Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Hogy jobb célszerűbb megrendelni, 2 különböző eladótól.
Külön, vagy egyben fizetéssel? Buy from this seller , vagy Buy All? [kép]
-
gyulazsolti
senior tag
Köszönöm szépen.
Hamarabb is ráakadhattam volna a topikra.
Múlt héten rendeltem 4 tételt, azokat meg külön külön rendeltem. Mindegy is már, félúton vannak.Még valami.
Elég új vagyok még, és most tanulom.
Váltás volt bankkártyában, a régi sem volt elmentve az oldalon.Mindig bepötyögömtem az adatokat. Az újat sem szeretném.
Melyik a célszerűbb, biztonságosabb? Csak PC-n rendelek itthonról.[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Kezdjek el aggódni, vagy van még 4 napom?[kép]
Amit rendeltem sd kártyát 18.-án, ép most jött meg.
-
gyulazsolti
senior tag
Oké, köszönöm.
Az aggódás, és türelmetlen várakozás inkább a leányom részéről van.De legalább most már azt is tudom, hogy nem postázás esetén visszakapom a pénzt.
*épp
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Segítsetek már, ez mit jelent? [kép]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Dluinet #24579 üzenetére
Valami csak nem kerek. (szerintem)
Ezt a 3 tételt egyszerre rendeltem.[kép]
Az első úton van.A 3.at még nem postázták.
A 2. amiről szó van, ott ha rákattintok a részletek megtekintése, majd a 17track linkre akkor azt írja, hogy a szállítás sikeres, Új-Zéland-ra.[kép]Vagy valamit rosszúl értelmezek?
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #24583 üzenetére
Sziasztok!
2018.06.15-én rendeltem aksikat.
Az egyiknek rossz nyomkövetést adtak meg. hiába írtam akkor az eladónak nem javította, és azóta sem érkezett meg. Lassan már lejár a 60 nap.
Az egyik [kép] [kép]A másik.
Itt is írtam az eladónek mert nem adott követési számot. Majd adott, ami megakadt útközben valahol.[kép] [kép]Egyszerre adták fel, és a másodikon látszik is, hogy van még 4 napom, de ez már nagyon sokára van.
Ezzekkel egy időben rendeltem egy powebankot is az is megjött már, igaz 33 napra.
Amit a múlt hónapban rendeltem, árukat azokat is megkaptam 18-20 napra.Most mit kellene csinálnom? Írjak az eladóknak, vagy nyissak vitát?
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #25151 üzenetére
Az aa-s elemeknél meg nem is tudok vitát nyitni. Ott a szám tavalyi és Új-Zélandra mutat. [kép]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok.
A rendelésem 22.óta az országban van, állítólag és nem mozdul, a 17track szerint.[kép]
Kezdjek el aggódni, vagy várjak. Vagy a magyar posta csücsül rajta.
Ezzel egy-időben rendeltem szekrénypánt led-et, az 8 napra megjött.Legutóbbi 2 elem rendelésem, az egyik elveszett, a másikat meg visszaküldték a feladónak.
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Akkor csak hogy jól értelmezem-e, a fentebbiekből.
Ha nekem az eladó nem adja fel a hátralévő 1 nap 14 órán belül az árút, akkor automatikusan visszautalja a 10,49 dollárt az Ali? [kép] nem kell semmit tennem?
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Köszi.
Elgondolkodok.
Vártam,6 napot az akció leteltére, hogy olcsóbb legyen, most várok 8 napot, hogy feladja.
Nem akarok úgy járni, mint legutóbb. AA-s elemeim /az én tudatlanságom miatt/ elúszott.
AAA-s elemeimet az eladó szerint visszafordították. /visszakaptam a pénzt/
23A 12V-os elemeim augusztus 22.-óta állnak valahol félúton./ van 40 nap még, hogy ideérjen/Beszéltünk róluk fentebb.
Led bútor pántok 8 nap, memória kártya 14 nap, led szalag 18 nap, telefon üvegek átlag 21 nap, gyereknek hátitáska, kerékpár lámpa 21 nap,
Egyáltalán ajánlott elemet rendelni Kínából?
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Ez a rendelésem, most ment egy kört helyben és újra elindult? Augusztus 14.-én rendeltem.[kép]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Rendelnék egy ilyet, illetve kettő darabot. Az rendben van, hogy a szállítás, 0,08$-t is megduplázza?
Nem az összeg miatt kérdezem, hanem hogy ez így működik?Még kettőt nem rendeltem semmiből.
Meg fentebb olvastam, hogy PC-n berakom kosárba, és telefonon fizetnék olcsóbb lenne, de nekem ez sem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Erre tudok én még nyitni disputét, vagy van értelme? Hátha visszakapom a pénzt.[kép]
Jún 15.-én rendelt csomag nem érkezett meg, a követési szám Új-Zélandra mutatott.
Én nem igazoltam vissza, hogy megjött volna. Ez volt a számom. LVS1698301002382962
A link meg ez. [link]Ja, és fentebb láttam a cointot. Nekem van 1200, hogyan tudom felhasználni?
Az angol nem igazán megy az APP-ot meg nem tudom lefordítani.[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Igen volt erről akkoriban szó.
De még kezdő vagyok, így nem tudtam, hogy mit hogyan és akkor nem indítottam disputét.
Az eladónak írtam többször, hogy rossz a követési szám, de válaszra sem méltatott.De most láttam ezt az opciót, és gondoltam, hogy ezzel lehetne még valamit kezdeni.
Vagy ez nem erre való?[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Rendelést, hogyan tudom lemondani, ha lehet?
Tegnap rendeltem,de közben kiderült, hogy van a tesómnak.Még nem lett feladva.
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Köszönöm .
Gondolom pár nap és visszautalják a pénzt. [kép]
Ezzel kapcsolatban. 44 napot futott, a héten megjött.
Itt meg nem tudtam a disputét tovább folytatni. Azt hittem valahol esetleg tudok panaszt tenni, hogy nem kaptam meg hiszen nem igazoltam vissza. De az meg automatikus, ahogy kiveszem 14 nap után.
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Nem, ingyenes szállítás, az a termék ára.
Bocsánat félreérthető voltam.Akkor az kérdezi, hogy mehet-e egyben?
Ha azt kérdezi, akkor van egy korábbi (2nappal) rendelésem töle amit még nem adott fel.
Mondjam neki,hogy tegye azt is bele.
Linkeljem be neki az azonosítót.
Vagy ne kombináljak.[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Üdv!
Ez mit jelent? "2018-09-07 11:43 HK, Posting" Akkor vették fel, vagy még mindig ott van. Az istennek sem akar mozdulni. UK106694232EE
-
gyulazsolti
senior tag
Ezek az aksik nem szeretnek engem.
Egy csomag nem jött meg, a másikat visszafordították, egy meg 45 napra jött meg. (tudom normális)
Ez meg már több mint 40 napja úton van.
Ez az akciós rendelés, augusztus végén volt olyan, hogy be kellett rakni a kosárba és 10 nap múlva kellett kifizetni.
Feladva is az utolsó pillanatokban lett, a lejárat előtt fél nappal.
Más rendelések itt vannak 2-3 héten belül átlagban, valamelyik még hamarabb is.Ezek után, nem is tudom nekifussak-e ennek. [link]
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Remélem. Fentebb már tárgyaltuk.
Csak ezekkel az elemekkel/aksikkal, van némi fenntartásom. Ügye egy meg sem érkezett, a másikat meg visszafordították, az eladó szerint. Közölte miután kérdeztem tőle 45 nap után, hogy mi lehet a csomagommal.
Ettől az eladótól is kérdeztem 2 napja, hogy mi lehet vele, de még nem válaszolt.[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
-
gyulazsolti
senior tag
Értem én, de ilyen sokáig?
Akkor még van esélyem, hogy be tudjam írni a véleményemet a meg nem érkezett áruról?Közben szerkesztettél, látom. Akkor tárgytalan ezek szerint.
Azt egészíteném ki sok mínusszal.-----------------------------------------------------------------------------
Más.
Ez is elem, és nem akarok úgy járni mint a másikkal.
Beszéltük már vagy 3 hete.
Itt meg a track meg sem mozdul, és erős a gyanúm, hogy nem is fog.[link]
Írtam az eladónak 10.10.-én, és 17.-én.Válaszra sem méltatott.
Nyithatnék rá egy disputét, vagy ki kell várnom azt a 11 napot, november 3.-át? [kép] [kép][ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz peestike #26124 üzenetére
Próba lett volna, hogy mégis milyenek.Ha többet tudtak volna mint az itthoni zsibisek, jó lett volna.
Azok bírnak 3/4- 1 évet az én felhasználásommal, és drágábbak.
Ahova komolyabb kell oda eneloop van vagy tronic. Az Ikea meg nekem messze van, és 1200Ft a posta, ha jól emlékszem a ladda aksira.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs