Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
Mi tortent, hogy nagyon sok termeket nem tudok megrendelni?
Mobilon engedi kosarba rakni, majd chekout-nal kb 10-bol 9 termeket kiszed "Unavailable"/"This product is no longer available", de volt hogy azt irta, hogy ebbe a regioba nem szallit.
Desktopon mar a kosarba adasnal kiirja: "This item is no longer available. It's sold out or the store discontinued selling it. If added to your cart you can still view it under the "Expired items" section."
A kosarba megnezve pedig : "This item is not available, because the seller doesn't provide delivery to the shipping address you selected."
A termekekbol 4-600 darabok vannak, az adatlapon nem irja, hogy nem szallitana az orszagba.
Par pelda : [link] [link] [link]
Soha nem talalkoztam meg ilyennel az elmult 10-12 ev alatt -
Úgy néz ki hogy a kínai vám az el kezdett dolgozni az ünnep ellenére, vagy ők már megunták.
-
cof
veterán
válasz
Onderon #74094 üzenetére
Ez egy bug én úgy vettem észre. Ha az eladó az LP-s referenciaszámot adja meg, akkor nem frissül be mindig automatikusan miután elindult a csomag.
Böngészőben csak vidd a Track order gomb fölé az egeret és akkor írja a tracking számot is. Ezeket Parcelsapp-ba [link] bedobva a következő számot is jelzi. És ott látod már, hogy EO vagy MPL lesz, meg összecsomagoltak vagy külön jönnek.
-
válasz
Onderon #74094 üzenetére
Érdemes a böngészőből törölni az AliExpress sütiket és a böngésző gyorsítótárat (az app gyorsítótárat esetleg, frissíteni az app-ot) és azután újból belépni, de tegnap is írták hogy ha az egér kurzorral fölé állsz akkor mutatja az azonosítót. Technikai jelegű hiba nem mindig mutatja meg az adatokat, ritkán előfordul
-
Onderon
senior tag
Sziasztok,
Van 3 rendelésem, 3 különböző boltból, amit egyben fizettem/rendeltem (Choice).
Mind a háromnál semmit nem mutat trackingnél, teljesen üres az oldal böngészőben nézve:
[kép 1]az appban nézve pedig mind a háromnál:
[kép 2]. Ennyi, semmi más.Az ügyfélszolgálat látott mindent, beazonosította a rendelési számok alapján, mondta már beértek az országba, hamarosan megkapom őket, elküldte a követési számokat is, úgyhogy ebből a szempontból oké az ügy, de arra nem válaszolt én miért nem látok semmit. Azt mondta a feladó "offline shipping-et" választott. Nem igazán értem ez mit jelent.
Találkozott már valaki ilyennel? Tudjátok mi történhetett?
-
Nem kell szerződni, mivel érint néhány céget ahova bedolgozom elolvastuk, a felsorolási listába kell látszódni és majd választ a vevő. Aki a kötelező szerződést értelmezte az nem tud olvasni egy betű nincs róla, ez a változás:
„3/A. § A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerinti távollévők között kötött szerződés alapján értékesített áru kézbesítése érdekében az egyetemes postai szolgáltató által nyújtott postai szolgáltatás igénybevételének lehetőségét a kereskedelmi célú internetes honlappal rendelkező vállalkozás a honlapján biztosítja, feltéve, hogy az értékesített áru postai szolgáltatási szerződés keretében történő kézbesítését az egyetemes postai szolgáltató az általános szerződési feltételeiben lehetővé teszi.”Viszont olcsóbb lehet a szállítási díj a vevőnek, mert ha szerződne a webshop a szállítóval akkor egyedi szállítási díj lehet. A futár cégekkel eddig is kelet némi szerződés, szóval ez sem annyira gond és sehol nincs olyan hogy csak Magyar Posta vehető igénybe.
-
cof
veterán
Nem kerül semmibe, de kötelezően szerződnöd kell velük. A probléma az, hogy amíg egy eMAG elhozza 1390 Ft-ért a cuccot Romániából házhoz, addig a posta minimum 2000 Ft-ért teszi ugyanezt országon belül. Szóval vannak itt bajok az árazással. Nem véletlen, hogy akinél nem volt, miért nem volt.
Legutóbb egy processzort vettem itt Hardveraprón, buborékos borítékban ami az eladó sajátja volt, nem a postától vette. Ajánlott elsőbbségi levélként lett feladva, 85 gramm ha jól rémlik, 1600 Ft volt valamiért, mert talán szombaton lett feladva. Vicc egyébként.
-
Jóformán semennyibe nem kerül új szállítót beállítani egy webshopnál, normális magyar webshop eddig is adott választási lehetőséget hogy a Magyar Posta és az MPL is választható legyen a más futárcégek mellett. Mert erről szól a történet, ha esetleg szerződne velük akkor meg olcsóbb lenne a vevőnek, mert az sem kötelező. Majd a vevő eldönti hogy melyiket veszi igénybe. Tényleg voltak olyanok akik egy nevesincs céggel nagyon drágán szállítottak csak.
-
Sziasztok!
Ezek a coin-ok, hogy működnek? Korábban tudtam őket használni kedvezményekhez de kb 1 évig nem rendeltem semmit és most mintha megváltoztatták volna a rendszert.
-
cof
veterán
válasz
jojoando #74085 üzenetére
Magánszemélyként. Cégesként biztos valami egyedi szerződésük van a postával, hisz látod, hogy megéri. Most majd a magyar webáruházaknál is kvázi kötelező lesz a postát is választhatóvá tenni, kíváncsi leszek, hogy mennyibe fog kerülni. Mert lényegében az itthonról rendelésben az az elrettentő, legyen az cégtől vagy magánszemélytől, hogy 1000 Ft alatt nem szállít senki, és egy 500-2000 Ft-os tételt inkább megveszel kínából számodra ingyen postával. Ilyesmiken járna inkább az eszük, hogy erre legyen valamiféle támogatás.
-
jojoando
aktív tag
-
válasz
ThePolaris77 #74081 üzenetére
Az Unpaid item-nél próbáld meg töröltetni azt. Ha nem megy akkor 20 nap után eltűnik a lehetőség.
-
ThePolaris77
csendes tag
Köszönöm. Böngészőből is ugyan azt írja, a 2 order ID eltér: unpaid-3030984632661266, shipped-3030679941531266. Mobil appot frissítettem, de semmi. Olyan mintha ugyanazt kétszer rendeltem volna meg, (pedig 100% hogy csak egyszer) de akkor csak le kellett volna kétszer vonnia az összeget is. Remélem valami technikai hiba csak.
-
Thunderace
csendes tag
Köszönöm. A kamera ismerős, ár/érték arányt nézve elfogadható, kint lesz a semmi közepén, ha ellopják nem fogok szomorkodni.
A gond az, hogy csak 1db-ot küldtek. Egyébként a többi eladó 5-6000 körül árul 1db-ot ebből a fajtából. Ebből kiindulva elírás lehet a terméklapon, de ha egyszer így lett meghirdetve, akkor megy a refund.
-
válasz
ThePolaris77 #74078 üzenetére
Nézd meg a böngészős oldalon is.
Egyeztesd a vásárlási azonosítókat.
Ha már kifizetted akkor ne fizess újból, főleg ha egyezik az order ID.
Frissítsd a mobil app-ot.
Technikai hiba vagy banki. -
ThePolaris77
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám amire nem igazán találtam megoldást, ehhez kérném a segítségeteket.
Kb 2 éve rendszeresen rendelek AliExpressről, kis és nagy összegben, soha semmi problémám nem volt.
Legutóbb pár apró dolgot rendeltem. Pénzt levonta, minden úgy ment mint eddig. Aztán ma lépek be az alkalmazásba hogy megnézzem mi a helyzet, erre a tömérdek értesítés között (minden alkalmazás háttérben futó tevékenysége kivan kapcsolva) fogadott egy olyan hogy fizessek X időn belül vagy lezárják a rendelést. Ott is van az Unpaid fül alatt a rendelés, de viszont ugyan úgy ott van a Shipped alatt is. Ilyenkor mi van? A pénzt levette még is fizessek? Valaki el tudná magyarázni miért van ez és mi a megoldás rá?
-
yogibear
addikt
Igen...
Vagy a másik tétel az a töltő is lehet (EU v. US), a trükkös kínainál.... Azt is kétlem, hogy 6ezerért 2 kamerát küldenének, akármilyen gagyi is...
akik több csillagot adtak.
Rengeteg az, aki csak kicsomagolja és úgy ad több csillagot, hogy ki sem próbálja, le sem teszteli...
-
válasz
Thunderace #74072 üzenetére
Igen bár érdemes ránézned az értékelésekre egy magyar vásárló EU-st kért és nem azt kapott, a 5MP az nem egészen 5MP fizikai hanem 2, csak USB töltőkábel van és még több problémát sorolnak fel még azok is akik több csillagot adtak.
-
sambenez
addikt
válasz
Thunderace #74072 üzenetére
Szerintem jól.
-
Thunderace
csendes tag
Ha megnézné valaki ezt a terméklapot megköszönném. Ugye az van írva, hogy ...HUF5,969.65 / lot (2 Pieces). Jól értelmezem, hogy ezért az árért 2db kamerát kellett volna kapnom?
[link] -
válasz
trouble #74068 üzenetére
Erre nem lehet válaszolni, mert kevés az információ, de többször írtuk a napokban hogy most ez a képen látható sok munkaszüneti napjuk van a kínai Hold Újév miatt van és van kinél már múlt hét elején nem küldték tovább.
Kérjük a nyomköbvetési azonosítót, hasznos információ.
-
trouble
senior tag
Ilyenkor mi történik(nem tőténik semmi 1 hete), főleg úgy, hogy az előző csomagom megjött pikk pakk)? Bár az 15 napos volt, ezt meg azt hiszem 5 hétre írták, mikor rendeltem. Köszönöm!
-
Kgb_VTi
csendes tag
Léteznek még szintek, mint arany, gyémánt .. vagy csak én nem találom az enyémet!?
-
dzf007
aktív tag
válasz
gyulazsolti #74059 üzenetére
Nekem december 15. óta nem mozdul 7 in 1 csomagom. 87. nap. Erra ma...Arrived at local delivery center..
?
-
dzf007
aktív tag
Rendben, köszi! Elvittem egy GLS csomagpontra. Ott azt mondták ilyen címkét még nem láttak. Én se küldtem még vissza kínába semmi se... Ez talán spanyolba megy, ott lehet valami gyűjtőpont aztán onnan kínába...Azt a címkét raktam rá, amit emailbe kaptam, a másik felét kitöltötte aláírta, hogy átvette. Azt mondta holnap hív, ha még se vinné el a GLS. Ilyen van?
-
stomi61
tag
válasz
gyulazsolti #74059 üzenetére
Nekem is ma jött egy ECS: 25 Jan 2024 14:55 Received by local delivery company
-
jojoando
aktív tag
válasz
TripleB #74056 üzenetére
Nekem is visszautasították Disputra., aztán ha a 90 nap körül vagy csetrobottal válogattam a válaszok közt, hogy refund, nem kaptam meg a terméket, ÉVA mentesen lezárta refunddal a vásárlást. Az árát 3 napon belül hétvégére vasárnapra visszautalták.
Semmi bizonyítékot nem adtam be csak a terméket beadtam neki refund és hogy nem érkezett meg, ennyi.
Nekem nov 7-i volt a rendelésem. -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
November elején vásárolt csomagomra kértem visszatérítést, de nem kaptam meg sajnos. Ezt megfellebezve ez a válasz várt.
"Dear Customer,Thank you for contacting AliExpress.
We are regret to inform that your appeal request was closed.
Regarding this request, we have carefully revisited all the proof provided, including the newly updated proof and found that the proof is not effective enough to prove your claim. And now this request has exceeded the AliExpress protection period."
Innentől nincs több lehetőségem visszakapni a pénzemet, ugye? -
lacoka55
tag
Ma megérkezett az egyik 3+-os csomagom 9 napra ez rekord nálam 9 tétel volt össze csomagolva EO volt
-
voci
tag
Ezzel tisztában vagyok, elsősorban amiatt írtam a bejegyzést, hogy azok, akiknek szintén van régóta beragadt küldeményük lássák, hogy van remény a megérkezésre.
Amit nem értettem, hogy az Arrive at transit country or facility bejegyzés után még kellett volna jönnie egy Arrived at local delivery center bejegyzésnek is, viszont nincs ilyen, pedig már megérkezett a csomag. -
Ezek nem könyvelt postai küldemény azonosítók, hanem logisztikai azonosítók, ha ezek megérkenek a logisztikai céghez akkor nincs tovább követésük mert egyszerű postai levelek lesz a kategóriájuk miután megrendelik a kézbesítést, átadják a Postának. Túlnyomórészt a logisztikai cég raktárában dekkolnak.
-
voci
tag
Jelentem van még remény!
- ECSCCA0047320325: január 5. óta Arrived at local delivery center állapotú csomag és
- ECSCCA0049986019: január 17 óta Arrive at transit country or facility állapotú csomag
ma megérkezett!
Érdekes, hogy az Arrive at transit country or facility még mindig nem lépett tovább. Nem tudom merre jártak ezek a csomagok. De a többieknek egy jó ok a további reményteli várakozásra. Talán előkerül az ő csomagjuk is. -
dzf007
aktív tag
Visszaküldésnél GLS csomagponton kell leadni, ha jól emlékszem, nem csomagautómatába dobni!? Csak akkor jár vissza a pénz, ha visszaérkezett? Spanyol cím van a feladási címkén!
-
redhunter
senior tag
Néztem jó pár márkát, kb mindegyik ez a kategória,ez a képén pl egy HIZPO szval ez sem tünik nagyon mélynek.Néztem őket itthon is csak az a baj hogy ugyanezeket a gépeket árulják itthon autohifi boltban ,csak kb dupla áron.100 ezerért árulják a 4/32 cuccokat.
-
kingabo
őstag
Sziasztok!
Az összefoglalóban a szállítási módokat szét lehetne választani ajánlott, ok, kerülendő opciókra? Akarnék megint rendelni, de a Cainiaoval eddig 3ből csak 1 jutott el hozzám (van ami több, mint 1 hónapja az országban van elvileg...) és olyan szállítást választanék, amivel biztosan ideér.
Ahogy látom elég sokaknak van gondja a ECSCCA00... azonosítójú küldeményekkel. Lehet valamit tenni, hogy az Ali meg a Cainiao tudjon róla, hogy elég sokan nem kapjuk meg a rendelésünket? -
cof
veterán
válasz
KRoli92 #74038 üzenetére
Nem ugyan azok, mert az egyik terméket nem találtam.
Akkor meg is lehet a closed oka. Keresőből minden cachelve van, és már nem elérhető vagy megdrágult közben. Jártam már így én is, hogy closed lett bizonyos tételekkel a rendelés. Ha a kacatos oldaláról válogatok közvetlen, akkor sose.
Ha nincs elmentve a kártyád akkor csak klikk a checkout után a place orderre úgy, hogy még nem adtad meg a kártyaadatokat csak a címet. Ha closed lesz, nincs fölösleges bankkártya terhelés, amúgy meg ki tudod fizetni mert megjelenik az orders részen awaiting paymens tételként. Mobil appon és böngészőben is működik ez a módszer mobil nézetben.
-
jojoando
aktív tag
válasz
redhunter #74030 üzenetére
Nem szeretnélek elkeseríteni, de ezek a "vékony" tabletek" nyáron hamar megpukkadnak. Az a kocka nagyobb nem volna inkább? Van rá hely a járműben? 1 év alatt 2 bolondult meg a melegben. A kocka jobban bírja, van neki hely benne. Az a kis venti meg csak dísz.
Gari 15 nap után felejtős.
Inkább: [link] vagy a HIZPO márka jobb. -
KRoli92
tag
Nem ugyan azok, mert az egyik terméket nem találtam. De direkt ketté is szedtem, ha esetleg megint elutasítja ne zároljon akkora összeget. Lehetséges, hogy elfogyott, és azért nem engedte a rendelést appon? Egy baba body lett volna, amit jelenleg nem találok. Mobil appon mégis megtaláltam, szóval nem hiszem hogy elfogyott volna , és azért nem sikerült appról rendelni.
Értem köszönöm. Viszont appon úgy vettem észre hogy csak ebben az akcióban lévő termékeket teszi előre.
-
KRoli92
tag
-
válasz
redhunter #74030 üzenetére
Csak USD vagy EUR amit elfogadnak. De rossz az értékelése , nem kellene vásárolni ettől.
Az árfolyamot ugyan kiírja információként, de a piaci USD árfolyammal az 56861 Ft.és EUR lenne az alap az EU-s raktár esetén de az is sok, az AliExpress EUR árfolyama 390,1 Ft, míg a piaci árfolyam 387.13 forint
-
cof
veterán
válasz
jojoando #74026 üzenetére
Azért kérdeztem, hogy miért nem azt választottad, hogy kapsz vissza egy ezrest és semmi dolgod. Plusz 200 Ft-ért meg csomagolni, postára menni papírt kitölteni... Hát te tudod. Ha elfogadtad a visszatérítést akkor jól választottál. Plusz 200 Ft-ért ebbe nulla energiát szabad csak fektetni.
-
redhunter
senior tag
Sziasztok,az lenne a kérdésem teljesen laikusként hogy szeretnék egy fejegységet rendelni.A terméklapon 56034ft ingyen szállitás ,eu raktárból.A fizetésnél viszont már dollár pénznem van ,alul pedig azt mutatja hogy 57903 Ft a fizetendő.Miből adódik a különbség?Gondolom az átváltás miatt ,de Ft van beállitva így eleve nem értem.
[link] -
KRoli92
tag
Értem, köszönöm szépen a segítségedet!
Most chateltem a Digitaling Store munkatársával, de mivel nem tudok angolul, elég nehézkes fordítóval megértetnem magam velük.
Csak a sablont küldik állandóan, már ma elég sok ügyintézővel chateltem Eva és a Digitaling store chatjén is.
Ezt írta utoljára: Oh here customer in this case would you please try to wait a few more days customer so that you may try to reorder the items again please.
Since there's A system update as of now please do try to wait for a few more days pleaseElőtte ezt:
After checking customer ,I'm sadden to inform that I found that your order has been closed due to security reason In case you've been deducted money from your account, refund will be returned to your payment card within 3-20 business days as per to your bank processing time. But no worries, for most cases like yours, refunds can settle within a week. And if you still need the item(s), you may order again. Thank you so much ❤️Nem a pénz miatt írtam nekik, mert azt sztornózták, a számlámon van. Hanem az érdekelne, hogy mi az oka de konkrét okot nem írnak. De multkor is ez volt, és azóta volt 3 rendelésem tőlük.
Expired Order date: Feb 1, 2024Order ID: 3030016489872206
Awaiting delivery Order date: Feb 1, 2024Order ID: 3030123782752206
Awaiting delivery Order date: Feb 2, 2024Order ID: 3030119535172206
Awaiting delivery Order date: Feb 5, 2024Order ID: 3030257684722206
Expired Order date: Feb 11, 2024Order ID: 3030937115832206
Valami kupon miatt problémáznak. De Nincs kupon amit én beírnék, kedvezmény van mivel jóval olcsóbb mint ha nem ez a 3+ item 1.99$ akcióban venném.
Megpróbálom laptopról rendelni, hátha onnan engedi.
-
jojoando
aktív tag
Nem a 200 ft miatt, hanem a macera vele, keress egy pl GLS átvevőhelyet, csinálj CN23 papirt, ami vagy jó vagy nem...illetve sosem küldtem vissza semmit sem és a listán volt olyan lehetőség hogy nem kell visszaküldeni ezt a műanyag vackot.
Teleszkópos hasonló hosszabbító 3 hónapig maradt egybe, a szilikon hamar elfogyott az elemekből, majd el is tört.A másiknak az elejétől kezdve nem volt tartása, a víz folyás megszűnésével összecsuklott az egész, de a feje ennek és a véknyabb szár talán használhatóbb lett volna -
válasz
KRoli92 #74019 üzenetére
Bizonyos problémákra nem tudunk megoldást javasolni. Ha nem megy a mobil app akkor használom a böngészőt vagy fordítva. A kártyás fizetés banki dolgaira sem tudunk megoldást.
Nem vagy tiltva csak a rendszer talált valami anomáliát. A fiók tartalmazza a refund dolgokat akár látta ember, akár nem.
Esetleg egy tiszta regisztráció akár egy új e-mail címmel, az eddig használtból eltávolítani a bankkártya adatokat, esetleg egy új más címet megadni és azután töröltetni.
Nekem 2012 óta csak a bankkártyáim száma változott és nem volt ilyen problémám. -
válasz
dzf007 #74020 üzenetére
Nem javaslom hogy ilyet az AliExpress-ről vásárolj, én két webshoptól szoktam vásárolni van garancia is most ráadásul akciós is
Egyik itt 990 Ft-tól indul a szállítási költség másik 1590 Ft a szállítási költség és mindkét helyen 128 Gb-os van ennyiért mint ez amit linkeltél. Az elsőtől vásároltam többet és semmi gondom nincs a kártyákkal. -
jojoando
aktív tag
Van egy vásárlásom egy 1060Ft-s zuhanyfej ami megérkezett, de nem az, mint amit az eladó hirdet. [kép] ezt kaptam, ilyet vettem már de rossz, [kép] ezt rendeltem. Lényeg az Aliexpressz megoldásnak adta a visszafizetést, vagy a visszaküldés-visszafizetést, amivel több 1280Ft.t ad vissza amit a leírás szerint a feladó fizet, a harmadik lehetőség az elállás az egésztől. Az ár miatt a sima visszatérítést választottam, ez jó döntés lehet? Mit küldjek vissza egy ilyet és kínlódjak vele? Az oldal: [link]
#74020 dzf007 ALZÁBAN van garancia rá ha behalna, jobb idehaza drágábban megvenni, szerintem, vagy itt a hardveraprón. ilyen árban itt is megkapod.
-
dzf007
aktív tag
Innen akarok egy 64 GB-os microSD kártyát rendelni. Megbízhatónak tűnik. Emagon sokkal drágább. Érdemes? [link]
-
KRoli92
tag
Az app adatok törlésén és az újraratelepítésen túl vagyok. Sajnos nem oldotta meg a problémát. Laptopról soha nem rendeltem, csak androidos telefonról appon keresztül. Sajnos volt több account, illetve édesanyámnak és nagynénémnek van most is ugyan ezen a címen, ami az én nevemre volt azt töröltem már. Csak choice 3+ termék 1.99$-ért termékeket rendeltem, mivel eddig egy vevő csak egy db-ot rendelhetett egy féle termékből, és erre használtam több accountot, de árban nem volt olcsóbb, csak annyi hogy több accountról egyszerre tudtam rendelni pl ugyan olyan headsetet. De eddig semmi probléma nem volt, működött elég sokáig. Károsítani nem károsítottam őket, csak többet tudtam rendelni mint egy accountról. Mostmár lehet ugyan abból a termékből ebben a Choice 3+ termék akcióban akár 10db-ot is rendelni, eddig csak egyet engedett. Szóval nem értem, hogy miért pont most. Jelenleg már csak egyet használok az én nevemen,Édesanyámnak és nagynénémnek van,de nem rendelnek mostanában. múltkor ugyan ezt csinálta 2024.02.01-én, utána töröltem a nevemen lévő accountot, és azóta volt 5db rendelésem kb 63$ értékben, amiből 3 rendelés Digitaling Store 3+ termék akciós rendelés volt, szóval nem nagyon értem. Ha valakinek van ötlete megoldásra nagyon örülnék, mert eleg fontos lenne, hogy tudjak továbbra is rendelni...
Viszont mostanában volt 3 refundom sajnos a Digitaling storenál ugyan abban a rendelésben, mert sajnos 2db óra és egy headsetnek a bal oldala nem működött. Ali adta vissza a pénzt 2x kb 1 nap után 1 alkalommal meg egyből automatikusan, szóval azt a refundot ember nem is látta, mert automatikus volt pár másodperc után döntés született. Illetve múlt hónapban volt egy törött laptop állvány, de mindent képekkel és videókkal igazoltam, amiból megállapítható volt hogy valóban hibás termékek, nem kamura kértem vissza a pénzt. Előtte nagyon sokáig nem volt refundom, de rendelésem viszont elég sok. Akkor lehet hogy a rövid időn belül viszonylag sok refund miatt tiltott a Digitaling Store? Ez átmeneti vagy végleges? Köszönöm
-
lacoka55
tag
Sziasztok
Néha számomra meglepő gyorsaságot érnek el egyes csomagok van egy rendelésem Feb 5, 3+ vásárlás 9 tétel lehetséges hogy ez 4 nap alatt ideért volna ? 158271900260131913602235
másik vásárlás Feb 10 feladták 11 Feb 2024 Arrived at departure transport hub -
válasz
KRoli92 #74016 üzenetére
Kupon felhasználás vagy banki fizetési probléma a leggyakoribb ok.
De indulásnak a böngésző és a mobil app csere lehet hogy a másikon megy, kilépni az AliExpressről mindkettőn, törölni a böngésző Ali kezdetű sütiket, majd a böngésző gyorsítótárat, a mobill app gyorsítótárat és újból belépni. A mobil app újratelepítése előtt még a réginél törölni a gyorsítótárat , úgy eltávolítani és azután újratelepíteni
Gondolom egy fiókod van, nem csináltál többet az új vevő kedvezményért ahol valami adatod egyezne és más AliExpress fiókban sincs a bankkártyád használva, ha már a kupont kizártad, más kedvezmény sem merül fel és nem is fogyott el közben amit ki akarnál fizetni.
Tegnaptól jövő hét szombatig hivatalosan munkaszüneti napos ünnep van náluk, szóval az elérhetőség némileg korlátozott, de a chat robottól kell kérni ügynököt. (agent)
Tényleg volt már olyan hogy valaki közvetlenül egymás után sok reklamációt indított és volt fiók felfüggesztés. -
KRoli92
tag
Tudna valaki segíteni, ez mitől lehet?
Expired We had to close this order due to account security concerns. Please place an order again later, or remove the coupon and try again.
Digitaling Storetól szeretnék rendelni a Choice akcióban. De valamiért nem engedi. Móltkor is ezt csinálta, utána jó volt, most megint nem enged rendelni. Eva chaten azt írták az alkalmazást töröljem és telepítsem újra, előtte meg valami kupont írtak, de nem használtam semmilyen kupont. Sajnos nem beszélek angolul, csak fordítóval tudok írni nekik. Digitaling Storeral tudok valahogy chatelni? Tiltott volna a Digitaling Store, vagy mi ez? Sajnos mostanában kaptam pár hibás terméket, 2 db okosóra sem volt jó, és egy headset sem, vissza kértem az árát. Lehet a refund miatt tiltottak? -
cof
veterán
Akkor nézz meg az elmúlt 1-2 hónap vásárlásaidból pár filléres tételt ami nem choice hanem összecsomagolt, hogy az összesnél eltűnt a 15 napos kézbesítéses vállalás. Mivel neked a kosárban nem volt ilyen vásárlásra váró tételed, ezért nem is vetted észre. És még mindig ott van az a tény, hogy tavaly is lekapcsolták az újévi időszakra. Én is továbbléptem.
-
cof
veterán
Nem ez az első eset, hogy "összekapunk" mert szerinted nem úgy van valami, mivel veled még adott dolog nem történt meg.
De többet is foglalkoztam a témával mint kellett volna, majd ránézhetsz a linkekre az ünnepek után. Miért kellene megindokolnom, hogy szerintem miért szüntették meg, nem érdekel, de megszüntették és ezt állítottam be tényként. Se boszorkány, se gondolatolvasó nem vagyok, hogy belelátok az igazgató fejébe.
nem tudhatod hogy amit megszeretne vásárolni annál volt, van vagy lesz kézbesítési vállalási idő
Ez nyilván igaz, ha nem sürgős akkor érdemes várni.
-
Nem indokoltad meg hogy miért kell a hirdetéseknél eltüntetni egy olyan vállalást aminél nem számít az hogy munkaszüneti nap van. Semmiféle tényt nem adtál elő. A szerintem megfogalmazás nem tény.
A Chois szállításnál miért nem lett levéve? Annál is fenn áll a több csomag probléma, de korántsem annyi csomagról van szó mint 11.11-én és azt is megoldották.
Egyszerűen nincs oka annak amit te írsz.
Nem az Aliexpress-nél dolgozol szóval az utolsó mondatod azt rád is vonatkozik.
De tudod ha nincs észérve valakinek az akkor másikba rúg bele, minek kellet ez a személyeskedő megjegyzésed?
Mikor sértegettelek téged? Elvárom hogy te sem tegyed.Onnan indult a dolog hogy meg lett kérdezve hogy vásároljon ezen időszak alatt vagy ne vásároljon én javaslatom az volt hogy igen, legfeljebb később küldik le. Erre írtad hogy érdemes várni. Továbbra sem várható a forint erősödése így várakozni nincs értelme és nem tudhatod hogy amit megszeretne vásárolni annál volt, van vagy lesz kézbesítési vállalási idő.
Kezd értelmetlenné válni a dolog, egy biztos hogy egy négy napos ünnepre itthon én nem nyúlok semmiféle szállítás változtatáshoz, még azt sem írom ki hogy az ünnepek miat a vállat postázási időm nö9vekedni fog mert az mindenki tudja hogy sem a futár cégek, sem a Posta nem kézbesít ünnepnap. Kínában is hasonlóan gondolkozik a kereskedők többsége. -
cof
veterán
Nem veszem sértésnek de nem az a lényeg, hogy te mit hiszel.
Az Aliexpress állítja ezt be szerintem globálisan, hogy levette. Biztos nem az eladók szórakoznak vele. Tavaly nyáron-ősszel is volt ilyen amikor egy hosszabbat ünnepeltek, most nincs előttem a kínai naptár.
Én azt feltételezem hogy az AliExpress-nél dolgozó emberek nem hülyék, szerinted azok? Pontosan milyen ok miatt kellene ezt a az ünnepük miatt megszüntetni annak idejére? Neked mi az ötleted?
Már írtam, hogy szerintem miért. Mivel ilyenkor minden áll, így pl. én sem rendelek. Ezért amikor visszamennek dolgozni nem fogja őket elárasztani egyszerre hirtelen rengeteg csomag. Plusz ezeket ugye be is kell várni a logisztikai központban amik összecsomagoltak lesznek, és addig tárolni kell.
Azt hogy észleltél ilyet még nem biztos hogy az ünnephez kötődik.
Tavaly is ugyanez volt, linkeltem is. Biztos csak véletlen egybeesés.
Az első linkednél az AliExpress Standard shipping március 6-i kézbestés ami 14 napos kézbesítési vállalásnak felel meg, mert ha van az értékhatáros kézbesítés akkor ugye az AlIexpress Selection shipping néven fut és így lesz mindkettő EO vagy MPL kézbesítésű, az hogy nincs kiírva ez akkor benne maradt, van a 15 naposban.
Ezt hogy számoltad ki? Mert ma 11-e van, plusz 15 nap az 02.26, amit te írsz meg becsült szállítás 03.06-11, köze nincs a 15 naposhoz.
Most a 16 napos choice vállalása ez:
16-day delivery by Feb 27 - Mar 05
Nem értem ha neked nincs tapasztalatod valamiben akkor miért kötöd az ebet a karóhoz mindig, én nem a hitem alapján írtam amit írtam, hanem tények.
-
Ne vedd sértésnek, de egyszerűen nem hiszem el hogy csinálnak ilyet hogy kilép az AliExpress által biztosított szállítási promócióból, amikor már többször elmagyaráztam hogy semmi értelme.
A munkaszüneti napok nem számítanak bele a vállalt 13 vagy 15 napba így nincs jelentősége annak hogy erre az 1 hétre leszedetné a hirdetéseiről, arról nem is beszélve hogy ezt az AliExpress biztosítja és az eladó vagy csatlakozik vagy nem csatlakozik ehhez. Én azt feltételezem hogy az AliExpress-nél dolgozó emberek nem hülyék, szerinted azok? Pontosan milyen ok miatt kellene ezt a az ünnepük miatt megszüntetni annak idejére? Neked mi az ötleted?Egy dolognak lenne értelme az eladó szempontjából, a feladási határidő emelésének, a többi változtatás szükségtelen.
Azt hogy észleltél ilyet még nem biztos hogy az ünnephez kötődik.Az első linkednél az AliExpress Standard shipping március 6-i kézbestés ami 14 napos kézbesítési vállalásnak felel meg, mert ha van az értékhatáros kézbesítés akkor ugye az AlIexpress Selection shipping néven fut és így lesz mindkettő EO vagy MPL kézbesítésű, az hogy nincs kiírva ez akkor benne maradt, van a 15 naposban.
De eltárolom és megfigyelem, aztán ha előjön megkérdezem az eladókat a hülyeségükről. -
cof
veterán
Biztos vagy benn hogy csinálnak olyat hogy a garantált szállítás az ünnep miatt eltünteti az eladó? De miért tenné amikor az semmit nem befolyásol?
Tavaly már beszéltünk róla a kínai holdújévnél [link]. Miért ne befolyásolná? Én pl. ezért nem rendelek, kicsit megcsúsztam mert nem 10-én tűnt el hanem már 3 napja. Aztán nem mindegy, hogy ha visszajön melóba az eladó 1000 feladásra váró csomagja lesz, vagy csak 600 egyszerre.
Itt van pár tétel aminél 10$ kosárérték felett a legolcsóbb szállítással is összecsomagolósra minősítették. Most ugye ez nincs. [link] [link] [link] [link] [link]
De azért a teljes kosaram tartalmát nem linkelem be, majd ha vége az újévi ünneplésnek meg lehet nézni, hogy visszaállnak kombinált 15 napos szállításra 10$ kosárérték felett.
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Az egyik megrendelésem hiányos, az alkatrész hiánya lehetetlenné teszi a használatát. Írtam az eladónak, hogy kérem küldje el a hiányzó alkatrészt, kb. a harmadik levelemre válaszolt, mégpedig azt, hogy elnézést kér és küldi. Ezután kérdeztem tőle mi a garancia, hogy valaha megkapom az alkatrészt viszont azóta sem jött válazs kérdésemre. Tudom, hogy ünnep van, de nem szeretném a feledés homályába veszni hagyni a dolgot mert 140$ volt. Gondoltam nyitok vitát de ott csak visszatérítést tudok kérni viszon én mindenképp az alkatrészt szeretném hozzá, de ilyen lehetőség nincs, hiába kérek visszatérítést az nem segít, visszaküldeni meg baromi drága lenne mert 16kg és a doboz sem kicsi. Igazából azt szeretném, hogy nyoma legyen a dolognak. Gondoltam, hogy értékelésbe leírom problémámat, szerintetek mit tegyek? 12. napnál tartok
-
Biztos vagy benn hogy csinálnak olyat hogy a garantált szállítás az ünnep miatt eltünteti az eladó? De miért tenné amikor az semmit nem befolyásol?
Egyszerűen nem hiszem hogy vannak ilyen hülyék akik ráérnek értelmetlen dolgokat csinálni több száz termékük esetén.
Eleve ilyen garantált szállításúakat teszel a kosárba és azután azt látod hogy megváltozik a szállítási mód, én 5 tételnél már nem tudom megjegyezni hogy melyiknek mi a szállítása.Az hogy lengyel vagy spanyol raktár attól függetlenül az eladó kínai. Akkor szerinted ezeknél karácsonykor tűnik el?
-
cof
veterán
De hogy tudod megállapítani? Megjegyzed hogy ami a kívánság listán (kosárban) van annál volt garantált szállítás?
Igen, sok kacatom van a kosárban, szinte mindig 100 mert az a max. ami lehet. Mindig össze szoktam legózni legalább 10$-os pakkot. Most eltűnt mindenről, csak a choice maradt garantált idős, bár már külön kategóriája van, ami szerintem tök idegesítő, hogy szétszedték így a kosarat.
Amit befotóztál 7 napos szállítás az lengyelből jön. Én is rendeltem ma egy 13 naposat nem choice csak spanyol raktárból.
-
De hogy tudod megállapítani? Megjegyzed hogy ami a kívánság listán (kosárban) van annál volt garantált szállítás? Ha leveszik akkor ugye nem látszik.
A 7 napos minta az nem az, direkt olyat kerestem ami nem Choice tétel és akkor találtam.
De annak mi az értelme hogy ezeknél marad a kiírás, más tételeknél meg eltüntetik aztán 18-án visszarakják?
Hiszen úgy szól a leírás hogy az ünnepek, munkaszüneti napok nem tartoznak bele, munkanapra vonatkozik a a garantált kézbesítés, értelemszerűen ha van 4 nap ünnep akkor tolódik a vége, de az akkor is 15 nap marad.
Get a US $1.00 off coupon if order arrives after Feb 29. 13-day delivery includes only working days.Ráér valaki ilyen marhasággal bíbelődni, mert értelme nincs, az ünnep miatt nem kell hozzányúlni.
-
jojoando
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS ÚJ 7800X3D 200e / 9800X3D 235e / RTX 4070 280e / 4070 S 340e / 4070Ti S 420e / készletről
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest