Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Velem meg ez történt:
2013 augusztus végén vettem egy autós tesztert. Szeptember 11-én ott fogták a vámon, hogy hamisítvány. 23-án nyitottam egy disputot. Mivel a kutya meg se ugatott, átnyomtam Compliant-be. Ott valami administrator bekérte a papírokat, amit el is küldtem csatolt fájlba. Aztán mivel továbbra is az látszódik, hogy erre vár, elküldtem mégegyszer. És a mai napig is processing a status, ugyanazzal a szöveggel, mint legelőször. Egyetlen linkelhető szöveg van, miszerint Cancel compliant...
Na erre varrjatok gombot -
daja28
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #994 üzenetére
Oké . Csak amúgy az a fura hogy nem csak ezt 4 csomagot rendeltem tőle , hanem többet . És a többi megjött . Ez jön ilyen ***** hosszú ideje már és kezd idegesítő lenni h semmi nem változik :/
-
daja28
csendes tag
válasz
szili.tamas1 #992 üzenetére
De még van kb 26 nap hátra . Mikor hosszabbítsam meg ?
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Múlt hét szerdai első rendelésem ma meghozta a DHL. Kína -Hong-Kong-Németország-Magyarország útvonalon. Le a kalappal, gyorsabb mint az eBay. -
blueMerle
veterán
Ez a táblázat arról szól (minden termék esetében) hogy általában mennyi idő alatt kapja meg az illető a csomagot, és hogy általában 30 nap után Refund van, mert feltehető hogy azután már nem érkezik meg a cucc (neked megérkezett így miért lenne jogos a refund?!). Sehol nincs írva garantált 30 napos kézbesítés az általad linkelt képen. Súlyosan félreértetted a dolgot, az a minimum hogy bocsánatot kérsz az eladótól
-
Sakab
senior tag
válasz
szili.tamas1 #987 üzenetére
Akkor ez mire vonatkozik? [link] 30 nap fix van itt.
-
Sakab
senior tag
Üdv, rendeltem egy pedált alin 6e-ért. Vártam rá kb 2hónapot mire megjött, de amikor megrendeltem azt irta h max 30nap,ha a fölött jön akkor refund. Na nyitottam is egy vitat de kb 40felvel valtas utan meguntam, hol értetlenkedik, hol meg azt mondja h szakitsam meg a,vitat és csak utana tud vissza utalni. Kérdésem az lenne h az alinak ezt h tudom jelenteni v nekik irni h ugyan hassanak már az eladóra.
Ebayen is van hasonló, nyitsz egy cast-t es ha nem tudsz megálapodni az eladóval át lehet valtani h az ebaytől vki megnezze h jogos e a vita és,döntsön. Na ugya ezt keresem Alin. -
Betty87
újonc
Köszönöm a válaszokat
-
Deck
titán
Nyitsz egy disputeot, partial refund-ot kérsz majd leírod a gondod, fényképeket csatolod majd ráírsz az eladóra, hogy eggyezetek meg valahogy. Itt majd elkezd szomorú smylikat küldeni, meg hogy sajnálja stb.. De a cipőt visszaküldeni több lenne mint maga a cipő majdnem. 4k. Szóval valamennyi pénzt szerezz vissza belőle. Nekem tegnap a felét sikerült. Mond, hogy negatív értékelést is adsz neki stb..
-
Betty87
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Most rendeltem az AliExpressről egy cipőt és rossz méretet küldtek! A rendelésem megvan, hogy 37-es mértet rendeltem és a cipőről készítettem fényképet, hogy 38-as!
Ilyenkor lehet tenni vmit ?Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok!
Használ valaki Trade Managert? Az a problémám, hogy rákattintok az Alin a chat now-ra és a webes felületet hozza be, a Trade Manager helyett. Ez pár napja nem így volt, valakinek van hasonló gondja?
-
szili.tamas1
senior tag
Ez teljesen szokvanyos.
Az elso lehetoseg hogy tenyleg akkor adtak fel mert nemvolt az eladonak a cuccbol amit rendeltel.
A masodik meg hogy futar vitte a postara, eleg sok kinai shop csinalja. Ezert a kesobbi feladas, mivel a postahivatalba csak kesobb jutott el. Azert azt nehezen tudom elkepzelni hogy minden egyes kacattal elfut kicsi Ming a postara -
bp80
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki hogy milyen szisztéma szerint osztogatja az ali(nem az eladók)a kuponokat?Egyszer már kaptam,de mivel csak 100$ feletti rendelésnél lehetett beváltani,így az lejárt
Most viszont jól jönne egy -
lm83
őstag
Szervusztok!
Megérkezett a csomagom végre.
19-én rendeltem, 21-én kaptam meg a számot, ami csak 27én "látszott" először.
Most a csomagon látom, hogy akkor adták fel...ÉrdekesÍgy látta a magyar posta:
2014-06-10 12:36, Budai Központi Kézbesítő Posta , Item information : Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2014-06-04 12:47, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-05-29 23:03, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-05-28 23:02, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-05-28 13:16, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-05-27 17:53, Item information : Küldemény felvéve / Item acceptedÍgy a kínai oldalon, ahogy már mondták, ha kinában akárhol lecsíppantják, azt a posta Célországba elküldve veszi:
27.05.2014 17:53 Guangzhou International Letter Operation Centre Accepted from sender
27.05.2014 17:53 510010 Accepted from sender Hungary
28.05.2014 09:08 Guangzhou International Arrived at sorting center
28.05.2014 13:01 Guangzhou International Send item abroad (Export)
28.05.2014 13:16 Guangzhou Send item abroad (Export) Hungary
01.06.2014 23:28 CAN Baiyun, Guangzhou, China Flight depart
04.06.2014 12:47 Budapest Import (Item arrived at country of destination) Hungary
04.06.2014 12:47 BùDá佩Sī Import (Item arrived at country of destination)
10.06.2014 11:56 HU1534 Hungary Arrival at delivery point Hungary -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
longwild #974 üzenetére
A fő probléma it az hogy ha valki olvassa a soraidat és nincs képbe az alival akor azt fogja hinni amikor meglátja az árakat , hogy "uram isten ez milyen jó áron van a méretéhezképest rendelek is 10 db ot..." Aztán jön majd a dúás-fúlás hogy nem tud rárakni a 12 gb os fimet a 128 gb os kártyára...Leht hogy én értelmeztem fére a de a hasónó termékeket mnt a mem kártya nem szabad propagálni az alin...
-
longwild
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #973 üzenetére
Nem vagyok senki és semmi ezen az oldalon. Pusztán azért tettem a stílusodra megjegyzést, mivel szerintem értelmesen, normális hangnemben kérdeztem, mire Te kioktató, lekezelő hangnemben válaszoltál. Persze az is téged minősít, hogy az 5 szavas mondatomra ismét hasonló stílusban reagáltál...
-
longwild
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #971 üzenetére
Kemény 2GB-os kártyát rendeltem régi készülékhez. A kártya hibátlan a teszter alkalmazás szerint. Az elmúlt 20 percben már használom is és semmi baj nincs vele.
Továbbá memória vásárláskor (legyen az SD kártya vagy normál DDR) _mindig_ letesztelem a termékeket, akkor is ha ebay, ali vagy más oldal a forrása és akkor is, ha mediamarkt, aqua comp, Panasonic márkabolt, fotósbolt...
A stílust kicsit visszább vehetnéd.
(#970) dekrer
ok -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
longwild #969 üzenetére
Aliról kb annyi memória kártyát rendelünk mint mondjuk samsung akkumulátort.....tudod mennyi az??? 0!!!
Igazából az a szomorú hogy te is tudtad hogy kicsi az,esélye annak hogy ne valami átszitázott 4-8 gb os sz@rt vegyél amit 64 gb os ként ad el a kínai.....
Legközelebb ha memória kártya kell inkább mymemory oldal az megbízható és nem kell azzal kezdened az új kártyád használatát, hogy mindenféle módon tesztelgeted hogy mit is kaptál....
-
Deck
titán
-
longwild
aktív tag
Akkor megválaszolom: Memóriakártya, SD kártya tesztelésére a h2testw programot ajánlom.
Nem hiszem, hogy nagyon rossz topic lenne, mivel ezrével lehet mindenféle SD kártyát vásárolni Aliexpressen... Ha pedig Ali és memóriakártya, akkor értelemszerűen nem én leszek az utolsó, aki ebben a topicban keres infót, hiszen Aliról származik a termék...
-
Dédé93
csendes tag
Üdv!
Az AliExpress oldalt nem rég ajánlották nekem ki is próbáltam ,rendeltem egy két dolgot, az egyiknél visszaküldték a csomag árát. De a másikkal kapcsolatban nem tudom mi a teendő kiírta a csomagnál amikor megnéztem a csomagom a neten ,hogy status null a másik csomagnál pedig hogy ahova elküldték az UA.
Ezek mit jelentenek?
Mit gondoltok?Előre is köszi a választ.
-
longwild
aktív tag
Memóriakártyát mivel érdemes tesztelni?
-
mateus
senior tag
Rendeltem magamnak egy cipőt kb 3 hete, a magyar posta nyomkövetésében nem hoz semmit az eladó által megküldött TN-re.
Mikor nyithatok vitát? Mert azt látom h 2 hónap van rá, de ha az eladó azt írja h 60 napig is tarthat a szállítás, attól én még reklamálhatok ezelőtt? Vagy hogy megy ez?! -
ftsaba28
csendes tag
Sziasztok!
Magyar Posta tracking alapján az alábbit látom egy cuccomról:
2014.05.28
08:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadMi tart ennyi ideig, hogy még mindig nincs az országba?
-
floryby92
csendes tag
Sziasztok!
Ma rendeltem az aliról. k&h-s vagyok és ők mindig küldenek sms-be 1biztonsági kódot amit nekem utána be kell ütnöm, de nekem még az a régi telómhoz volt rendelve szal nem tudtam a kódot így a mégse gombra kattintottam. A csodaság most jön, felnéztem az e-bankomra és a pénz lement de a tranzakció listánál nem jelzi,h ki is vette le. Emaileket folyton kapom,h köszönjük a rendelést. Alinál a kosaram üres. :/
Na most ilyenkor mi van? -
törölt tag
Aliról rendelt telefon, Kína - MIskolc 2 nap alatt. Az jó nem?
-
bp80
csendes tag
Sziasztok!
A minap írtam hogy elérkeztem az első vitámhoz!
Nos ma reggel letelt az idő,és még csak válaszolni sem válaszolt a kis "barát"!
Így kaptam egy mailt,hogy jön a zsé
Már csak annyi a kérdésem,hogy ilyenkor nem tudom a terméket értékelni?(Csak mellesleg jegyzem meg,csak nektek,csak itt...hogy amúgy a kabi amit küldött,jó rám
! Lehet hogy tapló vagyok,de ha hibázott,akkor fizessen! Nem?
-
szili.tamas1
senior tag
válasz
longwild #948 üzenetére
Nalam volt mar hogy 15-20$ cuccra bekertek a vasarlasi adatokat.
ugye kernek pontos arumegnevezest meg hogy mennyibe kerult, netbankos utalasi kivonattal alatamasztva. Ha 22 euro alatti akkor ugyse kell perkalnod de arra jo hogy lassabban kapd meg minthogy kinabol magyarorszagra er
-
Hajny85
csendes tag
Nekem is elseje óta dekkol egy csomagom ezen a státuszon
-
longwild
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #947 üzenetére
Ez komoly? Mármint a bepróbálkozás? Azt hiszem előkészítem nekik a törvényt és a válaszom csak az lesz, hogy felolvasom nekik....
-
longwild
aktív tag
válasz
szili.tamas1 #944 üzenetére
Lol... felőlem behajthatják a rendre 5-5-12 dolláros csomagok áfáját, vámját... Már ha törvényileg engedélyezett
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Magyar Posta tracking alapján az alábbit látom egy cuccomról:
2014.06.01
23:09
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryMi tart 4-5 napba, hogy még mindig nincs a kezembe? Miért csak az az utolsó bejegyzés?
-
Hajny85
csendes tag
Sziasztok!
Mi a különbség a china air mail, és az air parcel között? Az utóbbi talán gyorsabb?
-
blueMerle
veterán
Az a gond hogy én nagyon sajnálom emberünket, azért is írtam neki hogy ha ennyire gondban van az Ali használatával (mint ahogy írta ez a második ilyen esete...) akkor célszerűbb ha megkér valakit aki majd rendel neki (van ilyen topic a PH-n). Azt már csak margóra, hogy nem szükséges Confirmot nyomni, ha letelik a Buyer protection az eladó ígyis-úgyis megkapja a pénzt.
Tudomásul kellene venni a kezdőknek hogy az Ali nem egy játszótér, ha itt meggondolatlan butaságot csinálunk azért kemény árat is fizethetünk. De ezt (ráadásul kétszer...) nem tudom hova sorolni, ez nekem valóban úgy tünik mintha direkt ki akarna szúrni magával. Felfoghatatlan
-
blueMerle
veterán
Te ne haragudj hogy megkérdezem, de pl. a netbanknál is előfordul hogy véletlenül elutalod a fizetésed valakinek? Mert akkor megadnám a számlaszámom hogy kéznél legyen, hátha...
Ez egyszerűen felfoghatatlan...
A Confirm után feljön egy ablak amiben el van magyarázva, le van írva hogy mi történik miután Confirmálsz. És akkor miért nyomod meg?! Az Alin nem lehet véletlenül Confirmálni a megerősítési ablak miatt, egyszerűen pont ezért felfoghatatlan miért erősítetted meg?!
És akkor azt írod tanulópénz? Nem ez nem tanulópénz, saját magaddal, direkt, szánt szándékkal szúrtál ki, nem vert át senki. Mintha elvágnád az ujjad egy késsel és azt mondanád: ez jó lecke volt, ha elvágom az ujjam: vérzik.
Persze, ahogy más is leírta: más nincs mint reménykedni. De érdemes azon is elgondolkodnod hogy lehet ez nem való neked (minden rosszindulat nélkül) és inkább kérj meg valakit a Külföldi rendeléses topicból hogy rendeljen neked
-
WOT-H-A-C
veterán
Na ezt jól látod.....Ahogy itt előttem már mondták most már csak annyit tehetsz, hogy reménykedsz..... ugyanis semmi sem akadályozza meg az eladót hogy ne küldjön neked telefont.....
" "0" feedbackes eladónak semmit sem hiszünk el és főleg nem rendelünk tőle!!!"
" gyanúsan olcsó telefont nem veszünk mert kamu"
"ha azt mondja a kínai ,hogy : persze van raktáron!! Nem hisszük el mert kevés webshop raktároz!!! Nagykerből rendelik a cuccot!!!"
"ha azt mondja a kínai hogy 24 órán belül feladja ne várd a tn-t másnap mert nem lesz!!! Megvárja míg összegyülik egy halom rendelés és akkor jön a quantium solution összeszedi és viszi a postára.."
Ezek saját tapasztalatok nagyrészt , persze vannak kivételek de azok erősitik a szabalyt!!!
-
törölt tag
Én nem gondolom hogy nem küldené, nekem is van most egy úton, amit adott számot még nem él, mert még nem vették fel a csomagot. Szerintem neked is ez van, én írnék a helyedben az eladónak hogy adja meg a legfrissebb számot.
Egyébként hány nap alatt hozta ki a dhl, a feladástól számítva? -
Anemi
csendes tag
-
törölt tag
Leginkább semmit. De biztos hogy végigcsináltad, mert miután rányomsz, még azt meg kell erősíteni.
De ha végig ment, akkor már sajnos nem vagy védve, a baj van, az eladó jóindulatában bízhatsz.
Egyébént a dhl-nél két tracking szám van, az elsőt akkor adják mikor megrendelik a futárt (ez általában 9-esel kezdődik) a következő számot pedig akkor adják amikor már felvették a csomagot. Neked melyik van? -
Anemi
csendes tag
Sziasztok!
MI van akkor, ha nagyon okosan rányomtam a rendelés rendben megérkezett gombra? Az eladó küldte a linket, hogy feladta a csomagomat és én azonnal rányomtam :/ Tudom legközelebb először olvasnom kéne...
DHL-el kértem, mert 100 $ a telefon értéke, és az eladó küldte is a küldemény számát, amit azóta sem látok (kb.4napja).
Az eladónak írtam, hogy pancser voltam...amire azt írta, hogy úton van a telefon...
MIt tudok csinálni, ha ennek ellenére mégsem kapom meg???
Köszi -
bp80
csendes tag
Sziasztok!
Újabb problémám akadt! Már több mint 30 rendelésen vagyok túl,de elérkezett az első vitám!
A helyzet röviden:
Rendeltem egy motoros kabátot XXL méretben,de csak XL méretet küldött a kis barátom!
Írtam neki jó párszor,de semmi!Így vitát nyitottam,és részleges visszatérítést!
A helyzet úgy áll,hogy van még két napja,ugyanis eddig nem reagált!
A kérdésem az volna,hogy mi a teendő ha letelik az idő,és ő még mindég nem reagál???
Valamint az hogy egy 75$ -os tételnél ilyen esetben nem túlzás 20$ visszatérítést kérni?
Köszi előre is! -
IzomeN
csendes tag
Kérdés: Ha pl. 10 dolláros limit van (alatta +2 dollárért szállít), akkor ez gondolom csak úgy él ha nála rendelek 10 dollár felett? Nem az ali egészét értve.. MIQ: 1pcs, pedig a minimális rendelés 1 db-ot jelentene?
-
törölt tag
válasz
Avicularia #912 üzenetére
Szia!
Nekem a banknál mondták hogy a kommunikációs szerverrel van gond a bank, a kártyát kibocsátó cég vagy az eladó között. 2 hónapja ez a probléma nem volt még jelen, se az Alin, se máshol. Most keletkezett ez a galiba. Nagyon sokan jelezték már, dolgoznak rajta.
-
Avicularia
veterán
válasz
#59816064 #888 üzenetére
Szerintem ez nem kommunikációs hiba, hanem valami miatt így van beállítva a dolog, vagy más oka van. Nálam ez akkor jelentkezik, ha a magyar raiffeisenes kártyámmal tankolok itt svédben automata kútnál. 3x, 4x már biztos jártam így. Egyszer leveszi az összeget amennyiért tankoltam és egyszer ugyanannyit befoglal a kártyáról, amit 3-4 hét után kegyeskednek feloldani automatán. Elég bosszantó tud lenni.
-
Deck
titán
válasz
nemethjucus #908 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
2xer ment el..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Használd a google fordítót!!A kínai is azt használja!!
-
Deck
titán
válasz
nemethjucus #906 üzenetére
Köszönök. Aztán, írom a kérdéseim vagy amit akarok
-
nemethjucus
csendes tag
Aliexpress-en mit írjak az eladónak, ha kapcsolatot akarok teremteni vele?
Ti mit szoktatok írni?
Köszönöm. -
Deck
titán
Igaz nem nagy dolog de nem tervezi az oldal, hogy forintban is mutassa az összegeket? Vagy valami mód nincs rá?
Nincs gondom a $al, csak azért otthonosabb lenne forintal
-
dellfanboy
őstag
van vkinek bejáratott boltja ahol mobiltelefonhoz touch screen-t tudnék vásárolni? esetleg egy megbízható eladót tudtok ajánlani?
nokia lumia 620-hoz kellene nekem kijelző mert eltörött..
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Cellular, Véroxigén
- Lenovo Legion PRO 7, RTX4070, i9-13900HX Gaming laptop 2027.09-ig gari!
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest