- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
78300 - 78201
85257 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-05 11:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recyclicator
csendes tag
Kolléga, akkut rendelt Bluetooth fejhallgatóhoz. Új felhasználóként. Ha November 19.-éig nem kapja meg, akkor visszakéretem vele, a kemény egy dollárt. Javasoltam, hogy másfajta szállítási móddal rendeljen másodszorra. Az olcsóskodásnak is van ára. SYRM152915303 nyomkövetéssel, ismeretlen szállító számomra.
-
V/
Topikgazda
Én értem hogy nem szándékozol linkelni, nem kötelező. Én viszont nem igazán szeretek találgatni, semmitmondó választ adni.
Már lett írva hogy kosárba tett termék ára általában nem fixálódik, változhat még USD esetén is. Ha véletlenül forintban lenne akkor meg mára nagy meglepetés ért volna mert megint elbaltáztak valamit és a forintban 374,1 az 1 USD, az EUR meg 404,4
-
mexel
veterán
Van pár olyan cucc amit nem szertenék linkelni

Én csak pc-n böngészőben nézem és rendelek. Csak fura hogy ott a kosárban a termék, amit tegnap este beraktam, 38 dollár. Ma reggel 40,5-öt ír. Ráklikkelek és ott viszont 44dollár. És ez kb a cuccok 90%-ra igaz, de mind akciós elvileg. És az a fura, ha 3-4x berakom a kosárba egyszer olcsóbb, egyszer drágább, mintha találomra árazná be. Kosárba rakom drágább, törlöm, ezt eljátszom 2x pl és harmadszorra a kiírt áron teszi be.
nem oylan lényeges, elszórakozom vele csak fura -
V/
Topikgazda
Többször említve és Téma tudnivalóknál is írva hogy termék esetén a link is szükséges ha valaki értelmes választ szeretne.
Ha ilyen hasonlítgatós a téma akkor az is szükséges hogy belépés után látod az anomáliát és mobil app vagy böngésző amin nézed.
Egyébként meg igen, ez nem egy szocializmusban létező kereskedés ahol évekig ugyanannyi volt mindennek az ára. -
mexel
veterán
Az elképzelhető hogy egyes termékek ára minden nap más? Egy kütyü tegnap 36 dollár volt, ma 46. Ugyanaz az akció van kiírva rá, hogy 23 napig érvényes...
-
V/
Topikgazda
-
hubber19
tag
Na ez érdemes (Nekem biztosa) : Ali-s vásárlás előszőr 16xxxxxxxx DPD azonosítót kapott
Majd lett belőle egy CKxxxxxxxxNL Holland posta és végül az EO fogja hozni ma.
Ilyet sem láttam még. Mostanában sok filléres dolog is 16xxxxxxx DPD lesz, és az is hozza. (pld most !!!szombaton!!! egy 3 dolláros távirányítót!!!) -
V/
Topikgazda
A kártyakezelő az AliExpress-en az Alipay, ami biztonságos. Amely cég több mint egymilliárd ügyfelet ér el talán költ némi pénzt a biztonságra.
12 éve fizetek itt bankkártyával - ugye volt 1,5 évig a PayPal akkor azon keresztül-, de nekem nem volt biztonsági problémám, sőt nem is hallottam olyanról hogy hozzáfért volna bárki az Alipay-es kártyákhoz.
Itt nem értve azt hogy megszerzik az AliExpress azonosítóit és ha állandóan pénzzel ellátott kártyával fizettek az adott fiókból, mert az nem kártyanóbiztonság probléma)
Ilyenkor mindig megkérdezem miért tartod biztonságosnak a magyar elfogadóhelyeket azonos a kockázat, itt is visszaélnek az adatokkal, még ha nem is verik nagydobra valami szemérmességből a bankok. Nem véletlenül nyomulnak a kártyahasználat biztonsági okosítással. -
simonjoe
őstag
Köszönöm szépen! Akkor ennyi volt az "alis" pályafutásom. Én kártyaadatot meg nem adok, főleg CV-kóddal együtt. Nagyon sajnálom, nagyon "élhető" volt, sok hasznos, jó és főleg olcsó terméket sikerült vásároni náluk pár év alatt. Sokszor még olyanokat is amik az itthoni üzletekből is visszaköszöntek.

-
V/
Topikgazda
Douyin
Csak mobil app-on tudsz kommunikálni normálisan, a böngészős Message Center nem igazán használható, eleve csak egy képet enged, több üzenet a több képNem véletlenül írják ezt

-
V/
Topikgazda
-
lacoka55
tag
Szia
Tudsz javasolni olyan oldalt ahova fel lehet tenni videókat amit kint megtudnak nézni ?
Más
Írtam egy eladónak laptopon a Message Center-ben válaszolt is rá képet is sikerült itt küldeni viszont akartam volna még egy képet küldeni de hiába kattintottam rá a megnyitásra ez már nem jelent meg a Message Center oldalon nem értem miért
le lett volna tiltva a többi kép küldése ? -
simonjoe
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, h másnál is jelentkezik-e ez a probléma, de egy-két hete nincs más fizetési opcióm, csak bankkártya. Eltűnt a Gpay és a PayPal is.
-
V/
Topikgazda
Annyit szeretnék javasolni hogy ha valaki belép az AliExpress-re akkor nézzen rá az aktuális reklámokra, mindig van valami felhívás.
Pl egy mostani: Mega Choice day, 5 DAYS LEFT sor és ezekhez mindig van egy Shopping Guide leírás is

-
mexel
veterán
-
V/
Topikgazda
Megnézted az Összefoglalóban említett akciós oldalt? De 27-e van lassan vége a hónapnak nem igazán van új kupon.
Még 29-én lesz ez October 29 — CHOICE DAY 11.11 – WARM-UP itt nem hiszem hogy kuponok lesznek, majd a novemberiek közt lehetséges. Akkor meg 11.11-én lesznek az akciók kupon nélkül is. -
V/
Topikgazda
Többször említve és Téma tudnivalóknál is írva hogy termék esetén a link is szükséges ha valaki értelmes választ szeretne.
Mondjuk be vagy lépve az AliExpress felületén és a szállítás Magyarországra mutat? Nem az első vásárlókra vonatkozó árat látod elsőként? Vagy esetleg termék opció függő lehet? Van amikor nem MO-i szállítás esetén érvényes az az ár. Mobil app vagy böngészős verziót használsz? -
mexel
veterán
Ja, és az miért van, hogy van Super Deals ajánlat. Ott a termék pl 40 dollár, berakom a kosárba és ott már 48-at mutat. ( freeshipping)
-
mexel
veterán
Nem tud valaki egy 200 dollár feletti jó kuponkódot? Ami ki van írva kuponos oldalra, azt írja nem értem el az összeget, pedig jóval 200 felett vagyok. Jó lenne vásárolni, de azért a kuponb az jólesne

-
V/
Topikgazda
-
Meridius11
aktív tag
-
btraven
őstag
-
mekex
tag
-
V/
Topikgazda
-
mekex
tag
Sziasztok, Az történt, hogy egy olcsó árút az aliexpress-en beraktam a kosárba (cart), de csak másnap akartam megvenni, mert el vagyok utazva és túl korán érkezett volna meg az árú (még mielőtt haza kerültem volna). Aztán másnap mégsem vettem meg, csak a rá következő napon. Order confirmed. Majd még egyszer ránéztem a az eladó honlapjára és akkor már drágábban szerepelt az árú. Ilyenkor mi van, törölni fogják a vásárlást? Én még az előnyös árat fizettem ki.
-
V/
Topikgazda
-
Atomgeszi
nagyúr
Heavy Parcel volt a szállítási lehetőség, 11 napja áll így:

Ez még nem veszett dolog, ugye? -
V/
Topikgazda
-
moho-jojo
tag
-
lacoka55
tag
Sziasztok
Szeretnék egy linket küldeni egy eladónak ezt megtudja nézni kint az eladó ? YouTube link lenne
Más
vettem RS775 DC motor-hoz ilyen alkatrészt [link] a termék sérült volt meg csak 1db érkezett az ali másnapra lezárta a vitát és visszaadta a pénzt
másik
egy ilyen töltő volt [link] teszteltem 10A helyett csak 7.9A tudott visszakértem 2000ft-ot másnapra ezt is megitélte nekem -
V/
Topikgazda
Valójában bárki nyithat ilyeneket, csak foglalkoznia kell vele egy kicsit "szülőként" aztán ha beindul csökken a terhe. Megcsinál egy indító hozzászólást és aztán megy dolog, mindig vannak olyanok akiknek segít az hogy vannak tapasztalatok megosztva és kérdezhet ha valami gondja lenne.
-
moho-jojo
tag
-
V/
Topikgazda
Ha szállítási szabályok be vannak tartva jöhet az akril festék,legfeljebb ha olyan nem repülővel hozzák, vonatozik egy kicsit.
Nem keverném a kereskedelmi cégeket. Lehetne indítani eleve tematikusan újakat. Nem egyformán működnek és csak megkavarná az olvasókat az adott információ áradat. -
moho-jojo
tag
Sziasztok!
Akrli festéket engedik behozni? nem pont AliE-ról..Shein ról postacsomag pontra....
V/, a Kínai webshopokat nem kéne ide irányítani? Temu, Alie, Shein tapasztalatok? -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
A számok mást mutatnak, az USD ár 8300 Ft-al több ha piaci árfolyamon Wise-al fizetném, a kb az nem jelenti azt hogy 714-nél többet fizetsz. Nézd meg hogy a te kártyakibocsájtós elszámolási árfolyammal mennyire jön ki 713 és a 693. Amit nem lehet USD-ben fizetni azt értelmetlen ahhoz viszonyítani.
Akkor vedd meg kínai raktárból. -
Dayco
tag
-
shokobanana
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Honnan a fenéből veszed? Az adott hirdetés USD-re és EUR-ra állítva. A számokat nézve igencsak az van amit írtam. Magyarországi szállításra állítva.
Az AliExpressről van szó hogy ott mennyit kell fizetni, most nem az számít hogy kártyakibocsájtónál mennyi az árfolyam. Ne keverd már össze a kettőt.

és HUF esetén

-
shokobanana
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Most komolyan, ha valamit EUR-ban kell fizetni, akkor nem mindegy hogy mi a fenét ír ki tájékoztató szövegnek USD-ben?
EU raktár és ezért nem USD-ben fizetünk.
De itt alább a kosár tartalma nálam fizetés előtt, szerintem nem ugrott az ár sehova a 692,8-hoz hozzáadta az 5,51 EUR szállítási költséget.
Persze én bankkártyát használok nem a vacak pay féléket.

De megnézem USD-re állítva és a jó árfolyammal van kiszámolva a fizetendő összeg:

Szerintem ismert ennek az írásjelnek a jelentés: ≈ nálunk ezzel egyezik meg ~ ami azt jelenti hogy körülbelül, egy becslés kiírása, nem ezt fizeted. Kiírnak egy tájékoztató szöveget valamilyen árfolyam számolással, lényegtelen.
A termék ára az 713,34 USD ami 692,8 EUR, ezzel kell számolni. -
shokobanana
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Visszakéritek a pénzt hogy nem lett kézbesítve, nem kaptátok meg és megveszítek újból.
-
V/
Topikgazda
Nem lehet olyan, valamit benézett, nálam akkor miért azok az árak vannak szerinted?
713->692 -
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
Átnéztem az összefoglalót, de hirtelen nem találtam megoldást a problémára:
Anyukám rendelt kintről, csak nem volt otthon mikor jött a futár, és figyelmetlen volt, nem nézte az érkeztét. A lényeg, hogy kétszeri sikertelen kézbesítés miatt visszaküldték a csomagot Kínába, viszont szükség lenne rá. Ilyenkor mi a teendő? -
shokobanana
csendes tag
-
bajnokpityu
félisten
-
V/
Topikgazda
Sokan használnak ilyet és nincs táblájuk.
-
V/
Topikgazda
-
bajnokpityu
félisten
-
Dayco
tag
Bocsánat. Erről a termékről lenne szó: https://www.aliexpress.com/item/1005007548519432.html
-
V/
Topikgazda
Az EU raktár EUR elszámolású, az utóbbi időben említettem hogy ez esetben jobb EUR-ban fizetni, mert fordított az AliExpress váltása. Ezért nem is világos amit írsz, mert pont fordítva van.
Kár hogy a kérdésedben az elvárásunk ellenére nem adtad meg a termék linket, mert így csak találgatni lehet. Add meg a linket és akkor értelmes választ kaphatsz.
De egy példa Iphone 15 EU raktáras 728,3 USD és ez 659,75 € az alap ár ezek forintosítva mostani piaci árfolyamon: 271 265 Ft és 265 992 Ft ennél 5273 Ft-al kevesebb az EUR ár -
Dayco
tag
Sziasztok. Alin, vennék egy 715 USD-os terméket. EU raktár, Includes VAT. Mikor mennék a Checkout-ra, ez az ár átvált 698 EUR-ra (még alá is írja, hogy ez kb. 771 USD), így kellene kifizetnem. De ez így sokkal több...
Ez miért van?
Még sosem találkoztam ilyennel, mióta az eszemet tudom USD-ben fizettem Alin mindenért.
-
spileraaa
senior tag
xiaomi smartmi humidifier 1
van valakinek ilyen?
tegnapelőtt elmostam és most nem működik az érintő panel lehet kevés víz oda is jutott
valahogy meg lehet javíttatni? vagy gondolom csak a felső részt nem lehet külön kapni hozzá
vagy lehet valami más gond lehet? -
baly81
aktív tag
-
V/
Topikgazda
Közkívánatra by Silent77
💥Aliexpress kuponok!💥
👉https://s.click.aliexpress.com/e/_oCbbWhB
$2/$20 code: IFPNTTC
$2/$20 code: IFPW59P
$2/$20 code: IFPGMCI
$2/$20 code: IFPCSEI
$5/$50 code: IFPJSBH
$5/$50 code: IFPCFMG
$5/$50 code: IFPD2XL
$5/$50 code: IFPSYJU
$15/$150 code: IFPMOQU
$15/$150 code: IFP2W4L
$15/$150 code: IFPXQNL
$15/$150 code: IFPXTA8
$25/$200 code: IFPVRRV
$25/$200 code: IFPHLWX
$25/$200 code: IFPEQWM
$25/ $200 code: IFPXWCS
$40/ $500 code: IFP82ZS
$40/$500 code: IFPGC9F
$40/$500 code: IFP0TYU
$40 /$500 code: IFPQERQ -
V/
Topikgazda
-
mekex
tag
Sziasztok,
Az mitől függ, hogy mivel jön az árú, Expressone, DPD, Paketa?
Mit kell tenni, ha Expressone-al akarom? -
V/
Topikgazda
Általában igen. Van amit itthon nem lehet beszerezni vagy horror áron van ugyanaz.
150 € nettó értékig az AliExpress szedi be az áfát (itt bruttó árakat látsz kiírva és 27% áfa ha Magyarország a szállítási hely) és ha nem a Magyar Posta vámolja a bejövő küldeményt akkor nincs más fizetnivaló eddig az értékhatárig (bruttó 207 $, 58000 Ft)
Ha olyan szállítással veszed meg amit a Posta vámol akkor van kezelési díj 550 Ft vagy 1100 Ft ha nem kapnak elektronikus elérhetőségi adatot felőled.Van aki esküszik a Temu-ra, hogy olcsóbb de többen viszont egyáltalán nem ajánljuk. Az AliExpress-en is vannak gagyi dolgok, de amikor sorozatban azok jönnek a T-ról akkor átgondoljuk az olcsóbb fogalmát.
-
Troy.
addikt
Apróságokat továbbra is érdemes külföldről rendelni? Erre még mindig az ali a legalkalmasabb?
Pár hónapja rendeltem valami vackot 1-2 ezer ft értékben, de még pluszban valamit fizetni kellett.
-
V/
Topikgazda
Én korábban csak azt láttam, hogy arra hívják fel a figyelmet, hogy a kézbesítéssel kapcsolatban csak egy lehetőségem van módosításra.
Sokan félreértik, alap az hogy csomaghoz megadott címen két kézbesítési kísérlet (ha a feladó jelölte ezt az opciót). Ez a két alkalom nem száll át más kézbesítési módokra, hiszen átvételi hely, csomagpont, csomagautomata, szomszédasszony választása esetén ez nem értelmezhető. Ugyanúgy az első alkalom a címre történne, ha ez neked nem jó, akkor a második lehetőség és másik mód lép a helyére. -
Vikusz77
tag
Köszönöm a választ!
"Pedig eléggé kiemelik hogy egy lehetőség van."
Én nem láttam ilyet (vagy elkerülte a figyelmem), - hogy a módosítással egy kézbesítési alkalmat a kettőből, buktam is -, csak most, az ÁSZF-be belenézve olvastam ezt.
Én korábban csak azt láttam, hogy arra hívják fel a figyelmet, hogy a kézbesítéssel kapcsolatban csak egy lehetőségem van módosításra.
Akkor ez lesz, megpróbálom még elcsípni a csomagot, ha nem megy, akkor meg marad az Alinál a dispute, aztán kiderül, hogy mi lesz. -
V/
Topikgazda
Pedig eléggé kiemelik hogy egy lehetőség van.
Holnap reggel hívd őket, valószínűleg még a depóban lesz a csomagod (volt aki oda ment érte amikor kiderült hogy ott van még, mert ugye nincs 3. kézbesítési kísérlet) ilyen esetben az írásos kommunikáció nem hasznos.
Ha valamiért nem kapod meg akkor persze lehet dispute, az nem számít hogy te nem vetted át, de azért ilyenkor akkor járna vissza a pénz ha az eladó visszakapja az árut, viszont itt a szállítás megoldása miatt nekem kétségeim vannak efelől. Mert aki az Express One-nál a feladó, az nem azonos az eladóval, belföldi csomagot kapnak, nem külföldit, kínait. -
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Az Aliexpressről rendeltem 140 dollár értékben termékeket.
Az Expressone szállította Magyarországon.
Az első kézbesítés időpontját megváltoztattam a netes felületen (nem tudtam, hogy ezzel el is lövök egy kézbesítési lehetőséget).
Az általam megjelölt napon (ma) viszont sajnos nem tudtam átvenni a csomagokat.
A nyomkövetésben megjelent, hogy: „nem elérhető a címzett, második kézbesítési kísérlet volt ”.
Most este meg már megjelent valami adat a feladóhoz való visszakézbesítéssel kapcsolatban is:
„shipment data uploaded”
Írtam az expressone-nak e-mailt, meg a weboldalukon lévő felületen is.
Telefonon is próbáltam elérni a futárt meg az ügyfélszolgálatot is, de délután már nem voltak elérhetőek. Holnap meg ünnepnap.
Van esélyem még ezt a csomagot valahogy átvenni? Vagy nem várnak semennyit, küldik vissza, hiába próbálkozom?Ha visszaküldik a feladónak, az Alinál mennyi esélyem van rá, hogy visszakapjam a pénzemet?
Előre is kösz a segítséget!
-
p.t.r
aktív tag
-
V/
Topikgazda
Az nem lehet csak teljes vámolással behozni, ha nincs megfelelően okmányozva azért is, illetve ha hamisnak gondolják a vámosok akkor is visszafordíthatják. Szerintem vámos okmány probléma volt, mert a másik esetben már szabálysértéssel riogattak volna.
Az Összefoglaló vámolási témánál említem hogy ezekre más a szabályozás. -
p.t.r
aktív tag
Egy jóbarátom usából küldött haza Magyarországra parfümöt. A magyar posta sajnos visszafordította. Mi lehetett a gond? Talán tiltólistás a parfüm?
-
baly81
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
laleeee
őstag
-
lacoka55
tag
Szia
Szerintem nincs baj a DPD-vel nekem is jött tegnap 2 csomagom 1 DPD és 1 EO küldtek értesítést és telefonált is a csomag érkezése előtt
ha a google keresőjébe beírod hogy DPD több kereső oldalt talál nem mindegyik egyformán működik
egyébként a https://postal.ninja/en látja tudja követni a DPD-ét -
V/
Topikgazda
A napokban írtam, két értesítő megy, egy előzetes hogy hozzájuk került és a kézbesítés napi.
Ha megadtad volna a nyomkövetési azonosítót akkor rá tudtam volna nézni.
Az a lényeg hogy amíg nem adják át nekik belföldii csomagként addig náluk semmit nem fogsz látni, ezt addig az Aliexpress nyomkövetőjében követheted.
Érdemes regisztrálni a DPD oldalán mert akkor több lehetőséged lesz a csomaggal kapcsolatosan. -
baly81
aktív tag
Urak!
Most fog jönni az első alis csomagom DPD-vel. Szerencsére(?) eddig elkerülték a csomagjaim őket. Nekem tiszta értelmetlen a tracking oldaluk. Amíg nem írom be az irányítószámot azt írja, hogy kézbesítve, ha beírom, akkor meg azt, hogy rendelés létrehozva. Biztosan én vagyok balfék és értetlen, de nekem ez kínai!
Kérdésem az lenne, hogy küld a rendszerük e-mailt, vagy sms-t?
Köszi
-
V/
Topikgazda
-
laleeee
őstag
"Music player"-re nem kell vám ?
-
V/
Topikgazda
Visszaküldött termék jelölve a vám-árunyilatkozaton és még Kínában sem kell neki vámot (az egyébként sincs szerintem arra amit visszaküldesz) és áfát sem kell fizetnie. Az még lehet segítség hogy az eredeti vásárlás számlája, igazolása mellékelésre kerül és akkor az ottani vámosoknak is egyértelmű lesz.
-
laleeee
őstag
Szeretnék visszaküldeni egy csomagot Kínába vámáru nyilatkozattal. A kereskedő azt mondja hogy mindenképpen kell majd neki vámot fizetnie szerintem ez nem igaz eddig még nem volt ezzel probléma .szerintetek ?
-
mexel
veterán
Nemszoktam figyelni az ilyen kis játékokat, de vmi coins-ot adott az ali, bescanelem és van. Ez mire jó? Telefonon utálok vásárolni, nézegetni, nem látom úgy át a tételeket mint pc-n, de ott adta, telefonon. Valami kedvezményt ad? Sajna a múltkor linkelt kuponok már nem élnek, valami kellene ami 200 dollár felett ad valami kedvezményt
-
GAbre
veterán
-
jojoando
senior tag
Átvenném ha a kézhez hoznák, de még a látszatja sincs meg, hogy a pénteki első értesítés után kocsin lenne a csomag. Azaz sem hétfőn, sem ma nincs szállítva, nincs kocsin a csomag. Ilyenkor mit írjak az Alira? Valószínűleg elhagyták?
Néztem a mobilon is, azon is csak a tegnap szerepel mára semmi. -
GAbre
veterán
Igen,ha üzlettel beszélsz előjön rögtön az opció.
[link]
Ahogy rediten is írják,ráment oldal is erre,amire az eladók,hogy addig idegesítik az embert,míg fel nem adja.
Hiába próbáltam ki párat amit itt olvasok,hiába zongoráztam végig a 3opción,hogy eljussak valameddig.
A kulcsszavak meg nem működnek(kivéve,ha boltal beszélsz).
Próbáltam a boltos agent-et kérni továbbítson.De ő is az eva oldalát linkelte,és mondta menjek a 3 lehetőségre.
Hát kösz.
Az eladó meg direkt csinálta,hogy átverjen másokat.
3000Ft-ra is azt akarja küldjem vissza.
Mindannyian tudjuk,hogy nincs olyan ország euban akinél ennyiből lehet külföldre küldeni.
Szóval ilyen eladóval nem lehet egyezkedni.
A terméket rendelni lehetett ebben a méretben:48x78cm.
Leírásban 50x30 volt.
Valódi termék 28x46cm.
Szóval mindenképp csak átverés miatt hírdet.
És hiába van 2es értékelése már, ali nem dobja ki.
És ha felebezem,sztem ezt is visszadobják,mondván ott volt,hogy majd fizeti.
Az alinál is látszik a pénzhiány vagy a hozzáállás hiánya már... -
V/
Topikgazda
Telefon, az írás az lassú. Ha fontos a csomag akkor 5 perc várás belefér, mert ennyi idő alatt kapcsolniuk kell valakit.
Egyébként lehet reklamálni az AliExpresen akkor is ha nem veszed hát, mert pl sérült a csomagolás akkor ez az elvárt reakció, az AliExpress nyomkövetésben pontosan mi van írva végső státusznak? -
V/
Topikgazda
Csak úgy nem szoktuk tesztelni, de Eva esetén nem jutsz el addig hogy alul fel legyen ajánlva az emberi ügyintézés, vagy az agent kérésre sem ad át?
Ha nem volt ott a dispute-nál az ingyenes visszaküldéshez az e-mail cím bekérése, akkor a visszaküldés díját az eladó által finanszírozni nem mindig sikerül, hiába van az írva hogy azt neki kell fizetni.
Tudnia kellene hogy az mennyi és persze kommunikálnia is kellene róla. Van aki amikor meglátja hogy ez sok pénz inkább lemond a visszaküldésről és visszaadja pénzt, van akivel meg semmit nem tudsz tenni, még egy visszaküldési címet sem ad, mert ami az AliExpressen be van írva az nem biztos hogy jó és egyébként sem igazán jó ötlet úgy visszaküldeni hogy az eladóval nincs kapcsolat.
Hol tart az elindított dispute?
Az eladóval a a vásárlásnál hogy áll a kapcsolatfelvétel?
Gondolom leigazoltad a megérkezést így a My orders, Completed-nél a vásárlás Order detail és az Order info alatt Contact seller és ott Store robotja

Most néztem és nálam előjött:

-
jojoando
senior tag
Délelőtt nehezen ad be kezelőt, illetve 2-3 percen belül bontja az automatika a csetet ezért közben bármit kell írni, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat,. Illetve ha bármi van rá kell készülni fotóval, videóval... hogy mikor a beszélgetés van, az át tudjon menni.
#78211 V Már tegnap írtam panaszt a kézbesítésre épp ezért, de ahogy a mai követést nézem még most sincs kiszállító kocsin, furcsa, szerintem ez mivel kicsi, nem találják. Csak a kötelezőt nyomassák a rendszerbe meg amit írtak, az alapján még reklamálni sem tudok az Alinál, Mert "nem vettem át a csomagot ÉN"
-
jojoando
senior tag
-
GAbre
veterán
-
V/
Topikgazda
Már reggel 8-kor hívni kellett volna őket, mert visszaküldik, most már késésben vagy.
A címeden egyértelműen azonosítható vagy, a csengő gombnál, ha az van kívül a neved jól látható?
Ez aztán mit jelent? Érdekes módon még más nevet és címmel indokolták, hogy nem tudták ŐK kézbesíteni
Egyébként az igaz hogy nem vetted át, az jó bejegyzés, csak az oka nem jó, mert nem vitték ki -
jojoando
senior tag
Volna egy olyan kérdésem, Ali csomagot pénteken értesített a DPD, hogy érkeztettek, hétfőn kihozzák. Aztán a termék az elosztó előtt "eltűnt" majd mikor hívtam a céget hogy most akkor hozzák-e vagy mi, azt a tájékoztatást mondták, hogy majd kedden.
Erre 1 órára a rendszerük kiírja hogy kiszállításra kerül a tegnapi napon, várom az időkapu, de nem hozták ki, nem is telefonáltak, csak fél 5 kor, mikor kiesett a kezükből a munka, jött egy levél, hogy ÉN nem vettem át, holott ki sem hozták. Érdekes módon még más nevet és címmel indokolták, hogy nem tudták ŐK kézbesíteni, azaz az Ali felé is az a kiírás hogy én hibáztam, holott nem.
Mit lehet ilyenkor csinálni? Bosszant ha hazudik egy cég! Nem tudni a "sikertelen kézbesítés" után ma is eljátsszák ezt? -
V/
Topikgazda
-
stomi61
tag
-
V/
Topikgazda
Addig ezt írja a DPD (ha egy 14 számjegyes azonosító) amíg nem adják át nekik belföldi csomagként, sajnos a magyar fogadó logisztikánál is leragadhat vagy eleve elveszett. De ez ugye nem jött ki Kínából, nyaggasd az eladót, tud-e róla valamit.
-
V/
Topikgazda
-
DreadZozzy
csendes tag
-
stomi61
tag
-
V/
Topikgazda
-
vandor01
senior tag
mentsd el a bookmarkba vagy valahova Pick 3 & save
aztan mindig ra-ra nezhetsz egy klikkel
Új hozzászólás Aktív témák
-
78300 - 78201
85257 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Energiaital topic
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Óra topik
- Bundle topik
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- További aktív témák...
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez miért van?