Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez nem a Choice vége. ahogy látod a szállítási diszkont ár az értékhatár felett. AliExpress shipping discount
Eleve nem január 1-től indult a Choice. AliExpress officially launched Choice on March 1, 2023.
Tegnap is és ma is vásároltam több dolgot és nem láttam a termékeknél ilyet kiírva.
Adhatnál linket mert még hasonlót sem látok mint ami a képeden van.

-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha csak munkanapot számolsz, majdnem annyi...
-
Ezek se matekból voltak a legjobbak. Mától október 8.-ig 11 napos kézbesítés.
[kép] -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Annyira nem lutri, mert a csomagtól és attól hogy melyik logisztikai központ veszi át ideküldésre függ az hogy ki kézbesíti.
Nem igazán okoz problémát, az MPL kézbesítése is oké, csak ott nincs rugalmas kézbesítés és 1-2 nappal több a megérkezés utáni kézbesítés, mert ezt egy másik logisztikai cég adja ét az MP-nek, nem úgy hogy az EO közvetlenül kapja meg.
Nekem sosem volt az ilyen csomagok MPL-es kézbesítésével problémám, mind megkaptam 24 órán belül miután átadták nekik. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Úgy dől el hogy nem azonos azonosítójuk van. EO-nak 24 szám és 158... al kezdődik (158271900352201723606724), az MPL meg PNLUC... kezdetű.(PNLUC216971510016724000000)
Minden futárcég, kézbesítő cég más-más formátumú küldemény azonosítót
használ.
Nálad most lett egy LP00... logisztikai azonosító amihez Express One lett társítva a Cainiao-nál. Van amikor a szállítás megigénylésekor a program már eleve ki tudja adni az itteni kézbesítési azonosítót, van amikor csak a logisztikai központba érkezés után történik ez meg. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
A nyomkövetési szám adja, ha logisztikai azonosítót mutat LP00.. akkor majd később lesz nyomkövetési szám hozzá, de ezzel a szállítással EO vagy MPL az alap kézbesítés mert belföldi üzleti csomagként kerül kézbesítésre, ha 150 € alatti értékű..
-
dredjudge84
őstag
Lehet hülye kérdés lesz, de kíváncsi vagyok. Amikor rendelek valamit aliexpress standard shipping szállítással, és kapok egy akármilyen kínai csomagszámot, akkor pl a parcells appban már lehet látni, hogy itthon express one fogja hozni, mert ott látni egy itthoni csomagszámot is. Ezt honnan tudja előre már aznap, amikor Kínában feladták a csomagot, hogy itthon ki hozza ki?
-
Fredy02
tag
Hello!
Jól látom hogy megszűnt a free return opció?
Legalábbis choice-nál már abszolút nem látok ilyet, pedig előtte kb mindenél szerepelt.
Vagy csak valami beállítás gond lenne régió nyelv stb? -
Norby86
őstag
Szerintetek ilyenkor mi van? Írtam neki tud e valamit a csomagról, ezt írta: "Kedves barátom, ha nem találja ezt a csomagot a postán, akkor először benyújthatja a vitás visszatérítést, várjuk a platformot, hogy beavatkozzon, gondolja, hogy rendben van?"
Írtam neki hogy majd Október 2.-án benyujtom a visszatérítést, mert addig nem engedi a rendszer. Erre ír egy ilyet: "Kedves barátaink, logisztikai viták esetén nem kérhet visszatérítést, forduljon a hivatalos platformhoz."
Pedig kérhetek visszatérítést az alitól, hiszen ha kifut a szállítási idő akkor refund.
-
válasz
zeon.hu
üzenetére
Pontosan mit értesz ez alatt? Alapértelmezett kártyát át lehet állítani valahol a mobil alkalmazásban?
Mire akarod átállítani? Ha több kártya van akkor fizetésnél választasz, nekem úgy tűnik hogy ami elsőként van felvéve azt veszi alapértelmezettnek, de ilyen opció mintha nem lenne náluk hogy alapértelmezett. -
zeon.hu
nagyúr
Te ezt honnan veszed?
Innen a topikból...

Nincs időm végigolvasni minden hsz-t, de mivel volt róla szó, gondoltam rákérdezek.
De hogy akkor valid kérdés is legyen:
Alapértelmezett kártyát át lehet állítani valahol a mobil alkalmazásban?
Nem látok opciót rá, csak ha fizetni kellene egy termék után, de most épp nem veszek semmit. -
válasz
zeon.hu
üzenetére
Te ezt honnan veszed? Már kérdezték, sehol nincs nyoma a változásnak, az AliExpress sehol nem írta. Valami link?
Szerintem nem szűnik meg, ráadásul év közben, mert ez egy komplex dolog, nem csak vevőknek hanem eladóknak is kedvező és ha csatlakozik az eladó akkor bevétele lesz az AliExpressnek.Az előző hsz-em
Én USD-re állítva nézem ott nem volt ilyen csak az hogy 10 USD felett ingyenes, de az év végéig szokták futtatni és ez a Choice nem csak a szállítási dolog, nem lenne értelme megszüntetniük, hiszen sok eladó csatlakozott hozzá ami bevételt jelentett az AliExpressnek, most Shein, Temu konkurenciával egy jól bevált rendszert kivezetni nem tűnne átgondolt üzleti lépésnek.
Ráadásul kilőnék az egyik környezetvédelmi vállalásukat, amit rontana a cég megítélésén.
Lower carbon footprint with reduced packaging is a Choice-hoz tartozik.Ez pedig az hogy miről is szól a téma.
Nem ezzel van keverve a dolog: Super September 2024: Super Savings, Simplified Sourcing?
Mert ez szeptember végén tényleg lejár. -
zeon.hu
nagyúr
Choice akcióról lehet tudni, hogy hónap végével megszűnik vagy marad?
-
dzf007
senior tag
Ha Törökországból jön Alis csomag free shipping azt vámolják, vagy EU-s csomagnak számít?
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Ezt a címkét látod Customer Reviews (Ügyfél vélemények) és ott a Feedback tartalma jelenik meg, akkor az szerintem nem a termék értékelése.
Persze van aki ír róla valamit, tesz be képeket, de lásd az előző #77672 hsz-ben a képet amin csak a termék leírást minősíti alapból.Ami alul van értékelés azt adtam meg a Feedback részen:

Ha valaki használná a Additional review részt ami náluk (Additional feedback címke) és leírná a tapasztalatait akkor az itt olvasható lenne, mert ez hosszabb ideig írható meg:

Itt van egy ilyen:
Az alap értékelése It seems it's alright, I haven't tried yet - Úgy tűnik, rendben van, még nem próbáltam és 5 csillagot adott
Majd a próba után Poor quality, I used it only twice and after it works plus - Gyenge minőségű.........

-
Rodzser Mór
senior tag
Köszönöm szépen!
"Bár az értékelés elsődlegesen a vásárlásra vonatkozik és nem a termék értékelése ha megnézed a szempontokat."
Akkor lehet, hogy 2 külön dologról beszélünk?
Az adott termék oldalán szokott lenni a REVIEW fejezet, ami a termékekről ad leírást és nem a vásárlás menetéről. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Még fényképet is töltenek fel a termékről a vásárlók.Szóval én ilyen Review írását szerettem volna.
Az aliexpressen így megtévesztő, mert ha ez van csak, azaz "Feedback", akkor miért lesz ebből "Review".
Szóval ez így nem egyértelmű (nekem). -
válasz
Garada
üzenetére
Ez az AliExpress-en volt? Ha termék EU raktáras akkor eleve az a szállítás van, nincs Kína, nem volt olyan hogy egy termék Kína vagy más ország.
Elméletben még működik az a módszer ami az Összefoglalóban írtam 2. Vásárlás folyamata az AliExpressen, EU raktáras keresés és a szállítási módok, mert itt azért nem egészen volt olyan mint pl a Banggood-on. -
Garada
őstag
Hol tudom beállítani hogy kína helyett EU raktárból szeretném kérni a szállítást?
Régebben úgy emlékszem ez viszonylag egy szembetűnő helyen volt, most viszont az istenért se találom. Böngészőből és appból is érdekel hogyan tudom elérni mert változó hol keresgélek éppen. Köszi a segítséget!
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
30 nap és azután ha adtál értékelést azt kiegészítheted 150 napon belül.

Bár az értékelés elsődlegesen a vásárlásra vonatkozik és nem a termék értékelése ha megnézed a szempontokat.

-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Belegondolva, ha egy termék 30 nap után lesz problémás és ezt már nem lehet véleményezni, akkor így eléggé torzulhatnak a valós képek a termékeről.
-
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
Igen.

-
válasz
Tibor691
üzenetére
Dinamikus ip cím esetén ugyan hogy jegyezne meg? Ha újraindítod a Netes csatlakozó eszközt, vagy áramkimaradás miatt újra indul más lesz az Ip-cím. Ez egyébként sincs összekötve a bankkártyával, teljesen értelmetlen.
Ha teljesen új a kártya az hozzáadható ha van rajat némi pénz, ha a száma egyezne a régivel akkor törlés után lehet igénybe venni az újat, mert a dátum és a cvv kód eltérő ezért az már egy másik kártya.
Már nem emlékszem hogy pontosan hogy is volt az az 5 rendelés, de ha kötődött az AliExpress fiókodhoz, benne voltak a rendelések akkor jobb lett volna a pénz visszakapás után töröltetni és új regisztrációt csinálni. Mert hiszen valahogy hozzáfért valami idegen és jobb megelőzni az újabb próbálkozást. -
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
A vásárolt termékre Review-t csak 30 napon belül lehet írni?
Ugyanis nem találtam ilyen lehetőséget a vásárlásaimra (mind 30 napnál régebbi).
-
Tibor691
tag
Nekem sem volt problémám addig, amíg nem volt az az idegen rendelés az aliexpress accountomról.
OTP Visa kártyával fizettem eddig. Azóta új kártyám van.
Próbáltam mindent, appon keresztüli regisztráció más, de saját e-mail címmel.
PC-n a töröltem a meglévő bankáryákat, a bankártyával lehet külföldről fizetni.
Revolut virtuális Visa kártyát és az OTP Visa kártyát sem fogadja el.
Lehet, hogy én vagyok letiltva valami alapján IP cím stb. -
válasz
Tibor691
üzenetére
Ez nem igaz, csak Visa kártyával fizetek évek óta. Azt már próbáltad hogy eltávolítod az eltárolt bankkártyát.
Kilépsz, törlöd az AliExpress sütiket ha böngésző, ha app akkor annak a gyorsítótárát.
Az aktivált és pénzzel ellátott és a bank által külföldi fizetésre is engedélyezett bankkártyát hozzáadod a fiókodhoz (Egy személynek egy regisztrációja lehet élő) ekkor 1 USD-vel megterhelik amit majd később jóváírnak.
Account, Payment,Ilyen kártyák adhatóak hozzá:

-
-
oba
addikt
válasz
Tibor691
üzenetére
Én 2 éve kaptam VISA kártyát az OTPtől a mastercard helyett amikor lejárt, és azóta gond nélkül tudok fizetni vele az alin. És máshol is.
szerk.: más külföldi webshopban tudsz fizetni a visa kártyával? Kérdezz rá a bankodnál, lehet, hogy a netes, pontosabban a külföldi netes vásárlások le vannak tiltva nálad.
-
Tibor691
tag
Jól látom, hogy az Aliexpress nem fogadja el a Visa kártyát? Van OTP és Revolut Visa bankkártyám és egyiket sem fogadja el. Fellebbeztem, beküldtem a szükséges dokumentumokat és azt válaszolták, hogy válasszak más fizetési módot.
Júniusban volt egyszerre öt idegen megrendelésem itt az Alin, visszafizették az összeget. Azóta új jelszóval és új bankkártyával próbálkozom fizetni de nem sikerül. Más accounttal is regisztráltam az Alin, de úgy sem sikerül a fizetés.
A feleségem új accountjával Mastercard bankkártyával tökéletesen ment a fizetés.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Hogy is van ez a refund dolog, hány nap után lehet visszatérítést indítani? Mert van egy Július 2.-án rendelt termékem ami a mai napig nem érkezett meg. Tracking szerint már augusztus 13.-án local delivery company volt...azóta nincs infóm róla.
-
embe
nagyúr

Mindig USD-n volt, csak nemrég egy teló topikjában írták hogy euróban olcsóbban jön ki - EU-s raktárból, akkor átállítottam.
A fene egye meg! Küszködök vele pedig pár napja..
Köszi urak a tippet!
Ez volt a megoldás. Visszaolvastam, de nem találtam róla semmit. Ezért kérdeztem. -
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Az utóbbi napokban nem tudok rendelést leadni. A termék nem elérhető, vagy nem szállítható az országomba. Tök mindegy mit akarok vásárolni.
Ez a kép fogad ha kattintok valamire, és ezt látom ha a kosárra megyek.
Ilyennel még nem találkoztam. Sütiket töröltem, de semmi. Nem vagyok problémás ügyfél, gyakorlatilag havonta van legalább 10 vásárlásom.
Mi a fene történhetett, vagy mi lehet a megoldás?
Ha kiválasztom a terméket, akkor ezt kapom:
Ha megnézem a kosarat, akkor ezt látom, halvány minden, nem tudok továbblépni a fizetéshez.
-
Én USD-re állítva nézem ott nem volt ilyen csak az hogy 10 USD felett ingyenes, de az év végéig szokták futtatni és ez a Choice nem csak a szállítási dolog, nem lenne értelme megszüntetniük, hiszen sok eladó csatlakozott hozzá ami bevételt jelentett az AliExpressnek, most Shein, Temu konkurenciával egy jól bevált rendszert kivezetni nem tűnne átgondolt üzleti lépésnek.
Ráadásul kilőnék az egyik környezetvédelmi vállalásukat, amit rontana a cég megítélésén.
Lower carbon footprint with reduced packaging is a Choice-hoz tartozik. -
ssgk
aktív tag
Coinokat, hogy tudom beváltani? Azt bármely vásárlás mellé ha kiválasztom vagy csak bizonyos akciókhoz engedi?
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Ahogy Debilon is írta a kézbesítési napon lehet a rugalmas kézbesítésnél választani, ha nálatok is lehetséges

Sorrend

majd a fenti kép
-
Debilon
addikt
válasz
nagysandor79
üzenetére
kézbesítés napon reggel ami jön email, akkor tudsz megadni automatát, vagy másik kézbesítési címet (feltéve, hogy az EO jogosult abba bármit elhelyezni)
-
TMhun
tag
Arról esetleg van valakinek infója, hogy szept. 30. után hogyan fog alakulni a Choice-os szállítási költség?
-
nagysandor79
aktív tag
Üdv. a városunkban van alza box csomagautomata. aliról várok csomagot.( EO ) eddig csomagpontra kértem, de azt néztem hogy elvlieg lehet majd kérni az automatába is. ez vajon működik a kínai csomagoknál is?
-
luck66
tag
Sziasztok
A ZYYM Logisticknek ki hozza itthon a csomagját?
A tn szám formátuma DU..........YM ?
(elméletileg spanyol raktár és Gls szállítás,a terméklap szerint,de helyette ezzel jön kínából)
Köszi az infót
-
Weetjoue
csendes tag
Köszi szépen! Még egy utolsó buta kérdés
, ha úgy adódik hogy nem az EO-hoz kerül hanem a postához, akkor azt tudni fogom hogy melyik postán és mikor lehet átvenni valahogy elektronikus formában? Nem szoktam papíros levelet kapni, lehet nem találnám meg a papírt amit bedobna a postás. -
válasz
vasi89
üzenetére
Van amit csak úgy vesznek át a logisztikai központba hogy holland postával küldik, mérete vagy a tartalma miatt. Nekem is a 6*75 cm hengert amiben egy festmény volt így küldték.
A Cainiao regionális központja van Budapesten és ide jön a gép és innen megy tovább Hollandiába a hollandus csomag, ezért van a némi "eltérítés", amíg nem itt voltak addig ment Hollandiába és úgy jött ide. -
vasi89
őstag
Köszi a választ, mindig tanul valamit az ember. De ennek így vajon mi értelme? Egyébként 10db led armatura van a csomagban, semmi nem indokolja a holland postát mert egyszerre rendeltem ezzel led reflektorokat is, igaz másik eladó de az 2 hét alatt itt volt, a szokásos módon.
-
vasi89
őstag
Hali,
Jól sejtem, hogy ez még kínát sem hagyta el? Rég volt már NL postás csomagom de ez mostanság mennyire normális?
-
yogibear
addikt
válasz
nandor617
üzenetére
lusták kihozni vagy nem tudom
El kellene olvasni az összefoglalót

A Magyar Posta dolgozója kézbesíti a levél kézbesítési szabályok alapján. Ami azt jelenti hogy ha a küldemény 24 mm-nél vékonyabb és behelyezhető a postaládába akkor a leveles postás kézbesíti, ha nem ilyen a küldemény (vastagabb 24 mm-nél vagy más okból nem helyezhető a postaládába) akkor értesítést kapsz (sms vagy papíros) és postán a hivatali kézbesítőknél veheted át.
Ettől függetlenül nálam már olyan is volt, hogy MPL a postán tette le házhoz szállítás helyett és a talpas postás hozta ki délután... vagyis bármi előfordulhat.
Mondjuk a régi postásunk azt is kihozta nekem, ami nem fér bele a ládába... de az már 1-2 éve volt... azóta másik van... -
Benhill
senior tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nekem egyszer volt gondom temus rendeléssel, légtisztítóba való szűrő jött, ami nagyon enyhén be volt nyomódva, persze így fotóztam nagynak tűnjön.
Reklamáció után 2 perccel visszaadták teljes árat 15-öt... És nem kellett visszaküldeni sem.
-
Én eldöntöttem, többet nem rendelek a temuról.
Utolsó rendelésem egy az egyben vissza küldtem volna, de nem volt rá lehetőség.
A vissza térítést elindítva azt írta a rendszer, hogy nem szükséges a vissza küldés, de a vissza térítés is csekély a kifizetett árhoz képest.
Szívesen vissza küldtem volna inkább az egészet...
-
luck66
tag
Sziasztok
A ZYYM Logisticknek ki hozza itthon a csomagját?
A tn szám formátuma DU..........YM ?(elméletileg spanyol raktárból kellett volna küldeni és helyette ezzel jön kínából)
Köszi az infót
-
válasz
Weetjoue
üzenetére
Nem látszik hogy milyen szállítási mód van ahhoz amit venni akarsz, de a méretét tekintve ha Magyar Posta lesz akkor azt nem viszik ki és a postán kell átvenned, egyébként meg az Express One esetén tudod csomagautomatára vagy valamilyen átvételi pontra átirányítani.
A Temuhoz
Kínai beszállítókra támaszkodnak így ugyanaz a termék kínálat, agresszív módon kényszerítik a az alacsonyabb átvételi árra a beszállítóikat, így azért előfordul a gyengébb minőség az AliExpress eladóihoz viszonyítva, de persze mindkét helyen találhatunk gagyi dolgokat. Néhány ismerősöm is megerősíti azt hogy nem érdemes vásárolni tőlük, mert nagyon gyenge dolgokat kaptak. Máshol meg azt hallom, olvasom hogy hú de jó cég. Nem igazán lehet eldönteni.
Ilyen viszont nincs az AliExpress-en csak 15 nap és nem minden termékre és ha igaz akkor ez kedvező:
És ilyen sincs az Alin: 1 700 Ft jóváírást adunk a késedelmes szállításért

Az engem érdeklő, kiváló minőségű kínai termékek természetesen nem fordulnak elő a Temu kínálatában, mert a gyártó nem biztos hogy belemenne az észszerű ok nélküli árcsökkentésbe és szóba sem állnak velük, legtöbbjének van saját bejáratott AliExpress webshopja.
-
válasz
Weetjoue
üzenetére
Kínából csomagot pick pack pontra rendelni, ami elsődlegesen nálunk belföldi megoldás nem biztosítja az AliExpress, más a rendszer. Ha ilyet szeretnél akkor vásárolj a Temun azon van mindenféle szállítási móka és kézbesítési pontok az adott szolgáltatónál.

Egyébként nem kell otthon ülnöd, legrosszabb esetben a Postára kell menned érte.
Kezdetektől ilyen a szállítási lehetőség itt, nem választhatsz kézbesítési pontot, a cím az alap.
Az hogy az Express One, a GLS és az MPL esetén más helyre is lehet kézbesíteni azt az itteni szolgáltatók fejlődése tette lehetővé. -
válasz
Weetjoue
üzenetére
a.) Édesanyámhoz rendelek.
b.) Megkérem a futárt, hogy dobja be a csomagot a kerítésen.Amúgy ahogy előttem írták, az EO csomagot kézbesítés előtt át lehet irányítani boxba, illetve nekem volt amikor MPL futár letette a helyi postára a csomagot, amikor nem talált otthon, gondolom ez másutt is működik.
-
Weetjoue
csendes tag
válasz
pulutodurumo
üzenetére
Hát ez ritka fos, mit szoktatok csinálni akkor? Gondolom van itt aki hasonlóképpen nincs otthon csak azért hogy csomagot várjon

-
Weetjoue
csendes tag
Hali, még nem rendelem Ali-ról, elég hosszú az összefoglaló de már az elején sem jutok toább

Szóval rendelnék egy ilyet de a sokféle shipping opció közül itt csak egy létezik, és nem tudom hol lehet beállítani hogy pick pack pontra küljde ne címre, valaki tud segíteni?

-
válasz
ReFleXx
üzenetére
Mondjuk ami az Összefoglalóban is szerepel:
12. Az AliExpress 2024 évi akcióinak listája ezen a linken olvasható.
Az akciók magyar idő szerint 09:00-tól indulnak az adott napon.
Itt szoktak megadni az adott hónapra érvényes kuponokat, promóciós kódokat is.
-
ReFleXx
addikt
Mondnatok egy gyujtooldalt ahol az aktualis aliexpress kuponok mindig elerhetoek osszegyujtve?
-
Jarod1
veterán
Vett már valaki ezt?
Xiaomi Hair Clipper 2
Tapasztalatok?
-
válasz
Gézengúz
üzenetére
Esetleg az Express One követőjét kéne nézni és ha lehet egyeztetni. Bár több mint egy hjét eltelt ez nem lesz valószínű. Biztos hogy EO volt?
De hogy pont az általuk kézbesítettet nem lehet átvenni amikor két értesítő, rugalmas kézbesítés, a futár és az ügyfélszolgálatuk elérhetősége is adott számomra hihetetlennek tűnik. -
tobias40
veterán
Más dolog:miért írja mindenre hogy nem szállítható Magyarországra?
" This product can't be shipped to your address.
Select another product or address. "Bármit akarok megvenni ezt kapom...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Extraflame pellet kályha
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval ez így nem egyértelmű (nekem).