Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hafy75
aktív tag
Nemsokára beszállok én is egy 8320 - al, egy Scythe Zipang fogja hűteni.
Vajon kordában tudja majd tartani pl. 4GH -en?Hafy
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok.
AZ FX -ekhez (Vishera) melyik oprendszert ajánljátok?
Vagy érdemes a 8 -ast? Hoz vmi pluszt a 7 - el szemben?Köszi
HafyNa!!!
-
Hafy75
aktív tag
Érdekes a proci, vagy a lap nem tudom..
8320 - van egy EVO r2.0 - ban, a 4GH - et lőttem 1,296 - ra, intel burn testnél kifagy majdnem rögtön.
Ha autón hagyom a feszt, akkor megy simán 4,2 - t, 1,320 - on..és lemegy a teszt hibátlanul..
Az ajánlott dolgok (Vizion - s) kikapcs vannak, mentem a leírás alapján, de csak auto fesszel hajlandó menniNa!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz Malibutomi #30349 üzenetére
Tudom, ott nyomogattam a - jelet, ahogy írva vagyon..
De végülis nekem így is jó a 4,2 1,3 - n..
Csak furcsállom..[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
válasz Malibutomi #30417 üzenetére
Sztem még a ház is benne van, csak belülről...(vicc volt)
[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Hát igen, de nekem még van két másik hőfok is a monitoron, egy a chipsetet méri, a másik vszínű a kupakhő.
Az előbbi általában 30-35 fokon van, de a kupakhő egy intel burn testnél max 72-ig ment fel, 4,2 ghz és 1,3 V-nál, 30 fokos indulással. Ennyit tud egy Zipang hűteni nálam...[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Gondoltam kipróbálom 4,6 - n, biosban feltoltam, de a CPU feszt autón hagytam, aminek alaplapi bios clear lett a vége, mert el sem indult a cucc.. Nosza visszaraktam 4,2 - re, ahogy eddig volt, de futtattam egy intel burn - t, ami kiakasztott. Eddig max 72- ig ment fel a hő és lefutott a 10 teszt. Erre meg most lekellett lőni a másodiknál, ezért : WTF???? Ja és 1,356V - ot ad a procinak..
[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
Az FX 8320-at most egy Zipang hűti, amin egy 14 cm-es fix 1000-es venti van. Simán kicserélhetem egy ilyenre: NOCTUA NF-A14 PWM ?
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Amúgy nem tudom mi van, egy Scythe Zipang - ot cseréltem vissza a gyárira, mivel Prime - alatt felment egész 80 fokig, a gyári meg tartja 63 - on, és nem is hangos, vagy én vagyok süket
[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
Sziasztok.
A véleményeteket kérném erről a hűtőről : Thermaltake CL-P0596 Frio AdvancedA 8320 - as gyári hűtőt váltaná, tuning céljából.
köszi
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
válasz MaxxDamage #37764 üzenetére
Neked 30 -al jobb a procid, lehet azért Meg nekem csak 1333 - as ramok vannak, lehet azé.. Meg még a NB is csak 2200 nálam
[ Szerkesztve ]
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz MaxxDamage #37764 üzenetére
nem érdekelnek a tesztprogik, csak ezt láttam, gondoltam kipróbálom, de ennyi. Játékra vettem, a többi nem érdekel..
Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
-
Hafy75
aktív tag
válasz Taifa Díaz #38444 üzenetére
Ez amúgy eredeti Microsoft-os aktivátoros verzió....Nem rögtön ebből kéne kiindulni..
Amúgy már rájöttem, és megoldottam.
Bocsánat, hogy rossz helyre írtam először..Na!!!
-
Hafy75
aktív tag
válasz Taifa Díaz #38448 üzenetére
Na.Ezzel csak azt akartam mondani, hogy eredeti a cucc. Azt hittem leesik. És igen, ott is előjöttem ezzel, mivel film és játék alatt jött elő. De semmi változás. Annyira nem értek hozzá, hogy tudjam mit jelent ez a hibaüzenet. Azt tudom, mikor jön elő. Ennyi.
Na!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest