- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacoka55
tag
Sziasztok
Szeretnék vásárolni 1 ijet [link] hogy lessz ebből Combined Delivery
1 db-nál mivel szállít 2 db-nál meg nagyon megemeli a szállítási díjat
ha külön rendelek 1-1 db-ot összevonják e ? -
Bővítve az Összefoglaló 2. pont a szállítási módokkal.
-
Megnézed a szállító eredeti nyomkövetési oldalán.
Tényleg folyamatosan írogatjuk hogy milyen szállítást érdemes igénybevenni és melyiket nem.
Majd akkor egy külön pontba bekerül az Összefoglalóba hogy milyen szállítási móddal mire lehet számítani, de mostanában tényleg úgy tűnik hogy folyamatosan változik, ahogy fairi is jelezte, de a folyamatosan változó dolog az nem való az Összefoglalóba, ezért nem is nagyon akartam oda bejegyzést ezzel a témával, de akkor figyelem a visszajelzéseket és majd javítgatom. -
mzso
veterán
Nekem is azeri lett, most jött posta értesítő... Csak kizárásos alapon tudom, hogy ez az a csomag mert teljesen más a száma, és sem az alin se a parcelsapp-on nem jelenik meg váltás történt erre. (Eléggé kinyírja a nyomkövetés koncepcióját.) Szívás. De legalább már tudom mire kell figyelni.
Amúgy az összefoglalóban ez ugye nincs, hogy mely szállítási opciókat érdemes választani, ha (jó eséllyel) nem akarok postai díjat? Jó lenne.
-
válasz
herrká #62086 üzenetére
Nem lehúzós. Megadták linket, a kódot belépsz és kifizeted online, ott a MP számlája is letölthető, ha kamu lenne majd a bankod visszaadja a pénzt, mert az OTP biztosítja a fizetési felületet és meg kell erősítened a kifizetést is.
De tapasztalat az hogy néha hétvégén nem megy az online fizetés, szóval fizesd ki minél hamarabb a 48 órán belül, mert ha lejár az idő akkor az bizony 799 Ft lesz.
A Magyar Posta Magyarországon végzi ezt munkát, a keresőjükben látod is így azért nincs olyan lehúzás hogy ezek az adatok a MP nyomkövetésben és az MP e-mail-ben is stimmelnek, ha csak nem törték fel a Posta összes rendszerét és 399 Ft-ot akarnak a hackerek megszerezni.Kiegészítés: az összes ilyen nyomkövetési számú küldemény esetén dij fizetés van, te jól jártál mert nem kérték az áfát, mert szokott ilyen is előfordulni és a program megtalálta az e-mail címedet és így online fizetéses lehetőséged van, mert olyan is szokott lenni hogy eleve 799 Ft-ról indul a kezelési díj az adathiánya miatt.
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Van egy 1000Ft-os rendelés. Utolsó bejegyzés, hogy Dubai Sorting Center, 08.10. S-es nyomkövetési szám, kapott alternatívot, UA. Ma hajnalban meg jött egy email a postától, hogy megtörtént a vámkezelés, online fizessek 399-et, vagy majd 799-et a postásnak. A követési szám stimmel. Akkor már Magyarországon van?
Nem valami lehúzó email a posta nevében, ugye?
Köszi -
mzso
veterán
Már nekem is visszaállt, baloldalt volt a menü, meg a weboldal címe francia, meg azt írta bonjour.
Ja, de én először logikusan rendelés részleteinél néztem. Meg előtte a rendelési listán, mert simán van ott hely neki. A rendelés opciója (szín, darabszám stb) pl mindkét helyen szerepel.
-
bulek
tag
Tegnap rendeltem egy időjárás állomást, mert egész kedvező áron adták és többet is tud, mint pl a Lidls hasonló árkategóriás terméke.
Ma reggel látom, hogy a shop üres lett... Az eladó még nem adta fel a csomagot, valószínűleg nem is fogja..
Megvárom míg lejár a feladási idő (11nap) utána valószínűleg automatikusan törlődik a rendelés, majd visszakapom a pénzt? Ha feladja, akkor meg kivárás és dispute? -
mzso
veterán
Hmm. Nagy nehez megtaláltam, hol kell megnézéni milyen szállítási opcióval lettek rendelve a cuccok. Kettő össze Ali Standard össze van kombinálva. (Jelenleg "Arrived at departure transport hub", gondolom innen már annyira sokáig nem jön)
Meg van egy közel 3 héttel korábbi LP számos "global economy for special goods" ami Aug 3 óta "Received by local delivery company" állapoton van...
UI:
Nálatok is részleges francia lett az Ali? -
Igen kerüld, de nem a Cainiao, mert azért ők szervezik a szállítást.
A Cainiao Super Economy for Special Goods az bizos más postás lesz nekem egy azeri lett, Cainiao Super Economy Global is valószínű.
Az amiben standard vagy saver szerepel az lenne a jó.fairi itt megosztotta nagyobb mennyiségű szállítások alapján a tapasztalatait a szállításokról
-
LouiS22
veterán
válasz
amadeus11 #62072 üzenetére
Egy erre szakosodott márkakereskedésben
Komolyra fordítva: a szállítási költség (nem elhanyagolható tétel, ezt nem a posta fogja hozni
) mellé itt biztosan jön az áfa és a vám is, utána meg valahogy forgalomba kell helyeztetned és a regisztrációs adót nem is említettem. Szerintem nem innen akarod megrendelni és utólag hozzáírtam a mi van, ha szervizelni kell és alkatrész kell kérdést.
-
amadeus11
senior tag
Sziasztok!
Igaz, hogy off, de megkérdezem! Innen biztonsággal rendelhetek? Vagy hol tudnám megvenni ezt az elektromos kerékpárt jó áron, biztonsággal?[link]
-
Nézd ha telefonálsz 5 percen belül kiderül hogy mi a helyzet, ha írsz nekik arra 30 napos válaszadási határidő van és mindig csak az utolsó napok felé reagálnak.
Nem e-mail-ben küldöd a vámolós papírokat, azon a Posta vámos felületen kell beküldeni a dolgokat, már tavaly júliustól úgy működik.
Ha azt mondják a tied és küldtek levelet akkor már most tudsz rá beküldeni dolgokat és azt a jövő héten fel is dolgozzák és küldik a csomagot. Ha vársz tovább akkor minden csúszik. -
Hívd fel a vámolásos számon őket, lehet hogy ez nem is te csomagod lesz. De ha nincs meg az elérhetőséged az elektronikus küldeményadatok közt akkor a program nem tud értesítőt küldeni ilyenkor ajánlott levelet küldnek ami akár 5-6 nap mire megkapod.
Vámkezelési kérdésekkel kapcsolatos hívás: Magyar Posta ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 08:00-16:00 között a 06-1-421-7235 telefonszámon 3-as vagy 4-es gomb.
-
mizu
aktív tag
Helo evribádi! A posta nyomkövetője azt írja, hogy "A vámkezeléshez szükséges dokumentumok bekérése (ügyfélre vár)" aug.10-e óta váltott erre. Úgy rémlik régen volt valami értesítés kiküldése info. Értesítés nincs. Mire várnak?
Ezen a linken hozzáférési kódot kérnek - ami értesítőüziben jön. SMS/E-mail nincs, a mai postával sem jött. Mit javasoltok? -
-
válasz
bobalazs #62060 üzenetére
A posta kezelési díját nem kérheted vissza, ez fizetendő mindig.
A Aliexpress Selection Standard szintén olyan hogy úgy érkezik Magyarországra hogy nem vonatkozik rá ez a vámolás téma (EU-n belülről kapja meg a Posta) és jó eséllyel nem is Posta kézbesíti.
A Cainiao Super Economy az fizetős lesz, ha még is ilyennel rendelsz akkor hogy legyen lehetősége a programnak az elérhetőségedet az elektronikus adatok közt megtalálni és csak 399 Ft-ot kelljen fizetni (nem 100%-os eredményű tanács) érdemes az AliExpress cím adatokat kiegészíteni:Az Összefoglaló meg tematizálva van a vámolási rész nem olyan hosszú, törekedtem a rövid, de érthető megfogalmazásra, de ami bonyolultan van megoldva azon nehéz rövidíteni, de a lényeget már leírtuk röviden.
-
válasz
LouiS22 #62057 üzenetére
Nem bírom felfogni azt a 8 km-es írást ami az összefoglaló, mert nem látok az idegtől.
Tömören elmondanád melyik küldési módot szolgáltatót kerüljem?
Nemrég rendeltem kábelt az megjött ilyen hókuszpók nélkül. Aliexpress Selection Standard volt ott kiválasztva.
Rendeltem mást is, annál is számíthatok erre a szemétségre?
Ott is igényelni fogják, Vissza kérhetem majd a 800 forintot?
From China to Hungary via Cainiao Super Economy volt kiválasztva.
[link] és [link] -
válasz
bobalazs #62052 üzenetére
Ne keverd össze a dolgokat. A Posta kezelési díjáról van szó. Ez 150 € értékhatár felett 4000 Ft. Alatta meg két féle díj van. Ez azért van mert a vámmentesség ellenére vám-árúnyilatkozatot kell beadni a vámhivatal felé, ezt intézik ezért a pénzért.
Ha a Posta megkapja azt az információt hogy ez IOSS vásárlás és a küldemény adatókból az elektronikus adatokat is kitudják szedni akkor neked csak 399 Ft-ot kell fizetni, mivel nálad nem kapták meg az elektronikus adatokat az elérhetőségedre ezért az utánvétes kézbesítés 799 Ft-ját kérik.
Ha nem kapják meg azt hogy IOSS vásárlás akkor az érték alapján fogják megállapítani az áfa mértékét és ezen érték szerinti sávos díjazású kezelési díjat fognak kérni. -
-
LouiS22
veterán
válasz
bobalazs #62052 üzenetére
Olvasd el az összefoglalót. Minden benne van. Az is, hogy milyen rendelési módnál nincs garantáltan semmilyen extra díj. Az általad említett tétel egyébként egy szolgáltatási díj (tehát nem VÁM), amit a Magyar Posta ró ki azért, hogy megvizsgálja és eldöntse: valóban be lehett fizetve a portékád áfája. Teljesen mindegy, hogy 1 forint volt a termék ára, ha olyan szállítási móddal rendelted, aminél nem az szerepel az összefoglalós listában, hogy biztosan problémamentesen meg fogod kapni (ilyen az Aliexpress Standard Shipping, vagy az Aliexpress Saver Shipping), akkor majdnem biztosan számíthatsz arra, hogy az országba lépve automatikusan eljárás alá kerül a csomag és ha vámot nem is, de az említett vizsgálat díját ki kell fizetned. Ez 399 forint, ha bankkártyával x napon belül rendezed.
-
800 ft-os vámdijat akartak fizettetni velem az óraszíjra, ami eddig példátlan volt. Természetesen nem vettem át, az egész volt 500 forintos összeg.
Mi erre a megoldás mert ez így baki szvsz.
És ez nem kijátszás, hanem ésszerű tanácsot kérnék akár privátban.
Rákerestem, és ez 150 euros tétel felett kellene csak hogy érvénybe lépjen?#61981
V/
VásRló
Új
Válasz
2022-08-04 18:24:58V/
Topikgazda
Nem vámol csak 150 € érték felett. Alatta ha gagyi szállítással rendeleted előfordul hogy kérik az áfát ők is mert a szállítótól nem kapják meg az IOSS adatokat. Egyébként meg van kezelési díjuk 399 /799 Ft is.
Ha AliExpress Standard shipping vagy AliExpress Saver shipping a szállítási mód akkor 1. nem a Magyar Posta kézbesíti, 2. EU-n belülről kapják meg így sem kezelési díj sem vámolás, áfáztatás nincs. -
fpatrik17
senior tag
Azt egyértelműen átállítom és Revolute lesz belőle, csak most szimplán az egyéb dolgokat néztem. Picit visszaolvastam a topikban, aztán elvesző csomagoktól kezdve a minimális összegű dolgokra indokolatlanul magas sarcolásos történetekig mindent is láttam a hozzászólásokban.
Ezért gondoltam kérdezni rendelés előtt. -
válasz
fpatrik17 #62046 üzenetére
Rendben. Mit szeretnél tudni?
Egy biztos most nem forintra állítva kellene fizetni ha bankod az AliExpress jelenlegi USD->HUF 394,75 Ft árfolyamánál kevesebbet kér a kártyás fizetés esetén
Az a szállítás ami jelölve (az első) az jó lesz.
De ha hozzá teszel még valamit 1371 Ft értékben akkor ingyenes lesz a lejjebb látható AliExpress Standard Shipping (2111,94 Ft van írva) és akkor jársz a legjobban mert az Express One kézbesítésű lesz és gyorsan ideér.
Lehet egyben fizetni -
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Eléggé nem vagyok képben most hogyan érdemes rendelni Aliról és szeretnék pár óraszíjat... Nemrég jött egy auto alkatrészem és simán kihozták sarcolás nélkül, viszint picit beleolvasva a topikba elég sok meghökkentő dolgot találtam.
Szóval a kérdések:
- Hogyan javasolt most rendelni? Remélem nem darabonként....
- Sose láttam még ezt a Combined Delivery-t, jó lesz ez nekem?
- Szállítási módok közül melyik verzió a legjobb?
- Ha nagyon szop*s már az Alis rendelés, van-e egyéb oldal, ahonnan fixen EU raktárból lehetne hasonló szíjakat rendelni?Köszönöm!
-
válasz
rushty #62044 üzenetére
Ez akkor már a te kézbesítő postádnál kell hogy legyen, illetve kézbesíteniük kellett volna. Esetleg meg kellene érdeklődni annál a postánál hogy nincs-e bent a postán egy üzleti e-kereskedelmi levél a nevedre, amelyről elfelejtettek értesítőt írni, ami az itt látható címkével van ellátva. Száma sajnos nincs, de a Arrive at local delivery office dátumától számolva 5-6 munkanapon belül kellett volna kézbesíteni, mondjuk 07.29-ig
-
-
Az nem nyert sajnos. Nyomkodtam már mindent, írok a PP-nak, hátha segítenek visszaszerezni a pénzem, mert a terméket nem fogom.
#62037 V/: Többit is alátámasztottam, odaírtam, hogy ugyan az az eset mint a másik rendelésnél, amit már elbíráltak, és ugyan azt a képet is töltöttem fel. Látszik, hogy mint az 5 terméknél ugyan az a TN.
-
válasz
KaiotEch #62036 üzenetére
A robot tud emberhez kapcsolni amikor munkaidejük van.
Egyáltalán nem biztos hogy el lett küldve a tied és az sem hogy azt más kapta meg. Ha az egyiket alátámasztottad akkor a többit miért nem,? Azt értem hogy azt választottad hogy nem kaptad meg és ott igen szegényes a bizonyíték megadása, de mi van ha megkaptad, de nem az volt a csomagban amit kifizettél, azt egyértelműen lehet igazolni a kibontási videóval, képekkel. -
Üdv. Srácok hol tudok beszélni Ali-nál egy emberrel? Állandóan csak ez a nyomorék robottal lehet. Van 5db dispute-os cuccom, amiből 4-et elutasítottak, mert nem támasztottam alá. Rossz csomagot kaptam(más emberét, és valaki más megkapta az enyémet) 5 rendelést 1-be csomagolt az ember és látszik is a TN-ből, 1-re meg kapok egy refundot, de azzal kitörölhetem a seggem. Hol lehet őket elküldeni melegebb éghajlatra? Nagyon felnyomták az agyamat!
-
Akkor változik, de van Aliexpress Selection Saver és van Aliexpress Saver szállítási mód, az hogy a kettő más kézbesítésű az még nem változás, csak eltérés.
Amióta a Cainiao régió központ Budapesten van (2021 április), a 2021 július 1 utáni AliExpress Standard szállítás valóban megváltozott 1 éve, ide jön és itt az Expres One-nak adják ki kézbesítésre, a kizárólag holland postára nem tudok mit mondani, de nem mindig az volt emlékeim szerint, volt az belga is nagyon sokszor. De az már a múlt. -
fairi
őstag
Pedig változnak a dolgok. 2021 összes economy ( a sima utótag nélkül) mindig belga posta volt, utána megjelent a saver ami ugyanúgy belga posta lett, csak repülővel vitték Belgiumba.
Aliexpress standart shipping régen szinte kizárolag holland posta volt, most többségben EO.nekem már egy 600 csomagból álló listám van (2019-től ), amin vezetve van melyik módban ki szállít és látom a változásokat.
Summer sale nemsokára jön, akkor is fogok 15-20 rendelést leadni, hogy lássam a kombinálódást.
-
Nincs átszervezés, hanem van egy új Saver szállítás. Ezt írogattam mostanában.
Aliexpress Selection Saver szállítási mód és ilyen számot kap: ECSCCA0000064010, ECSCCA0000072905 ez a kettő érkezett mostanában
Ez nem a AliExpress Saver Shipping, az még mindig belga postás.
A Cainiao adja fel Pesten a Magyar Postának Üzleti e-kereskedelmi levélként és normál levélként, tehát nincs nyomkövetés, de kihozzák akkor is ha vastagabb 24 mm-nél.
Azt amit a Cainiao 08.03-án adott fel ma kaptam meg. (Indult Kínából július 25-én megérkezett ide 08.01)
Ilyen a címkéje:
-
cof
veterán
"Utóbbi savereim már ECSCCA... számot kaptak. Nem lepődnék meg lesz valami átszervezés."
Jó neked, ezeket akkor minden bizonnyal kihozzák mérettől függetlenül mivel belföldi feladás lesz. Kb. úgy képzelem ezt el mint a Belga postásat, ha ott élnék akkor belföldiként küldenék a csomagot. Én 08.03-án kaptam Saver Shipping-hez UL...BE számot.
Egyébként én nem is látok Cainiao Super Economy for Special Goods szállítással Combined Delivery hirdetést, szóval nem tudom V/ mit vett, bár csak a kosaramat néztem, a teljes Ali kínálatot nem.
-
fairi
őstag
"belga, holland EU-s szám lesz-e"
erről is régesrég meg van a tapasztalat.
sima economy lesz belga szám
economy global általában emirátus, de sose EU-s ország
for Special Goods azeri vagy kirgiz postaMit irtam neked anno?
"sima economy-nál a 4PX a partneri cég évek óta, ők belga posta a postai partner cége"
Kiválasztottad azt a módot ami garantáltan nem lesz belga.
economy (utotag nélkül) a vonatos belga csomagokat jelölte, igaz orosz konfliktus miatt vonatos szállítás akadozik, szűnik meg. saver a repülős szállítást
Júliusi rendelések során economy választása esetén vagy saver lett, vagy global vagy for speciel goodsra váltott.
Utóbbi savereim már ECSCCA... számot kaptak. Nem lepődnék meg lesz valami átszervezés. -
Nem azért próbáltam ki hogy kombinálják vagy nem, hanem azért hogy belga, holland EU-s szám lesz-e, azt az összepakolást Cof-nak írtam, az ő szerencsés párosítására.
Egyébként olvastam és meg is értettem amit leírtál, szóval nem kell bizonygatni és sértegetned sem kell. Hányszor tettem ezt veled? Véleményem szerint a kölcsönös tisztelet elvárható az itt hozzászólóktól.
Másrészt csak annak érdemes a Cainiao economy szállítást választani aki ráér megvárni a hosszú idejű szállítás végét és a szállítási anomáliák sem zavarják.
Én nem ajánlom, viszont aki olvassa a te tapasztalataidat az dönthet másként. Részemről ennyi a végső konklúzió. -
fairi
őstag
[link]
Kiemeltem "..speciel line sose lehet EO."
Kb megerősítetted a szabályt ez a mód sose kombinálódik, Fb csoportnak is ez a tapasztalata,munkahelyemen az Alisok is ezt tapasztalták, haverom is. Aki ezt kapta a kereskedőtől vagy ezt választotta sose kapta EO-ként.Cainiao super economy és super economy global szokott kombinációba lépni. Miért ez a kettő és a harmadik economy meg nem. Csak a kínaiak tudják.
"for Special Goods" amit messze kell kerülni,és reménykedni kereskedő nem sózza rád.
-
fairi
őstag
Kb tucatszor leírtam, de senki nem foglalkozott vele amit tapasztaltam.
Cainiao Super Economy for Special Goods jellegzetessége, hogy SOSE kerül kombinálódik. Ez az egyik módszer aminél garantáltan nem lesz EO semmi esetre se.
Akiknél az EO problémás ezt érdemes választani.Ezeknek a kombinálások működését tesztelem kb 1 éve. Ez sose senkinek sem kombinálodott. Fb csoportból is megerősítették.
"Nyilván csak neked és Fairi-nek lesz belőle részben értelmes szállítás. "
Kb világosan leirtam, hogy ki mikor kombinálódhat, mely módok sose,és külön kiemeltem a Cainiao Super Economy for Special Goods sose kombinálódik.Kb az az érzésem valójában sose olvasod el amit írok, csak reflexből válaszolsz.
"Szóval nekem nem ér ennyit, ezzel a kísérlettel kukáztam továbbra is a Cainiao Economy szállításoka"
Leírtam a kombinálódást az economyknál, nem ördöngös a szabály, de nem abszolút. Rule number 1: for Special Goods csak postai úton megy kivétel nélkül.
-
cof
veterán
-
Jó neked.
Az Cainiao Super Economy for Special Goods LP00523248922662 ez lett belőle UY002143191AZ , semmi kombinálás.
Egy nagy nulla a Cainiao Super Economy for Special Goods, sőt az összes ilyen Cainiao Economy egy rakás szerencsétlenség.
Nyilván csak neked és Fairi-nek lesz belőle részben értelmes szállítás. Nekem és másoknak meg fizetős Magyar Posta.
Szóval nekem nem ér ennyit, ezzel a kísérlettel kukáztam továbbra is a Cainiao Economy szállításokat.Akkor a Aliexpress Selection Saver-es magyar üzleti leveles küldeményemet augusztus 3-án a Cainiao feladta, de a mai napig nem voltak képesek itt Szegeden kézbesíteni, az előzőnek elég volt 4 nap
-
cof
veterán
Kis Combined Delivery beszámoló.
Egyidejű rendelés 6 tétel, ebből 4-en volt Combined Delivery jelölés a szállítási információknál, EO lesz felminősítve Standard Shipping szállításra.
1, Cainiao Super Economy Global S0000 számot kapott
2, Cainiao Super Economy UL...BE számot kaptak
1, AliExpress Saver Shipping UL...BE számot kapottA +2 tétel is AliExpress Saver Shipping szállítás volt szintén UL...BE számmal, de úgy látszik nem vették figyelembe mert ezek sima postával fognak érkezni (itt nem volt Combined Delivery jelölés a szállításnál).
A teljes rendelés értéke 22.37$ volt és a spórolás a pk-n nem jelentős kb. 2$, de 10 rendelésnél már számít, hogy nem kellett a drágább Saver postát választani mindegyiknél, csak az egyiknél volt alapból az a legolcsóbb szállítás.
-
bl4ze
veterán
-
vwpolooo
csendes tag
Sziasztok, ezzel lehet vmit kezdeni?
1582719000512132836024213csomag egybe, de több mint 1 hónapja semmi hír róla.
07.06 custom clearance unsuccessful
ez az utolsó info
-
xy.zsolt
őstag
én ma még revolut-tal EUR-ral sem tudtam fizetni....3x próbáltam, 2x csak fagyasztották utána már zárolták is a kártyámat emiatt. Előtte és utána is ment más boltokban a fizetés. A kínai-usa helyzetet tekintve szerintem nagy eséllyel nem éli meg a cég az év végét....ahogy ott sokan nem
-
Robitrix
senior tag
válasz
mati12 #61960 üzenetére
Én meg rendeltem egy alkatrészt drónhoz(egy 4K-s videó vezérlő panel) kínából nagyjából valamikor február vége márcusban, elveben május végére vagy június elejére ígérték. Azóta se látom nyomát sem... igaz nem ALi Expesses volt mert náluk már nem elérhető az az alkatrész. Régen volt náluk is ma már nincsen. Még jó hogy csak úgy 20 dollárt buktam a dolgon.
-
LouiS22
veterán
-
Írtam hogy a Selection Saver-nél nem valószínű hogy egybe rakják, eleve 3 csomag van már benne. Nem lenne jó hogy mondjuk a 4*3-at egybe teszik és az valahol el fog veszni.
Ami nem könyvelt és 24 mm-nél vastagabb azt eddig sem kellet kihozni ha normál, akár MO-n feladott levélküldeményről van szó, ezek postán kézbesítendők. De az MPL-es üzleti csomagokat is ki kell hozni, míg a normál csomagot nem. -
cof
veterán
Azért hozta ki mert itthon lett feladva. Nekem is a leveles postás hozta anno a 2 db forrasztópákát pedig nyilván az sem fér bele a ládába, bár az R...CN volt, talán már ezeket sem hozzák ki errefele, passz. Kerülöm a postát ha lehet, nálam is van ilyen pick-up vásárlás, sajnos mind a 4 db. Saver Shipping és BE számot kapott, de külön jönnek pedig 1 nap eltéréssel rendeltem őket. Még az a jó, hogy 20 napig őrzik a postán kb. a csomagokat így nem kell egyesével rohangálni hanem összevárom mert nagyjából egyszerre mozognak.
-
bl4ze
veterán
Nekem napok óta nem mozdul, semmi nem látszik az ECSCCA0000205xxx küldeményből.
Sem Caiano sem Parcelsapp, nullaAzt gondoltam Parcelsapp látni fogja pár nap után.
Ali sem mutat semmit : "Sorry, there is no updated logistics information."ULxxxxxxxxxBE ma érkezett meg, Vecsés/Reptér semmi rögtön Budaörs volt az első tracking, majd ma a helyi posta, hogy kézbesítésre átvették reggel 5kor. 8:30kor a ládában volt.
-
Ma hozta a postás a ECSCCA0000064010 Aliexpress Selection Saver szállítási módú csomagot. Július 23-án indult, 29-én érkezett BP-re a Cainiao-hoz, ők augusztus 1-én adták fel Pesten a Magyar Postának Üzleti e-kereskedelmi levélként és ma 5-én kaptam meg Szegeden. Annak ellenére kihozta a postás hogy nem fért bele a postaládába
A július 18-án indult UL250093337BE AliExpress Saver Shipping módút is ma kaptam meg, Belgiumon keresztül jött (27-én küldték ide) augusztus 4-én érkezett BP-re és 5-én kézbesítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest