Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Szoftverből mit ír rá (nekem legalábbis írja az alaplapom az északi híd hőmérsékletét)?
akár 70C se feltétlen sok neki (terhelés alatt annyi, rendben van, 90C amitől throttlingolja a rendszert, 95C-nél "leállítja".. igen a chipsetnek is van ilyen védelme, bár nem tudom minden alaplap esetén-e).. 970 és 990X chipetek 14W TDP-vel rendelkeznek (északi és déli híd együtt, maximum tehelésnél), 990FX az ~20W (maximum terheléskor, de annak eléggé sok PCIE sávja van ami miatt ennyi).
Persze a kezednek meleg, de baja nem lesz ennyitől.
Egyébként anno léteztek ilyen "extra" chipset hűtők (magasok, a ventisek helyett).. bár anno az AM3 platform (mondjuk még a "sima" AM3) kimondottan hűvös volt az elődökhöz és intel chipsetekhez képest (még a 700as sorozatnál 65nm, ha jó emlékszem, a 800 és 900as sorozat lényegében csak azok "minimális" módosításai). -
mtomi95
senior tag
Igazából ha nem apróért lett volna akkor meg sem ejtem a cserét, mert én sem hittem volna, főleg nem, hogy MANAPSÁG már elég 4 szál/mag a 6 szál helyett!
Aztán koppantam mikor probálgattam a játékokat vele egy RX 470 társaságában!
-Első próbálkozás a GTA V volt. A városban flangálva ugyanazokkal a beállításokkal sehol nem ment 60 FPS alatt. Még azon a részen sem ahol az FX 6300 mindig 39FPS-t mutatott.
-Counter Strike Go-ban is stabilabb teljesítménye van és ez főleg a veszélyzónában feltűnő!De ezek már régi játékok, nem?
A józanész azt diktálná, hogy a modern játékok már jobban kihasználják a több feldolgozó szálat, igaz?
Sajnos ez az FX-nél nem igaz!
-Call of Duty WWII-n már az első partraszállás pályán feltűnő a fix 60 FPS az ősrégi i5-n, még az FX-nél 30 pár FPS is volt több helyen...
-Fallout 4-en ugyanez.
-Metro Exodus, na ez az a játék ahol a legtalálóbb az ég és föld különbség kifejezés az i5 javára... Konkrétan játszhatatlan volt FX 6300-al még a legszűkebb alagútokban is a nyíltabb terekről nem is beszélve.
Sorolhatnám még a játékokat mennyi pozitívum van egy 4 magos i5 mellett az FX-el szemben, de inkább mondok egy olyat ami FX-el jobban ment! Bár egyetlen egy van és az is, csak akkor ha mint szerver üzemel, de a 7 Days to Die-ön ha én futtatom a szervert és hárman játszunk nagyon sok mikrolaggom van ha megyek a mappon.
Az FX 6300-al ilyen nem volt!
Viszont végülis azóta nem én futtatom a szervert hanem egy hat magos i5, így ugyanolyan élmény játszani, mint az FX-el.
Az átlag és a minimum FPS-ek szempontjából ezen játékon kívül mindben nagyon alul teljesít az FX a régebbi intel processzorokkal szemben is...Szvsz aki csak játszik a gépen annak manapság minimális pénz befektetésből jobban megéri egy régebbi intel processzorral az FX helyett, nem fog csalódni. Aki a fölötti és új dolgokon gondolkozok azoknak kizárólag Ryzen!
-
jokeph
nagyúr
Én játékra értettem a difit elsősorban. Amúgy hiába a sok "mag", ha maga a mag nem túl acélos...
A 2.gen i5 és a 7. gen i5 "K"-s CPU között házon belül is hatalmas a differencia teljesítményben.
DOOM 2016 pl. jól megy az FX-eken is.
Meg a mostani 4+ magot használó címek alatt is el lehet vele lenni, azért az OC-t észre lehet venni. -
DraXoN
addikt
van egy i5-3470-em, az FX-em keresztben lenyeli (a saját tapasztalataim alapján, meg az FX gépem valahogy sokkal "reszponzívabb").. persze, az is egy "órajel csökkentett" holmi..
Talán más lenne a kép ha tudna az előbbi HT-t mellé, dea 8 magos FX-ről szerintem "csak 4magosra" nem éri meg váltani... Bár talán még HT-s modelre se ha 4 magos, legalábbis ha a platformcsere költségeit is nézné az ember ... inkább már valami 6magos (és felé) érheti meg a váltás (szerintem)...Attól függetlenül ez a megállapításom a 8 magos FX-re igaz. A 4 és 6 magos FX-ek mára jobba "elfogytak" teljesítményben..
Anno míg volt 6 magosom (úgy 2 éve) jó volt még az is, és nem igazán volt sok (játék)programban különbség a 8 magoshoz képest (bár általában "hanyag" sok program sokszállúsítása még manapság is)... illetve épp csak kezdett kirajzolódni valami, de a mai teszteket nézve.. a 4mag egyértelműen "bedadog" sokszor, és úgy néz ki a 6magosok is "elfogynak" egy-két jelenetben.. a 8magos változatok még "tartják magukat" ... de ahol utóbbi elfogy ott sokszor már az i5-ök is, de esetenként a 4magos, 8szálas i7 is elfogy (nem sokra rá)..Bár a photoshop inkább intelt szeret, szereti az egyszálas teljesítményt...
szerk.: Egy ismerősöm szerint is valami nem kerek azzal az i5 rendszerrel amim van, mert "széjjel kellene aláznia az FX-et" ... mondtam, rajta, állítsa be, csináljon vele amit akar.. de csak azt tudta megállapítani, hogy tesztprogramokban hozza a számokat, és az ővé (hasonló rendszer, talán 1 lépcsővel nagyobb i5) is csak annyival hoz több pontot amivel az órajel nagyobb, látszólag még sincs baja, de akkor se lehet mert FX, nem lehet olyan amilyen... ennek mondjuk 2 éve még a 6 magos FX-hez képest "erősködött" vele, hogy nem jó valami (mert ő is látta, jobban megy az FX mint az i5)... (pedig azonos rammennyiség, mind2ben SSD)
-
jokeph
nagyúr
Pedig lesz különbség, nem is kicsi, az i5-7600k javára, alapon is lenyomja mint a bélyeget, ezen az sem segít ha az FX-et 5 GHZ-re húzod.
Az FX8320e-t az i3-7350k állva hagyja 4 magig, alapon hagyva is.Hogy mire alapozom: Arra hogy használtam FX8320e-t, all-core 4,6-ra húzva, i3-7350k-t és i5-7600k-t meg közvetlenül az FX után, mindkettő 4,8-on megy stabilan (IBT/LinX/CB15, stb) és persze játék közben se dobják el magukat.
-
erer1000
őstag
Nem. Az összes mag feladatkezeloben is látszott hogy szabályosan 2-3 másodpercenként vissza ugrott.
Pont úgy mint maxra terhelve, vagy játék alatt 50-60% load mellett is, vagy stressz teszt alatt, egyre gyakrabban, és az 1,4GHz-en meg egyre többet voltak, fél óra stressz után meg már kb nem is mentek rendes órajelen.
Na és hasonlóan viselkedett a böngészővel is már.
Gép lekapcsolás után is egy ideig tűz forrók voltak a VRM-ek -
DraXoN
addikt
Leírás alapján megeszik 64GBot, bár tény nem láttam még ténylegesen FXet ennyivel szerelve.
Ami még érdekes lehet.. mit szólna a platform ha ECC-s memóriát adok neki?#72743:
de igen, munkára (is).. meg a játékokat is bírja, így arra is (mert akkor már miért ne ha ép "ráérek").. Jelen összeállításom bőven megfelel utóbbi igényeimnek is.Mondjuk ahogy én dolgozom, jobban járok a több (esetleg gyengébb) CPUval mint a kevés erősebbel.. és a sok ram se hátrány.
Jelenleg 16GB ramom van. Ha elindítok egy netbeanst és mellé egy photoshopot és böngészőt már el is fogyott minden ram (hát még ha mondjuk ms visual studioval vagy unityvel dolgoznék még mellette, bár utóbbik ritkák).. egy-két komolyabb projektet nyitva se tudok tartani ("rossz szokásom", hogy szeretem megnyitva tartani a dolgokat, ha pont nem kell akkor is, nem szeretem várni amíg újra betölt).. ha több volna a ram akkor nem lenne gond (a CPU szinte malmozik), de a memória elfogy... 2012 decembere óta van ennyi ram a gépemben... eleinte szinte mindig üres volt. Érdekes volt látni ahogy a programok "híznak" és mindig egyre kevesebbnek érződik
... már a jutottam oda, ha platformot nem is cserélek, akkor is legalább 32GB-ramra kell bővítenem.. De ha van mód 64GBra akkor az is jó.. még úgy érzem erőben legalább egy 2-3 évig tudom használni ezt a gépet.. de lehet akár tovább is jó még.Mondjuk úgy tudom FX platform nem nyer olyan sokat a nagyobb ram sebességből. A jobb időzítés többet segít, de azok se olyan nagyon látványos "gyorsulások" amit el lehet érni.
-
Slavia
aktív tag
Én amikor alaplapot cseréltem msi-ről gigára,és processzort is, elindult a windows 10 ( MBR partició mellett is esesdéről,meg is lepődtem) sőt még használni is lehetett csak néha csinált pár fatal error.t meg fura mutatványt.Szóval jobb ha újra pakolja az ember.De ha a meghajtó programoknál nincs probléma elképzelhető hogy felesleges újrahúzni.Bár egy több éves befészkelt windóznál már a sok felhalmozódott dolgok miatt ajánlatos.OFF: Ismerve az ms mostani fejlesztgetéseit 6 hónaponta úgy is "újrarakja"sajátmagát. Májusban Creators Update ősszel jön a Fall Creators update előtte már a tököm tudja mik voltak.
-
Slavia
aktív tag
3.6 Ghz van jelenleg összes PowerSave Off (APM,C1-C6) TB Off, Feszültség 1.1V Még mindig,(még nem dadog 1.1V-n) Kipróbáltam a TB-vel is ott megemeli az 1.2V-ra! 3.6Ghz-n. Sajnos a Hűtőm csak egy Scythe SamuraiZZ ezért szerintem a 4Ghz-t hanyagolni fogom,max ha dadog /fagyogat akkor beállítom neki az 1.2V-t
Opcióknak a gyártó ezeket adja meg:
Boosted P states [1] #1: 4200 MHz, 1.375V #2: 3600 MHz, 1.2125V

-
half333
őstag
az FX 8300-át 5GHz-ig lehet huzni,a turbo boost-ja 4.2GHz!
[link]lee56 - én semmivel nem szoktam/akartam menőzni,csak információkat tippeket szeretnék kérni,mivel elég jó a hardver,de fps dop-olnak a játékok,és megkap az ideg,h mi lehet a gond.
lovas001 - Bench vagy Stress-re gondolsz?
amugy csak teszt közben érdekes hogy leesik-e 1400-ra,vagy emigy is? miért gond ha leesik vagy nem gond? -
pipo112
őstag
-
Habugi
addikt
Főleg Asrock extravaganza volt de akadt más is, sajnos ezeknek a lapoknak a gyári oldalán is fel van tüntetve a "8core" vagy "125W TDP support", a gyakorlatban azonban nagyon csúnyán elvéreznek.
Kifogott procitól függően azért alapórajelen némi alulfesz mellett lehet őket "stabilizálni", főleg ha a VRM is kap extra levegőt de ez utóbbi szerintem azoknak a lapoknak sem árt amiken van több, 6+2/8+2 fázis és borda is. -
mackosajt
addikt
970 extreme4-el volt a kezdet. 8120-al.
Nekem.Meg még sokaknak is.
Nekem a 8120 még alap beállítások mellett sem volt az igazi. Sőt.
Annak hűtve volt a vrm bordaval. Tettem rá ventit, de a szívás megmaradt. Azóta van a mostani lapom. Giga 990xa ud3 rev1
Ezzel nincs baj. A 8120 4.4-en ment ebben, csak nagyon forró volt, így 4.2 volt a 24/7.
Az éhes 8320 4.4-en ment, most a 8350 4.6-on, és hűvös.
Meg stabil.Megfelelő válasz?
-
Habugi
addikt
Van, volt a kezem alatt pár darab amivel kezdeni kellett valamit hogy ne fetrengjen bennük a 8320/50.
ASUS-ból olyan is volt ilyen 4+1 / hűtetlen VRM-es csodából, ami alatt egy 6300as is lépten nyomon megkotlott alulfesszel..A nyáron egyébként merre jártál vagy az év első felében? Olvass vissza mennyi gond volt az ilyen lapokkal a topicban.
-
utomi
senior tag
FX8350,alaplap Asus M5A99FX Evo R2, a proc jelenleg 1,4V-on megy 1,5V felett egyszerűen annyira meleg már alapból, hogy kikapcsol simán már BIOS alatt. A gépben elől és hátul van 1-1db 12cm-es venti. A fenti része nyitott gyakorlatilag annyi, hogy egy kis rács van csak dísznek. ( A ház egy Corsair Carbide 300R ! Igen ha leszedem jobb 2-3 fokkal a helyzet. Nem nincs nagyon meleg. Lehet, hogy a pasztázás van elcseszve vagy ez a Noctua ennyit bírna csak? Vagy a CPU amit kikaptam egyszerűen ilyen? Amúgy terhelés nélkül mint most is 39 fokos! Normális az ?
-
utomi
senior tag
Hát igen. Nem tudom talán a szellőzés nem jó vagy a frász se tudja. Elvileg ez a Noctua NH-CP12 többet tudna nem? Szeretnék is kérni egy tanácsot: jelenleg a venti úgy van feltéve a proci hűtőre , hogy arra fújja rá a levegőt! (Tehát a procira fújja a levegőt!) Jól van ez így? A boltban ahol vettem így rakták fel de több helyen és több mindent olvastam már!
-
Methionyl
senior tag
Természetesen benchek alatt, IBT alatt, és játékok alatt folyamatosan figyeltem a kupakhőt,Vcore-t, magonkénti teljesítményt és a core clock-ot.. a szemem már jojózott de biztosra akartam menni, hogy nincs throttling vagy egyéb elváltozás és hálistennek nem volt. IBT(FX patch-es) alatt a GFlops-om olyan 90 körül, persze Hablaty 100-102-es eredményéhez képest ami 5Ghz-n tekert az enyém lófaCC

De majd jobb hűtővel +1 lépcsőt rá adok és megnézem megint, addig marad így -
fentebb volt linkelve teszt is, a VGA sokat dobna, főleg, h a mostani nem is támogatott. Írtam típust is, de megint csak ismételni fogjuk amiket írtunk (mert írtuk a procit is, de előbb mindenképpen VGA csere lenne indokolt, írtam azt is, h procival most is tudja tesztelni mennyit jelent 2 vs 4 vs 6 modul, etc), mert pont az nem olvassa el, akinek az érdeke lenne.
Szal. részemről ez a téma lezárva, haladhatunk tovább...

-
mrrr74
aktív tag
Tényleg nagyon kimaradtak a VGA-k az életemből, így fogalmam sincs mik lehetnek azok a funkciók amiket támogatnia kell. Tudnál iránymutatást adni?
Az utóbbi időben kizárólag felhasználóként foglalkozom a géppel, például csak tegnap frissítettem SSD firmwaret, mert nem olvastam utána, hogy kellene. -
mrrr74
aktív tag
A tápom egy CHIEFTEC CTG-550-80P, gondolom az elbírná, mert eddig ez nem merült fel. Gondolkodom azon is amít írsz, de - ez lehet hülyeség - ha sokkal nagyobb (%-os) növekedést szeretnék elérni a régi procival, akkor még jobban számít az, hogy a lapom 4+1-es. Egyébként eddig fel sem merült, hogy bármit is kellene változtatni, de a múltkor 1 perc/kép sebességgel konvertált, ezért olyan 6 órát kellett a gép mellett ülnöm. Persze ilyen nem sok van, de akkor éppen ez kellett. Mást meg ekozben nem nagyon tudtam csinálni, mert kilépett a progi. Viszont így akkor tuti, hogy ki volt használva a proci.
-
mrrr74
aktív tag
Értem. Egy Radeon 4850-et használok, mondjuk az nem egy túl izmos darab. Úgy emlékszem évekkel ezelőtt nem tudtam rávenni, hogy besegítsen a számolásba. Ha nem negy 100%-on a proci, akkor ne is számítsak gyorsulásra? Ha csak az órajelet nézzük, az 20%-os növekedés az új proci javára.
-
mrrr74
aktív tag
Van benne 12 giga, ugyan párban, de nem egyformák, 1600-on mennek 9-9-9-24-en minden gond nélkül.
Mintha 90% körül láttam volna a múltkor, megnézem este. Hülye kérdés, de a magasabb órajalnek és a plusz 2 (1) magnak köszönhetően nem számíthatok "alapból" gyorsulásra?
Amúgy az Fx-6100 tökéletes lenne nekem, SSD-n van az op.rendszer, a képek meg SATA3-as vinyón (azonos könyvtárba történik a konvertálás, mint ahol a nyers képek vannak). -
-
mtotesz
csendes tag
-
MiklosSaS
nagyúr
En sem gondoltam hogy hazudnak a tesztek. De amikor ugyanolyan hutore egy masik gyerek is panaszkodott, akkor mar elhittem hogy sohasem realisak a tesztek.
Te komolyan elhiszed hogy az a huto surolja a Noctuat? Vagy egy masik ipari hulladek a H50 neveben csak 2 fokal gyengebb mint az a Noctua NH-D14? Ami az egyik legjobb leghuto.
-
Ashenvale86
tag
Levettem 2200-ra. Lefutott a teszt. Próbálgatom feljebb.

Time (s) Speed (GFlops) Result
140.731 54.7691 3.331647e-002
139.437 55.2775 3.331647e-002
139.499 55.2530 3.331647e-002
140.111 55.0114 3.331647e-002
139.573 55.2237 3.331647e-002
139.230 55.3595 3.331647e-002
139.147 55.3924 3.331647e-002
139.426 55.2819 3.331647e-002
139.663 55.1881 3.331647e-002
139.908 55.0914 3.331647e-002C1-et C6ot érdemes kikapcsolni?
-
-
-
-
=HG=
addikt
Az enyém 1,296-al viszi kb. másfél éve a 4,5 Ghz-et. (8320)
(#40714) Tigerteam: Ez így igaz! Nagyon sokat számít milyen konfigban van a proci! Azért az igaz, hogy nagyobb esély van a 8350-el a 4,5 Ghz feletti órajelek elérésére, mint a 8320-al. Viszont az 5 Ghz már lélektani határ mindkét proci számára, és szerintem közel ugyan olyan arányban található belőle mindkét tipus között..
-
Igen, pierce-re gondolok. De nem csak specel, mert valamelyik nap játszott pont, s akkor vettem észre, hogy ejj ez így nem jó, mert neki gyengébb gépe van mégse akad.
Meg csinálnám én ezeket a biosos dolgokat, de nem sikerül.
PL: Próbáltam megcsinálni az összefoglalóban leírtakat, de sajnos mikor resetet nyomtam, elindult a gép tökéletesen, azonban amint tesztelni szerettem volna prime95-el , lefagyott a gép, ezért visszaállítottam a defaultot biosban. -
-
Jah hogy Prime alatt? Ehh. Azzal sokaknak volt gondja, egyrészt lehet túlmelegedés is, de inkább LinX-el tesztelj, na ott csak full load van.
DudeHUN: nálam mindíg 2 P state volt. Rákeresve a 8320-ra a default:
P0: 20.0x (4.0GHz) at 1.425V — Turbo
P1: 18.5x (3.7GHz) at 1.375V — Turbo
P2: 17.5x (3.5GHz) at 1.3V
P3: 14.5x (2.9GHz) at 1.2V
P4: 11.5x (2.3GHz) at 1.1V
P5: 8.5x (1.7GHz) at 0.9875V
P6: 7.0x (1.4GHz) at 0.875V
Nem tudom, de FX-6300-nál csak kettő volt aktív, nem is gondoltam többet beállítani. Ahogy figyelem, pl. progi indulásnál 1-2 mag felugrik, majd vissza. Néha mind fel és vissza... Pillanatok alatt.Még ezt találtam, levegővel fesz és freki értékek tuningra:
CPU Core clock 1.35 - 1.50 V / 4500 - 5000 MHz
CPU NB clock 1.35 - 1.45 V / 2500 - 2700 MHz
HT Link clock 1.20 - 1.35 V / 2600 - 3000 MHz
DDR3 Memory clock 1.60 - 1.80 V 1.65 – 1.85V DDR3-1866…2600 -
DeadMeat
nagyúr
És írtam valahol, hogy nem lesz stabil? Vagy talán én értelmezem félre amit írtam? Nem jelent semmit, hogy 4.9-en stabil.Ebből még nem következik, hogy az 5 ghz is az lesz... Megpróbálni persze meglehet.
Maotun: Van már rá példa, nem egy, nem kettő ami stabil. Kérdés mekkora fesszel.
-
-
-
Az én gépem mennyit ehet ? (erre lennék kiváncsi) Megfelelő topikba nem kaptam választ a kérdésemre... (2x is feltettem)
4.5GHz -n megy CPU NB/HT 2400-on , RAM: 2400MHz -n
gépbe van minden jó (aláírásba) + PCI-E WiFi kártya és USB-s Bluetooth kártya (ami signature-ba nem szerepel)
meg vennék egy mérőműszert is , hogy pontosabb képet kapjak a fogyasztásról.. 2db 6-os elosztó van fullon elektronikai kütyükkel + 2db fali csati (minden full) kiváncsi lennék az összfogyasztásra
L
-
Picturemaker
őstag
Meglepő, de a fesz. keveset számít.
FX6300-nál mértem (4830-as VGA nem tudom mennyit eszik), alapfeszültség (1,26V), Prime (Small FFT) 3500-on 185W környéke, 3800-on 210W körül, 4000-n 230W körül.
3800-on felemeltem a feszültséget 1.31-re, ettől 5w-ot nőtt csak a fogyasztás.
Sokkal jobban emelkedik a fogyasztás a frekvencia emelésével. -
Pancsermeste
őstag
Én is soknak tartottam az olvasott tesztek alapján.
Azt gondoltam, hogy talán a fogyimérőm csal sokat, de ha bedugok még egy 60W-os izzót, akkor 57W-al megnövekszik a fogyasztás, tehát kb. hitelesnek mondható...
Mondjuk, ha a 125W-ból levonom a PSU veszteségét, akkor ugye kb. 100W az össz idle fogyasztás.
Öööö, amit elfelejtettem említeni, hogy van még a gépben egy kis nV 7300SE VGA (5W?) és egy PCI-E x1 hangkari (2W?) ezen kívül 2 vinyó, melyek mindig pörögnek, nem állítom le soha (mindjárt megnézem mennyit számít, ha lekapcsolom) valamint 5 venti.
Feszelve semmi sincs, vagyis be van kapcsolva (a vinyó lekapcsoláson kívül) minden energiagazdálkodási cucc, proci 0,9V 1400MHz. A lap sem melegszik, éppen csak langyosak a bordák.
Load pedig 1,35V-ot kap a proci 4,2GHz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Meg a mostani 4+ magot használó címek alatt is el lehet vele lenni, azért az OC-t észre lehet venni.

, majd legközelebb szerencsénk lesz

en probaltam jol ertelmezni... mar megint ez a kötekedes...