Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv. Kollégák tud valaki 50$ vagy feletti rendelésre valamilyen kupont?
-
válasz
DJ. Ru$y #30093 üzenetére
DHL= tuti szívás.
Hamar elküldik vámeljárásra, és hamar jön a csekk a büntiről is.Helyette:
Itt van PanLong - for Android, sokkal jobb minta kínai zsákbamacska, EU-ból jön, tehát biztos megérkezik, ráadásul 1 héten belül.
15% promo kód hozzá: RJQLX9GT#OBDII
#OBD2
#autodiagnosztika
#ELM 327
#ELM327
#PanLong -
DJ. Ru$y
nagyúr
Szeretnék rendelni Aliról egy autódiagnosztikai eszközt, van ingyenes DHL szállítás elvileg. Érdemes DHL-lel kérni vagy inkább "AliExpress Standard Shipping" opcióval kérjem?
25$-os tételről van szó, tudom, hogy a DHL a jobb szállítás mód lehet, kérdés, hogy ők mennyire szívóznak az ilyen csomagokkal?!
-
Andralin
aktív tag
Hát ez gyorsabb volt, mint vártam!
Már a dispute elején azt írták, hogy közvetlen az Aliexpress fog döntést hozni az ügyben, nem az eladó, mert alis szállítási mód volt a termékre. És most már jött is az e-mail, hogy megtörtént a döntés, elfogadták a panaszomat, okként "No tracking information"-t írtnak és a teljes összeg visszafizetését ítélték meg.
Dispute finished. Your refund in progress.
Plusz vidámság, hogy a jún.12-én másik eladótól ePackettel megrendelt ugyanez a mikrokapcsoló a mai nappal a bp-i Nemzetközi Posta Kicserélő Központba érkezett, remélhetőleg pár nap és is kapom és végre megjavíthatom a vacakoló egeremet.Hálásan köszönöm a segítséget!
-
atala
addikt
Utólag hol tudom megnézni, hogy mikor járt le a vásárlói védelem?
Tegyük fel jó fej leszek, és vissza vonom a disput-ot. Akkor a 15 napon belül újra indíthatom?
Ha jól emlékszem, 18-án járt le a védelem, akkor július 2-ig újra lehet indtani, még akkor is ha egyszer már bezártam?Megtaláltam, Július 2-ig tart a 15 nap.
-
fairi
őstag
"Te kategorikusan kijelented hogy át akar verni, pedig csak kért valamit. van esély arra is hogy nem átverés."
egész sztori zavaros. Nem akarja visszafizetést hanem várj. ha megunod akkor egyezkedj vele. Kb ez volt röviden a duma. persze logikus meg akarja kapni pénzt, ő már a raktárnak leadta a rendelést és utalt is nekik, és sokszor az ő hibájuk ha nem jön a csomag vagy a logisztikai cégnek. Utána mikor már kezébe a pénz újra feladná?"Várhatok valamire a 14. napig, aztán ha Cancel volt a dispute indítom újra, kiegészítve az eredeti kérést, hogy lásd jó fej voltam még vártam 12 napot, de most már ez a vége."
persze lehet, de akkor mondja ne aggódj újra feladja vagy hasonló. nála is erre utal, ne aggódj ha lejár, mert újra feladom....
"Tudom hogy a 15 nap mikor ér véget, abból én nem tudok kicsúszn"
ha tudod pontosan mikor van akkor nem tud, legtöbb arra épít hogy kicsúszol (azt akarja) vagy addig szórakozik hogy kicsússzál. persze profin óra pontosan tudsz mindent akkor nincs baj de ha nem akkor addig húzza míg kiesel. rengeteg ilyen hozzászólás van a termékeknél. működő taktika. -
Arra utaltam volna hogy nem kapásból * értékélés ha az eladó azt kéri hogy várj még. Te kategorikusan kijelented hogy át akar verni, pedig csak kért valamit. van esély arra is hogy nem átverés.
De vedd figyelembe:
Nem kötelező értékelni.
Ha akarsz értékelni arra 30 napod van
Ha nem érkezett meg és dispute indítok, akkor azzal foglalkozom nem az értékeléssel.
Ha visszakapom a pénzt akkor egyedül a szállítási időt nem tudom értékelni, hiszen nem érkezett meg, de a többit simán lehet akár 5 csillaggal is értékelni.
Ha az AliExpress döntése kell mert Önként nem járul hozzá pénz visszaadáshoz akkor ugye a leírás minőségét nem befolyásolja, a többinél természetesen mehetünk a kevesebb csillag irányába.Tudom hogy a 15 nap mikor ér véget, abból én nem tudok kicsúszni, azt is hogy újraküldés nem opció ezért kérem a pénzt, akkor kit verne át? Ha olyan balfácán vagyok hogy lekésem a határidőt akkor nekem kell adni 1 *-ot nem az eladónak.
Várhatok valamire a 14. napig, aztán ha Cancel volt a dispute indítom újra, kiegészítve az eredeti kérést, hogy lásd jó fej voltam még vártam 12 napot, de most már ez a vége.
Értékelés akkor is benne lesz még a 30 napban.
Ha problémás volt a dispute akkor arra részre vonatkozó dolgokra miért adnák 5 csillagot? -
fairi
őstag
Pedig ha jobban elolvasod a sok 5 csillagos közt is van olyan, hogy utolagos hozzászólásba kiemeli eladó átverte. Igazából annyit kell elérnie, hogy 15 napos határidőből kifusson és adni egy kamu trackinget amivel ráveheti hogy 30 napos határidőn belül 5 csillagot adjon mert jól intézte az ügyet.
"Egyébként sincs nála még a pénz, az AliExpress adja vissza"
15 napos reklamációs időből kicsúszol már kereskedő kapja, utána nincs reklamáció. 15 napból könnyű kicsúszni napi egy levélváltás, pár kifogás. Kb a 13. nap kell adni egy tracking számot ami ugyanabba az országba mutat. Utána kérni/utalni az 5 csillagra. Utána mikor 30. nap is eltelt csak ennyit kell írnod "Hello, friend. Please don't worry. I always open a shop here. Please wait for me. do not worry. Thank you" Tied a pénz és a hibás termék ára is nálad.Ha ügyes vagy akkor 99% maradsz, Top brand, minden termék ára nálad marad legyen jó vagy rossz, a laowai meg igy járt. Minden ok. -
atala
addikt
Ha vissza kapom a pénzt, nem szoktam 1 csillagot adni. Ugyan úgy megadom az 5 csillagot.
Nem biztos, hogy át akar verni, lehet, hogy tényleg feladta, csak menet közben eltűnt. Neki ez veszteség, próbálja mérsékelni.
Én, meg ha már van ilyen vásárlói védelem, akkor élek vele. Miért ne kapjam vissza a pénzem.
Egyébként sokat postázok Magyarországon is, és itt is van hogy nem kapják meg a küldeményt. Még az ajánlott is elveszik néha, de ott legalább kapok kártérítést. -
válasz
zoltannagy #30081 üzenetére
Nincs mit elfogadni, már meg van hosszabbítva. Bebiztosítja magát, de ez nem igazán befolyásolja a szállítás idejét, így is megérkezhet 14-21 nap alatt is..
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Rendeltem 2 db telefontokon 06.06-án ami még nem érkezett meg (ingyenes szállítás).
A szállítási időre 30-50 napot írt ami nekem nem gond, de az eladó tegnap kezdeményezte."Seller has extended Purchase Protection for you. "
Van még idő, akkor miért akarja meghosszabbítani?
Fogadjam el nyugodtan vagy mi a tanács ilyenkor?
Köszönöm! -
fairi
őstag
akkor tényleg ne foglalkozz vele, 100% át akar verni. utasítsd el és hangsúlyozd ki már hány napja vársz rá.
ezek előre megírt levelek. Minden szitura van egy formátumok és próbálkoznak. (kb spam szinten vannak)és a végén jutalmazd 1 csillaggal. ott indokold meg nem akarta visszafizetni a pénzt és alinek kellett közbelépni.
-
JohnYBoVs
csendes tag
ezt a TN-t is csak ugy erem el, hogy alin raviszem a kurzort a tracking feliratra, es ott ket lehetoseg van(egyik sem mukodik az alin), ez az egyik, a masik egy DHL-es(DI9919061200036) ezt nem tudom munkara birni.
Elado semmit nem tud tenni. Erdekes 50$ert nincs egy ertelmes nyomonkovetes... -
fairi
őstag
Ezért érdemes lejárat előtt kérni védelem hosszabbítást. Ritkán tényleg van esély hogy 60.-70. nap közt megjön, de ez ritka.
"if you have not get the item after that we will offer you solution."
ebbe nehogy bele ne menj mert úgy járhatsz mint sokan se pénz se termék. mert ali csak határidő lejárása után 15 napig ad védelmet utána semmi. Ha átver akkor max röhög. Ha sok értékelése van nem érdekli 1 csillag.
Ha most törlöd ujranyithatod, ha nem járt le a 15 nap. cancellel is óvatosan!saját tapasztalat egy 99% eladó átvert. kedves megértő beszéd, adja is kis időhúzás után a regisztrált levél trackingjét. És egyszer csak kiderül más emberé. Védelem lejárt, 5 csillagot megkapta és nevet rajtam.
Igaz nagy veszteség nem ért, csak egy anyaghibás sapka volt. -
atala
addikt
Egy kis segítséget kérnék.
Április 23-án vásároltam egy terméket, ami nem érkezett meg.
A vásárlói védelem lejárata előtt nem engedte az Ali elindítani a dispute-ot. Amikor lejárt, elindítottam. Most az eladó ezt a levelet küldte. Ha jól értem, azt írja, várjak egy hetet, de nem kéri, hogy vonjam vissza a dispute-ot.
Nem is akarom, mert ha jól tudom, nem lehet újra elindítani, mert lejárt a védelem. Várja a válaszom.
Mit javasoltok?mike lee: Dear
We are so sorry your item has not come yet. As it is international shipping, a several days' delay at Customs or post is normal. Please don’t worry I believe that your item will come in next 1 weeks.. Can you please be patient for more some time? could you please kindly help us cancel the dispute ?
your support is very important for us.
if you have not get the item after that we will offer you solution.
waiting for your reply. -
válasz
JohnYBoVs #30073 üzenetére
Persze. Amiket gyakorta használok és általában pontosak azok az Összefoglaló 5. Ajánlott nyomkövetési oldalak első két bejegyzése.
trackitonline.org Ezen az oldalon van AliExpress-eladó ellenőrző és Univerzális termékkeresés (Aliexpress, Amazon, eBay) is.parcelsapp.com Pontos nyomkövetés, ha több szállító van a folyamatban akkor látható a másik nyomkövetési szám is.
Az első linknél látható az amit képként linkeltem, valami nem kerek annál a nyomkövetési számnál.
-
Bacusuz
őstag
A 30,87 $ áfamentes lesz még?
-
Andralin
aktív tag
Rendben, elindítottam.
Három lehetőséget lehetett választani okként:
- Logistics tracking problem
- Customs problem
- Wrong addressÉn az elsőt választottam. És indoklásnak ezt írtam:
I paid for Premium Shipping, but after waiting for two weeks the shipment status shows it was cancelled. I don't need the seller to ship again the item, I prefer to get a refund.És most hogyan tovább? Majd idővel meg fog jelenni a Seller’s/AliExpress’ Proposal alatt, hogy ők mit ajánlanak?
Erről ugye kapok majd e-mail értesítést, nem kell folyton nézegetnem? -
válasz
Andralin #30063 üzenetére
Sajnálatosnak tartja hogy pénzt kérsz vissza. Én inkább így értelmezem.
Neked kell kérni a törlést, azután tudja elfogadni, ezért utalt a dispute-ra. Annyi bajuk szokott még lenni hogy az jobb nekik ha azt választod hogy nincs már rá szükséged. Neked ebből nem lesz hátrányod.
Bár most nem tudom hogy így milyen lehetőséget tudsz majd választani hogy a logisztika visszaküldte, lehet hogy az működik. -
tomazin
veterán
Ha valaki nem olvasná az ebay kütyük topikot:
KZ ED9 agybadugós fülhallagtó headsetes verzió. Tavaly 11.11-kor legolcsóbban 9.5usd volt, de inkább több szokott lenni. Én elégedett vagyok vele, az első 1,5évet bírt, és azért ment tönkre mert meg lett rángatva, így elszakadt benne a kábel. Ha 2-t veszel, akkor még select coupont is tudsz használni (-2$). Ettől az eladótól rendeltem amit most használok, rendben van, eredetit küldött. 4napig él az akció. Select kupont pont nélkül tudsz szerezni itt. -
Sumptuous
senior tag
Örülök, hogy látsz rá esélyt, hogy valóban működik ez a postázasi forma.
Az értékelési "módszer" pedig nem makacsságból, egyszerűen csak időhiány miatt alakult így ki. De ha ennyire fontos, akkor a továbbiakban megpróbálok gyakrabban értékelni. :D Ha lehetne tömegesen 5 csillagot adni egyszerre legalább 10 termékre, élnék vele. Bár így visszagondolva elég bosszantó, mikor egy termékhez nincs az értékelésnél kép.. dehát majd csinál más :D (Igen, tudom, ha mindenki így fogja fel, nem lesz képes ért...)
Igazából a 20$ még tanulópénznek is jó, ha esetleg mégsem lesz áfamentes, nem leszek nagyon dühös az eladóra. De ha valóban működik, akkor lehet veszek még tőle pár apróságot. Nem is az áfa ára ami aggaszt, hanem az azzal járó papírmunka/várakozás.
Mo.n meg esélytelen ilyen rádiót találni.
-
JohnYBoVs
csendes tag
ket csomagot rendeltem, munkahelyre, de nem lett beirva cegnev, csak telephely. az reso mar megjott, aztsem hoztak kisem, de posta intezte, felhivtam es rairattattam a novel a szamom, meg a pontos cimet. ezt is ugyanide kertem, csak itt nem tudom elintezni a javitast, mert nem tudom hol a csomagom.
-
Úgy nagyjából szeretnék utalni arra hogy a spanyol raktárból az AliExpress-es eladó az 5-7 napot nem postai szállításra írja. Még ha ilyesmi szavakat postal látsz is leírva. És ha posta akkor a nemzetközi kicserélő központba érkezik és onnan kerül a kézbesítő postára ez a 18--i és 19-i érkezési bejegyzésekkel nincs összhangban.
De persze lehet menni a postára hogy van-e a nevén letétben csomag, amit ma vagy holnap kézbesítettek volna. -
válasz
JohnYBoVs #30053 üzenetére
Honnan veszed hogy hiányos a cím? Nem volt kitöltve az AliExpressen a szállítási cím? Úgy nem szoktunk fiókot létrehozni. Meg nem lakcímre kérted? Az eladó küldött képet a csomagcímkéről?
Meg egyáltalán a z információkat? A posta nem könyveli, szerinted ki a fene írná akkor be hogy hiányos cím meg a többi? Az hogy akínai automata írogat szöveget azt nem igazán jelent semmit. én olyat is láttam hogy ez spanyolba érkezett meg 19-én.
Nem ezzel a számmal szállítják, persze hogy nem tudnak róla. Nekem viszont Spanyolból ők hozták. -
Andralin
aktív tag
Igen, én is így gondolkodom.
Közben válaszolt az eladó. Igen sajátos angollal ír, talán a nálam tapasztaltabb alisok tudnának segíteni értelmezni, mit is akar.
Én ezt írtam neki:
Hello, thank you for your reply. This is very bad news. After this long delay I don't need this order anymore. May I ask you please to cancel this order? I would appreciate your understanding.Erre a válasza:
You can apply for a dispute in the middle of the goods. We are sorry for giving you a refund.Jól értem, hogy nem szívesen adna refundot? És azt írja, hogy indítsak akkor dispute-ot?
Szerinted/szerintetek hogyan tovább?
-
Andralin
aktív tag
válasz
JóGéza #30047 üzenetére
Nem, ott másik típust hirdetnek. Az Omron D2F-01F, az én egeremben pedig D2FC-F-7N kell, ez van benne gyárilag is. Ránézésre nagyon egyformák, de igazából nem azok.
Az első japán gyártású, a második kínai. Több helyen olvastam, hogy ha eredetileg kínai gyártású van az egérben (D2FC...), akkor a japánt néha rizikós lehet beletenni, mert van, hogy a NYÁK-on a furatok nem pontosan passzolnak.
Illetve ami lényeges különbség, hogy a rugóereje az elsőnek sokkal kisebb, mint a másodiké. Akik a második helyett az elsőt tették be, volt, hogy szinte magától benyomódott a gomb. Az -F jelzés a különböző rugóerőt jelzi, ami az adott egér mechanikájától függ.
Szóval én mindenképp a gyárilag benne lévő típust akarom beletetenni, azt meg itthon nem találtam. -
válasz
JohnYBoVs #30048 üzenetére
Nem a postás fogja vinni, valamelyik futár cég, én a Express One-ra tippelek.
De ha még is Posta, ha tegnap érkezett volna meg, akkor ma vagy holnap kézbesítenék vagy vinnék az értesítőt. Várj egy kicsit.
Rx999999999CN, Lx999999999CN, Rx999999999ES, Lx999999999ES formátumú számok esetén hívd a postát, de elég ha beírod a MP nyomkövetőjébe, ha az nem mutat semmit akkor a Posta nem követi. -
JohnYBoVs
csendes tag
hello,
rendeltem egy kutyut alirol. 43$+szallitas. 5-7 napot igertek.
itt tart jelenleg az ugy, de ezt is csak valami talalt TN-nel tudom kovetni, amit ir az ali, az nem is jelez egyaltalan semmit. Ami fontos, hogy nem lett pontos cim rairva, csak az epulet, a pontos helyseg nem. az elado nem tul segitokesz, tori is az angolt.
mit tudok tenni lyenkor, hogyan tudnek utana jarni merre lakozik a csomagom? posta nem ismer ilyen TN-t, hivtam oket. -
Andralin
aktív tag
Köszi, akkor megpróbálom kérni a törlést.
Amúgy csak leírom miért pattogok ezen a késésen ennyire. A gépem egere egy igen régi Logitech Performance MX egér, aminek tönkrement a balgomb mikrokapcsolója. Működik, de igen gyakran sima katt helyett dupla vagy tripla kattintást érzékel. Ez tipikus hiba sokéves használat után és a mikrokapcsoló is viszonylag könnyen cserélhető ha forrasztani tud az ember.
Egy bizonyos típusú, magas élettertamú OMRON mikrokapcsoló kell bele. Sajnos Mo-n sehol nem találtam ilyet, az Ali viszont tele van vele. Azért is fizettem a prémium szállításért, mert már kezdek megőrülni a dupla kattintások miatt, iszonyú idegesítő így használni a gépet.Most már látom, hogy jobban jártam volna, ha a prémium shipping helyett vettem volna azonnal egy alap legolcsóbb vezetékes egeret áthidalni azt az időszakot, amíg sima postával megérkezik a mikrokapcsoló. De én a korábbi tapasztalataim alapján abban bíztam, hogy prémiumos szállítással most is itt lesz egy héten belül. Hát nem jött be.
-
Andralin
aktív tag
Végre vannak fejlemények!
A hivatalos nyomkövetés státusza megváltozott: [link]Shipment cancelled 2019-06-20 09:42:04
Illetve egy hét hallgatás után írt az eladó is:
Dear friend, I will give you an inquiry. The courier may be lost during transportation. Can you reissue it once today?Értek angolul, de nem egyértelmű, hogy a második mondatban mit kér tőlem. Alis berkekben mit jelent a reissue? Hogy rendeljem meg újra? Vagy mit akarhat?
Igazából nagyon nem szeretném már ezt a rendelést megkapni ennyi késlekedés után a 20 eurós szállítási díjért.
Mivel egy 1,6 eurós mütyűrről van szó, amikor láttam, hogy beragadt, megrendeltem még két másik eladótól is sima postával. Mindkettő már úton van Kína és Mo között, jó esély van rá, hogy hamarabb megérkezik valamelyik, mintha ezt most újra feladná akár DHL-es szállítással is.Meg ha fel is adja újra és megkapom két héten belül, akkor is végül egy teljes hónap lesz a kézbesítés, ami nagy szívás, mert nem erre fizettem ki a borsos premium szállítást. Akkor már rendelhettem volna sima postával is a legelején sokkal olcsóbban.
Szóval ha egy mód van rá, akkor nem szeretném ha újra feladná, számomra az lenne a legjobb, ha visszakapnám a pénzem és kész. Szerintetek mit válaszoljak neki most a fenti kérdésére?
-
válasz
Sumptuous #30040 üzenetére
Ha nem kapod meg akkor a pénzed visszakapod, ha még is fizetni kell áfá-t (nem valószínű) az viszont a te kontód lesz. De 2 héten belül kiderül.
A minősítési szempontjaiddal nem értek teljesen egyet és azzal sem hogy nem értékelsz ami együtt jár azzal hogy előtte leigazolod a megérkezést. Ha azt sem teszed meg és mondjuk 3 héten belül megkapod a megvett dolgot az eladó csak akkor kapja meg pénzt a 60. nap után ha rendszer lezárja a vásárlást. 40 napig nem rendelkezik felette.
Kereskedő, nem ő gyártja, a hibáért nem ő felel ha hibás és megfelelően rendezi jár neki a 5 *.
A vásárlást értékeled, azt hogy milyen a leírás, az általános érzésed a vásárlási folyamattal, az üzletszolgáltatását és a szállítás idejét ( ami persze nem csak rajta múlik). Ez lenne az alap dolog.
Ezután persze van lehetőség kiegészíteni 150 napig a értékelést, ahol megemlítheted a termékkel kapcsolatos dolgokat, amelyek a használat során érdemleges megjegyezni. Így lehet a többi vásárlót is tájékoztatni, és az eladó rangját befolyásolni.
Ne csak lefelé legyen húzva, akinél meg nincs gond az meg maradjon a szintjén? -
Sumptuous
senior tag
Ha bármi gond lenne, megvéd az ali, nem?
Máshol nem volt ilyen lehetőség, ezért választottam ezt az eladót. Én magamból indulok ki, ha valami hiba/rendellenesség van, akkor értékelni szoktam az eladót, jellemzően nem túl pozitívan. De ha nincs probléma, akkor általában elfelejtek értékelni. Ez is adhatja az ilyen arányt. Vagy ez butaság? :) -
válasz
Sumptuous #30038 üzenetére
Ha úgy csináltad ahogy írta és a Seller shipping method-ot választottad 20$-ért akkor küldheti úgy. Szokott ilyen előfordulni, nem átverés. De nézd meg terméknél a visszajelzéseket. Bár nekem az utolsó 30 napra a 90.2% pozitív értékelési arány azt jelenti, hogy nem vásárolok ilyentől.
-
Andralin
aktív tag
válasz
sambenez #30033 üzenetére
Ismerős a dolog, Banggoodról amikor Expedited Shipping Service-al rendelek és a DHL hozza. Csak ott a feladás napján már élni szokott a DHL-es TN és 3-4 nap után kezd mozdulni a nyomkövetés, náluk mindig Dubai-ból jött még eddig a cucc ilyenkor.
De az, hogy két hétig nem mozdul kicsit dühítő. Főleg amikor 1-2 hét közöttre írják a várható kézbesítést. -
Watcher45
tag
válasz
internetezoo #30032 üzenetére
Nekem is van úton jelenleg egy napszemüvegem 46 napja, de korábban is volt, hogy 60 nap körül érkezett meg a csomag. Lassan azért írj rá az eladóra az 56 naposnál, hogy hosszabbítson a szállítási védelem idején.
-
internetezoo
senior tag
Még nem fordult elő, de most egyszerre két csomagom elhúzódótt, 56 illetve 44 napja úton... Ideérhet még?
-
Andralin
aktív tag
válasz
sambenez #30029 üzenetére
Igen, néztem, de nagyon gyanús nekem ez a tracking number.
Amit belinkeltem, az a rendelésem alatt található hivatalos tracking link. Az szerint még át sem adták.
De ha igaz is, amit a másik, külsős keresőoldal ír, beérkezett a csomag a feladótól és 11 napja ott dekkol a felvevő depóban? Ilyen a sima, ingyenes szállítási módoknál sem szokott lenni, ez azért elég hihetetlenül hangzik számomra.
Rákérdeztem már arra is az eladónál, hogy nem-e téves TN-t adott meg, de semmi válasz nincs tőle. -
Andralin
aktív tag
válasz
Andralin #29959 üzenetére
Még mindig semmi, kezd nagyon dühíteni ez a helyzet. Tudok ilyenkor lépni valamit? Vagy nem tehetek semmit, amíg le nem jár a hivatalos határidő?
1. A hivatalos nyomkövetés szerint a csomagot még fel sem vette a futár. 13 nappal a Shipped státuszba kerülés után! Ezt kapom a 20 eurós premium shipping díj kifizetése után.
[link]2. Végig próbáltam az itt tanácsoltak szerint udvariasan kommunikálni az eladóval és nem fenyegetőztem semmivel, inkább könyörgök neki, hogy adjon valami infót mi van a csomagommal, mert nagyon sürgős lenne. Ennek ellenére már 6 napja nem reagál az üzeneteimre semmit!
Az utolsó üzenete ez volt 6 napja:
Dear friend, I will ask the warehouse for this order and check the logistics situation.3. A megrendelésemnél a Reminder alatt ezt írja: "Your order should arrive within 7-15 Days", ez holnapután letelik és még át sincs adva a futárnak a csomag.
4. Panaszt csak július 14 után nyújthatok be.
Most ilyenkor mi van? Nem tehetek semmit július 14-ig? Nyugodjak bele, hogy meg lettem keményen szívatva és ha esetleg egy hónapon belül mégis megjönne a csomag, kidobtam 20 eurós prémium szállítási díjat az ablakon?
-
nepszter1
addikt
Hali . Rendeltem egy üveg fóliát de viszont rosszat küldött az eladó jeleztem neki mondta hogy csináljak egy uj rendelést és átírja az árat 0.01 dollára de ezt hogyan kell ?
-
herrká
senior tag
válasz
herrká #30020 üzenetére
Ja, és azt írta ez a két szállítási mód is ingyenes. Most töröltem a rendelést és megpróbáltam újra rendelni. Ez a két szállítási opció nincs is a listában! A China Poston kivül csak fizetős, 4,6 - 56 - 74 dolláros szállítási módok vannak... Mi van ilyenkor? Szeretnénk ezt az órát....
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Rendeltem egy 16 dolláros Megir órát. Jött egy email, hogy "vámbiztonsági okokból" nem szállítják a China Posttal, válasszam az ePacket vagy Singapore Postot szállítási módnak, vagy töröljem a rendelést! Hogyan lehet megváltoztatni a szállítási módot? Köszi!
-
Predator2
addikt
Helló
Van esetleg valami ötletetek, hogy ehhez a kütyühöz [link] hogyan juthatnék olcsóbban hozzá?
THX
-
pn4hvq
senior tag
válasz
galaxys80 #30013 üzenetére
"Vígasztaljon", hogy a fiamnak rendelt Fortnite-os póló több, mint 75 napja úton(?) van, legutoljára május 23-án járt és "ideális" esetben hagyta el San José-t. Igen, mert a távol kelet és Európa között az amerikai földrészen át vezet a legrövidebb út...
Jéé, most nézem, tegnap megérkezett Milánóba -
pn4hvq
senior tag
Új saját rekord egy 1500Ft-os tételnél.
-
fairi
őstag
válasz
Putyin90 #30010 üzenetére
Pontosan jól érted.
"alin ennyit kelljen várni, szerintem ezek már nem is fognak megjönni."
jah valszeg nem, de van mikor tényleg előkerül, 3 darab 50 napon túli csomag közül 1 nekem 63. nap előkerült, másik kettő tényleg eltűnt. Kb 20-30% esély azért van hogy 60 nap után beállítanak. Tényleg van mikor 2 hónapig pihen valami raktárban. -
Putyin90
senior tag
Sziasztok! Van két rendelésem alin, ami a mai napig nem jött meg.
Az egyiknél ez szerepel:
Awaiting delivery
Your order will be closed in: 9 days 7 hours 23 minutesA másiknál ez:
Awaiting delivery
Your order will be closed in: 10 days 10 hours 31 minutesEz azt jelenti, hogy 9 ill. 10 nap után lesz lehetőségem vitát nyitni? Vagy azt még 10 napon belül meg kell tennem? Még sosem volt ilyen, hogy alin ennyit kelljen várni, szerintem ezek már nem is fognak megjönni. Ez lesz az első visszatérítésem is Alin.
-
Slatina
csendes tag
Köszi a választ! Ezek szerint a cancel order egy felesleges opció. Valóban itthon eladhatom még keresek is rajta. Az eladó hozzáállása volt kifogásolnivaló szerintem.
-
-
Slatina
csendes tag
Sziasztok! Tévesen rendeltem egy terméket. Azonnal levonta a pénzt. Próbáltam visszavonni de az eladó elutasította többször is majd elküldte a terméket. Mikor írtam neki az volt a reakció hogy ne írogassak. 6 dolláros tétel tehát nem nagy pénz de bosszantó ez a hozzáállás. Érdemes vitát indítani? Sose volt még rá szükségem.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Bigemperor #30002 üzenetére
Várhatók még ma promóciós kuponok vajon?
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Black&White #30001 üzenetére
Sajnos már egyik sem működik nekem például.
-
Black&White
addikt
40/5,57$ kuponok (valószínűleg már nem mindegyik él):
confidencial617
20min617
abc617
heraldo617
descubre617
compra617
megastar617Nekem pl. az utolsó működött.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Tesla topik
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Annyira örül az SNES öregedésének Super Mario, hogy idővel nagyobbat ugrik
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte A320M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest