- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daja28
csendes tag
Nah meg is kaptam a csomagot , teljesen más hozta mint amit kértem azért volt ennyi idő mire megkaptam :/
De a lénye h megjött
Viszont van 3 csomagom is ami már lassan 2 hete annyit ír h a kínai posta átvette a csomagot .... Van akinek ugyan ez a gondja ? :/
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Geller72 #1598 üzenetére
" Én azért elég régóta rendelek Kínából. Nem igen van olyan webshop, ahonnan ne rendeltem volna (most itt nem a kis tízezredik shopokra gondolok)"
ez jó volt!!
" Innen se nagyon, mert ha "pénzvissza" lenne, hidd el, hogy van olyan szitu, amikor nem tudsz mit csinálni és nem kapod meg a pénzed."
Ez abban az esetben fordulhat elő ha figyelmetlen az ember vagy még kérdezni sem tud ha nem hagyod hogy a buyeprot lejárjon akkor nincs gond pénz szempontból az mas kerdea hogy eszed a kefet hol a csomagod....Persze nekem is voltak "rossz" tapasztalataim fake tn,kamuzott in stock, "persze már feladtuk a csomagot nyugodjon meg 1-3 napmulva látszani fog"
" Hozzáteszem, azért az is bátor, hogy (itt a ph-n is láthatóan) egy rakás ember úgy reggel ilyen helyre és rendel meg bármit, hogy egy alapvető nyelvtudással rendelkezzen, vagy ki tudjon tölteni egy formot, értelmezni tudjon egy reklamációs metódust, azt el tudja intézni az elejétől a végéig. Ez azért elég merek na"
Ezen viszont én is vakulok sokszor hogy 0 tudassal es ismerettel belevágnak aztan jön a siras hogy mi legyen....
-
Geller72
veterán
válasz
WOT-H-A-C #1597 üzenetére
Én azért elég régóta rendelek Kínából. Nem igen van olyan webshop, ahonnan ne rendeltem volna (most itt nem a kis tízezredik shopokra gondolok). Viszont olyan sincs, ahol ne húztak volna le valamilyen ürüggyel és persze pénzzel. A legdurvább a dealextreme volt. No nem árban, hanem a ganyéságban. Amikor már eléggé feszült hangnemben folytak a beszélgetéseink, nemes egyszerűséggel mindent töröltek, ami a termékre és arra utalt volna, hogy én bármikor is vettem volna rajtuk keresztül bármit. Egyszóval simán a kis kínai geci pártját fogta, nem pedig azét, aki fizet. Én onnan többet semmit. Innen se nagyon, mert ha "pénzvissza" lenne, hidd el, hogy van olyan szitu, amikor nem tudsz mit csinálni és nem kapod meg a pénzed. Az ebay ezért jobb, ott sokkal jobban a te oldaladon ál maga az oldal, mint vevő. Hozzáteszem, azért az is bátor, hogy (itt a ph-n is láthatóan) egy rakás ember úgy reggel ilyen helyre és rendel meg bármit, hogy egy alapvető nyelvtudással rendelkezzen, vagy ki tudjon tölteni egy formot, értelmezni tudjon egy reklamációs metódust, azt el tudja intézni az elejétől a végéig. Ez azért elég merek na.
.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Geller72 #1595 üzenetére
Mondasz jò dolgokat de nem minden igaz....
pl.." Addig vagy biztonságban, amíg apró szarokat rendelsz."
"pár" rendelésen túl vagyok a 3$ tól a 450$ os termékig....volt vitás ügyem de mind low cost kategóriában ahol annyira nem figyeltem kitől veszem...., vagyis minden azon múllik milyen eladót választasz...
"Vannak, aki nem tudják de az ehhez hasonló weboldalak NEM GYÁRTÓK. Tehát semmi mást nem csinálnak, csak a gyártók holmijait közvetítik ki"
Valóban az ali nem gyártó...az ali egy piac!Többnyire exportőrök,webshopok,egyéb boltok szórják a portékát az ali oldalán keresztül....
Miért jó az alinak??? Azrért mert a buyerprot. ideje alatt a lóvédat használja a rafkós kis kínai..... -
Geller72
veterán
Hamisítvány, szinte mind. Semmiképp ne várd, hogy azt kapsz, amit vársz. Nem nagyon szabad túl sokat várni az ilyen oldalaktól, csak amivel tisztában vagy. Addig vagy biztonságban, amíg apró szarokat rendelsz. Egyrészt, ha nem küldik, nem buksz nagyot, másrészt nem csalódsz nagyot. Van egy rakás dolog ami megéri, de az is csak azért, mert amit itthon veszel meg, az is az, az is kínai, csak így mondjuk sokkal olcsóbb. Tehát az amúgy is Kínában gyártott dolgokat érdemes megvenni. Vannak kínai brand termékek, azokat érdemes keresni, de vigyázni kell, mert röhej, de azokat is már hamisítják.
. Szerintem.
Még valami..
Vannak, aki nem tudják de az ehhez hasonló weboldalak NEM GYÁRTÓK. Tehát semmi mást nem csinálnak, csak a gyártók holmijait közvetítik ki. Azaz a 99 százalékáról fizikailag nem tudnak semmit, soha, semmilyen körülmények közt nem látták a terméket. Ha gáz van, igazából ilyenkor nem az áruház a hibás, de az is igaz, hogy a felelősséget neki kell vállalnia.A gyártó megkeresi a weboldalt, belerakják a listába, és ennyi. A cuccot nem a webáruház postázza, hanem a gyártó, ezért vannak anomáliák.
-
janess
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Kérdésem lenne hozzátok. Van -e, vagy volt e olyan közületek, aki ruházati cikket rendelt? Személy szerint túra és horgászfelszerelés ügyben kalandoztam -el az oldalra és jónéhány túrakabáton megakadt a szemem. Ami furcsa volt számomra, hogy pl. a Columbia Sportswear Company logójával ellátott kabátokon a bal helyett a jobb oldalt helyezkednek el a logók ( az eredeti gyártó hónlapján lévő termékeknél kizárólag csak a balon) ugyanakkor igyekeztek itt és a kabát belsejébe elhelyezett márkafeliratot kiretusálni, nem sok sikerrel. Az eredeti gyártó honlapján viszont nem találtam az adott terméket. Felmerül a márkanévvel visszaélés lehetősége????? Mivel egy átlag columbia kabát 180 dollár alatt nem áll meg, itt viszont 40-50 dollárokért szórják. De találtam Mammut-ot, ami idehaza 70eFt-alatt szinte nincs is ott meg megkapnám 12-15eFt -ért. Illetőleg, ha nem is eredeti, de tudhatja -e azt amit azok tudnak, vagy amivel reklámozzák őket???
Mondjuk például ő róla lenne szó: http://www.aliexpress.com/item/Hot-outdoor-men-s-fashion-sports-jacket-windproof-and-waterproof-two-story-climbing-camping-ski-suits/1711164270.html
A válaszok özönét előre is köszönöm!!!
-
RobRobRob
csendes tag
Üdvözlök mindenkit
Most rendeltem először az Aliexpress-ről ugyhogy még új vagyok ezen a téren.Nekem most ezt irja ki."Állapot:
Az eladó szállított a rendelés
Emlékeztető:
A 56 nap 12 óra 16 perc 12 másodperc Purchase Protection véget ér. 1. Ha elégedett az elemeket kapott, akkor kattintson a "Confirm érkezett áru." 2. Ha még nem kapta meg a tételeket, vagy nem elégedett a tételeket, akkor kattintson a "Megnyitás Dispute" Vásárlás előtt Protection határidő Vásárlás és automatikusan véglegesítik. 3. Ha szeretné kiterjeszteni a Vásárlási Protection vegye fel a kapcsolatot az eladóval közvetlenül vagy kattintson a " Request kiterjeszteni Purchase Protection ", hogy kérje az Eladó hozzájárulásával."Kaptam nyomonkövetési számot is,de amint látom itt az irásokból ez jo pár nap mig esetleg látni fogok valamit.
-
dzsidzsas
tag
Lassan lejár a védelmem (még 9 nap) de valamiért nem jön az árú:
2014-07-19 17:41:10 51810302 Collection
2014-07-25 05:42:36 51805300 Opening
2014-07-27 02:37:03 51805300 Departure from outward office of exchange
2014-08-11 07:25:42 Hungary Arrival at inward office of exchange
Persze ez is WEDO. Ilyenkor lérdemes kérni az eladótól, hogy hosszabbítsa meg a védelmet? Bár azt sem tudom, hogy ő hosszabbíthat-e. -
daja28
csendes tag
Az létezik hogy 9 én megjött a csomagom a magyar reptérre , de a posta.hu oldalon a nyomkövetési kód nem is látja a kódot viszont másik oldal meg látja a kódor
-
pezó
csendes tag
Sziasztok!
Ez jót jelent nekem?"
2014.08.09
13:30 NLAMSA(NETHERLANDS (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.08.11
19:50 NLAMSA(NETHERLANDS (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
"De miért 2x írja a rendszer?
10 napig semmit sem tudtam a csomagról "doesn't exist" amikor rákerestem a tracking számra ,és most ez. -
Kitteeh
csendes tag
válasz
blueMerle #1569 üzenetére
You will receive 50 points for every friend that successfully registers with AliExpress.com within 30 days of clicking your shared link.
Szerintem meg így kell értelmezni:
Kapsz 50 pontot minden barátért, aki sikeresen regisztrál Alira (úgy, hogy) 30napon belül ráklikkel a megosztott linkedre. Vagyis hogy aki 30 napon kívül regisztrál, annak a pontja már nem érvényes.De adja az ég, hogy neked legyen igazad
-
floryby92
csendes tag
[link]
9. perctől Mindenkinek ajánlom figyelmébe ma volt 1 riport a NAV Őrnagyával külföldről rendelt termékekről!!!! -
floryby92
csendes tag
Szisztok!
Tudna valaki segíteni abba, hogy hogy megy egy visszafizetés?
Nekem kell vmi adatokat megadni vagy csak várnom kell a pénzre? -
Firedaddy
tag
Úgy látszik megint szerencsém volt a cipővel
5.-én rendeltem, és 13.-án megérkezett !
-
blueMerle
veterán
válasz
Kitteeh #1566 üzenetére
You will receive 50 points for every friend that successfully registers with AliExpress.com within 30 days of clicking your shared link.
Én ezt így értelmeztem:
Minden meghívott barátod után 30 napon belül 50 pontot kapsz, aki sikeresen regisztrál az Aliexpressen az általad megosztott linken keresztül.
vagy...
30 napon belül miután ráklikkelt az általad megosztott linkre.
Akárhogyis, mindenesetre szerintem várd ki ezt a 30 napot
-
daja28
csendes tag
Nah felhívtam a postát ahol azt mondták h még náluk nincsen , hívjam fel a reptéri vámot . Felhívtam őket a forma mondta h ő nem látja azt hogy meg lett volna semmisítve és azt se hogy vámolás alatt lett volna , annyit mondott hogy lehet az egyik zsákban van és várja hogy a postára kerüljön . Ha pénteken se kapom meg hívjam őket újra ...
Van egy másik sztorim ... 11 napja rendeltem egy atlétát .... Kaptam hozzá nyomkövetésit de a mai napig nem él a követési száma .. Az eladónak írtam 9 én hogy még is mi van ennyit irt vissza :
dear,i have send it,pls wait for 2-3 days ,it will work
do not worry
have a nice day
best regardsDe letelt a 2-3 nap , nyissak vitát azzal hogy letelt a 10 nap és nem működik a nyomkövetés vagy hagyjam még ?
-
Kitteeh
csendes tag
válasz
blueMerle #1565 üzenetére
Köszi szépen, de 30 napon belül kattintottam a linkre. Úgy csináltam, ahogy le van írva. Sajnos 0 pontom van még jelenleg is. Ha küldene valaki linket a sajátjáról, én ráregisztrálnék. Ő lehet, hogy kapna pontot, én meg tudnám, hogy valamit elrontok. Valaki?
(Megosztod fb-on, jobb katt, link mentése és írd ide) -
Kitteeh
csendes tag
válasz
Geller72 #1563 üzenetére
Először megosztottam Facebookon és mondtam barátnőmnek, hogy regisztráljon be a linkre kattintva. Utána megnéztem a pontjaimat és ugyanúgy 0. Akkor gondoltam, hogy kipróbálom én is, hátha nem jól csinálta volna, megnéztem, hogy mi a link, megnyitottam a Tor-t (mert akkor nincsenek böngészési előzményeg, meg cookie-k vagy micsodák
) és beillesztettem, beregisztráltam az egyik email címemre, azt megerősítettem, kiléptem, megnéztem a fiókom és ugyanúgy 0. Azóta szóltam másnak is, ő is eljátszotta ugyanezt, én is és rendeltem is az egyikről egy 3$-os apróságot és úgy sem kaptam se %-ot, se pontot. Úgyhogy nem értem, mit bénázhatok.
Köszönöm szépen a választ, de elolvastam már azt is és semmi újat nem mond sajnos.
-
Geller72
veterán
válasz
Kitteeh #1562 üzenetére
Csak egy kérdés. Az alin a facse accoddal reggeltél és lépsz be? Egyébként így zajlik:
http://activities.aliexpress.com/share_aliexpress.php -
Kitteeh
csendes tag
Sziasztok!
Mint azt lehet, hogy már tudjátok, van Aliexpress-en most egy olyan "akció", hogy pontokat lehet gyűjteni az általatok meghívott és beregisztrált felhasználókkal. Pl. Facebookon megosztjátok az Aliexpress kezdőlapján található Facebook ikon segítségével a személyre szabott linketeket és ha valaki rákattint pl. Facebookon a megosztásra, kaptok pontokat, amiket majd kuponokra lehet beváltani.
Engem az érdekelne nagyon, hogy hogyan is működik ez igazából, mert ha én próbálok beregisztrálni inkognitó módban, nem kapok pontot. Próbáltam Tor böngészővel is, az sem segített. Szóltam pár ismerőseimnek, ők is beregisztráltak, meg is erősítették az email-el, úgy sem volt jó. Van valakinek tippje, hogy mi segíthet?
Itt láthatóak az összegyűjtött pontjaitok:
http://my.aliexpress.com/points/myPoints.htm
Itt található a leírás:
http://activities.aliexpress.com/help-points.php
Ez pedig az én linkem:
http://s.click.aliexpress.com/klk/nemq2Aze
Ha van valakinek valamilyen tippje, hogy hogyan regisztráltassam fel az ismerőseimet, akkor kérlek osszátok meg velem.
Köszönöm szépen előre is! -
Firedaddy
tag
válasz
Marcika25 #1557 üzenetére
Ahonnan rendelted, ott kell lenni egy infónak hogy mit rendeltél, mennyibe került ilyesmi.Allin csinálsz screenshotot, és elküldöd azt.Vagy ha máshonnan rendelted,kellett kapnod egy visszaigazoló emailt a megrendelésről.
A másik meg leirod magyarul hogy mit rendeltél.Szerintem.De nekem ilyet még sosem kértek.Meg nem is nagyoin hozatom DHL-el.Nem fizetek azért hogy egy héttel előbb megkapjam,nekem jo a mezei china post is -
Firedaddy
tag
Amugy melyik a legmegbizhatobb,és leggyorsabban frissülő post tracker site ?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Firedaddy #1551 üzenetére
Nekem is volt 1 hetes kézbesítésem csigapostával de volt 1,5 hónap is!!!Ez rengetg mindentől függ!!!
Az hogy azt írja tracker hogy"célországba elküldve" az nem azt jelenti hogy már felszállt a repülő!!!
Csak lehúzták egy leolvasón a csomagot a vámon kínában!Lehet hogy még egy raktárban pihen a csomagod! -
Firedaddy
tag
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2014/08/12 12:58:20
2014-08-08 08:02, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-08-07 10:13, Célországba elküldve / Item sent abroad
2014-08-05 16:09, Küldemény postai átvétele / Item acceptedEzt írja a tracking, vajon mikorra várhatom a csomagot ? A multkori csomagomnál 14.-én megrendeltem, 25 itt volt. most meg már 8.-a óta nem változik a track status.Valami lehet a csomaggal,vagy csak lassan változik a status ?
-
marton0101
csendes tag
Sziasztok, ha lejár a feladási határidő, mennyi idő mire vissza utalják a pénzt?
-
kircipeti
senior tag
Alipay-jel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? A múltkor olvastam valami promóciót, hogy ha utalsz nekik 50$-t, akkor adnak 5$-t pluszban. Érdemes ilyenbe belefogni? Lehet kártyával is feltölteni vagy csak utalással?
-
daja28
csendes tag
9-én beért az országba a csomagom ... Ma volt már a postás de nem hozta :/ Ilyenkor mi van ?
8/9/2014 12:00:00 AM Hungary Arrive at Hungary Airport
8/6/2014 12:00:00 AM BeiJing Hand over to Airport, Flight No. LH721
8/5/2014 12:00:00 AM BeiJing Departure from Outward Office of Exchange
8/4/2014 12:00:00 AM BeiJing Arrive at Post Office Processing Centre
8/4/2014 12:00:00 AM BeiJing Arrive at Outward Office of Exchange
7/31/2014 12:00:00 AM SHANGHAI Arrived at Shanghai Yanwen Sorting Center
7/31/2014 12:00:00 AM SHANGHAI Despatched from Shanghai Yanwen Sorting Center -
blueMerle
veterán
Ebben a szent pillanatban érkezett meg a WeDo-s csomagom
Semmiféle postai jelzés nincs rajta, még a TN se, érdekes
-
lemmy9
őstag
válasz
szili.tamas1 #1539 üzenetére
Amit bemásoltam az azt jelenti, hogy az országban van?
-
blueMerle
veterán
Nem tudom, nekem is ugyanez az állapot van már egy /az első/ WeDo-s csomagommal lassan 2 hete, a helyi /szlovák/ posta rendszere nem is mutatja a csomagot...itt valami szerintem nem okés, kértem extend buyer protectiont még 30 napra, beleegyezett az eladó. Meglátjuk. Egy 3 dolláros bizbaszról van szó úgyhogy nem olyan lényeges a dolog részemről.
-
-
Geller72
veterán
Ennek a formnak megfelelően kell eljárnod. Így sem?
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
Én simán nekiszegezném a kérdést a csókának, hogy vagy lesz telód, de kurva gyorsan, vagy most indítasz egy refundot és nyomsz egy rendkívül szar értékelést róla. És persze egy petákkal sem vagy hajlandó többet fizetni azért, mert ő fasz volt és nem jól számolta ki a költségeket. Ha ő azt a költséget adta meg, akkor KÖTELES azon a a költségen eljuttatni hozzád adott határidőn belül. Ha ez nem történik meg, nyugodtan visszakérheted a pénzed. Ha mégis megjönne a teló, én akkor is írnék róla egy szép, kerek feedbacket, mert megérdemli.
. Az oldalon van buyer protection, ki kell használni.
-
kopidu
csendes tag
Szaisztok !
Először rendeltem az Aliexpressen,08 .06 -án, telefont 233 $ értékbe Dhl futárszolgálattal ami 44$ került,2 nap múlva kaptam nyomkövetési számot.Rákerestem a Dhl honlapján meglepetésemre a csomagot 07.12 -én kézbesítették Athénba. Felvettem a kapcsolatot az eladóval aki még 36 $ kér tőlem,mert túl messze van Magyarország. Arra a kérdésemre,hogy mért adott rossz nyomkövetési számot nem válaszolt. A lényeg az ,hogy abban maradtunk ,hogy én nem fizetek többet ,visszatéríti a pénzt,csak nyissak vitát . A kérdésem az lenne hogy nyissak vitát ? A rendelés mellet rákattintottam az open dispute de nem történik semmi ,csak valami 5 napot ír. Most várjak 5 napot ? Vagy van valami más lehetőség , hogy visszakapjam a pénzemet? -
lemmy9
őstag
Még van 8nap a szállítási időből, kezdjek aggódni?
Shipment Progress
2014-06-21 05:53:48 SHENZHEN OF CHINA Order entry processing center
2014-06-21 09:51:51 SHENZHEN OF CHINA Awaiting packaging
2014-06-21 11:49:54 SHENZHEN OF CHINA Departure Scan
2014-06-23 08:37:51 51810302 Collection
2014-06-28 09:59:08 51805300 Opening
2014-06-30 10:25:15 51805300 Departure from outward office of exchange
2014-07-15 04:49:29 Hungary Arrival at inward office of exchange
2014-07-24 11:54:20 Hungary Dispatching -
Geller72
veterán
válasz
marton0101 #1522 üzenetére
A request az a pénzvissza elindítása. Azzal még nem kapod vissza, csak úgymond vissza kéred. A dealextrémen nekem maradt már így bent 50 usd-m.
-
marton0101
csendes tag
Sziasztok
először rendeltem az aliról és az eladót nem nagyon láttam eddig online-nak. Ez normális?
Másik hogy ahol ki irja hogy 8day gondolom annyi ideje van feladni... És ha mondjuk rámegyek arra hogy
Request Order Cancellation akkor vissza kapom a pénzem?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Earl_Muttley #1520 üzenetére
-
Earl_Muttley
őstag
Na, ha jól számolom 22 nap anyázás után a kis kínaival, visszajött az eldurrant tápos külső HDD házam ára.
Szóval semmi sem lehetetlen ilyen téren...
-
Geller72
veterán
válasz
WOT-H-A-C #1516 üzenetére
"1.Az az értelme hogy a kis kínai pontossan célba juttassa a csomagodat és tszem azt ne az ország másik felébe."
-Lehet, hogy későn van már, és túl sokat bicajoztam ma ebben a kiba melegben, de továbbra sem vágom. Kínában mindegy, hogy nálunk milyen megye. Nálunk úgy szintén, mert IRÁNYÍTÓSZÁMOK vannak, nem megyék, régiók. Ha nem Írok rá helységnevet, AKKOR IS oda megy, ahova kell.
. Mert nálunk az IRÁNYÍTÓSZÁM a fontos. Ha ráírod a helységnevet, irányítószámot, más nem kell és nem is veszik figyelembe, a szortírnál sem nézi a szoftver a postán.
.
"2.Az az értelme hogy tovább menjen a reg és legyen regisztrációd!!!
"Viszont az aliexpress regje sem enged tovább." itt válaszoltál magadnak!!"
-Ez sem így van, mert ha két pontot vagy N/A-t írok bele, akkor is továbbenged..
. Vagy két kötőjelet, bármit, csak két karakter legyen..
.
A hamisítványos dolgot köszi.
Érdekes, hogy a feedbackben sehol nem említik a vevők, hogy hamisítvány. Egy sem. Persze, ettől még az lehet.
Köszi még egyszer. De jöhet olyan díler, ha ismersz, akitől te veszed és megbízható tutira.
Amúgy, amit linkeltél, az is érdekes egy összeállítás SoC ügyileg.. -
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Többen is kerestetek powerbankot. Legtöbben 10000mAh-s xiaomit ajánlottátok.
Azonban én találtam egy új kezdeményezést: kickstarter project
- 90 perc alatti full feltöltés
- 10000mAh
- trükk: lenovo töltőkkel lehet meghajtani
- ár: nagyon baráti 40USDHa valaki rendel egyet, számoljon majd be róla!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Geller72 #1512 üzenetére
"
A megye megadás a mi országunkban sincs használatban, ergo nem hogy nem kötelező, nem is használják, semmi értelme."Mi az értelme? Segítek mert látom nem vagy egyszerű eset..
1.Az az értelme hogy a kis kínai pontossan célba juttassa a csomagodat és tszem azt ne az ország másik felébe.
2.Az az értelme hogy tovább menjen a reg és legyen regisztrációd!!!
"Viszont az aliexpress regje sem enged tovább." itt válaszoltál magadnak!!
"Amúgy megnézni nem tudom, mivel nem nálam, van, hanem Kínában.
." megtudtad nézni mert belinkelted!!
A képre csak rá kell nézni és mindjárt rá jöhetsz hogy ez egy gyenge hamisítvány!!!
Amiről biztossan felismersz egy lenovót az lótusz viágot sziboizáló "home" gomb!!Tanulmányozgassad kicsit!!!
-
Geller72
veterán
válasz
bikaszeme34 #1511 üzenetére
-
Geller72
veterán
válasz
WOT-H-A-C #1510 üzenetére
A megye megadás a mi országunkban sincs használatban, ergo nem hogy nem kötelező, nem is használják, semmi értelme. Viszont az aliexpress regje sem enged tovább.
2. Mi a garancia arra nézve, hogy egy ebayes 190 usd tella nem hamis? Amúgy megnézni nem tudom, mivel nem nálam, van, hanem Kínában..
-
Geller72
veterán
Üdv. Reggelnék az alira, de kér State/Province/Region-t, amikor ide ugye minek. Hajthatatlan, nem enged tovább, ha kihagyom. Más kínai oldalaknál ilyen gondom nem volt. Ha megadom a megyét, nem keveredik el a csomagom?
Kettes kérdés.
S960-as Lenovo-t akarnék rendelni. Érdekes, hogy ebayen 50k alatt nem nagyon van, itt meg 139 usd, ami ugye ~33k huf. Van valami trükk, vagy ennyi lesz valóban? Free shipping van, tehát elég jó vétel lenne. Van valakinek ezzel a telóval tapasztalata innen? esetleg van bejáratott dilere, akitől tutira megjönne?.
-
WOT-H-A-C
veterán
A barátod félre informált "ennyi" ugyan akora az esélyed mind2 futárcég esetében.....sőt kb a csigaposta esetén is!!!Nem is értem mit "pattogsz" írd meg a kínainak mi van!Vagy kiröhög vagy segít neked! Bár gyanítom le fog rázni....hogy miért??Azért mert téged nem károsított meg!Másik futár céggel küldte éééés akkor mi van fizettél szállítást???NEM!!!Fizetned kell áfát??IGEN!!!Miéert mert minden EU- n kvülről érkező csomag után ami meghaladja a 22€ t fizrtnünk kell.....NEKED IS!!!Ha bekérika papírokat!!!Mire akarsz reklamálni????
-
arpii
tag
válasz
Papesz1990 #1504 üzenetére
Nem figyelmetlenség, szánt szándékkal ezt rendeltem, mert Fedex volt feltűntetve. Egy cimborám tanácsára választottam ezt a lehetőséget, ugyanis neki a DHL-el érkezett termékei igazi német precízitással 110%-ban le lettek vámolva, viszont azt mondta, a Fedex-en át-átcsúszik alkalom adtán ez-az. Ennyi a történet.
-
Cors
tag
Srácok, ezt a levelet kaptam:
dear,
have a nice day/
ok we agree with you .
now help me modify the dispute reasonackage was returned to seller by shipping company
Or package is still in transit
ok ?? then you will get your refundEgy telefont rendeltem, de másikat akart rám sózni, erősködött, hogy küldi, de én nem azt a típust rendeltem meg tőle..
-
Papesz1990
csendes tag
,,Valójában, egy másik eladótól sokkal komolyabb felszereltséggel kaptam volna meg ugyanezt, ami eleve DHL-el volt megjelölve."
Miért nem azt rendelted meg akkor? Figyelmetlen voltál, és most ilyen helyzetbe találtad magad (mégha a kis kínai barátunk most összecserélte a futárszolgálatot, teszem hozzá arra azért kiváncsi lennék, hogy mennyi ár különbség van a DHL és a Fedex között, mert én pár dolláros eltérést tapasztaltam eddig ha felmerült ez a két futárcég egy-egy rendelés alkalmával, bár én a bejáratottság miatt DHL választok mindig, és minimális volt a rés köztük), holott ezek szerint sokkal jobban is járhattál volna.
-
arpii
tag
válasz
WOT-H-A-C #1502 üzenetére
Igazad van és ha nem akarnák semmibe sem belekötni, úgy is jó vétel lesz a cucc, ha viszont mindenképp bele akarnák kötni valamibe, akkor igenis beleköthetek, hogy nem azzal a céggel szállíttatja nekem az árut, mint ami fel volt tüntetve. Valójában, egy másik eladótól sokkal komolyabb felszereltséggel kaptam volna meg ugyanezt, ami eleve DHL-el volt megjelölve.
Ha nagyon g*né akarok lenni, akkor van jogom reklamálni, majd meglátom még mi lesz. -
WOT-H-A-C
veterán
Most vissza olvastam a kommentjeidet.... vissza akarod kérni az áfát az eladòtòl mert dhl-el küldte a pakkodat és nem FEDEX-el.
Na most elárulok 3 "titkot"
1. a fedex ugyanolyan futár cég mint a dhl,tnt,gls stb....vagyis ugyanannyi esélyed volt az áfára
2. tavaly ősz óta a NAV rászállt a fjlődő országokból érkező csomagokra úgyhogy a csigapostás csomagoknál is közel annyi esélyel áfáznak mint futárcégeknél.
3.a kínainak semmi ráhatása az ithoni vámprocedúrára így mégha meg is ígêrte neked hogy vámmentes lesz a csomagod az is kamu voltVagyis egyrészt jogalanul reklamálsz másrészt a kínai " jò akaratán" múlik az egész....
A panaszod akkor lenne jogos ha te freeshippinget kérsz és ő küldi drágábban a csomagot de mivel előre fizesz így ez lehetetlen....ezt gondold át szerintem...
-
Sutkee
csendes tag
Megrendeltem a cipőt amiről már korábban írtam. Most izgatottan várom a fejleményeket. Tracking numbert szerintetek mikor kapok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Asztalos klub
- SSD kibeszélő
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest