Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czakof1946
tag
berek21
Elnéztem a kapacitást. Most látom, hogy ez a 16 gb-os ára.
Bocs -
czakof1946
tag
válasz berek21 #8091 üzenetére
Linkeld be az árus oldalát, ahol a pendrivek vannak. A 4.25$ ár nagyon jó egy 64 gb-nak, ha valóban ennyi a kapacitása. Kösz
Közben megtaláltam
http://www.aliexpress.com/store/937902
De itt többnek tűnik:http://www.aliexpress.com/store/product/New-package-Hot-selling-cartoon-model-1G-2G-4G-8G-16G-USB-Pen-Drive-Disk/937902_1722682567.html
[ Szerkesztve ]
-
czakof1946
tag
válasz maj-viktor #8089 üzenetére
Végül is, én is kíváncsi vagyok a fejleményre. Jelenlegi állás: 6days 10hours 25minutes 6seconds .
-
-
berek21
őstag
válasz Vertigo18 #8088 üzenetére
Sajnos mobilról vagyok, és nem megy a linkelés. Amúgy 4-64 Gb-vel hirdetik. Én egy 8, és egy 16-ost rendeltem. Hogy mit dob a teszt azt csak hétvégén tudom megnézni, mivel külföldön vagyok. A párom kipróbálta laptopon, és ott a rendben volt a tárhely. Az ár pedig 2.91, és 4.25 dolcsi volt. Az ár tekintetében én sem számítok nagy durranásra, de itt a poén volt a lényeg.
Az árus neve: MicroDeals International's Store.[ Szerkesztve ]
Lancia Delta III eladó!
-
maj-viktor
őstag
válasz feroooo31 #8053 üzenetére
Ez hülyeség, hogy el sem küldi... azért aki figyel a "jelekre" és olyat - olyantól vásárol, ami nem a tipikus (ennyiért biztos átverés) termékről van szó, az megjön... max az ingyen postával lassú...
hiába a fake TN, attól az esetek 95%-ában megkapom a terméket! (nagyon kis százelékról tudok beszámolni, amit nem kaptam meg... TN-es csomagokból szinte mindent (1-2eset volt, amikor visszafordították még az ottani vámon, stb. de ott jelezték - refund)... vagy ha tn nélkül jön, ott is minimális a "hibaszázalék", ami "elveszik" (vagy fene tudja épp fel sem adták vagy a postás nyúlta le... mivel ugyebár nincs nyoma)... 90%-a megjön rendben minden!
Az ali hülyesége ez a kötelező TN adás még a 10centes termékre is... ezt kicsit most faragták és jópár kamuTN-es oldal infót beintegrálták, így talán százalékosan nincs annyi "No Tracking Info" indokkal nyitott dispute, mivel a beintegrált adatra nem engedi megnyitni!
Jó én is mondjuk egy 10$ felett előírnék kötelező TN-t (webshopok esetén a 30$ feletti rendelés esetén szokták ingyen hozzácsapni a TN-t), mivel ugyebár a TN ára 1-2$, míg ha "simán feladja" az gyakorlatilag tényleg szinte ingyen van neki (az állami támogatás export, meg a tömeges feladási kedvezmény), sokszor szoktam nézni milyen bélyeggel jönnek a csomagok... pár száz forint (és elvben ő ezt visszatudja igényelni a kínai államtól, meg olyan előnyös szerződések vannak a postával, hogy a tömeges feladás miatt gyakorlatilag tényleg ingyen tudja elküldeni nekem a világ másik felére)
Ha te veszel valami 2$-ért és arra még neki fizetnie kell +2$-t TN-re, elmegy a "haszna", így jóhogy TN nélkül adja fel - küldi el neked... te meg bosszankodsz! De mivel ebay és ali esetén is a vevő mögött ott áll a vevővédelem, így nem érdekük "nem feladni"... inkább fűt - fát ígérnek, csak ne pontozd le őket... ali esetén ha jól tudom magasabb felrakási díj is terheli őket, ha bizonyos százalék alá megy az értékelésük, stb. ezért is "kedvesebbek", ha rájuk nyitod az ügyet (meg ezt látják az alis rendszeren belül is, az alis levelezést), szemben ha szimplán e-mailbe kommunikálnál velük!
Ezért is mondjuk, hogy vitás esetben mindig a belső rendszeren belül legyenek a bizonyítékok, hogy a harmadik - kivizsgáló fél is lássa... ezért nem egyezkedünk oldalon kívül... mert pont az oldal rendszere adja meg a biztonságot! Persze lehet azon kívül is egyezkedni, csak aztán ne csodálkozzon az ember, ha átverik!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
maj-viktor
őstag
válasz czakof1946 #8069 üzenetére
Természetesen semmi... de még nem is telt le a maximális processing time! (de itt nem is az lesz kérdés,
hogy megkapod-e az árut ingyen EMS-el, hanem hogy egyáltalán a pénzedet visszakapod-e és ha igen, mikor)Bár én ezt az elején megmondtam, hogy felesleges abban reménykedni, hogy 1$-ért kapsz majd 100$ értékű terméket ingyen EMS-el... én inkább azért rendeltem, hogy lássam mennyi idő alatt zajlik le az egész "kitiltjuk - visszaadjuk a pénzedet, stb. folyamat, hogy ebből majd ha írok újabb "rendelés külföldről" posztot a blogomba, amolyan tapasztalat megosztásként!
Szándékosan nem is eszkaláltam, nem is akarom, várok mit lép majd az ali automata (mert elvbe, ha valakit letiltanak, idővel automata visszakapod a pénzedet)
Másnak viszont ajánlom, ha biztosan látni akarja viszont a pénzét... majd eszkalálja a rendelését!
Én még egy "valós" mindenhol legolcsóbb -20%-os akcióban is "kételkedek"... nem dőlök be ilyen 1$-ért mindent megkapsz csalinak! (ahogy írtam itt egyértelműen az ingyen spam - reklám miatt volt ez)
Szal még örülj, hogy nem valami -50%-os terméket vettél és termék helyett bizsut / koszos rongyokat kaptál, ahogy olvasva ez előforduló dolog... a bizsus történet gyanúsan olcsó műszaki cikk ebay - ali-ról... a koszos rongy meg a belföldi uv-es csomagok esetén!
-
beg
veterán
Nem, csak a szándékosság bosszant. Alapból nem tartom korrekt dolognak szándékosan női álca mögé bújni egy topikban amikor férfi az illető. És mint mondtam, nem csak itt dolgozik az offoláson és a hangulatkeltésen.
Ok nélkül nem szoktam ugrani és kinézni valakit magamnak
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Ciccuka #8080 üzenetére
Zseniálisan bejöttél másik boltokkal egy specifikus topikba. Ha nem te lennél, meg is lepődtem volna.
Sok jóhoz nem fog ez vezetni, ha ezt a többszörös kérések ellenére is tovább folytatod. (A többi topikra is vonatkozik, de ezt tudod jól mert nem az első.)You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Vertigo18
addikt
Akkor egy "topik témába" vágó is legyen...
Ma megjött a november 24-én rendelt led szalag, bár én 9 dollár alatt vásároltam, ma már nagyon drága. Úgy látszik Alin is érdemes várni akciókra, mert sokat lehet spórolni. Az meg, hogy karácsony előtt felmegy egy led-strip ára, végülis elkerülhetetlen...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
kirkri
addikt
válasz Vertigo18 #8077 üzenetére
Nem érzem úgy, hogy kioktató lett volna a stílus.
Ugyan nem értünk egyet, de természetesen elfogadom a nézőpontod.Nem akarom meghatározni a topik irányát, csak cinikusnak tartom fejjel menni a falnak, majd reklamálni.
Részemről befejeztem, a következő egy dolláros panaszra igyekszem majd nem reagálni.
21 éve a Prohardveren! ™
-
Vertigo18
addikt
Nem, nem vettem részt az "év üzletében", viszont annyit nem értek, hogy a kérdezőknek/mégis próbálkozóknak miért írod, hogy "átvertek", hiszen semmiféle kár nem érte őket. Megpróbálták, nem veszítenek semmit, nah bumm. Innentől, mert próbálkoztak, ezért ki kell oktatni őket? Mert mégis megpróbálták? Ha anno a majom nem lett volna bátor, és nem mászik le a fáról, hanem marad a lombok biztonságában, nyugalomba, akkor ma hol is tartanánk? Leveleket rágcsálnánk összegörnyedve.
Sokkal egyszerűbb lett volna annyit írni, hogy az Ali, kérésre vissza fogja utalni a zsetont. Kész, punktum. Minden egyes "oktatással" lesz éppen víz felszínén tartva az egész ügy.
Egyébként meg minden segítséget külön köszön minden topiklakó! Én is sokat tanultam/tanulok tőled/tőletek...
-
kirkri
addikt
válasz Vertigo18 #8073 üzenetére
Akkor lenne igazad, ha nem írtuk volna meg előre, hogy ez egy átverés.
Ha tudom, hogy át fognak verni, belemegyek, majd utána itt írogatom, hogy "miként fogjuk visszakapni a pénzünket" akkor ez szerintem nem az amiről a topik szól. De ez csak a saját véleményem.Én szívesen segítek annak akinek a tapasztalatlanságból adódóan van rá szüksége, vagy egyszerűen csak a véleményemre kíváncsi. Többek között czakof1946 fórumtársnak is több körös privát levelezésben segítettem, amikor pár hónapja megkeresett egy reklamáció kapcsán. Szóval nem lefikázásról van szó...
Jól sejtem, hogy te is részt vettél vevőként az "év üzletében"? Szerk.: Közben rájöttem, hogy volt részed a remek üzletben.
(#8072) czakof1946: Nem konkrétan neked szólt, mindössze te voltál az első kérdező az egy dolláros visszatérítés kapcsán.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
feroooo31
tag
Valaki meg tudja mondani,hogy ha escalate-m egy vitát annak mikor lesz eredménye?A csomagom lejárt vita is lett nyitva de az eladó a vásárlóvédelmet inditgatta állandóan aztán eszkaláltam a problémát már vagy 10 napja de semmi változás,eredmény!
Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom
-
Vertigo18
addikt
válasz czakof1946 #8072 üzenetére
Ne kérj elnézést, ez az a topik, ahol kérdezhetsz, és válaszolni fognak. Tehát, ahogy előttem leírták a "pajtások", törölték az eladód és a boltot. Ilyenkor az Ali visszautalja a gempát, mert ugye azt nem kapja meg az "eladó" egyből...
Igazság szerint mindenkinek az év üzlete volt... Az "eladó" csinált egy kis ingyen reklámot. A "vevő" visszakapja a pénzét. Aki meg nem rendelt semmit tőle, az most jól lesajnálja, meg "hiszékenyezi" a rendelőket.
Pedig az "Aliexpress tapasztalatok" név nekem pont azt súgja, hogy itt kell megbeszélni az ilyesmiket, nem lefikázni a többieket...
-
beg
veterán
Az eladót és a boltot is törölte az Aliexpress (micsoda fordulat). A hiszékeny pajtások pár napon belül visszakapják pénzüket a bankszámlára. Téma lezárva.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kirkri
addikt
Remélem nem árasszátok el a topikot az off hozzászólásokkal a témában.
Szóltunk előre, hogy ne rendeljetek, mert kamu az egész. Ha mégis berendeltétek, akkor legalább ne off-oljátok szét a topikot.21 éve a Prohardveren! ™
-
czakof1946
tag
válasz maj-viktor #7979 üzenetére
Történt már nálad valami az 1$-os tétellel?
-
gabx76
őstag
Az "Aliexpress shipping method" esetén a legegyszerűbb a dolgod. Ilyenkor dispute nyitásakor nem is az eladóval fogsz levelezni, egyből eszkalálódik az Ali felé.
Egyszer volt ilyen ügyem, a tracking szerint szintén beragadt valahol a cucc. Nem is kértek semmit, dispute után két nappal érkezett a "Dear customer, we are sorry..." levél, egyből jött is a full refund.Itt jegyezném meg, hogy az Ali-t nem a makulátlan eladók miatt szeretjük, hanem a védelmi rendszer miatt. (ami szerintem helyenként logikusabb és vevőbarátibb, mint az e-bay-é. Persze volna még mit javítani rajta, főleg az elharapózó fake TN-ek esetén - bár ilyeneknél meg esélye sincs az eladónak bizonyítani az igazát.)
-
Mankó
veterán
válasz agroman #8066 üzenetére
Igen, ez az oldal van megadva nyomkövetői oldalnak. Egy jó 30 napig azt írta, hogy Kínában feladták október 30.-án, célország Magyarország, a csomag Transitban van. Kb. 10 napja pedig semmilyen információ nincs az oldalon, még az eddigi is eltűnt.
Feldolgozási idő 7 nap, a vállalt határidő 15-45 nap, ami már le is járt, még 14 napig vagyok védve. 1-2 napot még várok, az még belefér, de utána akkor mindenképp lépek a következő szintre.
Köszi a tanácsot! -
agroman
senior tag
ez egy aliexpress shipping method-os "trackszam".
elvileg az ilyeneknek a myorderbeli reszletek kozott a megjegyzesbe beirjak hol lehet nyomonkovetni.
nekem is volt mar ilyen azt a http://global.cainiao.com/ -on lehetett, de ezt ott sem talalja.
de ha nincs ott leirva hogy lehet kovetni es lejart a vallalt hatarido. akkor szerintem nyugodtan nyisd meg a dispute-ot.------
-
Mankó
veterán
Várok még akkor 2-3 napot (max péntekig), hátha befut még, bár nem igazán bízok ebben én már.
Furcsa mód, itt a fórumon már többen elismerően nyilatkoztak erről az eladóról, pont ezzel a termékkel kapcsolatban, én is azért mertem tőle rendelni. A 97%-os feedback és 82xx elégedett vásárló az már elég biztatónak hangzott, de úgy néz ki nem eléggé.
Van még 14 nap 17 óra védettségem, tehát még kivárhatom a hetet. Ez volt az első vásárlásom, de úgy néz ki az utolsó is. Webkártyával fizettem, lehet ez a későbbiekben gond? -
gabx76
őstag
Ez nem regisztrált nemzetközi küldemény, tehát csak kínában követhető (vagy eleve Fake), nemigen lehet hinni a bejegyzéseinek.
Elvileg kezdeményezhetsz vitát, valószínűleg türelmet fog kérni az eladó, ha pedig eszkalálod az Ali az eladó által megadott szállítási időt veszi alapul. (tehát valószínűleg visszakapod a pénzed, mivel semmivel sem tudja igazolni, hogy átvetted volna)
Ugyanakkor én ki szoktam várni, csak a védelmi időszak előtt pár nappal nyitok vitát. Ízlés, szokás dolga.
-
dellfanboy
őstag
14eves ocsemnek kellene szoval nem en akarok vele villogni(mar kinottem) raadasul ahogy ismerem par honap alatt tonkrevagja/elhagyja. nyilvan nem egy olyan gagyit akarok ahol visszafele jar a mutato, hanem egy normalis darabot ezert is kerdeztem, vki ismer-e ilyen eladot.
a masik mondandoddal nem ertek egyet. most egyutt dolgozok hollandokkal , soot svajciakkal is, a holland kollegamnak se autoja se motorja(csak bicaj) megis van egy philip phatek oraja..
a svajcinak van autoja (1995 fiat panda 4x4!!) es olyan oragyujtemenye hogy siman vehetne egy rakat ferrarit.
(egyik se hivott meg a sajat hazaba lecsekkolni nem tudom mennyire valodi, de ez csak otthon meno hogy csili vili verda kell a kacsalabon forgo palota melle)de ettol fuggetlenul erdekel, hogy tudtok jo eladot ali-n aki replica orakba utazik?es nem normalisan jar az ora, nem az idoutazarsa csabit(ha mar a mutato visszafele jar
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Mankó
veterán
Kínából rendeltem egy fejhallgatót, ami a mai napig nem érkezett meg. Tacking number: HN006098440AE
Egyik nyomkövető oldal sem tud adatokkal szolgálni, szerintük nincs ilyen csomag. Kb. 30 napig volt csak fent, hogy Kínában repülőre rakták, de már a magyar transitba nem érkezett meg, vagy csak az oldal nem jelezte.Rendelés ideje: 2015 október 29. reggeli órák, elküldés ideje: 2015. október 29. 18:38
Feldolgozási idő 7 nap, várható szállítási idő 15-45 nap, védelem: 60 nap. A rendeléstől számítva eltelt 45 nap + néhány óra.Szerintetek indíthatom a vitát, vagy várjam még ezen a héten és utána indítsam? Jó lenne ha legalább a pénzem nem veszne oda, ha már a csomagot nem kapom meg!
Köszi a tanácsokat előre is!
Szerk: Rendelés után 15 nap múlva küldtem egy levelet az Alin-nak és az eladónak is, mivel a nyomkövető oldalon semmi sem változott a kiírásban, amire semmilyen választ nem kaptam, sem emailben, sem az AliExpress oldalán.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
En nem vennek fel jo erzessel egy fake orat (kb ahhoz tudnam hasonlitani, mint ha bizsu gyuru vagy nyaklancot vennel fel, mint bizonyos nem iden barnult etnikumuak), hogy tobbnek latszodjak mint ami vagyok, es amit megengedhetek magamnak. Persze nem vagyunk egyformak.
[ Szerkesztve ]
-
-
mateus
senior tag
Van egy csomagom, amihez kaptam TN-t, eltelt 1 hónap, de még mindig nem él, persze a feladó írja, hogy feladta..
Purchase Protection kb a felénél jár. Lehet már indítani ilyen miatt vitát, vagy ilyenkor még nem ítélhetnek a javamra? -
molvany
senior tag
-
Zoty4
őstag
válasz dellfanboy #8032 üzenetére
Ha ram hallgatsz nem veszel replika orat.
Ha nem engedheted meg magadnak h eredetit vegyel, akkor vegyel inkabb valami belepo szintubol eredeti automatat.
Eleg gaz amikor valaki kiszal egy 300-500ks autobol es az ora "ennek a duplaja" hiteltelenne valik az ember.
Nem mellesleg gagyi az osszes replika ora. Visszafele jar a mutato, 0 jarastartalek, es aki meg valamelyest ert hozza, egybol levagja hogy gagyi. -
feroooo31
tag
Én azt nem értem egyes eladók mit élveznek abban, hogy meghirdetik a terméket a vásárló kifizeti és el se küldik, kamu TNel húzzák az időt, hogy addig se kezdjen el reklamálni a vevő, újraindítgatják a vásárló védelmet, nem akarják visszafizetni a vételárat,nem válaszolnak az üzenetekre. De mindenki tudja, hogy sose kapom meg az árut. El telnek hetek azzal, hogy vitázgatunk, a pénzem lóg a levegőben és ráadásul a hőn áhított áruról is le kell mondanom!
[ Szerkesztve ]
Samsung S8 Orchid grey S6 Edge White and A5 White - Telekom
-
törölt tag
El ne felejtsem. Én még a 'fillérbaszós értékeknél is csengetem inkább a postázást. Íme a példa: az eladó direkt felhívja a figyelmemet, hogy a regisztrált csomag szerinte lassabb, de nem érdekel. Legyen nyomon követhető és ne kelljen levelezgetni, hogy hol kevereg a világban/univerzumban a cuccom.Nekem ez a heppem, mint vevőnek jogom van rá.Vagy ez sem?
[ Szerkesztve ]
-
abc987
csendes tag
Tanácsot szeretnék kérni, kezdő alisként rendeltem pár dolgot, amik többnyire meg is érkeztek valós és kamu TN-ekkel. Ami a gond, hogy az egyik rendelésnél nov. 5- e óta célországba küldve a státusz. Ezt a magyar posta is látja. Lehet valamit tenni, vagy várjak türelmesen, majd csak lesz valami? Egy levélváltás volt az eladóval, ő türelmet kér. Megérkezhet ez még?
Maláj postával jön a TN szerint, ha ez számít valamit.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz agroman #8047 üzenetére
Semmi baj nincs azzal, ha valaki egy filléres cuccot nem postáz követhetően ingyen. DE. Abban az esetben a nyomorultja ne átbaszással kezdje már a hírdetését és tájékoztassa a vevőjét a valóságról. KÉRJEN plusz zsét a rendes postáért és majd én eldöntöm bevállalom vagy sem.Itt azzal van a baj, hogy a hirdetésbe bármit írhatnak, csak a megvétel után derül ki, mivel adták fel.Azaz? Hogy a Timbuktui Köztársaság postájával küldi. Legyek ilyenek után happy? Jó az leszek ígérem. Ennyi. Jah jah, én vagyok a hibás kiutazok Kínába és nem adom fel magamnak juszt se a cuccot.Nagy kérés lenne, ha a jövőben megkímélnénk itt ezen a fórumon egymást a másik társaságától? Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
válasz #16729600 #8044 üzenetére
el kellene dontened mit akarsz! 10centtel olcsobbert fillerb*szni vagy biztonsagos postazast, mert annak ara van! te vagy a kamu eladok "ugyvedje" mert te vasarolsz olyanoktol akik atbasznak, nem en!
egy egy dolcsis szarert senki nem fog 3 dollart fizetni(nyomkovetos level). inkabb elbukja az 50centes nagykerarat minden 50. csomagon a posta miatt (vagy a sumak magyar/olasz/brazil vevokon).
------
-
-
géeles
aktív tag
válasz #16729600 #8036 üzenetére
Ez szerintem marhaság, a követés nélküli csomag neki van bevállalva nem neked. Te nem buksz rajta semmit, ki kell várni a 60 napot, sőt ha genya vagy azt mondod nem jött meg semmi küldje a pénzt vissza.
Az Ali okosan védekezik az eladók felől, Ő kell bebizonyítsa hogy Te átvetted aláírtad. A kockázatot az eladó vállalja.
Nem kell követni meg nézegetni, nem attól jön meg. Figyelni kell viszont e rendelésnél a vevővédelem mikor jár le.ui.: hány napra kezdtél levelezni?
[ Szerkesztve ]
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
törölt tag
-
agroman
senior tag
válasz #16729600 #8042 üzenetére
az hogy egy csomag a vilag masik vegerol nem erkezik meg az nem csak az elado hibaja lehet, hanem a postae is. mit csinalhat egy 99%-os elado ha elveszik, ellopjak az altala feladott csomagot, azon kivul hogy visszaterit, ujrafelad? ha egy idiota vevovel akad ossze az benyomja negativba.
ezert kell megnezni hany eladasa volt es milyen a feedback szazaleka.------
-
törölt tag
válasz agroman #8037 üzenetére
Igazad lehet, mindenesetre nem csak nekem kellene csekkolni az eladókat, valamit lehetséges az alinak is kellene tennie ezek ellen. Amúgy meg a kiváló értékelésűeknél is vannak olyan beírások, hogy soha nem érkezett meg a csomag, ezek a %-ok max támpontnak jók, a végeredményre tekintettel ezekre se lehet mérget venni.
[ Szerkesztve ]
-
Ettől az eladótól rendeltem 11.11én , és lehet ,hogy valóban elkeveredett a nagy felhajtásban aznap.ÉS ezért is gondolkozom, az ujraküldéssel, mert elég olcsón volt a mostani árakhoz képest igy csak drágábban tudnám ujrarendelni.
30 napig meg csak megjön az ujraküldéssel is, ha meg nem akkor nem nyomok rá a confirmra hanem a disputera.
-
agroman
senior tag
válasz phanfantom #8038 üzenetére
van ilyen, par $-os cuccokra dragabb lenne a kovetheto csomag, mint az amit megrendelsz.
------
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok,
Van egy rendelésem, elvileg ezzel a számmal:
33045322677
valami kínai postás csomag lesz, de a nyomkövetésben ismeretlen, nem mutat semmit.
Ez így természetes, van ilyen? Vagy itt valami "bibi" lesz? Előzmény: az eladóra rá kellett írnom, hogy mikor adja fel, mert lejár a 7 nap és azonnal visszaírt, hogy már el is küldte...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sajnos nekem mára kikristályosodott az a tapasztalat, hogy ami kamu TN-es rendelés, az soha nem is jön meg.
Megint levelezgetésbe vagyok az eladókkal és mindegyik sunyít/lapít.Már csak bemásolom ezt a mondatot, mindegyikre aktuális. It's the solution? Fake TN.and you extends the buying protection? Bravo......
Annyi alin a kamu eladó, mint égen a csillag ( derüs időben ). -
Thusor
őstag
Én személy szerint azt szoktam tanácsolni és a fórumtársak is ahogy eddig olvastam, hogy ilyen esetben mindig teljes visszafizetés. Majd újra rendelés. Soha ne kérjünk szerintem újra küldést mert azt vagy feladja az illető vagy nem....
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Üdv! valaki tud abban informálni, hogy mi van olyankor ha a megrendelt csomagom eltünt a warehausban ? és az eladó irta, hogy ezért nem láttam még a trackinget , és, hogy jelezzem neki, hogy azonnal ujra küldik ha tudok várni vagy visszautalják az árat.
Ez ilyenkor , hogy müködik, simán elküldenek egy másik csomagot ugyan arra a rendelés számra, és a protection idő ujraindul vagy csak ami fennmaradt az előzőből? még 30napom van a másikból.
Elvileg igy nem tudnak sehogy átverni, hogy megint azt hitegetik, hogy elküldték ,de a végén meg nem lesz se csomag se pénz?
-
dellfanboy
őstag
tudtok egy megbizhato eladot aki replika orakat arul?[ilyen orat neztem ki tesokamnak de nem talaltam meg Ali-n...]
vagy esetleg otlete honnan lehetne beszerezni?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Pkata77
újonc
Rendeltem egy táskát, amely nem az volt, mint a képen, hanem hasonló, csak silány minőség. (Egy ilyet már rendeltem, és az tökéletes, ugyanaz volt.) Reklamáltam, és most sír nekem, hogy mennyi pénzt veszít. A táska 11,90euro, a szállítás 8,56 euro. Most 6 euro visszatérítést kínál fel, és 3 napot kér.
Mi a tapasztalat? Ha visszaküldöm, kifizeti-e a teljes árat? Mibe kerül az nekem? Hová kell küldeni? Érdemes-e? Ti hová szoktátok kérni a visszatérítést? Köszi az eddigi válaszokat!!! -
do3om
addikt
válasz maj-viktor #8028 üzenetére
Én is rendeltem, de rögtön törlődött a termék, egyből nyomtam is egy rendelés törlést.
Biztos sokan vannak akik elfelejtik, vagy nem figyelnek rá.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
maj-viktor
őstag
válasz czakof1946 #7982 üzenetére
Page not found... törölt termék - oldal - eladó...
-
Vitriol87
csendes tag
Köszönöm Srácok!
-
Dzsabba
aktív tag
Feladtam a levelet ami 190gr.
2300ft és elméletileg 5-10 munkanapon belül meg is kapja.Még egyszer köszönöm mindenkinek.
-
Vitriol87
csendes tag
Sziasztok!
Van egy majd` 200$-os rendelésem ezzel a trackinggel: RE593353678SE . A tracking info egyedül az alin belül, a termék rendelési oldalán követhető, 17tracking nem találja. Hol tudnék még utána nézni? -
molvany
senior tag
1. Ez csak 12 nap onnan hogy elektronikusan regisztrálták a küldeményt. Miért is lenne ez " semmi történés " ?
2. Vannak eladók, akik ennyi idö után még eddig sem jutnak
3. Kína. Ott a 12 nap annyi mint Európában a 2 - 3 nap ( ilyen szolgáltatás viszonylatban ).
4. Türelem. Még legalább 3 - 4 hét lehet mire megérkezhet, tehát ezen a pár napon még felesleges idegeskedni.[ Szerkesztve ]
WhatsApp :+491737182060
-
peestike
őstag
válasz molvany #8017 üzenetére
köszi a választ! írtam neki, betettem egy képet is, jó nagy, lehet látni a problémát.
kíváncsi leszek mennyire hajlandó majd kommunikálni. (ebay-en jártam úgy, hogy csak simán írtam az eladónak üzenetet, semmi válasz napokig, majd a full negatív feedback után hirtelen kezdett is sírni, hogy valahogy egyezkedjünk már, csak csináljak feedback revíziót )[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
pk2
tag
Ez normális, hogy majdnem 2 hete semmi nem történik?
https://www.17track.net/en/track?nums=RF133092095CN -
molvany
senior tag
válasz peestike #8016 üzenetére
Szerintem készíts egy " nagyonbb " képet ( felbontás, minöség ) hogy az nagyon is jól látszon, ami a gond és írsz az eladónak ( csatolt képpel ) és megkérdezed elsö körben, neki erröl mi a véleménye.
A válasza után lehet majd adott esetben egyezkedni vele ( pl. visszatérítés, részleges visszatérítés, stb. )WhatsApp :+491737182060
-
peestike
őstag
sziasztok!
ma kaptam kézhez az utolsó 11.11.-i akciós rendelést.
12 usd-s kés markolata fröccsöntési hibás, kilóg a fém, van egy lyuk a markolatban, ami gumi....
fogásnál bosszantó a dolog, mivel gumi, ezért szúrásnál érződik a fém széle.hogyan szokás az ilyesmit alin jutalmazni? összesen 6X rendeltem még aliról, nincs ebben tapasztalatom...
ebay-en simán adnám a negatívat, ha megnézte volna a kicsi kínai postázás előtt szemet szúrt ( ) volna neki is szerintem... köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Tomipac
csendes tag
Sziasztok. Rendeltem több dolgot is, nagy része még is jött, kivétel amit ajándéknak szántam.... 17 track azt írja "Item arrived at hungary" dec 02. Ezzel mégis mi van akkor? A másik két rendelésnél " Item sent abroad" nov. 26
Tapasztalat hogy ilyenkor mi van? -
Pkata77
újonc
A Paypal-on kitöröltem a lejárt kártyám, be akartam rögzíteni az OTP-s euros kártyát, ami Mastercard, nem fogadta el. Van egy CIB-es Visa Virtual kártyám, azt sem. Mi a baja velük?
-
Pkata77
újonc
Rendeltem egy zakót, kisebb méret volt, mint a megadott. Elfogadták a kifogást, fele ár visszatérítést ajánlottak fel a Paypal-ra. Én OTP euro számláról fizettem. Kértem a visszafizetést a bankszámlára. Azt mondták, hogy csak Paypal-ra tudják küldeni. Van Paypal-om, csak ott az a kártya lejárt. Ha jól gondolom, ott berögzítem az euros kártyám. Van tapasztalatotok arra, ha nem Paypal-ról egyenlítettem, akkor mit kell megadni a reklamáció során, hogy oda küldje a pénzt?
-
maj-viktor
őstag
válasz Dzsabba #7998 üzenetére
A 3 együttes méret max. 90cm és a leghosszabb nem lehet 60cm, akkor mehet levélként (illetve ugyebár 2kg alatt kell legyen) felette, ha valami 10x10-es csomag is, de 5kg, akkor azt csak csomagként vehetik fel!
Egy mobilkijelző feladás a már említett max 3E Ft lehet (ajánlott - regisztrált elsőbbségivel Kínába)
-
kirkri
addikt
A duma az valóban elég gyenge.
Igazából két lehetőséged van, vagy nyitsz dipute-ot, vagy nem.
Tehát, vagy megpróbálod visszaszerezni most a pénzed (az eladó kiterjesztheti a határidőt 60 napra, ha akarja, ez ellen nem tudsz semmit tenni), vagy elhiszed neki, hogy második nekifutásra valóban elküldi a terméked. Én személy szerint az elsőt választanám.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
didros
senior tag
Egy hónap várakozás után sem mutat eredményt a tracking number, erre az eladó ezt válaszolta nekem:
Dear Friend
We contacted the post office, your parcel may have been lost in transit, we intend to re-shipping pro80 headphones to you, if you agree we reshipping your headphones, please give us a replyIlyenkor mit érdemes tenni? Félek, hogy ez valami trükk lesz, amivel csak az időt húzza...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest