- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
76700 - 76601
85212 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 75901 75900 - 75801 75800 - 75701 75700 - 75601 75600 - 75501 75500 - 75401 75400 - 75301 75300 - 75201 75200 - 75101 75100 - 75001 75000 - 74901 74900 - 74801 74800 - 74701 74700 - 74601 74600 - 74501 74500 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-03 22:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
Nem egészen kell ezzel foglalkozni, még nagyon előkészítési folyamatban van a vámreform, most voltak a választások Európai Bizottság is újraalakul.
Jogszabály később lesz belőle.Egy előző cikkben pont a német pénzügyminiszter mond olyat hogy támogatnák a vámmentesség eltörlését( ha 0%-os lesz a vám akkor is el van törölve
) mintha nem tudná hogy ok 5 € értékig még az áfát sem szedik be náluk. -
yogibear
addikt
-
TMhun
tag
-
yogibear
addikt
-
TMhun
tag
-
yogibear
addikt
Az Európai Bizottság tervei szerint a vámreform évi 750 millió euró bevételt generálna az Európai Uniónak.
A tervek szerint az így befolyó bevételekből elsősorban az Unión belüli online kereskedők részesülnek majd támogatásokban.Vicc...ez semmi pénz ahhoz képest, hogy másra milliárdokat pacsálnak el...
-
V/
Topikgazda
-
yogibear
addikt
-
V/
Topikgazda
Az első mondatodban leírt azt csalk a te elképzelésed, nem így van.
Értékelési oldal fordítások.
Leave feedback about this order - Adjon visszajelzést erről a megrendelésről
How accurate was the product description? - Mennyire pontos volt a termék leírása? Itt 1-5 csillag
Detailed ratings on this transaction - Részletes minősítés ezen a tranzakción:
How satisfied were you with the store's service? - Mennyire volt elégedett az üzlet szolgáltatásával? Itt 1-5 csillag
How quickly did the store ship the item? - Milyen gyorsan szállította az üzlet a tárgyat? Itt 1-5 csillag
Ezek a csillagozható értékelések aztán hogy kapcsolódnak a termékhez? Sehogy.A szöveges részhez adhatnál meg információkat, ami a termékleírás pontosságához köthető az pedig nem egészen termék minőségi dolog, esetleg képet mellékelsz amin van valami a minőségről, ekkor adsz meg termék minősítést, nem a csillagos részek azok ahol terméket értékelsz.
Ez az értékelés elsődlegesen nem a terméhez kapcsolódik.
-
lacoka55
tag
Visszajelzésnél több féle értékelési lehetőség van én ha 1 vagy 2 csillagot adok valamire akkor a termék minőségét értékelem ezzel
ezzel szeretetném felhívni a többi vásárló figyelmét arra hogy probléma van az adott termékkel
mint például ennél a kameránál ami több helyen is megtalálható a 3+ ban
[kép]
az egyik helyen nagy eladási szám nincs 1és 2 csillagos értékelés nem hiszem hogy nincsenek problémák vele
míg a másik ugyan ilyen kameránál már több 1 és 2 csillagos vélemény is van
leírják többen hogy különböző problémák vannak vele gyenge képminőség és semmi köze a hírdetett HD minőséghez -
V/
Topikgazda
Megint rínak a kereskedők, de alapvetően téves a koncepció. Nagyon sok dologra 150 € felett most is 0% a vám, a kínai csecsemőruhákra ugyan 10,5% a vám, de nem azért vesszük meg 150 € alatt mert vámmentes, hanem azért mert az itthoni kereskedőknek elszállt az agya olyan árakon adják, akkor is megfogom venni Kínából ha 10,5 %-al kell többet fizetnem, mert még akkor is megéri.
Ez egyszerűen téves következtetés: Oka az, hogy a filléres kütyüket vagy ruhákat áruló kínai e-kereskedők (Aliexpress, Shein, Temu) elárasztják a közös piacot termékeikkel, amire azért képesek a Bizottság szerint, mert a 150 eurónál alacsonyabb értékű, nem EU-s országból érkező csomagokra nem kell vámot fizetni.
Ez pedig hazugság: az uniós vámszabályokat a kínai e-kereskedők, például a Temu se kerülhesse meg Nincs ilyen, mindegyik be van jelentkezve a jogszabályok szerint az EU adó és vámrendszerébe így nem kerülnek meg semmit, befizetik azokat a pénzeket amiket be kell.Az meg kijelenthetem hogy hazugság ez a szöveg közleményük szerint már maga ez a mennyiség is próbára teszi a vámhivatalok működését elektronikus vámolás van számítógépes program végzi ezek esetén, semmiféle teher nincs, még a beszedett áfával sincs semmi gondjuk hiszen a Aliexpress, Shein, Temu a saját költségükön utalják át az EU-s vámhatóságoknak.
És a legnagyobb ellentmondás ha gond a kétmilliárd darab 150 eurónál kisebb értékű csomag "munkát nem igénylő" vámolási tevékenysége akkor ugyan ha rendesen vámolni kell az hogy lesz kevesebb munka?
Rosszul közelítik meg a a látszólagos problémát, azt kell vizsgálni hogy nálunk miért olyan drága minden ami Kínából szerezhető be, vizsgálják a kereskedők árképzését, nem 300-1000% haszonkulcs a normális.
Lehet hogy az indokolatlan árak miatt van térnyerése a Aliexpress, Shein, Temu cégeknek -
lacoka55
tag
-
voci
tag
-
lacoka55
tag
-
törölt tag
Na én meg 3x nap után megkaptam a csoda thermal puttymat

Érdekes, a csomag csak azután indult meg, miután sírtam a supportnak és megnyitottam a refundot...
Ezt a cuccot úgy kell elképzelni, mint a playdoh gyurmát és általában memóriacsippekre, kondikra és egyéb dolgokra szokták rákenni laptopoknál és videokártyáknál (főleg bányász)..
Lehet, hogy már ez is beletartozik az új "folyékony" szabályba, azért nem mozdult meg Kínából (igaz, vissza se küldték, a vámolás megtörtént). Aztán végül elküldték (kínaiak nem igen szeretnek pénzt visszaadni
)Ki is próbáltam az EO Alzaboxba való szállítását is. Ez is pöpec volt.
Mit szóltok ahhoz, hogy az EU a 150 Euró alatti dolgokat is elkezdené b*szogatni ?
-
Ciccuka
veterán
Egyedi, könnyen meg lehet különböztetni a többitől. Maradhatna később is.
-
djsunstealer
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
voci
tag
-
dzf007
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
dzf007
senior tag
-
voci
tag
Mint írtam, a legtöbb ilyen Choice-os termék már nem szállítható ide, a fent linkelt igen (ilyen szigetelő pasztára értve). Csak nem akarok belefutni megint ebbe a visszaküldésbe. Valaki másnak is volt anno ezzel a termékkel ilyen problémája, mikor nekem. Tudnál egy olyat linkelni, ami neked megjött?
-
V/
Topikgazda
A nem szállítható ide esetén USD legyen a deviza és bankkártya a fizetési mód és ezek után esetleg mégis szállít ide. Ez visszafordítás random dolog, az enyémet nem fordították vissza. De legfeljebb ne Choice promóciós vásárlás legyen, vagy ne a 3item froms.. keretében legyen, de ezekne persze semmi köze a visszafordítás témához. A kinti logisztikai cég vagy az ottani vámosok bármit visszaküldhetnek.
-
kbyte1024
veterán
Basszus egy nagy adag rendelesem kb 12nap alatt meg jött. Ez igen👍
-
voci
tag
Tapasztaltabbaktól kérdezném, hogy honnan lenne érdemes ilyen folyékony szigetelő szalagot (pasztát) rendelni. A múltkor visszafordították a Choice-os csomagomat emiatt, a többi egyszerre rendelt termékkel együtt. Sok Choice-osnál az van már feltüntetve, hogy nem szállítható ide. A fent linkeltnél nincs ilyen jelzés, de félő, hogy megint visszafordítják. Esetleg nem Choice-ból melyiket lenne érdemes rendelni, hogy viszonylag gyorsan és biztosan ide is érjen?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
V/
Topikgazda
Bővebben esetleg, csapra, csővezetékbe szerelhető, ozmózisos stb
12. Az AliExpress 2024 évi akcióinak listája ezen a linken olvasható.
Az akciók magyar idő szerint 09:00-tól indulnak az adott napon.
Itt szoktak megadni az adott hónapra érvényes kuponokat, promóciós kódokat is. -
BUZZLGHTYR
senior tag
Hello!
Vizszurot szeretnek vasarolni, (nem kancsot) esetleg valaki vett mar innen? Tapasztalat?De inkabb kuponra lenne szuksegem, esetleg valaki tud benne segiteni?

Koszi!
-
V/
Topikgazda
Nincs letiltva, legfeljebb ha nincs megelégedve a vásárlással akkor nem értékel, de te is tudod hogy az értékelés elsődlegesen a vásárlás értékelése és nem e termék minősége használhatósága. Ha a szállítás az ígért időn belül teljesül vagy a 15 nap a magyar kézbesítő cég miatt 20 lesz ezt még az eladó szempontjából lehet 5 csillaggal értékelni,
Én ezt látom, lehet 1 csillagot adni, bár ennél a példánál minden rendben volt megy az 5 csillagos mindenre és szövegesbe is a jó vélemény.
-
lacoka55
tag
Sziasztok
A 3+ nál le vannak tiltva az egy és két csillagos visszajelzések ?
az utóbbi időben több terméknél láttam hogy viszonylag nagy eladási szám és nincs negatív 1 és 2 csillagos visszajelzés
nem hiszem hogy hogy ott minden olyan szuper lenne hogy nincs negatív visszajelzés
hogyan lehet így értékelni valamit minőséget szállítást ha csak jó visszajelzéseket lehet adni -
V/
Topikgazda
-
quadxyz
újonc
Sziasztok! Ukrajnából várok egy csomagot már 20 napja...
Most jelent meg a posta oldalán a Vámkezelés vége státusz, és kifizettem online.
Mennyi idő szokott lenni ezentúl a kézbesítés? -
V/
Topikgazda
Nem egészen, ha AliExpress beszerzés akkor örömmel fogadjuk a beszámolókat, az a topik valójában meg:
eBay-es kütyük kis pénzért
-
Ciccuka
veterán
-
Rick4
félisten
-
V/
Topikgazda
-
jjeahh
nagyúr
Gondolom ide jobban illenek a beszámolók, mint az ebayes topikba. Legutóbb rendelt kacatok:
Vendull Team Cycling Jersey $6.90 - egyelőre csak felpróbáltam, de úgy tűnik rendben van. Viszonylag testhezálló, de nem a köldökvillantós rövid fajta. Talán a legnagyobb gyengéje a cipzár, A hasonlóan olcsó Kemaloce mezeken sokkal masszívabb cipzár van.
Men Women Hiking Jacket Waterproof $4.62 - Picit lehetne szűkebb, a vékony testemen lobog, de nem vészes, rendben van. A minősége hasonló az olcsó Decathlonos esőkabátokhoz, viszont ez valóban működik, nem mint a Decathlonosak, szal tényleg vízlepergető.
Andoer TB81X Tripod Ball Head $16.44 - egy Olympus E-M10 III-at kell elbírjon, arra bőven elég.
XIAOMI MIJIA HN1 HN3 Electric Mini Nose Hair Trimmer $9.87 - minőségi darab, de picivel lehetne erősebb. Amúgy teszi a dolgát.
Doctor B Toothbrush Youth Version $3.63 volt 3 darab - a Dr Bei fogkefék a legjobb manuális fogkefék szvsz, egyszerűen a nyomába sem ér semmi más, pedig kb. az összes Sensodyne, Curaprox, Trisa, Parodontax fogkefét kipróbáltam már, meg egy rakás egyebet is, de ez mindent ver. Ráadásul sosem azért kell kidobni, mert tönkrement, hanem azért, mert már illene lecserélni... szal b*romira tartós, valszeg túlélne pl. 4-5 darab Sensodyne fogkefét is. 10/10, aki a manuális fogkeféket szereti medium sörtével, annak erősen ajánlom.
Camera Waist Belt Lens Bag Holder $5.39 + hozzá ilyen táskák $4.45 - 3x használtam koncertfotózáson, jónak tűnik, csak picit sok rajta a fölösleges frincfranc.
Deemount Bicycle Tubeless Tyre Repair Tool Set $4.92 - azt mondják zörög a kormányban, ezért én azonnal csavartam rá egy befőttes gumit
. Rendben van amúgy, az egyetlen hátránya, hogy csak imbuszkulcsal lehet kivenni a kormányból.Bicycle Valve Core Stem Presta $1.61 - valamiért az alis noname szelepmagok minősége a legjobb, évek óta használom őket.
ZTTO MTB Bicycle Semi metallic Full Brake Pads $4.18 - Az arany színű fémest vettem, fémbetétekkel kompatibilis tárcsákhoz jánlom, jobb mindennél, amit eddig használtam.
Cycling Glasses Sunglasses for Men Women $2.60 - Ennyiért egynek elmegy, de érdemes inkább az NRC (másolat) szemüvegekre "gyűjteni". Ennek a lencséje rosszabb és hosszú távon a szára sérti a fület. Rövid tekerésekre okés.
Camera Lens Cover $1.67 - perfekt
GPS Bike Computer IGPSPORT BSC100S $20.33 - akinek nem kellenek edzésfunkciók, térkép és színes kijelző, csak egyszerűen stravara mérne és látni akarja az alap adatokat a kijelzőn, annak ajánlom. Garmint váltottam le rá és azután sem tűnik silánynak, szal valszeg majd valamikor megveszem a nagytesóját is (BSC300).
100Pcs Clothing Tag $1.64 - 👍
-
V/
Topikgazda
-
Ciccuka
veterán
-
V/
Topikgazda
-
Ciccuka
veterán
-
V/
Topikgazda
Nagyon fontos dolgot vettem észre
Már van kis repcsi a szállítási módnál, ami nagyon fontos fejlesztés lehetett nekik.

-
Directors
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
Directors
senior tag
-
V/
Topikgazda
Nem igazán segítettem, mert nem tudom hogy nálad hol akadhatott el és mikor. Egyébként ha letelik a szállítási védelmi idő és/vagy lezárja az a vásárlást az AliExpress, azután ha addig nem kapod meg a dispute az egyszerűbbé válik.
-
privatposta
tag
-
privatposta
tag
hogyan kaphatnék igazolást, ha nem tudom miről kérjek?
-
V/
Topikgazda
Az AliExpress nem pontosan mutatja esetleg, de az is igaz amit az Express One mond,.
A kézbesítés, a delivered számít.
Ha megadod a nyomkövetési azonosítót akkor tisztázhatjuk, de ezt kérjük is ha ilyen jellegű a kérdés, akkor talán adhatunk pontos információt.Egy megérkezettnél ezek a bejegyzések láthatóak (a 2 óra időeltolódás és nyári dő -), de a lényeg hogy június 24-én a Receive by local delivery company volt az EO-hoz érkezés. Néha viszont nem ők kézbesítik.
AliExpress

Express One

-
7Heads Drago
veterán
Az expresszone igazolást mutasd be nekik.
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Mit tudok csinálni akkor, ha egy megrendelt termék nem érkezett meg, mégis az Ali oldalán azt mutatja, hogy kiszállításra került. Ali azt mondja, hogy nem téríti vissza, mert kiszállították. Az expressone azt mondja, hogy ő nem kapta meg a csomagot. Igazoljam hogy nem lett kiszállítva. Na ezt nem tudom. Mit tudok tenni? -
vandor01
senior tag
-
V/
Topikgazda
Valójában az AliExpress Standard az úgy 16 USD, te mindig kevesebbet vagy semmit nem fizetsz míg egyébként ezt finanszírozzák valahogy. Ehhez nem lehet viszonyítani
A Kína Posta is középáras posta.A Magyar Posta díjszabása a nagy költséghányad miatt magas, túl drágán dolgoznak és ezért be sem látják hogy irracionális az egész.
-
jojoando
senior tag
-
V/
Topikgazda
Angol szöveg? Valahol a betűk egymás után nem adnak smiley-t, vezérlő karaktert
-
jojoando
senior tag
Miért ennyi az ára szerinted? Ha rendelek szemüveget, mert sokat szoktam ha szükséges, hogy az oldal mechanika +15%-t még kihajlik , fém, lehetőleg vastag műanyag a lencse és nem zárt. [link] Ilyet szoktam rendelni és bírja a strapát illetve a napi több tisztítást is ha szükséges. Nem a legjobb de tartós.

-
nincsnév007
addikt
most begépeltem, de ugyan azt írja.
-
V/
Topikgazda
"Titokban " árakat emelt a Magyar Posta július 1-től - nem jelentették be előzetesen- a Kínába visszaküldés 2 kg súlyig még mindig levélküldeményként lehetséges, a könyvelt és igazolt átvételes küldemény
500 g-ig 7560 Ft (20,54 USD)
501-2000 g-ig 17060 Ft (46,35 USD)
A csomag 250 g-tól 20400 Ft-al (55,43 USD) indul.Gyakorlatilag ha nincs az ingyenes visszaküldési lehetőség akkor ezt nekünk kell kifizetni és nem valószínű hogy a kereskedő megtéríti nekünk, mert itt sajnos akkor sem kötelező neki ha hibás terméket küldött, vagy nem veszik tudomásul.
Még nem emelték a vámügynöki szolgáltatási díjat.
-
pulutodurumo
őstag
-
nincsnév007
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
"Free shipping over 3500 HUF"
Az ilyennél meg lehet tudni, hogy mégis mennyi a posta vagy muszáj betenni kosárba?
-
V/
Topikgazda
Ha vágólapos beemelés vagy speciális karakter van benne esetleg elérhetőség kaphatsz ilyen hibaüzit.
-
V/
Topikgazda
-
kendepepi
csendes tag
Sziasztok!
Levélként kezelt, tehát Magyarországon nem könyvelt csomagot rendeltem, a belföldi csomagszám ECSC-s. Ugyebár amikor "Arrived to local delivery center"-re változik a státusza, akkor kerül a Postához. Innen általában 2-3-4 hét szokott lenni, mire a postaládámba kerül. Mi tart ennyi ideig? Pontosan milyen köztes helyeken megy át a csomag? A sima, belföldön feladott levél néhány nap alatt eljut az ország bármely pontjára, akkor az ECSC-s csomag miért nem?
Köszi!
-
spleenszuru
őstag
-
nincsnév007
addikt
Sziasztok. Bmax Euro-nak akarok üzenet küldeni, le írtam a problémámat. de azt írja hogy tiltott tartalmat tartalmaz. Miközben egy sima szöveges üzenet, semmi olyasmi nincsen benne ami tiltott lenne. Ilyenkor mit tudok tenni? Még sose írtam így senkinek így nem tudom ez konkrétan mit jelent.
-
dzf007
senior tag
Én nem rendelnék ilyen friss shoptól...Kockázatos! Inkább régebbi, sok pozitív értékeléssel, több térmék eladásával rendelkezőtől rendelnék!
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Mennyire mernétek Június 8-án nyílt shopból rendelni? Még értékelés sincs, illetve a termék ára túlságosan alacsony.
Írtam neki PM-et, eredeti-e, válasz még nem jött, ill. nyilván azt válaszol, amit akar.
[link] -
Pitterix
őstag
-
V/
Topikgazda
-
Pitterix
őstag
-
V/
Topikgazda
Pont ez írom. A 40 USD az nem 40 € hanem kevesebb szokott lenni, de összehasonlítani a forint alapon lehet. Ha egy 40 $-os tételre ugyanannyi €-t kérnek akkor nagyon rossz az árfolyamuk.
-
Tasunkó
őstag
-
Pitterix
őstag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával, amit ma tapasztalok? Azaz, nem tudok belépni egy napja a fiókomba. Jelszó, email, minden ok, s mégsem. PC-n szoktam nézni, s vásárolni.
Próbáltam telón, ott beengedett. PC-n jelszót írok, tölt, azt jelszót kér, újra. Telón ugyanez, s megy simán.
Nem értem.
-
7Heads Drago
veterán
-
V/
Topikgazda
Dehogynem van köze, ahány bank annyiféle deviza árfolyammal számolhatsz, nem azonos.
Csak arra akartam egy példát írni hogy akitől kaptad a kártyát annál milyen összeg jön ki ha HUF, USD vagy EUR a beállított deviza. Ezért kérdeztem meg, de akkor nem kell számolgatnom. -
7Heads Drago
veterán
-
V/
Topikgazda
Vegyél még a 6.72 $-hoz hogy 10 fölött legyen, mondjuk ennél az alábbiak szerint és akkor ugrik a 2$ szállítási költség és működik a várható 13 nap, nagy valószínűséggel Express One kézbesítéssel, ha sok számbüól álló 158.. kezdetű nyomkövetés akkor EO, ha PNLUC... kezdet akkor meg MPL

-
DonThomasino
veterán
-
V/
Topikgazda
Tényleg előrébb tartanánk a termék linkkel. És az Összefoglalóba belenézéssel.
Mint írtam a szállítási módtól függ (ÖF. 2. pont), nem szerencse az alap.
Azokat amelyeknél 13-15 nap kézbesítési vállalást látsz, azokat nem a nem a vámkezelési díjas Magyar Posta kézbesíti, nem teljesülne a vállalás mert a postai szállítás lassú..
Vagy az Express One vagy az MPL fogja 1 napos kézbesítésű üzleti csomagként kézbesíteni.
Az ingyenes szállítás csak akkor lesz annyi ha még veszel valamit (akár más üzlettől) hogy a 3500 Ft termék érték meglegyen. Arra figyelj hogy a szállítási mód szintén a Free shipping over HUF3,500.00 13-day delivery legyen annál is. -
V/
Topikgazda
Hamarabb ideér. Vagy Express One vagy az MPL kézbesíti, ez utóbbinál nincs rugalmas kézbesítés mint amit biztosít az EO ez a esetleg hátrány.
-
DonThomasino
veterán
-
Fehercsoki
aktív tag
Rendelni szeretnék egy terméket, az Aliexpress Premium shipping ingyenes, a Standard 1600 forint lenne, valamint azt írja, hogy közel 1 héttel hamarabb ideérne a standarddal. Megérheti a standardot választani? (az 1600 forint nem számít, csak hogy tényleg jobb, gyorsabb-e, van-e hátránya)
-
V/
Topikgazda
De, azt jelenti.
~58000 Ft termék árig az AliExpress számolja fel az áfát és szedi be.
VAT = áfa
customs duty, vagy csak customs = vám -
DonThomasino
veterán
-
V/
Topikgazda
Az AliExpress nem számít fel semmit.
Az áfa fizetés és vámkezelés összefüggő, de külön téma. 150 € értékig beszedhetik az adott törvényben kötelezett cégek az áfát, de a vámolás az még a vámmentes tételeknél is van, csak könnyített formában, van olyan cég aki pénzt kér ezen szolgáltatásért.
De a vámolásos témát teljesen körbejárom az Összefoglaló 7. Az AliExpress-en megvásárolt termékek vámkezelési szabályai részben. -
jjeahh
nagyúr
Tudtok amúgy valami működő, de ultraolcsó dashcamről?
-
DonThomasino
veterán
-
V/
Topikgazda
Szállítási módok adják ami az adott vásárlásnál rendelkezésre áll, lásd Összefoglaló 2. pont.
És ha te is figyelembe veszed ezt már konkrét választ is kaptál volna a termék link megosztásával
Új hozzászólás Aktív témák
-
76700 - 76601
85212 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 75901 75900 - 75801 75800 - 75701 75700 - 75601 75600 - 75501 75500 - 75401 75400 - 75301 75300 - 75201 75200 - 75101 75100 - 75001 75000 - 74901 74900 - 74801 74800 - 74701 74700 - 74601 74600 - 74501 74500 - 74401 74400 - 74301 74300 - 74201 74200 - 74101 74100 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox Series X|S
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- VGA kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) mintha nem tudná hogy ok 5 € értékig még az áfát sem szedik be náluk.