Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz spiky03 #68097 üzenetére
De milyen akciós cuccok és egy vagy több eladó? Ha egy csomag általában, vagy Express One vagy MPL üzleti csomagként kapod meg. De azért számít a méretük és a súlyuk, mert nem minden pakolható egybe és azonos szállítási módnak kell lenni. Az 1.99 $ 3 vagy több azt egy cégtől veszed és azért van egyben, a többi összecsomagolása egy kicsit random.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Bocsi a hülye kérdésért.
Ha abból az akciós cuccokból több, mitn 3 darabot rendelek, akkor azt, hogy küldik majd?
Egy csomagban úgy, mint amikor csak 3 cuccot vettem egy pack-ba? Vagy 3 pack-okra bontva?
Mert most betettem 10 cuccot is és jó lenne, ha egyben jönne meg az Express One.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
gery14
senior tag
Németbe kell onan jött raktárol a csomag.
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
Az ali support ezt ajánlotta végül a második választ választottam.
Solution1: Refund Only Refund amount: HUF30,977.60
Solution2: Return and Refund Refund amount: HUF154,887.99 Return shipping paid by: Seller @
Ha jol értelemezem az eladónak kell a vissza utat is fizetni vagy nem jól értettem ?
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
dethroner
veterán
Hello!
Egy hete olvasom: Arrived at local delivery center
De termék még sehol. Meg azt írja a cainiao, hogy vegyem fel a kapcsolatot a postával a további infókért. A Cainiao Super Economy szállítást is a magyar posta végzi?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
lacoka55
aktív tag
Sziasztok
Lehetséges e az hogy az alibabán nem tudnak megnyitni egy aliexpress linket ?
küldtem egy kinai csajnak egy ilyen linket azt válaszolta hogy nem tudják megnyitni és küldjem el képben -
IzomeN
csendes tag
Sziasztok! Nincs valakinek Alipay regisztrációja és el tudná magyarázni hogy működik?
-
csuhi17
tag
válasz PrometheusX #68080 üzenetére
Ez is a szerencsén múlik, hogy milyen a helyi szállító. Nálunk az MPL és srác helyi és normális a hozzá állása. Előre nem mindig szól, csak ha nehezebb csomagot hoz. Az EO-s aki eddig hozta ha itt volt csengetett, az elején volt hogy hívott, most már megvan a rutin, most egy másik helyettesíti, az szintén hív ha itt van. Szerencsére ha nem veszem át a helyi posta kb 50m? nekem.
-
PrometheusX
aktív tag
Július 9.-én adtam le $1.99-es rendelést. Tegnap jött az előértesítés hogy megkapta az MPL a csomagot. Ma reggel negyed tízkor jött email hogy ma hozzák ki, futár telefonszámát is megkaptam. Egyeztettem vele, délben már a kezemben is volt a csomag.
MPL-el nekem ritkán van negatív tapasztalatom amúgy. Egyszer-kétszer előfordult hogy csak úgy felbukkantak minden értesítés nélkül, de általában jobb mint az EO futárom - MPL futár legalább öt-tíz perccel előbb szól hogy jön. EO futár csak akkor hív ha megérkezett.
Viszont EO-nál körülbelül tudom hogy mikor érkezik, követhetem a weboldalon az állását. Sőt, FlexDel-el módosítani a szállítás napját, címét, stb. Ilyen szempontból az EO verhetetlen, és nagyon sajnálom ha nem ők hozzák a csomagomat a jövőben.
Szóval van pro és kontra, de nekem még nagyon negatív tapasztalatom - hála Istennek - nem volt még velük.Apropó $1.99 cuccok - majd posztolok az ebay-es kütyük fórumba reviewt a rendelt cuccokról, hátha segítek valakinek velük kapcsolatban.
-
beers
addikt
-
16 17 18 19
újonc
Jún 20-ai csomagom megmozdult, átadták a postának. Mindenkinek kívánok sok türelmet ha még nem jött volna meg valakinek!
-
Topikgazda
válasz spleenszuru #68075 üzenetére
Nincs benne az Összefoglalóban mert a hirdetésben ott van ha az eladó megadta. Itt látható a képen, középen a Contact, a mobil app-on meg alul a Message ikon. Érdemes a böngésző gyorsítótár törlése, lehet hogy nálad egy régi oldal van eltárolva.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Gyorsan görgettem végig az összefoglalón, bocsánat, ha szerepel a válasz erre, én nem láttam.
Olyan problémám lenne, hogy szeretnék írni egy eladónak, még mielőtt rendelek, de sehol nem szerepel a contact seller opció.
Még soha nem rendeltem ettől a bolttól semmit.Windows, böngésző a felületem. Valami beállítási hiba lenne ez? Néztem guidet, és a boltra ha rámegyek, ott kellene lennie, vagy épp a terméknél, amit rendelni akarok, de sehol semmi.
Köszönöm.
Malaka!
-
Topikgazda
-
peestike
őstag
válasz madeforthis #68070 üzenetére
10.35 usd volt.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
gebro
aktív tag
Nekem már mindent az mpl hoz sajnos. A sarkán volt mindkét csomag felszakítva, és gondolom ami ott kifér az eltünik. Most egy darabig ugysem fogok rendelni, meglátjuk a tapasztalatott a fórumon.
Korábban viszont volt egy csomagom a Digital Store-ból amit visszafordítottak a vámról, refund lett a vége. És most megint lett egy ilyen pakk szintén onnan. Annak is refund lesz a vége.
-
Topikgazda
válasz madeforthis #68067 üzenetére
Csak akkor veszik fel ha átadják nekik. Félreérted. Ez a szöveg: A küldeményt a feladó előrejelezte, az átadást követően megkezdjük a feldolgozást
[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
Szerintetek erre nyissak vitát 10 nap után? Eladónak írtam, hogy újra feladja, vagy mi legyen, szóra se méltat napok óta természetesen.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
madeforthis
újonc
Két PNLUC-s csomagom is van, a posta nyomkövetőjében már megjelent, hogy jelezték, hogy felvehető a csomag, ez úgy 5-6 munkanapja volt. Ezzel ellentétben olyan EO-s csomagokat kaptam kézhez, amiket később rendeltem. Minden esetben él (vagy élnie kellene) a 15 napos szállítás.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz madeforthis #68061 üzenetére
A Cainiao csomagjának magyarországi kézbesítési szervezését nem egy cég végzi, a logisztika több módon működik. Az én tapasztalatom szerint csak a kézbesítési értesítés rendszere eltérő, az időben nincs eltérés, mindkettő 24 órás kézbesítési idő
[ Szerkesztve ]
-
csuhi17
tag
válasz madeforthis #68059 üzenetére
Nekem is jött szakadt csomag, szerencsére nem hiányzott semmi belőle, EO hozta.
-
Topikgazda
-
gebro
aktív tag
Sajnos nagy csalódás nekem ez az MPL-es kiszálítás. Mióta átvették az EO-tól a szállítást, azóta 2 csomagom ki volt szakítva és az egyikből hiányzik is valami.
Úgy néz ki, hogy a kissebb dolgokra utaznak. Persze fénykép, videó és refund, de akkor is.
A szállítást le is fogom szépen pontozni mostantól ha megint előfordul. -
gery14
senior tag
válasz Digitalpimp #68054 üzenetére
Sajnos nagyon nehézkes balkán országokban használt régebbi gázokat lehet vele leszivatni. Pont ezert nem erre a modelre lett volna szuksegem.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz gery14 #68051 üzenetére
Itthon nem tudod eladni-átadni, aztán vennél másikat?
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
csuhi17
tag
Van egy rendelésem amit az eladó már harmadjára próbál elküldeni, végül feladta és kérdezte hogy melyik módon fizesse vissza paypal vagy "personal dispute refund" az utóbbi az micsoda?
A rendelésnél raklikoltam a return/refundra és indítottam egy disputot. Ezt nem tudom megrendelni. -
gery14
senior tag
Persze képeket csatoltam aztán belement a kes visszadásába ha én postázom a,cuccost vissza. De fogalmam,sincs kivel kuldjem,vissza par honapja egy 2kg os vga hutest kuldtem vissza nemetbe mert hibas volt 7500ft volt. Akkor ez a min 30kg os cucc.? Otlet kivel tudnám a visszakuldest meguszni a legjobban ?. Ez is tok cuki dolog hogy ok kuldenek szar modelt erre én bukok a dolgon.
-
tg_mak
csendes tag
válasz LouiS22 #68047 üzenetére
Köszi! Téged biztos szeret, de én régen sem találtam, ha a "Help center"-re gondolsz.
Az info oldal meg nesze semmi fogd meg jól, (https://campaign.aliexpress.com/wow/gcp/ae/channel/ae/accelerate/tupr?wh_weex=true&_immersiveMode=true&wx_navbar_hidden=true&wx_navbar_transparent=true&ignoreNavigationBar=true&wx_statusbar_hidden=true&wh_pid=on_time_guarantee_introduction/pmmyft5eym ) mert nincs a rendelési oldalon az említett gomb.
Szerintem ott a hiba, hogy várható kézbesítési dátumból 2 van, és a későbbit veszi annak az Ali.De a kérdésem áll, volt akinek sikerült már?
[ Szerkesztve ]
-
tg_mak
csendes tag
Sziasztok!
15 napos "On time guarantee"-ból való kicsúszásért volt már, akinek sikerült kisajtolni az 1 dollárt az Aliból?
Háttér: Június 13-án rendeltem. 10 dollár fölött, így 15 napos ingyenes szállítást kaptam. Ezeket EO szokta hozni, most bekaptam a PNLUC-ot.
Anomália, hogy a 15 napos rendeléseknél más van a rendelési oldalon és a követési oldalon. (Esetemben "Estimated delivery date: Jul 4, 2023" és "Estimated delivery: Aug 12"). Dühítő, mert ez alapján az AE agent is csak hárít, mondván van még idő, várjak türelemmel.Korábbi rendelésnél EO hozta, de késtek 2 napot, gondoltam kipróbálom a kártérítést de nem leltem a gombot ír, így maradt a dispute. Az eladó azt írta, hogy ez a futárcég hibája, náluk érdeklődjek, és igazat is adok neki. De akkor minek vállal az Ali ilyet, ha nem teljesíti? A vevő velük szerződik tudtommal, nem a futárcéggel.
-
madeforthis
újonc
Sziasztok! Ezzel vajon mi a helyzet?
PNLUC109111500018790000000
Meddig szokott ez tartani? -
headhunter
addikt
"Benéztem".
Dollárban lett megállapítva a refund és az OTP-nél euro-ban jött az összeg, amit elsőre nem vettem észre ez okozta az eltérést.
Hétvégén megjelent a tranzakciós listában + előjellel, de egyik számlán sem láttam az összeg jóváírását.
Hétfőn az első munkanapon minden rendeződött.Virtuális kártyára utalni nem lehet (Nem átvezetés, hanem másik bankszámláról vagy bankból), de a vásárlás visszatérítése ott jelenik meg?
-
greggae
tag
Az összefoglalóban írt TCA chat nálam sem működik: „Sorry, the system was busy. Please try again later, thank you.” A Posta sem hajlandó vele foglalkozni: „Az IOSS azonosító utólagos figyelembevételével történő újbóli vámkezelés lefolytatására nincs lehetőség, ezért erre vonatkozó igény esetén kérjük, hogy forduljon az értékesítő platformhoz az áfa összeg visszatérítése érdekében.”
Van valakinek ötlete a megoldásra?
-
BaLee
addikt
Egy kis tapasztalat a Super Economy szállítással. El is ment a kedvem amúgy az egész aliexpressesditől. A lényeg, hogy az Ebay-el ellentétben ahol a vevő az első itt pont leszarnak magasról.
Kivárod a 90 napot, miközben már a 30. nap után biztos vagy benne, hogy nem fog megérkezni a cucc, mert a Super economynál az az utolsó státusz, hogy átadták a local deliverynek. Kedves Aliexpressnek ez annyit jelent, hogy olyan mintha nálad lenne és bármilyen dispute-ot lezárnak azzal, hogy menj a helyi postára és vedd át a terméket, mert ott vár rád.
Ha nem értesz egyet a döntéssel, újra tudod nyitni a témát úgy, hogy becsatolsz bizonyítékot. Felhívnám a figyelmeteket a dátumra és az időre. Írtam a postának, megkaptam a választ, hogy az ilyen követési számok nincsenek nyilvántartva országhatáron belül, az sem biztos, hogy ők kapták. Lefordítottam google fordítóval értelmesen, becsatoltam a képet nekik 2023.07.17 05:34:42 másodpercbben, 2023.07.17 05:34:43-kor azaz 1 mp múlva már automatikusan el is lett utasítva azaz meg sem nézi senki.
Még szerencse, hogy csak pár dolláros kacatokról van szó, de ilyet soha többet. Bár ezek után kicsit tartok tőle, ha más szállítással kérném és nem kapom meg nem-e ugyanígy állnának hozzá...
Ebay, Paypal teljesen más világ. Ott a vevő a fontos, itt meg csak az eladót védik.
-
gery14
senior tag
Sziasztok ! 154E ft ért rendeltem egy klíma gáz lefejtőt rossz modelt küldtek ell. Pl r12es model én r550es modelt rendeltem. Idiota elado válasza fotozzam be a cimkeket stb elkezdi jot kuldtek ok mondom h nem. Disputot nyitottam visszakuldes es penz visszatéritést kértem. Csak nyomja a hulyeseget h jo modelt küldtek. Aztán odáig eljutottunk hogy kuldjem vissza a saját koltségemen a csomagot (német raktárból jott) azert van súlya biztos nem 1ft visszaküldeni. De istenértsem akarja álni a szálitást. A.15napos free return akkor minek van a termék mellet ?(multhet pénteken jött a cucc már aznap léptem)
Ötletek ? Mdgoldás?// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Topikgazda
válasz samelgellert #68037 üzenetére
Hát akkor az nem az MPL-n múlt, nem szokott lenni ennyi idő.
-
Topikgazda
válasz samelgellert #68026 üzenetére
Nem egészen úgy működik hogy valaki megrendel egy üzleti csomag szállítást és azonnal megy érte a futár, honnan van ilyen tapasztalatod? Általában a következő munkanap szokott lenni. Mikor lett megrendelve időpontilag? Ha úgy reggel 8-ig akkor még aznap mehet érte, de ahogy szól a szerződésük még az is befolyásolja, mert a feladó cég is beviheti egy felvevő helyre. Ha délutáni az időpont az már biztos hogy másnapi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz samelgellert #68032 üzenetére
Egy jelzés csak, hogy majd valamikor ezen és ezen a követési számon lesz egy csomag. Lényegében "megfogant", bekerült a rendszerbe, és ha majd "megszületik" (beér az országba, áthalad a vámon és odajut a szállítóhoz), akkor fog érdemben frissülni - és adott esetben akkor kapsz olyat is ,hogy átvehető (bár MPL címen próbálkozik két alkalommal).
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Debilon
addikt
ott van, hogy "a feladó előrejelezte" és itt az előrejelezte a lényeges ami nem egyenlő azzal, hogy felvehető/feladta
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
interstate76
addikt
válasz samelgellert #68029 üzenetére
Hát igen, sokaktól hallottam már panaszt rájuk, nem is mondom, hogy az MPL a tuti, csak a saját tapasztalataimról írtam - sajnálom, hogy a tieid rosszabbak velük kapcsolatban.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
samelgellert
csendes tag
válasz interstate76 #68027 üzenetére
A belföldi csomagokat általában gyorsan megkapom, ha MPL hozza. Március környékén volt egy eset, amikor tudtam, hogy jönnie kell a csomagomnak, pont itthon voltam, vártam is végig, majd késő délután amikor már gyanúsan meg kellett volna érkeznie, láttam a nyomkövetésen, hogy sikertelen kézbesítés ezért bevitték a legközelebbi postára. Bementem érte másnap, kérdeztem, hogy ez hogy jött össze, azt a választ kaptam, hogy a futár megpróbálta kézbesíteni, de nem volt otthon senki. Nem is hívott. Van kameránk, visszanéztem gyorsítva az egész napot, a közelünkben sem volt a futár. Azóta mondjuk ki is rakták onnan ezt a futár bácsit, bár nem ezért, hanem állítólag ittasan ment dolgozni.
-
atos30
aktív tag
Ma meghozta az MPL a 15 napja leadott rendeléseimet (Choice 3+).Az ölemben tartva az összeset bontogatom kifele őket, dobálom magam mellé az üres csomagolóanyagokat, egyszer csak érzem, mintha viszketne a combom (rövidgatyában voltam). Mire végeztem az összes bontogatással, már igencsak viszketett. 10 forintos nagyságban kör alakban 5 apró pötty és viszket.
Nem találtam meg a kis rohadékot.
Óvatosan a csomagok bontogatásával !A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
interstate76
addikt
Nekem meg a Foxposttal vannak negatív tapasztalataim és az MPL-lel nem volt gondom. Ráadásul sokkal gyorsabbak is a rókásoknál (az általam feladott csomagok az estek 99%-ában másnap ott vannak a címzettnél). Persze lehet, hogy csak mákom volt velük.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
samelgellert
csendes tag
válasz Debilon #68025 üzenetére
gondolom csak annyi, hogy ha már jelezte, hogy felvehető a csomag, és van csomagszám is, akkor már rég felvehették volna a csomagot.. egyébként meg teljesen mindegy, sokat rendeltem már belföldről-külföldről, az egyetlen szállítócég amivel sokat szoptam, az az MPL volt.
-
Debilon
addikt
válasz samelgellert #68023 üzenetére
ennek mi köze az MPL-hez, aki csak szállít?
a feladó bejelentette a csomagot, hogy fel fogja adniSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Kezdhetek aggódni?
ECSCCA0028541495Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
samelgellert
csendes tag
Közben megmozdult a PNLUC csomagom, viszont Július 12 óta arra várnak, hogy az MPL felvegye a csomagot, már ott is van a posta nyomkövetőjében, hogy a küldeményt a feladó előrejelezte..
Most így viszont már nyugodtan mondhatom, hogy milyen csöves ótvar az MPL. -
Majo13
csendes újonc
Sziasztok!
LV.......CN-es csomagom kis sarc árán megjött. SMS-ben kaptam értesítőt, hogy bemehetek érte. Már ki sem hozzák, se értesítő bedobva. Beballagtam érte, Parcelsapp azt írja: "sikeresen kézbesítve háznál".Más. Volt egy refundos csomagom, nem kaptam meg 90 nap alatt. Még mutatja a parcelsapp, kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa, egyszer majd eltűnik?
LS490728586NL
Liege-ben, vagy NL-ben dekkol valahol, vagy a kicsit 3D méret miatt valakinél.[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
a PLNUC ... csomag ha már a magyar vámkezelésen is átesett ( és nem kapott expressone- csomagszámot, tehát az MPL futár hozza majd ha jol értem) megjelenik majd a posta nyomkövetőjében?
-
ACE-
addikt
Megváltozott csöppet az Ali oldala, keresésnél pl. nem látom hogy mennyit rendeltek belőle, és hogy milyenek az értékelések, ez így nagyon szar... nem lehet valahogy visszacsinálni?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
bulek
tag
Pontosan ezt az üzenetet kaptam, ezért is érdeklődtem itt, hogy mi a tapasztalat?
Remélem nem tette rá valaki a kezét...
PNLUC107906250015650000000 -
Topikgazda
válasz herion #68008 üzenetére
Ez mostanában Foxpost-os lett, majd valamikor 5-7 nap múlva ha elindítják látsz ilyen szöveget: Departed Sunyou Facility, Last mile number CLFOX16.............. ami egy Foxpost azonosító
Előtte meg Pick Pack Pont volt, ha később Meest számot kapott a SYRM.... ami MST99999999999 forma.[ Szerkesztve ]
-
herion
tag
Ez a fajta szállítási mód SYRM135718368 ugyan az mint az ECSCCA? (ha majd beér az országba).
2032-es elemek, pár gombóc fagyi áráról van szó. "Seller's Shipping Method" volt írva a szállítási opciónál, így nem volt egyértelmű milyen módon jut majd el hozzám.Who Let The Dogs Out?
-
Topikgazda
Hivatalosan 1 napos kézbesítésűek, eddig a követő munkanapon mindig megkaptam.
Ha megrendelik a szállítást tőlük akkor kapnod kell tőlük értesítőt ezzel a szöveggel:
A küldeményt a feladó előrejelezte, az átadást követően megkezdjük a feldolgozást
És az 1 nap innen számolandó: A küldeményt a feladótól átvettük
De ez MPL üzleti csomag.[ Szerkesztve ]
-
bulek
tag
Sziasztok!
A PNLUC küldemények általában mennyi idő alatt kerül kézbesítésre, miután a postához kerül? Hétfőn került be a Posta nyomonkövetésébe, hogy átvették. Azóta nem mozdult
-
Topikgazda
válasz interstate76 #68003 üzenetére
Nézd meg lejjebb az értékelésnél egy EU-s vásárlónál ott írja, de ami 15 napos az vagy
AliExpress Standard Shipping vagy Aliexpress Selection Standard.
Nyomkövetés biztosítva, általában Express One kézbesítésű, de szokott kapni EU-s postai nyomkövetési azonosítót, így nincs vámolás, áfa beszedés és postai kezelési díj. A termék 150 € nettó értéke felett teljes vámolás történik, akkor változik a küldemény szállítási, kézbesítési folyamata, fizetőssé válik. -
jojoando
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest