- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gerner1
-
78600 - 78501
85250 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-05 11:25 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
-
ggabe
csendes tag
-
canadaa
tag
-
V/
Topikgazda
-
Wolfram
aktív tag
Akkor megnyugodtam, azt hittem hogy bukom a nyitva lévő dispute-ot mert nem beszélek mandarinul.
-
V/
Topikgazda
Nem a te költséged ha hibás. Azt írtam hogy mivel legolcsóbban Postával tudod visszaküldeni neked kell megelőlegezni a költséget, nem tudsz semmit sem tenni hogy az eladó biztosan kifizesse utólag és az is elfogadott hogy kupon formában kapod vissza, már ezzel eleget tesz az eladó annak hogy neki kell fizetni, de a kupont csak levásárolni tudod, a gond a túlságosan drága díj, nem igazán szeretik kifizetni
-
Meridius11
aktív tag
-
hubber19
tag
-
canadaa
tag
-
hubber19
tag
Most kezdett el mozogni a csomag, szerintem szombati kézbesítés lesz : megint.

-
canadaa
tag
Kaptam egy ajánlatot az eladótól. "Return and refund". Ott az elutasításra mentem és ha a return opciót bent is hagyom, akkor sincs semmi extra mező. Gondolom az lenne a vége, hogy várják X/Y címre.
Így elutasítottam és várok...
Egyébként a hirdetésen ez van:
Aliexpress szabályzatban meg ez:
Így nem az én költségemnek kellene, hogy legyen visszafelé.. -
V/
Topikgazda
-
jojoando
senior tag
-
peestike
senior tag
Nekem is volt ilyen.
Nem lehet, hogy ez volt az? -
djsunstealer
aktív tag
-
gyulazsolti
senior tag
Csatlakozom engem is.
-
Pancsermeste
őstag
-
Wolfram
aktív tag
Egy 30-as számról felhívott egy kínai nő?
A Ni Hao-n kívül (Mandarin) egy szót sem értettem.. elképzelhető hogy az Ali-hoz kapcsolódik?
Lemaradtam valamiről, a dispute-ot mostanában telefonon bonyolítják?
-
V/
Topikgazda
Semmi nem fog változni, megbírságolják őkat ha nem tudják kimaghyarázni és a bírságot majd beépítik az áraikba amit végső soron te fizetsz. A Magyar Postát hány alkalommal jelentetted fel? Mert náluk sokkal több a probléma.
Az összes ügyfélszolgálatra igaz hogy az idő nem tartják az 5 perces időt, kártya gondom volt az Ersténél a napokban 28 perc után tudtam beszélni emberrel, de legtöbb esetben mindig 5 perc felett van. Bepanaszolás nem segít a problémán.
Arról nem is beszélve hogy az NGM és a Kormány miatt tartunk itt, mert +adóban minden profitot elvonnak a cégektől, akkor mi a fenéből fejlesszenek kapacitást?
Én sok mindent tettem, de mégsem lett változás az országunkban. Akkor? -
V/
Topikgazda
Pedig sokan használják az ilyen kártyát, minden Mastercard, Maestro és Visa használható.
Úgy próbáltad már hogy legyen rajt 1 USD-nyi összeg, add hozzá a Payment résznél, ekkor a kártya ellenőrzéshez levonnak 1 $-t ami később visszaadnak így ellenőrizve van mindkét irányba a bankkártya. Persze engedélyezve kell a kártyán a külföldi és online vásárlás ha még van ilyen beállításuk. -
hubber19
tag
A tiédnél aggodalomra semmi ok :

Az enyém viszont 9 napja Budapesten dekkol. -
jojoando
senior tag
Az ügyfélszolgálatok működésével és a panaszkezelésével szemben tett panaszokat a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes Vármegyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Hatósága jogosult vizsgálni.
A panaszkezelésre vonatkozó szabályokat a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény VI. fejezete tartalmazza.
A Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetőségeiről a www.kormanyhivatalok.hu címen talál tájékoztatást.
Amennyiben rendelkezik ügyfélkapuval, úgy panaszát azon keresztül a https://magyarorszag.hu/szuf_ugyleiras?id=61bf1c56-3705-4710-8d3d-8cfcdc972e26 címen elektronikusan is benyújthatja.Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium a megnövekedett számú fogyasztói panaszok miatt a webáruházak és futárcégek tájékoztatási és panaszkezelési kötelezettségének fokozott vizsgálatára szólította fel a fogyasztóvédelmi hatóságot.
Ha az ember nem tesz érte semmit sem, ne is várjon csodára, néha sajnos meg kell tenni, mert nem fog változni semmi sem maguktól. Aztán lehet bízni változásra, nélküle a karácsony fekete is lehet egyeseknek.
-
ggabe
csendes tag
-
V/
Topikgazda
Csak 2-en jelezték hogy újból megjelent náluk a PayPal fizetési mód, 26-an meg azt hogy továbbra sincs.
Ha PayPal egyenlegre utaltad akkor 1-3 munkanap és lekönyvelik. De ha PayPal akkor csak a vásárlói védelem miatt használjuk és bankkártyát kell hozzáadni a fiókhoz és azzal fizetni, mert a PayPal egyenlegről devizás árat nagyon rossz árfolyammal fizetsz, még a leggagyibb bank is legalább 6 Ft-al olcsóbban váltja. -
ggabe
csendes tag
Üdv néktek!
Nem tudom hogy hova írjak, de látom itt többen is használnak PayPalt.
Az lenne a kérdésem, hogy tegnap este a fiókomhoz csatolt számláról utaltam pénzt a pénztárcámba. A számlámról már leemelték az összeget, de a pénztárcában még nem jelent meg. Mivel most töltöm fel először, érdeklődnék, hogy kb mennyi idő, míg megjelenik?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
djsunstealer
aktív tag
-
Pancsermeste
őstag
-
detroitrw
addikt
-
snpetit
aktív tag
-
detroitrw
addikt
-
snpetit
aktív tag
-
detroitrw
addikt
Bejelölöd, hogy a csomag megérkezett (confirm received), és utána vitába jelented, hogy a csomagba az adott tétel nem szerepel.
Amúgy biztos benne kell, hogy legyen minden tételnek? (nézd meg a tételeknél, hogy azonos e a tracking number minden tételnél)
Mert nekem már volt olyan, hogy több Choice tétel együttes vásárlásakor 2 csomagba érkeztek a cuccok. (pár napos eltéréssel) -
snpetit
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Choice-os összecsomagolt rendelésem érkezett ma, de az egyik tétel vagy kiesett vagy kilopták. Ezt hogyan reklamálhatom meg? Először le kell jelentenem, hogy megérkezett? Egy kicsit 22-es csapdája szerű ez így.

Köszi a választ előre is!
-
detroitrw
addikt
Bár ha jól rémlik akkor még egyszer se használtam az ali-n keresztül, de ha mostanába fogok nagyobb összegért vásárolni azért körbenézek mivel jönne ki jobban a deviza váltás. (alapból $-ba fizetek)
Azért se nyúltam eddig az paypal-hoz mert eddig minden ali-n nyitott vitát gond nélkül tudtam érvényesíteni az "akaratom", és az átváltás is elég korrekt szokott lenne a bankomnál. -
V/
Topikgazda
Az a 15 cent az eredeti ár és a fizetendő ár közt határeset. Több nap mire a bankodnál megjelenik, de megfogod kapni. Lehet hogy 9:00-tól már nem fog élni ez a kupon ha eddig még élő lett volna és újból visszadobják. Ellenőrizd már a felhasználás végét, szerintem lejárt.
-
Pancsermeste
őstag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
A szállítási költség nélküli összeg számít, a IFPRQUN 5 dolláros az tegnap lejárt, a fizetés jóváhagyás közben is elérheti a fordult, vagy volt olyan termék amire nem használható az FPRQUN, vagy valami egyéb beszámolt kedvezmény miatt 39 $ alá ment, vagy ha forintban fizetsz akkor közben váltott az árfolyam és a forint összeg nem érte el a 39 $-nak megfelelőt.
-
hubber19
tag
-
jojoando
senior tag
-
btraven
őstag
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Ez meg mit jelet pontosan?
"Expired:
This order has been closed because you've used the same coupon/code or purchased the same discounted item. Please order again without using AliExpress coupon/code or change another similar product to buy. As checked, there might no payment deduction of this order, please contact your bank to confirm whether is payment deduction or not. If yes, a full refund will be back to you within next 3-14 business days."
Nem értem, mit csináltam rosszul. Kosárban voltak a termékek (~40 dollár), automatikusan megkaptam rá a 3 dolláros kupon kedvezményt (11CD03), de ezt kicseréltem a IFPRQUN 5 dolláros kuponra, így adtam le a rendelést, amit el is fogadott a rendszer, ki is fizettem. Majd 1 óra múlva jött a fenti értesítés.
-
V/
Topikgazda
-
hubber19
tag
-
V/
Topikgazda
-
hubber19
tag
DPD, lassan 1.5 hete az országban és nem hozzák ki továbbra sem :

-
djbahool
senior tag
Én sem értem, hogy mitől lett újra aktív egyszer csak megint.
Nem céges a regisztrációm.
És én nem éltem vissza régen sem a PayPal-la, de ha vettem valamit Alin amivel gond volt, vagy nem érkezett meg, nyilván indítottam a reklamációt (ha jól emlékszem mindig elég volt az Ali, PayPal claimhez tán egyszer sem kellett folyamodnom Alis bibi miatt) -
V/
Topikgazda
Nem a PayPal mint fizetési mód az érdekes, hanem az hogy magyarországi szállításhoz is van-e magán regisztrációk esetén.
Ha nektek van akkor meg a kiváltságotokat nem értem, mert mindenkinek járnia kell, nincs olyan hogy egyesek kapnak biztonságos fizetési módot mások meg nem, ez tényleg tisztességtelen vásárlói megkülönböztetés.
Amíg elérhető volt én nem indítottam dispute-t az AliExpress ellen, nem éltem vele vissza akkor nekem miért nem jár? -
detroitrw
addikt
-
smog86
senior tag
Sziasztok!
Az létezhet, hogy Choice Bundle csomagban rendeltem valamit és most azt írja hogy december közepén fog csak megérkezni? (Már több napja megrendeltem)
Azt meg tudom valahol nézni, hogy amikor én megrendeltem hány napra ígérhették?
Szerk: Az Aliexpress Selection Standard For Special Goods ilyen lassú? -
V/
Topikgazda
Nem értelek. Céges adatokkal kell regisztrálni. Cég név, telephely cím, céges telefonszám, céges e-mail cím, céges bankkártya hozzáadása, meg kell adni az adószámot, vámazonosítót és kérni a nettó (áfamentes) fizetési lehetőséget. Ha ezeket nem adtad meg vagy nem ilyen formán akkor magánszemélyként regisztráltál.
Egyébként a vámos téma benne az Összefoglalóban, 150 € termék értékig vámmentes, de áfa fizetés van, ezen határig az AliExpressnek kell az áfát beszedni, ha ennél több az érték akkor az AliExpress a kiírt bruttó árból levonja az áfát (price adjustment mínusz tétel) és nettó árat fizetsz és az áfát az itteni szállító vámkezeléssel szedi be.
-
djbahool
senior tag
-
hubber19
tag
-
V/
Topikgazda
Lehet cégként regisztrálni és akkor mivel itthon kell a vámolást, áfafizetést cégként csinálni megadva a céges adatokat nettó áron vásárolhatsz, egy hátránya van a hogy vámkezelési díj a szállítási szolgáltatóknál nem olcsó, pl Posta esetén minden csomagnál 7500 Ft. Persze ezt majd költségként az eladási árba belerakod ha kereskedőként működsz.
-
djbahool
senior tag
-
V/
Topikgazda
Hiába írod, az AliExpress nem véletlenül vette ki a magyar fizetési opciók közül és nem rakta vissza, feltettem több képet a jelenlegi lehetőségekről, 8 különböző regisztrációnál néztük meg, több százan olvassuk, írogatjuk a topikot és senkinél nem került elő a PayPal szóval egyszerűen nem tudom elhinni. Nem céges fiókokat használunk.
De majd írják a többiek is hogy ők mivel tudnak fizetni.
-
djbahool
senior tag
-
V/
Topikgazda
-
djbahool
senior tag
-
canadaa
tag
-
V/
Topikgazda
-
djbahool
senior tag
-
hubber19
tag
-
voci
tag
-
jojoando
senior tag
-
V/
Topikgazda
Tényleg nem érted amit írok? Náluk van hiba az adatbázisban. Ezt írtam, akkor mit nem tudok belátni?
Két regisztráció nem lehet ugyanazon adatokkal, ezért írtam hogy adathiba van, nem abban amit te megadtál, azt én nem látom, ezért nem is arról írtam, nem értem hogy te miért arra gondolsz folyamatosan?
Persze vannak problémák, de azért ne gyere már ezzel: De azert igencsak szegyen, hogy egy ilyen kaliberu rendszernel nincs erre irva egy "testcase".
Nem létezik hibamentes rendszer amíg emberek gyártják, nem tudsz olyat mondani ami szégyen nélkül működne, egyszerűen olyan nem létezik még.Egyébként 12 éve használom, naponta, az AliExpress rendszerét, de ilyen hibát nem tapasztaltam és az elvárások szerint működik az AliExpress rendszere, lehet vásárolni rajta folyamatosan hiba nélkül még ma is, nemcsak 10.31 előtt.
-
.-..-.
tag
Nehez belatni, hogy a rendszerukkel van problema, igaz?
Az adataim rendben vannak.
Es ez a hiba megismetelheto, es ha lenyugszom kuldok nekik egy hibajegyet.Magam is fejlesztokent dolgozom es pontosan tudom, hogy hol a hiba mukodes szempontjabol (nyilvan, mivel kodot nem latok) es csak a mazlinak koszonheto, hogy regisztracio-bol indulva megkerulheto most meg.
De azert igencsak szegyen, hogy egy ilyen kaliberu rendszernel nincs erre irva egy "testcase".
Es ez a hiba okt. 31. utan kerult bele a rendszerukbe.Na, reszemrol ennyi.
-
V/
Topikgazda
Akkor valami adat probléma van a te adataiddal náluk. De akkor így már tudod nézni a vásárlásaidat.
Senki nem állította hogy nem működik ez: AdBlock+VPN, én csak azt írtam hogy semmi értelme itt használni.
Pl. a PayPal eleve kizárja a VPN-t a szerződési feltételeknél, de vannak akik használják ennek ellenére. -
.-..-.
tag
Na, ezt leírom, mert mutatja mekkora káosz van ezeknek a rendszerében ....
A kiinduló probléma, hogy bármilyen hálózaton, bármilyen eszközről, bármilyen böngészőből akartam belépni első alkalommal, kódot kért, amit a regisztrált e-mail címre kiküld jó esetben.
Ez teljesen normális, mások is ezt csinálják: Google, Twitch, satöbbi...
A probléma ugye az, hogy nem küldi ki a kódot és hibát is jelez a visszaszámlálóban, hogy mennyi idő múlva generál egy újabb kódot. Szóval időlimites is lenne a kód.Namost fogtam és a regisztrációhoz mentem és teljesen ugyanazzal az e-mail címmel elkezdtem egy új fiókot csinálni. Ugyanazt a jelszót is adtam meg.
Megjelent a kódküldés és láss csodát, most megjött a kód, beírtam és nem új fiókot csinált (értelem szerűen), hanem belépett.
Kiléptem, majd újra beléptem. Most már nem küldött kódot.
(Már nem "idegen" vagyok, van előző belépés süti)Töröltem a sütit és új IP-t is csináltam. (Ismét "idegen" vagyok)
Megpróbáltam ismét belépni, de újra küldeni akarja a kódot a belépéshez, de nem tudja.
Megint a regisztrációra mentem és az adataimmal megpróbáltam létrehozni megint a fiókot és itt ismét kiküldte a kódot és beléptetett a meglévő fiókba.Szóval:
Egyértelműen náluk van a hiba, mégpedig a "Login" résznél. Első belépésnél kell neki az e-mail-re küldött kód, de nem küldi, "system error"-t ír. Így új user nem tud belépni egy új eszközön.
Mázli, hogy regisztrációnál nem csak annyit ír, ha meglévő fiókot akarok regisztrálni, hogy "Már van ilyen haver!", hanem inkább beléptet, mert ott működik a kódküldés és azzal be tudtam lépni.Ja, és működik az egész AdBlock+VPN kombóval is.
-
V/
Topikgazda
Ez egy belépéshez küldött kód volt?
Nézd, én nem úgy használom az AliExpress-t ahogy te és nálam működik, azzal hogy szerinted nálad minden rendben van és az AliExpress működik hibásan nem fogsz előrébb jutni.
Akár az Internet szolgáltatód is bekavarhat, nem két szereplős (te és AliExpress) az egész móka.
Várj hátha megjavul, esetleg reagál itt valaki: support@AliExpress.com
A hibás regisztráció és az hogy jön a megrendelésed nem igazán függ össze, mert megsérülhet a felhasználói adatbázis menetközben. Vagy valaki Google-val regisztrált és nem minden adat van kitöltve az AliExpress fiókban.
De ezért javasoltam ugyanezzel az e-mail-el egy regisztráció próbát mert ha oké az adatbázis akkor jelzi hogy már van ilyen felhasználó. -
.-..-.
tag
Nade jön a rendelésem ...
Akkor hogyan lehet hibás a regisztrációm?
Folyamatosan a két rendelésemről jönnek az e-mail-ek. Ezért is akartam belépni."Nincs külön elérhetőség." - Akkor most hogyan tudom meg, hogy mi van a fiókommal????
Megkerestem, október 31.-én ugyanez a kódküldő elküldte a kódot. [kép]
Most nem küldi. Szóval nem nálam van a hiba.update:
Nevetséges, éppen most jött valami reklém e-mail, hogy szerintük mit vegyek még az előző rendelésemhez -
canadaa
tag
-
V/
Topikgazda
Akkor nem értelmezem, de te sem azt amit írtam, ami nem működik azt hiába várod, lehet hogy hibás a regisztrációd, valami hiányzik. Ha ugyanezzel az e-mail címmel tudsz másik fiókot (nem inkognitózva) csinálni akkor az előző nem volt jó. Normális helyeken a VPN-t sem szereti az adott rendszer.
Nincs külön elérhetőség. -
.-..-.
tag
Na, szerintem hagyjuk. A hiba nem nálam van, hanem náluk.
Első alkalommal mindenképp kelleni fog a kódos aktiválás, de nem küld mail-t a szerverük.Amúgy.
Mobilon DNS: a szolgáltató szarjai (nyilván)
Wired DNS: Cloudlare és ezen felül ki/bekapcsolhatóan VPN (tehát bekapcsolva a VPN DNS-e)
Mobilon: Semmi AdBlock
PC: Van AdBlock, de már próbálva lett az is, mielőtt ide írtam.De engedjük el, mert folyamatosan nálam keresitek a hibát, miközben náluk van egy fura helyzet már 24+ órája.
Nem az a gond, hogy kódazonosítást kér, annak nyilvánvaló oka van és amíg egyszer nem sikerül belépnem, nem is fog eltűnni.
A problémám, hogy nem küldik a kódot és a kódküldés idő visszaszámlálás is halott náluk (nyilván, ha a kódküldés is), ahogy a linkelt képen mutattam.Csak egy online helpdesk-et akartam, de azt sem sikerül.
-
canadaa
tag
-
.-..-.
tag
Fentebb írtam, hogy miért nem láttad. (Mintha nem értelmeznéd, amit írok)
Bármilyen új böngészőt vagy appot indítok, először majd azonosítani akar kóddal (mint regisztrációkor is tette), de nem működik most. Pár napja, amikor regisztráltam, működött.
1. A probléma tehát, hogy "idegenként" első alkalommal bármit is használjak, azonosítani akar. Viszont nem működik.
2. Jelenteném nekik online 7/24 szolgáltatásukkal, hogy gondom van, de ahhoz előbb be kell lépnem. Viszont nem tudok, mert pont ezt jelenteném.
3. GoTo 1
És végtelen ciklusba kerültem.
Van nekik valami olyan help-es e-mail címük, amire írhatnék? Mert az online felület csak útmutatót takar, de aktív helper kellene.
-
V/
Topikgazda
Akkor megcsináltad? Szóval variálhatok az IP-vel, meg törölhetem a nem lévő sütiket (inkognitó módban ugye az alapban nem tárol perzisztensen és olvas vissza sütit), de nem jutok vele előbbre.
Miért inkognitózol, azt sem szoktuk használni, teljesen értelmetlen, de te tudod.
Mobil app, mert amit írsz én vagy 5 éve nem láttam. -
.-..-.
tag
Feltételezhetően nekem azért kellene azonosítanom magam még külön e-mail kóddal, mert nincs egy előző belépést (session) tároló süti.
Szóval variálhatok az IP-vel, meg törölhetem a nem lévő sütiket (inkognitó módban ugye az alapban nem tárol perzisztensen és olvas vissza sütit), de nem jutok vele előbbre.Neked gondolom ismeri az előző belépésed (ip, session, etc) ezért nem is ad ilyen ablakot.
Az "Other ways to verify" felsorolná, hogy milyen egyéb azonosítási módszerek vannak, de csak az e-mail-t adja lehetőségnek.Jelenleg az van, hogy "idegenként" belépve új eszköz esetén megkövetelnek egy e-mail kódos azonosítást, de az ehhez való szolgáltatásuk nem működik.
Jelenteném a "Help Center"-ben online, de azzal kezdi, hogy lépjek be.
Szóval most az van, hogy nem tudok belépni a fiókomba semilyen új eszközről (régi pedig nincs) és ezt jelenteni sem tudom nekik.Na, ilyenkor mi van???
-
V/
Topikgazda
Nem működik, én semmiféle e-mailt nem kapok tőlük.
Ezt próbáltad:
?Egy csomó dolog a mobil app-on érhető el, pl az üzenet küldés és fogadás, kupon és érme gyűjtés.
Akkor próbáld a következőt, legyen új ip címed a Netes eszköz újraindításával, töröld a böngészőből az AliExpress sütit, töröld a böngésző gyorsítótárat. Zárd be és indítsd el újból. Ha használsz reklámblokkolót azt kapcsold ki vagy add kivételnek az AliExpresst.
Ezen a linken lépj be. -
.-..-.
tag
Nem raktam fel mobilapp-ot és nem is akarom igazából.
Egyszerűen a weboldalon belépnék (ahogy megtettem már a regisztrációnál és a megrendelésnél), de most ezzel találkozom.
Login: [kép]
Code: [kép]
Megjegyzem, van amikor a belépésnél, a user/pass után valami külön ablak is megjelenik még a "email küldős/kód beírós" ablak előtt, és kínai nyelven magyaráz valamit és egy csúszkát kell jobbra elhúznom.Mindez lepróbálva PC-n több böngészőben, inkognitó módban is és két mobileszközön is.
Update:
Közben megtaláltam, hogy miként kéne működnie. [link]
Namost ahol visszaszámolna az email küldés után, ott van nekem "system error". -
V/
Topikgazda
-
canadaa
tag
-
V/
Topikgazda
-
V/
Topikgazda
Ha nem volt ott amikor indítottad, nem írtál be e-mail címet akkor nincs.
Ha visszaküldés azért mert rossz és nincs free return, akkor az AliExpress azt írja hogy az eladó finanszírozza, de ez jó eséllyel csak miután megkapta akkor egyben fizetné, neked meg kell előlegezni, van amikor kupont adnak az adott értékben.
Ha ezt kell Kínába visszaküldeni akkor legolcsóbb, nyomon követhetően ez 17060 Ft lenne, ami piaci devizaárfolyamon 44,55 USD, ezt sajnos nem igazán szeretnék kifizetni az eladók. -
.-..-.
tag
-
canadaa
tag
Erről van szó. Nekem csak az első két rész volt a Disputenál. Return nem. Úgy tűnik meg kell várnom amíg az aliexpress átveszi az ügyet, akkor majd megnézem hogy van-e valahol free return.
Viszont így is problémásnak tűnik nekem. Addig nem fogok pénzt visszakapni, amíg nem érkezik meg, nem? Ha út közben akármi történik a csomaggal akkor meg az én felelősségem. -
V/
Topikgazda
Ha adnál linket akkor megnézném. Az alap hirdetésnél, a szállítási módnál és a dispute oldalon van nyoma a free return-nak.
Rákerestem és a hirdetésnél nincs említve ha erről van szó Topton Direrct store, bár 12 hónap garancia az igen
Másnál így lenne, illetve a Choice promóciósoknál eleve adott

A dispute-nál a Return method

-
mexel
veterán
-
jojoando
senior tag
Most néztem az Ali oldala jól működik.
Csak tanácsolni tudom, hogy PC-n csinálj egy kis takarítást a Ccleaner programmal, hátha valamelyik coki bezavar a felület indításába, Általában csak Google chrommal lépek be az oldalra, jelenleg is simán megy az alap linkkel, tehát nem a levelező ikonjáról.
Ingyenes a program : [link] és egy kis védelemnek ez nagyon jól blokkol reklámokat, és nem zavar bele semmibe : [link] -
.-..-.
tag
Sziasztok.
Rendeltem par aprosagot es elmeletileg utnak is indult mar a kapott email-ek alapjan.
Szerettem volna reszleteket megtudni, hogy merre jar, ilyesmi...
Viszont nem sikerul belepnem az oldalra.
Probaltam a kezdooldalon, a kapott email rendelesszamra kattintva is, de mindig csak odaig jutok, hogy a login oldalon kodot akar kuldeni az email cimemre, de semmi nem jon (spambe sem).
Viszont egy kis uzenet jelenik meg a login oldalon a "get code"-ra kattintva, hogy "system error".Tobb bongeszovel es pc-n, telefonon is probaltam.
Tegnap delelott ota ez van, azaz 24 oraja.Van ezzel kapcsolatban valami otlet vagy tapasztalat?
Mi lehet a gond? -
jojoando
senior tag
Vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, de előtte készítsél fotókat bizonyítékot mit kaptál meg és mit nem, illetve az eladóval való beszédet is fotózd ki, hogyha kell és kérik akkor legyen valami bizonyítékod a történtekről, anélkül felesleges a keresése. Délután könnyebb innen elérni őket kezded avval mi a vásárlási számaid sora amikkel a gond volna.
-
canadaa
tag
Nem láttam free return-t még.
Chargeback úgy jön ide, hogy nincs más eszközöm a pénz visszaszerzésére. Teljesen ki vagyok szolgáltatva annak, amit a dispute végére kiírnak. Ha visszaküldést követelnek, akkor eldönthetem, hogy bukom a termék árát vagy szeretném még bukni a visszaküldést is (ami ugye elég sok).
Ha rendeltem egy valamit és kaptam egy téglát, akkor szó nélkül mehet a chargeback, ez egyértelmű. Viszont egy hibás termékkel sem vagyok előrébb.Semmi nemű javítás és megoldás nem került szóba az eladóval.
-
Wolfram
aktív tag
-
mexel
veterán
-
V/
Topikgazda
Nincs ingyenes visszaküldési lehetőséged? A dispute-nál nem volt ilyen?
Mivel a postai küldeményhez meg kell adni egy értéket van amikor a Magyar Posta abból számolja az áfát, így kevesebbet kell fizetned ha ot az eladó kisebb összeget ad meg, neki lenne gond, mert az elvesztési biztosítási kártérítés minden postánál a megadott értékig megy.
Ha nem kértek vételár igazolást és úgy vámolták, akkor nem szoktunk tiltakozni ha nem a 73000 Ft után a 19710 Ft áfát és a 7500 Ft vámkezelési díjat kérik.Ez aztán hogy jön ide: Kezdjem el K&H nál a bankkártyás tranzakció visszavonását? (chargeback)
Nem vertek át, megkaptad a terméket, csak hibás, ez nálam garancia téma.Erről van itt némi leírás, hogy vonatkozik ez rád?
Bővebben itt olvasható. -
hubber19
tag
-
Silent77
veterán
-
canadaa
tag
Többször rendeltem már különböző dolgokat, akár PC hardware -t Ali-ról (nem ssd-t, ram-ot, hdd-t..stb, azok általában átverések), hanem kész mini PC-t, főleg ipari dolgokat, eddig nem volt gondom (pl. Topton pfSense router tökéletesen működik).
Rendeltem egy Topton R1 "NAS" -t (topton official store-tól). Ez 2 HDD slotos N100-as RAM és SSD nélküli gép volt. Összesen 73e Ft -t kellett érte fizetni. Épen érkezett a csomag, elindul, memtest lefut rajta, viszont a kettő SATA portból az egyik teljesen halott. Így kb nasnak használhatatlan.Indítottam dispute-t, erre még nem érdekezett válasz az eladótól. Csatoltam hozzá 3 videót, amiben megmutatom a gép elindulását, BIOS-ban hogy nem érzékeli a SATA porton a HDD -t, illetve több HDD -t is rakok bele és egyik sem jó + még SATA-USB- kábellel egy laptopon is megmutattam, hogy ott meg jó. Illetve a másik SATA portjában az eszköznek is működik biosban minden HDD. Erre chat-en is hivatkoztam, de nem túl jó válaszokat kaptam. Elsőnek minden hülyeséget irkált, hogy nem jó nvme SSD -t használok (semmi köze hozzá), meg biztos rossz a RAM-om (szintén hülyeség). Többször kértem, hogy nézze meg a videót, utána sztem megnézte mert változott a hangnem és nem is vitatta, hogy rossz a gép. Viszont nagyon azt akarja, hogy küldjem vissza.
- Nem tudom elképzelni, hogy ezt én épen vissza tudom neki küldeni
- Rohadt drága a visszaküldés, olyan 30e Ft lenne.
- Ha elveszik a csomag akkor bukom a 73e Ft + a küldési díjat is. Ezért ezt nem annyira akarom.
- Mi van ha visszaküldöm, ők meg csak azt mondják, hogy nem jött meg?
Illetve fel lett ajánlva számomra kemény 20 USD kárpótlás...Pár nap és az aliexpress fog választ adni a dispute-ra. Ha ők is visszaküldést fognak kérni, akkor mégis mit kellene csinálnom?
Kezdjem el K&H nál a bankkártyás tranzakció visszavonását? (chargeback) Van rá esélyem hogy végigmegy?Illetve a VÁM kezelés sem éppen olyan volt mint lennie kellett volna. Postán keresztül kellett fizetnem, de sokkal kevesebb volt az összeg amit fizetni kellett volna. Gondolom a feladó kevesebbet jelent ilyenkor le.
-
V/
Topikgazda
A hozzászólásodat miért nem jelölted off-topik-ként?
Menj a DPD topikba fikázni őket, ne itt tedd, ez nem az a topik, itt erre nincs lehetőséged.
A PH-en vannak a szakmai topikok amelyekben körülhatárolt amit írhatsz, így nem az van hogy minden eszedbe jutó tapasztalatot beírhatsz, főleg aminek nincs köze a topikhoz.
És a #78500 hsz is ilyen.
Tessék már elolvasni az ÁSZF vonatkozó részeit. Nekem meg az a dolgom hogy figyeljek a szabályok betartására, eddig is megengedő voltam a DPD-s témában, de van amiből előbb-utóbb elég lesz és ezért van az hogy nem mindent engedek meg, hiába is kéred.
Új hozzászólás Aktív témák
-
78600 - 78501
85250 - 84001 84000 - 82001 82000 - 80001 80000 - 79901 79900 - 79801 79800 - 79701 79700 - 79601 79600 - 79501 79500 - 79401 79400 - 79301 79300 - 79201 79200 - 79101 79100 - 79001 79000 - 78901 78900 - 78801 78800 - 78701 78700 - 78601 78600 - 78501 78500 - 78401 78400 - 78301 78300 - 78201 78200 - 78101 78100 - 78001 78000 - 77901 77900 - 77801 77800 - 77701 77700 - 77601 77600 - 77501 77500 - 77401 77400 - 77301 77300 - 77201 77200 - 77101 77100 - 77001 77000 - 76901 76900 - 76801 76800 - 76701 76700 - 76601 76600 - 76501 76500 - 76401 76400 - 76301 76300 - 76201 76200 - 76101 76100 - 76001 76000 - 74001 74000 - 72001 72000 - 70001 70000 - 68001 68000 - 66001 66000 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Gazdaság, jog
- AliExpress tapasztalatok
- (kiemelt téma)
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 530s / Ryzen 7 AMD / 12gb RAM / 256gb NvMe ssd / WIN11 / Világitó Bill
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X XC3 ULTRA GAMING Eladó!
- EVGA RTX 3080 10GB GDDR6X FTW3 ULTRA GAMING Eladó!
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A4500 64GB 2TB NVMe SSD magyar vbill gar
- 27% - ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI Alaplap!
- Eladó Sony Xperia L1 2/16GB fekete / 12 hó jótállás
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs PayPal

?