Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C #656 üzenetére
Ok, rendben. Ez csak azért érdekes, mert vásárlás után kaptam egy levelet, hogy minden ok (az is ott van feljebb a hsz-emben), aztán másnapra hirtelen kiderült, hogy nem tudja biztosítani. És az előttem vásárló kb. 30 felhasználónál ez nem derült ki, csak pont nálam? Illetve, ha nem tudja biztosítani a terméket, akkor miért engedett a rendszer még utánam is 8 embernek vásárolni belőle? Valami nagyon nem kerek itt nekem. Meg aztán ettől az üzenettől eltekintve a megvásárolt termék még mindig ott van a felhasználói profilomban, nem törölték.
Mindegy, remélem legalább a pénzemet visszakapom az utolsó fillérig.
-
totyak
aktív tag
Leírtam mit szeretnék, olvasd el!
Nem értem a levél tartalmát, vagy hogy milyen okból kaptam ezt. Nem az a baj, hogy az angol szöveget nem tudom lefordítani. Mit nem tud bizonyítani az eladó?
Örülök, hogy nem hagyja. Meg annak is örülnék, ha nem flegmán válaszolnál. Ha te nem, majd valaki leírja értelmesen is.
-
totyak
aktív tag
Esetleg az én 640-es hsz-emre valaki valami okosat?
-
totyak
aktív tag
Valaki elmagyarázná, hogy ez mi akar lenni? Tegnap nagy nehezen rászántam magam a vásárlásra, aztán kaptam egy ilyen emilt:
Dear XY,
Payment forOrder no. XXXXXXXXXXXXX has been accepted.
The Delivery Status is currently "Awaiting Shipment".The supplier must ensure all goods are delivered before the delivery date and add tracking details for your shipment(s) to AliExpress.com .
Aztán ma meg kaptam egy ilyen mailt:
Dear XY,
Your Order No:XXXXXXXXXXXX has been closed because the supplier did not provide necessary evidence. The payment will be refunded to you within 7-10 working days.AliExpress strives to continuously improve our trading environment. Thank you for your understanding and continued support.
Nem is értem a levél tartalmát. Azzal úgy nagyjából tisztában vagyok, hogy valami nem stimmel és elvileg a pénzemet visszakapom, de mi a hiba? Vajon a teljes összeget visszakapom, vagy lecsípnek belőle út közben, mondjuk a bankok?
-
totyak
aktív tag
Szeretnék rendelni egy 33 eurós terméket Aliexpress-ről. Nézegettem ezt a Vám és Áfa táblázatot, de nem tudom melyik vonatkozik rám. Kellene valamit fizetnem?
Első vásárlásom lenne és kicsit beleolvasgattam a fórumokba. Olvastam olyan hozzászólásokat, hogy fizetett az illető a termékért bankkártyával és a bank a termékre szánt pénzből vonta le a kezelési költséget, sok ezer forintokat. Ez mennyire reális, vagy mi alapján megy ez? Mert az logikusan hangzik, hogy a bank ingyen nem csinálja meg az utalást, de az hogy nézne ki, ha a termék árából vonnák le.
Mennyire biztonságos megadni a bankkártya adatokat?
Várom a tapasztalatokat és köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okos Otthon / Smart Home
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest