Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Tesla Smart Plug Dual SD300 -as okoskonnektorok avagy fogyasztásmérés evolúció
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
-
CloZee
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #1898 üzenetére
Feltéve ha megakad a határon. Nem nagyon szokott, főleg ha jelöletlen dobozba jön, amin ilyen 10-15$ os érték van.
"Arról meg mêg nem is esett szó hogy ha felbontják és meglátják hogy hamis akkor egyből elkobozzák..." Ez a hülyeség honnan jött? Magánszemélytől nem kobozzák el, csak nem árusíthatod tovább. Meg pont a vám fogja megmondani 1 készülékről, hogy hamis.. Megnézném én azt. Ha rendelsz 20-at az már más tészta.
-
WOT-H-A-C
veterán
Na most pár dolgot nem számolsz.....
Kifizeti az áfát + telefon ára +1500ft a magyar postának. Ha vitát nyit akkor sincs az az eladó aki ezt vissza adja neki! Aztán ha vissza kell küldeni akkor még 3000 bukó!
Na akkor most lehet számolni....
Arról meg mêg nem is esett szó hogy ha felbontják és meglátják hogy hamis akkor egyből elkobozzák....és ugye megint odajutunk számoljunk...tehát nem csak az időt bukhatja.... -
WOT-H-A-C
veterán
-
Őrmi
csendes tag
Rendeltem egy telefont.
Olvasgattam itt-ott és lehetséges hogy hamisított. ilyenkor mit tegyek?
Várjam meg míg megérkezik és teszteljem, probáljam ki, vagy most vessek végett a folyamatnak (hogyan).
09.03-án rendeltem meg. A számláló szerint 33 nap van még hátra.Ha véget vetek a rendelésnek akkor visszakapom a pénz, vagy csak akkor ha az eladó is beleegyezik.
Írtam az eladónak, hogy tényleg eredeti-e a készülék, illetve csináljon pár képet még a készülékről, mert találtam oldalt a hamísitvánnyal kapcsolatban.ÁFÁ-t biztos hogy kell majd rá fizetni, gondolom azt bukom, ha megérkezés után küldöm vissza.
Tanácstalan vagyok.
-
hulkobb
tag
Ha még nem adták fel a csomagom és törlöm a rendelest és most Awaiting Cancellation van,azt kinek kell elfogadnia illetve ha elfogadja visszautalják a pénzt? köszi
-
törölt tag
Tapasztaltak segítségét kérném:
Cipő méretprobléma miatt "open dispute"-ot nyomtam. Leírtam a problémámat, csatoltam képet. Eladó a rendelkezésére álló 4 nap utolsó óráiban válaszolt: küldjem vissza. Most megint nálam a labda 10 napig.
Accept: elfogadom az ajánlatát? küldhetem vissza?
Modify: mit lehet módosítani?
Cancel dispute: visszavonom a disputot?
Escalate dispute: nem fogadom el az ajánlatát és az Aliexpress dönt ezután? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
dzsidzsas #1874 üzenetére
"Ami még fontos: mennyien rendeltek és milyen visszajelzést kapott a termék"
Így ahogy mondod...viszont mivel nem várható el hogy abból a termékből ami épp kell, több 1000 rendelés legyen ezért célraveztőbb szerintem ha az eladó feedbackjeit általánosságban nézzűk és főleg a negatívokat
Őrmi:: Először is szerintem keress egy modit aki eltönteti a képeket az adataiddal..másodszor ilyen alacsony értéknél még ha kapnál is TN-t az se mutatna semmit sem...(nekem volt ilyen) ha megbízható az eladó akkor kb 80% hogy megkapod!
-
dzsidzsas
tag
válasz
WOT-H-A-C #1870 üzenetére
Ami még fontos: mennyien rendeltek és milyen visszajelzést kapott a termék. Nekem most van egy ilyen "perem" megvettem, nagy eladó, jó visszajelzés, sokan vették a cuccot de nem jelzet még vissza senki. 60 nap elteltével, tele van 1 csillaggal mert nem küldi a cuccot. Ennyi.
-
Őrmi
csendes tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.
Vásároltam egy üveg védőtokot telefonra.
Az eladó ha jól értettem nem tudja feladni nyomonkövetéssel a csomagot amit írt is.
Várjak türelemmel és ha nem érkezik meg 45-60 belül akkor jelezzek részére és küld másikat, vagy visszafizeti.
Viszont higgyem el neki, hogy megérkezik. Nem nagy tétel, kb 220,- Ft-ról beszélünk.
Ilyenkor mit kell tenni, ha elfogadom és várok a termékre?"Dear friend
Thank you for your order,and so sorry for this trouble.
We will send it to you via Hongkong unregistered airmail,the tracking number can't be tracked,please check our website again,we wrote this on our website.and we wrote our warranty on our website.
If you have not received the parcel after about 45 - 60 days,please contact us kindly.i swear and i promise:we will refund you or resend new items to you.
Please don't worry,and keep patience,friend,please believe us,i am a honesty person.
Can you accept this?friend,if you can't accept this,please help us apply for refund,and please choose (other) reason as cancel reason,just other (reason),not seller's other reason.thank you very much!
Any questions,please contact us feel free
Thank you
Have a nice day
Susan -
01andris
tag
Ezt meg lehet kockáztatni.
Azt írja 27 nap után fizet.:[link] -
vityax82
tag
válasz
szili.tamas1 #1867 üzenetére
Akkor tisztázzuk a dolgot!
Ha mégis megérkezik a cucc és átveszem a postástól de mondjuk rossz a kijelzője akkor vitát kell nyitnom és majd az ali eldönti hogy jogos-e a lóvé visszautalás vagy ha én átveszem a csomagot akkor már mindegy és ilyenkor automatic az eladóhoz kerül a pénzem? -
vityax82
tag
Ő nem csak akkor kapja meg a lóvét ha én rányomok a rendelés teljesítve gombra?
-
vityax82
tag
Na erre már szerintetek rábólinthatok:
[link]
96,6%-os eladói visszajelzés!
Ez már megbízhatónak tűnik? -
ell86
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #1862 üzenetére
Marha jó. Képet mellékelt az eladó az adataimmal ellátott csomagolásról és a rendelt termékkel.
Még 19 nap van hátra a védelemből, remélem ezért megkapom. -
szili.tamas1
senior tag
-
ell86
csendes tag
WEDOval jön:
014-08-08 10:41:43 51805300 Departure from outward office of exchange
2014-08-23 07:02:35 Hungary Arrival at inward office of exchange
2014-09-01 18:50:39 Hungary Dispatching
és még ma se jött meg....Tudna vki bővebb infót a WEDOs kézbesítésről?
Köszi! -
vityax82
tag
Tegyük fel ha megrendelném mégis ezt:
[link]
És nem érkezne meg vagy valami baj lenne a táblával akkor, mivel nem zárom le a rendelést és letelik a 60 nap akkor automatikusan visszautalják a pénzemet?
Vagy vitát kell indítanom és akkor kapom vissza? -
chesterboy
tag
sziasztok
van TN számom, de egyik oldal se mutat semmit. mondjuk olvastam már egy pár helyen hogy ilyen előfordul. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
wwenigma #1856 üzenetére
A "nem kicsik a bajokkal" nem a rendelésre gondoltam....hanem hogy megint egy kolega aki belevág az ali rejtelmeibe mindebféle info nélkül....
Csak a második posztban jelezte hogy processing a status előtte csak anyit , day remain. 4 day.... egyből a buyer protra gondoltam....
de aztán le is írtam nagyvonalakban neki hogy mi van most....
-
vityax82
tag
nem nagy összegről van szó ösz-visz 2,23dollár
Ehhez nem jár TN! -
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
vityax82 #1852 üzenetére
hajaj....itt nem kicsik a bajok.....
processing a státuszod vagyis összerakják a csomagod van még az eladónak 4 napja hogy "postára" adja...vagyis regisztrálja a csomagot és adjon neked rag számot (nyomkövetési szám= Track Number)
Ha ez megvan akkor indul megint egy számláló általában 60 napról visszafele ennyi idehe vaj alapböl hogy ideéjren és ennyi ideig véd téged az ali buyer prot.
-
vityax82
tag
Ha a rendelésem mellett ezt látom:
Days Remaining: [ 4 days 7 hours 39 minutes ]
akkor az azt jelenti hogy ennyi idő múlva csenget nálam a postás a csomaggal?és mivel ingyenes kiszálítást választottam a China Post Air Mail-el akkor a rendes magyar postás hozza a csomagot és neki már semmit sem kell fizetnem?
Bocs ha hülyeségeket kérdezek de még most ismerkedek a dolgokkal.
-
CloZee
aktív tag
Alipay nem elég?
-
krikka
csendes tag
Sziasztok!
Aliról még csak 1x rendeltem eddig, (most másodszor), és kicsit megakadtam.
Elvileg áfaköteles termékem jön, az igazolásokon gondolkodom épp.
E-mailt magáról a vételről nem kaptam, paypal igazolásom sincs. Ilyen esetben miket kell majd küldenem?
(remélem semmit...hehe) -
vityax82
tag
vagy még ez:
[link]Ez még olcsóbb?
Ez is felejtős? -
vityax82
tag
Helló mindenki!
Szeretnék segítséget kérni táblagép vásárlással kapcsolatban!
Kinéztem egy Pipo M9 pro 3g 32GB-os táblagépet (153,75 dolcsi), de a többi ugyanilyen táblához képest (Kb:250 dolcsi) majdhogynem féláron van!
Erről lenne szó:
[link]Nem eredeti lenne, vagy használt?
Írtam az eladónak de még nem válaszolt! Lehet mert hétvége van?Szerintetek mi a buktató, hol van benne a csavar?
Belemenjek? -
-
petra112
újonc
sziasztok !
ha rossz méret eseten full refundot kerek és már kiterjeszetttem a vitat, de olyan opcioval hogy nem küldöm vissza cipot, az ali mondhatja a h akkor kapok full refundot ha visszakuldom ?
ugy h a cipoben az eredeti emret levolt ragasztva azzal amit akartam
az elado ajanlott 15 dolcsi karteritest de azt tuti nemfogadom el, egy 78 dolcsis ciponel -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
marton0101 #1833 üzenetére
Lefoglaltak a nyomkovetesi szamot a postan a rendelesednek, még nincs feladva.
-
marton0101
csendes tag
Sziasztok
ez mit jelent ??
2014-09-05 05:13, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #1828 üzenetére
Szvsz ilyenkor kell bevonni Ali supportot, bizonyithatoan nem teljesiti amit vallalt - garanciat is jelzi a termeknel. Bar en mindig abban bizom hogy nem lesz szukseg ra. ^^
-
Hajny85
csendes tag
ráadásul a posta.hu oldalon nem is találja a csomagot...
-
Hajny85
csendes tag
Van más is esetleg, akinek aug közepe óta a vámon csücsül a megrendelése? Mikor értesítenek, ha netán vámoltatni akarják?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
wwenigma #1826 üzenetére
Sajna volt ra pelda. Az egyik elado nem is valaszolt hogy hova kellene visszakuldeni, igy itthon javittattam sajat koltsegemen, alkatreszt kellett szerezni meg ilyenek (telefonrol van szo), a masik esetben megadta a postazasi cimet csak nem vette at. Szoval ha dragabb cucc, es olyan ami elromolhat en nem ajanlom az alit.
Addig keszseges csak a tulnyomo tobbseg amig tart a buyer prot. Ha mar ott a penz meg levan adva az ertekeles, semmi erdeke nem fuzodik a garanciaztatashoz. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szili.tamas1 #1822 üzenetére
Volt mar erre pelda vagy gyakorlatilag a szerinted elvileg elofordulhato esemenylancot irtad le?
-
petra112
újonc
sziasztok!
én már két eve alizok nagyon sok mindent rendeltem és eddig minden, rendben is volt, most viszont elerkeztem az első vitamhoz, rendeltem egy timberland bakancsot de az elado rossz meretet küldvött arrol nem is beszelve hogy ugy probalt atverni az eredeti meretet leragasztotta azzal amit rendeltem persze én bizonyitékként lefenyképeztem es elküldtem mindent, elöször az elado visszautasitotta a pénzvisszafizest most kiterjesztettem vitat erre 15$ os refundot akart adni
ha minden bizonyitek megvan es nekem van igazam vissza fogjak adni a pénzem vagy mire szamithatok ?
előre is köszönöm -
AttilaN
tag
válasz
szili.tamas1 #1822 üzenetére
Köszi. Valahogy én is erre gondoltam
-
-
AttilaN
tag
Kicsit tudatlan vagyok a garancia terén. Ha adnak valamire pl. 12 hónap garanciát és elromlik, valami lesz vele, akkor mit lehet tenni? Vitát kell nyitni vagy erre van külön más lehetőség? Szerencsére még nem volt ilyen gondom, de szeretnék tudni egy kicsit erről is valamit
-
törölt tag
Sziasztok,
ha magyarországra szeretnék DHL-el kérni csomagot ALIEXPRESSRŐL kifizetném érte a 33 dollárt mert sürgős, azt írja ki hogy az Ön országában nem elérhető ez a termék, magyarul semmit sem tudok mást választani csak a standard csomagot, miért nem megy a DHL? Ez másnál sem elérhető?
-
blueMerle
veterán
válasz
szili.tamas1 #1815 üzenetére
Rendszerhiba, nálam is előfordult már, aztán kaptam egy levelet kb. 200 sorryval.
-
Rol06
tag
válasz
szili.tamas1 #1815 üzenetére
Pont ez miatt akartam kérdezni, nekem is azt fosta most ki
muszáj voltam feltölteni... -
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #1813 üzenetére
Teljesen egyetértek. Ez az egyik legnagyobb üzlet...
Egyébként cipőrendeléssel másodszor van problémám. A termékleírásban szereplő mérettáblázatok sem megbízhatóak. Hiába választottam belső talphossz alapján, a saját centimmel lemérve kisebbet kaptam.
Ha valakinek megfelel 25,5 cm talphossz írjon privátot. -
daja28
csendes tag
Kellene egy kis segítség ! Rendeltem egy terméket abból elég sokat , kb 144 db ot . Az ára 15.30 euró volt , viszont közép méretű dobozba küldte el a feladó . Ma megjött az országba , de félek hogy vámolni fogják , ha vámolják azt egyből kiírja a nyomkövetési kód vagy csak 1-2 nap után ?
Jelenleg ennyit ír :
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:1778 Millisecond
2014-09-03 08:55, Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-08-04 17:54, Küldemény postai átvétele / Item acceptedOrigin Country - China:Tracking Consuming:749 Millisecond
2014-09-03 08:55, 布达佩斯, 到达进口互换局, 匈牙利, Arrival at inward office of exchange, HU
2014-08-23 09:04, 北京国际, 出口总包直封封发, 匈牙利, Departure from outward office of exchange, HU
2014-08-23 01:40, 北京国际, 出口总包互封开拆, 匈牙利, Opening, HU
2014-08-15 14:21, 青岛国际, 出口总包互封封发, 匈牙利, Dispatching, HU
2014-08-15 14:10, 青岛国际, 出口总包互封开拆, 匈牙利, Opening, HU
2014-08-15 14:10, 青岛国际, 出口总包互封开拆, 匈牙利, Opening, HU
2014-08-04 17:54, 潍坊市大宗邮件收寄处理中心, 收寄局收寄, 匈牙利, Collection, HU -
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Asszonynak rendeltem a telefonjához egy fekete Jack Daniel's-es szilikon tokot, ami ma meg is érkezett. Annyi problémám lenne vele, hogy a fekete festék amivel lefújták(?) 1-2 helyen hiányos (szövegrésznél és a tok bal alsó sarkánál látszik főleg). A tok $5,36 volt, még nem jeleztem vissza, hogy megkaptam. Tudok ebben az esetben tenni valamit vagy nyeljem be és javítgassam alkoholos filccel?
-
Rol06
tag
Sziasztok,
Amennyiben van egy élő dispute-om, és ott full refundot nyomtam, de a leírásban kértem egy másik terméket.
Eladó visszaír, hogy oké cancel-jam le a dispute-ot és küldd egy másikat.
Ez nekem pont jó is lenne, csak kérdés h ezután ha van valami "gond" tudok e indítani még egy vitát később?
Előre is thx. -
petra112
újonc
sziasztok!
én már két eve alizok nagyon sok mindent rendeltem és eddig minden, rendben is volt, most viszont elerkeztem az első vitamhoz, rendeltem egy timberland bakancsot de az elado rossz meretet küldvött arrol nem is beszelve hogy ugy probalt atverni az eredeti meretet leragasztotta azzal amit rendeltem persze én bizonyitékként lefenyképeztem es elküldtem mindent, elöször az elado visszautasitotta a pénzvisszafizest most kiterjesztettem vitat erre 15$ os refundot akart adni
ha minden bizonyitek megvan es nekem van igazam vissza fogjak adni a pénzem vagy mire szamithatok ?
előre is köszönöm -
wocsok17
tag
Ha elfogadtam az eladó ajánlatát, hogy az ár egy részét visszakapom, akkor ez kb mennyi idő után jelenik meg a számlámon?
Ezt látom:
US $ 8.00
Sep.01 2014
Waiting Refund (itt tartunk most)
Refund Processing
Refund Completed
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy A12 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest