Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyonjjo
tag
Üdv!
Rendeltem aliexpressen robotot.100 dollár felett.
Hibásan jött meg,kicserélnék,de idő mire vissza,meg utána az új megjönne.És a legolcsóbb postázás is 40 dollár,de 50 felett van,amivel biztosan fel tudom adni.
Ez azért majdnem a fele a terméknek.
Ilyenkor mit lehet tenni?Ha más nem tudok reklamálni,hogy legalább a pénzem visszakapjam?
Eladó nem nagyon hajlandó mást csinálni eleddig. -
-
Inhouse
őstag
válasz
Viktor0610 #42084 üzenetére
Írj neki üzenetet, ahol leírod, hogy mi történt. Ha jó így neki, írd oda neki a vásárlásnál a megjegyzésbe, hogy ne küldje el, mert amiatt rendelted, hogy nem jött meg.Sajnos legtöbbször már nem annyi ugyanaz a termék, mint amikor rendelted. Ilyenkor vagy csinál neked egy ugyanolyan árút, vagy keresgélsz a termékei között, ami ugyanannyira jön ki.
Van, hogy más fizetési módot ajánl fel, illetve olyan is, aki (kisebb értékűnél) megköszöni, hogy ilyen rendes vagy, de akkor ez most ajándék. -
Nem kötekedésből de ez a kettő egy megbízhatatlan és lassú szállítások, az hogy neked 20 nap alatt megérkezett egy Cainiao Super Economy Global aminek 60 nap az alap ideje az inkább véletlen volt.
De nincs jelentősége mert 90 nap a szállítási védelem és azután lehet reklamálni.
Ha véletlenül ezzel a kettővel vásároltam az utóbbi időben azok bizony 52-142 nap közt érkeztek meg, de abban igazad van hogy megérkeznek. -
fairi
őstag
válasz
SunMount3r #42088 üzenetére
Aliexpress egy piactér, rengeteg eladóval. K. Egyik megoldás ez a Cainiao Super Economy for Special Goods.
Gondolom jó áron dolgoznak, centekért viszik a kisebb csomagokat, ám az is igaz ritkán nagyon késnek, így kifut a határidőből vagy csomagok elvesznek. Gondolom belekalkulálják, mert sokan szeretik ezt a szolgáltatást. Én ha meglátom, tudom ez a csomag lassan kapom meg.
ha ezt látom:
Cainiao Super Economy Global, akkor optimista van, mivel ritkán rekord gyorsan jön meg 20 napon belül! Nagyon ritka hogy 60 napon túli, ez még a karantén közepén is igaz volt.
Különbség az előbbit a sunyou logisztika kezeli, utóbbit a yanwen logisztika. -
nyikszi
őstag
Sziasztok! Egy rendelésem nem akar megjönni, erre csak most olvasom, hogy már június 01-én írt, hogy töröljem a rendelést, mert nem tudja feladni, tiltott (madáretető?!). Persze most nem törölhetem. Mit tehetek? Kivárom a végét és dispute?
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Kérhetnék tanácsot vám ügyintézéssel kapcsolatban, akkor is, ha nem éppen Aliexpress-ről rendeltem?
Az iHerb.com-ról rendeltem egy csomagot még április elején 27 EUR értékben. Az USPS-el feladott csomagot az iHerb július elején automatikusan, az én reklamációm nélkül elveszettnek nyilvánította és kérés nélkül refundolták az összeget Paypal-ra.
Most kaptam levelet a Magyar Postától, hogy megérkezett hozzájuk a csomag és kérik a vámos doksik megküldését. A gondom az, hogy az iHerb-ről a refund miatt csak nullás számlát tudok letölteni, ami elég hülyén néz ki.
Szerintetek mit küldjek be a postának?
Elég lehet csak a Paypal fizetés meg a bankkártya tranzakció igazolása?
Vagy küldjem be mellé mindenképp ezt a nullás számlát is és magyarázkodjak külön levélben, hogy ez most miért nulla? Vagy nem kell magyarázkodjak, érteni fogják, hogy mi történhetett? -
cof
veterán
válasz
SunMount3r #42085 üzenetére
Inkább megrendelném mégegyszer ha nagyon sürgős, normális nyomkövetéssel. Mert még itt is érhetnek meglepetések, kb. vagy megkapod vagy nem. Aztán rendelheted újra majd 2 hónap múlva.
-
SunMount3r
nagyúr
nem ok nélkül ingyenes-> Azért rendeltem már az Ali-ról ingyenessel is (nyilván valami másik opcióval) és mégis teljesen korrekten, 2 héten beül itt volt, meg még rendes tracking is hozzá.
De ezt ahogy írod nagyon gáz. Erre jobban kellett volna figyelnem és kérdeznem itt a vásárlás előtt, de fel se tűnt hogy alapból 30 nap minimum, annyira gondoltam, hogy ez azért emberi időn belül itt lesz.
-
válasz
Viktor0610 #42084 üzenetére
Azt szoktuk csinálni hogy kifizetjük, szállítottra jelöli és mi egy héttel később leigazoljuk hogy megérkezett és értékeljük hogy minden oké.
-
fairi
őstag
válasz
SunMount3r #42085 üzenetére
szomszédomé május 5-én érkezett elvileg magyarba, de csak július végén kapta kézbe. novemberi határidő sajnos reális.
nekem is van ilyen csomagom, még mindig sehol...nem ok nélkül ingyenes, nem értem hogy működik, de gondolom bevárnak egy nagy adagot és csak utána küldik. volt mikor 50 napra azért megkaptam, de örökre eltűnik az se oly meglepő.
-
Rendeltem egy terméket Aliról.
Nem érkezett meg időben, kértem, kaptam dispute-ot.
Azonban később befutott a termék.
Gondoltam, nem leszek szenyó, jelzem nekik. Azt válaszolta, vegyem meg újra.Ha így teszek, nem küldi el újra nekem a terméket?
(Mert azóta rendeltem egy másikat is máshonnan, ami szintén úton van, és ha elküldi az újra megrendelt darabot is, akkor nyithatok egy 40-es cipőboltot a végén.
)
-
Az egészben az a bosszabntó, hogy gondolom te sem azért rendelted mert pénzt akarsz költeni, megint lehet kezdeni a vadászatot, meg a reménykedést hogy ne hónapokkal később érjen ide. Ráadásul biztonság kedvéért tényleg meg kell várni hogy kézbesítsék a másik helyen, hogy ne legyen zűr a dispute-nál.
Ebben az évbe többet kellet átszerveznem, munkát lemondanom ezek miatt, ráadásul az árfolyammal is veszítek. De akkor sem veszem meg az extrém-extrém profitot rá pakoló magyar eladótól. -
válasz
SunMount3r #42078 üzenetére
Legtöbb esetben 30-45 napon belül itt van, de 65-148 nap közt is kapjuk.
-
fairi
őstag
válasz
SunMount3r #42078 üzenetére
Cainiao Super Economy for Special Goods.
ez a leglassabb csomag, nem ritka a 3 hónap se, még békeidőben is rendszerint 60 napos volt. -
SunMount3r
nagyúr
-
-
-
válasz
Vertigo18 #42067 üzenetére
Hát ha megnézed nem sok lehetőség van felül az Add cards és a kártya mellett a Remove, most fordított a sorrend.
De ha telepítve van az AliExpress mobil app ott töröld a kártyát, mert az minden honnan törli, aztán mivel már semmi hasznosabb funkciója nincs az Alipay regisztrációnak (egyedül a gyorsabb fizetés és a ritkább ellenőrzés fizetéskor) amikor legközelebb fizetsz akkor majd eltároltatod, azt is az Alipay őrzi, csak nincs ez az Alipay fiókos téma. -
válasz
KRoli92 #42064 üzenetére
Azt írta az Aliexpress hogy a vásárlás lezárva és azután követő napon indítottad? Mi van ha a 90 napos szállítási védelmi idő meg lett növelve? Mert ha az lejárt volna akkor nem írnák ezt.
Az indok jó, a halott nyomkövetéshez nincs információ.
Ellenőrizd le hogy tényleg le van-e zárva, My Orders, Manage Feedback menüpontnál az adott vásárlás ha szerepel a listában akkor ott látható a lezárás dátum, ha nincs egyik fülön sem akkor még szállítási védelem alatt van. -
Vertigo18
addikt
Hogyan tudok az Alipayhez hozzáadott bankkártyámon lejárati időt és CVS kódot megváltoztatni? Vagy csak úgy lehet, ha letörlöm az előző kártyát, aztán ugyanezt hozzáadom az új adatokkal?
-
KRoli92
tag
Sziasztok!
Valamit nem jól csináltam, vagy ez így jó? Nyitottam disputet mivel nem érkezett meg a rendelt ram, de valamiért azt írja invalid. Vissza fogják így adni a pénzt, vagy lehet rossz lehetőséget választottam dispute nyitáskor, és ez miatt le fogják zárni pénz visszatérítés nélkül? RO439537238EE Június 3.-án kaptam emailt a Meesttől, hogy csomagom érkezik, de azóta semmi. Németben nyoma veszett. Ahogy lejárt az idő egyből nyitottam a disputet, mivel addig nem engedte azt bejelölni hogy nem érkezett meg, tehát ki kellett várnom hogy a 90 nap leteljen. Eddig amikor disputet nyitottam ugyan ez volt minden, csak az invalid helyett valid volt. Eddig mindig visszatérítették amikor nem érkezett meg, de ez az első meestes szállításom.
Gondolom az a hiba, hogy azt jelöltem be, hogy No tracking information, lehet nem azt kellett volna. De böngészőből is néztem, ott sem tudom már módosítani. Csak várjak, és jó lesz így, vagy módosítanom kellene valamit? Köszönöm előre is a segítséget.
-
Lorden
senior tag
Aliról rendelt processzor mennyire akad/akadhat meg a vámon? Vagy ez tök random?
Hűtő nélküli oem verzióra gondolok. -
-
-
Voice24
őstag
Júliusi rendelések nálam is szépen csorognak, viszont egy júniusi és egy májusi lazán beragadt, mind a kettőről vilniusi az utolsó infó (július 9. és 20.).
Holland postának van Liege-ben valami központja? Mert két csomagom is elvileg odaérkezett, ami az Ali szerint már destination country. Az egyiknél ráadásul megjelent egy augusztus 15-i infó is, "küldemény átadása nemzetközi szállításra", ezt mutatja a Magyar Posta nyomkövetője is. Ez mit takar? Akkor fogják útba indítani Magyarországra? -
-
fairi
őstag
válasz
silvergod #42050 üzenetére
nem véletlen, nálam is ez a tapasztalat. Lehet egy-két helyen rendben megy a dolog, de két budapesti posta is csinálja, sőt még elsőbbségi levéllel is merték! na az már túlzás volt!
ha csomagok sima levélküldemény akkor fogad el, ha ajánlott tűnik el napokra akkor igenis panaszt lehet tenni, és utána megoldódik. Nem merik újra eljátszani veled. (legalább egy kis ideig) -
válasz
silvergod #42052 üzenetére
Bedugulhatott a szállítás és most így jöttek. Én azt látom hogy a az elküldés Kínából, Hong Kongból valamiért lelassult, de persze vannak szabadságolások is a magyar postai vonalon és elképzelhető az is hogy nem minden nap megy kézbesítő egy adott körzetbe, ha nincs azonnal kézbesítendő dolog. De legalább megkapod őket.
-
silvergod
őstag
A héten 20! csomagom jött meg 1-4! hónapos rendelések..érdekes nem?
ez nem lehet véletlen...
-
Voice24
őstag
Egy NL-es csomagom egy hete elvileg Hollandiában van, ma erre változott az állapot:
"The shipment is handed over in bulk, final acceptance of goods to be confirmed" (nagyjából ezt jelenti a gugli szerint: A szállítmány ömlesztve kerül átadásra, az áruk végleges elfogadását meg kell erősíteni) Ez mit jelenthet a gyakorlatban? Mert ilyen infóval még nem találkoztam. -
KeFer
csendes tag
Ez nem az értesítőben látható. Aztali gépen bejelentkezve a jobb felső sarokban legördítem a menüt, és a ,My Orders'-t kiválasztva megjelenik az összes megrendelésem. Ha még nem kaptad meg a szállítmányt, akkor az adott megrendelés jobb szélén van két gomb.
'Track Order'
' Confirm Goods Received'
A 'Track Order' gombra duplán kattintva megjelennek a logisztikai információk. Itt megtalálod az animációt , hogy hol tart éppen a csomagod, TR number, Log. Company, Shipment time.
Azt követően nagyobb betűkkel a fejezetcím: Order information
Alatta 3 sor:
Order number (az én megrendelési számomat mutatja)
Shop name
Recceiver addressEbben az utolsó sorban mutatja a másik címnek a töredékét (gondolom személyiségvédelmi okokból nem látszik a név). Egyértelműen az Ali Express regisztráció alapján. Jelen esetben egy falu neve végig nagybetűvel (gondolom így lett megadva regisztrációban), megye neve, Hungary, valamint az e-mail név töredéke pontosan olyan formában, ahogy te megadtad.
A többi megrendelésnél természetesen mindig az én adataim szerepelnek, de itt nem.
Nem tudom, hogy publikus-e az e-mail címed. Ha igen, akkor szívesen elküldöm a képernyő másolatát. -
Pontosan hol is látod egy fel nem adott küldemény címzési adatait? Én csak a mobil app-ban kapok értesítőt, de ott a Ship to-nál mindig az én címem van. A böngészős oldalon szintén. Nem is tudom hogy miről írsz, miről van szó.
De azon a helyen ha email címet látsz az hibás mert a teljes címednek kell ott lenni.
Pl: Kocsis Lajos Egerben
Receiver address: Kossuth Lajos u. 555 sz.,Eger,HunGary Koc***jos +3620333**** -
KeFer
csendes tag
Nehogy félreértsd, nem vitatkozni szeretnék veled, mert az egy akadémikusi vita lenne. Szerintem erre jelen állásban nincs befolyása a postai nyilvántartásnak. A mai napon az Eladó csak lefoglalt egy fuvarlevélszámot. A Szállítóval még semmi adatot nem közölt. Csak megnyitotta az én 'Order number'-om fájlját, és megadta a nyomkövetési számot, amit már előzöleg hozzárendelt egy más 'Order number'-hez. Valószínűleg ő nem is tudja, hogy az Ali rendszere a részemre küldött visszaigazolásban feltünteti a szállítási címet is amihez hozzárendelték a fuvarlevél számát. Szerintem a mai levelem hatására lepődik meg, hogy megtudtam azt, amit nagyon nem szeretett volna. Szerintem azt a gyakorlatot folytatja, hogy egyszerűen nem válaszol az üzenetemre. Így csak akkor derül ki az igazság, amikor kiszállítják a csomagot a címzett részére. Ha nem terhellek, akkor majd megírom a végkifejletet.
-
Nincs bizonyítékod a nem te címedre
Még el sem vitték. Ami a vásárlásnál van cím arra lehet küldeni. A nemzetközi postai azonosítók esetén nincs név szerinti nyilvántartása a postáknak szállítás közben. Ránéztem néhány SG végűre, semmi személyes információ nem látható sehol.
-
KeFer
csendes tag
Sejtettem, hogy ez lesz. Csak egy halvány remény élt bennem, hogy valamit lehet tenni. Magam részéről biztos vagyok abban, hogy átvert a feladó. De akkor nincs más, mint kivárni a 90 napot. Viszont nem merem megrendelni mástól, mert esetleg lesz raktárkészlete, és valamikor feladja, akkor két darab boldog tulajdonosa lennék.
Én abban a logikában bíztam, hogy holnap letelik a' processing time' és mivel az én címemre faló feladást nem tudja bizonyítani, akkor automatikusan 'refund'-ra ugrana. Ha Ali-nál egy hús-vér ember pár másodpercet foglalkozna a dologgal, akkor látná, hogy az én címemre nem történt feladás. Azért még van mit javítani az Ali rendszerén. Egy programozónak ujjgyakorlat lenne, hogy a rendszer hasonlítsa össze a megrendelő címét azzal a címmel, ahová feladták az árut, és eltérés esetén ne fogadja el a feladás lejelentését tényként. De egyenlőre ez még várat magára. -
Amíg nem kerül a szállító általi átvételre addig azt sem lehet tudni hogy pontos-e a szám. Valami adatok megjelennek de nem biztos hogy az igaz lenne, ráadásul ez majd elmegy Kínából Szingapúr felé is.Jelenleg nem látható információkra nem lehet alapozni, ez a fix: Shipment type: Small packet/letter (Singapore → Hungary)
De ez papíron szállítva van, tehát nem igazán fog működni a dispute -
KeFer
csendes tag
Nyomkövetési szám: RB996065739SG. Még semmi konkrétumot nem látsz a tracking-en. Szerintem csak lefoglalta a fuvarlevél számot, de fizikailag nem adta fel. Azért siettem, mert a fizikai feladás előtt még talán nagyobb esélyem van Ali-nál a refund-ra.
Applikáció nem mutatja, de PC-n az 'Order' menüpontban a 'Tracking' gombra kattintva a megjelenő ablak utolsó sora: Receiver address. Itt a címzésen kívül megadja a címzett e-mail címének egy töredékét is. Jelen esetben ebből a töredékből ki tudom következtetni a címzett nevét is. -
KeFer
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni. Rendeltem egy terméket, amit az eladó nem tudott szállítani. Kért 30 nap hosszabbítást, amibe bolond módjára beleegyeztem. Ma - 1 nappal a határidő lejárta előtt - magkaptam az értesítést a feladásról. Örömöm nem tartott soká, mert a feladási cím több mint egy 300 kilométerre lévő helység. Rögtön írtam a feladónak, hogy hamis nyomkövetési számot adott, és kérem vissza a pénzt. Tudom, hogy ezt nem fogja megtenni. Van lehetőség arra, hogy jelezzem az Ali felé a dolgot? Ők látják, hogy a két cím nem azonos. Nem szeretnék várni 90 napot, hogy a szokásos módon kérjem a visszatérítést. A visszaszerzett pénzen inkább mástól most megrendelném a terméket. Van valami lehetőség kapcsolatba lépni Alival?
-
fairi
őstag
válasz
jozsohaver #42032 üzenetére
Yanwen Special szolgáltatással én elégedett vagyok, ez nem economy levél, vagyis valódi nyomkövetés is lesz. Először kapsz majd egy yanwen azonosítót, és 1-2 napra rá megjelenik majd a postai ragszám is. Utóbbi nyomkövethető itthon is.
special sokszor gyorsabb mint az epacket. Szállításért, logsiztikáért egy privát cég felel saját kapacitásuk van. -
jozsohaver
csendes tag
Sziasztok! Már rég nem rendeltem Aliról, de most kéne egy termék.
E-packet-et válasszak szállításnak vagy Yanwen Specialt ?Melyik lehet a jobb ? Elvileg mindkettő nyomkövetéses.
Köszönöm! -
válasz
HUNRobar #42025 üzenetére
Nincs jelentősége hogy EU vagy kínai, ha itt van akkor kézbesítik mindkettőt, amit írtam időket az vásárlástól, elküldéstől a kézhezvételig számolt idő. Persze itt is szokott néhány % csavargós csomag lenni, de ha nem veszik el akkor 20-25 nap a jellemző maximum kézbesítési idő.
-
fairi
őstag
válasz
HUNRobar #42025 üzenetére
"EU-ban többet tölt el kínai csomag mint Ázsiában"
untrackednél nevében is benne van, nincs normálisan nyomon követve. Könnyen lehet egy ázsiai depóban pihen többet a kelleténél, de az is lehet kézbesítő postán felejtkeznek el róla, vagy összevárnak pár csomagot. Igazi postás kellene aki tudja a kulisszákat. -
oszy
veterán
Lehet véglegesen törölni felhasználót az aliexpressen? Deactive-t találtam. Haverom felesége már 1 éve nem vásárol és nem akarják megtartani a profiljukat.
-
HUNRobar
tag
Arra gondoltam, hogy sokszor EU-ban többet tölt el kínai csomag mint Ázsiában, meg nem tudom hogy egy mezei eu-s csomagot többre tartanak-e a postán mint egy untracked kinait (azaz kezbesitik e egyáltalán vagy ülnek rajta) Csak személyes tapasztalat érdekelne hasonló rendeléssel kapcsolatban. Ebay 2-6 hetet ir. Alis rendeleseimbol van ami 100+ napja van uton, a nagyja 60+. Ilyesmi lenne https://www.ebay.com/itm/Colle-Glue-Adhesif-B-7000-15ml-Chassis-Ecran-Screen-pour-Smartphones-Tablets-/263901314100
-
fairi
őstag
válasz
defyhb #42023 üzenetére
Üzeneteket ignorálni kell, sajnos összevissza jönnek, és sok értelmük nincs.
Ha lenne TN akkor tudnánk mi történt.
Különböző postai nyomkövetési adatok különféle üzeneteket triggerelnek, és elég kesze-kúsza tud lenni."NA most akkor mi van? Nem kézbesíthető aztán mégis itt van? Átvették? De ki? úgy hogy nem kaptam semmit de még értesítőt se????"
ezt neked kell kinyomozni a TN alapján. Könnyen lehet kamu TN-nel vert át a kereskedő. Egy másik ember TN-két adta és fickó először nem vette át, így nem tudták szállítani, de utána mégis befáradt és átvette. -
defyhb
csendes tag
Üdv!
Aliexpresses küldemény nem kézbesíthető majd 2 nappal később nagy hirtelen már kézbesített? És nem is kapok még értesítőt se? Hogy van ez?
Aliról rendelt termék jó 1 hónapja. Már időszerű hogy ideérjen.
Erre jön az email:
You package could not be delivered.
Your order xxxxxxxxxxx could not be delivered. Please contact your local post office for more details. Click below for tracking updates.
Majd 2 napra rá jön az email:
Your order xxxxxxxxxxxxxxxxx has been successfully delivered! Please confirm with us that you have received your item,
NA most akkor mi van? Nem kézbesíthető aztán mégis itt van? Átvették? De ki? úgy hogy nem kaptam semmit de még értesítőt se???? -
TMhun
tag
Tegnap panaszkodtam, ma megérkezett egy rendelésem, szintén "nagyon jó" szállítási idővel. A 78. napon érkezett...
-
HUNRobar
tag
Sziasztok! Ez kicsit offtopic kérdés, de valakinek van aktuális tapasztalata aliexpress nem regisztrált csomag vs legolcsóbb európai ebay-es küldeménnyel kapcsolatban? Pár száz forintos tételekről lenne szó, amik egyszerűen nem akarnak megjönni aliról (egy kivétellel csak regisztrált csomag jött meg nekem március óta, mondjuk lehet a helyi posta keze is benne van a dologban) Szóval picit drágábban megvenném ugyanazt a cuccot ebayről, ahol találtam spanyol, francia stb ingyen szállításos opciókat. E8000 / B7000 ragasztóról lenne szó egyébként, itthoni webshopból a szállítás maga több lenne mint a termék ára. Köszi!
Egyébként van pozitív tapasztalat is, 38 dollár értékű aliexpress standard shippinges csomagom probléma nélkül megjött 2-3 hét alatt.
-
Voice24
őstag
Hihetetlen ez a kiszámíthatatlanság, keszekuszaság, ami az Alit jellemzi mostanában. Persze tudom, rengeteg eladó, üzlet van, és gondolom, a postázási metódusukhoz nincs sok köze az Alinak. Vagy mégis van? De akárhogy is van, szinte csak olyat érdemes megrendelni tőlük, amire nincs azonnal szükséged, mert a megérkezés tökéletesen bizonytalan és követhetetlen. A héten megjött egy júli 15-én rendelt, sima S-es azonosítós csomag, miközben egy másik meg Vilniusból nem tudott ideérni július 9. óta.
Ez meg kicsit off kérdés, mert nem alis rendelés: mit takarhat az a jelzés, hogy arrived in MALA. Ez hol van helyileg? Előtte Brestben volt a csomag.
-
-
válasz
t72killer #42011 üzenetére
Hidd már el hogy nem ment el az AliExpress-re semmi pénz. Normál esetben minimum 24 óra amíg a bankban van a pénz a kártyás fizetés után, azután a kereskedő bankja pár napon belül lekéri a pénzt és a bankod elutalja nekik.
De ez csak akkor történik meg ha van érvényes megrendelés, vásárlás hozzá.
Nálad nincs, tehát el sem ment a pénz. A Revolut belső könyvelése kattant ki.
Egy nem létező vásárlást kerestetni az AliExpress-el és igazolást kérni róla hát nem is tudom.
Elküldted már a Revolutnak azt hogy a vásárlás törölve, mellékelve a "vásárlási" oldal képét? -
válasz
t72killer #42009 üzenetére
+nagynehezen eljutok a formra a chat opciónál (
), mit csinál ez a szerencsétlen: automatikusan a teleszemetelt chrome-ban nyitja meg, nem-inkognitó ablakban, és még el is zavar, h egyezkedjek a kereskedővel, csak úgy áll velem szóba. Nincs mit egyezkedni semmiféle kereskedővel...
Normál karin hasonló esetben már rég jóváírták az összeget.
A ph-s revolut topik meg mélyen k.ssol, hiába kérdezek, mindenféle mást csinálnak odát
No mind1, kivárom a "hivatalos" 15 napot aztán próbálok szerezni az alitól valamit, h ők le se vonták az összeget...
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! 04.11.-én rendeltem Aliról egy 18 dolláros cuccot. Mivel még 3 hónap elteltével sem érkezett meg, júliusban nyitottam egy dispute-ot, amit el is fogadtak, így visszautalták a pénzt. Tegnap jött a postai értesítő, hogy a postán átvehető a cucc.
Ilyenkor van valami teendőm? Vagy automatikusan le fogják emelni az összeget a kártyámról újra? Évek óta rendelek Aliról, de ilyen esetem még nem volt. -
-
fairi
őstag
válasz
Misi 007 #41999 üzenetére
Az LP csomag már ilyen, nekem is van júl11 érkezési dátumú,és én se kaptam meg. Szomszédom a lakásomnál is rendel az Aliról, az ő LP-s csomagja elvileg május 5-én érkezett, de csak július végén kapta ténylegesen meg. Ezeket az LP-éket nézni teljes mértékbe értelmetlen, nyomkövetési adatok és valódi érkezés közt semmiféle kapcsolat,logika,összefüggés nincs. Ezt kb 250 csomag után mondom.
-
, én is szemeztem már ezzel. A jelenlegi mezei A-csatisommal az a baj, h kilazult a kimeneti csatija így brutál kontakt-veszteséget generál.
Egy ilyennel, amin A, micro és C ki-bemenet is van, frankón lehet kábelveszteséget mérni - ha nem bénázza el kapásból a csatinál a dolgot.
#42005: nekem még mindíg ül a revolut a múlt héten zárolt összegen, inkompetens banda... Szuperek az árfolyamaik, de ha vmi komplikáció van
-
A Revolutnál kell keresgélni, az AliExpress már rég elküldte. Amikor azt olvasod hogy a javadra zárult, ott a zöld betűs összeg, akkor ők max 2 munkanap múlva elutalják, jellemzően 3-5 nap és a bankszámlára megérkezik. Június 14 az vasárnap volt így 15-16 lehetett az utalás és ha bankhoz ment volna akkor már pénteken vagy legkésőbb 22-én jóváírták volna.
A Revolut az ami összevissza könyvelget vagy késik vele. Nem egyedi a problémád. -
p.lac
tag
Sziasztok!
Az Ali visszatérítéssel zárta a Dispute-ot június 14-én, de a Revolut számlámra még nem érkezett meg az összeg.
Az eladóval ugye nem érdemes foglalkoznom, mert az Ali-nak kellene utalnia.
Tudnátok segíteni, hogy hogyan tovább? Nem találok az Ali-hoz reklamációs lehetőséget.
A segítségeteket előre is köszönöm:
plac
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Léghűtés topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest