Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Teaway: Kicsik és nagyok
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubber19
junior tag
Aliexpress vásárlásokat nem hoz ki a DPD, engedd meg már, hogy megosszuk a tapasztalatokat.
Kritikán aluli amit megenged magának a DPD, átkozom a napot amikor "beszállt" az Ali küldemények kézbesítésébe
Október 31-én már az országban volt, ma november 6 és továbbra is DEKKOL :
Szánalmas és felháborító ! -
Srácok túl sokat foglalkozunk a DPD-vel, ugyanúgy a futárszolgálatok problémáival. Csak emlékeztetőleg ennek a topiknak az AliExpress tapasztalatok az alap vonulata. Ehhez ugyan hozzátartozik a szállítás, de amire utalok azok már túllépnek azon is.
Némi önmérsékletet szeretnék kérni. Köszönöm. -
jojoando
aktív tag
válasz
yogibear #78497 üzenetére
Ez most nem éppen Alis téma fórum, és a határvonal nem, minden esetre a depóban 30 000 db csomag vár kiszállításara, mivel Én bementem és semmi segítő készség nem volt átadás terén. A 4 helyett 3 irodai munkás volt, és nem is akartak megkeresni semmit sem... A fenti címen raktárak termek vannak, házgyári panelok sehol az mellette volt , most a kőkorszaki tetemeket keresnek kis készséggel. [link] [link] itt
-
yogibear
addikt
válasz
jojoando #78496 üzenetére
Budafoki Házgyár (Budapesti Házépítő Kombinát 4., a 43. számú Állami Építőipari Vállalat 4. számú Házgyára) 1116 Budapest, Hunyadi János út 162.
Az 1-es Kombinát Óbudán volt (Szentendrei út), a 2-es a Ferencvárosban a Gyáli úton, a 3-as meg Dunakeszin.Törökverő utca a 22-é
Nem, az is XI. kerület...a csomagot nem voltak képesek kézbesíteni
Lehet pikkelnek rád... -
jojoando
aktív tag
válasz
gyulazsolti #78490 üzenetére
Jobb a telefon mint a pc bizonyos tekintetben. Telefonon ennyivel több a bejegyzés, azaz BÁR NEM KÉRTEM, de őrzik a csomagomat ingyé...
yogibear Határterület az írásod a Törökverő utca a 22-é [link] . De mindegy is, a lényeg hogy a csomagot nem voltak képesek kézbesíteni. A házgyár a másik oldalon volt a Kondorosi úton.
g0dl nekem más címmel indokolták hivatalosan hogy nem kézbesítették, aztán a telephelyen kiderült, hogy a megadott cím hamis volt a csomagon az én címem szerepelt normálisan, viszont hivatalosan gyorsan a csomagkövetőbe a korrekt ügyintézést írták bele, illetve a hazug dumát a címről. -
Firecall
újonc
DPD hozott volna ma nekem is csomagot, (CAINIAO (NETHERLANDS) BV/Aliexpre partnerünk által az Ön részére feladott...) Természetesen a csomag követő szoftverük azt írja, hogy sikertelen kézbesítés történt ami nem igaz ugyanis egész nap itthon voltam. A telefonomon sem keresett a futár. Kritikán aluli amit a DPD csinál. EO-val semmi probléma nem volt soha, holnapra is várok egy csomagot azt az EO hozza. Kiváncsi leszek..
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #78490 üzenetére
Most jött haza a párom. 16.28-kor kapott emailt, hogy leadták a csomagot.
Tehát 16.43-17.43 között meg se próbálták kézbesíteni. F@sza. -
voci
tag
Fokozódik a helyzet. Drughi kolléga és én is hasonlóan jártunk. Most már csak az a kérdés, hogy ez hol történhetett. Furcsa, hogy ide érkező csomagokkal van ez a gond, ilyen egyszerre. Lehetséges, hogy az Ghibli-nél történt valami? Megsérült a konténer és kibontásnál szétborultak a csomagok? Aztán valahogy összeválogatták? Mindenesetre érdekes...
-
jojoando
aktív tag
válasz
gyulazsolti #78488 üzenetére
Nem írta ki? Sajnos az enyémet fel sem vette a kiszállító kocsi pedig itt van tőlem 500 méterre a DPD kiadó Budafokon
-
jojoando
aktív tag
válasz
gyulazsolti #78480 üzenetére
Ha regisztrálnál az email címeddel a DPD-re jobban tudnád követni a csomagod
mivel a keletkezése után már megjelenik nálad telefonon is.
Track17 szerint:
2024-11-05 16:39
HU, Debrecen, Csomagja az átvételi pontra került 2024-11-05 16:28
HU, Debrecen, Csomagja az átvételi pontra került
-
-
TMhun
tag
válasz
Vélhetően ide adta le a futár:
Láng-Debrecen(csak átadás)
SZOBOSZLÓI ÚT 9.
4031 DEBRECEN (HU) -
válasz
Pontosítsatok holnap velük, szerintem nem jutott el a futár hozzátok a mai napon. Gondolom nem kérte az átirányítását, privátban elküldtem hogy mi van náluk.
-
stomi61
tag
Sziasztok!
Ez vajon mit jelent? (EO)
E58 Etikett/adathiányos csomag - csomag javítva -
jojoando
aktív tag
Tedd össze a kezed, hogy a második kört bevállalta a futár és még akkor is szállít reggel 6-tól, ha tényleg kiviszi, Sokunknak ezt sem teszi meg a felettem írónak sem
gyulazsolti Valami Budapesti csomagpontra viszik a csomagod.
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Ma kapott az asszony értesítést, hogy jön a csomag.
Na ezidáig nem jött.Segítsen már valaki értelmezni. 16380112337352
-
g0dl
addikt
Az mióta szokás, hogy késő esti, 2200 utáni időpontot adnak meg kiszállításnak, és egy kicsit csúszhat is. DPD
Hát nekem ez fura.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Nálam most fordult elő először, hogy nem az értesítést követő munkanapon hozta ezt az EO. "Depó kiszállítási kapacitási hiánya miatt".Nincs ezzel semmi gond, én nem csinálok belőle ügyet, majd holnap talán jön.
Vidéki kiszállításnál (Balatonkeresztúr) eddig nem volt ilyen problémám. -
törölt tag
válasz
yogibear #78475 üzenetére
Legközelebb le fogom fényképezni. Reggel 8:30-9:00, Pólus Center melletti McDonalds parkolójában 3-4 szállítókocsi mindig áll, általában GLS.
Útközben szerintem kajálni állnak meg, az EO-s futár mindig ezt csinálja. Én általában 70. hely környékén szoktam lenni, néha 80+. Egy srác volt, a Csabi, aki mindig jött mint a villám, de őt kirúgták -
yogibear
addikt
válasz
bajnokpityu #78473 üzenetére
míg a többi nem elég gyors, pontos,rugalmas.
Ez területileg változó...
[link]
Itt írtam, hogy míg az EO-s srác aki amúgy tök jó fej, rendszeresen 9 helyett csak fél 10 után indul el a depóból, hiába mutatja a követő, hogy 8:15-kor már megkapta a csomagot, és van vmi hely ahol útközben áll vagy 45 percet a nyomkövetés szerint...
Plusz messze van tőlünk a depó, így van hogy 70. vagyok csak a sorban... ha 37., akkor is csak 10 utánra ígéri a rendszer, de amennyivel később jön ki, annyival csúszik az egész...
A DPD ehhez a körzethez tartozó kiszállító depója meg itt van egy köpésre, így attól függően, mikor indul el a futrinka onnan, 10 - 1/2 11-ig mindig megkapom a cuccom... a mait speciel már 9:15 körül...
MPL depó másik irányban van jó messze, de azok is 10-ig ide szoktak érni a csomaggal, mert már kb 8-kor indulnak...
De ma pl. jött belföldi MPL csomagautomatás cuccom és fél 12 után jött csak az sms a nyitókóddal... holott az sincs messze tőlünk, kb 600 méter... igaz, másik kerület, szal másik futár...
Ezért mondom, hogy területileg változó, melyik milyen -
mexel
veterán
Érdekes, egyben rossz dologba futottam alin. Több hasonló ( ugyanolyan) műszíki terméket rendeltem több részletben aliról. Egyrészt áfa miatt, másrészt nem engedett 3-nál többet rendelni egyszuerre. Az egyik típusból 6db-ot, 3x2-t.
4 db már megjött. Ma jött ismét csomag, 2 db. Az egyikben az vol ami kellett, a másik csomag értelmezhetetlen volt. Volt benne 4 tétel amit rendeltem valóban, és 3 tárgy ami nem tudom mi. Egy rézszínű csavar, egy üres kis szögletes üveg, egy pár műanyagcsíjk ami kiszúrta a zacskót és egy racsnis szerszám ami félig szétesett de semmihez nem használható elvileg és egy vasdarab.
Vioszont ha jól sejtem ebben a csomagban kellett volna lennie kettő darab rendelésnek ami a 6-ból hiányzott. A rendelések között az a 2 tárgy úgy is van írva hogy megérkezett ma 15.29-kor. Ugyanakkor mint a másik 3 féle ami a csomagban volt.
Szóval 2 rendelés most hiányzik, de a csomagszám szerint megvan, kiszállították.
Hogyan tudom bizonyítani hogy nem volt a csomagban: Szerintem sehogy, ez bukta lesz. Régebben videóztam a csomag kinyitásokat, de olyan régóta oké minden hogy most nem tettem.Mit csináljak?
-
válasz
hubber19 #78469 üzenetére
Nem nézlek hülyének, de betettél egy Parcelsapp képet, az látva javasoltam a DPD-t, ha ott nézted akkor miért nem azt a képet tetted be? Akkor nem javasoltam volna azt hogy nézd meg máshol. Csak jó szándék volt, mert a Parcelsapp sem mutat mindent, mondjuk olyat hogy az adott cégnél van valami technikai jellegű gond.
Mifelénk bírja a DPD a munkát, sőt az összes futár cég, MPL és a Magyar Posta is pedig megyei jogú városról van szó -
jojoando
aktív tag
válasz
hubber19 #78469 üzenetére
Egy fogyasztóvédelmi levelet megérne ez az áldatlan állapot, mikor is még az ünnepek előtt vagyunk.
A múltkor kis probléma volt az ExpreszOne cégnél is, de ott az erőiket 2 napra átcsoportosították és rendbe is jött a kiszállítás, csak hát át kéne nézni a területi viszonyokat és azt az igényekhez igazítani. -
hubber19
junior tag
Igazán "cuki", hogy ennyire hülyének nézel, hogy nem nézem a DPD rendszerét, sőt ha elolvasod amit posztoltam a DPD értesített is, hogy náluk a pakk és 11.04-én azaz TEGNAP majd hozzák.
Sem tegnap, sem ma nem mozdult a pakk : KÁOSZ, FEJETLENSÉG.
És igen, inkább 2 cég legyen mint 10 ha ilyen kegyetlen káosz lesz abból, hogy a DPD is belép oda, ahová lehet nem kéne mert NEM BíRJA -
jojoando
aktív tag
válasz
hubber19 #78466 üzenetére
[link] Előbb írtam, Felénk mi van, az biztos sofőrjük nincs a csomagok ott rohadnak a raktárban mint a trágyacsomóként összehányva Kupacokba...majd ha rád kerül a sor véletlen, kihozzák.
V! Lehet 10 cég is ha képtelen a szolgáltatást tisztességesen csinálni, Az MPL ma jelezte ha ma át tudják venni a csomagot, holnapra ki is hozzák. Eddig is hozták az Alist is ha megkapták.
-
válasz
hubber19 #78466 üzenetére
Ilyenkor nézd már meg hogy náluk mit mutat a csomag nyomkövetése, illetve rákérdezhetsz, ez tudtommal náluk is egy munkanapos kézbesítésű üzleti csomag, nekem miután átvették a következő munkanap mindig hozták. Az hogy nálad nem így működik az sajnálatos dolog.
Nincs ezzel baj inkább 4+1 kézbesítő cég legyen mint 1+1. -
hubber19
junior tag
ez a DPD is kézbesít már Alis cuccokat sztem nagyon nem jó irány.
Legutóbb is nem hozták ki előrejelzés ellenére másnap a cuccot, de akkor valahogyan szombaton megjelent vele a futár...
most viszont második munkanap és meg sem mozdul a depóból a cucc, pedig DPD email szerint hétfőn tegnap már kezemben kellett volna legyen.
Úgy érzem kissé túlvállalták magukat DPD-ék, hogy beálltak az Ali "sorba"
Nincsen kapacítás... -
voci
tag
válasz
Drughi #78462 üzenetére
Nocsak, nekem is hasonló eset volt, szerencsére az én csomagom is benne volt a kupacban. A többi zacskón le volt ragasztva a címzés üres matricával. Neked melyik futár szállította?
A csomagazonosító alapján ki lehet szűrni, hogy melyik rendelésedhez tartozik. Ha az alin nem jelenik meg az azonosító, akkor az alis számmal keress rá a parcelsappon, ott kidobja a következő azonosítókat is.
u.i.: Nekem is EO volt.
-
Drughi
addikt
Üdv,
Aliról sokadjára rendeltem, de most először kaptam olyan csomagot, amihez semmi közöm. A név és a cím stimmel a csomagoláson.
Egy horgász műcsali, egy telefonra szerelhető valami kamera mütyür (használhatatlan) és egy gyűszű érkezettHol tudom ezt megreklamálni, mert félő, hogy az én rendelésem meg máshol köt ki, ráadásul az ~10e Ft értékbe van.
Mivel nem tudom ez melyik rendelésem helyett jött (több is van jelenleg).Vagy bökjek rá egy futó rendelésemre és refound-oljam azt? De akkor gondolom csak azt írják jóvá, de félek nehogy több rendelést is érintsen.
-
jojoando
aktív tag
válasz
yogibear #78458 üzenetére
DPD következő van jelenleg 5 teherkocsinyi csomag van a földön úgy, hogy nem is tudják, mikor sikerül ezt kihordatni, talán szombaton is fognak dolgozni, minden esetre a raktáros nem adta ki a csomagom személyesen sem, 30 000 csomag közül nem keresi ki. ez van most jelenleg délbudán,
-
jojoando
aktív tag
válasz
yogibear #78458 üzenetére
DPD nekem semmit sem írt se tegnap sem ma, de itt van a depóba a csomagom, az ügyfélszolgálat szerint 11 órára ki kell küldeni a csomagot, de ebből semmi sem történt meg. 3-6 ig személyesen át lehet venni szóval lehet begurulok érte.
EO: na azzal az van hogy pl a 11. kerben szörnyen sok új panelt építenek manapság köztük pl Teris házat, melyben simán el lehet tévedni, mert úgy építették aki nem ismeri, lehet barangolni 400 lakó között ott megáll a futár ideje 10-20 percre, azután jön tovább, Van hogy 8 kor kiadják a csomagot nekik, aztán az első kézbesítés később lesz de jön az enyém nagyon ügyesen, csörög telefonon, és 1 perc múlva be is kanyarodik a ház elé, és már megy is tovább, ha tud, halad. Ez inkább hozza mint a DPD, azzal mindig van valami.. -
yogibear
addikt
válasz
jojoando #78457 üzenetére
Pedig amit bemásoltam, az már a DPD-nél volt nálam...
Ugyanezzel a tegnap esti dátummal jött este email róla tőlük...Received by local delivery company
Carrier note: Received by local delivery company
2024-11-04 22:22:04 GMT+1Cainiao-n nézem mindig. Amit te írtál az még előtte volt vasárnap, akkor még nem hoz ki semmit se onnan se a DPD, se az EO, csak munkanapokon...
Elvétve fordul csak elő, hogy már vasárnap este hoznak ki onnan csomagokat, de csak ha nagyon sok van...Awaiting for transit to final delivery office
Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company
2024-11-03 19:00:00 GMT+1És ma reggel még egy a konkrét kiszállítási időablakkal...
Más kérdés, hogy az email rendszerük nincs a helyzet magaslatán, mert az érkeztetésről az előző csomagomnál nem jött este email... most meg igen...
Amúgy nekem speciel jobb a DPD, mert az EO Törökbálintról jön, és rendszeresen jóval 9 után gördül csak ki a futár onnan, hiába írja 8:10-kor, hogy megkapta a csomagot és ugyanannyival csúszik a kiszállítási időablak kezdetéhez képest is... persze a 2 órába mindig belefér, de akkor is... plusz valahol a 20. cím táján rendszeresen 45 perceket vesztegel a csomagkövetés szerint.
A DPD ide érvényes kiszállító depója meg itt van tőlem légvonalban pár kilométerre... így az elsők között jön erre... múltkor 10:17, most 9:17-re volt kiírva és alig 10 percre rá már csörgött is, hogy itt van... nem kell adott esetben 13 utánig várni, mint az EO-nál, mikor ott csak mondjuk 71-nek raknak be a sorba... -
jojoando
aktív tag
válasz
yogibear #78452 üzenetére
Amikor megjelenik a helyi szállítócég oldalán a csomi, akkor kerül hozzájuk, ez a bejegyzés, hogy érkezett a helyi fuvarozó, ez még nem a DPD. Elvileg ma ki kéne hozniuk egyet mert már itt van, de 9 órakor még nem adták ki a kézbesítőnek, meglássuk, legutóbb mire beírták kiszállításra, itt volt az ajtómba a figura, aztán jelentek meg a többi sorok a kiszállítással kapcsolatban, hogy minden szép és jól ment...
-
Új kuponok.
November 1. - 7.
https://s.click.aliexpress.com/e/_oCzJb2T
Új kuponok!
IFPRQUN - $5 з $39
IFPDYJS - $10 з $79
IFPBLLQ - $15 з $119
IFPQK2V - $30 з $229
IFP9A9X - $50 - $349
IFPO83Z - $5 з $39
IFPPNKO - $10 з $79
IFPZJUA - $15 з $119
IFPSYPU - $30 з $229
IFP4NQY - $50 - $349
IFPXIXZ - $3 з $24
IFPML33 - $6 з $48
IFPCA2Z - $30 з $26
IFPI1SP - $60 з $419 -
yogibear
addikt
válasz
jojoando #78434 üzenetére
Most ezt nem értem, a szerint [link] megérkezett a helyi fuvarozóhoz
Nem, ez még a tranzitban van...
Awaiting for transit to final delivery office
Carrier note: Package arrived at facility of the local delivery company
2024-11-03 19:00:00 GMT+1Ez van a "helyi fuvarozónál" (DPD):
Received by local delivery company
Carrier note: Received by local delivery company
2024-11-04 23:36:08 GMT+1Vasárnap éjjel csak akkor hoznak ki bármit is a tranzitból és szállítják át a kiszállító depójukba, ha nagyon sok a vámon már átesett csomag, különben csak hétköznap éjjel szállítják át a központi depójukba (EO meg napközben) és másnap viszik ki neked.
Ha már náluk van, jön róla email... az esetlege módosítási lehetőségek gombjával... -
bat1
csendes tag
Sziasztok, Csomagot várok az Aliexpress-től a DPD-vel amit csomagpontra akarok írányítani. Hány napig lehet átvenni? Az ExpressOne esetén volt mikor 3 napig lehetett átvenni, de volt amikor csak 1 napig. A DPD esetén hány napig lehet átvenni?
-
jojoando
aktív tag
Csak jelezném, tavaly kb. ettől az időtől beindult a KARÁCSONYI BEVÁSÁRLÁS,
és csomagok nem érkeztek meg időben, illetve tűntek el! -
voci
tag
Ma érdekes dolog történt. Érkezett egy csomagom (Chioce-os). Ami érdekes benne, hogy egy nagy zacskót kaptam, a nevemre volt címezve. Ebben több kisebb zacsi, mindegyiken leragasztva üres címkével az eredeti címzés. Az egyik belső zacsiban az én chioce-os rendelésem (7 tétel egy zacskóban, ezen is le volt ragasztva a címzés). A többi zacsikban számomra idegen cuccok: 18db Opel alufelni kupak, 1db USB-C-s áramköri lap, kis táskában 3db játék műanyag rakodógép, 2db barna bőr(utánzat) pénztárca, 1db DVI-HDMI kábel, 1db nyakba akasztható kártya tartó, és még egy műanyag virág feje
.
Ráadásul az én zacsimban az egyik termék hiányos volt, valószínűleg kinyúlták, mert a tasakja sérült volt (csúszó kalapácsos horpadás javító, melyből a csúszókalapács, a szára és a tappancs akasztó hiányzik, ergo használhatatlan).
Megreklamáltam a dolgot, kíváncsi leszek mi lesz... -
lacoka55
tag
Januártól drágul a készpénzfelvétel és az átutalás
A tranzakciós illetékek augusztus elsejei emelése és a devizás ügyletekre kivetett kiegészítő tranzakciós illeték [link]
Érint ez minket ? -
jojoando
aktív tag
Azért kérdeztem, mivel legutóbb is hasonlóan cselekedett a DPD, még az elosztót sem írta érkezésnek, aztán 11 felé meg már értesítés nélkül betoppant a csomaggal, persze utána az emal jött hogy "értesítettek, meg hogy mikor érkeznek, csak éppen az átvétel után.
Azt megelőző csomag meg eltűnt majdnem, de egyik munkásuk videórögzítésből szűrte ki hol esett ki a rendszerből, szerencsére megtalálta, a telefonos ügyfeles semmit sem tett csak a duma volt... -
yogibear
addikt
11.01-én reggel pont gép előtt ültem kotorászni Alin és GMT+1, 08:00-kor pörgött le nálam a Choice Day számláló és a kacattárban listába tett cuccok ára a szemem előtt csökkent le pár %-kal.
Most viszont Choice Day ends: Nov. 8. 8:59 (GMT+1) van kiírva...
Így neked van igazad. -
válasz
jojoando #78434 üzenetére
Ez az azonosítója 16380112340142
Amit látsz utolsó bejegyzést az 18:00-ra van írva, ha át is vitték a DPD még nem könyvelte az átvételt mert mondjuk vasárnap volt, majd ma. Egy dolog hogy a Cainiao mit írogat és egy másik hogy itt nálunk hogy mozog a csomag, az is lehet hogy ez A csomag megérkezett a helyi szállítási vállalat létesítményébe nem a DPD hanem egy köztes cég. -
Sikerült csinálnom egy Revolut kártyát, erre visszarakták a GP fizetést!!
-
FNZ
őstag
válasz
Intruder2k5 #78423 üzenetére
köszi mindenkinek.
egy jópárszor vásároltam már, de ez még nem tűnt fel soha, mivel nem szoktam egy áruházból többféle terméket rendelni egyszerre. -
betyarr
veterán
az egyébként totál random, hogy automatába teszik vagy házhoz viszik, vagy lehet előre tudni?
-
válasz
tknof1871 #78427 üzenetére
De szokták, ha van olyan amibe bele tudják tenni, ha Express One kézbesíti és van rá lehetőség akkor a kézbesítés napi értesítőben lehet kiválasztani, de ez egy plusz szolgáltatás, a megbízó ezeket a csomagokat címen történő kézbesítésre adja át. Szóval ez vagylagos. Ezen felül nem minden automatába tudják elhelyezni, mert ahhoz kell egy külön szerződés azzal akié az automata.
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Amikor 3 az egyben rendelés van (3 különböző dolog van egy csomagban) akkor másnak se akarja a futárszolgálat automatába tenni? -
jojoando
aktív tag
[link] Nem is tudom erre mit mondjak! Lehet igaz egy új eladótól, hogy a 800eFt-s kerékpárt ennyiért adja ingyenes szállítással? Vagy bukta a lóvé a fizetés után?
-
Ahogy V/ is írta, ez a "Welcome Deal" miatt van így. Annyival egészíteném ki, hogy ez csak az első vásárolt termékre érvényes, így alakulnak ki az általad írt árak.
-
törölt tag
válasz
eldoble #78417 üzenetére
Biztos, hogy nem. Amúgy a mobil appban most már van egy jelzés, hogy a termékre eredetiséget vállal az eladó (nagyon vicces, amikor egy 3 osztályú kínai márkára is kiírja ezt
).
Az eredeti töltők magyar árakhoz nagyon hasonlóan mennek, minimálisan olcsóbbak. Akcióban ki lehet fogni jó áron őket, de ennyi.
Anker, Ugreen, BaseUS, Vention, Xiaomi, Lenovo stb. cuccokat nem fogsz kapni fillérekért.FNZ: Az amit V írt + ország ÁFÁja, esetleg egyéb költségek.
-
Bejentkezés előtt más árakat látsz, általában az új vásárlók akciós ára, mert a hirdetések a legolcsóbb opciós árat adják fel. Ha beléptél akkor lehet eldönteni hogy már nem vagy új vásárló. Ez csak neked új évtizede így megy. Aztán ne forintban hasonlítsd az árakat az árfolyam miatt az nem pontos.
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Akartam rendelni az ALI-ról pár dolgot 1 adott boltból, de az alábbiakat tapasztaltam, amin egy kicsit felhúztam magamat.
Nem jelentkeztem be a fiókomba:
1. termék eredeti ár 2.380 Ft, akciósan 382 ft
2. termék eredeti ár 3.630 Ft, akciósan 760 ftHa berakom a kosárba az első terméket majd a másodikat, akkor a kosár értéke 3650 ft lesz (azt írja, hogy az 1. termék 382 ft a 2. termék 3267 ft)
Ha berakom a kosárba a második terméket majd az első terméket, akkor kosár értéke 2939 ft lesz (azt írja, hogy az 1. termék 2179 ft a 2. termék 760 ft).
Vagyis nem adja meg mindkét termékre a teljes engedmény, csak az egyikre, a másikra csak 10%-ot.
ha bejelentkezek a fiókomba és megnézem a kosár tartalmát, akkor már csak 10-10%-ot von le és 5446 ft a fizetendő összeg!
Ezt nem értem! Ez így normális?
Ha bejelentkezve nézem az árakat az 1. és 2. termékre, akkor már csak 8% és 9% a kedvezmény -
eldoble
aktív tag
Sziasztok!
Ez eredeti szerintetek?
-
Wolfram
aktív tag
Elküldtem egy refund requestet, és ha jól látom automatikusan elfogadta, van ilyen? Tehát nem volt semmilyen várakozási idő, egyből jött a
"Final solution Solution1:Full refund" -
válasz
DreadZozzy #78412 üzenetére
Amikor elküldöd a dispute-t akkor az eladónak kell rá reagálni, ha nem teszi meg akkor az AliExpress automatikusan generálja a választ a szituációtól függően, a program modul nem ellenőrzi a nyomkövetést, a szállítás folyamatban "lát" mert abban a státuszban van a vásárlás, esetleg ha kép bizonyíték van csatolva akkor azt nem automatikusan kezeli hanem emberhez irányítja.
-
DreadZozzy
csendes tag
De akkor miért nem azt írják, hogy "Figyu az eladó szerint kamuzol, azt mondja várj, mi egyetértünk vele."? Biztos őmiatta hiúsul ez meg?
Mindenesetre ráírtam, hogy nem tudom hogy játszadozik velem vagy nem ismeri fel a dispute-ban a rendelést, de fejezze be, tekintve, hogy ő maga ismerte el, hogy szerinte elveszett a csomag, és javasolta, hogy disputoljam. -
válasz
DreadZozzy #78410 üzenetére
Az a gond hogy ha az eladó nem fogadja el az indokot akkor ezt írják. Mondjuk annyit bele szoktam írni ha már kijött Kínából (a tied nem) hogy ha megérkezne mégis akkor kifizetem újból. Szóval ha az eladó is ezt javasolta akkor vagy hülye vagy csak szórakozik
-
DreadZozzy
csendes tag
válasz
DreadZozzy #78391 üzenetére
Na, megjött a váasz, sajna ugyanaz :/
"AliExpress's decision: According to the shipping information, the package has been shipped out by the seller and it is in transit currently. Since your package is still in protection time, please be patience waiting for the package. Any new update of your package, we will keep you updated timely or you can simply track it by go to "My orders"-"All Orders" and click "Track order". If you have received the package, you are advised to cancel the dispute." -
Majo13
újonc
válasz
szimla65 #78375 üzenetére
Free return téma
Szia!
Nekem volt ilyen sztorim nemrég és sikerült minden.
A dispute-ben kérték, hogy írjam meg a tracking számot, de ez már ott volt a történetben.
A trackinget nézd meg a szállítónál, írja hogy várja a feladást, nálam GLS volt. Automatához mentem, ott kérte a vonalkódot (nem a tracking számot), majd kérdezte rajzosan mekkora a méret, mekkora fiókot nyisson. A feladás után már a trackingben követhető, nekem spanyolba ment, 4-5 nap alatt ért oda. Néhány nap hezitálás után az ali a full refundot megítélte, nálam rossz volt a termék.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest