Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojoando
senior tag
Érdeklődnék az Aliexpresz a garanciális termékekkel kapcsolatban hogy áll a problémákhoz?
A Fejegységem a melegtől megbolondul, de naponta váltja éppen melyik része a nemnormális. Vagy az érintőképernyő nem érzékeli az érintést, azt bekalibráltam, de pl 15 perces használat után a rádió része vált kezelhetetlenné, pl magától új adást keresett váltogatta az RDS frunkciót...másnap a hűvösbe reggel semmi baja, délután a menűben ugrál összevissza, kezelhetetlen, az Igo menűt adja a zenei ikonra, vagy már azon belül kapcsolgatja a helykeresést... a melegben megzakkan az egész. 11 hónapja vettem, valszeg az alaplapi csippek nincsenek jól hűtve, ezért is lehet baja, vagy nem tudhatom mitől. 11 hónapig mindent csinál flottul.
Lényeg ilyen esetben ha hiba merül fel a készülékkel, segít az Aliexpressz vagy elutasít és szega? -
jojoando
senior tag
Csak azért kérdezem, mert ma az Aliexpressz ügyfélszolgálattal beszéltem, azok 2-3 nap alatt rendeznék a dolgot, igérték. Csak ezek szerint bla bla az egész, vagy kiderül keddre ha mégis, de azt majd megírom, minden esetre a listát felajánlották, hogy teljes visszatérítés, részleges visszatérítés, Visszaküldöm kínába javításra , vagy egyezkedek az eladóval, de az nem is válaszolt rá, csak mikor egy szétszedett fejegységet mutattam neki, hogy ha piszkáltam, nincs garancia rá, mondta, én linkel tem a Youtube linkjét honnét fotóztam ki a fejegység alaplapját, aminek baja lehet. Pénzért küld újat de garanciába csendbe van.
-
jojoando
senior tag
Nyugi, jó helyről indul, nekem a Yanwen filléres küldést átírták ExpreszOnera, aksit repcsivel küldték, szóval türelem, hamar megjön onnan a cucc valahova, Addigra kiderül változik-e közben valami vagy sem, de jó esélyekkel indul.A Fenggangi küldések nálam aránylag gyorsak.
-
jojoando
senior tag
Az idióta kínai rosszul írta meg a számlát és O áfát nem is fizetett.most a hollandoktol jött csomagra áfát és 899ft szolgáltatási díjat szedték be. Most hogy van ez? Sajnos nem otthonról írok de 11eft.t nyomtak rám
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
válasz csuhi17 #67937 üzenetére
Nekem vonattal jött másfél hónap alatt és nem lehetett feltölteni szóval ment a panasz visszaadták a pénzt 2napon belül,mert sokan panaszolták az aksit és. Másik amennyiben 3500ft fölött vásárolok az ügyfélszolgálattal lebeszelem hogy küldje expresonevel,mert kiemelt ügyfél vagyok
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
válasz Bogyó bá' #67947 üzenetére
Ügyfélszolgálattal beszélgess ha az eladó tojik rá, sokszor adnak egy csomagszamot,de a terméket csak utána rendeli be,mert nincs raktárba.az ilyet nem csipom,addig csesztetem a cserét míg ugyfeles intézet kapcsol oda meg leírtam előre, egyszerűen mi a probléma. Általában kozbenjar, illetve ertekhatartol függően küldi a kifizetett terméket.
-
jojoando
senior tag
-
jojoando
senior tag
Hogy lehet az az Aliexpresszen, hogy csetelek egy boltossal ami nem a közös és visszaolvasható, hanem egyéni csettel kommunikál, azaz nem lehet fülön csípni ha hazudik?
Már a második eladóval akadok össze azon, hogy amit beszélgettünk az nem publikus, nem marad meg az oldalon, hiába ugyanavval a cset füllel nyílik ki? -
jojoando
senior tag
válasz LouiS22 #68263 üzenetére
Nem biztos hogy mindent megértesz azonnal, mikor egyszer kérdezel , másik oldalon megy a google fordító, majd vissza és a választ megint fordítod, hogy értsd mit mond vagy miről beszél, és a további kérdés válasz ami nem lehet sok idő, mivel bontja a rendszer a lassú eszmecserét, illetve azt mégha kimásolnád addig veszted a központost vagy csetelő felet.
-
jojoando
senior tag
Saját tapasztalat, az MPL kihozta a csomagom, szólt telefonon 15 perccel előtte és emailt is küldött arról, hogy ki, milyen telefonszámon, milyen idő között fogja kézbesíteni a csomagot, ami szerintem pozitív, illetve kissé hamarabb érkezett de nem volt probléma, a helyszinen fizettem az utánvétet bankkártyával. Semmi negatív tapasztalat nem volt, egyenlőre partnernek tekintem. Ha halmozódna valami, azt természetesen leírom, de egyenlőre ilyet nem tapasztaltam.
-
jojoando
senior tag
2 napos tapasztalat.
Rendeltem az Aliexpress oldaláról 2 darab különálló embertől késeket.
Alig adták fel, a 15 napos kiszállítás ellenére a 3. napon adták fel, elment a reptérre, majd ott a vámon nem ment át a becsomagolt termék, [link] CSEMPÉSZ ÁRU címszóval visszaküldik az eladónak, majd esetleg 20 nap múlva visszakapom az árát.
Reklamálni refundot kérni 10 napig nem is lehet! Eladó a privát csetben közli, a vámosokkal kis probléma, vegyem meg újra , mert ezt nem tudja már küldeni, megrendelem, de nézem a másik megrendelést is, hát csodák csodája, az is CSEMPÉSZ ÁRU. [link] Visszaküldik az eladónak..., szóval ez az oldal nem igazán volt eddig sem korrekt. Hiába az egy éves garancia, nekem garancia alatt egy alaplapot 55USD értékben voltak hajlandóak küldeni, meglássuk mit kapok. Autó fejegység.
Személy szerint úgy érzem most, hogy kezd elterjedni a vásárló hülyének nézése, a fentiek alapján. Ügyfélszolgálat arra jó jelenleg hogy nyugtat de nem csinál semmit sem, a pénzt nem küldeti vissza, a termékeket, amiket az oldalon hirdet, szarul, vagy egyáltalán nem küldi, szóval most lett elegem ezekből, inkább visszamegyek az Ebayra vagy máshova, ahol ha probléma adódna, küldik a visszáru cimkét és okoskodjon a kínai a szar terméken, ne még pénzt követeljen az alkatrészért.
Tele a cípőm velük! -
jojoando
senior tag
-
jojoando
senior tag
válasz quadxyz #68288 üzenetére
van pár dolog amitől függhet.
Kínai ünnep
Éppen hétközben vagy hétvégén rendelted
Milyen a helyi hozzáállás a csomaghoz, vannak pörgősebb helyek és lassabbak,
illetve idényszerű is lehet például ünnepek előtti sűrű csomagok,
vagy például a jelenlegi pangó időszakban.
Mikor kerül tényleges átszállításra, Magyarországba, ezek napok lehetnek,
Ha megérkezik mikor foglalkozik vele a Magyar vámos,
Nekem tegnap érkezett meg, ma mégis délután ment át a vámon,
és a fuvarozóhoz nem került át a szállítási időben.
Talán holnap átviszik az EO hoz,
kiszállítva akkor a szerda a valószínű idő
Július 23-tól szerdára tenném. 10-11 nap -
jojoando
senior tag
Az ExpressOne ma sem szállította át a csomagot a kiszállító depóba, mi van már ott is?
Eddig délelőtt összeszedték, most se tegnap sem ma nem tették. Fura!pomphl
Nekem is áll két disputom, hozzá sem nyúltak az alin :? -
jojoando
senior tag
31 Júl 202311:34 Behozatali vámkezelés befejeződött
A vámolás befejezése utáni sorok: ezek hiányoznak, gondolom nem a vámosok tették a sarokba a kész csomagokat, minden esetre onnan nem került át a :Csomag kimenő tranzit létesítményből
A helyi szállító cég érkezett :::: ez sincs a listán.
Nem hunyóról írok, de a vámon átment és megállt a dolog :?
[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
Akkor ezek szerint annyira tele volt a kamion, hogy az enyém, ami nem nagy, már nem fért belé. Talán holnap ráfér...
Cof: van mikor ezek a csomagkövetési sorok órákon belül pörögnek azaz reggel bejön a cucc vámolják, és megy át az ExpreszOnehoz aznap. Hétvégén van jobban cumi, mert nem avval kezdik hétfőn. De ma már kedd van, munka nap!
V: Nem tudom akkor a vám után ki teszi raktárba, majd viszi át az EO-ba lényeg ma nem nyúltak hozzá. -
-
jojoando
senior tag
Van valaki manapság, aki késeket vásárolt Az Ali expresszen?
Vettem volna 2 különböző kést, penge 3.5" col, és nagyon szépek a fotókon.
Még a vám előtt a reptéren visszafordították mindkettőt hogy "CSEMPÉSZÁRU" címszóval, amit nem igazán tudok értelmezni. Kifizettem a terméket, gondolom becsomagolták rendesen, bár az eredeti csomagolása is gyönyörű [link] [link] . És visszafordították mindkettőt. Beszéltem sárgaablakos privát csetben az eladó ügyfelesével, aki megigérte, jobban odafigyelnek, ezt most majd visszakapom az árat, de nem tudja újraküldeni őket. Megrendeltem egyet, azért mert igérte, erre jobban odafigyelnek, de ma megint jön a jelzés, CSEMPÉSZÁRU, megy vissza az eladónak.
Kérdésem, mi lehet a gond vagy valami, mert az Ali oldalán van rengeteg kés, kard meg sokminden, pont ezt, miért nem engedik ki?
Nem robban, nem puffan és becsomagoltattam rendesen -
jojoando
senior tag
válasz LouiS22 #68339 üzenetére
Nagyon nem jut eszembe amit mondasz márkát, régen tényleg sokan árulták, manapság ritka, de ez a feltevés sok mindenre lehetne igaz, telefonok, műszaki cikkek, ruházat, de azok átjönnek a vámon. A figura fejét nem látni csak has és kéz, passz hogy szinész-e, de ilyen összegbe azért a Kínaiak is adnak minőséget., A visszaküldést továbbra sem értem, már a harmadik megy vissza.
-
-
jojoando
senior tag
válasz lacoka55 #68350 üzenetére
A belső ablakokat nem mindig de lehet kérni arra is, a csevegőt nem fordítja de a csetet igen. Fotót nem tud fordítani, de elég jól használható az alapoldalra.
hevizms így néz ki egy teljes csomagszám:PNLUC116514460011116000000
PNLUC majd 8 számjegy 2 nulla irányítószám és a 6 nulla.
Ma sem adták át az EO nak -
jojoando
senior tag
Az enyémet miért nem adják át az EO nak? 31 óta vakarják a seggüket, nekem meg nagy szükségem volna rá. [link] Lassan gyökeret ver a sarokban.
gebro jojoando #68338 Megnéztem új eladók 2022. des 14 től, most a régiektől rendeltem 300 ft plusszért, azt írja követési szám nélkül október 7, re megkapom, ez aztán a faxa, főleg hogy nem is látom, hogy elcseszte-e.
De beszélek holnap vele mi az izé meg a hogyishívják...[ Szerkesztve ]
-
jojoando
senior tag
LV8xxxxxxxCN csomagszám mennyi idő alatt érkezhet meg?
Ez vonatos küldés vagy mi a fene? -
jojoando
senior tag
Semmi gond, inkább avval van hogy 3 kést rendeltem és mind csempészáru címén visszaküldték az eladónak, 2-t visszafizetett az Ali, na de ez az eladó sok éve foglalkozik ugyanazzal a kés eladásával, bízok benne tudja, hogy küldi el számomra megkapható megoldással [link] 2014 óta működnek jó a statisztikájuk...
-
jojoando
senior tag
válasz Johnny02 #68384 üzenetére
[link] [link] [link] ezek azok és ahogy fent írtam, csempészáru. Vissza a feladónak KÍNÁBAN. Most meg ez van, így történt.
Régi, megbízható kereskedőt kell nézni, hátha annak a tapasztaltsága többet segít, mint 2022. dec 14 től működő nagyon hasonló nevű cég.
De még annak a követője sem ment át a vámon szóval addig nem minősítem az eladót.
[link] ez az új bolt, [link] ez a régi árus boltja. -
jojoando
senior tag
válasz vandor01 #68392 üzenetére
Ne felejtsük el, hogyha az eladó és a környezet olyan, vonatra is tehetik, aztán az Ukrajna mellett majd megérkezik .
04.15-n vásároltam és 06.13-n kaptam kézhez egy vacak aksit,
használhatatlant, töltést nem vette fel illetve olyanokat csinált
hogy nem láttam még olyat. Inkább kidobtam
2 órai töltés után 5%-ra töltődött, majd később visszatéve 20 perc alatt 100%, másik töltőfejre téve a százalék lement 40 re és megint 100% pár percen belül.
[link] ez és nem olcsóT De a [link] márka nagyon jól teljesít és Hollandián keresztül 3 hét alatt. -
jojoando
senior tag
Üdv! Kérdésem volna. Beszéltünk az új fejegységről, ami megjött, de minden tekintetben rosszul dolgozik. A kormányvezérlést össze-vissza adja, pl hang le nél felmegy, pedig be lett állítva, illetve ha 2 program fut, pl igo térkép és zene lejátszó, a térkép nagyjából működik hang nélkül, ez is fura, de a zene lejátszó alatta vagy erősen vagy gyengén fut, azaz valami nem stimmel vele.
Kérdésem a 90 napos védelem okán mennyibe kerülne visszaküldeni a készüléket ami úgy 2 kiló, és Kínába menne vissza és mi kell hozzá? Hogy érdemes feladni milyen opcióval vagy formában, mert az eladó a szállítást biztos nem fizeti. [link] Illetve maga se tudja mi a gond csak irányít ide és oda de nem javul semmi sem. Ez így egy használhatatlan alapokból. -
jojoando
senior tag
válasz ecaddsell #68413 üzenetére
[link] Liitokala LII-51S 26650 20A Power Rechargeable Lithium Battery 26650A 3.7V
Én ilyet vettem, biztos hogy jó minőség, mivel hónapok alatt nem vesztett nagy energiát az elemembe, és mindenbe azt adja amit az oldal ír, súlyban, teljesítményben, És Hollandia felé adja fel az eladó, 3 hét alatt a kezedben, de monjuk nekem 1 felesleges is van, mert 2-t rendeltem -
jojoando
senior tag
-
jojoando
senior tag
válasz Cblacksmithc #68511 üzenetére
Nagyon érdekes, bár elvileg nem követik egyes csomagszámokat itthon, de tudnak róla ha átvettem,
LV8xxxxxx8CN csomagszám is olyan nyomorultul jön mint azUU 4xxxxxx5 CN ??? 5 napja figyel a sarokban Csínában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest