Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
P.mini #14096 üzenetére
Mivel az az egyik kérdés a dispute-nál hogy megérkezett-e, valamint a megérkezés leigazolásától, van még 15 napod dispute-t indítani erre a kérdésedre nem igazán kell válaszolni. Elfogadjam a megérkezést és utána indítsak dispute-ot vagy ne is menjek rá, hogy megérkezett és úgy disputeoljak?
Tény az, hogy a hiba a megérkezés után derült ki.
Nyugodtan kérhetsz kompenzációt, ha nem felel meg azt általad megrendelt termék színnek, tehát a nem teljes visszatérítést, találd ki hogy ez a szín eltérés neked 5-15 %-ot ér-e?
A antracit szürke az nekem pl már feketének tűnik. -
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Megjött a rendelt árum, de nem az a szín, mint amit én rendeltem. Ilyenkor milyen teendőm van? Visszaküldeni nem akarom, szürke helyett fekete jött, és végülis annyira nem gáz, de zavar, hogy nem az amit kiválasztottam. Elfogadjam a megérkezést és utána indítsak dispute-ot vagy ne is menjek rá, hogy megérkezett és úgy disputeoljak? Vagy egyátalán van értelme vele foglalkozni? Csak azért, hátha visszaad pár százalékot a 6000Ft-ból.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy egy 8.-án Alin refundolt összeg még nem érkezett meg a számlámra? Alipay...
Miközben egy szintén 8.-án Ebayen refundolt már megjött 11.-én. -
Flashget
félisten
nem annyi ez tény.
de egyiknél sem volt annyinak hirdetve amiket vettem. a legnagyobb engedmény 17,90 dollárról 11,99-re asszem 4x% volt.
az egyiknél még mindig tart a 26%kedvezmény 2 napig.nálunk nem ezt csinálják pl. edigital és társai? sőt amikor direkt figyeltem egy adott tv árát láttam hogy vitték fel és mennyire vitték le a nagy akcióban. a végeredmény az lett, hogy drágábban adtak el többet mint amíg az ára volt emelés előtt.
majd 2 hét elteltével megint ki írták, hogy brutális akció és akkor adták azon az áron mint 1 hónappal korábban.
szóval ez a bf nálunk nagy kamu. -
Flashget
félisten
Tudom csak érdekes volt, hogy 2-8 napot mondanak a nagy számú megrendelések miatt,aztán másnap elvileg feladták. Valahogy nem tudok hinni az olyanoknak akik mosolyogva fognak kezet, közben anyáznak
Ja botlunk, ha mondtad volna, hogy te is kínában jársz összeröffenünk egy pekingi kacsára.))
Kínai mérettáblázatról annyit, hogy a 4x-es valójában xl volt és a 2x-nek mondott meg 5x-es, amit itthon boltban tolnak.Szóval ebben igazán nem lehet okos az ember, ha nincs rá lehetősége megnézni, kézbe venni. Reménykedj, hogy aminek hirdetik valóban az a méret is lesz.
Én csak 5db apróságot rendeltem vp-hoz, remélem valóban tartják a 21-30 napot amit hirdetnek.
Adtak AT végződésű TN számot amit semmi sem ismeri fel még az sem amit az automata emailben linket adtak oldalt és pont ez az árú lenne a legfontosabb az 5 közül.
És oda írják ezt is ogistics company: Seller's Shipping Method - UK
Most ez hogy is van? Kínából, osztrák posta, anglián keresztűl? -
Taktoj
aktív tag
van valaki aki ugy gondolja sporolt a nagy akcióban, kfogott valami szuper dolgot? Szerencsere iden lemaradtam a "nagy akciókról" tegnap az árellwnörző szinte az összes termeknel árcsökkenést mutat 11. hez képest.
-
válasz
Dávid9305 #14087 üzenetére
Semmi köze a nevednek a vásárláshoz. Nálam már Hófehérke és Szundi amit beírok, ha valahol 2 mezős bevitelt látok, a kártya maximum 21 karakterig írható 1 név mezőjét 2*20-ba írva ugyan miként hasonlítaná össze bármilyen rendszer?
A bank mindig elsőre csak zárolja az összeget, nem vonja le azonnal, az Aliexpress fizetési rendszere sem rögtön vonja, 11-én 6-7 óra csúszással fizettünk. Jött az értesítés hogy előjegyzésbe vette és majd leszedi, majd még utána volt a 24 órás ellenőrzése. -
kaliber
aktív tag
válasz
KutyiHU #14084 üzenetére
Én néztem el,az ali nyomkövető nem igazán pontos a trackitonline szerint csak a transzfer országba érkezett meg az okt. eleji csomag, a szept. 20-i rendelés, meg okt. 13-án elhagyta hk repteret
Egyszer már jártam így akkor még ebay-en hogy szept. végén rendelt csomagok nem jöttek meg (őszi fesztivál van náluk meg utána okt. elején 7napos nemzeti ünnep úgy látszik most megint beleestem pedig akkor megfogadtam hogy inkább ilyenkor nem rendelek.
Ráadásul két csomag fontos lenne..... -
Sped
aktív tag
válasz
Flashget #14071 üzenetére
Úton van a csomagod!
Látva ezt a népszerűséget, tesztjelleggel rendelek én is egy pólót meg egy pulcsit, mert árban nagyon jók ezek a kínaiak. Meglátjuk milyen az anyaguk, méretük. 2-3x nagyobbat kell rendelnem úgy látom az itteni L-XL-hez képest. Ilyen irányú tapasztalatod van? Hihetetlen hogy mindenhol egymásba botlunk...
-
kaliber
aktív tag
Nálam is ugyanaz szept.20-i vásárlás cél országba megérkezett de több mint egy hónapja semmi további hír. Nagyobb baj hogy okt. eleji 5tétel sincs sehol.
-
-
regos
tag
üdv
Szeptember 30-án vásárolt cuccom még sehol.
Illő lenne már rákérdeznem vagy disputot nyitnom?
Valami ok folytán 20 nap lett a lejárati idő...(valószínű csak úgy kitolta az eladó?)
TN-röl nem nagyon tudok semmit kiszűrni... -
baandii
senior tag
hellosztok,
nem voltam még ilyen helyzetben mert eddig minden csomagom megjött alirol...09. 18án volt egy rendelésem és ezzel a szállítással kapcsolatban az utolsó bejegyzésem ami a tn-hez tartozik 10. 13ai (Célországba elküldve / Item sent abroad) és elég kis esélyt látok rá hogy még megkapjam.
6 nap múlva lejár a vásárlói védelem és a szállítási határidő.
a kérdésem hogy a lejára előtt hány nappal érdemes disputot nyitni? -
Dávid9305
csendes tag
Sziasztok ha töröltem a rendelést automatikusan vissza kapom a pénzt vagy csinálnom kell valamit?
-
Nooeca
senior tag
Hát ha így is van, még mindig ők a legjobbak ha a házhozszállítást választod. GLS azt ne is említsük, Transoflex, na őket szintén ha gondolod keress rá hogy vélemények, nem fogsz jókat kapni, engem is vágtak már át...
Sprinter még elég korrekt, csak kevés helyen vannak szerződve, ők üzemeltetik a Pick-Pack hálózatot.
-
mazsi
senior tag
válasz
Nooeca #14069 üzenetére
Nekem a postásaim az ismerőseim a Postánál
4-5 korrekt arc. Előre hívnak ha több dolgot hoznak, nagy csomagnál megkérdik sürgős-e, vagy bemegyek érte, szóval működik. Csak abból volt eddig vita, hogy az elosztó ember vagy a kézbesítő hozza-e ki a dobozom
Futárszolgálatoknál is arcról ismer az összes és hívja a számot is. Még azt is meg lehet beszélni velük, hogy a városban összefutsz velük amerre járnak, ha nem lennél otthon. Szerintem a többség normális, talán a UPS minőségben és vámolásban a legkorrektebb.Viszont Ferihegyen mostanában tettek rendet, talán tavaly karácsony előtt. Addig rengeteg küldemény eltűnt. A 2-3 hetes várkozást be tudtam már kalkulálni, de volt napszemüveg, amit ötödszörre kellett megrendelnem hogy megkapjak! Az első kettőt ráfogtam a kereskedő linkelésére, de utána másik két eladó is hiába postázott nekem
-
válasz
Nooeca #14069 üzenetére
Nem régi információk.
Másnak kézbesítik a küldeményemet, a reklamációmat fényképpel bizonyítva a csomag nekem szóló címzését elutasítják.
A nekem küldött levélküldemény ajánlott csomagot elveszítik.
Az MPL az 1 napos kézbesítésre átadott és azért sok pénzt fizettem csomagot a 3. nap kézbesíti.
A hétfőn kezemben lévő külföldi nyomkövetett csomag szerda reggel még kézbesítésre továbbítva, más csomagok esetén is 1-3 napos csúszás a bejegyzésben az általam látható Magyar Posta keresőnél.
Titokban, mert nem hirdették ki, módosítják a külföldre menő levélküldemények opcióit, pl. Nagy-Britanniába nem lehet levelet értéknyilvánítással küldeni, csak drágább csomagként.
Nem mondanak igazat az USA-ba menő ajánlott küldeményekkel kapcsolatban, mert azt hogy ők nem hajlandók a nemzetközi formátumban vonalkódot tenni a küldeményre és ezért nem követhető a csomag az nem az USA posta hibája
Na szóval a Magyar Posta nagyon gyenge és trehány lett. -
Flashget
félisten
egyik rendelésemhez ezt írták tegnap reggel:
Hello my friend:
We are glad to receive your orders. Thanks very much for your time and support . As the 11.11 has thousands of packages. we will process and ship your orders within 2-8 days. Hope you can understand!
If there is any delay during the transit, please dont worry and wait patiently,it is normal.
and If you have any problem and question , just feel free to contact us.
If there is any problem with your orders, we will send you message. So Please pay attention to our message under the order.
Hope you can get it soon.
We wish you have a good day!
Sincerely
CoralMai dátummal meg: your package Seller shipped your order
-
Nooeca
senior tag
Rengeteg ismerősöm van a Postánál, a legközelebbi az itteni postamester.
Hidd el, elég pontos a rendszerük... ha a csomag elér a postához és sikerül felvenniük a csomagot a reptérről, akkor onnantól kezdve minden zökkenőmentesen folyik és amiért az MPL a kedvenc futárszolgálatom is, gyorsak és pontosak.
Olyannyira pontosak az MPL-nél, hogyha rendelek valamit hétfőn és feladják a postának, akkor kedd 9-10 óra között mindig itt dudál a kocsi. Nem később, és sosem előbb. Hasonló lehet a posta rendszere is, ellenben pl. a GSL-el, aki sosem akkor jön amikorra igéri.
Rendszeresen vásárolok velük, mert pl. a kontaktlencséimet is ők hozzák.
-
mazsi
senior tag
Koránt sem vagyok optimista, de 2010 óta messze tavaly-tavalyelőtt volt a legzökkenőmentesebb a redeléseim kézbesítése. Nem nézek királi Híradót a tájékozódásomra, teljesen a saját tapasztalomról és a barátaim munkájáról hallott dolgokról írtam.
Vámos tényleg kevesebb van 8 hónapja Ferihegyen, de van helyettük polgári alkalmazott, aki betanított munkásként nyomogatja a futószalag melletti gombot. Adófizetőként ez szívs, de vásárlóként több csomagod esik így a vámmentes kategóriába.
Vidéki kisvárost biztosan te tudod jobban, mert arra kevés embert ismerek, őket is főleg Twitterről. -
válasz
P.mini #14065 üzenetére
Ha el tudod érni a lakóhelyed kézbesítési részlegét telefonon és hajlandók megmondani, akkor lehetséges a telefon is.
De szállított, csak a címzettet nem tudták azonosítani. Üzletszabályzat tartalmazza.
Van aki mereven betartja, mert már egy címzett egyszer megszívatta és a -10% fizetéscsökkentés 6 hónapig érzékenyen érintette.
Másrészt a posta finoman szólva nem pontosan könyveli a nyomkövetési infókat. -
válasz
P.mini #14060 üzenetére
Szóval ha nincs a név kiírva, akkor a posta nem kézbesít, ez a szabályuk. Az igazi postás betartja, mert ebből nem lesz neki baja. Leírtam a lehetőséget, nem nemzetközi postai azonosítója van a LP.. nem tartják nyilván. Csak név szerint a nem kézbesítettek közt lehet rákérdezni és gyorsabb személyesen megkérdezni.
Este 10-kor továbbítottat hoztak másnap délelőtt és nem BP-i vagyok, a tied 17 órás, miért lenne ez hihetetlen? -
P.mini
aktív tag
Nincs név kiírva, kertes házban vagyunk. Eddig minden szállító cég, többek között a posta is mindig megtalálta a címet, pedig még kamionnal is hoztak már ipari cuccot.
Szóval nem hiszem, hogy az van. Vagy hogy este megjön Magyaro.-ba, de reggel meg már házhoz vitte. Ez is gyanus nekem. Ha felhívom a postát, a központot, ott tudnak majd nekem segíteni?
-
frenk1
aktív tag
xiaomi telóra hogyan telepithető google play
-
válasz
P.mini #14055 üzenetére
Nem az van, a címzett nem azonosítható. Ki van írva a neved a csengőhöz? Ha csomagos vitte, akkor hétfőn a levél kézbesítő visz értesítőt, ha tudtak azonosítani, egyébként meg bemész hogy azt látod nem tudták kézbesíteni 11-én, megadod az adataidat és megkeresik az át nem vett küldemények postakönyvébe. Természetesen feltételezem hogy ezt neked küldték.
De ha ez nem a RQxxxxxxxxxMY számnak az adatai, akkor bármi lehet ez a szám nem igazán kereshető a mi postánkon: LP00058246509622 -
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Kaptam egy ilyet, hogy nem sikerült leszállítani az árut. Ilyenkor mi a teendőm? Ha a posta oldalán nézem a csomagkövetést, akkor ott nincs sikertelen szállítás írva, csak az, hogy továbbítva belföldi feldolgozásra. Nem akarom, hogy eltűnjön, visszaküldjék. Elég fontos az lenne a cucc. Köszönöm!
-
Indiant
addikt
Köszönöm mindenkinek! Mind a 3 Available.
De ha valamelyiknél esetleg jobbak az esélyek az 2$-t megér. -
peestike
senior tag
válasz
Indiant #14048 üzenetére
Ha nem akarsz fizetni a holland is jó, mostanság nekem 9-14 nap alatt értek Ferihegyre, majd jól beragadtak, a 2. nem tudom mi lehet, nekem egyszer volt ilyen, az svéd posta volt. a 3. tartja nálam a személyes csúcsot, hétfőn feladták pénteken átvettem, persze egyszeri eset volt. de én gyorsaságra arra rippelnék.
-
Jó hogy optimista vagy, de a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér melletti Nemzetközi Posta Kicserélő Központból a posta logisztikai központba történő beszállításhoz a napi 1 tehergépjármű lassítja a munkát, hiába dolgoznának rajta akár 200-an, a vámosoknál meg létszámcsökkentés volt.
És nem igazán szoktak felkészülni, a valóság más, mint amit a médiában elhintenek. Ha még ott "felkészülnének" a helyi logisztikai bázisokban nem fognak.
Tavaly a két ünnep közt nem tudták bepótolni a december 17 és 22 közt már náluk lévő csomagok kézbesítését, január első hetében még kézbesítették, egy megyeszékhely városról van szó és ők is felkészültek, gépjárművezető lett behíva, de karácsony előtt 1 kocsi karambola, a másik meg lerobbant, ember az volt. -
Indiant
addikt
Ezek közül melyikkel érdemes hozatni?
-
mazsi
senior tag
válasz
#04441088 #14045 üzenetére
A postára adás tovább tart, de nem kell attól tartanotok, hogy hirtelen esett be azon a napon a 700 millió tételes rendelés
Július-augusztus óta erre gyúrnak a kereskedők és az oldal üzemeltetői. Sokkal kevesebb kimaradás/probléma volt 24 óra alatt mint egy hazai webshopban 2-300 plusz vásárló terhelésétől.
Ha a csomagotok elindul, hamarabb lesz az országban, mert vissza is kell érnie a szállítóknak a Black Friday/Cyber Monday rohamára.
Egyedül a ferihegyi ponton lehet fennakadás, de 2 éve nem sok csomag ragadt be náluk januárig, ők is fel szoktak készülni 8-10x akkora személyzettel erre a szűk hónapos rohamra. A postások is vesznek fel kisegítő embereket decemberre, és más kevesebb csomagot is dézsmálnak meg a csomaghoz érő jómunkások. -
törölt tag
Azért tartunk tőle, mert kb. 100x több rendelés volt ezen a napon, mint egy átlagos napon. Azért, ha egy pici kínainak nem 500 hanem 50000 csomaggal kell foglalkoznia a logisztikán, akkor nagyobb az esély a hibázásra+ha több csomagot kell szállítani általában tovább is tart.
-
mazsi
senior tag
Többen tartotok a Single Day utáni postázástól. Ha az elmúlt 2 év történései nem változnak, akkor ezek hamarabb megjönnek mint holtidőszakban rendelt csomagok. Február-márciusban, vagy nyár közepén sokkal tovább tart egy szállítás, de még a vámkezelés is.
-
Ez igy teljesen tiszta, koszonom szepen! Azt gondoltam, hogy az alipay egy lehetoseg/hozzaadott plusz, ezek szerint csak kenyelmi oka van, mert ha ugy potyogom be a szamokat minden alkalommal, akkor is azon keresztul megy a kifizetes. A lenyeg nekem, hogy gond eseten azert legyen az ember mogott valami.
Amugy intezek egy virtualis kartyat majd es azt beregelem, illetve paypalon is kijavitom arra.
-
A vásárlói védelem nem kötődik az Alipay-hez, az Aliexpressen történő vásárlás miatt "jár" a védelem.
Hogy tisztán láss a fizetés mindig az Alipay-n keresztül történik. Ez egy fizető kliens felület.
Ha regisztrálsz rá kártyát, akkor az "egy gombos" módon, a kártyaadatok megadása nélkül viszi végig a fizetést, mert azt már előre megadtad.
Ha a kártyaadatok megadásával fizetsz, akkor is az Alipay kezeli le a fizetést csak un. "vendég" üzemmóddal.
Ezért van a képernyőn az Alipay -n történő eltárolási jelölés. -
Azt szeretnem kerdezni, hogy alipay nelkul is vedve vagyok mint vasarlo, vagy ehhez mindenkeppen az alipayt szukseges hasznalnon?
Koszonom szepen!
-
Dávid9305
csendes tag
Sziasztok én párnapja rendeltem pár dolgot a pénzt nem vette le rögtön a számlámról töröltem a rendelést de utána kaptam az smst hogy vásároltam és levette a pénzt a kártyáról most akkor visszakapom a pénzt vagy mit csináljak ?
-
Flashget
félisten
Akkor rosszul emlekeztem korabbi evekre.mas
kaptam AT vegzodesu tn szamot egyik rendelesemre, pont arra amelyikre a legjobban raiugultam.
Nyugtas meg hogy ez nem kamu szam. Kaptam CN vegut is azt latja a 17track.
Egyik rendelesem meg 4-rol 8 napra valtott...negyedikrol egyelore semmi hir. -
törölt tag
Nekem még mindig elég lassú az Ali.
11.-én rendeltem nagyonsokmindent, pár terméket Alipay még mindig 'Pending'-ként ír, többi 'Paid'. És a termékek 90 %-át már postára adták, azt a párat is ami még 'Pending'-ként van feltüntetve. -
KutyiHU
tag
Üdv,
Malájpostás regisztrált küldemény milyen időt szokott futni? Célországba elküldve a mai nap.Másik kérdés: 2 hét után sem működő TN miatt dispute nyitás után visszakaptam a pénzt. Ilyenkor milyen feedbacket szokás írni?
-
Camembert
csendes tag
válasz
KamuMazsola #14018 üzenetére
Köszönöm, remélem megkapom.
-
válasz
Flashget #14002 üzenetére
Igen PayPal USA és Alibaba-Aliexpress Hong Kong. Az elmúlt évtizedek alatt nem mindig volt felhőtlen a kapcsolat és ott a háttérben Kínai is.
Másrészt tényleg van Alibaba-Aliexpress-nek saját bankja, minek bízna meg egy amerikai céget az évi úgy 22-25 milliárd $-os forgalmú cég a pénzének kezelésével? Media Markt szlogen jut az eszembe hirtelen.
Létrehozták az Alipay-t a PayPal megfelelőjét.
600 millió kínai-hong kongi felhasználójuk van, azoknak a pénzét ( főleg a kínaiakét) nem igazán fogja egy USA pénzügyi intézet kezelni.
Politikai és gazdasági okok miatt nem lehet az Aliexpress-n PayPal-t használni. Az Alibaba is inkább a banki számlát támogatja, bár néhány kereskedőnek van PayPal fiókja, mert az eBay-n is árusít, de ez már más téma, nincs az Aliexpressel öszefüggésbe.De soha nem volt PayPal lehetőség az Aliexpress-n, így meg sem szüntethették.
-
mazsi
senior tag
válasz
tobias40 #14014 üzenetére
Szeintem a legnagyobb biztonsági tényező, ha senki nem fér a gépedhez és a telefonodhoz. Emellé fetisiszták tokent, ujjlenyomatazonosítást, sms megerősítőkódot és többszörös szintű számlahasználatot is bevethetnek, de nem lesz szignifikáns különbség a biztonságuk szintjében-ilyen megoldást inkább magam érdekében vetnék be
A legbonyolultabb megoldás a legjobb védelem a fő számlatolvaj ellen, hiz én jelentem a legnagyobb veszélyt a számla egyenlegére
843 Aliexpress rendelésemből 31 dispute és 17 önként visszautalt. Más ismerősöknél is 2000 rendelés alatt hasonló arányt hallok. Állítólag utána már szinte mindig komolyan vesznek és postáznak mint a kisangyal
A Single Day remek kezdet mindenkinek, majd jöhet a Black Friday, Cyber Monday, Christmas Deals év végéig.
-
tobias40
veterán
Rendeltem Júliusban egy dell laptophoz akksit.
Van rá remény hogy cseréljék ha nem bír már csak max 45 percet egy feltöltéssel?
A gyári új korában 3 órát is tudott ez alapból 1,5 órát de akkor nem jeleztem.
Lehet ezt vhogy reklamálni/bizonyítani vagy ezt bebuktam és kész? -
törölt tag
válasz
KamuMazsola #14018 üzenetére
Nagyobb free shippinges csomagokat kocsival hozzák majd ki?
-
Camembert
csendes tag
Sziasztok,
valaki találkozott már SYBAB+8szám formájú TN-el?
Mit lehet róla tudni? -
tobias40
veterán
Én meguntam írogatni(most 100 felett van vásárlásom),sztem nem kell tőle félni,használj a vásárlásokhoz külön kártyát és mindig csak annyi pénzt utalsz arra a kártyára mi kell.(nekem a tak.szöv 3 talán 5 pénzt kér el a netkártyáért,ennyit megér a biztonság.van ahol ingyen adják az ilyen"net kártyákat")
Így ha ellopnák az adataidat akkor is csak az "üres" kártyát viszik pénz nélkül!De persze mindenki úgy csinálja ahogy tetszik..
Nekem is 5-5 van feladva a rendelésekből,első nap 4 és ma az utolsó..
-
Laca0
addikt
-
Koszonom szepen a leirast, tokeletesen lehet vegigkovetni a regisztraciot!
Aprobb megjegyzes, hogy az alipay regisztracio viszont nincs levezetve.
Ezzel kapcsolatban, szukseges nekem az alipay regisztracio a vasarlashoz, vagy enelkul is tudok vasarolni, ha beirom a kartyaszamomat?
Koszonom!
-
hlacett
csendes tag
Üdv. Ezek a 2$.-s alicuponok amit a játékban adott 1 napos érvényességgel mire voltak felhasználhatóak?
-
Flashget
félisten
válasz
BUZZLGHTYR #14005 üzenetére
bármily fura nekem innen Aliról 2 hét alatt is megjöttek cuccok free shippel, míg Ebayről 1 hónap szintén fs-el.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
nekem 2/2, remélem megjön 1 hétmúlva
viccet félretéve jó lesz az háromnak is
-
RBJ
addikt
Igen.
Deion Branch / általában én is csak a mobil app ban beteszem kívánság listára majd otthon a pc n gondolkodok, hogy vegyem vagy ne vegyem. Meg a gép előtt nagyobb biztonságban tudom a kártyámat.
Most nézem ha az ali app ban vásárolnák kihagyták a menti nem menti kártya dolgot?
Lehet automatikusan rendeli hozzá? Ez kecsegség.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Vivobook Pro 16X OLED 4K notebook - i7 11370H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest