Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így: Magyar Posta ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 08:00-16:00 között a 06-1-421-7235 telefonszámon 3-as vagy 4-es gomb és elkéred a küldemény azonosítóhoz tartozó kódot.
Bár már letelt a 48 óra, így ez már elúszott.
13-án 12:08-tól 15-én 12:08-ig lehetett volna ezt kérni, pontosabban 12:08-ig fizetni is kellett volna.
Az egy kis segítség ha az AliExpress szállítási címnél a címsor folytatáshoz beírod az e-mail címedet és ha nem közvetlenül az AliExpress-en regisztráltál (Facebook, Google) akkor kitöltöd fiók adatokat.
Másik az hogy kihagyod a Postát, amit megveszel annál AliExpress standard shipping-et vagy AliExpress saver shipping-et választasz. -
válasz
fege87 #56095 üzenetére
Semmit nem tudunk. Dispute-t indítasz, de sem az eladó, sem az AliExpress felelőssége fel nem merül, így véleményem szerint annak ellenére hogy ezt írták ez jogtalan pénz visszakövetelés.
De te is tudod hogy az AliExpress áfa beszedése a törvényes, a Magyar Postáé pedig nem. Nem hiszen a hogy a jogszerűen eljárót kell dolgoztatni, tőle visszakövetelni. Jogilag nem is lehetne, mert van egy időrendi folyamatosság az áfa beszedése folyamatában
Nekik ugyanúgy ahogy a Postának a jogtalanul beszedett postai esetén a magyar NAV felé (kivéve hogy a Posta azonnal vissza tudná adni) a holland adóhatóság felé kell egy áfa sztornózást elindítani.
A holland adóhatóság azt továbbítja a magyar NAV-nak és majd a NAV a jogszerűen megkapott áfát visszautalja az AliExpressnek és jogtalanul megkapottat tartja meg.A NAV sérti meg az EU-s HÉA szabályozást, a magyar Áfa törvényt a Magyar Posta miatt, biztos hogy a helytelen eljárást kell fenn tartanunk? Biztos hogy az AliExpress jóindulatával kell visszaélnünk, mert a Magyar Posta megszegi a törvényt? Én nem így gondolom. Nekem eszembe sem jutna egy ártatlan valakitől pénzt követelni és a bűnöst meg békén hagyni.
Ez olyan szituáció hogy neki megy az autódnak egy taxi és kártérítést az utastól kéred, mert nem ment volna neked a taxi, ha ez az utas nem arra felé akart volna utazni, ezért az utas felelős a kárért.
-
fege87
csendes tag
Sziasztok! Van egy aliexpress rendelésem (China post) amit duplán áfáztak. Kifizettem, átvettem a csomagot, megreklamáltam a postánál, de azt olvastam, hogy ennek az átfutási ideje jópár nap (vagy inkább hét) illetve közel sem biztos a kimenetele. Írtam az aliexpress supportnak, ott azt írták, hogy ha beküldöm az igazolást a vámeljárásról, a számláról, valamint küldök a csomagcímkéről egy képet, akkor megfizetik a pluszba felszámolt áfá-t. Annyit írtak még, hogy igazoljam vissza, hogy megkaptam a csomagot és onnantól számított 15 napot követően tudom megindítani az eljárást az aliexpress supportnál.
Erről ti mit tudtok, tényleg így működik? -
válasz
szemy94 #56090 üzenetére
Attól függ hogy ki a szállító, kézbesítő Magyarországon.
Semmi különösebb, bár az Összefoglaló alapján egyértelmű.
- Ha Magyar Posta és nem EU-n belüli feladásúként jön: Ha az elektronikus adatok közt be tudja a posta programja azonosítani az elérhetőségedet amikor megérkezik akkor küldenek értesítőt hogy van lehetőséged online kifizetni a 399 Ft-ot, ha valamiért nem kapsz értesítőt vagy 48 órán belül nem fizeted ki akkor kézbesítéskor 799 Ft.
- Ha EU-n belüli feladású és Magyar Posta akkor nincs vámolás, nincs fizetnivaló és nincs értesítés. (Kivéve a helyi posta ha nem címen kell kézbesíteni)
- Ha nem a Magyar Posta kézbesít, akkor nincs fizetnivaló és általában e-mailben kapsz értesítőt vagy sms megy a kézbesítésről.Megjegyzés:
Van amikor a Posta programja nem azonosítja hogy IOSS vásárlás, akkor áfa megállapítás újból megtörténik és az érték szerint sávos díjazást számolják fel. Ha az elektronikus adatok közt be tudja a posta programja azonosítani az elérhetőségedet, amikor megérkezik akkor küldenek értesítőt hogy van lehetőséged online kifizetni az áfát és a sávos díjat vagy ha ha valamiért nem kapsz értesítőt vagy 48 órán belül nem fizeted ki, akkor kézbesítéskor fizetsz mindent. -
szemy94
senior tag
Üdv!
Aliexpress elvileg IOSS, ha feladták mi a teendőm, tudok előre fizetni, vagy értesít a posta? -
stomi61
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, ennek annyi?
UH558342427BE -
lacoka55
tag
Sziasztok
volt két UH--BE csomagom ami már több napja itthon volt ma minden értesítés nélkül kihozta a postás nem tudom mi történt velük eddig mindig nekem kellett érte mennem -
tknof1871
őstag
Üdv!
Más méretű memory foam füldugót (fülhallgatóhoz) küldött az eladó. Leírtam neki a hibát, fényképet is küldtem.Eladó: We are willing to give you discount in your next order, is that OK for you?
Én: How much discount does your store offer?
Eladó: You can put the items into your cart, then click "buy and pay", but don't finish your payment, it just means that you don't have to enter your password of payment. And then contact with me in time, i will adjust the price for you, it will be OK.Nekem használhatatlan az a füldugó amit küldött. Szerintem az lenne a korrekt ha ingyen küldené a jó méretet, amit eredetileg kiválasztottam, abban a mennyiségben amit kértem. De ez azt akarja megint vásároljak nála, csak most kedvezménnyel ami fogalmam sincs mekkora.
Válasszam az Open Dispute opciót?
-
válasz
darnex #56076 üzenetére
A Magyar Posta szalagja esetén mindig van valami utalás is rá hogy az miért történt, ha vámosok -bár holland küldemény nem az- akkor mellékelnek papírt is felbontásról vagy a sérülésről van valami. Még a nyomkövetési információkhoz is beszokták írni.
Csak a feladó reklamálhat az elvesztés, lopás miatt, ahhoz neked képeket és felbontási videót kellene neki küldeni.
Azt sajnos a Magyar Postán nehéz átverni hogy javadra lemond a feladó a kártérítési igényről, de nem mennél vele sokra. Másik gond az hogy ha Lx999999999BNL volt, akkor azt nem könyvelt küldeménynek, ami biztosított is lenne tekintik, hanem prime levélnek ami a Magyar Posta szerint közönséges küldemény és nincs kártérítési értéke. -
darnex
csendes tag
Sziasztok,
rendeltem egy lézeres vízmértéket és kicsomagolás után a műanyag kofferében nem volt semmi. A csomag címkéje szerint 2.9kg, de a koffer csomagolással csak 1,2 kg ezért azt gondolom nem üresen küldték. Kínából rendeltem (postnl) végül holland feladásnak látszik. A csomag körbe volt tekerve a gyártó lógós ragasztószalagával + került rá magyar posta logós ragasztószalag is, de azt nem tudom, hogy azért mert belenéztek a vámosok vagy csak a csomagolás esetleges (lopás) sérülése miatt... Szóval valahol kilopták belőle a lézert minden tartozékával együtt. Ilyen még nem történt velem... ilyenkor hol reklamáljak? a postán az alin? Hogyan tudom bizonyítani, hogy a kofferben lévő dolgokat nem én loptam el? Járt már így valaki? köszi. -
válasz
Balageee #56074 üzenetére
Az elektronikus adatok közt lévő szállítási költség kavarhat be . Bár nem értem az EUR-ban fizetést egy kínai csomagnál.
Ha €, akkor 10811 Ft az 30,5 €-nak felel meg, mivel csak a 399 Ft-ot kérték akkor ez IOSS rendszerűnek tekintett, az érték csak tájékoztatás, nem lényeges. -
Balageee
csendes tag
...és tényleg... méghozzá azt néztem be, hogy a Posta által küldött mail-ben szereplő linken megnézhető a csomag részletei, aminél az áll, hogy: Összérték (küldemény érték + nemzetközi szállítási díj)10 811 HUF . Mivel előtte kaptam az Aliról üzit, hogy összevontak csomagokat, az ugrott be először, hogy tuti azért ennyi az előbb említett összeg, mert összeadták a három csomagét, és az kb. ki is adja azt. Azt már nem figyeltem, hogy a két küldemény azonosító nem is egyforma, pedig azt írják legelőre!
Na mind1. Tehát az összevont csomagra nem fizettem semmit sem, és az EO hozta... A Posta meg azt a másikat hozza...
...viszont akkor meg az összeget nem értem. Beazonosítottam a küldeményazonosítóval, hogy melyik rendelésről is van szó, de az 16.67 EUR volt. Ezt viszont már nem néztem be!!
Igazából egyik csomagom sem volt a 10811 HUF közelében... Még1x bocs a bénaságomért!
-
válasz
Balageee #56070 üzenetére
Valamit benéztél, a postai 399 Ft-os mókát nem az Express One szállítja, az postai küldemény lesz. Két különböző szállítás van, egy összevont csomagos és egy postai.
Amit az Express One kézbesít az úgy kerül Magyarországra hogy a Cainiao direkt küldi a budapesti Cainiao regionális logisztikai központba, itt az Express One-nak adják ki kézbesítésre. A Magyar Postához közük nincs.
Az Express One nem kézbesít postai csomagot és a Magyar Posta sem kézbesít Express One csomagot.
Mi a száma annak a küldeménynek amire fizettél a postának? És az biztos benne van az összevont küldemények közt. -
Balageee
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalat:
Három különböző store-ból vásároltam(nem EU-s raktárból), és mindegyiknél "Aliexpress standard s" szállítási módot választottam. Aránylag hamar jött az üzi az Alitól, hogy összevontak három csomagot, és az összevont pakk kapott egy új szállítási számot. Pár nappal később azaz 12.-én este 10-kor jött egy mali a Postától, hogy csomagja vámeljárás alatt és fizessem be online a 399Ft-ot, vagy, ha átvételkor akarok fizetni akkor a 799Ft-ot. Befizettem online és jött is az értesítő mail, hogy rendeben befizettem. A mai napon (14.-én) jött reggel egy üzenet az EO-tól, hogy jönnek és hozzák az előbbiekben említett csomagot. Itt most megakadtam, hogy ez miért is került az EO-hoz a postai ügyintézés után? Ezek után megnéztem a tracking-jét : https://parcelsapp.com/en/tracking/158271900004932113601038 és abban nem is szerepel senki, csak az EO. Az van, hogy, ha egyből Magyarországra jön egy csomag Kínából és nem EU-s országon keresztül kerül Magyarországra, akkor van vámkezelési költség?? ..vagy hogyan? A másik amit nem értek, hogy ezt most miért nem a Posta hozza? -
fairi
őstag
válasz
gyulazsolti #56062 üzenetére
2 napon belül továbblép
-
válasz
kislaci #56063 üzenetére
A legolcsóbb ha e-postakönyvet használsz 51 g-tól 500 g-ig 2345+1555+690 = 4590 Ft, 501 g-tól 2000 g-ig 10430 Ft
Ha PayPal-al fizetted és aktiválod a visszaküldés előtt a visszaküldési pénzmegtérítési szolgáltatásukat akkor 9300 Ft-ig visszaadják a postaköltséget. (ez egyéves időtartamra 12 * 9300 Ft lehet) -
válasz
gyulazsolti #56062 üzenetére
1 hét
-
kislaci
senior tag
Hali, van egy Kínából rendelt joystickom ami rossz. Kicserélik vagy megjavitják, csak vissza kell küldenem a rosszat Kínába, annak a költségét nekem kell állni, viszont az újat vagy javítottat küldik ingyen. Mennyibe kerülhet egy csomagküldés Kínába?
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Tegnap reggel kifizettem a 399Ft-ot.
Meg is jött a visszaigazolás, hogy redben.
Mikor várható, hogy tovább lép. Még mindig fizetés elérhető a státusz. [link] -
laleeee
őstag
Ebből lehet már tudni hogy ki fogja kézbesíteni ezt a csomagot és hogy mikor ? [link]
-
válasz
Silious #56050 üzenetére
Vonatkozik cégekre is. De ez már megbízásos vámkezelés fix 4000 Ft-os díjjal. Itt leírva ha lejjebb görgetsz.
Persze ha esetleg AliExpress Standard vagy AliExpress Saver szállítással van fizetve akkor hasonló a helyzet mint magánszemély esetén, nem mindig a Posta kézbesíti.
Az AliExpress számla nem pontosan felel meg a könyvelési szabályainknak, de egy könyvelő gondolom tudja hogy miként kell könyvelgetni. -
válasz
user112 #56048 üzenetére
Benne az Összefoglalóban a 7. pontnál.
Nem az lényeg mikor vetted, hanem hogy mikor érkezik Maygarországra és kerül postaai vámolás alá. Vámot 150 € értékig nem fizetsz csak áfát.
Az áfa alap a termék ára és a szállítási költség összegének 27%-a amelyet a küldeményhez tartozó, a feladó, eladó által megadott elektronikus adatok tartalmazzák.
Az 1,63 $ az 492,12 Ft, annak a 27 % áfája az pontosan 133 Ft.
Mivel nem kaptál értesítést valamiért, pl. nem volt elektronikus elérhetőség az elektronikus adatok közt, ezért az utánvétes postai vámkezelési díjat a 799 Ft-ot kellett fizetni -
Silious
tag
Sziasztok!
Ali esetén van valakinek tapasztalata céges rendelés terén?
Nem igazán sikerült találnom egy rendes leírást, véleményt, de még egyáltalán azt, hogy a 150 eurós vámmentes határ nem természetes személyre is vonatkozik?
Valaki szokott így rendelni? -
user112
senior tag
Sziasztok!
Volt egy vitám márciusban. A vevő szerint feladta a gyors-töltőt, de én nem kaptam meg és visszautalták az 1,63USD-t.
Ma kaptam a postától egy küldeményt, melyet 930Ft-ért átvettem. Egy ilyen töltő volt benne.
A bizonylat szerint:
Vámteher
Vámkezelési dij
133Ft
799Ft
930Ft
szerepelnek egymás alatt.
Tudom, hogy kis összeg, de szeretném tudni, hogy:
miért vizetek vámot és hogyan jöttek ki ezek a számok az 1,63USD-ból.
Köszönöm. -
Sokkal rosszabb mert most minden egyes küldeménnyel foglalkozniuk kell, nincs rá elegendő emberi és technikai kapacitásuk. Sok pénzt kaszálnak július óta jóformán semmi munkáért, de másra költik, nem a fejlesztésre, arra már elment úgy 4 milliárd forint, de látszata az nincs.
-
No úgy néz ki hogy a budapesti Cainiao is bedugult, nagyon lassan kerülnek át az Express ONe-hoz a küldemények. 8-án Import clearance success, azóta semmi.
A Magyar Posta logisztika is csiga üzemmódba kapcsolt. -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Úgy látszik Kínát is elérte a vég
Megint sikerült olyat rendelnem, ami nincs az eladónak
Írja, hogy cancelezzem, de hol? Levonni már levonták a pénzt.
-
fairi
őstag
válasz
tonermagus #56030 üzenetére
Ne lehetsz hardcore, nekem van 79. napra érkezett holland csomagom is. Én listát vezetek ami több mint 400 csomagot tartalmaz.
-
Digitalpimp
senior tag
Április óta nem rendeltem, vártam, hogy tisztuljon a kép. Szeptember 27-én vettem egy tételt, Ali shippingel. Ma hozta is a futár. Egész jó időt futott, főleg, hogy 1 hét ünnep is volt benne. Inkább keresem ezt a szállítási módot, vagy fizetek érte, csak a postával ne keljen kínlódni, aki amúgy is lenyúlna, vagy duplán adóztatna.
Az EO-tól jött email, futár hívott, flottul ment minden. -
válasz
tonermagus #56030 üzenetére
10-12 napon belül megkapod, ma indították el Hollandiából, 12 Okt 2021 08:48 The item is on transport to the country of destination
Ritkán rendelsz szerintem, mert azért igencsak vannak 30 napon túli szállításúak. -
válasz
gingerbalm #56031 üzenetére
Biztos hogy nem ott volt eddig.
De kiváncsi vagyok hogy mely településen van ez a posta, mert hihetetlen hogy van ahol még postásként viselkednek, annak elenére hogy nem kellene nekik. -
gingerbalm
aktív tag
Döbbenet, június 28. óta
az NPKK-ban dekkoló csomagomat ma kihozta a kézbesítő.
(Három zuhanyfej volt benne, cseppet se levélszekrényméret. Már rég lemondtam róla, elkönyveltem, hogy lenyúlták, erre se értesítő, se semmi és megkaptam.)
-
tonermagus
aktív tag
Erre a küldeményre szerintetek kb. mennyit kell még várnom: LT905220904NL
Valahogy most nem akarnak megérkezni a küldeményeim... Majdnem egy napon rendeltem 5-6 helyről, ez tart a legelőrébb, és még ez sincs sehol...
Lehet jobban járnék ha ebay-től rendelnék? Nekem nem rémlik hogy sosem kellett 1 hónapig várnom semmire...
-
pixta78
senior tag
Mintha pörgősebb lenne az EO val a szállítás mint a csodás Postával...😉
09.24 én rendeltem 3 tételt Standard shippinggel, egybe csomagolva ma kaptam meg 10.12.
Minden egyéb ktg. és utána járás nélkül! -
válasz
Overlover #56025 üzenetére
Automatikus a vámolási feldolgozás, ember nem dolgozik a küldeménnyel, hanem a program dolgozza fel az adatokat és az nem nézegeti a küldemény címkét, legfeljebb a kézbesítő postán vetnek rá pillantást.Amit írsz valójában nem igazán kivitelezhető, így hajlandóak feldolgozni, futottunk már ezzel is köröket náluk. Jog? Így működik a küldemény feldolgozás, ehhez nem kell jog.
De az lett volna a lényeg abban a hozzászólásban hogy mindenképp legyen az elektronikus adatok közt e-mail címünk, azt találtuk ki hogy az AliExpressen az egyébként üresen hagyott címsor folytatásba beírjuk az e-mail címet és akár a telefonszámot is, bár az ugye általában megy az adatokkal.
Ha ez meg van csinálva akkor nagyobb az esély arra hogy a program talál elérhetőséget.Ha nem adod meg akkor meg előfordul hogy nem vagy mást talál.
Ezen felül ha valaki Google, Facebook regisztrációval használja az AliExpress-t az töltse ki az AliExpress fiók adatokat is, ez megint egy célszerű dolog. -
Astery
senior tag
Kellemes tapasztalat. Néhány hónapos kihagyás után rendeltem Ali-ról - gondoltam kivárom amíg mindenki megtanulja használni az új rendszert. 6 különböző terméket rendeltem teljesen különböző eladóktól ... nem EU-s raktárakból. 18 napra rá jött az e-mail Express One-tól, hogy csomagot fognak hozni ... gondoltam befutott vmelyik. Erre megkaptam mind a 6 terméket külön csomagokban ... de egyetelen nagy csomagban.
-
Overlover
újonc
Ha az elektronikus adatok között nincs meg a megfelelő elérhetőség, de a csomagcímkén legalább valamelyik rajta van, a beszedett pénzért az a minimum, hogy az ügyintéző leolvassa és a retkes ujjaival begépeli a rendszerbe. Valami elvárható gondosságnak hívják ezt a jogban.
-
válasz
gingerbalm #56023 üzenetére
Április 1-től kezdték el alkalmazni ezt hogy az Lx kezdetűek prime levél és ezért nem könyvelt küldemények kézbesítési szabálya vonatkozik rá.
-
válasz
gingerbalm #56021 üzenetére
Nem hiszem el hogy nálunk meg ragaszkodnak a szabályhoz és nem hozzák ki, mert prime levél, bár nekem mind 24 mm-nél vastagabbak voltak. Mivel holland feladású nem igen kellene vámolni egyébként sem.
-
gingerbalm
aktív tag
Sziasztok!
Kellemes meglepetéses tapasztalat: standard shippinggel LT******NL számot kapott csomag a posta rendszerében kötött ki, és egyszerűen csak kihozta a kézbesítő. Áfát fizetéskor rendeztem, egyéb sarc nem volt.
-
K53TA
tag
Október 17 és október 19 és 25 a szállítási idő.
KB 10éve rendelek az adott webshopból probléma mentesen, átlag 20napon belül megszokott érkezni tőlük a rendelés.
Shipping: FREE Standard SpeedPAK from Greater China (Ebay)
pld az egyik: EE10016390023850001020003D0N -
K53TA
tag
Lehet, hogy volt már róla szó, csak én nem találtam meg.
Három Kínából érkező csomagom is 10.04 és 10.06 óta "YOUR SHIPMENT HAS ARRIVED AT THE POSTAL OPERATOR OF THE COUNTRY OF DESTINATION AND WILL BE DELIVERED IN THE COMING DAYS." státuszban van. (és még várok vagy hármat)
Ez a gyakorlatban mit jelent?
Eddig semmi fizetésre vonatkozó értesítést nem kaptam. Viszont nem szeretném, hogy el kallódjon, netán visszaküldjék.
Most rendeltem először amióta az új törvény életbe lépet az áfa / vám fizetésre, gondoltam mostanra már belejött a posta és nincs fennakadás.
A nyomkövető szám szokásos Kínai EE-vel kezdődő, amit a posta nyomkövető rendszere nem lát, csak a 17track és társai. -
lacoka55
tag
Szia
csak egy helyen van megadva az jó mert rendszeresen kapok reklám ajánlatokat más lehetőséget a beállításoknál nem találok nekem kicsit furcsa mint írták arra a levélre nem lehet válaszolni a panaszfelvételnél kicsit talán el lett rontva a dolog mert csak azt írta be a hölgy hogy nem kaptam értesítést és ezért kellett 800 ft-ot fizetnem az kimaradt hogy péntek délután jelent meg a fizetés elérhetősége így esélyem sem volt arra hogy telefonon letudjam kérni a kódot és befizessem azt a 400 ft-ot mivel a posta által megadott 48 óra vasárnap hajnal 1 órakor lejárt az ügyfélszolgálat meg reggel 8-kor nyit -
válasz
lacoka55 #56010 üzenetére
Neked be van írva az e-mail címed a 2. cím sorba?
A Posta válasza pontatlan, az eladó e-mail címe is megadásra kerülhet, az hogy a feldolgozó programjuk elsőként azt találja meg, nem pedig a címzett e-mail címét és a nem megfelelő helyre megy az e-mail az hiba és még nem lehet ok az elutasításra.
Addig amíg nem közlik a megkapott elektronikus adatokat azt hazudhatnak amit akarnak, a bizonyítékot sosem csatolják, kérni kell mert ezt így nem lehet elhinni. -
lacoka55
tag
Sziasztok
Volt egy csomagom amire nem kaptam értesítést az online fizetés elérhetőségét pedig a posta péntek délután 1.28-kor tette ki amire a 48 óra vasárnap reggel 1 órakor lejárt ezért 800 ft-ot kellet fizetnem a csomagért
panaszt tettem ma megjött a posta válasza természetesen nem fogadta el írták hogy az eladó által megadott címre kiküldték az értesítést de az nem az én email címem ez egy nem létező email cm erre hogyan lehet emailt küldeni [kép] [kép] -
válasz
Linkin1994 #56008 üzenetére
Október 1 és 7 közt ünnep volt, a nem dolgoztak a vámosok, a logisztikai cégek dolgozói, így azt az 5 napot levonhatod nyugodtan az eltelt 8 munkanapból, ezért írtam hogy gyors ez.
-
válasz
Linkin1994 #56004 üzenetére
Lassan? Kínából indult 09. 30-án és volt egy hét nemzeti ünnep. Ma megérkezett Pestre. 15-éig megkapod szóval jó ez. Ezt nagyon gyorsan szállítják és az Express One a héten házhoz viszi, úgy hogy nem kell kezelési költséget fizetned. A Posta i vonal az minimum 21-30 nap közt és fizetős.
Majd itt nézd, ha ezt látod úgy 2-4 nap múlva Központi raktárba érkezett (HU - Budapest) következő nap viszi a futár. -
Beni2360
félisten
Nekem ma jött 2 csomagom, 09.04. és 09.12. BE végűek, egyik itthon, masik postai át vétel volt.
-
Linkin1994
senior tag
Jó ez a tracking? vagy ilyen lassan hozzák? Mondjuk ali standard shipping
[link] -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Ha a terméknél fel van tüntetve a price including VAT, felirat, akkor lesz valami teendőm a postával, meg vámügyintézéssel, vagy csak beküldöm nekik a rendelés képét, és mivel látszik, hogy meg lett fizetve az adó ezért nincs további teendő, meg költség?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest