Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
válasz
szili.tamas1 #1495 üzenetére
Ha hiszed ha nem, ez akár így is volt, számtechboltból fél áfával számla nélkül, stb. Ha nagyobb tételben vásárolsz, simán hajlik az alkura az eladó.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #1495 üzenetére
-
KKope
tag
Sziasztok!
Ez lehet real?
Ez is elég olcsónak tűnikhttp://www.aliexpress.com/item/Original-HUAWEI-Honor-3C-WCDMA-2GB-RAM-5-0-IPS-MTK6592-Octa-Core-Mobile-Phone-16GB/1960266881.html
-
arpii
tag
Valakinek valami ötlet, hogyan lehetne ezt megúszni ráfizetés nélkül? Akár PM-ben is.
-
daja28
csendes tag
Valaki meg tudja mondani ez milyen szállítás ?
Seller's Shipping Method
-
arpii
tag
Na, már jött is az SMS, hogy küldjek egy mailt a vamkontakt DHL-es mail címre. Ezt jól benyaltam
Ha még 6 rugót rá kell fizetni, indítok egy eszkalációt az eladó ellen... -
KKope
tag
Srácok!
Kinéztem egy huawei g730 típusú mobilt. Milyen kereskedőt tudtok ajánlani akitől bátran berendelhető?
-
KKope
tag
Srácok!
A készülék gyanúsan olcsó:
http://www.aliexpress.com/item/original-Huawei-phone-Honor-3C-WCDMA-2GB-RAM-5-0-IPS-MTK6592-Octa-Core-Mobile-Phone/2002943812.html?s=pBeszélgettem pár mondatot az eladóval és azt mondja 100% Brand, New és összes tartozék....1 év gari
Vélemények?
KKope
-
tbogi
csendes tag
Ezzel próbálkozok. De sajnos ragaszkodik a visszaküldéshez. Mivel ez egy viszonylag olcsó termék remélem belátja, hogy a küldözgetésnek nincs értelme.
-
Cors
tag
válasz
szili.tamas1 #1479 üzenetére
Nem voltam gépközelben, és elküldte a csomagot, viszont, én nem ezt vettem, mit tudok tenni?
-
WOT-H-A-C
veterán
Nézd...szerintem nem éri meg küldözgetni gariba....próbáld meg a felét vissza refundoltatni és add el ha mást nem alkatrásznek.ha vissza kapsz 30-40 $ t már jól jársz ha eltudod adni akkor pénzednél vagy!írd meg neki hogy neked még rájött az áfa és így drágán kaptál hibás telefont ami az ő hibájuk...megbízhatónak tűnik szerintem belemegy. Most ha még vissza küldöd akkor posta ktg. plusz ha megint áfáznak megint fizetsz akkor meg már ott vagy hogy több a leves mint a hús....
-
tbogi
csendes tag
http://www.aliexpress.com/item/Original-Cheap-Phone-Lenovo-A390T-Dual-Core-MT6577-4-0inch-Android-4-0-4GB-Camera-Wifi/1250052940.html
Ő lenne a telefon.
A postán azt mondták, hogy csak akkor nem számolnak vámot, ha szervizelik, mivel kiküldés előtt a sorozatszámát le kell fényképezni. Visszajövetelkor felbontják, megnézik a számot, ha más akkor vám.
Ő pedig a hiba: https://www.youtube.com/watch?v=BflW9W31ryU&feature=youtu.be
-
Cors
tag
Sziasztok!
Megrendeltem egy telefont, kiderült nincs raktáron,másikat akar rám sózni, de azt nem szeretném, mi a teendő ilyenkor?
-
tbogi
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #1474 üzenetére
Szia,
benne vagyok a védelmi időben.
A posta információs oldalán azt mondták, hogyha cserélik a telefont, akkor ismét vám....
Eladó azt írja, visszaküldöm, akkor új készüléket küld, mert drága a szerviz.
Ha visszaküldöm akkor a szállítási ktg és 2 vám már lassan egy új készülék ára.
Arra, hogy megtartom a terméket és az árának a 60 %-át szeretném visszakapni, mert az értéke csökkent, arra nem válaszol......
-
WOT-H-A-C
veterán
Benne vagy még a védelmi időbe?? Ha igen akkor nyiss vitát....
Ha nem akkor problémásabb...
Egyezkedni kell vele...
- Azzal kezdeném hogy vissza a teljes összeget vagy panasz az alifele plusz leminosites ha nem vagy adja vissza a pénz felét és kiküldöd(kb 3000 ft) ugyanis ha nincs védelmed semmi biztosíték hogy visszadja a pénzt.De semmi képpen ne küld ki pénz nélkül!!tudsz linket adni a telorol meg az eladorol??
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok!
Elég tanácstalan vagyok, ezért a segítségeteket kérném.
Rendeltem egy lenovo telefont. Sajnos úgy kaptam meg, hogy a kijelzőjén egy kb 3 mm-es sérülés van, körülötte a terület kör alakban levegős.
A telefon működik, de szerintem így már nem éri meg az árát.
Itthon nem tudják javítani.
Az eladó kb. 10. levél után ismerte be a hibát, addig nem látta....
Azt ajánlja, hogy küldjem vissza és megkapom a pénzem.
Szerintetek nincs más megoldás?
Köszönöm.
-
arpii
tag
Sziasztok,
Rendeltem a minap én is az oldalról, most először... Szándékosan olyat kerestem, ami nem DHL-el kínál ingyen postát, hanem mással, így esett a választás egy olyan termékre ami Fedex-el szállított volna ingyen, azonban most látom, hogy DHL-el küldte, ami sokak szerint 110%, hogy garantáltan le lesz vámolva. 100$ a cucc, és nem tudom, hogy ha végül levámolják, akkor ezen az alapon nyithatok-e vitát róla, hogy nem azzal küldte, amivel megrendeltem? -
herc234
csendes tag
válasz
floryby92 #1465 üzenetére
hi dispute escalate téged véd csak sose nyomj törlést vagy elfogadást amíg meg
nem kapod a követelésedet.
Úgy vettem észre egy dolog amiben meg lehet bízni az Ali addig nem adja
át a pénzt az eladónak amíg te nem engeded.
Így végülis 2 és fél hónap után visszakaptam a pénzem egy hamisított
telefon után.
Ja és vigyázzatok a feedbackel mert azt is tudják hamisítani.
Ilyen lehúzó bandák 4-5en összeállnak generálnak pár "vásárlót"
és egymást feedbackelik. (onnan lehet látni hogy a vásárló csak pár napos)
Hiába írom ezt az Ali-nak nem foglalkoznak vele.
Szóval megbízható eladó körképe:
Nagyon nagy order-el rendelkezik (ezer és fölötte)
99% elégedettség vagy fölötte :-)
A vásárlók "öregek" és van vásárlói vélemény nem csaj annyi hogy "excellent"
Ha be vagy lépve a vásárló adatait is meg tudod nézni...legalábbis hogy
mikor regisztrált. -
floryby92
csendes tag
Szisztok!
Pénteken elindítottam egy disputot azóta semmi válasz még van 4nap védelmem, ha az lejár akkor úszott a pénzem? Tudok még vmit tenni? -
daja28
csendes tag
Köszönöm ! Azt esetleg nem tudod hogy ha ilyen 200 - 300 dollár közötti telot rendelek , kb mekkora vámra kell számolnom ? :/
-
dzsidzsas
tag
válasz
WOT-H-A-C #1439 üzenetére
Akkor semmi gond, mindjárt írok az oldalnak, hogy hol a készülék, mert lassan lejár a Pay Pal védelem. 44. napon visszakérem a pénzt aztán majd ők lefightolják a fogyatékos postával utána berendelem No-ból és nincs gond a vámmal meg itt van 3 nap alatt. Nem lennék én olyan mérges, csak ugye az én pénzemből tartják el a naplopó bandát, akik az helyet hogy szolgáltatnak még majd pénzt is kérnek a semmiért.
-
daja28
csendes tag
Vagy van még ez a teló . Ez is clone .
http://www.aliexpress.com/item/Perfect-1-1-i5s-mtk6582-i5s-Quad-Core-4inch-Screen-Original-32GB-ROM-8MP-Android-4/1951833648.html
De viszont ez ahogy látom 100% os és nincs is rossz feedback csak jó
És ez meg 124.48 euró lenne . Viszont itt is érdekelne a kb áfa , vám összege mekkora lehet ..
-
daja28
csendes tag
Itt tényleg ingyen van a DPD szállítás ??? Csak mert ennél a clone telefonál ingyen van a DPD szállítás . Gondolom akkor Áfát és vámot kell csak fizetnem .
És kb mekkora áfára illetve vámra kell számítanom ha 121.28 euró a teló ?
-
daja28
csendes tag
Tudna esetleg valaki linkelni nekem egy megbízható mobil eladót Aliról ???
-
dzsidzsas
tag
Más, normális dolog az, hogy a tracker 6 napja ezen áll: Megküldött dokumentumok feldolgozása? Mi tart ennyi ideig egy dokumentum bevitelén? Néztem másoknak még aznap, vagy max 2-3 nap alatt váltott tovább a tracker. Engem szívatnak? Akik utánam egy pár nappal vásároltak ugyanazt és ugyan onnan, azoknak hétfőn már kiszállítja a posta, pedig az enyém egy héttel előbb itt volt az országba.
-
KKope
tag
Sziasztok!
Mai napon regisztráltam az Ali-ra. Olvasgattam a fórumot és nagyon megoszlanak a vélemények, de számomra mégis a pozitív irányba dőlt a mérleg.
Egy mobilkészüléket szeretnék megvásárolni, aminek összege 130 dollár. Itt legrosszabb esetben a plusz ráfizetés csak a 27% áfa lenne?
Hány dollártól szükséges a vámot is fizetni?Üdv,
KKope
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok,
reklamációm lenne Alin. Telefonról van szó, így a fotón nem jól látható a kijelző hibája. Eladó videót kért. Ez meg is van, de csak képet enged tölteni.
Mit tegyek?
Köszönöm.
-
blueMerle
veterán
válasz
szili.tamas1 #1427 üzenetére
És tényleg.
Nem szoktam gyakran DHL-el rendelni, de pl. a kieső tanyánkra is gond nélkül szállítottak mikor egyszer oda kértem egy rendelést, most nézem benne van a remote area-ban, nem kért a feladó és a dhl sem felárat.
Mea culpa, én tévedtem
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
blueMerle #1424 üzenetére
Felreinformalni nem kellene azert senkit.
Publikus a dhl oldalon a remote areak listaja, barki megnezheti orszag-iranyitoszam szerint.
Es bizony, Magyarorszagon is egy rakat iranyitoszam van ahova csak felar elleneben szallitanak.
Remote Areas -
blueMerle
veterán
Baromi egyszerű: kis kínai barátunk le akar húzni VAGY rosszul informált. De inkább előbbi.
Magyarországon a DHL teljeskörű Express szolgáltatással rendelkezik (egyes fejlődő országokban van csak ún. területi képviselete a DHL-nek). Ha ragaszkodsz a DHL-hez nyugodtan írd meg neki hogy rosszul tudja, nem remote area egyetlen cím sem Magyarországon. De én a helyedben az ilyen sunyi eladót messzire kerülném, a végén már azért is pénzt fog kérni hogy ráragasztja a címkét a csomagra. A Holland posta ugyanolyan lassú lenne mint akár a kínai vagy a hongkongi.
-
pezó
csendes tag
Sziasztok Segítséget szeretnék kérni!
"Hi,friend
Your address is a remote area for DHL express
So,you need pay the remote area fee $35 ,or change the address to an not remote area or we can change the Netherlands Post for you
Hope for the reply
Regards!"Ezt az üzenetet kaptam,mivel rendeltem DHL -al ott a posta 12$ körül volt, és eztán kaptam ezt az üzenetet...
Mi lenne a legjobb döntés? Ráfizetni (és hogy?) vagy változtatni csomagküldőt.
-
daja28
csendes tag
Srácok !!!
Ez meg milyen Track : Special Line-YW???
-
hunterk43
csendes tag
Srácok én úgy tudom, hogyha GIFT jelzéssel küldi akkor az jelenti a magánszemélyt !
Ha nincs gift jelzés akkor céges.Én rendeltem már pár dolgot úgy 14 cuccot, minden megérkezett.
Egyedül a tabletet vámolták meg.
Illetve egyszer küldtek egy fake vinyót de visszaadta a pénzt és a HDD-t is megtarthatom.Szerintem korrektek, jól működik az oldal, és mindenhez adnak tracking numbert ami nagy előny.
-
daja28
csendes tag
válasz
Firedaddy #1403 üzenetére
Jó szemed van ???
Ugye ez csak vicc
A bolti cipőbe bele van varrva a címke ! Az alis oldalon pedig csak rá van ragasztva . A cipő talp színe is más
És ha olyan nagyon jól tudod meg látod h melyik kamu melyik nem azt is tudhatnád milyen színeket gyárt és nem gyárt a Nike .De ha ennyire biztos vagy benne hogy eredeti akkor egészségedre
Majd a vámnak is ha megfogják a cipőt ezt mond
Biztos egyből át is engedik
-
floryby92
csendes tag
Sziasztok!
Ma jött meg a hónap elején rendelt Cubot S208 telefonom.
Hála az égnek se vám se áfa, simán átjött.
A csomagra az volt írva,hogy telefonos kiegészítő 30$. -
Sutkee
csendes tag
Rendeltem aliról egy cipőt ami átszámolva 45.96 euro. Szerintetek van rá esély, hogy vám és áfamentes lesz?
-
blueMerle
veterán
válasz
Vitriol87 #1406 üzenetére
- Ha most törlöm az "escalate"-t, végleg megszűnik a védelmem ezzel a termékkel kapcs.?
Igen.
- Ha mégis elfogadom, h küldje el a cipő párját, hol kapok tracking numbert, mi a garancia, h tuti elküldi?
Semmi garancia, és valószinüleg át fog verni, nem küld semmit.
- Sztetek hogy járnék jobban?
Ne zárd le a vitát, végig ragaszkodj a full refundhoz.
-
Vitriol87
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, hátha vki jobban ért ehhez. Rendeltem egy pár cipőt, de a nem egyezik a két cipő mérete, mivel a rányomott cimkét elcseszték, így az egyik kisebb, mint a másik. Szóltam az eladónak, küldtem képeket, felajánlotta, h 18$-ból 8-at visszafizet. Ez nekem nem felelt meg, így escalate lett belőle. Az ügy még nem mozdult semerre, de közben az eladó privát üziben felajánlotta, h elküldi az egyik cipő méretben megfelelő párját.
- Ha most törlöm az "escalate"-t, végleg megszűnik a védelmem ezzel a termékkel kapcs.?
- Ha mégis elfogadom, h küldje el a cipő párját, hol kapok tracking numbert, mi a garancia, h tuti elküldi?
- Sztetek hogy járnék jobban?Köszönöm előre is!
-
dzsidzsas
tag
Valaki tud segíteni? Megjelent a trackeren a következő: Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted, július 24-én. Erre elküldtem emailban a postaimport@posta.hu-ra a megfelelő papírokat (még soha nem csináltam ilyet, de úgy csináltam ahogy itt le volt írva), iktatószámot nem tudtam megadni, mert ugye adatbekérő levél a mai napig nem érkezett, erre kaptam 25.-én egy válasz emailt, hogy megkapták az emailt (gondolom automatikus levél). A trackeren azóta se változott a dolog, ha holnap jön egy ajánlott levél adatbekérésre, megint küldjek el mindent, vagy türelmesen várakozzam, mire dolgozni kezd a világ leglassabb postája?
-
Firedaddy
tag
Hát akkor marha jó replika.Bementem az itteni egyik NIKE boltba, kértem egyet. Címke ugyanaz, ugyanugy néz ki. Mindenben hasonló. Akkor két lehetőség. Vagy ez is eredeti, vagy a boltban is replikát adnak el.
De most akkor mi van ?
Tényleg semmiben,de az ég világon semmiben nem különbözik.Hidd el van szemem az ilyesmihez.Ezért is kérdeztem itt, hogy akkor most mi van ? Mert szerintem a második szitu van.hogy replikát árulnak eredetiként a NIKE boltban,ahol néztem. -
daja28
csendes tag
válasz
Firedaddy #1386 üzenetére
Itt semmi sem eredeti .... Felejtsd el hogy itt majd eredeti Nike Air Max 90 cipőt fogsz venni .... Ha eredeti lenne nem 50 euro lenne , hanem minimum 80-100 euró . Mindegyik replica egytől egyig ! Viszont a a szállítással ne nagyon idegeskedj . Ha beért az országba és nem írja h Vám ... vagy ilyesmi akkor általában 2-3 nap alatt a kezedbe van . Én sokat rendelek innen másoknak nike cipőt mert az eredetit nem tudják megfizetni , dobozzal együtt jön , eddig egyszer se volt se vám se adó fizetés . De mondom itt egy darab termék sem eredeti ... Ha eredeti lenni lenne feles méret illetve a nyelvében a címke is máshogy nézne ki
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest