- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
EXIEZ
aktív tag
Üdv!
Lenne egy dolog, amit csak így lehetne megvenni, szóval:
Amerikából rendelnék egy 26-27$ cuccot mindennel együtt, elvileg DHL-es postával ( ez benne van).Kérdés, ha ezt megfogják, erre is vonatkozik a 44.X$ határ és az áfa fizetés elengedés? Vagy ha felszámolnának eljárási díjat azt azért elengedik utólag?
-
válasz
djsunstealer #48095 üzenetére
-
válasz
djsunstealer #48093 üzenetére
Ha nem az olasz Ancona megyei Castelfidardoban laktok akkor igen. A Magyar Postai is abból az adatbázisból szed adatokat, esetleg adat frissítési hiba a szinkronizáció közben.
De az olasz irány itt is egyértelmű. -
válasz
djsunstealer #48091 üzenetére
Én azt látom hogy Franciaország a célja ennek a számú küldeménynek és ott voltak kézbesítési dolgok is
Pontosan, járjon le és azokat mellékelve amit írtál a pénz vissza. -
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok, esetleg /V Mester!
Most szólt Édesapám, hogy rendelte ezt, 3 nap múlva lejár a szállítási védelmi idő. Szerintem ez a La Poste-os kamu lehet. Természetesen NEM Franciaországból küldte, kérdésekre nem reagál a "seller". Ninja szerint Írországba megy.Dispute 3 nap múlva indítható nincs nyomkövetés indokkal? Evidenciának Parcelsapp, Ninja és/Magyar Posta angol nyelvű oldala elég?
Pár dolláros tétel, de azért na...
Köszönöm szépen előre is! -
válasz
headhunter #48089 üzenetére
2 perc egy vámhatározat elkészítése ha tényleg kell, de az okmányok bekérése, beküldése (itt te fogyasztod az időt) és vámolás 1-3 nap.
Ha igaz lenne ez a last mile....... akkor a jövő héten megkapod, de ellenőrizd ebben a keresőben és a Magyar Posta keresőjében
De ez az összeg még a 22 €-os értékhatár alatt van, kicsi a valószínűsége hogy vámeljárás alá vonják, megy az egyszerűsített mód. -
headhunter
addikt
Csomagot pár napon belül kiszállítják vagy több hét is eltelhet a "vámon"? [link]
Product Amount Shipping Cost Total Amount
US $ 20.16 US + $ 2.84US $ =23.00- $ 3.00 = US $ 20.00 -
C. s.
addikt
Köszi szépen!
parcelsapp, track24, postal.ninja. Úgy látom, van némi változás.Valamelyik oldal azt írta, hogy regisztrált levél, de vásárláskor azt láttam, hogy nem követett küldemény. A követett és a regisztrált nem ugyanazt jelenti?
-
válasz
Bobby G. #48084 üzenetére
Teljesen mindegy hogy hol van, hiszen pár napon belül megkapod, a DPD európai elosztó központjáig több csomag jön egy konténerben majd ott kibontják és azután látod a tied mozgását, a saját követőjükben ott van az erre vonatkozó információ: A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.
14 nap alatt ideért Kínából indulva egy csomagom a múlt héten, nincs ezzel gond, az is EU-s raktárból lett rendelve és a DPD EU-ban veszi fel és ők így hozzák. -
Bobby G.
senior tag
Olasz raktárból rendeltem maszkokat még 1.5 hete, amikor belengették, hogy kötelező lehet, és az itthoni boltokból elfogyott. Olasz raktárból kértem, egyrészt a gyorsaság, másrészt a vám miatt, de úgy tűnik ez mégis Kínából indult..
Szerintetek ez hol jár most? 16408032061652 (Azt látom, hogy DPD, de a saját követőjükben még nincs infó, a másik meg azt írja, hogy megérkezett a célállomás repülőterére. De hová??? )
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
A Magyar Posta ezt látja. Jól sejtem, hogy körbe-körbe jár? Írjak az eladónak, tehet valamit?
-
válasz
pibácsi #48079 üzenetére
Az olcsó szállítások esetén idáig is 40-60 nap volt az idejük, most nyomták fel az alapvédelmet 75 napra, de nem azért mert Magyarországon tárolgatják a postán. Elindul egy nagy konténer több száz csomaggal és még mindig a tengeriszállítás az olcsóbb, azután a vasúti, de ezek viszont hosszú ideig mozognak. Azért a légi szállítás költsége jobban emelkedett a kevesebb járat miatt.
-
válasz
gergo5991 #48076 üzenetére
Nyugodtan megjegyeztetheted, megadhatod a bankod véd. Az Alipay mint fizetési szolgáltató szintén védi az adataidat.
Ha bankkártyával fizetsz akkor a bankod váltogatja a devizát €-ra, de ha az AliExpressen alapértelmezett $-ról a átállítod a devizát €-ra (felül a menüsorban az ország, nyelv és deviza) akkor az Aliexpress €-ban kéri a bankodtól a pénzt és nincs devizaváltás. A kártyás fizetés nálatok is ingyenes, de ez ugye bank függő, az AliEXpress-nél nincs költsége.
Azt nézd meg, de úgy tudom hogy nálatok is lehet már a bankkártya mellett a PayPal-t is használni fizetésre az AliExpressen.
Ha van PayPal fiókod akkor érdemes azon keresztül fizetni, hiszen akkor jár 30 €-ig a vissza posta költségtérítés évente 12 alkalommal és a vásárlói védelem is. -
Wasp91
aktív tag
Vannak még csodák.
https://parcelsapp.com/en/tracking/LT382508682NL -
gergo5991
őstag
sziasztok, érdekelne hogy menyire biztonságos aliexpressre megadni a kártya adataimat ha kártyával fizetek, gondolok arra a 16 számra, meg expire date meg cv számra. A másik kérdés: 0,01 euro centért adják az iphone 11 tokot, láttam 10k ordere volt az üzletnek, a review képek is jók, de ez túl olcsó, hogy igaz legyen, hol itt a lehúzás?
Másik kérdés: szlovákiában élek, euró van itt, ha fizetek aliexpressen euróban a bank milyen költségeket számol fel érte? Vagy ez olyan mint a netpincér hogy rendelek egy pizzát, kártyán kifizetem és semmi költséget nem számol fel érte?
-
válasz
pibácsi #48074 üzenetére
Ez nem egészen így van. Magyarban vannak már három hete.
Mostanában a küldeményeim 1-4 napon belül kikerülnek az NPKK-ból, lehetetlen ott hetekig tárolgatni és a Posta logisztikai központjaiban sem tartózkodnak heteket, nem kellene bedőlni az egyébként hivatalosan nem is könyvelt küldeménynek a szállító logisztikai cégek adatbázisaiban történő beírásainak. -
pibácsi
senior tag
válasz
Astery #48001 üzenetére
Szia!
Én úgy tapasztalom, hogy általában 1 -1.5 hónap. Régóta rendelgetek, de ritkán jön meg egy hónapon belűl. Jó előre kell sajna gondolkodni.
Most is várok 11 tételt, már túl vannak az egy hónapon. Ezek közűl vannak olyan tételek amik - túl az alap egy hónapon - Magyarban vannak már három hete.
Türelem kell hozzá. Fix dátumra nem érdemes rendelni.
Üdv. Pibácsi -
Manus4
csendes tag
Most azt vettem észre, hogy ha több eladótól teszek be a kosárba rendelésbe terméket akkor kevesebb a szállítási költség, van olyan tétel amihez nem is számol fel holott a terméknél jelzi, ilyenkor nem fog az eladó pluszban kérni majd szállítási költséget?Nincs ebben tapasztalatom, mert mindig csak 1 eladótól rendelek egyszerre. Csak most egy kupon miatt próbáltam
-
oba
addikt
válasz
pulutodurumo #48067 üzenetére
3 db "engineer" fémszíjat (ne tévesszen meg a címkén lévő súly, ebből egy darab 100 gramm fölötti
), jó minőségű tömör rozsdamentes acél, már nem az első alkalom, hogy vettem tőlük, és mindig megjött gond nélkül, csak most szaroznak vele...
-
oba
addikt
Újabb fejlemény... a 8 nappal ezelőtt kapott tracking number még mindig meg sem moccan... Az imént kaptam egy üzenetet az eladótól, hogy "Dear friend, this is your package" és egy fotó mellékelve a csomagomról. A címzés, minden stimmel rajta, viszont egy teljesen másik tracking szám van rajta, ami különbözik az eredetitől is ami cancelledet kapott, meg különbözik a másiktól is amit 8 napja küldött, hogy nesze itt a tracking, feladtam a csomagodat
Ez az új szám: [link]
Ezek szerint a múltkori egy ordas nagy kamu volt, és nem adta fel a csomagot, csak kiszúrta a szemem egy tracking numberrel hogy nesze paraszt, addig sem zargatsz. Hihetetlen mit össze nem variálnak ezek a kínaiak...
szerk.: ezt a képet küldte, a személyes adatokat én takartam már ki rajta
-
válasz
MasterDeeJay #48063 üzenetére
Az egy küldemény azonosító, ez lenne az igazi nyomkövetési szám 16408032061702 és az hogy a DPD külföldi központ nem vámoltatja le és úgy adja át a magyaroknak az pedig egy más szituáció, de tartsák meg ezt a jó szokásukat.
Sajnos az ilyesmi is indoka volt a július 1-től induló változásoknak. -
Elégé nagy keverc van de érdekes módon megérkezett az EU raktárból kért alaplapom.
Lengyelből kértem, Franciából írta hogy megy és Kínai nyomkövetés volt hozzá de a DPD hozta ahol a feladó maga a DPD volt Budapesti raktárral.
Bár nem azt a modellt kaptam (X99-K9 helyett X99M Plus v2 azaz 4xDDR4 helyett 2xDDR3+2xDDR4 de minden másban egyforma). De mindegy mert ez is megfelel a célnak, amúgy is ugyan annyiba kerül.
De a lényeg hogy rekord idő alatt itt volt. Nyomkövetés szerint kínából jött ennyi idő alatt.
YT2106221266133792
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, volt már szó a pontokról, kuponokról, de én vagy a válaszadó másra gondolok a kérdés alatt. Volt egy olyan felület a kuponok alatt, hogy be lehetett váltani időnként 8$ felett 1$ kupont, 15 felett 2$, stb. Illetve alatta a boltok voltak, ahol meg általában 3$ felett lehetett beváltani 1$-t. Ezek hiányoznak most nekem a felületről. Merre találom?
Illetve vannak-e mostanában ilyen kuponok?Köszönöm.
-
válasz
holdszem #48057 üzenetére
Azért mutatja mert ehhez a számhoz ilyen információk vannak rögzítve. Én azt látom hogy 5-én a Magyar Posta könyvelt olyat, hogy megérkezett a konténer és felbontották, de az még nincs bejegyezve hogy csinálnak vele valamit, de sajnos pontatlan a rendszerük.
De a többi nyomkövetési oldal nem mutat 5-i adatot. 3.-a után a a 11-i svéd vámolási bejegyzések láthatóak. A nyomkövetési szám az Magyarországra irányuló, így kétséges hogy átvitték volna Svédországba.
Más számokat most megnézve én látok némi hibákat a szállítói adatbázisoknál mert eltérések vannak. -
Bizony, pontosan ezt akarom ezzel elkerülni.
SD kártya ügyben sinceritytrading ajánlott eladó eBay-en tudomásom szerint, meg eBay kütyük kis pénzért topikban is szoktak lenni SD kártya ajánlások, de lehet tényleg magyar webshop lesz, mert azt se lenne jó végülis, ha mondjuk a kamera megjönne 1 hónap alatt, a kártyákra meg netán 2 hónapot kellene várni.
Köszi mindent! -
chopin42
őstag
Nos, a csomagom február 25-óta Liege-ben volt, és tegnap elindult ide, 2 hét után. Remélem innen kb 5-8 nap.
-
holdszem
csendes tag
Sziasztok!Ilyenkor mi a teendő?Nem egészen értem hogy a 17Track-on miért mutattja azt hogy Stocholmba van a csomagom,amikor előtte úgy írja Budapesten volt..RE190325270CN
-
válasz
fery02 #48055 üzenetére
Az jó lesz, mert hiába igényli meg a szállítást nem biztos hogy azonnal elviszik tőle vagy leadja a szállítónak, kell pár nap és esetleg kitalálja hogy csak egybe csomagolja.
Néhány alkalommal vásároltam sd-s kártyával, hát mit mondjak a minőségükről, szó szerint volt noname, még a tárolókapacitás sem volt rányomva és gyengék is voltak. -
válasz
fery02 #48053 üzenetére
A vámolási forint érték július 1-ig 13329,6 Ft marad, de nekem ennyit ír most HUF 13,784.21 viszont US $43.60 a $-os áfamentes határ pedig 44,8 $
Mondjuk úgy hogy nem valószínű hogy megtáltosodna a forint és ez alá erősödne.
Nem muszáj várnod, mert más címre is kérheted a másikat és ha tényleg használni akarod ne vegyél sd kártyát, azt inkább magyar webshopból garanciával. Itt adnak hozzá egy noname valamit. -
Sziasztok!
Terveznék venni ebből a kamerából 2 db-ot.
1. Az világos, hogy külön kellene őket rendelnem, hogy ne fogják meg vámon.
Ha megrendelek eggyet, akkor ti hány napot várnátok azután, amikor "shipped" vált az állapota?
Hogy biztosan ne küldhesse egybe csomagolva a kettőt véletlenül se.2. Lehet úgy is rendelni a kamerát, hogy 5 MP verzió + 64GB microSD (így kb 2600Ft a kártya, ami szerintem jó ár), viszont így már 13300Ft.
Márciusi adat alaján látom, hogy még beleférne a vámhatárba, de nem tudom mennyire szokott ingadozni annak az értéke.
Nehogy úgy járjak, hogy ha áprilisban vagy májusban érkezne meg és azokban a hónapokban 13300Ft alatti a vámhatár.Köszönöm előre is!
-
Czimby
addikt
Köszi én is megnéztem így, viszont már többször is észrevettem, hogy a számlatörténetben más összeg szerepel mint amiről az SMS-t kaptam vásárláskor, ezért kérdeztem rá.
De mint kiderült ez azért van mert nem azonnal számolják el / könyvelik el a vásárlást.
(Bár érdekes módon valahogy mindigmagasabb az összeg, sosem változik kedvezően az árfolyam a vásárlás - könyvelés között )
-
-
lacoka55
tag
válasz
Zoli-bácsi #48042 üzenetére
Sziasztok
próbáltam én is magánszemélyként az Alibabáról vásárolni 10-20 db litium akkumulátort vannak akik eladnak ilyen kis mennyiséget is gondoltam a gyártóktól olcsóbb lesz meg garantált minőség kaptam is jó árajánlatot de a szállítás ára + az akku annyira magas volt hogy lemondtam így hát maradt az aliexpress -
Czimby
addikt
Gyors kérdésem lenne, Forintban vagy Dollárban éri meg inkább Alin vásárolni?
-
oba
addikt
válasz
Én egy ilyen drága dolognál mindenképpen megnézném a magyar ill. európai lehetőségeket, webshopok, ebay, amazon...stb. formájában. Fogalmam sincs, hogy ez az ár annyira jó e, hogy megéri innen venni, de a minőségben már azért kételkednék. Azért legyünk őszinték, az Aliexpress ritkán jut eszünkbe ha minőségi és drága dolgot szeretnénk vásárolni.
Ráadásul ha ez beszarik, a garanciát el is felejtheted...
-
feri0123
csendes tag
Sziasztok
84dollárért vásároltam a kamus aliexpress shopból viszont csak 69 dolcsit küldött vissza
ennek mi az oka?
érdemes tovább reklámálni?köszi Feri
-
válasz
Ha van 1,5 milla pénzed valamint még 400000 Ft az Áfára és erre már szerintem lesz vagy 4% vám 60000 Ft és a szállító vámeljárási költsége, akkor persze megvásárolhatod. De nem hiszem ahogy a vámosok elhiszik hogy magánszükségletre lesz vásárolva és akkor már más feltételek alapján vámolnak. És ez állategészségügyi eszköz lehet hogy engedély is kell hozzá.
Azt azért nézd meg hogy a bankkártyáddal ekkora összeg fizethető-e.
Cégek nem foglalkoznak azzal hogy értékelgessék a terméket. Itt nem egészen úgy működik mint az AliExpressen, szerintem értelmetlen is. -
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
Alibabáról tudok vásárolni mint magánszemély, vagy az csak nagyker és viszonteladók tudnak?
Erről a termékről lenne szó. Hol látom a vásárlói visszajelzéseket? Vagy itt nincs oly mint az Aliexpressen?
-
elistvan
őstag
Tudna valaki linkelni nekem egy jó minőségű webkamerát ami hamar itt van 8 ezer alatt? Digitális oktatáshoz kellene. Amit találtam rengeteg jó véleménnyel az standard shippinges, ami hamar itt lenne arról pedig eléggé megoszlanak a vélemények.
-
-
Imdre
aktív tag
Köszi a részletes választ.
Alin már nem tudok disput-ot indítani, mert lejárt. Vásároltam egy egy éves előfizetést, ami nem működik egy hónap után. Eladó nem reagál, illetve sztem nem is fog. Elsősorban nem.csak magam, hanem mások miatt is ki akarom rakni az ilyen inkorrekt eladókat. Pénzt is csak azért akarom visszaszerezni, hogy őt megfosszam tőle. Viszont mivel lejárt az Ali védelmi idő, így csak Paypal maradt. Igazából az egy hónapot, amit használtam nem akarom visszakérni - ez így korrekt - csak a hátralévő 11 hónapot. Várok még pár napot és indítom a Paypal-nál a reklamációt, aztán meglátjuk. Viszont mindenképpen jelezném az Ali-nak is, mert ez nekik.sem kellemes szerintem... -
C. s.
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet törölni egy befejezetlen vásárlást? Újra megrendeltem, ezúttal pontos paraméterekkel. A törlés okának mit adjak meg? Az jó, hogy nem sikerült fizetni vagy akkor variálni kezd a számlámmal? A valódi probléma az, hogy valami kavar lehetett az Alinál, mert mindenből 5-öt rakott be a kosárba, de későn vettem észre. Az eladónak írtam, de ő nem tudja módosítani, azt válaszolta, hogy rendeljem meg újra.
-
Dispute indítás a legegyszerűbb. Segítség az Összefoglalóban, 3. AliExpress probléma kezelés, dispute indítás és dispute döntés elleni fellebbezés.
Nem írtad a problémát, de elsőként az AliExpress-en kell a dispute-t indítani, ha valamiért nem a javadra döntenek, vagy úgy gondolod hogy nem megfelelő a döntés (itt nem értem azt hogy visszaküldést határoznak meg a teljes visszatérítéshez, de te nem akarod visszaküldeni) akkor megfellebbezed a döntést. Ha itt sem jársz sikerrel akkor indulhat a PayPal dispute. Lényeg az hogy az a PayPal elvárása hogy előbb az eladó vásárlói védelmét kell érvényesíteni.
A 180 nap azért nem azt jelenti, hogy a garanciális problémák miatt kéred vissza a vételárat, ez is inkább a meg nem érkezés vagy az érkezéskori problémák rendezésére szolgál.
Itt azt az időt amit az eladó meghatároz a termék visszaküldésére (semmi, 15-30-45-60 nap) az nem számít garanciális időnek, az alatt persze mehet a dispute ha az eladóval nem jutsz dűlőre.
Egyébként semmi különösebb nincs a PayPal dispute-al, ugyan úgy megy az AliExpress eladóval is, de itt az AliExpress aki benne van a vitában és a pénzt ők küldik vissza (az AliExpress dispute esetén is) nem az eladó. -
Imdre
aktív tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy mi a legegyszerűbb menete panasszal élni egy eladóval szemben? Illetve a Paypal fizetés esetén ugyan úgy indítható visszatérítés 180 napig? Volt esetleg tapasztalata valakinek Alin Paypal visszatérítéssel kapcsolatban?
-
válasz
Inhouse #48030 üzenetére
Természetesen jól látod, várható áremelkedés és emiatt kereslet csökkenés, bár én nem annyira drasztikusnak tartom.Nagyon sok dolog még 27%-al emelt áron is olcsóbb, a szállítási díj meg a konténer tartalmára oszlik meg ha sok dolog van benne akkor arányaiban azért nem lesz 7-szeres.
Az áfa is csak nálunk komolyabb egy németnek a 19 %, francia 19,6 % és a több országban a 21% ahol mások a kereseti viszonyok még elfogadható, vám eddig is legtöbb esetben 0% volt, de Kínával is kötött kereskedelmi egyezményt az EU, így igazán a dömping vám kerülhetne szóba, de az a mi vásárlásainkat nem érinti.
Az eddigi ismereteim alapján nem kell feltétlen fizetni vámeljárási költséget, mert egyrészt nem kell a Postát megbízni, te vámoltatod, illetve működhet az a dolog hogy a kereskedő - AliExpress - számolja fel a vevő országa szerinti áfá-t az eladáskor, így annak nem lesz itthon költség vonzata, hiszen nem kell vámeljárás, ez már működik egyébként az eBay (angol és USA) esetén. Eleve úgy alakult a szabályozás hogy elegendő az AliExpress-nek kérni az EU-s vámos engedélyt, azonosítót és átutalni az eladások áfa tartalmát az adott országhoz, ezért nem valószínű hogy kérne + pénzt. -
válasz
elistvan #48025 üzenetére
Ezt ugye tranzit országos küldemény elsőként meg kell kapnia a holland postának a továbbításra, arra is érvényes ez a szöveg és arra is ha a magyar posta kapja meg. Én ezt nem látom az viszont tény hogy a holland posta 9-én elindíthatta ide
De még nincs a last mile... -
válasz
Inhouse #48024 üzenetére
Semmit nem jelent nekik. 22 € alatti értékről van szó, az igazi bevétel az a jóval magasabb kategóriákból van, legfeljebb nem kell a filléres dolgokkal nekik sem foglalkozni, de 100 Ft most vagy 127 Ft július 1-től neked mit változtat? Főleg ha nem fizetsz vámeljárási költséget mert eleve az AliExpress beszedi a 27 Ft-ot?
-
válasz
elistvan #48022 üzenetére
Mindig függ attól hogy igazi nyomkövetési szám vagy nem az.
A last mile carrier az általában a nem "igazi" nyomkövetési számúak esetén olvasható, de ez nem csak akkor olvasható ha esetleg megérkezne mondjuk ide. Pl a DHL ha megkapja Pekingben akkor ez igaz, mert ő fogja végig szállítani, de ugye akkor még a csomag ott van Kínában. Nem csak posta lehet.
Meg kell nézni a szállító hivatalos nyomkövetőjében, ami nem egészen az ami az AliExpress oldalán van. -
elistvan
őstag
Tapasztalt már-e valaki olyat, hogy ugyanaz a csomag az ali belső követője szerint már át lett adva a postásnak (last mile carrier) a 17track oldal szerint pedig még csak most hagyta el a feladási országot?
-
Egy magyarázat az általunk észlelt szállítási késedelmekre és költség növekedésre.
-
válasz
balazs1956 #48019 üzenetére
Aktiválod az új kártyát teszel rá pénzt és fizetsz és eltároltatod. Előtte törölheted a régit.
Az Összefoglaló végén a GYIK a törlés
Fizetéskor neked akkor a kártya van felajánlva jobb szélen tudod a sorában váltani a fizetési módot. Lásd itt is.
Viszont fizetéskor figyelj arra ami az Összefoglaló 4. pontnál van. -
balazs1956
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem.
Pár nap múlva lejár a virtuális kártyám, amivel eddig az Alin fizettem.
Az első kérdésem az lenne, hogy a menü melyik bugyraiban lehet beállítani az új webkártya adatait?
A második kérdésem az lenne, hogy úgy látom már az Alin is lehet PayPal-lal fizetni.
Ezt hol lehet beállítani, és hogy melyik fizetési módot ajánljátok inkább?Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
-
válasz
lacoka55 #48016 üzenetére
2 - 7 nap, ha nem kerül vámeljárás alá, mert akkor az okmányok beküldése és feldolgozása miatt mehet rá pár nap még. De nem ez a szöveg számít hanem az amikor ez olvasható
A bejövő küldemény átvétele a kicserélőben és az idő amit írtam akkor ha nem U betűvel kezdődik a nyomkövetési szám. -
lacoka55
tag
Sziasztok
ezt kb mikor fogom megkapni 2021.03.08. | 15:52 Egységképző érkeztetése
hajnalban volt egy rendelésem de csak harmadik nekifutásra tudtam kifizetni megint bejött az OTP hülyesége
gyakran kapok az aliról emailban reklám hírdetéseket csupa olyan dolgokról amire semmi szükségem le lehet ezeket tiltani úgy hogy a vásárlásokról az értesítések megmaradjanak ? -
oba
addikt
Már eleve nehéz volt vele a kommunikáció amikor az eredeti küldemény "shipment cancelled" -et kapott. Aztán megegyeztünk, hogy küld egy újat. Megint több napig semmi. Aztán ráírtam, hogy mi a helyzet, akkor küldte el ezt a csomagszámot. Nem tudom mi van most ezekkel a kínaiakkal... nem keltek még fel az újévi ünnepségből? Az a pár nap szünet ennyire hazavágta őket? Ráadásul már nem az első rendelésem tőle és ez is 10e Ft feletti értékű csomag lenne. Nem tudom mikor akarja végre feladni de kezd fogyni a türelmem.
-
smekone
tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés, rendeltem 2*22,38 USD + szállítási költség = 57,58 usd-ért multimétert egy csomagban. Erre kell majd áfát fizetnem, a csomagot már feladták és sajnos csak utólag jutott eszembe ez a vámos dolog, mit tehetek ilyenkor ?
Előre is köszönöm a választ
-
válasz
Astery #48001 üzenetére
Néhányat találtam
Spanyolból 1
Ez egy kicsit más de francia és spanyol
Spanyol 2 -
Astery
senior tag
Sziasztok! Egy terméket szeretnék rendelni ... konkrétan ezt. Itthon kb 1/3-val drágább ezért szeretném kintről. Sajnos nem találok olyat amit EU raktárból szállítanának ide (van csak MO-ra nem szállítanak). Ezt Kínából küldik de a leírás szerint 19-27 nap alatt itt van. Mivel születésnapra szeretném ami 1 hónap múlva esedékes - tapasztalataitok szerint megérkezhet ez a cucc Kínából 30 nap alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- One mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Energiaital topic
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden, ami hőszivattyú
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 27% számlával! Ryzen 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest