Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
kellykelly #20095 üzenetére
3-4 naponta engedi ugyan azt a kupont próbáld meg később hátha lesz, de ahogy írtam én már harmadikat vettem így nem fogy annyira
-
Skillet
addikt
válasz
kellykelly #20095 üzenetére
maga a szó: COIN.
Így "helyesen" Coint, nem cointot.
És mindenkinél így van, nem csinálsz semmit rosszul. -
kellykelly
csendes tag
Nyissak disputot vagy lehetséges? Melyik igen?
-
Krogoth
senior tag
Oksa, akkor nézzük konkrét típussal.
XIAOMI Redmi Note 4X Pro 4GB RAM
Ez még a belefér kategória árban nálam.
Ez aliról dhl-el 185 ojró. Esti vásárlásnál 260ért váltotta bankom az eurót, az 48k.
Itthon 55k körül kezdődnek cuki rózsaszín, meg arany színekben 1 év garival.Az első kérdésem tényleg csak érdeklődés volt, hogy valóban helytálló-e az infó.
Fenti típust megtaláltam TD-n is, 175 euróért, német raktárból. -
-
Krogoth
senior tag
Mi Global Store
Rendelt már valaki innét telót? Valóban nincs egyéb költség, ha DHL-t választom? -
bul07
nagyúr
Még mindig van kupon a mű csontis eladónál
Ebben a hozzászólásomba linkelve képel
Én már a harmadik kupont veszem , eltelik pár nap és ha van még veszek egyet, három szín berendelve
-
válasz
kellykelly #20076 üzenetére
Igen
-
Punike
tag
Új rekord: 7!!! nap
(rendelés ---->>> átvétel) -
csizzah
aktív tag
Nem neked szántam feltétlenül, csak közben beleolvastam jó pár angol nyelvű fórumba és nem szimpi alinak ez a fajta processze, sorry.
Az imént kíváncsiságból csináltam egy alipay accountot és hozzárendeltem ugyan azt a kártyat, berendelek valamit ilyen módon, meglátjuk mi lesz. -
Makifeju
tag
Sziasztok!
Alin van kb 3000 bónuszpontom. Mire jók? Sehol nem találtam róla semmit... -
Skillet
addikt
Üdv
Alin rendeltem egy telefon tokot, ami nem jött meg. Ez az első ilyen eset. 14-én jár le a 60 nap... mi a következő lépés? Kiterjesszem ezt az időt? Ha igen, hogyan lehet ezt megtenni?
Köszi -
kellykelly
csendes tag
Olyan lehetséges hogy az eladó 2x hosszabbítja meg a vásárlói védelmemet pár órahosszán belül?még mindig a táskás ügy. Így még 88 nap a védelem.Vagy ez csak időhúzás a részéről hogy ne nyissak dispute-ot?
-
Darko
senior tag
Nem vagyok "nagy" vásárló ali-n, átlag 1-1,5 havonta veszek valamit és eddig minden rendben ment. Kérdésem lenne, a napokban meg szerettem volna nézni alipay-en a költéseimet, de csont üres, mintha eddig nem lett volna semmi tranzakcióm sem, nem kéne itt megjelennie az eddigi költéseimnek?
-
válasz
csizzah #20069 üzenetére
Röviden az elektronikus kereskedelem az így működik, több oldalról biztosítva vagy, a direkt bünözői adat ellopást nem ide számítva, mert attól senki sincs védve. Kár itt jogi dolgokra hivatkozni, mielőtt a regisztrációdat érvényesítetted volna ami a szerződési feltételek elolvasását és elfogadást is feltételezi dönthetsz, hogy ügyfelük leszel vagy nem. Jogilag ez teljesen rendben van. Még mindig adott a lehetőséged megszüntetni a szerződést amit az AliExpressel kötöttél.
Alapvetően logikátlan amit állítasz: Az ali által kért formában szimpla adathalászgatásnak tűnik le van írva, hogy mire és hogyan használják fel.hogy itt néhányan "néhányéveígyhasználjákmindengondnélkül" még nem jelenti azt hogy mondjuk holnapután nem látják vissza a személyes adataikat
Ez az egybe szöveget egy kicsit sértőnek érzem, én megosztottam a tapasztalatomat hogy alaptalan a félelmed, nem csak az AliExpressen vásárolok így. Egyébként meg sok helyen látják már a személyes adatainkat, túl nagy gond nincs a holnaputáni viszontlátással.Tiszteletben tartva véleményedet, ha nem bízol ebben a cégben akkor ne vásárolj ezen a piac téren, de 2017-ben az elektronikus kereskedelmet személyes adat megadása nélkül nem lehet használni.
-
csizzah
aktív tag
válasz
hevizms #20071 üzenetére
Nyilván csak a megfelelő és biztonságos online felületeken, és kizárólag a tranzakcióhoz szükséges adatokat adom meg, nem küldök hozzá fényképet, név, születési hely, anyja neve, igazolványszám, születési idő, kiskutyám tajszáma stb.
Amúgy baromira nem értem mitől lesz a tranzakció "secure" attól ha véres dénes elküld egy photosoppolt személyit és bankkártyát, az hogy "secure" legyen a tranzakció (szerintem) a bankom feladata. Ha pedig alinak kétségei merülnek fel akkor kérjenek meg rá hogy fáradjak be a bankomba személyesen(ahol beazonosítom magam a személyes okmányaimmal) és engedélyezzem az ilyen és ilyen számú tranzakciót, és - vagy a pénzmozgást ebbe és ebbe az irányba.
Az ali által kért formában szimpla adathalászgatásnak tűnik nekem ez a dolog, az hogy itt néhányan "néhányéveígyhasználjákmindengondnélkül" még nem jelenti azt hogy mondjuk holnapután nem látják vissza a személyes adataikat ilyen-olyan listákon. (Nyilván velem is megtörténhet, de ahol lehet csökkentem a kockázatot)peace
-
hevizms
addikt
válasz
csizzah #20067 üzenetére
mastercard-al (évek óta ezt használom mindenféle fizetésre),
És mindig megadod a kártyaadatokat,azt mégsem élnek vissza vele
Amúgy ha a bankod ahol vagy,biztosit virtuális kártya lehetőséget,érdemes kihasználni pont ilyen célokra.
Én az Ersténél vagyok,1500 ft/év a virtuális kártya és hozzávan rendelve az alis accounthoz. -
hevizms
addikt
V/ !
Te nagyon otthon vagy mindenféle kinai vásárlásos témában.
Melyik vásárlást érdemes igénybe venni ha az ember szeretné hogy minél hosszabb ideig legyen vásárló védelme és ne csak az eladó jóindulatában bizhasson garanciás ügyben?Ali,Ebay vagy webshop(Bangood,Gearbest,Spemal stb),vagy elég ha olyan helyen vásárolunk ahol Paypal fizetés van?
Mit érdemes választani nagyobb értékű műszaki cikk esetén ezek közül?
Tudom nincs 100% biztonság,nem is azt kérdezem hanem inkább mi az ahol a legkisebb a kockázat.
Mert azt most saját bőrömön tapasztaltam hogy nem sok idő kellett ahhoz hogy már csak az eladón múljon minden itt az Alin. -
csizzah
aktív tag
Háát, én még azt tanultam hogy bankkártya és személyes adatokat soha senkinek semilyen formában, (egyébnként nem vagyok jogász de szerintem egy ilyen kérés jogilag sem biztos hogy megállja a helyét).
Sebaj, akkor elköltöm a pénzemet máshol és alitól könnyes búcsút veszek.
Köszi azért.
-
válasz
csizzah #20067 üzenetére
Kár ez kategorikus kijelentés: amit nyilván senkinek semilyen formában nem fogok megadni
Akkor ennyi volt az AliExpress vásárlásod.
Nekem is el vannak küldve a szig, lakcím és a bank kártya adatok, ott csak ha látszik a CVC kód azt kell retusálni a kártyáról. Több éve használom így és nincs gond. -
csizzah
aktív tag
Sziasztok,
A mai napon beregeltem alira mert itt találtam meg egy két dolgot jó áron amire szükségem lenne.
Kb 10 euroért vásároltam mastercard-al (évek óta ezt használom mindenféle fizetésre), meg is kaptam a visszaigazoló levelet.Payment successfully made
Payment for Order no. **************** has been accepted.
Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order.
During this time, you are unable to do any operation on your order.Majd rá pár percre egy ilyet:
Thank you for shopping on AliExpress !
We are sorry to inform you that we have to cancel your order for security reasons. To make sure your transaction is secure, please provide us with documentation by clicking My Appeal for further verification.
When we receive your documents, we will verify them within 3 business days. If the documents are valid, you can reorder on Aliexpress.
Az orderem closed státuszba került, fényképes igazolást szeretnének kapni a személyes illetve banki adataimról (amit nyilván senkinek semilyen formában nem fogok megadni), ez most valami szivatás, vagy valamit rosszul értelmezek?
Előre is köszi.
-
Vertigo18
addikt
válasz
kissdani #20052 üzenetére
Attól, hogy valaki beregelte magának az "ali.hu" weboldalt, még nem jelenti, hogy Magyarországon van a boltja, áruja.
A kulcstartós dolgodat meg nem értem, hiszen előttem megmondták már a "nagyok", hogy 22€ felett van vámkötelezettség a külföldi rendelések esetén, ha nem Eu-n belülről jön az áru. Tehát egy 200 Ft-os kulcstartót, ha megrendelsz, az 200 Ft-odba fog kerülni, nem lesz már rá plusz sarc.
-
válasz
Krogoth #20064 üzenetére
Nem úgy van itt a rendszer. (Mindig az Alipay-n keresztül megy pénz, mert az a fizetési kliens)
Amíg nem igazolod le a megérkezést és azután le nem telik a 15 nap dispute idő, addig az AliExpressnél van a vételár, ha indítasz dispute-t akkor azt az eladó mondjuk elfogadja,, akkor az AliExpress küldi vissza a pénzt arra bankszámlára amelyhez a kártya tartozik.
Értelemszerűen ha nekik kell dönteni, akkor is ők fizetnek.Ez nem működik: Ha megegyezek az eladóval (dispute-on kívül), akkor ő vissza tudja nekem utalni alipay-re a lóvét,
Ha elfogadja az első körben és nem kerül az AliExpress elé döntésre, akkor neki abból nincs hátránya, annak ellenére, hogy a pénzt az Aliexpress küldi vissza.Olyat szoktak kérni az eladók -a,melyiknek van PayPal fiókja- hogy zárd le a dispute-t és majd a PayPal-ra küldi a pénzt.
Ezzel nincs gond, ha van még legalább 4-5 nap a vásárlói védelemből, mert ilyenkor nem zárjuk, hanem cancel a disputenek, a pénzt ha küldi, az azonnal látható a PayPal-n, viszont ha 1-2 napon belül semmi akkor újra meg lehet nyitni a dispute-t, mert nem zártuk, csak sztornóztuk.Az Összefoglalóban a AliExpress probléma kezelés, dispute indítás utalás van rá. Az Összefoglalóban csak a létező dolgokra vannak utalások, ami nincs, nem használható azt nem igazán gondolom, hogy be kellene írni. Ezt rövidet is néhányan kihagyják, egy több száz sorost amiben a más oldalaktól eltérően AliExpressen nem működő dolgok lennének felsorolva ki olvasná el?
-
Krogoth
senior tag
Hello.
Alis vásárlás alipay-el fizettem. Ha megegyezek az eladóval (dispute-on kívül), akkor ő vissza tudja nekem utalni alipay-re a lóvét, mint paypal esetében?
Összefoglalót meglestem, de nem találtam meg benne, ha mégis ott virít, akkor -
válasz
kellykelly #20060 üzenetére
A hivatalos szabályuk a következő: azokat a külföldi nem könyvelt küldeményeket amelyeknek a mérete meghaladja a 324 mm x 229 mm x 24 mm azokat nem kell kivinni, hanem az adott kézbesítő értesítőt visz róla.
A könyvelt -nemzetközi postai nyomkövetőszámos- küldeményeket ki kell vinniük mérettől függetlenül, mert azok nem postaládába kézbesítendők és aláírandók.
Az indoklásukban az a pofátlanság, hogy ők hivatkoznak a nemzetközi levélszekrény bedobó nyílásra, amely viszont 30-30,5 mm nem pedig 24 mm.
Ezt írják A fenti méret megegyezik a nemzetközi szabványnak megfelelő levélszekrény-bedobó nyílás méretével.
Ők csináltak egy kormány rendelet javaslatot és abban már a kamu méret került "véletlenül" és a hivatalos kormányrendelet alapján dolgoznak így április 24-től.De valójában mivel az értesítőt a kézbesítőnek kell írni, van aki csak kiviszi a méretes küldeményt is, ha tudja, hogy áttudja adni, mint megírogatni bent az értesítőket és átandi a küldemény a benti részlegnek. Annyi idő, hogy több házat le tudna kézbesíteni az alatt.
-
Flashy
veterán
válasz
kellykelly #20060 üzenetére
én még nem jöttem rá mi az általános álláspont. van amikor bedob értesítőt 7 küldeményről amiben volt több kicsi is (kisebb, mint egy képeslap és vékony), van amikor kihoz kettő olyat, amelyek bőven nagyobbak, mint a normál levél, a postaládába nem is fér bele, hanem a reklámújság gyűjtő csőbe dugja be (családi ház). valószínűleg attól függ, mennyi küldeménye van és mennyi jött nekem, ha úgyis be kell mennem 1 nagyért, akkor a vele együtt érkezett kisebbeket is hozzárakják.
-
kellykelly
csendes tag
-
válasz
hevizms #20058 üzenetére
Az már sajnos nem az AliExpress fennhatósága, nem tudnak segíteni. Vannak eladók akik korrekten állnak hozzá és kompenzálnak vagy ha visszaküldöd jön a cseredarab. De van az ellenkezője is, aki még dispute-ra sem csinál semmit, ha az idő letelt akkor meg végképp semmi.
-
hevizms
addikt
Igen te időben irtál,de bevallom én nem számolgattam,hanem irtam az eladónak hisz azt is javaslod mindig hogy először próbáljuk elintézni az eladóval,aztán ha nem megy,akkor jöhet a dispute és én is ezt tartom normálisnak,nem rögtön támadni
Figyelmetlen voltam,nem néztem hogy mindjárt lejár.
Igazából ma kezdtem vele foglalkozni ilyen téren,mivel az eladó nem válaszolt.Hát sajna most már késő.
Na meglátom mi lesz.Amúgy tényleg az általában 1 év garanciát akkor nem is lehet másképp kicsikarni tőlük,csak bizni lehet a segitőkészségükben?
Ha ők elzárkóznak tőle,akkor cseszhetem?Köszönöm
-
hevizms
addikt
Köszönöm .
Sajnos mégsem lehet már.Ugyan ott van a Dispute gomb,de ezt dobja fel ha rákattinok:
Sorry, you cannot open a dispute for this order.
Disputes can only be opened up to 15 days after you have confirmed receiving your items.
Order confirmation of receipt time is: Tue Jul 25 02:13:46 PDT 2017
You may open a dispute for the order before: Wed Aug 09 02:03:46 PDT 2017Jól értelmezem?Ez pont ma hajnalban járt le?
Ó hogy én hülye nem figyeltem
Akkor ezért nem válaszol már az eladó gondolom.Amíg volt Dispute lehetőség addig készséges volt -
hevizms
addikt
Köszönöm.
Írtam az eladónak és válaszolt is hamar,kért videót,küldtem neki,de azóta nem válaszol.
A terméket junius 05-én vásároltam.Akkor nekem már nincs is Dispute lehetőségem?Az 60 nap a vásárlástól igaz?
De a Dispute gomb ott van még,vagy az nem jelent semmit gondolomui:azért ez a hazai postánk ez jól kicseszik az emberekkel hogy majd egy hónapig ült a csomagon+a szállitási idő,azt így tök gyorsan lejár a vásárlói védelem.
-
válasz
kissdani #20049 üzenetére
Nézd, az Áfá-t mindenhol fizetni kell, az állam egyik fő bevételi forrása.
A vásárlás esetén fizetünk, még a 15 Ft-os kifli árában is benne van. Itt meg kb 6000 Ft-ig (500 kifli) nem kell fizetned Áfát. Nem nagy probléma ez.
Vámot neked sem számoltak fel, mert magánszemély személyes használatú beszerzése esetén általában nincs.
Segítségképp az Összefoglalóba bedolgoztuk -a szerintem elég részletes tájékoztatást- ezzel kapcsolatban ezen a részen: Az AliExpressen megvásárolt termékek vámkezelési szabályaiA nyomtatvány meg 2 oldal, igaz a kitöltés után átcsúszik az aláírás a 3. oldalra.
-
-
kissdani
senior tag
Sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy mindenki fizet vámot a megrendelt áruért? Első utolsó volt hogy én az aliexpresszről rendelek....
Nem elég hogy 7.5k-t kifizetek a szállításért, még efejébe jön az sms meg majd a közeljövöbe a levél hogy vámköteles az áru küldjem be a szükséges dokumentumokat az utalásról a bizonylatot, a visszaigazoló emailt meg kinyomtatott kitöltött 6 oldalas nyomtatványt amibe minden le kell irni és még 2.5k-t a postának a vámintézésért és még 10+k-t az áfát.
Ez hihetetlen, ugylehet hagyom bukni az egészet küldjék vissza a kinaiaknak ahonnan jött!
Ez mindenkinek ilyen szívás vagy csak nekem? -
válasz
kellykelly #20045 üzenetére
Várjál még, majd a vége előtt 2 nap, ha addig nem érkezne meg. Megint lassulások vannak postai vonalon.
-
kellykelly
csendes tag
Sziasztok!Rendeltem egy táskát és még mindig nem érkezett meg,19nap múlva lejár a purcase protection szerintetek indíthatok disputot vagy még várjak? Ja,nem nyomkövetett csomag
Írtam az eladónak is azt írta úton van várjak türelmesen... -
McReay
aktív tag
Sziasztok!
A mai napon kézhez kaptam egy telefontokot, aminek a minősége elég gyenge (konkrétan sorjás a kamera kivágás és foltos a festés). Az ilyet érdemes megreklamálni?
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Rendeltem egy fülest, aminek rossz az egyik oldala. Írtam az eladónak.
Most ugyan az a füles, ugyan annál az eladónál még olcsóbban megvehető, mert van rá kupon.
Jól gondolom, hogy ha megrendelem újra, akkor a jelenlegi termékről folyó "vitába" semmilyen módon nem fog beleszámítani!? -
válasz
trialboj #20034 üzenetére
Ahol olyat olvasol hogy registered az lenne a nemzetközi nyomkövetéses, a többi esetén is van küldemény azonosító, az a Kínai posta jóvoltából Kínán belül követhető.
Fordítva kell értelmezned: az eladónak kell igazolni hogy kézbesítették neked.
Nem a megérkezés számít és nem neked kell igazolni.
Miért nincs PayPal?
Mert az amerikai cég ez meg kínai. Némileg nem működhet a dolog.
Az AliExpress az Alibaba Group-hoz tartozik, van saját bankjuk és itt van az Alipay fizetési felület.
Az Aliexpress vásárlói védelmével nincs gond, működik normálisan. -
trialboj
őstag
Üdv,
Elég rég vettem innen bármit is, mert az első élményem az volt hogy hamis cuccot küldtek és jól megszívtam.
Most kellene egy apróság, viszont nem tiszta hogy melyik szállítás tartalmazza a trackinget: [link] Illetve ha egyik sem akkor mifenéért lehet válogatni? És hogy tudom igazolni ha nem érkezik meg?
Melyiket érdemes választani, amiről van tapasztalat (Romániába érkezne, de kínából nézve kb tök mind1
A másik pedig hogy miért nincs paypall fizetés? És megbízható-e az ottani Buyer protection? Nekem nem segített mikor gagyi telefont kaptam 3-4éve...
Köszönöm a segítséget.
-
válasz
peti_s #20025 üzenetére
Ma már ott volt a banki elszámolásában, számlatörténetbe az ilyesmi sor:
Számla neve: EgySzámla - jövedelem feltétel, eseti NetBank átutalási kedvezmény
Számlaszám: xxxxxxxxxxxxx-00000000
Dátum: 2017.07.10
Könyvelés dátuma: 2017.07.10
Kártya használat napja: 2017.07.06
Kártyaszám: xxxxxxxxxxxx
Összeg: -5 358 HUF
Közlemény:
Részletek:
Kártyaszám az elején 00002397 WWW.ALIEXPRESS. LONDON 17070623:01 vásár. 19.75 USD 310.01 19.75 USD 310.01Nézd ha nincs az orders listában és nem kapott e-mailt az AliExpresstől akkor nem igazán tudok segíteni, ilyen nem szokott lenni.
Milyen levelező fiókja van? Nem került spam könyvtárba és törlésre? -
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Hogyan kell Aliexpress-ről rendelni? eBay-ről szoktam , azt tudom hogy müködik. De ezt nem, még a vásárlással is gondok vannakSegítséget várok
Köszi
-
vasi89
őstag
válasz
Flashy #20027 üzenetére
Én igazából csak élő adatot akartam nézni, meg idén van 4x dobta be a check enginet de olyan dolgokra h nem is értem. Akksi csere után is 2x, közbe meg semmi baja az autónak, nem is értem, hogy ezekre minek világíttatja a sárga lámpát.. elvileg ez az iobd2 jófajta, de úgy látszik csak a VW specifikusnak lenne értelme, de hagyom is az egészet. Szerencsére ismerősöm tud diagolni de amúgy nem örülnék, hogy minden vacakért 5e ft-ot fizessek.
-
Flashy
veterán
válasz
vasi89 #20023 üzenetére
én a legolcsóbb átlátszó kék ODB2-es izét rendeltem, 2002-es Golfban pár funkció működik mindössze, szinte semmit nem találtam ami hasznos lenne, plusz alapjáraton az álló jármű motorja leáll fél percen belül ha bele van dugva illetve egyszer nullára lemerült az aksi miután kipróbáltam de az nem biztos hogy emiatt volt. úgyhogy én inkább hanyagoltam...
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
Vásároltam egy autós multimédiát,ami megjött,beszereltem,frankón működött ezidáig 10 napig
Nagy valószínűséggel szoftveresen ment gallyra.
A kérdésem a következő.
Mit ajánlotok?
Még 15 napig él a dispute lehetősége.
Ugye itt nem eleve jött rosszul,hanem működés közben romlott el,tehát garanciális lenne a dolog.
Ilyenre is érvényesithető a dispute?
Vagy csináljak úgy mintha még csak most csomagoltam volna ki és eleve nem működik megfelelően?Először az eladónak írnék természetesen,csak azt nem tudom mi lenne a célravezetőbb.
Eleve hibásnak írni vagy leirni hogy jó volt,de pár nap után elromlott??? -
peti_s
addikt
Részben értem, részben nem. A kártyájáról ez a pénz eltűnt, bőven több volt rajta, a kivonatban szerepel hogy vásárlás kártyával. Sajnos sosem rendeltem még Aliexpressről, itt elolvastam az összefoglalót. Ha a kártyáról a pénz eltűnt, de nincs az orders listán a termék, akkor mit javasolt tenni? Köszönöm a válaszokat.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Hogyan kell Aliexpress-ről rendelni? eBay-ről szoktam , azt tudom hogy müködik. De ezt nem, még a vásárlással is gondok vannak
Segítséget várok
Köszi
-
vasi89
őstag
Hello!
Olyan problémába futottam, hogy rendeltem egy IOBD2-t. Direkt ezt mert ez azért a drágábbak közé tartozik, plusz dicsérik sok helyen. Na mármost, hiába van a támogatottak között az én autóm, mégse igazán működik, sőt, ha csatlakozik akkor még meg is hülyül az autó live data közben, szóval azonnal le is húztam. Írtam az eladónak, csatoltam egy képet arról, hogy sokszor kommunikációs hibát is dob, viszont erősködik, hogy videot is kér. De ezt én nem igazán erőltetném. Az alany egy 2001es polo, még csak nem is can-es hanem iso-s, szóval elméletben nagy kárt nem okozna de akkor sem. Engedjem el inkább az egészet vagy mit javasolnátok? ilyen helyzetbe nem voltam még mert eddig ha valaki videot kért, megcsináltam. Nem is full refundot kértem csak kb a felét, mert valamivel biztos működik de nálam nem.
-
válasz
peti_s #20020 üzenetére
Ma még csak egy zárolt összeg látható, a hibás kártya tranzakció is zároltként látszik, Akkor történt vásárlás, ha bank le is könyveli. Ha nincs az orders listában akkor nem vásárolt, mert esetleg nem volt elegendő pénz a kártyáján, a bankja által megadott kártya limitjei beteltek, vagy ha Maestro akkor épp most kergült meg.
Az Aliexpress még arról is küld értesítőt ha épp valamilyen probléma miatt nem tudta fogadni, levonatni a pénzt, a sikertelen vásárlásról nem küld semmit. -
válasz
peti_s #20017 üzenetére
De kapott a fizetésről e-mailt, hogy 24 óra múlva továbbítja a rendszer a kereskedőnek.
Témája: Your order 84827898193934 has been paid successfully
Payment successfully made
Payment for Order no. 84827898193934 has been accepted.
Currently, your payment is 'Being Verified'. Payments are usually verified within 24 hours. After verification, the supplier will begin to process your order.
During this time, you are unable to do any operation on your order.Majd azután az eladó által vállalt határidőn belül a feladásról értesítőt,
Témája: Your order 84827898183934 has been shippedegyébként meg az Orders listában ott van a vásárlás, szóval van nyoma.
Hogy ott látja a vásárlást az is egy értesítő, mert amit nem veszünk meg, az nem kerül oda. -
peti_s
addikt
Üdv! Egy ismerősöm rendelt innen, kifizette, de semmit nem kapott hogy ezt ő kifizette, úton van a termék. Viszont, bejelentkezése után az oldalán nem található a termék, lényegében a bankszámla kivonatán kívül nem nagyon van bármi nyoma hogy ezt megrendelte. Mi a teendő ilyenkor, nem kevés pénzről lenne szó. Várni tovább, ez normális? Köszönöm előre is, üdv. peti_s
-
mszl
aktív tag
-
rekata
csendes tag
válasz
Criminal017 #20014 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Írtam neki.
-
rekata
csendes tag
Sziasztok!
Július 23 -án volt egy rendelésem, amit elvileg július 26 -án postáztak.
Ragszám: RS754007142CN
Azóta az egyetlen bejegyzés a követőn: Electronic information received (július 27.)Tudom, hogy később követhetőek a feladatott cuccok, de ezzel egy időben volt egy másik megrendelésem, ami már úton van Magyarországra.
Mennyi idő után lehet jelezni az eladónak, ha továbbra sem lesz több bejegyzés a követőn? Ki kell várni 30-45 napot vagy már korábban?
Előre is köszönöm! -
Ne haragudj elbambultam, neked akkor az Összefoglaló, Gyakran ismételt kérdések, 5.Hogy tudom törölni az eltárolt bankkártya adatokat? és a 2. rész:
2. Az AliExpress mobil appban: (ez törli az Alipayről is)
Belépés után
A bal felső sarok 3 vízszintes vonalat megérinteni,
My account
My Credit/Debit Cards lejjebb a menüben
az adott kártyánál REMOVE -
mszl
aktív tag
Azt már a kérdés előtt átnéztem, kártyát tudnék hozzá adni azzal nincs gond. A jelszavakkal van gond! És a jelszó emlékeztetővel. Ezért gondoltam törölni kellene az Alipay reg-et és egy teljesen új nekifutásra létrehoznék egy új Alipay fiókot. A kártya hozzáadásnál is kér jelszót még mielőtt megadnám a 6 számjegyű digit kódot a kártyához.
Itt kezdődnek a gondok...... Erre nem találtam megoldást az Alipay help-ben sem sajna. -
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehetne az Alipay regisztrációmat törölni? Elég rég vásároltam, így a fene sem emlékszik a jelszavakra, nemhogy a biztonsági kérdésekre való válaszra, ezért nem sikerül új jelszót kérnem sem.
Vagy ötlete valakinek?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gumi és felni topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- GTA V
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AM 4 Lapok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest