Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beast007
aktív tag
Úgy van jelenleg de nekem 90 fokkal el van forgatva az alaplap a házban így ami nektek a gép háta lenne nekem az a teteje. A H70 radiátorán is így volt (kifele fújta a házból a meleg levegőt) és 4-5 fokot buktam miatta. Viszont ha megfordítanám akkor káosz lenne a ház belsejében. Marad így amíg nem jön a 3. Vetni azzal remélem nyerek pár fokot.
-
TaylorXIII
őstag
Létezik FX 8200 processzor? Egy gépben láttam kiírva de nem találok semmit sem rá. FX 8300 van azt tudom de ez FX 8200 és magonként 3,1GHz. De neten kb nincs róla semmi se. Szóval létezik? Ha igen ez milyen TDP besorolású?
-
dergander
addikt
válasz TaylorXIII #30407 üzenetére
Olyat még nem láttam kamu kiírás lehetett... ami fontos pár extra ami nincs úgymond magyarországon az a 8170 meg a 8140 utóbbi 95wattos TDPvel bír
-
Ribi
nagyúr
Ilyen?
Ja hogy 8200. Érdekes, hogy nem említi a weboldaluk.[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
8200 nemhiszem 8300 is csak az isten tudja milyen kiszerelésbe és hol lelhető fel azt én is vadászom, sőt DeadMeat kolléga is vadásza de sikertelenül.
Vagyis sikerült találnom de OEM-ként és külön nem megvásárolható
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
Trebron09
őstag
Létezik, csak keveset gyártottak belőle.. legalábbis magyar honba kevés került: [link]
125W-os TDP-vel bír- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
dergander
addikt
most akkor ez egy 8 magos APU lenne?
-
dergander
addikt
válasz Taifa Díaz #30414 üzenetére
-
Hafy75
aktív tag
válasz Malibutomi #30417 üzenetére
Sztem még a ház is benne van, csak belülről...(vicc volt)
[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #30417 üzenetére
mit lehet tudni már? Szerinted a jövőben egy proci méretbe mi fog beleférni?
-
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #30420 üzenetére
Nah igen elképzelhető hogy 20 év mulva vagy hamarabb egy processzor méretbe egy komplett gép lesz,mellesleg egyre nagyobb divat a vezeték nélküli dolgok,nemkell lassan vezetékes áramforrás minden wireless alapú lesz,és mi akkor már vének leszünk
-
Trebron09
őstag
válasz dergander #30421 üzenetére
.. akku töltés wifin keresztül, vga jel átvitele wifin...
Szerintem se tesz jót ez a sok mikrohullám.. hiába mondják azt, hogy nem káros.- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Alister71
nagyúr
válasz Malibutomi #30423 üzenetére
Ha te lassan 30 éve játszottál először számítógépen, akkor a te apád volt Kádár János volti miniszter elnök? Mert a C64 igaz, hogy 82-ben jelent meg, de 595 dollárba került, ami egy kicsit meghaladta az akkori átlagkeresetet.
Alister from Hell
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #30423 üzenetére
Ezért is szigetelik a házakat már ezek ellen is... Nekünk a falon még nincs, de ha egyszer telik majd rá, akkor oda is kerül fémháló. Tetőtérben már van rendes szigetelés - nem is kell mobilozni, csak ablak mellett
Öreg Úr , én suliban találkoztam géppel, kb.... uhhh, mikor is? kb. '89-ben... majd ~'91-ben hozattam be egy C64-et, igazi HVCS voltam vele.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Alister71
nagyúr
válasz Malibutomi #30427 üzenetére
Egészen jól emlékszem erre az időszakra, mert 85-ben ballagtam az általánosból és kezdtem a középiskolát, de ilyen gépeknek még nyomát se láttam. A CNC esztergákat is még lyukkártya irányította.
A 80-as évek vége már esélyesebb.
85-ben én már 14, szóval viszem a vénember titulust.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Alister71 #30429 üzenetére
Pedig most rákerestem direkt
Commodore 16/Plus/4 (1985-87 Második iskolaszámítógép pályázat: 10000 db)
Akkoriban lehetett, mert nyilván az első voltam aki jelentkezett a számtech szakkörbe.. én 85-ben még csak 8 éves voltam, szóval átadom a tiszteletbeli vénember titulust
[ Szerkesztve ]
-
WP14
őstag
válasz Malibutomi #30430 üzenetére
18 évesen ('86-ban) én is C64-eztem már
(#30432) Lord Vader: Én örökifjú vagyok
[ Szerkesztve ]
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Hát ez a 212 EVO sem akar összejönni.
Kaptam friss árlistát, de minden Cooler-nek feljebb ment az ára.
Most egy TX3 EVO az ami belefér a keretbe (5100 pénz).
Bocsi, tudom, hogy sokat vergődök ezen a hűtő témán, de ez van.
Utána nézek ennek a TX3 EVO-nak.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
ViZion
félisten
Azt az 5 ezres félrerakod, és egy hónapot még nyúzod a gyárit, utána apróról nézel egy használt, megbízható hűtőt ~7-10k körül. Ez a legjobb verzió szerintem, mert megvenni valamit, ami csak kicsit jobb a gyárinál, az kidobott pénz.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ViZion #30436 üzenetére
+1. vadászni kell, hátha horogra akad egy jó fogás. sima TX3-am volt, a borda gondolom nem sokban változott az Evo-val, az tényleg kevés lesz.
én anno 7rugóért vettem a Brockent, kiállítási darab volt. még ma is simán megvenném ennyiért. aki keres az talál
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ViZion
félisten
válasz FireKeeper #30438 üzenetére
Így van, nem szabad kapkodni, feltűnnek néha csúcs hűtők is szinte 50-70% áron az aprón. Arra kell figyelni, h lefogatók meglegyenek, esetleg a ventikről mondjon vmit az eladó, hogy milyenek jelenleg, de amúgy nagyon mellényúlni nem lehet.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz ViZion #30439 üzenetére
még a venti a legkisebb probléma, mert abból könnyű pót-darabot találni, olcsón, akár olyat is ami jobb mint a gyári.
ismét csak magamból kiindulva: a gyári Brocken venti helyett most egy aprós Coolink Swif2 van fenn
Tigi: csekk disz áut, ha olcsón kell gyorsan, megfontolandó
vagy Hyper 212 Plus itt, akár venti nélkül
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Trebron09
őstag
válasz FireKeeper #30438 üzenetére
Én most vettem 9k-ért egy Matterhorn Rev.B -t. Remélem nem fogok csalódni.
[ Szerkesztve ]
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
ViZion
félisten
Gyorsan benéztem apróra: Mugen, Dark Rock pro, Noctua D14, Ninja, Matterhorn (9k) stb...
Szal. érdemes spórolni rá, mert ezt egyszer venni, több konfigot is kiszolgálhat.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Tigi
őstag
válasz FireKeeper #30440 üzenetére
Néztem ezeket is, köszi.
Ez esetleg?Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
FireKeeper
nagyúr
a hűtő maga jó, de szerintem drága. az a kis f***pörgettyű venti a talpán nem éri meg a majdnem kétszeres árat a sima változathoz képest. na meg ha a kolléga jól látta, és ilyen Mugen-ek, meg Noctua-k vannak 9k-ért, akkor szerintem inkább dobd még hozzá azt a keveset, ha már egy nagyobb összeget ráköltesz. amiket linkeltem, inkább a "budget" megoldások.
-
Tigi
őstag
válasz FireKeeper #30444 üzenetére
Annyit sajna nem fogok kiadni egy használt hűtőért.
Semmi másra nem kell csak, hogy 4Ghz-en járassam a 6100-at (ha egyáltalán bírja).
Kezdek besokkolni ettől a sok hűtőtől.
Miért nincs csak 2-3 féle, sokkal könnyebb lenne dönteni.
Újonnan megér a 212 EVO 7.000-et?
Mert most annyira ment fel nagykerbe.
Ha igen akkor nem szarozok és megveszem azt.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
FireKeeper
nagyúr
én nem fizetnék érte annyit.
az meg hogy "használt" hűtő... mi baja? a borda nem változik, max a ventinek lehet baja idővel, de az az újnál is elkerülhetetlen.
-
Tigi
őstag
válasz FireKeeper #30448 üzenetére
Ez is igaz.
A régi gépemben egy TX2 volt, de csak a második volt jó, mert az elsőnek 1 nap után megrepedt a ventije és elkezdte rázni a házat, mondom wtf?
Nincs olyan smile ami egy két kézbe temetett arcot ábrázol?Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Napelem
- Autós topik
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok