Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun-man
tag
Nem tudok vitát nyitni, csak akkor ha megkaptam a terméket. Inkább beszélek akkor az eladóval.
-
hun-man
tag
Megkaptam az emailt, hogy az eladó elkezdte a szállítást tegnap este. Én meg véletlenül rámentem, hogy Confirm order received gombra vagy mire. Levonták a pénzt. A státusz Fund Processing. Szerintetek nyissak Open Dispute-t vagy ne? 6 dollárról van szó. Van valami esély, hogy megkapom a csomagot?
-
hun-man
tag
Köszönöm!
-
hun-man
tag
Az érdekelne, hogy ha veszek egy 10 dolláros cuccot akkor 2000 Ft-t vagy 2270 Ft-t von le.
(Rendeltem pár dolcsiért valamit, ha majd levonják a pénzem kiszámolom körülbelül mennyivel kell számolni nagyobb tételnél. Egyébként mikor vonják le a pénzem, ha az eladó elfogadja a megbízást?
[ Szerkesztve ]
-
hun-man
tag
Nem tudjátok milyen dollárárfolyammal számol az aliexpress?
-
hun-man
tag
válasz
szili.tamas1 #664 üzenetére
Köszönöm!
-
hun-man
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e más címre rendelni árut, mint ami a lakcímem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest