Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Tesla Smart Plug Dual SD300 -as okoskonnektorok avagy fogyasztásmérés evolúció
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
válasz
blueMerle #694 üzenetére
Ezek az infók hasznosak lehetnek nekem is, mert van szlovák ismerős, akihez tudnék postáztatni, és ha egy telefon átcsusszan vám nélkül, már megéri azt a kis kitérőt.
Másrészt Chinaposttal most jött két apróságom, az egyik 13 nap alatt ért az országba a feladástól számítva, a másik tr nélküli volt, arról csak azt tudom, hogy a feladás utáni 16-ik napon kaptam kézbe. Ezek szerintem teljesen tűrhető számok. -
Hajny85
csendes tag
-
Hajny85
csendes tag
Hahó, megint én egy csomaggal kapcsban
Merre jár? Mit jelentenek ezek az infók?Látjátok a képem?
-
blueMerle
veterán
Ami gyorsan kell azt általában DHL-el szoktam rendelni ami ide is ér 4 nap alatt, de a vámkezelés ami ugye ott kötelező minden esetben min. 4-5 nap így már ott tartunk hogy nem éri meg.
A Sweden Post-al is egyébként mostanság legfeljebb 10-12 nap alatt ideér bármi és ráadásul Sweden post-os csomagom még sosem vámkezeltek (szlovákia).
A totális negatív rekord nálam a China Post Air Mail, ahol 54 nap alatt ért ide egyszer egy csomag pendrive (de ott minimum 20 nap az átlag). Soha többé, azóta mindig írok az eladónak ha csak a kínai posta van feltüntetve hogy nem lehetne-e mégis valami más, és általában nem gond nekik singposstal vagy sweden posstal küldeni.
-
blueMerle
veterán
Srácok, új személyes rekord: csomag feladva Singapore Post-al Május 7.-én, és tegnap vehettem át, azaz 6 nap alatt ideért sima postával (hálistennek vámkezelés nélkül
).
-
lilla234
újonc
sziasztok! Április 1-én rendeltem egy napszemüveget az aliexpress-ről kaptam követési számot ,mely szerint 15.-én elindult a csomag. Mai napig nem érkezett meg! Kezdett gyanus lenni, beírtam az MPL Nyomkövetés oldalra a kapott számot ahol azt írták, hogy 04.25. én postázva lett és át is vette valaki a csomagomat Verőcén , ami 300 km -re van tőlem. Írtam az eladónak többször is hogy biztos rossz követési számot adott meg, de méltat válaszolni! Tud valaki esetleg segíteni mit kell ilyen esetben tenni ,mert ez volt az első vásárlásom az oldalon, úgyhogy nem vagyok gyakorlott benne.Előre is köszönöm!
-
blueMerle
veterán
Nyugodtan szó szerint írd meg neki hogy amt leírt az bullshit, semmiféle EORI számra nincs szükség a vámkezeléshez sem Magyarországon, sem az EU-ban bárhol. Ez egy opció és nem kötelezettség. Úgyhogy a kis kínai baomira rosszul van informálva.
Bestx: az eladó hibája hogy nem tájékoztatott arról hogy a rendelt színből nincs és még el is küldte a barma, ÁM ez sajnos nem jogosít fel téged 100% refundra, ilyenkor legtöbb esetben egy részét kapod vissza a pénzednek. Ha a teljes összeget, akkor egy extrém rendes eladóval sikerült üzletet kötnöd. Természetesen neked kell vitát nyitnod: Open Dispute majd te megadod mekkora összegű kártérítésre tartasz igényt. Ha ezt ő elfogadja vita nélkül akkor azt az összeget megkapod amit beleírtál az összeg mezőbe (vagy full refund a teljes összeghez). Vagy felajánl egy kisebb összeget, mondjuk a felét. Ezt általában ha egyébként a termék már el lett küldve csak rossz színben pl. mint a Te esetedben ésszerű elfogadni, mert az ali customer service sem fog nagyon másként dönteni.
-
Bestx
csendes tag
Sziasztok!
Adódott egy olyan helyzet, hogy elutaltam a pénzt egy ThL W3+ érintőre és írtam a megjegyzésbe, hogy feketét kérek, mivel fekete és fehér is fel volt tüntetve. A status átkerült "The seller has shipped your order"-re, miután az eladó közölte, hogy csak fehér van. Megbeszéltük, hogy visszafizeti az árát. Ilyenkor kell vitát nyitnom, vagy ezt a részét meg tudja oldani az eladó?
Köszi előre is a válaszokat. -
bp80
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #684 üzenetére
Eddig én is eljutottam,de amit a NAV leír,az nekem "kínai"
Szóval még mindég nem tudom mi az a EORI szám!
Az a hosszú kód amit beírtál a hsz-be? -
szili.tamas1
senior tag
-
bp80
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem a minap egy motoros cipőt,és a kis barátunk valami EORI számot kér!
Tudja valaki hogy mi az?
A levele:
Hi friend, Hungary belongs to EU, all the goods export to EU must be provide the EORI number, do you have an EORI number? -
blueMerle
veterán
válasz
raffaelo666 #680 üzenetére
Hogyhogy ráírsz és nem tudod megnézni?! Itt valami nem kerek, a disputenak ugyanúgy van message historyja.
daja28: a processing time?! Hát az nagyon durva, nekem a leghosszabb processing time talán 2 hétnyi idő volt. Töröld a megrendelést a Request order cancellation gombra kattintva ha nem felel meg és már fizetted - én 1 hét alatt kaptam vissza pénzem. Ha nem fizetted még ki csak megrendelted akkor semmi dolgod, automatikusan törlődik a megrendeléseid közül.
-
daja28
csendes tag
Srácok az létezik hogy egy gyerek ruhánál 42 nap legyen a feldolgozási idő ?
DDDDDDDDDD
-
blueMerle
veterán
válasz
raffaelo666 #677 üzenetére
Akkor nincs para, kérj 100% refundot és írd be hogy fake product, erre nagyon ugranak az ali-s customer service alkalmazottai
-
Gépötty
senior tag
válasz
hidroponi #674 üzenetére
Nagyon remélem, mert 8-án vettem tőlük egy 32GB-s memóriakártyát, és azóta annyit se mondtak, hogy mukk. Kb. azonnal adtak egy pozitív értékelést, hogy a következő munkanapon küldik, de eddig nem jött értesítés, hogy shipped lenne. Nagyon nem izgulok, mert volt közben egy hétvége is, arra ráérek, ha néhány hét múlva sem jön egy hang sem
-
blueMerle
veterán
válasz
raffaelo666 #673 üzenetére
Dehát akkor nyiss dispute-t és visszakapod a pénzed
-
hidroponi
tag
válasz
raffaelo666 #673 üzenetére
-
raffaelo666
csendes tag
Sajnos , nekem negatív tapasztalatom van a pendrive- okkla kapcsolatban.Eddig amit rendeltem 32gb, 16 gb sajnos azok csak 8 gb voltak.Tesztelve.Remélem másnak voltak jó tapasztalatai. Esetleg elküldenétek nekem az eladó linkjét aki megbízható ilyen téren(rendelt már tőle és teszt programon is átment a pendrive)?
Előre is köszönöm!
Mást amit rendeltem és nem műszaki cikk volt azokra nincs kifogásom. Még várok egy telefont arra nagyon kíváncsi leszek. -
blueMerle
veterán
-
Ubuntu86
csendes tag
ha késik az áru mikor hanyadik napon érdemes vitát nyitni(open dispute), hogy a 60 napból s e fussak ki ,de ne is kapkodjak, a ragszám alapján : Departure from outward office of exchange és már 29 nap eltelt bocs ha túl kezdő vagyok kösz a válaszokat
-
Hajny85
csendes tag
2014/05/10 12:48 (GMT-7): Indulás kifelé Hivatal csere
2014/05/08 09:44 (GMT-7): Indulás kifelé Hivatal csere
2014/05/07 15:11 (GMT-7): GyűjteményEz már valami jót jelent? Közeleg?
Vagy mi az a indulás kifelé Hivatal csere?
-
Gépötty
senior tag
Figyelj, a következő van:
Az Ali nem egy kereskedő, mint például a Tinydeal, hanem több kereskedő piactere, mint az ebay, vagy itthon a Vatera. Utóbbival ellentétben az Ali figyel arra, hogy minél kisebb eséllyel verjenek át, így a pénzedet nekik utalod, és majd ők adják oda a kereskedőnek, ha ő hitelt érdemlően bizonyítja, hogy megvan az áru, és azt útnak is indította feléd: "The supplier must ensure all goods are delivered before the delivery date and add tracking details for your shipment(s) to AliExpress.com"
Épp ezt olvashatod az első levélben, illetve azt, hogy elfogadták a befizetésed, és a rendelésed átkerült a 'Szállításra vár' státuszba.
Egy szóval nem írják, hogy minden ok, hanem pont arról van szó, hogy most arról kell meggyőződniük, hogy minden rendben.
A második levélben írták meg, hogy nem volt minden ok, a kereskedő nem tudta a kért dokumentumokat bemutatni (mittudomén szállítólevél, tracking number, akármi) ezért visszakapod a pénzed.
Ennyi. Arról is fölösleges vitát nyitni, hogy most át akartak-e verni, vagy mi lehetett, mert ezernyi oka lehet annak, hogy az eladó nem tudott teljesíteni.
Remélem, így már világos. Meg azt is, hogy jólmagyarázta ki az Árpimondtam, nekem legalábbis az eddigi három Alis rendelésemből meg az itt olvasottakból ez jött le. -
hun-man
tag
válasz
szili.tamas1 #664 üzenetére
Köszönöm!
-
hun-man
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e más címre rendelni árut, mint ami a lakcímem?
-
totyak
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #656 üzenetére
Ok, rendben. Ez csak azért érdekes, mert vásárlás után kaptam egy levelet, hogy minden ok (az is ott van feljebb a hsz-emben), aztán másnapra hirtelen kiderült, hogy nem tudja biztosítani. És az előttem vásárló kb. 30 felhasználónál ez nem derült ki, csak pont nálam? Illetve, ha nem tudja biztosítani a terméket, akkor miért engedett a rendszer még utánam is 8 embernek vásárolni belőle? Valami nagyon nem kerek itt nekem. Meg aztán ettől az üzenettől eltekintve a megvásárolt termék még mindig ott van a felhasználói profilomban, nem törölték.
Mindegy, remélem legalább a pénzemet visszakapom az utolsó fillérig.
-
totyak
aktív tag
Leírtam mit szeretnék, olvasd el!
Nem értem a levél tartalmát, vagy hogy milyen okból kaptam ezt. Nem az a baj, hogy az angol szöveget nem tudom lefordítani. Mit nem tud bizonyítani az eladó?
Örülök, hogy nem hagyja. Meg annak is örülnék, ha nem flegmán válaszolnál. Ha te nem, majd valaki leírja értelmesen is.
-
totyak
aktív tag
Esetleg az én 640-es hsz-emre valaki valami okosat?
-
Elar
senior tag
Sziasztok
Túl vagyok kb 12 termék megrendelésén.
A tapasztalat.
Babaruháknál a méretezés nem jó. Követni kell a kíni piacon bevált szokást, h amit ők 9-12 hónaposnak írnak, itt 6 hónaposra lesz jó.
Vettem autóba izzót - gagyi természetesen
Illetve bepróbálkoztam G4 LED-ekkel 28 dollárért.
[link]Sajnos szart küldtek.
Egyfelől nem úgy néznek ki, mint a fotókon.
Másfelől nem mennek bele a G4 lámpámba, mert kb 1 mm-rel szélesebb a lábuk.
Ígyhát írtam az eladónak privátot. Válaszolt párszor, de nem igazán érti mivan, pedig küldtem millió fotót, leírtam stb.
Aztán nem válaszol 6 napig.
Na jó akkor nem leszek jófej, nyitok egy dispute dolgot.
erre rögtön írt, h bocs, megoldják, de még mindig nem érti
Felkínált 3 dollárt.
Mondtam, h oké, de 10 db volt, nem egy.
Ő továbbra sem értni a problémám, mindig elnézést kér és mingig kéri h zárjam le a dispute-t.
Most mi a frászt csináljak vele?
Írtam neki, h most írok utoljára. Küldje vissza a pénzt és lezárom. -
bumbulka
újonc
válasz
hidroponi #648 üzenetére
A bank, mivel hétvége van, zárva van, hogy személyesen érdeklődjek, másodszor pedig gondoltam, hogy ha ez a normális, akkor megerősítitek, elmondjátok, hogy hogy zajlik tapasztalaitok szerint, de ezek szerint ennek nem így kellene lennie...felkeresem persze az Alit...
-
bumbulka
újonc
-
bumbulka
újonc
Sziasztok!
Újonc vagyok az Aliexpress oldalán, gondoltam oly könnyedén fogom használni, mint az Ebay-t, de most furcsa tapasztalatom adódott - persze, örülnék, ha megnyugtatnátok, hogy ez így működik, de érdekes...Rendeltem cipőt kínából, jött is a zárolás szépen, de rá 2 napra levonták az összeget + A ZÁROLÁS IS MEGMARADT ugyanazon az értéken. Ez normális? Feloldják majd a zárolást? Tehetetlen vagyok, érthetetlenÉs sajna az oldalon ezzel kapcsolatos információt nem kaptam... Várom segítségeteket
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Ez teljessen normális.Ez sajnos türelem játék....nekem volt hogy eltelt 15 nap a feladástól míg életre kelt a TN! Szerintem 10-13 munkanapig nyugodtan várhatsz ha addig nem êl akkor írj az eladóra "helló mivan a csomagommal??" május 1 az náluk 3 napos ünnep!!! Sok a feltolódott csomag ilyenkor a posta is lassabb! Kínán bellüli csomag mozgást leghamarabb az ezyparcel oldalán lehet látni!
-
Hajny85
csendes tag
Nekem május 5. lett feladva, és a nyomon követési szám mindig azt írja csak, hogy küldemény felvéve, ez normális, mikor fog mást írni? Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek
Remélem akkor nekem is jövő héten megjön...
-
home user
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban, hogy az AliPay számlára a pénz átutalása hogyan megy a vásárláshoz?
A bankkártya csatolás nélküli dologra gondoltam, banki átutalással.
Köszönöm. -
totyak
aktív tag
Valaki elmagyarázná, hogy ez mi akar lenni? Tegnap nagy nehezen rászántam magam a vásárlásra, aztán kaptam egy ilyen emilt:
Dear XY,
Payment forOrder no. XXXXXXXXXXXXX has been accepted.
The Delivery Status is currently "Awaiting Shipment".The supplier must ensure all goods are delivered before the delivery date and add tracking details for your shipment(s) to AliExpress.com .
Aztán ma meg kaptam egy ilyen mailt:
Dear XY,
Your Order No:XXXXXXXXXXXX has been closed because the supplier did not provide necessary evidence. The payment will be refunded to you within 7-10 working days.AliExpress strives to continuously improve our trading environment. Thank you for your understanding and continued support.
Nem is értem a levél tartalmát. Azzal úgy nagyjából tisztában vagyok, hogy valami nem stimmel és elvileg a pénzemet visszakapom, de mi a hiba? Vajon a teljes összeget visszakapom, vagy lecsípnek belőle út közben, mondjuk a bankok?
-
blueMerle
veterán
válasz
Penelope #635 üzenetére
De nem volt dispute
Még nem küldte el, azelőtt szólt hogy nincs neki. Rányomtam az Request order cancellation gombra, majd megjelent egy felirat hogy az eladó részéről is kell megerősítés hogy visszakapjam a pénzem, ez szinte azonnal meg is történt, ez a felirat eltűnt. Most pedig ez van a rendelésnél:
Status: Fund ProcessingSzerk: meg is van:
When your order is closed with refund, the order status will be firstly "Fund Processing", which means the refund is being processed.When the order status changes to "Finished", the refund request should have been sent out to you.
-
Penelope
csendes tag
45 Euroig vám és áfa mentes. Ha van hitelkártyád a számládhoz, próbálj meg azzal fizetni (én ezt teszem, nincs semmiféle utalási költség). Vagy: kérdezd meg a bankod, hogy van-e netkártya szolgáltatás, itt mindig csak annyi összeget töltessz fel a net kártyádra, amennyi épp kell, hogy a kiválasztott terméket megvásárold illetve kifizesd. Tehát nem adod ki a "fő" kártya adataidat, teljesen biztonságos. Egyébként mindezek nélkül is biztonságos a fizetési felület, de persze fő az elővigyázatosság..
-
blueMerle
veterán
válasz
Penelope #632 üzenetére
Szinte azonnal elfogadta, utána jelent meg a Fund processing (csak azt nem tudtam van-e még teendőm). Nagyon rendes eladó (35000+ feedback 98% pos.), több mindent rendeltem már tőle, minden rendben volt eddig. Szóval akkor most várok hogy megérkezzen a pénz. Értem, köszönöm
-
Penelope
csendes tag
válasz
blueMerle #631 üzenetére
Ilyenkor a kereskedő eldöntheti, hogy elfogadja-e a vitát, ennek a tényét is majd látni fogod (nekem volt olyan kereskedő aki még üzenet is küldött), majd visszautalják az összeget (lehet, hogy ennek a tényét is megüzeni), aztán olyan 1-8 napon belül megjelenik a számládon a visszautalt összeg.
-
blueMerle
veterán
Sziasztok
nagyon sok mindent (60+) rendeltem már az aliexpressen, de most elöször történt olyan, hogy a terméket az eladó nem tudta postázni mert az időközben elfogyott neki. Semmi gond, rányomtam a Request order cancellation gombra majd kiválasztottam hogy Wrong item selected (hogy ne kapjon ejnye-bejnyét). Most az van hogy Fund Processing. Ez most akkor azt jelenti hogy pár napon belül visszakapom a pénzt a MasterCard kártyámra vagy kell még valamit csinálnom?
Sose volt dispute-om vagy refundom, eddig minden flottul ment ezért ismeretlen ez számomra. Köszönöm a segítséget előre is.
-
totyak
aktív tag
Szeretnék rendelni egy 33 eurós terméket Aliexpress-ről. Nézegettem ezt a Vám és Áfa táblázatot, de nem tudom melyik vonatkozik rám. Kellene valamit fizetnem?
Első vásárlásom lenne és kicsit beleolvasgattam a fórumokba. Olvastam olyan hozzászólásokat, hogy fizetett az illető a termékért bankkártyával és a bank a termékre szánt pénzből vonta le a kezelési költséget, sok ezer forintokat. Ez mennyire reális, vagy mi alapján megy ez? Mert az logikusan hangzik, hogy a bank ingyen nem csinálja meg az utalást, de az hogy nézne ki, ha a termék árából vonnák le.
Mennyire biztonságos megadni a bankkártya adatokat?
Várom a tapasztalatokat és köszönöm
-
home user
csendes tag
Sziasztok!
Az Ebay-ről már sok mindent rendeltem, nagyobb gond nem volt a vásárlásokkal idáig. Ott nincs a bankkártyám a Paypal-hoz kapcsolva, hanem banki átutalással töltöm fel mindig a számlámat. szerintem ez sokkal biztonságosabb.
Most szeretnék az Aliexpressről rendelni. Az lenne a kérdésem, hogy tudok-e itt is ezzel a módszerrel fizetni?
Ha valaki esetleg így használja ezt az oldalt, leírhatná részletesen hogyan kell.
Köszönöm. -
daja28
csendes tag
Srácok hogy tudok pozitiv értékelést adni az eladónak ?
-
Gépötty
senior tag
Én is tanúsíthatom, a legutóbbi ChinaPosttal szállított vackaim 04.17-én vettem, 22-én lettek feladva, 30-án pedig megérkeztek az országba. Tegnap ki is hozták.
-
Hajny85
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #619 üzenetére
Hát mert ahhoz rövidebb szállítási időt írtak. Ezért azt választottam. Rosszul tettem ezek szerint..
Mennyi az a jó idő? 2 csomagot várok... csak munkanapokat számoljak? -
Hajny85
csendes tag
Sziasztok!
A svéd postával mennyivel járok jobban?
-
bp80
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #615 üzenetére
Mindhárom (1-2 nap +-)egy hónapos megrendelés!
1: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-5-meters-Decorative-thread-sticker-indoor-pater-car-body-decals-tags-auto-car-products/1053404868.html
2: http://www.aliexpress.com/item/free-shipping-2013-New-Racing-suits-Motorcycle-clothing-Motorcycle-jackets-Oxford-cloth-racing-suits-AL-09/1481341940.html
3: http://www.aliexpress.com/item/2014-beach-dress-for-summer-print-vintage-party-evenning-mini-dress-leopard-dress-for-women-sexy/1623622186.htmlAhogy írtam,mindhárom megrendelés track infója: Küldemény felvéve,annyi különbséggel,hogy az első termék 2014.04.14. ,a másik kettő 2014.04.20. dátummal.
-
bp80
csendes tag
Ellenben nekem még mindég (már lassan egy hónapja) azt mutatja a tracker hogy küldemény felvéve! És az a bosszantó,hogy most három rendelésem is ugyanezt mutatja,csak a másik kettő 04.20. dátummal.Már azok is kezdenek aggasztani,de a 14.-ei kimondottan!Ráírtam mindhárom csíkszeműre hogy nem lesz 5*,de még csak válaszra sem méltatnak!
Járt már valaki hasonló cipőben? -
bp80
csendes tag
Egy kollégám is így járt 3db 512GB pen drive-al! Igaz neki írtak valami olyasmit is hogy majd visszakapja a pénzét.Erre pont tegnap mondja hogy megjött a három pen drive,viszont mivel befagyasztották a megrendelést,így lezárni sem tudja,magyarán lehet hogy ingyen lesz neki az egész bolt
Mondjuk amúgy sem volt sokba,mert darabja mindössze 15$. Kicsit furcsállom is,de azt mondja hogy rádugta gépre,és 499GB tárhelyet mutat! -
maz17
csendes tag
Sziasztok.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy rendeltem SD kártyát.
Pár nap múlva kaptam egy e-mailt az ali-tol, hogy fagyasztották a megrendelésem, mert az eladó nem tűnik biztonságosnak.
Ez az e-mail kb. egy hónapja jött. Azóta semmi hír.
Majdnem minden nap nézem a honlapon de meg mindig az van oda írva, hogy fagyasztott rendelés.
Mit kell ilyenkor csinálni?
Járt mar valaki így ?Üdv.: Zs
-
skizzz
csendes tag
Nah, pár napja postoltam ide egy képet, áthúzott tracking ID-val meg ilyenekkel. Írtam kínai barátunknak egy e-mailt, hogy ez most mégis mi, a következő válasz érkezett:
" hi,dear
please do not worry about this.
cos there is a fire on our chinese people's plane,sono parcels could be easily send out before,now it's is settled,and we have called the post office to ship it.we have extended the delivery days for you.hope you can receive it soon.
Best regards"Gondoltam megosztom, hátha esetleg járt valaki még így.
-
daja28
csendes tag
Amúgy srácok az nem gond hogy a cím megadásnál mindent ékezetek nélkül tudok csak megadni ?? :/ Névnél is , utcánál is ... Így nem b****k el a küldést ? :/ Vagy igazából a City a lényeg meg az irányító szám ?
-
Gépötty
senior tag
Sziasztok!
Alin ugyanattól az eladótól rendeltem két LED-szalagot. Direkt egyesével, külön kifizetve, mert együtt $33 az áruk, ami miatt már ráfázhatok az ÁFÁ-zással
Egy darab tracking számot kaptam a két termékre, illetve mindkettő küldési értesítőjében ugyanaz a szám szerepel. Nyomkövetés szerint úton is van erre, a kérdésem az lenne, hogy elképzelhető, hogy egy csomagban adták fel mindkettőt? Azaz számíthatok rá, hogy kiveszik a vámosok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Samsung M5 Smart - 27" VA - Beépített WiFi & Bluetooth - Apple Airplay - HDR10 - sRGB 99%
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest