszeg lenyomhatók, ezért tervezek valami Raptort legalább 5.5GHz- el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- BestBuy topik
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest