Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
0.44
tag
Udv, olyan letezik, hogy az utolso tracking informacio 11-en volt?
"2016-03-11 23:30 Célországba elküldve / Item sent abroad"
Azota semmi, lezuhant a gep vagy mi?
-
manu75
aktív tag
Sziasztok! Biztosan sokan kérdezték már, előre is elnézést érte, ha a open dispute nem vezet eredményre (póló jött dzseki helyett) mi lenne a következő lépés? Visszaküldeni nem akarom, mert 3ezer forintos termékről van szó, a posta gondolom oda ennél jóval többe kerülne.
-
tknof1871
őstag
válasz
Turbobacsi #10049 üzenetére
"Ugyanaz lesz a tracking number"
nem!Egy újabb üzenetben megismételték, hogy ugyanaz lesz a tracking number. Csak várjak néhány napig.
Most jelzett a TrackChecker. A tracking number-hez kiírta hogy Order Dispatched. Akkor már a mail system-ben van. -
Sajnos az van, hogy a csere készüléket ingyen küldi az eladó, de jól dolgozik a műszak és bekérik a vásárlási iratokat, az nincs és te írod hogy ingyen van, no akkor hol az eredeti vámolási papírja és vámárúnyilatkozat, amin rajta van, hogy visszaküldted garancia miatt. Mivel nem kell nekik elfogadni a régebbi vételár igazolást, ilyenkor a szabályok szerint nekik kell valamilyen módszerrel megállapítani, ami ha nincs számla, a hasonló termékek ára a neten. Nem mindig akciós árat találnak meg. Az meg csak egy elvi kérdés, hogy az ÁFA is önbevallós téma a törvény szerint, de ebbe nem menjünk nagyon bele.
-
tobias40
veterán
-
Makifeju
tag
Hali!
segítsen már valaki mert falnak megyek...aliról rendeltem,az eladó a mytrac-al küldte a motyót. A nyomkövető oldaluk azt írja hogy 11-én érkezett az országba,14-étől pedig ez van:
Your parcel is delivering right now
Most akkor mi van??? Itt a motyó...de akkor hol a motyó?? -
maj-viktor
őstag
Természetesen előfordul, de nem ez a jellemző "sajnos"... illetve törvényileg 22€ feletti csomagokra jön +27% ÁFA és 2E vámkezelési költség... persze lehetetlen minden csomagot "megfogni", így van esély át-át csússzanásokra... de továbbra is hangsúlyozom mindig adjuk hozzá az árhoz és csak akkor rendeljünk, ha úgy is megéri nekünk...
-
RBJ
addikt
Kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni. de az 60 nap. Milyen hátránya lett volna hivatalosan, hogy nem tudja elküldeni és pénz visszajött volna nekem az alitól. ettől ali az ali elvileg. Sehol nem volt még gondom refunddal de itt mindjárt 2. megjárom. egyszer kevesebb jött most meg ezen meg pisloghatok.
-
RBJ
addikt
Cancelt nyomtam anno. Most 21 óta feladva. ELvileg nincs is olyan terméke ami nekem kell. Akkor mit adott fel a kis kínai.
Disyou can "Open Dispute" 10 days after the seller ships your item(s). If you have any questions about the order, please contact the seller./
Valami hülyeséget elküldött ami nekem nem kell hülyét kapok.Párbeszéd konkrétan.
Hello.
THis case compatible iphone 5c?
Thanks.
Yes ,dear
Thanks fast answer.
Dear, sorry for that I just know it does not fit for iphone 5C, only for 5/5S , do you still want it ?
Hy. but this not want. sorry.
OK, please cancel the order and select you do not want it or other reason, I will refund you
Friends, please select other reason , thank yo so much
Friends, please select other reasonÉs azóta csend a posta meg elindult.
-
-
Valójában a vámeljárás 150 € értékig csak az ÁFA beszedése, nem automatikusan adódik hozzá, és küldeni kell a dolgokat.
Az itt nem érvényes, hogy az eBay-n lehetséges egyben kifizetni a járulékokat a vásárlásnál, ha az Import charges-t felszámolja.
Így néz ki a dolog:
0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
22,1-150 euró között vámmentes, de 27% áfa terheli a küldeményt
150,1-700 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% áfa terheli a küldeményt
700,1 euró felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% áfa terheli a küldeményt -
A Magyar Posta vámeljárása 2000 Ft, ha lesz vámeljárás a az értékhatár felett. A DHL értékhatár felett mindig vámeljárást csinál min. 6000 Ft-ért. És az a szállítás pénzbe kerül, ami növeli az ÁFA alapot. Akkor már inkább a Posta. De te döntesz.
De ez csak Unión kívülről érkező küldeményekre vonatkozik, Unión belülről nincs +költség, nincs figyelembe veendő értékhatár -
Itt mindent elolvashatsz ezzel kapcsolatosan.
Ezen az oldalon itt letölthető a folyamat:
Olvassa el a Magánszemélyek részére szóló tájékoztató levelet , hogy megtudja, milyen dokumentumokat kell mellékelnie a vámkezelési nyilatkozathoz.
A többi meg olvasható. -
-
Cry0
őstag
válasz
maj-viktor #10067 üzenetére
így már értem
köszi -
tsont
csendes tag
válasz
maj-viktor #10067 üzenetére
Köszi a gyors válaszokat, de van pár dolog, amit nem értek: TN? Illetve az áfa. Ezt biztos, hogy ráteszik?
-
maj-viktor
őstag
Refund = pénzvisszatérítés
(#10065) Syz
Nekem ez szószerint kínai...
Amúgy ha tudsz PayPal-al fizetni, akkor nagy kár nem érhet... max időbeli!(#10066) tsont
Inkább kínai webshopból... banggood - geekbuying
mintsem piactér (ebay-aliexpress-dhgate)
vám az mobilra nincs... áfa van +27% 22€ felett és 2E Ft vámkezelési költség
Ingyenes posta attól függ van-e TN ha van TN 99%, hogy megjön, ha nincs TN, akkor olyan 50-50Aláírásomban, blogomom erről van minden poszt... vám - áfa - vámolás - szállítási idő - aliexpress - kínai webshop banggood, stb.
-
tsont
csendes tag
Sziasztok!
Már vásároltam az Allin, és a Wishen is több apró terméket, de komolyabb, drágább terméket, még soha.
Az lenne a kérdésem, hogy amit kinéztem az egy Xiaomi Redmi note 3 prot :
Hogyan érdemes megvenni?
Lesz egyéb költségem (Vám, áfa)? Ki lehet kerülni, ha van?
Ingyenes szállítással eltűnhet?
Van már tapasztalata valakinek?Előre is köszi a válaszokat, és a tapasztalatok megosztását!
-
Syz
senior tag
Bocs,ez nem pont Aliexpress-es kérdés lesz de a Yupoo.com oldalról rendelt már valaki vagy ismeri valaki hogyan működik?Régebbi Puma cipők tetszenek és a retek vaterán pont olyanokat hirdetnek,sikerült kideríteni hogy az ottani eladók erről az oldalról szerzik be a cipőket..
-
Cry0
őstag
válasz
maj-viktor #10063 üzenetére
ez a "refund" mit jelentene ?
mert pont minap jött az értesítés hogy átléptem a3-ba -
maj-viktor
őstag
Semmi extrára... A0-A4 szint (A3-A4-essel gyorsabb refund intézés)
-
Cry0
őstag
sziasztok
allin van ez a pontgyűjtés (minden rendelés után kapsz valamennyi pontot)
ez mire jo ? -
-
Gameboy77
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy 4 nap múlva lejár a védettség egy vásárlásomon, de még nem érkezett meg az áru.
Ezzel a tracking numberrel tudtok kezdeni valamit :11942317902 ?Mit javasoltok,mit tegyek?
Ha lejár a védettség és nem igazolom vissza hogy megkaptam a terméket, akkor automatikusan visszakapom a pénzt, vagy hogy működik ez?
Előre is köszönöm.
-
Hali1975
tag
Sziasztok!
Orulok, hogy an ez a forum:-)!
MAr regota hasznalom az alit es nagyon szeretek onnan vasarolni.
volt mar par vitas ugyem is, de altalaban rendezodott par levelvaltassal es nagyon korrekt eladoi magatartassal.
De most belefutottam egy bagatell tetelnel ,hogy milyen kis rafkosak ezek.
Autos tarto 2,6ert.
Megerkezik/alapbol fotot keszitek mindegyikrol meg csomagolassal egyutt/. es latom hogy egy muanyag csavar hianyzik-ezzel lehet fixalni a karon a telefontarto csipeszt reszt.
Es enelkul ez hasznalhatatlan, mert meg egy konnyebb keszuleknel is ide -oda billeg a csuklon a telefon.
Irtam az eladonak, hogy enelkul erkezett/kepeket mellekelve/.
Erre visszair, hogy elofordul es rendeljek tole valami mast es azzal kuldi majd.
En meg nem akarok mast rendelni, mert ez szimpla csalas igy.
tobbszor kertem ,hogy kuldje el, de mindig csak uazt a valszt adta.
Most szeretnek vitat nyitni es el is jutok az oldalig, de hiaba irom be a panaszt es csatolom a kepeket. nem engedi feltolteni.
Hol sok a karakter, hol rossz a keppel valami.
MAr csinaltam ilyet, de nem ertem most miert nem mukodik.
Eppen hibasan funkcional az oldal vagy a bongeszom hulyeskedik/FF/?Koszonom a valaszt
Udv -
tobias40
veterán
Az hogy lehet hogy a mobilos Flash Deals alkalmazásnál már az első pillanatban 50! vásárlás megvolt és emiatt már nem lehet rendelni??
(figyeltem folyamatosan ahogy átugrott a következő 3 órára azonnal megvolt az 50 vásárlás..
)
Van vmi okosság hogy vki előre megtudja rendelni a terméket?Szerettem volna rendelni egy dolgot és lemaradtam..(már nem először,ami nagyon "akciós"azt lehetetlen megvenni!
)
Flash Deals csak mobilon érhető el igaz?
-
maj-viktor
őstag
válasz
Turbobacsi #10049 üzenetére
Nemfeltétlenül... ha csak kikért szám, de nem lett feladva...
(de akkor kamuzott, hogy elveszett... különben nem tudná ugyanazt a TN számot adni)Valami nem kóser...
-
tknof1871
őstag
Üdv! Vettem egy store-tól memóriát. 97.5% Positive feedback-jük van, Feedback Score több, mint 50 000. És elveszett a postán a memória még Kínában. Rögtön.
Felajánlották, hogy küldenek egy ugyanakkora tárolókapacitású más márkájút de drágábbat. És nem kell a különbözetet megfizetni. De ezt egy másik store árulja. Top Rated, 99.4% Positive feedback-je van. Majdnem 5 000 Feedback Score-val.
Ugyanaz lesz a tracking number. Elfogadtam az ajánlatot. Mindent a Message Center-en kommunikáltuk.
Most megnyugodhatok?
-
droti25
őstag
Sziasztok
Törött kijelző védőt kaptam a csomagban.
Nyitottam open dispute-t. Kiválasztottam hogy megkaptam de sérülten.
Utána van 4 lehetőség.
1.return goods full refund
2.return goods partial refund
3.no return goods full refund
4.no return goods partial refundMelyiket válasszam?
-
lm83
őstag
Sziasztok,
Érkezett egy kis kütyüm már két hete (2$-os vacak), ami sajnos nem működik.
Írtam nekik, hogy megjött, de nem működik.
Nem jött válasz, két napja is írtam, hogy van ott valaki-e? De arra sem.
Ma lejár a védelmem, mit tudok csinálni?
Köszi -
maj-viktor
őstag
válasz
tamass.szabo #10040 üzenetére
1-2hét is lehet, míg él a szám... főleg SE meg NL-esek esetén, ott csak akkor kezd el élni igazán, ha a tranzitországba megérkezett....
Milyen értékről van szó!? Ha 10-20$ alatt simán feladhatta TN nélkül, csak berakott egy "kamu számot"... mely bár formailag OK! R-el kezdődik... végén CN-országjelzés... de a csomagodon nem ez lesz... kaptam már így is jópár csomagot... hogy ide bekamuzik egy valós Tn-nek tűnő számot... ami sosem fog élni, de valójában TN nélkül jött...
-
válasz
tamass.szabo #10040 üzenetére
Nézd meg nem cserélte-e másik számra. A Logistics Information:-nál szokták megjegyzésként (Remarks) feltüntetni. És javaslom, hogy kérdezz rá, alul Leave a message for the seller
-
tamass.szabo
tag
Hali!
Rendeltem egy fejhallgatót alin még március 11-én, másnap talán már kaptam is egy tracking numbert, viszont még mindig nem ad ki semmilyen információt hozzá az ali, illetve más tracking oldal.Ennyi idő még nem sok, nem kell aggódni, vagy esetleg zaklassam meg az eladót kulturált formában? Ez a tracking szám amúgy: RI917424343CN
Csak azért kérdem, mert voltak utána is rendeléseim, nem is egy, a legutolsó március 18-án, és már azoknál él a követési szám.
-
Sziasztok!
Rendeltem egy telefontokot, megérkezett, rányomtam a "Confirm Good Received" gombra és "Finished" helyett "Fund Processing" jelent meg. Van valami félnivalóm?
-
válasz
AliKat #10031 üzenetére
Az Order fülön a Zip Code: ki van töltve? Ha igen akkor felesleges nézegetni a Track Order oldalt. Nekem sincs ott, de nem is onnan veszi az adatokat, mert ez a szállítás megkezdése után kerül elő.
Egyébként ettől függetlenül a címzés teljes. Nem ott nézve követjük a csomagunkat. A magyar postások meg tudják a településeink irányítószámait.
Ma jött meg 2 küldeményem, Track Order nincs irányítószám, a címkén van. -
válasz
Noiziboi #10032 üzenetére
Azért furcsa, mert ha az értéke miatt vámolni kellene akkor3-4 nap alatt lezavarják, ha nem akkor 1 héten belül kijön tőlük.
Nekem ez volt legutóbb.03.02.2016 04:02 Elektronikus értesítés a szállításról
03.02.2016 15:35 The item is received by the shipper in the originating country
05.02.2016 07:08 Feldolgozás
06.02.2016 06:46 Célországba elküldve (Export)
06.02.2016 19:58 Érkezés a rendeltetési repülőtérre
08.02.2016 15:28 Elfogadó partnerek Hungary
10.02.2016 09:48 Megérkezett a feldolgozó központba Hungary
11.02.2016 17:21 Célországba elküldve (Export) Hungary
11.02.2016 21:48 Import (Megérkezett a célországba) Hungary
12.02.2016 08:46 Vámon Hungary
12.02.2016 08:46 Vámon Budapest
17.02.2016 07:25 Érkezés a szállítási pontra Hungary HU6701 HungaryEz (21.03.2016 12:43 Nemzetközi helyen történik a csere(átrakás) Budapest Hungary) szerintem nem jó, holnap 8-tól hívd fel a Posta ügyfélszolgálatát, nehogy kifele menjen az országból.
-
AliKat
újonc
Sziasztok!
Most rendeltem először AliExpressről kapásból két szállítótól ! A csomagok elindultak, a receiver Address-nél viszont a postai irányítószámot, ami elvileg az egyik legfontosabb dolog lenne egyiknél sem látom feltüntetve! Ez normális? A regisztrációmnál a shipping address-nél természetesen ki van töltve az irányítószám is!Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Noiziboi
csendes tag
egy holland posta csomagom 03.10.én megérkezett magyarországra és a mai napig nem kaptam még meg a szállítási időböl 20 nap van még tétel feldolgozása a vámhatóság ez van írva 03.11-e óta szerintetek megkapom addigra ?
-
RBJ
addikt
Refund disput nál semmi, a wiew detail ná csak product status / awaiting receipt, két lehetőség még open dispute vagy confirm good rec.
Nem azt mondtam, hogy tudnotok kellene mit nyomtam, csak, hogy hol tudom visszanézni.
Tán azt választottam, hogy nincs az adott termék. Az eladó other reason választását nem értem.
Már választottam amire emlékszem, hogy pl nincs az adott termék akkor már nem tudom módosítani az elállás indokát.
Hogyan lesz ebből refund? -
-
-
RBJ
addikt
Kaptam egy ilyen üzit. /, please cancel the order and select you do not want it or other reason, I will refund you /
MIvel a rendelt termék nincs az eladónál refund ba egyeztunk meg. De én már nyomtam egy chancel t de nem tudom milyen opcióval. Hol tudom módosítani vagy egyéb? Nem találom. Már kétszer rám is írt.
/Friends, please select other reason/ -
mzso
veterán
válasz
kirkri #10021 üzenetére
Lehet, hogy valamiért a "sale" beállítás nem működött desktopon. Mondjuk azért, hogy még jobban erőltessék a mobil alkalmazást. Bár ez elég gáz így, mert nem jelenik meg feltűnően, hogy mennyibe kerül mobilon.
Abból is gondolom ezt, hogy az általan mézett termék pont 20 centtel került kevesebbe mint az ára volt egy nappal korábban a weboldalon, ami a szokásos különbség a mobil vásárlás javára.
-
-
mzso
veterán
Az annyi. (Meg is rendeltem gyorsan)
A fekete négyzettel csak rendelési opciók jönnek fel. (QR kód, vagy app bejelentkezés)"A from -tólt jelenti és nem biztos, hogy erre a tételre vonatkozik."
Ez először nem értettem. Arra gondolsz amikor többféle opció van amiből választani lehet? Ez nem olyan. -
-
-
mzso
veterán
Aliexpress-en nincs valami árfigyelő funkció?
Találtam egy ilyet, de ennek semmi köze a valósághoz: http://activities.aliexpress.com/adcms/help-aliexpress-com/alert_subscribe.phpEhh most szopatott meg az egyik eladó. És mire elfogadta a Dispute-ot a másiknál meg lejárt az akció. Tegnap még jó áron volt...
-
válasz
tobias40 #10011 üzenetére
Az eredeti szöveg, hogy mit vettél annak látszódni a kell, ha nem is teljes hirdetés. Most egy kicsit másról beszélünk.
A current az (aktuális, amit épp most hirdet) ami nincs, az természetesen nem látható, de a kérdésed ez volt és erre válaszoltam és ahhoz nem kell a View current product linkre kattintani, a szöveg alatt kell lenni.
Vagy esetleg valahol még lehet olvasni az eredeti hirdetést?A My orders-nél sincs a Refunds & Disputes vagy Deleted Orders-ek közt sem, én látom azt amit megvettem és a hirdetést törölték valami miatt. Végig vittem a fizetésig, nem tűnhet el a vásárlási történetből.
-
tobias40
veterán
Igen ám de ahol már törölték előtte a hirdetést ott nem jelenik meg sajnos a "Product Details Price Per Unit Quantity Order Total Status"
Én is így jártam hogy vitát nyitottam és akkor már nem tudtam belinkelni az eredeti hirdetést mert törölték...
ez jelenik meg ha a View current product-re kattintok
Nálam így van...
-
válasz
Vertigo18 #10008 üzenetére
Ha a vásárolt terméknél a View Detail-re kattintsz, majd le görgeted a következő sorig
Product Details Price Per Unit Quantity Order Total Status
alatta a termékre rákattintasz, akkor az eredeti vásárlás adatainak kell megjelenni, melette van egy link, ahol az épp aktuális hirdetést tudod megnézni.
Így írja:
This is a snapshot of the product taken when the order was placed.View current product -
spidersoft
senior tag
válasz
Vertigo18 #10008 üzenetére
Nem tudok róla, hogy elő lehetne, ezt most fotóztam, szóval mégse vagyok olyan okos
Szóval a vásárlásnál (orders | view detail) az eredeti szöveggel jelenik még meg nekem, lehet azt már nem tudja átírni... sajnos az alis visszaigazoló levelek nem tartalmazzák a termék megnevezését meg efféléket, pedig az se lenne rossz
Szóval akkor ilyenkor mi legyen? Dispute? Még van 19 órám dönteni
-
Vertigo18
addikt
válasz
spidersoft #9191 üzenetére
Lefényképezted előre, hogy mi a hirdetés szövege? Okos!
Vagy esetleg valahol még lehet olvasni az eredeti hirdetést? Csak mert szerintem én is hasonlóba szaladtam másik terméknél... Ha valahogy elő lehet keresni az eredeti hirdetést, nah, annak örülnék...
-
spidersoft
senior tag
aliexpress rendelés, vásároltam egy ötös lot hőmérőt, amiből egyet kaptam, menet közben a termék adatlapján is átváltozott a mennyiség egy darabra, de amikor vettem még ötöt írt. Kértem az eladót, hogy nem küldené-e el a maradék négyet, azt írta, hogy küldi. Kértem 30 nap hosszabbítást, kaptam. Újabb hosszabbítást, úgy fest, nem tudok kérni. Illik ilyenkor dispute-ot nyitni, vagy alin nagyobb súlya van/másképp megy, mint ebayen?
-
01andris
tag
Az aliexpresszről szeretnék mobiltelefont rendelni.Garancia kérdésben ugyanolyan mint pl tinydeal,geekbuying?Válaszokat előre is köszönöm.
-
válasz
peestike #10001 üzenetére
Igen igazad van, műanyagok esetén előfordul, meglehet próbálni alkudozni ilyen esetben, de általában beírják azt, hogy a szakszerűtlen használatra nem jár garancia.Egy üzenet azzal, hogy eltört, mi legyen vele, mindenképp célszerű.
Végül is nem ez a gond, ha a vevő is normálisan kommunikál és azzal, hogy jelzi a megérkezést biztosítja, hogy az eladó is megkapja a pénzét, akkor az eladó is pozitívan állhat hozzá. -
válasz
AliExpress #9999 üzenetére
Most már nem igazán értem amiket írsz.
#9973 Megjött a vásárolt cuccom az Aliról. Hamis volt mindegyik cucc,
Erre a hszd-el kapcsolatosan írtam a hsz-eket.
Most meg ezt írod:
Természetesen a megemlített eladót nem jelentem, hiszen nem vásároltam tőle.A bevontakra nem jogos a 925-ös.
A 925-ös jellel (más szóhasználat sterling silver) 92,5% -os tisztaságú ezüst és 7,5 százalékkal a réz vagy más fémekből készült terméket jelzik.
A 999-es igazi ezüst (fine silver) kevés eladónál fordul elő.
És nem azért teszik bele mert nekünk európaiknak az fontos, náluk is vannak ékszer készítésre, forgalmazásra vonatkozó szabályok amiket be kell tartaniuk. -
peestike
senior tag
egyáltalán nem kell ezeknek a műanyag tokoknak fizikai behatás. rendeltem több s3 s4 tokot, 2-3 járt hasonlóképp. elég ha beleteszed a telót, megfeszíti, aztán, ha olyan a fröccsöntés a feszültség miatt elpattan. ja, láttam már 2 hónapos nillkin p8 lite tokot is repedni, pedig a nillkin azért nem az alja minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- Stabil pályára állt az Android 16
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- RAM topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest