- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
24100 - 24001
85247 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-05 11:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
V/
Topikgazda
A kínai posta partnere a Magyar Posta. A megbízhatóságnak nincs jelentősége, ha nem kapod meg akkor a pénzed visszajár.
Vám erre vagy 6% (6100 Ft) vagy 2,7% (2700 Ft) ha nem veszik komplett egységnek, az áfa 27% (a legolcsóbb US $384.37 esetén kb 27300 Ft) és a posta vámeljárási költsége 3000 Ft. -
törölt tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni.
Ezt szeretném megrendelni, de nem tudom mennyire megbízható ez a China air post.
(szállítással együtt 447$ ír az általam választott kitt-re)Ezt itthon Magyar Posta hozza ki?
Vagy ezt hogy kell elképzelni.Telefont tabletet stb már rendeltem, de ez kicsit nagyobb csomag.
Vámot, Áfát erre mennyit számoljak kb 30% plusz teher?
Köszönöm szépen
-
V/
Topikgazda
-
Madycsa
tag
Sziasztok!
Egy problémás vásárlásnál az eladó, termék újraküldési ajánlatát nem fogadtam el. Ő paypal azonosítót kér, hogy arra küldje a pénzt és azt, hogy töröljem a dispute-ot, utána küldi.
Írtam neki, hogy küldje aztán törlöm a dispute-ot. Gondolom ez így szerencsésebb.A kérdésem valójában az volna, hogy ha ő elküld a paypal-on keresztül pénzt, azt vissza tudja utána vonni, húzni?
-
tlac
nagyúr
-
V/
Topikgazda
-
tlac
nagyúr
-
emma_tamasi
újonc
-
V/
Topikgazda
Ha nem volt ráírva hogy az nap (05.04) átvehető ,akkor csak a következő nyitvatartási napon veheted át. Ha szombaton nincs nyitva akkor hétfőn.
Az értesítő valójában nem kellene, én kinyomtatom a nyomkövetési számra vonatkozó nyomkeresési oldalukat, ráírom a nevem, címem, a postás kézbesítő körzet azonosítót (ezt egy előző értesítőről lestem meg) és ezt átadva megkeresik és kiadják. Ha kérdezi hogy hol az értesítő, akkor csak annyit mondok, hogy a kollégája nem dobta be. Ezt persze azután amikor az általad idézett szöveg látszik és csak a következő napon jönne az értesítővel a postás.
Aznap bedobott értesítő esetén nincs náluk a küldemény, (ezért írják rá, hogy mikortól vehető át), amíg a kézbesítő le nem számol, ez akár 17 óra körül is lehet és azután még át kell pakolniuk az átvételi helyre, ez is időbe telik.A csomagos kézbesítőknek általában nincs kulcsa a lépcsőházakhoz, máshoz meg nem csöngethet be hogy beengedjék a postaládához ezért a levél kézbesítő viszi a következő napon az értesítőt.
Az elmúlt 6 hónapban már mindig kaptam értesítőt, csak a pénteki postán átvehető szövegűeket intéztem a fenti módszerrel, mert nem akartam hétfőig várni és nálunk nyitva van szombaton is.
-
emma_tamasi
újonc
Sziasztok. Nekem az lenne a problémám, hogy azt írja a magyar posta nyomon követő oldalán, hogy a csomag átvehető a postán. El is mentem elvenni, de ott azt mondta a dolgozó, hogy még nincs itt és nem tudja kiadni értesítő nélkül. Ilyen esetben mit lehet csinálni? kell várjak amíg értesítőt küldenek, vagy érdemes pár nap múlva megint elmenni s megnézni? Ahogy a kommentekből látom nem is hagy minden postás értesítőt.
Postán átvehető
2018.05.04. | 12:08 Budapest 112 posta -
V/
Topikgazda
Nálunk is van szombaton nyitva tartó posta, ott miért ne lehetne, illetve elektronikus úton lehet szállítást rendelni és a nyomkövetési számot be lehet írni mert az azonnal kap és az már akkor szállítás alatt lévő lesz, de írja is az AliExpress hogy 7-10 nap is lehet mire a nyomkövetésben látszik valami, én inkább a netes szállítás megrendelésre gondolok.
-
tlac
nagyúr
szombaton van Kínában posta?
(állítólag ma feladta) -
kropi
tag
-
V/
Topikgazda
-
tlac
nagyúr
-
kropi
tag
Milyen megfontolásból hosszabbítja meg magától az eladó a "Purchase Protection-t". Fel se adta eddig, vagy rájött hogy rossz címet írt, vagy ...?
Április 4. rendeltem, 9. üzent, hogy feladta, most meg májusban kaptam egy levelet, hogy védelem hosszabbítás van. Egy 2 $ tétel, tehát gondolom nem az értéke miatt. -
V/
Topikgazda
Beírja hogy 10 nap és lehet hogy 2 munkanapon belül feladja, nem egészen azt jelenti hogy pont a10. napon kerül elküldésre.
Ez csak a fizetés után jelenik meg, a termék leírásban van amelyik eladó beírja hogy mennyi időn belül küldi el.
Valójában nincs különösebb jelentősége mert a szállítási védelem általában úgyis 60 nap, de az is 7-75 nap közt mozog. -
tlac
nagyúr
-
galaxys80
veterán
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2018.04.03. | 21:02
Célországba elküldve / Item sent abroad
2018.04.04. | 13:22
Célországba elküldve / Item sent abroad
2018.04.04. | 23:30
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2018.04.25. | 07:57
Belföldi feldolgozásra továbbítva / Forwarded for domestic sorting
2018.04.25. | 11:23
Postán átvehető
2018.05.04. | 07:33Győr 7 postaNem dolgozott túl gyorsan a Magyar Posta.

Ezek szerint be kell menni a csomagért és nem fognak értesítőt küldeni?Más:
Leveleztem ugye egy eladóval, mert nem működött megfelelően a HUB amit küldött. Ígérte, hogy küld másikat.
Tegnap ez a levél érkezett:
Dear friendWe have submitted the resend for you.
It must to be agreed by our leader.
Please remember to ask me for new tracking number after 1-3 working days.Regards
Nem tökéletes az angolom, így nem világos, hogy nekem kell kérni tőle a tracking number-t vagy azt szeretné mondani, hogy 1-3 nap mire megkapom.
-
V/
Topikgazda
-
tlac
nagyúr
-
V/
Topikgazda
-
Putyin90
senior tag
Az Order Status-nál Awaiting Shipment-et ír, alatta pedig pl. Processing Time remaining: 4 days 13 hours 53 minutes. Ezt úgy kell érteni, hogy ha ennyi idő múlva nem adja fel, akkor visszakapom a pénzem?
-
Caliber92
csendes tag
Megnyitottam az első vitámat én is. Egy hónapja rendeltem valamit, de csak egy kamu soha nem élő TN-t kaptam. Írtam neki párszor, de nem válaszol. Ugyan még van 2hét a védelemből, de betelt a pohár. Ahogy nézem az utolsó hónapban begyűjtött 6-7 egycsillagos értékelest az eladó.
-
tlac
nagyúr
ezt értem, hogy van egy ilyen védelem az ali-n
de elég szokatlan, hogy nem adja fel pár napon belül, üzenetemre nem válaszol
cuccokból van, sőt azóta kicsit olcsóbb is lettszóval valószínűleg járt már az oldalon mostanában
-
bul07
nagyúr
Még nem mondtam meg munkatársnak hogy megjött és ilyen kicsi
Kivárom hogy milyen lesz még a maradék, de el kellene döntenem hogy hogy menjen a dologCsak az a gond hogy van viszonyítási alap BG-ről már rendeltünk több ilyet is [link] és a megadott mértei is ugyan azok, és az elég nagy méretűek voltak, csak már jó ideje nincs raktáron nekik így maradt a ali
-
gingerbalm
aktív tag
-
bul07
nagyúr
Véleményeteket kérném
Rendeltem ebből a kesztyűből 3x 1db-ot, két nap leforgása alatt(azért így mert így nem volt szállítási költség), és nem is magamnak
Megjött az elsőCsakhogy a méret nem stimmel 250mm helyet jó ha van 230mm és más méreteivel gond van
Írtam neki hogy nem jó a méret csináltam fényképet is
Erre jött ez a válasz
Dear customer,
I'm so sorry for the troubles
How about we refund you $1 as compensation ?Do you have paypal?
1:If yes , please tell us your paypal account , we will refund to your account .
2:If no ,you can ask if your family or your friend have , or you can apply a new one then tell us~
Thanks~1, paypal-ra akar 1$ küldeni
2, küld egy újat(ha jól értem, de mit kezdjek még egy kicsi kesztyűvel)Ez még talán oké is, de nem nagyon mert még édesanyám kezére is alig megy fel
De most ha megjön a másik két darab is és ha azok is kicsik, mit kezdek velük
Mit csináljak
-Kérjek full refundot ez szerintem is erős mert megjött a kesztyű de tényleg kicsi
-Vagy ennél fogadjam el a 1$ másik kettőt meg várjam ki és azok is kicsik egyszerűség kedvéért egyikre írjam azt hogy nem jött meg és full refund, így kb megfelezném a veszteséget mert én fizettem 8.35$ a 3-ért és visszakaptam 3.75$, maradna 3kicsi kesztyűm 4.6$-ért -
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
gingerbalm
aktív tag
-
V/
Topikgazda
-
tlac
nagyúr
a cuccnál sehol nem írja, hogy mennyi időn belül adja fel
aliexpress szerint még van jó pár nap mielőtt törlődne a rendelésem
-
emin
csendes tag
-
azbest
félisten
-
gingerbalm
aktív tag
-
tlac
nagyúr
napokkal ezelőtt leadtam egy rendelést, de nem adta fel az eladó
írtam is már neki tegnap, de arra sem reagált
direkt egy jó értékeléssel rendelkezőtől vásároltammeg lehet valahol nézni, hogy olvasta-e a válaszom, vagy mikor volt online?
-
cubix
tag
-
Putyin90
senior tag
Rendeltem egy terméket, az Order information-nél nem szerepel az irányítószámom, pedig mikor a címet kellett kiválasztani, ott megadtam.
Így néz ki a Receiver address:
XY ter 5,,Város,Megye,Hungary Nevem TelefonszámomEz így oké, vagy ott kellene lennie az irányítószámnak is?
Szerintem a házszám után a ,, között az irányítószámomnak kellene szerepelni, nemde?
-
emin
csendes tag
-
maross
nagyúr
-
Kata6710
csendes tag
Igen, kaptam sms-t.Tehát valahogyan másoljam be csatolmányként az Ali vásárlási oldalamat, amin látszik hogy miket vásároltam, és mennyiért? És küldjem el a számlamásolatom, az összesített levonásról, majd magyarázzam el, hogy mi mennyibe került külön-külön?........tudod, nem vagyok könnyű eset

-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Az Aliexpress vásárlási oldalai és ha csatolod a banki igazolást akkor leírod hogy miért több.
De kaptál már sms-t vagy értesítést arról hogy le kell igazolni a vételárat? Addig nem kell pánikolni.
Egyébként 26,57 $-tól indulhat a vámeljárás, az hogy májusban 45,78 $-ig kérelemre elengedik a fizetendő áfát a vámeljárás keretében az egy kicsit más dolog. -
emin
csendes tag
Sziasztok!
Nyitottam egy vitát, egy smart band-nak a borítása használatba vétel után egy órával levált, elengedett a ragasztás.

Az ali válasza az alábbi volt, lehet, hogy nem jó okot vállasztottam ki, mit kellene ilyen esetben kiválasztani?
Az eladó azt kérdezte installáltam- e a fedelet, vicces ez egy ragasztot burkolat aminek IP 67-es védettséget kellene biztosítania.
-
Kata6710
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, kicsit problémás vagyok...Tehát rendeltem egy terméket, az ára 45,93 usd . Ez már vámköteles, ha minden igaz. A problémám:A számlámon nagyobb összeget zároltak aznap, mert több dolgot is rendeltem. Így a számlámon külön nem szerepel a 45,93 .Akkor így mivel igazoljam a termék árát?
Köszi a segítséget! -
V/
Topikgazda
Csak egy apró pontosítás, a Maestro-val lehet az Alipay-en keresztül fizetni, viszont a kártya regisztráció az Alipay esetén csak Mastercard vagy Visa kártya esetén lehetséges
-
gixxergabi
senior tag
-
V/
Topikgazda
Ami ugye Mastercard, nem pedig Maestro.
-
gixxergabi
senior tag
Otp webkártyára átrakva pénzt azzal már ki tudtam fizetni a rendelést...
-
atala
addikt
-
V/
Topikgazda
-
dudzsi
tag
Köszi akkor majd ugy teszek. Viszont egy érdekes dolog, hogy alipay-en ha megnézem a tranzakciokat akkor azt irja hogy Order Comlet. Csak annál az egynáél amit most probáltam ott írja hogy nincs fizetve. Elvileg a számlámon elöjezésbe nem látom hogy nőt volna az összeg amit még nem könyveltek le. De f..a lessz ha megint levelezgethetek mindenkivel ha ennyiszer vonodik majd le.

-
maross
nagyúr
koszontem az infokat
-
V/
Topikgazda
Ha tényleg nemzetközi postai nyomkövetési számod van, ami vagy Rx999999999SG vagy Lx999999999SG forma, szingapúri posta a szállító. Egyébként bármi lehetséges.
De többször írtam, Magyarországra mindig vámolás után kerül továbbításra a vásárolt és postai úton továbbított küldemény. Vagy lesz teljes vámeljárás, vagy csak egyszerűsített, ahol nem kérik a fizetés összegének igazolását.
Így a vám sosincs megúszva, elkerülve. -
pulutodurumo
őstag
-
maross
nagyúr
1) "Airline arrived at destination country"'
2) "Arrival at Destination Postal Admin (From SG/SIN to HU)"ez vajon vámot jelent, vagy megúsztam? (mobil)
-
V/
Topikgazda
-
sloja
csendes tag
-
dudzsi
tag
-
sloja
csendes tag
-
dudzsi
tag
-
V/
Topikgazda
Akkor is írtam hogy nem lehet más címre küldeni, a rendszer a te címedet adja át, ő írt más nyomkövetési számot be.
Ha ezt a tényt -más városban kézbesítve- egyértelműen leírtad a dispute-nál, akkor a javadra fognak dönteni.
Nálam is előfordult ilyen néhány esetben, de azzal nem igazán tudott az eladó mit kezdeni, hogy Szeged az nem azonos Győrrel, egyértelmű hogy nála volt a hiba.
Ha valamelyik elkezdett volna agyalni, mint nálad, az a nagy értékelésben 1 csillag és a szöveges részbe beírva hogy hamis nyomkövetési számmal akart átverni. -
atala
addikt
A múltkor írtam, hogy az eladó más címre küldte a csomagot, vagy el sem küldte, csak megadott egy másik magyarnak szánt nyomkövetési számot.
Vissza akarta vonatni a disput-ot, nem ment bele a visszafizetésbe. Én sem fogadtam el a javaslatát.
Most az Ali fog dönteni. Mire számíthatok? A megadott nyomkövetési számon látszik, hogy valaki át vett egy csomagot Győrben, de az én lakcímem Nem ott van. -
V/
Topikgazda
-
sloja
csendes tag
-
gingerbalm
aktív tag
Mázlid van, ha neked csak tegnap óta. Kábé egy hete szívunk itt vele többen. Nem tudni, hogy mennyi ideig nem fogod tudni használni, bármikor megjavulhat, de az ellenkezője is igaz lehet. Ha OTP-s vagy, ma éjjel lesz valami rendszerbütykölésük, de hogy ez bármire (legfőképp erre a maestro-aliexpress szenvedésre) befolyással lesz-e a jó irányba, az passz. Próbálj addig ebayen keresni termékmegfelelőt, mert a paypalon nincs gebasz.
-
V/
Topikgazda
Ha visszaolvasol, az aki itt jelezte, annak nem javult meg. Más helyeken az a helyzet derült ki hogy esetleg hetek, hónapok múlva lehet újból fizetni, de inkább az hogy nem sikerül a későbbiekben sem.
De nálad ez most egy AliExpress fizetésnél jött elő, előjöhet más helyen is a későbbi időben. -
dudzsi
tag
Sziasztok!
Én se tudok fizetni péntekóta a Maestro kártyámmal. Eddig tökéletesen ment. Van valaki akinek szintén nem megy? Akinek volt már ilyen kb mennyi idő után müködött újra? Lecserélem a kártyámat mastercardra de addig is használnom kellene. Köszi -
V/
Topikgazda
-
tukko1
aktív tag
-
V/
Topikgazda
Nézd meg az Összefoglalóban a AliExpress probléma kezelés, dispute indítás leírást, megérkezett kategóriát válaszd, mert csak ott tudnál most valamit kezdeni.
Amire utaltam hogy nem így csinálom, hogy ha nem érkezés van egy több tételes egyben szállított rendelésnél akkor a szállítás védelem ideje alatt nem indítható minden esetben a dispute, csak mondjuk a vége felé.
Ezért jobb az, hogy megérkezett de hiányos. Ha nem akarod dispute keretében az eladóval az egyezkedést akkor meg ír neki üzenetet.
A dispute-s dolgot innen keresd a leírásban:
Ha megkaptuk, de probléma van vele.
Itt két lehetőségünk van, csak pénz visszakérés vagy visszaküldés.
A pénzt kérjük vissza -
KutyiHU
tag
-
E.Kaufmann
veterán
-
V/
Topikgazda
Azzal küldöd el hogy nem érkezett meg viszont azt látják ellenőrzéskor a a nyomkövetési számnál hogy kézbesítve. El ehet magyarázni is, hogy ezt a külön meg nem érkezést hogy kell érteni..
Ha nem pipálod akkor egyértelműen írd oda hogy csak a másik kettő volt abban csomagban amit megkaptál és akkor ezt ne jelöld megérkezettnek, de én nem így szoktam és nem vagyok benne biztos, hogy a rendszer miként kezeli le, de legfeljebb több lesz a magyarázó szöveg.Mikor elküldöd a dispute-t mindig az eladó az első akinek lépnie kell valamit rá, mivel itt egyértelmű hogy nem lett elküldve, nem is kell hogy az AliExpress döntsön, mert remélhetőleg az eladó is belátja a tévedését.
-
KutyiHU
tag
-
V/
Topikgazda
-
KutyiHU
tag
-
sloja
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Mivel nem külön volt feladva, hanem egybe csomagolva a dispute oknak Quantity shortage Mennyiségi problémát kell választani, mert megérkezett, de kevesebb a mennyiség.
Persze lehet hogy azt külön küldte, majd a válaszában gondolom leírja, hogy mi történhetett.Indítod a dispute-t és a hiányzó termék árát kéred vissza, újraküldés nem igazán opció. Készíts képet mindenről és csatold.
-
KutyiHU
tag
Helló,
Ma megkaptam az egyik rendelésemet, de 3 termékből csak 2 volt a csomagban. A csomagösszesítőn is amit a csomagra ragasztanak megnevezés/súly/érték, is csak 2 termék szerepel, a 3. nem. Regsztrált csomagról van szó! Visszaigazoljam, hogy megkaptam, és vegyem ki a pipát az elől amit nem? Vagy írjak a buksinak, esetleg dispute?Köszi
-
Gabi9
csendes tag
Sziasztok,
egy február 7-én rendelt termék nem érkezett még meg. Többször leveleztem a feladóval, mindig azt írta: "szállítás alatt van, várjak türelemmel". Az 59. napon indítottam dispute-ot (most először, eddig még nem kellett), május 2-i határidőt adott az Ali a megegyezésre. Ma a feladó ezt a javaslatot adta: "Friend, please wait for the reply from the post office. Thank you." Én ezt szívem szerint simán visszautasítanám már ma. Esetleg érdemes lenne még várnom? (Utolsó Magyar Postai tracking info március 20-án "Célországba elküldve" volt).
Mi történik, ha elfogadom, illetve ha nem?
Köszi! -
galaxys80
veterán
-
V/
Topikgazda
-
galaxys80
veterán
-
SkyLine3000
addikt
-
V/
Topikgazda
Én a Mastercard-ra értettem hogy biztos nem lesz gondod, arra a hsz-re válaszoltam. Mi váltottunk Mastercard-ra. Így talán megoldódik a fizetési probléma. biztos.
-
SkyLine3000
addikt
Nekünk is kb addigra lesz meg.

(#24011) V/: Na, igen. Régen nekem sem volt vele semmi gondom.
-
V/
Topikgazda
Nem talán, biztos.
-
V/
Topikgazda
Igen, de trükkös ez is, a kézbesítő posta is "szeret" néha lassan dolgozni.
-
E.Kaufmann
veterán
Küldés a kézbesítő postára / Postal forwarding resumed
Gondolom ez már jót jelent
Aztán nehogy kiderüljön, hogy a BT hangszóró helyett egy egy WC hangyasózó érkezik
-
gingerbalm
aktív tag
Most jöttem meg én is az OTP-ből, 8-10 nap múlva kezemben a mastercard. Elegem lett ebből.

-
SkyLine3000
addikt
Mi váltottunk Mastercard-ra. Így talán megoldódik a fizetési probléma. Nekem régebben ilyennel sosem volt gondom. Maestroval már nincs jövő online vásárláskor...
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
Breki
veterán
-
V/
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
24100 - 24001
85247 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 78001 78000 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 23901 23900 - 23801 23800 - 23701 23700 - 23601 23600 - 23501 23500 - 23401 23400 - 23301 23300 - 23201 23200 - 23101 23100 - 23001 23000 - 22901 22900 - 22801 22800 - 22701 22700 - 22601 22600 - 22501 22500 - 22401 22400 - 22301 22300 - 22201 22200 - 22101 22100 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni időjárás-állomás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera +tartozékok
- Xiaomi Redmi Note 15T 12/256Gb ezüstszürke hibátlan
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

OTPs vagyok. Ti melyik Mastercardot használjátok? Mert akkor sürgösen igényelnem kell egy új kártyát.