Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz Silent77 #7428 üzenetére
De legalább olcsó volt... Most próbálom vasalni...
"New 22*18cm Universal Mouse Pad"
Kicsit lejjebb:
"Package Weight:
0.050kg (0.11lb.)
Package Size:
10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in) "Gratulálok!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
-
agroman
senior tag
-
maj-viktor
őstag
válasz Silent77 #10573 üzenetére
Van jutalék... csak az be van építve az árban... ahogy bárhol máshol is... ebay-en (jutalék & paypal jutalék) vaterán is 4-6% jutalék, stb. De ez sosem az áron felül van "kérve"...
Amúgy magára a kérdés a válasz... a ~20-30$-osokkal nem szokott gond lenni!
Persze a "hivatalos" határ a 22€22€ x 315Ft = 6.930 Ft
6.930 Ft / 280 Ft ($) = 24,75$Szal saccper 22€ / 25$-al "jóvagy" vámolás szempontjából!
(de amúgy gyakorlatban még a ~30$/30€-osokkal sem szokott "probléma lenni")Amúgy először +27% ÁFA + 2.000 Ft vámkezelési díj van Magyar Posta esetén (DHL esetén +4-5E Ft)
Vám meg csak bizonyos érték felett és az általányvám az 2,5% (amúgy meg termékcsoportonként változó 0-15%-ig terjed a TARIC kód táblázatból kikereshető mi-mennyi... mobil pl. 0%-os)[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
trafóóó
tag
válasz Silent77 #11406 üzenetére
Szóval alkudozni kell.Az menni fog
És ha megalkudtunk felrakja Alira és ott tudom elhozni ha jól olvasgatom itt a dolgokat.
Akkor már csak az a kérdés mit ír a csomira és elhiszik e a fináncok.
Akinek már megjött tőle azoktól kérdezném. Megfogták már valakinek a cuccot tőle ?? -
veterán
válasz Silent77 #11552 üzenetére
Erre valaki?
Nem akar válaszolni az eladó, viszont nem szeretném annyiba hagyni.
Hibás a cucc amit küldött, az értékelést véletlen csináltam meg, összekevertem egy másikkal.
Először még azt írta küldjem vissza, erre írtam, hogy az több lenne mint a termék maga, inkább vennék tőle másikat, alacsonyabb áron.
Erre már nem válaszolt.
Tudok valamit tenni?
Max veszek még egyet, és akkor fogom értékelésbe megírni.
Nem szép, de más ötletem nincs.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
beg
veterán
-
Beni2360
félisten
válasz Silent77 #12955 üzenetére
Imádom amikor önkényesen tologatnak, de jobban szeretném ha nálam a taligát tologatnák.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Silent77 #13023 üzenetére
És az milyen érzés amikor nekem 60 napra rátol 30 napot. nem a déd unokáknak vásárolok.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Topikgazda
válasz Silent77 #13727 üzenetére
Ennyire stupid nem lehet, ha visszaviszik neki, (the package was returned we) akkor talán azt a szerencsétlen vevőt értesítem, hogy újra küldöm és nem a reklamációjára ébredek fel. Ez a kategória nálam helyből 1 csillag (negatív).
Nézd meg milyen szállítási lehetőségek vannak, még egy normál olcsó nyomkövetett a megemelt védelmi idő alatt is ideérhet.
Válaszként azt is megírnám, hogy természetesen zárod a disputet-t ha látod a feladási igazolást egy nyomkövetési számmal, ő mulasztott, neki kell elsőnek lépni, nem pedig fordítva.
Ha zárod újraküldi: if you agree to close the dispute,[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Silent77 #14428 üzenetére
Úgy 30-34 nap volt a vásárlástól. Nem kamu, mert ez számod rajta lesz a csomagon, csak nem pontosan követhető.
Ha nem nl, akkor lóvé vissza. Csak akkor kérheted vissza, ha visszaküldöd, a dispute csak akkor adja fel ezt az okot, hogy nem azzal küldték amit fizettél.[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
válasz Silent77 #14430 üzenetére
Majd megírnád, hogy mi lett a történet vége?
Jártam már így én is, cn registered-ből lett sima cn. 18 nap alatt volt meg, ára 0.84 volt, így csak anyáztam.
Ez így csak plusz talált pénz az eladónak.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
maestro87
őstag
válasz Silent77 #18210 üzenetére
Nálam akciósak, csak kicsit csalódott vagyok mert az Aliexpress kupont a már store kuponnal csökkentett árból vonja le és nem a teljesből. Így a Bluedio sem annyi amennyit tegnap írtam.
Amúgy neked hány darab 5$-os Ali-s kupont sikerült szerezned a játékban? Mert nekem csak háromszor indult el a játék.Javítok: Nem mindegyik akciós. Ugreen-nél pl. van ami csak holnap lesz akciós.
[ Szerkesztve ]
-
voci
tag
válasz Silent77 #73562 üzenetére
Gondolom a vámot úgy értette, hogy fizetni kell vámot.
csibor:
Csak 150€-tól kell vámot fizetni, ha posta intézi a vámeljárást, akkor szolgáltatási díjat kell fizetni, akkor is ha 150€ alatt van. Az összefoglalóban ezek egész jól le vannak írva...
Hogy érdemes-e rendelni azt nem tudjuk megmondani. Szükséged van rá?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Silent77 #77049 üzenetére
Úgy egy hónapja is felmerült, akkor is ránéztem, semmi nem volt. Ahogy most is.
Felad egy Best matches és Top sales menüpontot aminek semmi értelme ennél a promóciónál és ezért úgy tűnik hogy lenne keresés, de lehet hogy volt valamikor ilyen, sosem használtam valamiért.[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
-
MaxxDamage
félisten
válasz Silent77 #77263 üzenetére
Hmmm... akkor ezt jól benéztem! 🤭
No mind1, fizetem majd itthon, csak ne a Posta hozza! ☺️
Szám technikai alkatrész, amit rendeltem.
Néztem, "VAT: 0$" amit jelez.CNG00670451044984 a nyomkövető/csomag száma.
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Topikgazda
válasz Silent77 #77293 üzenetére
Előfordulhat esetleg EU raktárasnál, arra is keresek példát
Ez spanyolból 2024 5G Brand New 11.6 inch Tablet Android 20000mAh 16GB RAM 1TB
AliExpress ____Wise kártyával
$ 100.97______ 35 697 Ft
€ 89.00_______ 34 978 Ft
HUF 36,059.57Revolutnál
$ 100.97 = 35 830,83 Ft
€ 89.00 = 35 113,34 Ft[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
válasz Silent77 #77571 üzenetére
Nem bug. Többen megvették már 600-2000 Ft között.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Silent77 #77573 üzenetére
Az csak egy fej, mert az enyémben a csatlakozó szigetelő gyűrűje kifordult és megnyúlott. 11k volt.
[link][ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz Silent77 #77577 üzenetére
Akkor érdemes mindig új reget csinálni. Simán vitte ugyanazokkal az adatokkal, csak az e-mail volt más. 365,99 FT-volt.
[ Szerkesztve ]
-
btraven
őstag
válasz Silent77 #77850 üzenetére
Biztos nem manipulálják? Én most egy olyan store-t találtam ahol minden füles olcsóbb. Ezrével adják el őket. És rengeteg értékelés van ahol ismételt szöveg van, például:
It's good! It's good! It's good! It's good! It's good! It's good! It's good!
Vagy ez valami hülye divat? [link] -
MODERÁTOR
válasz Silent77 #78146 üzenetére
Na, ezekre az akciókra kíváncsi leszek, mert sajnálattal tapasztalom, hogy azért eléggé megszaladtak az árak. Persze lehet nem minden területen, de amiket általában követek, ott igen, és nem ám annyival mint amennyivel az USD/HUF árfolyam romlott, mert adott terméket nyáron a 350HUF körüli árfolyamnál rendeltem ~6200Ft-ért, aztán most meg alig kapni 9k HUF alatt. A másik meg épp most nézem egy "3 from US $2.99" Bundle csomagban rendelt cucc, akkor volt ~2200Ft, most ugyanaz lenne ~2800Ft. Szóval legalább duplájával mentek fel ezek mint az USD/HUF.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest