Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manus4
csendes tag
Ma jött egy dec14-el postázott csomagom. Emirates-sel mint a villám
eredetileg Yanwenes
-
válasz
anonymus89 #46091 üzenetére
Nekem is van egy ilyen, vagy nem vitték át Hollandiába, vagy ott a holland posta nem dolgozta fel, remélem hogy héten sikerülni fog.
-
Javítgatják, de gondold át a másik javaslatomat a Trasferwise vagy Revolut regisztrációról és az ő kártyáik használatáról.
A TW-n csak a kártyagyártás és postázás díját kell kifizetni ez 2500 Ft, ezért kapsz egy dombornyomott MC kártyát 3 évre, éves díjak nélkül és piaci árfolyamon váltják a devizát, ami lényegesen kedvezőbb mint a banki árfolyam.
Kérhetsz önálló forint bankszámlaszámot (van még font, €, USD is) amelyre az azonnali utalással is tudsz forintot küldeni és így rögtön lesz fedezet a kártyán.
Revolutnál annyival másabb hogy ott lehet, ha már van kártyád tőlük, virtuális kártyaszámokat is kreálni, akár "eldobhatósat" is és ott is + költség nélkül tudsz pénzt feltölteni -
anonymus89
addikt
-
kropi
tag
Lehet kicsit már nyúlos ez a dolog, de ma már megint nem tudok fizetni az Otp kártyával az Alin. Se mobilon, se a böngésző kitakarítása után.
-
mexel
veterán
válasz
Digitalpimp #46059 üzenetére
Köszi! Kérdés melyik lehet eredeti. Amazonon és itthon a HY880 mindenhol szürke, alin sok helyen fehér
-
válasz
lacoka55 #46082 üzenetére
Látom nem egyértelmű. Mivel az AliExpress EU-n kívüli ezért a PSD2-es erős hitelesítés itt nem kell hogy működjön és most nem is működik.
Az összes EU-s, köztük magyar elfogadóhelyeken kötelező használni és az OTP ehhez átalakította a rendszerét, azért kérték hogy minden ügyfelük csináljon meg valamit. Ezen az oldalukon le van írva. -
xemelon
tag
Volt ma jó pár sikertelen próbálkozásom OTP kártyával, most annyit csináltam másképp hogy pontosan írtam be a nevemet (eddig ékezetek nélkül szoktam) és sikerült. Kérte a plusz kódokat is.
-
lacoka55
tag
Sziasztok
volt nekem is egy vásárlásom amit az OTP nem fogadott el én nem állítottam be semmit a bank kártyámnál amit mondtak de most viszont elfogadta lehet hogy kijavították ezt a hibát -
RoSSo3
senior tag
Sziasztok! Nekem is gond van OTP virtuális kártyával való fizetéssel. CSC_7200015 hibakód.
Épp lejár 1. hóban a virtuális kártya, már az újat adtam hozzá, interentes kód beállítva.
Applikációban és böngészőben is próbáltam, ugyanaz. -
kropi
tag
válasz
fakekorom #46056 üzenetére
Nem vagy egyedül a szívással. Úgyan ezzel a hibaüzenettel lepattint az Ali. Nekem nincsennek rögzítve a kártyám adatai, azt mindig én írom be. De ennek ellenére az elsején vásárolt cuccot nem tudom kifizetni, pedig minden nap kétszer háromszor neki futok, mivel az Otp-nél a reklamációmra minden nap azt válaszolják tudnak róla, dolgoznak rajta, próbáljam egy kicsit később. Fél órája próbáltam újra, sikertelenül. Jaa, és az Otp szerint jól van beállítva a webkártyám és mégse tudok vele fizetni.
-
Egy magyar címes fiók. A ruha a kosárba, jelölöm hogy azt fizetem, Buy (1) gombra kattintás a jobb oldalt Order Summary-nál, következő oldalon a + Select payment method és PayPal. Firefox normál beállítások, felugró ablak is.
Ugye adtatok meg a My Shipping Address-nél magyar szállítási címet is és az a Default? És felül a jobb sarokban Ship to magyar zászló? Nálam $ a pénz.Az új regisztrációnál az e-mail cím megerősítve?
Törölni a kosár tartalmát és kilépni.
Törölni az Ali kezdetű sütiket, böngésző gyorsítótárat, újraindítani a böngészőt és mondjuk ezen a linken belépni és egy vásárlás és fizetés próba újból. -
finest
addikt
válasz
laleeee #46062 üzenetére
Ezzel én is szívok egy frissen készített másodregnél, majd írd meg, ha rájöttél, h mi volt a baj! Számomra nem derült ki. Ha átlépek másik fiókba, nekem is kidobja a PP-t.
V/: Igazad van,h nincs elkésve, csak meglepett a szöveg, amit kidobott a követés. Azt nem gondoltam, h kamu. Köszi a felvilágosítást.
-
-
finest
addikt
Sziasztok! Áll még valakinek csomagja a Liszt Ferenc Repülőtéren dec. eleje óta? Van egy IIyen csomagom: UD313455525YP Szerintetek?
-
r0by
addikt
válasz
fakekorom #46050 üzenetére
Én is megcsináltam még tavaly mindent, mégsem tudtam fizetni. CSC_7200015 hibakóddal lett sikertelen a fizetés.
Annyit trükköztem vele, hogy eltávolítottam a virtuális bankkártyám adatait aliról és mégegyszer felvettem ugyanazt. És így már minden okés lett, sikerült a fizetés.. -
válasz
fakekorom #46050 üzenetére
Volt akinél a kártya limitek lenullázódtak, azt azért nézd már még meg. Nem tudom hogy az OTP felé jelezte-e valaki és mit mondtak neki.
Ha ezek meg vannak amit írtak itt akkor nekem tovább nincs javaslatom, pontosabban van egy, Revolut vagy Transferwise regisztráció és tőlük bankkártya, virtuális kártya. -
fakekorom
tag
még decemberben módosítottam a telekódot, ennek ellenére idén nem tudtam vásárolni az alin.
és igen, az ali nem is kért semmilyen új kódot.
annyi volt a hibaüzenet, hogy a kártyakibocsájtó elutasította a tranzakciót, és az OTP-től is jött az SMS: sikertelen kártyás vásárlás
paypal pedig nem játszik, mert 1USD alatti a termék
-
shifty85
tag
válasz
Szoniboni12 #46039 üzenetére
Igen, megkaptam, csak elszúrták a $ és € összeget, így még a korrekciózást várom! Jeleztem nekik, ma jött az email, hogy pár napon belül küldik a különbözetet.
Ha valaki Poco telefont szeretne (Banggoodon akcióban 199$ volt), akkor ezeket a boltokat kerülje Alin!
Gyanúsan olcsók, ugyanúgy, mint korábban az FRPOCO store (újonnan nyílt boltok, franciaországi szállítás és alacsony árak).
Ez a három bolt ugyanúgy újonnan nyílt, alacsony ár és érdekes módon mindegyik törökországi szállítás...Shop911253312 Store, Shop911255323 Store, Shop911253310 Store
+ info: kíváncsiságból ránéztem ezekre, már nem találom őket...pedig tegnap még "működtek"...
-
-
Manus4
csendes tag
Egy kis tapasztalat:
A csomagok 1 kivételével szépen jönnek. 25-40 napra jöttek meg, belépett nálam az Emirates is a Yanwen postánál, és volt 30 napos kirgiz postás is.
Ami érdekes volt, hogy tovább tartják az "ajánlott" regisztrált küldeményeket, több mint 15 nap, és hogy egy napra kaptam sms értesítést egy sima levélről és egy másik be volt dobva a ládába. A másik is befért volna, ezt már többször rendeltem mindig bedobták a leveles ládába. A postán azt mondták erre,hogy más szortíroz (egy sablon alapján) és más kézbesít.Próbáltam érdeklődni, hogy más küldeményem nem érkezett, de azt mondták, hogy annyi küldemény van hogy név szerint nem rendezik.Erre az októberire ránéznétek mert nem mozdul, ez még megjöhet?
itt a link:[link] köszönöm -
válasz
Bella80_ #46036 üzenetére
Így kellene.
Sziasztok! Mobilt szeretnék rendelni aliról, viszont előtte tudni szeretném, hogy amit kinéztem az valóban áfa és vámmentes lesz e és amit ígérnek valóban megérkezik 7 napon belül? A feladónál Spaint jelöltem be. Egyáltalán mennyire megbízható innen rendelni, vagy inkább legyen a banggood oldal.
Küldöm a linkem amit szeretnékDe már van itt is 5 ember akit átvert, szóval ne vásárold meg!
-
Bella80_
tag
Sziasztok! Mobilt szeretnék rendelni aliról, viszont előtte tudni szeretném, hogy amit kinéztem az valóban áfa és vámmentes lesz e és amit ígérnek valóban megérkezik 7 napon belül? A feladónál Spaint jelöltem be. Egyáltalán mennyire megbízható innen rendelni, vagy inkább legyen a banggood oldal.
Küldöm a linkem amit szeretnék:
https://www.aliexpress.com/item/1005001687778382.html?spm=a2g0o.detail.1000014.1.48a96a59xrPKQw&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=1007.13338.192131.0&scm_id=1007.13338.192131.0&scm-url=1007.13338.192131.0&pvid=10aabe00-cf52-4800-8860-521d26241437&_t=gps-id:pcDetailBottomMoreOtherSeller,scm-url:1007.13338.192131.0,pvid:10aabe00-cf52-4800-8860-521d26241437,tpp_buckets:668%230%23131923%2312_668%23888%233325%2310_3338%230%23192131%230_3338%233142%239890%233_668%232846%238114%231999_668%232717%237563%23571_668%231000022185%231000066058%230_668%233422%2315392%23205 -
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat!
-
mexel
veterán
Sziasztok! Talán itt kérdezem meg inkább: Alin keresek proci hűtőpasztát, olcsót és jót, valamint Msata vagy 2,5-ös 128-256gb-os ssd-t. Olyantól kérnék linket akinek van tapasztalata valamilyen eladótól, priviben is jó lenne köszönöm.
( ssd-t rendszernek nem veszek ilyen helyről, másra kell, tesztelni és olyan laptopba ami nem fontos csak hobbigép-zene stb)EU raktár előny
Más: aliexpressen lehet keresni úgy hogy eu raktár találatokat adjon csak?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Most látom, hogy már lehet fizetni Paypal-al. Mennyire biztonságos ez a Paypal dolog az Alin? Én eBay-hez használom , illetve ahol csak lehet , csak a Paypal megy. Azért kérdem csak, mert az Ali miatt csináltattam még egy bankkártyát, számlát. Mert ha lehet már Paypal-al, akkor lehet megszüntetem azt a számlát..
-
válasz
laleeee #46024 üzenetére
Van, de ajánlott ha PayPal-al fizetsz, mert alapból neked kell fizetned a visszaküldés költségét, míg PayPal-os fizetés esetén jogosult vagy egy naptári évben (az aktivlás időpontjától számolják az évet) 12 alkalommal alkalmanként 9300 Ft-ig a postaköltséget visszaigényelni.
-
shifty85
tag
Ha FRPOCO Store volt a rendelés helye, ott valószínűleg megint gond lesz...
Ez ugyanolyan téma, mint ami többedmagunknál is volt!
Szonbini12, ha innen rendelted, akkor reklamáld is meg... Alin Tatabánya a szállítás helye, DHL Szombathelyt ír...
Enyém pl Sárospatakra érkezett, cirka 400 km-re a lakhelyemtől...
-
válasz
Szoniboni12 #46021 üzenetére
Akkor nincs gond, ha a böngészős oldalon le van zárva akkor mehetne a dispute, hogy nem kaptad meg, bár ha van nyomkövetési valamid itt esetleg még nézz rá, hogy biztos nincs még itt.
Én megnéztem és lehet hogy a jövő héten megkapod mert elindították, de az ünnepek és a COVID lezárás miatt (utalnak is rá) Németországban megakadt, mert a következő információ az lenne hogy megérkezett és küldik tovább ide. Én nem kapkodnám el a dispute témát. -
válasz
Szoniboni12 #46019 üzenetére
Nézd meg nem az app-ban, a böngészős oldalon. De lejárt a szállítási védelmi idő és azért, ott az értesítő hogy 1 nap múlva lejár, az Order about expire. Van 15 napod reklamálni a meg nem érkezést 31-én kellet volna kérni hosszabbítást, azért küldték a figyelmeztetést.
-
Szoniboni12
újonc
válasz
Szoniboni12 #45780 üzenetére
-
válasz
laleeee #46013 üzenetére
Tény, nem hipotézis az hogy nem kell.
1. Nem lehet csatolni, csak fizetéskor megjegyzi, ez az alapértelmezés, nincs jelentősége az AliPay-es kártya regisztrációnak már.
2. Képet és linket is betettem hogy miként működik a fizetés, ennél többet már nem szándékozok foglalkozni a dologgal, hiszen egyértelmű.
Mindig egy bankszámlának van kártyája és mivel a tényleges fizetés bankok közti utalás, a visszaútja is bankok közti utalás.
Ha lejár bankkártya, ha letiltod bankkártyát, de a számla ugyanaz akkor oda fog kerülni a pénz.
Ha a bankszámlád megszűnik vagy bankot váltasz, még akkor is megkapod a pénzt a bankodon, volt bankodon keresztül, csak egy kicsit foglalkozni kell vele személyes banki jelenléttel. Mindenre gyakorlati példáim vannak, nem kitaláltam.
Tehát ha erről van szó, ezzel a kártyával fizettél: de egy barátom bankkártyája volt és már nincs hozzácsatolva, akkor a pénz természetesen a barátod bankszámláján (amelyhez tartozott a bankkártya) lesz rajta 2-5 munkanappal később, ha elfogadva a dispute és zöld számokkal, betűkkel azt látod a vásárlásnál hogy refund. -
Szóval akkor senki nem tud EU raktárból, de CN verziójú Xiaomi ax3600 routert?
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv. Kérdeznék ismét. Rendeltem valamit, még nem adtak fel. Lehet törölni valahogy a rendelést? Találtam jobbat, olcsóbban, azért akarom. Rendeltem már több mint 50 terméket, egyszer nem töröltem még. Lehet ezt valahogy? Ha igen, a pénz mennyi idő után jön vissza és mennyire zökkenőmentes?
-
OTP-s kártyák esetén ellenőrizzétek le hogy az új beállítások amit javasoltak megtörténtek-e, függetlenül attól hogy az itteni fizetésnél nem kell jóváhagyási mizéria.
-
Mivel legolcsóbban csak 4765 Ft ami ~16,1 $ tudnád visszaküldeni írd meg hogy semmi értelme ennek, mert csak egy része hiányzik, de ha kifizeti az eladó vagy az AliExpress ezt az összeget hibás teljesítés miatt, mert ez az ő felelősségük, akkor természetesen visszaküldöd, de inkább azt javaslod hogy adják vissza a kért 2,2 $-t.
Persze ha PayPal-al fizetted akkor ők visszaadják ezt a pénzt, de nem ér annyit az egész. -
p.t.r
aktív tag
Sziasztok! Disputot nyitottam egy vásárlással kapcsolatban. A terméknek párban kellett volna érkeznie, viszont a csomagban csak 1db volt. Video sajnos nincs, de a Transaction Screenshot alatt látszik, hogy '2pcs' van írva, illetve a súlynak 0.31kg-nak kellene lennie. Persze a csomagcímkén jól látható súly 0.104kg. Ezt úgy fényképeztem, hogy mérlegre tettem, a képen látszanak a címke adatai, az hogy 1db áru rajta és amit a mérleg mutat (0.104kg). Kiválasztottam Dispute Reason: Items are missing - Proposal: Refund US$2.20 (4.41 volt az ár). Az ali úgy döntött, hogy küldjem vissza és full refund. Az eladó most röhög a markába. Érdemes vajon fellebbezni? Vagy ez most szentírás és tényleg küldjem vissza? Ami megérkezett az jó, semmi baja, csak kellene még 1db, vagy a fele pénz vissza. Összefoglalót olvastam, ott is ezt látom, de hátha megúszhatnám a visszaküldést.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest