Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daja28
csendes tag
Srácok
Létezik hogy 04.28 án még pekingben volt a csomagom és 05.01 jén meg megérkezett Magyarországra ?
Csak mert azt irja a nyomkövetési kód hogy :
2014-05-01 18:35, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
-
bp80
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #571 üzenetére
Ezt írja egy kínai track oldal:
In custom-control warehouse 20140414 -
longwild
aktív tag
A ruhashoz hasonloan jartam februar 25-en. Wifi stick 1$-ert. Momdom ebbol kell 5db...
Harom nap mulva a pofatlan uzenet eladotol:Product out of stock, 60 days before shipping. You can cancel orders, cancel orders reason: Choose repeat orders. We will refuse all other reasons, please understanding and cooperation. Epp most jart le a feldolgozasi ideje, 5 napja van postazni 😃
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
nagyonszőke #591 üzenetére
Igazabol magaddal (is) kiszursz ha nem mondod vissza az ordert mert kesobb kapod vissza a lecsot.
-
nagyonszőke
újonc
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nagyonszőke #588 üzenetére
Jól látod a helyzetet!!! Ha az idő lejárta előtt nem készül el akkor vissza kapod a pénzed őt meg bünteti az ali!!!
-
depe95
tag
-
nagyonszőke
újonc
válasz
WOT-H-A-C #587 üzenetére
Kösz a választ
Igazából arra gondoltam,hogyha nem lépek vissza, akkor őt fogja az Ali megbízhatatlannak minősíteni, és ezt akarja elkerülni.
Felrakott tizen-egynéhány oldalnyi ruhát pulóvertől (mű)bőrkabátig 1-2$-ért csalinak, a sok hülye bedőlt, hátha kifizetik eredeti áron, és nem minősítik le.
Ha nem lépek vissza, veszthetek vmit ? -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nagyonszőke #585 üzenetére
visszavissza léphetsz a vásárlástól nem ő fogja vissza küldeni a pénzed hanem az ali!!!
De ne adj neki több időt akkor sem mégis kéri!!
-
Peter789
senior tag
1 hónapja a fizetést követő 5dik napon éledt a tracking egy ugyanilyen csomagra, most van megint egy és 6 napnál még semmi, türelmesnek kell lenni. Az előző csomag az éledést követően kerek 2 hét alatt vergődött el Szingapúrig (talán a lítium akkuk kínai korlátozása miatt hajóval ment) majd onnan 3 nap múlva Bp, újabb 3 nap múlva már mindenféle lehúzás nélkül ki is hozta a postás - így fizetéstől átvételig 21 nap volt. Az egyéb (akkumentes) HK forrású csomagok mostanában mind meg szoktak jönni 8-14 napon belül, de azok nem is tesznek 2 hetes kitérőt, egyenesen jönnek Bp-re...
-
nagyonszőke
újonc
Sziasztok! Egy kis segítség kéne.
Rendeltem az Aliról ,ugyanattól az eladótól egy halom 95%-os cuccot. (Naív anyuci felruházza a családot)
Gondoltam én, hogy nem lesz ebből semmi, de mégis...Összesen cca 20$-os tétel. 2nap múlva kezdte küldeni az üzeneteket, hogy sorry, hiba történt, ennyiért nem tudja küldeni, lépjek vissza a rendeléstől, visszakapom a pénzt. Nincs az emberkéről visszajelzés, aki rendelt tőle, mind azalatt a 2-3 nap alatt, amíg fenn voltak a nevetségesen alacsony árai.
A lényeg: 2 nap van még a kiterjesztett feldolgozási időből. foglalkozzak az üzeneteivel,vagy az Alitól mindenképpen visszakapom a pénzt, ha nem szállít? Volt már olyan rendelésem, amit fagyasztottak, mert a szállító nem megbízható, ott megjött a pénz. -
daja28
csendes tag
Nah még egy olyan kérdésem lenne ha alin valakinek rendelek a saját nevére címére valamit, kifizetem és utána át írom a szállítási címet akkor az én címemre jön a termék vagy akinek a nevére címére rendeltem ?
-
skizzz
csendes tag
Sziasztok!
Még egy hete rendeltem egy "tapétát" AliExpressen. Most használtam először az oldal szolgáltatásait.
A csomag elvileg már feladva vasárnap óta, viszont tracking oldalakon nem találok róla semmit. Plusz most ránéztem ma, és átvan húzva az egyik tracking szám a rendelési adatlapon...ez mit jelentsen, ez normális?!
még ami fura, hogy egyik tracking numberre se találok semmit...
kamu lenne, vagy... vagy elnyelte a föld?
Köszi előre is a segítségeteket!
-
tbogi
csendes tag
Sziasztok!
Svéd postával küldött csomagot mennyi idő után található meg a rendszerükbe? 5 napja feladtak egy telefont, de még nincs követési infó róla.
-
elistvan
őstag
Vásárolna nekem egy processzort valaki aliexpressről? (Nincs bankkártyám de utalnám az árrát.)
-
bp80
csendes tag
válasz
Ezt a www.track17.net mutatja
-
bp80
csendes tag
válasz
Events:"dátum" küldemény felvéve
Status:transporting -
bp80
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek az normális hogy a tracking azt írja,hogy:04.14. Küldemény felvéve(azaz két hete),és azóta nincs mozgás? -
vajonmilesz
csendes tag
sziasztok,
egyéni vállalkozóként, vagy cégként aliexpressről való vásárláskor ha számlát szeretne kérni vki az eladótól, akkor azt hogyan kell jelezni felé angolul? valahogy így?:
please give me an invoice?s mi van, ha a cucc megérkezik, de nem ad az eladó számlát,elfelejti,levélben való kérésre sem küldi, de a számla szükséges volna a magyar könyvelés,esetleges nav ellenőrzés miatt, akkor azt lehet valamivel "pótolni, igazolni"? pl. elfogadja a nav a netes levelezést, a paypalos vagy aliexpresses utalás tényét?
vagy amíg nem jön számla, addig nem igazolom vissza a terméket az eladónak? -
ha egy üzletnél/terméknél ki van pipálva a buyer protection, akkor az lesz annyira megbízható, mint pl ebayen? találtam egy terméket, amit már egy ideje sehol nem árulnak, viszont nincs még értékelése az eladónak
a vásárlói között szerepelnek olyanok, akik már vip tagok, tehát relativ sokat vásárolnak az ali-n
-
milapsy
aktív tag
Sziasztok szeretnek rendelni aliexpress-rol latom paypal fizetes nincs! hogyan tudnek fizetni bakartya kihagyasaval? nincs se webkartyam se mastercardom! csinaltam egy ilyen alipay fiokot erre hogyan tudok pénzt tolteni? bankiutalas? western union? alipay-re ugy mukodik mint paypal-ra? paypalra ugy szoktam tolteni hogy bemegyek a bankba, kezit csokolom szeretnek x osszeget erre a szamlaszamra kozlemenybe megadom az azonositom par nap mulva megjelenik az osszeg....... na most itt latok ilyet a baktransfer-t kivalasztva, hogy Beneficiary account number es Beneficiary bank SWIFT code ezek melyik micsoda?
westernuniont kivalasztva meg van egy Account number
valaki leirna a pontos menetet koszonom
-
daja28
csendes tag
Nah srácok kis segítség kéne . Ma néztem meg hol tart a csomag ezt írta ki :
Akkor ezek szerint úton van már a csomag ?
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #558 üzenetére
annyival kiegészíteném hogy (ár+szállítási költség)*1.27 persze ez freeshippingnél nem játszik de a dhl nél igen.Én pont fordítva tudom.Gondolj bele alapbol a dhl sokkal precízebb...ha belegondolsz sima posta többnyire freeshipping...
-
Cors
tag
válasz
szili.tamas1 #558 üzenetére
És, ha sima postával kérem nem dhl, az áfa akkor is befigyel?
-
Cors
tag
válasz
szili.tamas1 #555 üzenetére
Köszi!
Milyen áfa értékkel kell számolnom?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #555 üzenetére
Jól beszélsz!! Kéne egy téma összefoglaló azt hiszem!!!
-
szili.tamas1
senior tag
A vamot konnyen el tudod kerulni, mivel ilyen osszegnel nem kell vamot fizetni. Csak afat. De azt meg foleg a dhlnel ugysem kerulheted el.
Sima postanal se nagyon de ott nagyobb eselyed van hogy csesztetes nelkul atcsusszan. Trukkozni nem kene mert kegyetlenul megcumiztatnak ha kiderul. -
Cors
tag
Sziasztok!
rendeltem már kisebb összegben ,de most 98 dollár értékben.
Dhl hozná ez jött:hi friend, how to declare for customs?
DHL can't declare as gift and lower than 27usd
if any custom problem, will you clear customs?Hogy lehet a vámot elkerülni?
Mennyi a vám, ha nincs más lehetőség, ha 60 napos átfutást választom nincs vám?Köszi
-
tbogi
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #551 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, akkor még átgondolom, lehet így meg sem éri. Bár nem is értek a telefonokhoz, csak a kiválasztottnak jó a kamerája...
-
WOT-H-A-C
veterán
230 al számolva a dollárt kb 32.000 forintra jön ki
hogyan??: (103,76*230)*1,27+1500
Mire számíthatsz: megrendeled 48 ora mig ellenőrzi az ali a fizetőképessegedet es megtörténik a fizetés az alinak valamikor feladják(3-15 nap) valamikor megérkezik(8-15 nap) 90% hogy vámolják kb 2-3hét amíg a vámon van és már ott is van nálad!!
Ajánlom figyelmedbe a google-t és a külföldi rendelésk topikját!!! Csak ott neígy kezd ,hogy "nincs időd keresni és olvasni"
üdv -
tbogi
csendes tag
Sziasztok!
Biztos volt már téma, de nincs időm keresgélni.
Egy 103 dolláros telefon esetében milyen procedúrákra és költségekre számoljak, amíg ideér. Amíg ezt nem tudom, addig nem merem megrendelni.
Róla lenne szó
http://www.aliexpress.com/item/Original-Newman-N2-Unlocked-Smartphone-Quad-Core-4-7-Inch-HD-IPS-Screen-Android-4-1/1763327409.html
-
daja28
csendes tag
Én sem kértem , mégis kaptam
Amúgy mennyi idő alatt érkezett meg a cipő ?
-
daja28
csendes tag
Sőt én még számlát is kaptam róla !!!
És kicsit furcsa volt hogy küldött még számlát is róla , eddig semmiről nem kaptam számlát
-
daja28
csendes tag
Én is rendeltem már Nike cipőt , 99% eladótól 2-3 hetet ígért a szállításra 1,5 hét alatt itt volt
Szerintem mindenki tudja hogy ezek egyáltalán nem eredeti cipők , viszont egyes eladóknál olyan jó replika cipők vannak hogy elég nehéz megmondani hogy tényleg eredeti vagy sem
-
-
Penelope
csendes tag
Ahhha, félreértettelek.... Persze, jogos a kételkedésed, nem valószínű, hogy az Alis Nike Kínából rendelve eredeti....
-
Penelope
csendes tag
Szuszinho megkérdezhetem a beszerzési forrását ennyiért az eredeti Nike futó cipőnek? Én is futok, de ennyiért még sosem láttam eredetit! Előre is köszönöm...
-
Penelope
csendes tag
Marejj nagyon köszi az infót!!! Nagyon szemezgettem a cipőkkel, de nem mertem rendelni. Így egy kicsit nagyobb bizalmam van.
Más: én voltam akinek visszafordult Kínába egy csomagja, vita indítás, vita visszavonás és Processing Time kiterjesztés után sem érkezett meg a csomag. Újra vitát indítottam, ma írt vissza a kereskedő, hogy átutalja a pénzem.
Ezenkívül volt más kereskedőtől hibás áru amit megreklamáltam,fotóval, szinte azonnal elfogadták és már másnap (!!!) a számlámon volt a visszautalt összeg.
Úgy hogy mindenkit arra biztatok, hogy kommunikálni kommunikálni!!!!
-
marejjj
csendes tag
Nike futó cipőt rendeltem 35 dollárért 04.01.jén, ma kaptam meg, hibátlan, szuper,
egy megbízható eladó:http://www.aliexpress.com/store/534899
Néha fogja magát és leveszi a termékeit mikor annyi a rendelése, hogy nem bírja, de folyamatosan cseréli a cuccait, nagy forgalma van. Annyira nem kommunikál jól, de néha mintha odaengedne valami angol tudó haverját a géphez ő viszont nagyon segítőkész.
Csak hogy valami jót is írjak
-
daja28
csendes tag
9 nap volt a feldolgozási idő . Az teljesen jó volt mert 9 nap után kaptam meg a nyomkövetési kodot . Rendben akkor várok . 98% az eladó nem hinném hogy átvágna :/
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Peter789 #523 üzenetére
Nagyjából így van!Regisztrálja a csomagot és kap TN-t.A quantiumsolution gyüjti össze a csomagokat és viszi az adott postára!Nekem volt olyan is amikor 14 nap múlva kelt életre a TN amit kaptam!Szerintem 10-12 munkanapig légy türelmes illetve amennyidőt írt processing-re!Ha ez letellik finoman kezd fenyegetni egy lemínősítéssel!
-
Peter789
senior tag
Pár nap kell mire bekerül a rendszerbe... Lehet még oda sem ért a postára a csomag, a nagy mennyiségeket forgató kereskedők előre kiváltják a küldéshez szükséges "bélyegeket" - ezzel kapnak egy tracking-et is amit meg is adnak már neked, de az ugye csak onnantól éled amikor beviszik a postára...
-
daja28
csendes tag
Ennyit ir ki ..
-
Peter789
senior tag
-
daja28
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni
Pénteken feladta a csomagot amit rendeltem az eladó . Leirta a nyomkövetési számot meg minden . Irt olyat is h 3-10 nap mire látni fogom . Ti melyik oldalt ajánljátok ahol megtudom nézni a nyomkövetést hogy hol tart ? És hogy általában mennyi idő szokott lenni még látni lehet tényleg hogy hol tart ?
-
sug3r
csendes tag
Ma reggelre visszaírt a kis kínai "barátom":
My dear friends, really sorry! We have made the shipment for you early. Because the middle bar code in the damaged goods. So change the barcode. I filled out the two tracking number to you. The first is to give you fill in the delivery. Behind that is the post office inform us that changed the barcode. Now the goods are to be soon can reach your hands, please wait patiently, ok? I'm really sorry! To have kept you waiting so long.Adott egy új TN-t, miszerint ápr. 16-án lett feladva a febr. 27-én rendelt csomag.
Bár úgy tűnik, hogy ez most nagyon gyorsan halad, biztosan nem várom meg, míg kifutok az időből.
-
Bavid
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #513 üzenetére
Nem, megjött a cucc, de szar, ezért indítottam dispute-ot, de nem akarta visszaadni a pénzt, ezért feljebb vittem hogy döntsön az aliexpress, és ott nem történt 20 napja semmi. A processing a complaint centerben írja. És elvileg azt jelenti hogy "Alibaba.com/AliExpress is currently investigating your complaint", de már 20 napja ez van kezd elegem lenni, szerintem tökre elfelejtették, ilyenkor mit lehet tenni?
-
Bavid
senior tag
Sziasztok van egy dispute-om, complaint centerben ezt írja:
Current Status: Processing
Details: Further supporting proofs are required from supplier. The supplier must upload evidence supporting this claim within 5 days.(Do not edit or tamper with evidence in any way.)
A historyban látszik hogy az utolsó reakció 31/03/2014-án volt. Ezzel mi a fene van most? -
WOT-H-A-C
veterán
Örömmel látom hogy nem 500$ os tételről van szó
!!!! irj az eladonak ha máshogy nen megy használd a google fordítöt!! A kínai is azt használja!!!
Ha nem akar segíteni es nem tudtok megeggyezni amig lejár az idő akkor terjesszed ki a vitát ali fele!!
Adok egy linket : http://logout.hu/cikk/aliexpress_segitseg_kezdoknek/bevezetes.html
Ezen az oldalon leírank mindent ezt olvassad el kérlek sokat segít!!! Ha tudok én is segítek!!
-
daisy01
csendes tag
válasz
WOT-H-A-C #505 üzenetére
Jajajaj...
magyarra váltotam az oldalt és a saját rendeléseimnél ez áll ezeknél a termékeknél:
Rendelési Szám: 61842271748682 Érdekében Time: 10:34 április 18, 2014 Angela Wan Offline | 0 Új üzenetek | Kontakt Összeg: 1,79 $
CN46 Luxury cseh fúrás elegáns keringő női rövid kulcscsont lánc nyaklánc Y330-5-50D
Tulajdonságok: Arany
(Angela Wan)
$ 1,79 1 Nyílt viták Áruk elfogadásra váró részletekOmg.... gyakorolnom kell még a nyelvvizsgára....
-
WOT-H-A-C
veterán
Na most az a baj, hogy te rányomtál arra a gombra hogy "megérkezett a csomagom minden rendben" Ezt már csak a végén kellett volna!! Rendelés után a számláló 48 óra az alatt ellenőrzi az aliexpress a fizető képességedet vagyis lezajlik a transzfer a bankod és az ali közt! Ha ez lejár akkor jön a processing... Nekem soha nem volt ilyen gondom nem tudom mit látsz most a rendelésednél de én most igy látatlanban azonnal vitát nyitnék (open dispute)és megpróbálnám elmagyarázni az eladonak mi törtent és megkérnén hosszabítsa meg a védelmet!!
-
daisy01
csendes tag
Nem. :/
csak tegnap rendeltem.... de előugrott egy ablak és ott van visszaszámlálás...
-
daisy01
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen e-mailt:
This is an e-mail notification to inform you that your order .61842271748682 has been shipped by the seller on 2014.04.19 04:21. You are advised to contact the seller for shipment information.
The Purchase Protection of order .61842271748682 will end on 2014.06.18 04:21.
1. If you are satisfied with the items you have received, then you can click 'Confirm Order Received'.
2. If you have not received your items, or you are not satisfied with your items, you can click ’Open Dispute.’ before Purchase Protection deadline or Purchase will be automatically finalized.
3. If you would like to extend your Purchase Protection you can contact the seller directly or click 'Request to extend Purchase Protection' to ask for the seller's approval.
Please note if there is no action taken within Purchase Protection, your order will be automatically finalized with payment released.
ez mit jelent?
rányomtam a "Confirm Order Received"-re... ügye nem baj?
Elpre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 4
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BestBuy topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 2105 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest