Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #29449 üzenetére
detto
de én Asus M5A97-re voksolnék...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Tigi
őstag
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Alister71
nagyúr
-
ViZion
félisten
ASUS M5A deszkákhoz képes beállítások röviden, ha vkinek segít esetleg.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gyuszaa
őstag
Egyrészt azért változtatja idle a feszültséget és az órajelet, mert működik a cool and quiet, azzal ne foglalkozz.
Gondolom 3.0-as revíziójú az alaplapod, mert az UEFI-s ahogy néztem.
Nem kell kikapcsolni, mert megmaradhat ez a fajta energiatakarékossági funkció, csak így offset módban kell +/- módban elvenni/hozzáadni a feszültségből, nem manual funkcióval. Ahogy leírták APM, TC ki, az LLC-t meg kapcsold be, csökkenti a feszültség droppolást terhelés alatt. ( Már ha van benne )
-
Tigi
őstag
válasz Alister71 #29458 üzenetére
Azt néztem, de nem minden megnevezés ugyanaz.
De megnézem még egyszer.gyuszaa: Nézzétek el nekem, de még nem ismerem ki magamat ezen a platformon.
Mi az az LLC?
Az offset-elést, hol találom, mert próbáltam a voltage control-nál (vagy mi) -0,200-at beállítani, de úgy nem indult a gép.üdv.
[ Szerkesztve ]
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
kalozhun100
őstag
FX 6300-hoz milyen alaplapot vegyek?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
gyuszaa
őstag
Az lenne a legjobb ha készítenél pár képet.
Amit találtam intelnél dynamic vcontrol néven lehet így állítani amit az előbb offset néven említettem, de a funkciója ugyan az, meg kell próbálni kevesebb érték kivonásával, sok a -0,200 ezek szerint, de jó helyen tapintgatsz.LLC az a load line calibration, ha így sem találod meg valahol akkor valószínűleg sajnos nem támogatja ez a típus
(nem mondok semmit), ezzel kisebb feszültségen üzemeltetheted a processzort, mert terhelés alatt jobban tartja így a biosban beállított feszültséget. Lehet állítani milyen hatásfokon végezze ezt is ezen belül.[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
válasz kalozhun100 #29462 üzenetére
Mennyi pénzed van rá?
Szeretnéd e tuningolni?
Speciális igény csatlakozók terén? -
-
ViZion
félisten
válasz kalozhun100 #29465 üzenetére
USB3 csatival a házak elég drágák, ebben a milyen házat topikban segítenek.
ASUS M5A97 EVO R2.0 ha egy VGA, CF/SLI-hez M5A99FX PRO R2.0. Illetve Giga, ASRock deszkákat írnak a többiek majd.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
gyuszaa
őstag
Tökéletes választás.
-
Whysperer
addikt
Isten hozott az AMD vilagaban. [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz perfegor17 #29470 üzenetére
Asus, nalam is vannak ilyenek...majd meglatod amikor kezdi a 199 fokot, vagy a -128-at.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
DeadMeat
nagyúr
válasz perfegor17 #29473 üzenetére
Nem, csak szoftveres mérés. Kb. ennyit is ér...
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.Fx6300-hoz és 6870hez melyik most a legjobban passzolo deszka.Tudom másik topik,de ott most picit megkevertek.Lehetséges jelöltek:Gigabyte GA-970A-DS3,ASRock 970 Extreme4,ASUS M5A97 R2.0 AM3.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
Zsivaagoo
őstag
válasz wukodlak #29475 üzenetére
Én meg szavazok egyet a GigaByte-ra, hogy teljes legyen a káosz.
----------------
A három közül válaszd azt, amelyik szimpatikusabb/olcsóbb (nem kívánt törlendő).Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
gyuszaa
őstag
Szerintem is asus, lehet egy-két fejfájástól megkíméled magad a későbbiekben.
-
dergander
addikt
Mindenféleképp Gigabyte kevesebb a gond velük,sok számítógépboltba mondják hogy nagyon kevesen viszik vissza szervizre,viszont a többi terméket igen.De ez lehet változó hisz valakinek nagyon bevállik
-
ricshard444
veterán
Nekem 3 Asus lapom hullott el az évek során, Gigabyte és az Asrock lapjaim gond nélkül mentek, szóval amelyik jobban tetszik, de nyugodt szívvel az Asus-t nem ajánlom /hiába van nekem most is az/
Vannak dolgok...
-
wukodlak
aktív tag
Na akkor ahogy latom sorsot kell huznom.Majd megirom mi lett.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
laca000
őstag
válasz wukodlak #29486 üzenetére
Árkategória függvénye, ha ugyanabból az árkategóriából választasz, mindegy melyiket veszed.
A hűtést viszont figyeld, amelyiké komolyabb, arra essen a választásod.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
gyuszaa
őstag
válasz dergander #29483 üzenetére
Ott azt mondják amit el akarnak adni. Itt sem arról szól szerintem minden második hozzászólás kinek mikor romlott el az alaplapja, inkább gyengébb alkatrészekkel felszerelt példányok, kevesebb funkciót biztosít, rosszabb finomhangolási lehetőség vagy annak hiánya, minden másra ott a garancia.
-
gyuszaa
őstag
Ide sorolhatnám még a furcsa inkompatibilitási anomáliákat, pár ember tudna itt mesélni szerintem.
-
- = Zk = -
félisten
FX 8150-nek kb mennyi az alap fesz?...gondoltam leveszem a 4,7-ről 4,2-re ebben a melegben
most 1,3V-on van....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Alister71
nagyúr
-
Tigi
őstag
válasz wukodlak #29486 üzenetére
Ismerősömnek is Asus lappal raktunk össze FX-et és az elején jól meg is szívatott minket.
Utána az enyémmel együtt kettőt raktam még össze Giga lappal és egyikkel se volt gond.Úgyhogy +1 szavazat a Gigabyte-ra.
Egyébként -0.100v-al visszavettem a proci feszkóját és így elindúlt.
Kéne valami játék amivel kipróbálhatom a gépet.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #29491 üzenetére
de imádlak -.-
nem pont így gondoltam
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Alister71
nagyúr
válasz - = Zk = - #29493 üzenetére
Gigabyte alaplapban a 8120-am 1.310 voltot kap ha "normal" feszre állítom. 4.1GHz-en stabil így. Egyébként 0.9 és 1.328 között állítgatja.
Alister from Hell
-
- = Zk = -
félisten
válasz Alister71 #29495 üzenetére
fúúj, Giga
noh, amúgy
4,2-n nekem stabilnak tűnik... a hőfok is rendben van így... hm. tesztelgetek. aztán megyünk lefelé szépen." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
troll81
addikt
sziasztok az fx 6300 mellé 7950 az milyen párositás lenne? szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Automata kávégépek
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest