Hirdetés
- Öregszem
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz .-..-. #78533 üzenetére
Tényleg nem érted amit írok? Náluk van hiba az adatbázisban. Ezt írtam, akkor mit nem tudok belátni?
Két regisztráció nem lehet ugyanazon adatokkal, ezért írtam hogy adathiba van, nem abban amit te megadtál, azt én nem látom, ezért nem is arról írtam, nem értem hogy te miért arra gondolsz folyamatosan?
Persze vannak problémák, de azért ne gyere már ezzel: De azert igencsak szegyen, hogy egy ilyen kaliberu rendszernel nincs erre irva egy "testcase".
Nem létezik hibamentes rendszer amíg emberek gyártják, nem tudsz olyat mondani ami szégyen nélkül működne, egyszerűen olyan nem létezik még.Egyébként 12 éve használom, naponta, az AliExpress rendszerét, de ilyen hibát nem tapasztaltam és az elvárások szerint működik az AliExpress rendszere, lehet vásárolni rajta folyamatosan hiba nélkül még ma is, nemcsak 10.31 előtt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest